Imnul de neuitat

Am folosit orice mijloace pentru a rămîne în cărţile Euro. Nici un reproş!

luni, 9 iunie 2008, 9:38

Am folosit orice mijloace pentru a rămîne în cărţile Euro. Nici un reproş!

1. După ce s-au disputat trei grupe din patru, sîntem singura echipă care n-a pierdut în faţa favoritei. E adevărat că am oferit cel mai urît meci, dar „asta e treaba Franţei, care şi-a pierdut stilul în faţa românilor, presupunînd că l-a avut”, după cum a comentat, cu maliţie, comentatorul BBC.

2. Dacă am cotizat la un joc cinic, măcar am muncit nebuneşte. Cu 12,2 kilometri alergaţi, Bănel Nicoliţă a devenit fotbalistul cel mai harnic al acestui Campionat European.

3. Să ai, în Elveţia, mai mulţi suporteri decît Franţa vorbeşte despre schimbările profunde care au loc în viaţa românilor. Ne putem permite să ne însoţim echipa sau ea îşi permite să vină după noi, acolo unde muncim.

4. Am asistat la unul dintre cele mai emoţionante momente din istoria modernă a echipei naţionale. După ce, acum 10 ani, Hagi fonda o eră punîndu-şi mîna la inimă, aseară, Chivu a transformat ritualul imnului într-o simfonie de emoţii. Echipa a intonat sever şi total melodia, punctînd fiecare vers, cu o determinare de haka neozeelandeză. A fost anunţul că am învăţat imnul şi am uitat să pierdem.

Comentarii (374)Adaugă comentariu

larry  •  10 iunie 2008, 9:33

au fost fantastici ,cu un comportament ca asta te fac sa i iubesti neconditionat,bravo Romania

cocodog  •  10 iunie 2008, 9:35

***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

marco totti  •  10 iunie 2008, 9:37

PITI iarta-ma!

Sunt unul dintre cei care strigau, ceva timp in urma, „Piti, Piti, lasa-ne”, dar acum imi dau seama ca am gresit. Asara Piturca a reusit sa faca „din rahat bici” vorba romanului si a blocat echipa Frantei obtinind un miraculos rezultat de egalitate cu aceasta echipa a Romaniei care nu are valorile Frantei dar parca pentru prima data jucatorii romani au reusit sa joace ca un bloc monolit nelasand nicio fisura.
Impecabil joc tactic. Am fost mai italieni decat italieni. Hai Romania!!!

corneliu popa  •  10 iunie 2008, 9:37

In istorie n-au ramas cei trei sute de spartani care au murit la Termopile, ci maratonistul care a ajuns la Atene sia spus: „Am invins!” Banel isi rostul si rolul lui! Nu este un artist, el este un maratonist, un modest si un caracter de aur!! Daca amfii toti romanii asa de harnici ca Nicolita, am fi departe!! Sa te tina picioarele Banele, iar noi opinia publica TREBUIE NEAPARAT SA TE APARAM DE TOT FELUL DE MAFII CARE DORESC SA „VEGETEZE” DE PE URMA MUNCII TALE!! Avem aceasta obligatie morala! Ca intr-o societate moderna si mai ales europeana, Banel a nostru sa traiasca liber si fara sa fie deranjat de „scursorile societatii romanesti” Inca o data multumim Banel si sa te tina picioarele sa mai alergi 12 km inca de vre o 4 ori la acest CE!

cocodog  •  10 iunie 2008, 9:38

cea mai frumoasa parte a meciului a fost intonarea imnului,in rest am fost sub orice critica,jenanti..lasand la o parte texte de genu ca am jucat cu vicecampioana mondiala…nicolitza si goian in mai degraba zidari faiantari decat fotbalisti

CLAUDIU  •  10 iunie 2008, 9:39

Aceasta este atitudinea de care avem nevoie, incepand de la intonarea imnului si pana la finalul meciului. Romania a jucat inteligent si nu si-a pierdut capul. Este un rezultat remarcant, ce mai.., am jucat cu vicecampioana mondiala. HAI ROMANIA!!!

ionica  •  10 iunie 2008, 9:39

DE CE NU SPUNE NIMENIA CA DOMNUL NOSTRU PRESEDINTE BASESCU A FOST LA MECI!!? DE CE NU SPUNE NIMENIA CA DANSUL NIA TINUT NOROC?? DA CIUDA! DAIA! DA CIUDA! ASTAI ADEVARUL! BAIETII NOSTRII SA SIMTIT INCURAJATI CA A VENIT INSUSI PRESEDINTELE SAI VADA! PRESEDINTELE LEA ADUS MULT NOROC SI MINTE CLARA ASTA LEA ADUS! BRAVO DOMNU PRESEDINTE! BRAVO!!!

