Imnul de neuitat

Am folosit orice mijloace pentru a rămîne în cărţile Euro. Nici un reproş!

luni, 9 iunie 2008, 9:38

Am folosit orice mijloace pentru a rămîne în cărţile Euro. Nici un reproş!

1. După ce s-au disputat trei grupe din patru, sîntem singura echipă care n-a pierdut în faţa favoritei. E adevărat că am oferit cel mai urît meci, dar „asta e treaba Franţei, care şi-a pierdut stilul în faţa românilor, presupunînd că l-a avut”, după cum a comentat, cu maliţie, comentatorul BBC.

2. Dacă am cotizat la un joc cinic, măcar am muncit nebuneşte. Cu 12,2 kilometri alergaţi, Bănel Nicoliţă a devenit fotbalistul cel mai harnic al acestui Campionat European.

3. Să ai, în Elveţia, mai mulţi suporteri decît Franţa vorbeşte despre schimbările profunde care au loc în viaţa românilor. Ne putem permite să ne însoţim echipa sau ea îşi permite să vină după noi, acolo unde muncim.

4. Am asistat la unul dintre cele mai emoţionante momente din istoria modernă a echipei naţionale. După ce, acum 10 ani, Hagi fonda o eră punîndu-şi mîna la inimă, aseară, Chivu a transformat ritualul imnului într-o simfonie de emoţii. Echipa a intonat sever şi total melodia, punctînd fiecare vers, cu o determinare de haka neozeelandeză. A fost anunţul că am învăţat imnul şi am uitat să pierdem.

Comentarii (374)Adaugă comentariu

PAUL BADEA  •  10 iunie 2008, 10:48

tolo, jos palaria! stiu ca esti carcotas, ca nu-l agreezi pe pitzi, ca ai dori, in primul rand, spectacol, dar tot ceea ce afirmi aici e corect.
si inca ceva: nu trebuie uitat ca adversarul joaca (si) ceea ce ii permiti tu sa joace. a se vedea franta…

noni  •  10 iunie 2008, 11:01

Sa va aud comentariu dupa meciul cu Italia!Atunci sa va mai aud ce spuneti.

VAX  •  10 iunie 2008, 11:04

Dupa meciul cu Italia o sa ne aducem aminte de unul noni care a zis saracu’ ceva… dar nu ne aducem aminte bine ce!
Sau mai bine nu, nu ne aducem aminte, ca suntem in Piata Universitatii… noni nu existaaaaa :)))))))

tibi  •  10 iunie 2008, 11:05

Din pacate trebuie sa asteptam urmatorul meci, ca sa ne putem pronunta exact asupra jocului practicat de ai nostrii .D-le Tolontan nu cred ca ne-am dus la euro in calitate de cantareti ai imnului national ! Ceea ce nimeni nu spune este faptul ca Franta era o echipa de batut ! dar sa-i lasam pe italieni si olandezi sa o faca ! noi sa ramanem cu alergatul per km , cu imnul , cu apararea in zece oameni si cu speranta ca aceasta generatie chiar vrea sa faca performanta ! dar daca acum nu e momentul sa-si arate valoarea si se cauta scuze in permanenta , atunci sa ne orientam spre alte sporturi !

Duverhel  •  10 iunie 2008, 11:07

Da, imnul!
Intii au pierdut ritmul cu fondul instrumental. Apoi s-au desincronizat intre ei. Si totusi, de multa vreme n-am vazut ceva mai emotionant, livrat la ora de maxima audienta, de baieti. Cu falseuri, din dorinta de a cinta „tare de tot”, dar cu indirjire, si cu determinarea de a suplini lipsa unei obisnuinte, naturale la altii.
Cine stie? Ar putea fi o piatra, intr-o fundatie sanatoasa, pe care sa ne sprijinim, pe care sa cladim. Ar fi o chestie sa reuseasca ei, acolo unde rateaza scoala, familia si statul.
Succes flacaii!!!

