Bani şi cap

În ofensivă, Steaua înseamnă Dayro Moreno. Adică talent, precocitate, „încîlceală”, cum i-a zis Drăghici, şi execuţii controversate. E nevoie de timp şi de acumulări.

miercuri, 17 septembrie 2008, 11:31

În ofensivă, Steaua înseamnă Dayro Moreno. Adică talent, precocitate, „încîlceală”, cum i-a zis Drăghici, şi execuţii controversate. E nevoie de timp şi de acumulări.

Cluburile noastre nu-şi permit să schimbe toată garda dintr-o dată şi, de aceea, şansa e să adauge fotbalişti, unul cîte unul. Numai aşa poţi avea o şansă reală. Pentru că, deocamdată, distanţa faţă de primele, să zicem, 20 de echipe europene e mare.

Meciul cu Bayern a mai fost cu Real, cu Lyon, cu Sevilla şi cu Arsenal. Nu trebuie să ne fie ruşine, dar nici să ne fie bine. E clar. Steaua a ajuns la un plafon maxim. De acum înainte e nevoie de alte achiziţii, de alte idei, de altă platformă de performanţă. Auzi expresie! Ce va să zică asta? Bani şi cap.

Comentarii (171)Adaugă comentariu

Campioana CFR !  •  18 septembrie 2008, 4:30

multumim baietilor nostri pt meciul superb de marti !
in continuare cu multa munca, cu cap si bani se vor intampla lucruri de negandit 🙂
pt suporterii stelisti care ne-au felicitat si tinut pumnii: va dorim bafta in continuare in ChL !
hai CEFEREU’ !

ioan timisoara  •  18 septembrie 2008, 4:37

pe langa Dayro si Szekely a fost la inaltime.
Dintre jucatorii de la mijloc in sus insa Semedo, Lovin si Toja nu au fata de UCL.au pierdut cam 95% din mingile care au trecut pe la ei. cu asemenea jucatori nu se poate face performanta la nivel european.
Cfristii au fost foarte destepti sa-l vanda pe Semedo (si sa-l puna iar pe Culio titular), Semedo e un fel de banel2 stie sa fuga in rest nimic

Richelieu  •  18 septembrie 2008, 4:42

Catalin,

Bine observat. E timpul ca politica sa se schimbe fundamental. Perioda in care cumparam 5 jucatori de 1 milion fiecare a trecut. Acum trebuie 1 jucator de 5 milioane. Si cu salariul corespunzator. Deasemenea mai trebuieste capul limpede care sa stie ce pozitii in echipa trebuiesc intarite – rand pe rand.

naulgo  •  18 septembrie 2008, 5:02

se putea mai mult cu echipa germana,din pacate actiunile stelei sau oprit la toja care mai mult se ascundea pe teren…ma mira ca lacatus nu a oservat acelasi lucru decat in min 70,cred ca pe oricine baga in locul lui putea sa faca cel putin ce a facut toja in acest meci…nici semedo nu a convins chiar nu s-a vazut deloc pe teren…ne-au lipsit clar radoi si banel…

radu  •  18 septembrie 2008, 7:50

Eu spun sa nu ne grabim cu criticile la adresa jocului STELEI, ca mai sunt meciuri in care se poate castiga. STEAUA mi-a placut aseara. Daca jocul la centru va fi mai in viteza, eu spun ca e imposibil sa nu castigam puncte in meciurile urmatoare. Prea repede ne grabim cu verdictele: „CFR a jucat un fotbal frumos si in viteza” si „STEAUA nu are nicio sansa in continuare”. S-ar putea ca la sfarsitul ultimului meci din grupa STEAUA sa fie in primele doua, iar CFR sa ramana cu cele trei puncte „de vis”. Un lucru e clar: ROMA, dupa jocul total aiurea aratat, ar fi avut probleme cu orice echipa din LIGA I! Nu degeaba in Italia nu a reusit sa castige niciun meci. Totusi e frustrant sa ai doua bare si sa nu dai niciun gol, si mai sa si pierzi din faza fixa. Ghinion, dar si noroc cu ZAPATA. FORZA STEAUA