cocodog  •  10 iunie 2008, 9:40

fac si eu precum cornel dinu..nicolita e muncitor dar tre sa tinem cont ca nationala nu e un santier…mie nu-mi vine sa cred ca lumea chiar nu-l vede cat de jenant e, ca in afara de a fugi de prost, habar nu are sa stea in ghete

Adrian_237  •  10 iunie 2008, 9:40

emotionant momentul intonarii imnului!dar parca acum 10 ani il criticai pe hagi pt ca si-a pus mana la inima,n-am inteles nici pana acum de ce…

petterg  •  10 iunie 2008, 9:40

In sfarsit la Chisinau vedem meciurile in romana, multumita celor doi baieti de la Telesport, din cate stiu. Ar fi bine sa faceti un reporrtaj despre treaba asta. Am inteles ca rusii din Chisinau sunt la pamant ca in piata din centrul orasului meciurile nu mai sunt comentate in rusa. Hai Romania!

corneliu popa  •  10 iunie 2008, 9:41

***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

Cocodog esti prost baiete  •  10 iunie 2008, 9:46

Pt COCODOG….***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)..Nicolita a fost omul care a tinut flancul stang al cocosilor departe de poarta noastra…BRAVO NICOLITA!

cocodog  •  10 iunie 2008, 9:47

***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

radu  •  10 iunie 2008, 9:48

ionica, bravo! sa stii ca fara „domnu” fara marele carmaci, nu stiu ce ne faceam! era vai de capul nostru! ” NIA TINUT NOROC”! esti tare! maaare e gradina!

cocodog  •  10 iunie 2008, 9:49

***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

Constantin  •  10 iunie 2008, 9:49

FELICITARI BAIETILOR SI ANTRENORILOR!

SUNT MANDRU DE VOI!

AM INCREDERE DEPLINA IN VOI CA PUTETI TRECE CEL PUTIN DE FAZA GRUPELOR!

VA DORESC SANSA SI SA AVETI CURAJ!

A Matau  •  10 iunie 2008, 9:49

sant un roman din anglia,care,vazand baietii cantand imnul national,acum ,dupa meci,pur si simplu,mi-au dat lacrimi de bucurie.nu pot descrie in cuvinte ce mandru ma simt sa fiu roman

Scouser15  •  10 iunie 2008, 9:50

Notre respect Franta! Piturca este un antrenor tactic. In meciul urmator avem nevoie de un antrenor si mai tactic …

Italia isi va juca viitorul apropiat impotriva noastra.

dorina  •  10 iunie 2008, 9:50

ok, toata lumea a vazut cu cata determinare au cantat toti imnul, si aceasta ne-a impresionat si bucurat deopotriva.Dar ce-a urmat, a fost urat. Cel mai urat meci vazut de mine .Cred ca a fost de divizia B. Sau C. A iesit asa probabil din cauza indicatiilor lui Piturca.Joc defensiv. Al naibii de defensiv. Dar si lent.Lent, putin spus. Nu inteleg nici schimbarile. Cocis a jucat bine,el in general joaca bine, desi nu iese in fata niciodata. El este baiatul modest, care gandeste jocul si da pase geniale , omul din spatele lui Mutu.Pacat ca in meciul acesta ,nu prea au fost lasati sa joace ofensiv. Si mi-a placut si Radoi, care si el, intotdeauna face meciuri bune.In rest, rezultatul nu e rau, dar putea fi altceva..

CE 2008  •  10 iunie 2008, 9:51

va rog frumos, ma lamureste si pe mine cineva?

intrebarea este: in austria si elvetia se desfasoara campionatul european de imnuri sau de atletism?

ca vad pe aici diverse pareri: ba ca, la cum au cantat, puteau sa si piarda meciul, ba ca nicolita a alergat cel mai mult, ba ca radoi si nicolita au arat terenul (poate e CE de araturi?)…da’ despre fotbal…mai nimic.

radion  •  10 iunie 2008, 9:52

pt. IONICA,
las-o moarta cu presedintele ca am facut o revolutie intre timp. e un om la fel ca oricare dintre noi nu un zeu…este doar un functionar platit din banii nostri, nu mai zic de influenta si bani…doar nu crezi ca o face de dragul romanilor. sa-ti spun ceva, unii ajung „zei” pt. ca exista destui prosti care sa creada asta.