John Doe  •  10 iunie 2008, 11:13

Daca spui doar Franta – Romania 0-0 la Euro suna bine…chiar foarte bine. Daca te uiti la statistica incepi sa strambi din nas. Daca te uiti la meci incepi sa regreti ca nu ai ramas decat cu rezultatul. Franta a jucat slab…foarte slab…si a facut-o pentru ca atat a stiut sa joace nu pentru ca am fi avut noi vreo vina. Franta a jucat mai slab decat toate echipele intrate in competitie iar noi am fost sub Franta. N-am putut lega 3 pase consecutive…loveam balonul de parca avea 5 kg si abia in trimiteam la 10 m de noi…chivu a fost singurul care a reusit un dribling. Banel parca bause o vadra de cafea atat de surescitat era. Un meci in care Franta a fost 0 dar noi am fost cam de -1. Am aratat cel mai putin fotbal de la aceste Europene.
Am aratat ca suntem O TARA adevarata in tribune…pentru prima data…dar am ramas datori pe teren. Insa un meci nu seamana cu celalalt…sa traim cu speranta asta.

ariel  •  10 iunie 2008, 11:15

Pentru Montezuma
Daca adevaratul Montezuma isi evalua corect sansele nu se mai razboia cu conchistadorii ci se preda fara lupta.El a avut insa onoare.
In alta ordine de idei,nu inseamna ca daca esti profisor universitar sau doctor ai realizat ceva in viata,mai important este sa fii printre cei mai buni in meseria ta.

TraFic  •  10 iunie 2008, 11:17

Dupa meciul cu italia o sa ne intlnim cu toti prin centre de orase sa sarbatorim calificarea noi batem italia iar olandezi bat franta 😀
HAI ROMANIA !!!!!

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:24

293. STEFAN on 10 Iunie, 2008 10:28 am Stau si ma intreb cum ar fi fost daca…..echipa noastra ar fi invins ,astazi nu mai conteneati cu laudele,voi toti care astazi sunteti nemultumiti.

hai sa-ti explic:

CE AI SPUS TU E UN SOFISM!
„DACA” invingeau, evident ca-i laudam, ca aveam de ce!
pentru ca n-au invins, nu-i laudam.

intelegi? e atat de simplu…

pe de alta parte, daca si cu parca…

daca tu iti incepi o argumentatie cu „daca”…mai bine te iei de labuta cu montezuma, X si altii ca voi!

mircea—campina  •  10 iunie 2008, 11:25

Romania-Franta,un egal cat o infrangere
A fost un meci slab al baietilor nostri,tacticizat ce-i drept,dar urat,previzibil si fara faze spectaculoase.S-a jucat cu frica,jucatorii lui Piturca fiind extrem de timorati si gresind in multe executii elementare.Din pacate,egalul cu Franta,chiar vicecampioana mondiala,echivaleaza cu o mare infrangere,suporterii in galben meritand cu totul altceva.Pe langa daruire,doreau mult mai mult curaj si o mai mare dorinta de victorie.Poate in meciul cu Italia vom vedea o alta echipa a Romaniei;altfel jucatorii nostri s-ar acoperi de rusine si ar dezamagi milioane de suporteri.Nu doar rezultatul conteaza:VREM SPECTACOL

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:25

301. zamolxe7 on 10 Iunie, 2008 10:41 am Calul nu da … lapte (da’ ara, trage caruta si fuge)
Vaca da lapte … (si sta ca proasta in grajd)
Gaina … fuge si se-npiedica sa nu zica lumea ca-i c—a
Taurul … face ce face !
si BOUL … daca nu se-nsoara scrie pe ..bloguri

sa intelegem ca tu esti BOUL?
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

asta e cea mai tare de cand ma dau pe blog-urile astea:))))))))))))))))))))))))))))

nu pot sa cred!

sa te faci singur „BOU”:)))))))))))))))))))))))

Van_damme  •  10 iunie 2008, 11:27

Tibi, tu esti si ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) (si nu esti singurul).. hai sa ne suparam ca am reusit sa batem Franta, cu echipa lor de curtea scolii, cu jucatorii lor convocatie de prin ligile inferioare.. Sau hai sa ne suparam ca poate, Doamne fereste nu reusim sa iesim din aceasta grupa, EXTREM de accesibila.. Scuze, nu sa ne suparam, sa ne orientam spre alte sporturi. Daca si dupa un rezultat din asta aruncam cu reprosuri si improscam cu noroi.. la ce sa ne mai asteptam?
Asta ca ca nu mai deschid subiectul Italia.. care aseara a fost absurd de penibila, mai ales in aparare (punctul lor forte de zeci de ani)…

FuckYouTovarasi.blogspot.com  •  10 iunie 2008, 11:27

Peste 15.000 de suporteri romani au fost pe stadionul din Zurich aseara. Mai multi decat cei francezi care sunt vecini cu Elvetia. Acest lucru pe langa cresterea impresionanta a vanzarilor de masini noi din ultimii ani, boomul imobiliar, nebunia mallurilor, invazia litoralului romanesc, bulgaresc si a celor de peste mari si tari de catre conationalii nostri – toate acestea ne arata coagularea clasei de mijloc din Romania in timpul guvernarii liberale (ne place sau nu sa recunoastem asta).