barbar  •  18 septembrie 2008, 8:24

E nevoie de antrenor, Catalin! Asta nu are Steaua de multa vreme. ***

Adrian Valeanu  •  18 septembrie 2008, 8:42

Prietene de la nr. 82, daca tu ii vezi fotbalisti pe Toja, Moreno si Semedo, inseamna ca nu intelegi nimic din ce se joaca in lumea asta. Cu ei poti lua campionatul la noi fara probleme dar cand treci granita la Nadlac sau in alta parte, ciocul mic… Cred ca strainii de la Cluj sunt mai buni, mai tari in ghete si in mentalitate. Pe fond Tolo are dreptate, atata doar ca inca e bland cu stelistii, din ce motive, imi scapa.

Dodo  •  18 septembrie 2008, 8:44

Rusinos la Steaua este este patronul restul este o poveste cu final neplacut cam de fiecare data.Schimbati patronul…

Suporter  •  18 septembrie 2008, 8:48

Nu mai tine cu jucatori fara gabarit care trebuie sa alerge de doua ori mai mult pentru a face fata jocului. E nevoie de forta si tehnica in viteza nu de mici scamatori cu mingea. Chiar asa, nu vede nimeni mai repede care este cursul jocului de fotbal ?***

mujotutun  •  18 septembrie 2008, 8:54

Vai, dle Tolontan, dar asa de prapastios sunteti si instabil! Pai ieri Steaua era nec plus ultra (ma rog, o traducere libera a lui 45%, iar azi, nada, zero, zilch? Plafon? ****
Comparatia cu Loganul si „Wolswagen”-ul e stupida: cate masini mult mai tari ori fitoase nu am depasit de atatea ori cu Dacia mea puturoasa? Nu masina, soferul!

G F  •  18 septembrie 2008, 9:10

domnule Tolontan, ridic o intrebare: nu cumva steaua a epuizat de mult ecoul succesului de la sevilla? ca prea mult au trait suporterii din asta! nu puteai zice nimic despre steaua, in cheie constructiva, sa fiu bine inteles, ca sosea, ca un kamiklaze, replica: „bai, am castigat CC, bai, suntem intangibili, bla, bla”. presa a mentinut acesta iluzie la cote maxime si, cel mai grav demers, l-a ridicat pe bietul becali pe-un piedestal de pe care nu-l mai dai jos nici cu furca. e usor sa adormi constiinte, am mai vazut asta pana-n ’89, insa puteti sa-mi spuneti si mie cat se poate merge inainte cu carpeli si balbaieli paranoice? problema la steaua este plafonarea, da, este legata de achizitii si de performanta,da, insa a crede ca trebuie doar bani e o mare eroare. La steaua trebuie caracter de invingator si nu doar aerele imbacsite ale unui individ care cumpara imagine cu bani speculativi. cand vom avea la steaua, sau la alta echipa, oameni care produc, industriasi, atunci vom putea spera la performanta. cata vreme vom avea capital speculativ si neimpozitat, vom plange in culmea nostalgiei dupa „old glorious days”.

fanfotbal.org  •  18 septembrie 2008, 9:14

bani sunt, cap ba!

MITICA  •  18 septembrie 2008, 9:16

ASTA E DEOSEBIREA DINTRE STEAUA SI CFR CLUJ.ECHIPA ARDELEANA A AJUNS IN UCL PRIN CEEA CE FACE IN TEREN NU IN CULISE CU BANI SAU INFLUENTA. FARA DOAR SI POATE STEAUA NU POATE MAI MULT. NICIUN ANTRENOR NU IL POATE TELEGHIDA PE TOJA SAU INTINERI PE P. MARIN. STEAUA NU MAI E DEMULT VIOARA INTII IN FOTBALUL ROMANESC DIN TEREN. DOAR PRIN CULISELE LIGII LUI MITICA MAI IESE IN FATA.

sogard  •  18 septembrie 2008, 9:21

voi , care criticati jucatorii stelei doar dupa un meci (si cu ce echipa), ce ati fi zis despre Totti, daca l-ati fi vazut jucand prima data marti? ca e jucator de UCL?