dan1672  •  10 iunie 2008, 9:56

am fost unul din scepticii cu privire la Radoi. Dar..si ma bucur ca pot spune „dar”, a facut un joc excelent la inchidere alaturi de Chivu si chiar Cocis..Mai putin la constructie, dar nu le poti avea pe toate. 🙂

johndoe  •  10 iunie 2008, 9:59

cred ca multi dintre cei care comenteaza pe acest blog au uitat CE 1996 (sau poate ca atunci erati in clasa 1) cand nu am reusit sa strangem niciun punct dintr-o grupa asemanatoare valoric. Si ce lot aveam atunci,hagi popescu&Co., veneam dupa marea performanta din 94, ne-am facut de cacao la acel european.

Ma bucur ca aseara, am reusit sa luam un punct, poate puteam sa si batem dar la fel puteam sa o luam. Ceva interesant am observat, francezii au jucat cu frica, romanii la fel. E de inteles acest lucru, doar este grupa mortii cum o numesc majoritatea.

Nimeni nu isi permite un rezultat prost in primul meci, nu uitati nu sunt decat 3 meciuri, e vorba de moral, cum ne-am fi simtit daca atacam si luam 3 de la francezi??. Eram mandri ca am jucat fotbal si am pierdut cu demnitate. Nu exista asa ceva, nu poti pierde demn, pierzi si atat.

eu unul ma bucur de rezultatul de aseara, de modul cum au jucat baietii. Nu am stralucit tactic dar francezii cum au jucat??? Cred ca daca scapa Anelka de 3 ori cu Lobont nu ii dadea gol.

Blindatul  •  10 iunie 2008, 10:03

Industria fotbalului nu are nevoie de frumos de artificii. Productia de bunuri adica de rezultate finale are diverse ingrediente.Unul este anihilarea adversarului. Se pare ca am reusit.Pentru cresterea calitatii productiei trebuie sa mai cantam imnul si eventual sa marcam fara a aprovizina gol.Nu stiu daca avem vreun muncitor de categoria a saptea ca executatnt de repere complexe ( numite pase preluari si dat goluri)dar e bine ca si cei de gategoria doi baza muncesc nu dorm in vestiar.Poate reusim cu pensionarii italieni care se pare ca in ultimul timp produc marfa chinezeasca adica surogate. Cred ca cele doua finaliste sunt Germania si Olanda ,castiga Olanda.

streche  •  10 iunie 2008, 10:04

aceasta generatie „ratata” ne-a facut mandri! au cantat imnul ca niste luptatori care se pregatesc pt batalia finala!

zamolxe7  •  10 iunie 2008, 10:05

COCODOG !
ori esti ROMAN ori esti … ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)
Meciul, trebuie sa recunoastem, a fost cel mai prost meci de pana acum de la CE (si cred ca asa va ramane !)
Dar nu sunt de acord sa critici o echipa pe care toti o consideram „slaba”, chiar daca o vedem campioana europeana (cu sufletul), si de ce nu criticam jocul francezilor (vorba’ aia echipa galonata !) care,intre altele ce a jucat mai mult ca echipa noastra ?
Daca asa joaca o fosta campioana europeana si vicecampioana mondiala cu o echipa considerata de toti „ciuca batailor” in grupa, inseamna ca ROMANIA ieri a fost „MESERIE DE FOTBAL”
Daca la fazele fixe („specialitatea engelzilor”) bagam un gol … mama mama !! ce era azi !
Vom vedea cum vom juca noi mai departe si cum va juca Franta !
Si mai important – cum vor juca cele care vor juca cu Franta !
Ideea este : daca o echipa joaca la „tacaneala” nici adversarul nu are alta solutie !

sunt roman deci mananc cacat  •  10 iunie 2008, 10:07

fantastica daruire!
traiasca Romania dodoloatza!
ai nostrii ca stejarii au rapus cocosii, ratattouillistii si touaregii plictisiti ai fostei colonizatoare franta!