Romania, Go !

Van_damme  •  10 iunie 2008, 11:27

* ca nu am reusit sa batem Franta (scuze):)

VAX  •  10 iunie 2008, 11:28

@ariel
In virtutea inertiei, al informatiei luate ad literam si al dorintei tale de a compara branza cu asfaltul, confunzi razboaiele si conflictele militare cu sportul in general si fotbalul in special!
Nimeni nu pleaca la razboi strigand prin vestiar inainte sa bage baioneta in dusman sau racheta nucleara in teritoriu, cel mai bun sa castige! Sportul nu e razboi… fotbalul e un joc. Nu e Razboiul de Independenta, nu e Razboi Mondial… e joc. Bucurie!
Asa ca ramai in sec xxi, unde sa ne bucuram de fotbal, de soare si de o echipa a Romaniei care e acolo.
Montezuma, cel care a scris comentariu a facut-o bine, asa cum s-a priceput el, cine n-a inteles, sa mai citeasca o data!

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:36

scuze, am uitat sa-l pomenesc pe „johndoe” sau, cum singur isi spune, „ala fara nume”, adica un neica nimeni.

daca mai precizam si ca „john doe” vine de la ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

:))  •  10 iunie 2008, 11:37

@CE 2008
Ai reusit sa ne demonstrezi ce gandire matura ai la 11 ani. Sau la varsta pe care-o ai sa ne arati cum gandesti ca unul de 7….
Alege tu.
Oricum, cine te citeste observa ca vorbesti despre frustrarea altora cand***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)
Nu te-a jignit nimeni,***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) doar n-o sa fie cineva de vina ca esti Gica contra. Pune-ti in valoarea identitatea, asta daca o ai, precizeaza manifestarea ta pe blogul asta cu bun simt si sigur cineva te va aprecia.
***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) Mediocru…
Cand apari si tu pe sticla intr-o echipa nationala, sa ne spui, ca sa te aplaudam!
***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

VALENTIN  •  10 iunie 2008, 11:39

FRATILOR ROMANIA A JUCAT ASEARA PT CEL PUTIN UN PUNCT.DACA SE DESCOPEREA SI LUA GOL NU AVEAU NICI UN FEL DE SCUZA PT CA E BINE STIUT CA IN FATA FRANTEI NU POTI INTOARCE USOR REZULTATUL.UITATIVA IN GRUPA ASTA SI GANDITIVA CU CARE DIN ADVERSARI ITI PERMITI SA FACI SPECTACOL?DACA PIERDEAM ASEARA NATIONALA PUTEA SA IA PRIMUL AVION SPRE CASA DAR ASA UNUL DIN SCOPURILE SELECTIONERULUI A FOST ATINS.DOAMNE AJUTA!!!

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:40

322. :)) on 10 Iunie, 2008 11:37 am

in afara de figuri de stil si invective, ai si ceva argumente care sa ma convinga de faptul ca stii sa faci diferenta intre o discutie despre fotbal si o disputa personala cu interlocutorul care nu e de acord cu tine?

mircea—campina  •  10 iunie 2008, 11:40

Romania-Franta,un egal cat o infrangere
A fost un meci slab al baietilor nostri,tacticizat ce-i drept,dar urat,previzibil si fara faze spectaculoase.S-a jucat cu frica,jucatorii lui Piturca fiind extrem de timorati si gresind in multe executii elementare.Din pacate,egalul cu Franta,chiar vicecampioana mondiala,echivaleaza cu o mare infrangere,suporterii in galben meritand cu totul altceva.Pe langa daruire,doreau mult mai mult curaj si o mai mare dorinta de victorie.Poate in meciul cu Italia vom vedea o alta echipa a Romaniei;altfel jucatorii nostri s-ar acoperi de rusine si ar dezamagi milioane de suporteri.Nu doar rezultatul conteaza:VREM SPECTACOL!!!

GENERATIA BAMBOO  •  10 iunie 2008, 11:41

… „GENERATIA BAMBOO” care a jucat ieri cu Franta nu are nici macar 1% din valoarea GENERATIEI DE AUR a lui Hagi, Petrescu si Popescu … MUTU „IL COCAINO” vrea salariu de 4 milioane de Euro la Florenta … pentru ce ??? ieri nu a facut ABSOLUT nimic!!! Dle. PITURCA repede la MUTU 2 „liniute” poate reuseste si el 1 – 2 suturi pe poarta, ce de gol nu mai vorbim !!!

FARA NICI MACAR 1 SUT PE POARTA INTR-UN MECI, CE CAUTAM NOI LA EURO ?????

montezuma  •  10 iunie 2008, 11:45

@ariel ai partial dreptate. Eu am dat niste exemple care mi-au venit la indemana..medici, ingineri profesori universitari. Nu spune nimeni ca nu e foarte bine sa fi it-st, economist, muncitor in nu stiu ce fabrica etc atata vreme cat iti faci treba bine si incerci sa fi cat mai bun in ceea ce faci. Problema este ca cei implicati in meciul de ieri au incercat sa dea tot ce au avut mai bun si pentru asta trebuie laudati in niciun caz criticati. Iar cand unii dintre noi spun ca am jucat fricos sunt departe de adevar. AM JUCAT REALIST.
Despre Montezuma nu pot sa-ti spun decat ca a castigat multe batalii tocmai analizandu-si corect sansele si respectandu-si adversarii si nu atacand orbeste.

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:45

327. lucian on 10 Iunie, 2008 11:41 am Sincer cine nu apreciaza acest rezultat si contextul in care a fost realizat(CE) nu are habar de sport in general

sa intelegem ca diferenta intre Franta si Romania e atat de incomensurabil de mare, ca ei sunt atat de buni si noi atat de slabi, incat faptul ca n-am tras nici un sut pe poarta nu e decat un amanunt nesemnificativ „in context”? ca era normal sa se intample asa, adica?

nu va suparati, intrebam si noi asa…astia care habar n-avem de fotbal…

Besofone  •  10 iunie 2008, 11:46

Da, emotionant momentul, cinste fotbalistilor.In rest, meci urat, doua echipe lipsite de jucatori care fac spectacol.Imi vine sa rad cand aud cum ai nostri baieti se bat cu pumnul in piept ca suntem ca si iesiti din grupa, sau ca luam titlul. Vai de soarta noastra ! Inseamna ca nu au vazut meciurile Portugaliei, Germaniei sau Olandei cu Italia. Astea pot emite pretentii la titlu, nu noi. Cat priveste urmatorul meci, Italia o sa ne calareasca la greu, nepermitindu-si sa scoata un rezultat prost cu noi si sa-si faca bagajele. Va fi altceva decat cu Franta. Mai rau. Pentru noi.

amott  •  10 iunie 2008, 11:46

Mie meciul asta mi-a adus aminte de cel cu Portugalia, de la Euro 2000. Doar ca atunci am avut ghinion si ne-a intepat Costinha in ultimul minut.
Acum am fost, zic eu, ceva mai buni, mai bine asezati in teren. Si, sa ma ierte suporterii, mi se pare ca multi jucatori s-au autodepasit. O fi fost jocul urat, dar Piti stie foarte bine care sunt limitele echipei si ce resurse are la dispozitie, asa ca principala lui grija a fost sa blocheze jocul adversarului. Fara suparare, era singurul mod in care puteam fi eficienti. Un mai bine, adica 1-0 pentru noi, era posibil doar prin noroc: o gafa a francezilor, un corner norocos, o deviere ceva…
Uneori te poti califica si asa. Tot acum cativa ani, parca prin 2000 sau 2004, Norvegia era sa se califice cu un singur gol marcat in grupe. Un gol norocos cu Spania, degajare portar, gafa a portarului spaniol, si a marcat Flo parca. In rest, de doua ori 0-0. Numai ca in ultimul meci, sarbii au dat clar meciul spaniolilor, 4-3, care aveau nevoie disperata de victorie, si s-a calificat Spania. Atunci mi s-a parut fair ce au facut sarbii, pentru ca mi se parea inadmisibil sa dai un gol si sa te califici. Acum, mi-as dori asta pentru noi. Ce inseamna si subiectivismul asta, pe care il alintam patriotism…
Hai sa vorbim deschis: mai avem mult pana sa ajungem sa facem si spectacol, cum a facut Olanda cu Italia. Deocamdata, trebuie sa fim eficienti cu orice pret. Intai rezultate, apoi joc si spectacol. Mai grav e cand nu ai nici una, nici alta. Era prin ‘96… si era generatia de aur…(asta pentru cine a scris „Generatia Bamboo”).