***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

max  •  10 iunie 2008, 10:09

dupa cum a cantat imnul ai nostrii la inceputul meciului…nici nu mai conteaza cum au jucat..dupa..a fost intradevar ceva frumos si emotionant

zamolxe7  •  10 iunie 2008, 10:10

Mai ala cu „BASE’ ! Mai Traiesti ? Mai respiri ? (sau esti de-ai lui si TRAIESTI BINE !??)
Te-a impresionat un „BASE” !!!!!!
… si nu te-a impresionat UN SFERT DE STADION COMPLET GALBEN ?
La meciul de ieri asta m-a impresionat cel mai mult … UN SFERT DE STADION GALBEN si faptul ca i-am batut totusi pe francezi … chiar daca in tribune !

CE 2008  •  10 iunie 2008, 10:12

281. max on 10 Iunie, 2008 10:09 am

bine mai costel busuioc. pe cand un contract cu sony?

montezuma  •  10 iunie 2008, 10:13

Niste***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) comentatori de pe acest blog au impresia ca Romania este principala favorita a CE sau, chiar mai mult, Romania este din start favorita la toate turneele finale si mondiale. Numai asa imi pot explica cum sunt ei nemultumiti de un egal cu vicecampioana lumii. Fratilor evaluarea corecta a fortelor proprii este unul dintre cele mai importante lucruri intr-un razboi/competitie alaturi de evaluarea corecta a inamicilor/adversarilor. Mai cititi si voi o carte, o analiza tactica si vedeti si voi ca nu il poti trimite pe ciobanul vasile la olimpiada internationala de matematica punandu-i obiectiv o medalie. Trebuie mai intai sa ne vedem lungul nasului (in cazul de fata echipa de plutonul 2) si sa constientizam valoarea adversarelor (echipe de plutonul 1: campioana mondiala, vicecampioana mondiala, favorita numarul 1 a turneului). Apoi trebuie sa ne alcatuim tactica in functie de aceste date. Daca voi credeti ca puteam juca spectaculos cu franta fara sa pierdem aveti o problema cu capul. Erati mai fericiti daca pierdeam cu 5-3?
Voiati sa jucam cu franta cum ar fi facut-o Brazilia? Mai bine v-ati uita in oglinda si v-ati domoli ipocrizia specifica balcanicilor. Voi ce ati realizat in viata? Sunteti cumva profesori universitari, laureati nobel, medici premiati, ingineri premiati sau ceva de genul? NU! Sunteti niste manelisti, bautori de bere, frustrati, studenti pe la facultati ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat) cum sunt spiru haret dimitrie cantemir si altele, care toata viata o sa dati din gura despre ce face x sau y si ce buni ati fi fost voi in locul lor numai ca NU VETI AJUNGE NICIODATA IN LOCUL LOR pentru ca sunteti niste ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)
HAI ROMANIA!
Bravo Banel.

tsk  •  10 iunie 2008, 10:13

se pare ca firmele de electronice isi pastreaza inca oferta cu iti da banii inapoi. sincer, as vrea sa vad cum dispar bannerele dupa meciul cu italia, dar cred ca ele stiu mai bine, totusi. va fi greu sa mai facem inca un egal in meciul urmator desi piti poate asta gandea pana la meciu de dupa noi. italienii vor iesi la joc si vor fi super motivati. poate fi ori foarte rau pentru noi, ori foarte bine, dar din pacate in meciul cu franta nu am contat pe contraatac. sper sa joace marica cu italia si sa inscrie. eu zic ca nu va fi egal, sau daca va fi, va fi unul cu goluri.

pecos  •  10 iunie 2008, 10:13

oameni buni, mai aveti doar trei zile timp sa va lingeti si mirositi degetele dupa ce ati fost la baie… vine meciul cu italia…

va bucurati de parca ati avut ***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

johndoe  •  10 iunie 2008, 10:15

bravo montezuma!!! Nici eu nu o puteam spune mai bine.

CE 2008  •  10 iunie 2008, 10:21

287. johndoe on 10 Iunie, 2008 10:15 am

nici tu marele scriitor sau nuvelist sau romancier…
sau cum?

:))))))))))))))))))

pateticilor!