gigelinho  •  10 iunie 2008, 11:47

generatia bamboo esti un frustrat fara treaba cu sportu si care posteaza doar de dragu de a spune ceva
cat salariu primesti tu in lei vechi atat merita mutu in euro

:))  •  10 iunie 2008, 11:48

@ CE2008

Baietzica, reciteste-te si vezi cine n-a fost de acord cu cine… Cand tu te iei de 4-5 persoane care sigur pot se pot pronunta mult mai apasat decat tine… ti-o meriti cu varf si indesat.
Vezi-ti de lungul nasului ca in daca te iau face to face nu cred ca te pot compara cu vreun geniu.
Spuneti parerea, demonstreaza-ne ca ce elucubrezi are si substrat si te apladam. Pana atunci, tine gura mica… baietasi d-astia cu branza in varful gurii si cu viziuni despre lume si viata gasim peste tot. Ca asa-i la pubertate…
Mai mult bun simt, baiatule.
Ca nu strica…
Cat despre Banel… chiar daca-i rom, ar trebui sa fie pt multi ca voi un exemplu.

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:49

331. amott on 10 Iunie, 2008 11:46 am
Mai grav e cand nu ai nici una, nici alta. Era prin ‘96… si era generatia de aur…(asta pentru cine a scris “Generatia Bamboo”).

asta e o luvitura sub centura si cred c-o stii si tu!

sa-ti spun eu ce rezultate a mai avut „generatia de aur” in afara de momentul ’96?

sorin  •  10 iunie 2008, 11:50

Ma bucur de rezultat, dar sunt rusinat de jocul fff urat al romanilor, de stangacia cu care au jucat, de cartonasele galbene – cele mai multe, de faulturile urate… Sper ca frica de marile echipe sa se estompeze la un moment dat si echipa sa arate un joc normal, o atitudine normala nu una de f mult trac si frica! Succes!

2peu  •  10 iunie 2008, 11:53

cu sau fara imn invatat nu am jucat nimic.Am tras de un 0-0 in fata undei frante care nu a convins ,si care era de batut .Nu cred ca-i mai prindem pe francezi in asa pasa proasta.Amicalele jucate de ei au aratat ca nu sunt in forma iar piturca trebuia sa speculeze.Mutu nu a existat , ba mai mult chiar s-a facut de ras cu mingi pierdute aiurea.S-a vazut ca nu avem solutii in atac si asta ar trebui sa ne puna pe ganduri.
Pe forumurile internationale de pariori se vorbeste ca romania nu va inscrie nici macar un gol la acest campionat.Emotiile ne depasesc iar strategia lui piturca nu mi se pare una ok.
Singurul meci de la care sper ceva este cel cu Olanda pentru ca am mai jucat cu ei si i-am mai batut o data.Ne lipseste tupeul si macar un atacant de valoare.Pacat ca au ramas acasa : Costea , Danciulescu , Bratu…

ellenya  •  10 iunie 2008, 11:55

Nu sunt microbista, dar am vazut meciul si prestatia jucatorilor romani de la euro, personal sunt multumita de scor, tinand cont ca toata lumea se astepta sa piarda Romania in fata Frantei.Toti romanii ar trebui sa fie mandri de scorul obtinut aseara, si nu sa sara la gatul lui Mutu, sau oricine altcineva; este adevarat dorim mai mult, dar ganditi-va doar in ce grupa am cazut si cata presiune este pe echipa nationala.Am urmarit meciul cu sufletul la gura,am fost emotionata cand s-a cantat imnul nostru, si am trecut toti prin niste emotii mai rar intalnite; asa ca:HAI ROMANIA,MULTA BAFTA BAIETILOR SI IN URMATOARELE 2 MECIURI.