8 ani de neturnee v-au transformat in niste fricosi care se sperie de propria umbra…

zamolxe7  •  10 iunie 2008, 10:25

Blindatule !
daca tot esti asa de tare in productie !
mai adauga si tu, la „tehnologie = plan de operatii (daca stii ce-i ala) „, ca tehnologia este „gandita” in functie de ce „utilajele” dispui !
Unii mai au si „masini automate cu CN” si astea se numesc arbitri, UEFA, sponsori … si tre’ sa recunosti ca noi cu „strunguri RANGHET -194.. toamna” am tinut piept masinilor CN.
Apropo in 1997 am vazut chiar in Zurich, la o societate, strung RANGHET fabricat in Romania in 1948 lung de 5m si ‘ABKANT” fabricat la Cluj in 1966 … si … paradoxal erau foarte mandrii de ele si le laudau ca performante ! (aveau ani buni de functionare … fara sa piarda precizia de executie)

Mihai  •  10 iunie 2008, 10:26

Ăştia care se dau mari specialişti în ale fotbalului şi îl laudă pe Bălănel pentru că a alergat foarte mult, vreau să vă zic ceva: şi calul aleargă dar nu dă lapte. Cu alte cuvinte, Bălănel a alergat fără folos. Nu a făcut nimic în faza de atac. Zero barat. Nada. Aaa, şi să nu-mi aduc aminte de „bicicleta” lui. Penibil.
Cu jocul ăsta nu trecem de grupe şi nu cred că obiectivul unei echipe ce vine la Euro e să facă doar act de prezenţă.
HAI ROMÂNIA! Bălănel, tu lasă-ne amice.

kalyn  •  10 iunie 2008, 10:26

Rar ni-se dau motive de a fi mandri ca suntem romani, ieri insa emotia m-a coplesit.
Chivu si compania ne-au predat o lectie de patriotism.
Da! asa trebuie sa fie romanii mandri de originea lor si solidari. Niciodata imnul Romanie nu a sunat mai pasional ca ieri. Si suprorteri au fost la inaltime.
Nu vreau sa ma hazardez in afirmati dar poate asta inceputul unei noi atitudini civice.

x  •  10 iunie 2008, 10:26

@CE 2008

Lasa ma ca esti tu un luptator, ne-ai salvat pe toti..***(cuvinte banate din cauza limbajului necivilizat)

STEFAN  •  10 iunie 2008, 10:28

Stau si ma intreb cum ar fi fost daca…..echipa noastra ar fi invins ,astazi nu mai conteneati cu laudele,voi toti care astazi sunteti nemultumiti.Cand ati vazut grupa credeati ca o sa faca pe ei si nu o sa faca nimic,acum ca nu au jucat frumos si ca nu au batut.Toti stim fotbal si ne pricepem sa face echipe.Daca jocul a fost de divizia B asta inseamna ca si echipa cu care am jucat este de acelasi nivel?haideti sa fim seriosi.Au plecat acolo,ca victime sigure iar acum noi toti ne-am transformat in victimile viselor noastre.Daca patea Romania ce a patit Italia nu-i mai primeam in tara?Ce ar fi daca am vede si partea plina a paharului si sa ne gandim cum eram atunci cand aceste competitii nu aveau nici o miza pentru noi?IMNUL A FOST DIN SUFLET PENTRU SUFLETE PATIMASE

balaur  •  10 iunie 2008, 10:28

pacat,acelasi si acelasi joc defensiv al echipei noastre.cu franta chiar nu era momentul sa jucam defensiv in halul asta.de ce?pt ca franta in momentul acesta era de batut,vezi meciurile cu paraguay si columbia.asa facem mereu noi romanii ori ne supraestimam adversarul ori ne subestimam noi.de ce inaintea unor meciuri importante incepem sa ne demoralizam singuri?si presa are o mare parte de vina de pesimismul asta ca sa zic asa.jucam cu franta.italia,brazilia….etc si incepem sa ne vaietam,brazila si incepem sa aducem elogii,extraterestrii,aliens….salarii de miliarde si uite asa le bagam in cap jucatorilor nostri,fara sa vrem,ca ei ssunt niste mediocri si ca n-au nicio sansa.nu credeti ca ar fi cazul sa incetam cu laudele excesive la adresa adversarilor?!vezi reclama francezilor pt euro si cum gandesc ei.si-atunci ma-ntreb:oare sa ii dau dreptate lui boloni ca suntem un popor care ne multumim cu putin?

jo  •  10 iunie 2008, 10:31

@montezuma baiete sper ca ti-a trecut isteria:P
de-acord cu prima chestie:evaluarea corecta a fortelor.dar atat!daca scopul nostru e sa adormim toate echipe cu care jucam,atunci ai dreptate.insa de ce n-ar fi scopul nostru sa nu mai trisam fotbalul,sa avem si noi 3 suturi pe poarta,sa nu mai fim asa de disperatiiiiiiiiiiiii si fricosiiiiiiii dupa chipul
si asemanarea barbugiului????putina demnitate ca n-am jucat cu manchester sau real!!!!!!!!
PS:banel rulz,va lua titlul de iepurash al CE:P

:))  •  10 iunie 2008, 10:32

Mihai, ma baiatule… esti foarte glumet, sa nu zic spiritual ca poate nu cunosti etimologia.
Da’ ma… si calu’ alearga si nu da lapte, gaina are doua picioare si nu face balega si nici tu gandesti desi te chinui…
Ce-are calu’ cu laptele? Lasa-l pe Banel acolo unde e ca la o adica, ai dreptul sa vorbesti daca macar in 10 vieti reusesti intr-o viata ca el.

agar  •  10 iunie 2008, 10:33

Catalin,
De ce trebuie sa citati mereu din „L’Equipe” si „Gazzetta dello sport” dupa fiecare meci cu francezii si italienii. Si asta chiar din prima zi de dupa meci? Unde este mandria de ziarist roman. Mie mi se pare ca voi sunteti mai tari decat ei. De ce sa nu citeze ei de la noi pana la urma. Ar trebui si ziaristii sa fie mai orgoliosi, la fel ca si jucatorii. Noi nu suntem tot in UE, nu e gsp cel mai vizitat site din tzara? Nu mi se pare normal cum ne intereseaza imediat ce spun altii. Pe noi trebuie sa ne intereseze ce CREDEM NOI DESPRE NOI. Sper ca nu vei ignora acest sfat !

chesterfield  •  10 iunie 2008, 10:34

Atat s-a putut… Imi spunea un prieten ieri la telefon ca daca meciul s-ar fi jucat in campionatul nostru toata lumea ar fi zis ca a fost blat 🙂 Daca nu jucam tot cu 7 fundasi cu Italia poate batem. La macaronari nu le place sa atace, le place sa stea la cutie si sa astepte greseala adversarului. Dar n-o sa aiba de ales si apararea lor e schweizer (ca tot suntem in Elvetia). Ramane de vazut daca o sa reusim sa legam pasele ca olandezii, dupa ce am vazut in meciul cu Franta… greu…

zamolxe7  •  10 iunie 2008, 10:35

Bravo Montezuma !
Asta am zis si eu !
Daca Franta a jucat cum a jucat cu noi !
(Si noi aveam aseara morcovul intrat cu tot cu iepure in …)
Sa vedem cum va juca Franta cu Italia si Olanda si cum vor juca cele doua cu ea !
Atata timp cat in 95 de min. diferenta statistica este un sut pe poarta … si ala singurul din tot meciul … (este adevarat al francezilor) eu cred ca nu avem ce sa reprosam echipei Romaniei !

johndoe  •  10 iunie 2008, 10:38

nici tu marele scriitor sau nuvelist sau romancier…
sau cum?

:))))))))))))))))))

doar un simplu fan al echipei nationale care se bucura de un rezultat bun…in comparatie cu altii care nu stiu decat sa comenteze.

apropor..ce inseamna „neturnee”??? cred ca am ramas in urma cu limba romana.
nu e vorba de frica, este vorba de corecta apreciere a valorii…lucruri cam complicate pentru tine, nu as vrea sa iti pun la munca neuronul…

zamolxe7  •  10 iunie 2008, 10:41

Calul nu da … lapte (da’ ara, trage caruta si fuge)
Vaca da lapte … (si sta ca proasta in grajd)
Gaina … fuge si se-npiedica sa nu zica lumea ca-i c—a
Taurul … face ce face !
si BOUL … daca nu se-nsoara scrie pe ..bloguri

zamolxe7  •  10 iunie 2008, 10:43

BAI FRANCEZILOR !
A-TI JUCAT ASA DE PROST ! … INCAT NE-ATI FACUT SI PE NOI SA JUCAM LA FEL !

Bronx  •  10 iunie 2008, 10:45

Carcotasi din toata tara, uniti-va si luati-va bilete dus unde vreti voi!!!!
Lasati-ne sa ne bucuram de acest Campionat European ca daca va intreaba cineva ce ati realizat voi in viata asta o sa dati din colt in colt!
Romania a jucat cu VICECAMPIOANA MONDIALA, adica Franta care unde ne-a prins, ne-a tras-o!
E prima data cand o echipa de calibru A JUCAT CU FRICA INTR-UN MECI LA UN TURNEU FINAL cand a intanit ROMANIA! Le-a fost fricaaaaa!
Asta inseamna atat de mult incat nici nu va cerem sa intelegeti!

HAIIIIIIIIIIII ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Comentează