CE 2008  •  10 iunie 2008, 11:55

333. :)) on 10 Iunie, 2008 11:48 am

exact ce ziceam: eu te intreb de argumente, tu o tii cu „baietica”, „puber”, „branza”…
numa’ argumente solide, unu’ si-unu’:))))))))))))))))))))))))))))))

hai ca te-ai suparat rau. rilax, ca nu-mi doresc nimic din ce ai tu. nici macar creierul.

oricum, „instructiva” discutie. am inteles, in sfarsit, de ce ar fi trebuit sa ma extaziez si eu pentru meciul jucat de Romania aseara.

mersi!

mai pot sa ies acuma in P-ta Universitatii???

Augustin  •  10 iunie 2008, 11:57

frumos articol: HAI ROMANIAAA!!!

sfinxu’  •  10 iunie 2008, 12:00

Greu si cu antifotbalul la noi. Am inaugurat bulevardul Rat, noroc cu Chivu ca mai venea in vizita sa vada ce se intampla pe acolo.

sfinxu’  •  10 iunie 2008, 12:02

Nicolita va fi viitorul Dorinel? „Uitati-va cat alearga, iar alearga cat toata echipa, cat efort, fantastic travaliu”? Laudam personajele care alearga mult si degeaba?

daniel  •  10 iunie 2008, 12:03

ÎN SFÂRŞIT !!!
AŞTEPTAM DE MULT ACESASTĂ CLIPĂ, CLIPĂ ÎN CARE NU FOTBALUL E IMPORTANT SAU CAMPIONATUL EUROPEAN SAU ORICE ALTCEVA ÎN LUMEA ASTA.
ESTE IMPORTANT CUM AI NOŞTRI AU CÂNTAT IMNUL NAŢIONAL, CUM M-AU FĂCUT SĂ SIMT CĂ SUNT IMPREUNĂ CU NOI, JOACĂ PENTRU NOI ŞI NU NE FAC SĂ CREDEM CĂ SUNT DOAR NIŞTE FOTBALIŞTI BINE PLĂTIŢI CARE DIN CÂND ÎN CÂND MAI VIN PE ACASĂ !!!

alien  •  10 iunie 2008, 12:17

Adica Italia – campioana mondiala – nu era favorita in meciul cu Olanda?

opinion  •  10 iunie 2008, 12:17

As dori mult sa ma insel, dar eu vad urmatorul scenariu: pe o terasa, cativa jucatori de la Nationala, stand la o bere. „Mamaaa de-as mai fi sa mai joc odata cu Franta…io as dribla pe unu, pe doi, as da pasa in profunzime, tu ai centra, altu´ ar suta…le-am da doua-trei goluri la astia. Si cu Italia…eu as face presing, tu le-ai recupera mingea, am face un-doi-uri, invaluiri..pac…doua goluri. De-as mai juca odata cu Olanda…suturi, combinatii, faze…ce le-am face. Bine baieti…hai noroc…la ce ora dau astia meciu?

Ranchiuna  •  10 iunie 2008, 12:24

Pacat ca nu vedem dincolo de rezultat.
Sa fim sinceri macar odata, si sa observam ca romania nu a excelat dar si-a atins obiectivul.
Parca obiectivul ne interesa, din cate stiu jocul este pe pct si nu pe fazele pe care ti le creezi. Vrem o istorie cat mai lunga la euro nu sa plecam acasa cat mai repede. Sa ajungem cu meciuri urate in finala ar fii perfect. Vreti cumva sa bifam cele mai frumoase meciuri dar sa luam bataie? ati vazut italia -olanda? Sa inteleg ca v-a placut italia si scorul? ganditi-va?

CE 2008  •  10 iunie 2008, 12:26

fiti atenti aici:

“De taca-paca pe 10.06.2008 la 10:46#34
de fugit a p-rost poate sa fuga cat vrea el…sa nu dea autogol nebunu”

cat de tare e?:)))))))))))))))))))))))))

CE 2008  •  10 iunie 2008, 12:27

sa traiti!

CE 2008  •  10 iunie 2008, 12:27

hai romania!

nick  •  10 iunie 2008, 12:31

toti va dati cu parerea despre acest meci cu toate ca foarte putini ar avea dreaptul sa vorbeasca .
Pentru cei care au criticat jucatori am o singura intrebare : „ce o sa spuneti dak Romania se va califica din aceasta grupa ?” . va spun eu …o sa va schimbati parerea despre jucatori imediat ,o sa ii laudati,o sa spuneti sa suntei mandri k sunteti romani ….
Asa k nu ii mai criticati si nu mai vorbiti urat despre ei….mai ales de Mutu care a facut atat de mult pt noi,dar asa suntem noi romanii (dupa un joc slab le uitam pe cele bune)sau de Banel care dupa mine a fost cel mai bun jucator al nostru in meciul cu Franta.

HAI ROMANIA!!! HAI Baieti aratati-le ce puteti faceti in asa fel ca celor care nu au intredere in voi sa le fie rusine k au vorbit urat de aceasta echipa a Romaniei.

GENERATIA BAMBOO  •  10 iunie 2008, 12:40

la finalul meciurilor din grupa :

1. OLANDA – merge mai departe
2. ITALIA – merge mai departe
3. FRANTA – pleaca acasa
4. ROMANIA – a venit „bou” si pleaca „vaca” si beau bere impreuna cu FRANTA !!!

ROMANIA ARE VALOARE CATE SUTURI A AVUT PE POARTA IN MECIUL CU FRANTA !!!!

Edy  •  10 iunie 2008, 12:45

Sa nu uitam dragii mei.. ca la toate turneele finale din 1990 pana astazi, echipele mici ne-au pus marile probleme. Eu inca mai am cosmaruri cu acel halucinant meci cu elvetia in 1994… sau meciul cu Tunisia din 1998. Pe de alta parte in istoria moderna nu am dat doi bani pe Anglia lui Seaman si Gascoine, cu Argentina lui Maradona si Danemarca fratilor Laudrup. Daca istoria ne va face dreptate ne vom califica fara probleme.
Pana la istorie insa e nevoie de multa munca.
Mereu in GALBEN!!!

opinion  •  10 iunie 2008, 12:46

Vedeti cum suntem? Multe comentarii spun: „sa ajungem noi in Finala, si daca o fi sa jucam tot asa, defensiv, urat”. Regasesc aceasta mentalitate ca foarte romaneasca. Mentalitate de jmecher, de spertzar, speculant, descurcaret…Multora nu le pasa ca jucam bambilici…nu-i problema ca ne huiduieste lumea…SA FIM IN FINALA. Eu in schimb as prefera sa jucam FOTBAL, cinstit, onest, curat. De fapt suntem la EURO 2008 de FOTBAL, nu de TZURCA…(si trebuie sa jucam sportul national englezesc…nu sportul nostru national)

neghinita  •  10 iunie 2008, 12:47

de ce amestecati euro cu ALEGERILE PT. PRIMAR?vreti sa treceti prin vama bors sau sa va opereze doctorul?nu e corect sa faceti jocuri politice mizind pe naivitatea unor patimasi ai fotbalului. nu va e sila de cazul VALIZA ce a cutreiarat lumea si sandu, platini si baselu au vorbit doar despre femei frumoase anticorupte.

the undertaker  •  10 iunie 2008, 12:52

cu mare respect salut acest editorial!oricum,un punct mare obtinut in compania vicecampioanei mondiale…bravo baieti!HAI ROMANIA!!!

k  •  10 iunie 2008, 13:03

am jucat perfect in aparare, i-am adormit pe francezi, saracii se luau dupa noi si erau si mai lenti. bah dudelor e un miracol de rezultat dupa 9 ani de seceta, fara mari jucatori, sa anihilezi franta e genial. ganditi-va ca franta intr-o zi excelenta iti da 3-4 la ce jucatori are. bine ca nu ne-am facut de ras la debut, acum avem mai multa incredere in noi si e bine. cu italia sa tragem tot asa de un 0-0 si cu olandejii sa jucam pe contre (sper ca olandejii sa aiba 6 pcte pana la meciul cu noi). daca luam punct cu italia si olanda bate franta suntem 70% calificati. hai romania, de-am cea mai plictisitoare echipa numai sa trecem de grupe.

p.s. grecia a fost spectaculoasa acum 4 ani??

POMANA cfr  •  10 iunie 2008, 13:21

cine stie, … cunoaste !
Am zis 0-0, citeste pe blog, la ora 18,45

Comentează