KHELU  •  18 septembrie 2008, 9:21

TOJA A JUCAT EXECRABIL….NU NUMAI EU DAR TOATA LUMEA STIE CA ALA MERGE BINE DOAR PE MARGINE, NU IN MIJLOC.DE CE NU L-A SCHIMBAT MAI DEVREME?A FACUT NUMAI GRESELI, NU NUMAI CA RUINA ATACURILE NOASTRE DAR II PUNEA SI PE NEMTI PE CAI MARI PIERZAND DE CATEVA ORI LA 25 DE METRI DE POARTA NOASTRA.LACATUS, AI TRECUT TESTUL CU GALATA DAR SI ASTA ERA UN TEST, DE FAPT TU CE VREI?DACA VEI APARA JUCATORII NU VEI FI NICIODATA UN MARE ANTRENOR, FII MERCENAR PENTRU EI, CINE E MAI BUN JOACA !!! IN REST…A AJUNS LOVIN SA FIE UNUL DIN CEI MAI BUNI OAMENI DE PE TEREN SI ASTA SPUNE MULTE DESPRE TIMORAREA SAU POATE CHIAR LIPSA DE VALOARE A CELOR CE AU VENIT DE CURAND LA STEAUA…DIN PACATE IAR FACEM 1-2 PUNCTE IN LIGA…RUSINICA NOUA!

dinudinudinu  •  18 septembrie 2008, 9:21

Acest joc a aratat valoarea exacta a transferurilor stelei=submediocra, precum si valoarea exacta a antrenorului Lacatus=submediocra.Pai daca steaua egala, cred ca in 5 minute, cel mult, mai primea un gol.Si totusi Bayern nu este o superechipa. Are multe limite, dar si o inteligenta in joc deosebita. Uitati-va ce posesie avea UTA pe vremea lui Lacatus si veti gasi coerenta de gandire a lui. Cu pase la intamplare……
Chiar va rog sa va amintiti cum pasa UTA…..Este aceeasi Marie…..Antrenor submediocru+jucatori submediocri=echipa sub-sub-mediocra. Cel putin in Europa. Ca in Romania este o superputere(oare?!) nu ne incalzeste cu nimic…..Dar sa nici nu-i umflam pe cfr, ca pare un balon de sapun: Roma a fost penibila…….

ockiu  •  18 septembrie 2008, 9:26

bani ar cam fi …
in romania stam prost la capitolul „cap”

laur  •  18 septembrie 2008, 9:27

atata pot stelisti,cu noroc,puteau scoate un egal,nici vorba sa castige.Un singur jucator de remarcat Zapata,restul obositi,da obositi rau.Sunt stelist de cateva decenii si am vazut Steaua jucand si fotbal,dar din pacate in alt secol,alt mileniu.Subscriu la ce spunea Serban,cu becali nici o sansa la un alt fel de joc. Ar mai fi ceva pt. Tolontan,nu a remarcat chiar nimeni jocul bun facut de Muresan la Roma.Trebuie stiut ca baiatul a jucat la Gaz metan Medias -a facut o pauza de cules capsuni in Spania-a jucat la Gloria B-ta si acum la CFR.Ce trebuie ramarcat,nu a costat mult si dupa mine este in primi 3 mijlocasi la inchidere romani in acest moment,la tehnica sigur e pe primul loc si spre deosebire de mijlocasi de la Steaua a murit pe teren si chiar a reusit sa dribleze cea ce din pacate nu vezi nici la Lovin,nici Ov.Petre si nici chiar la radoi.

stelistu’  •  18 septembrie 2008, 9:29

de ce nu vorbeste nimeni de omogenitate???
steaua e o echipa schimbata 90% in atac fata de anul trecut fata de bavarezi care nu au schimbat nimic de 2 sezoane….

toata lumea vorbeste de ghinion, ca unde oare trebuia sa joace toja ca moreno nu a facut un joc bun, ca sekely s-a batut degeaba ca semedo nu a facut o partida stralucita…

acesti jucatori care ii injurati acum in cateva luni vor face spectacol pentru ca vor castiga la capitolul relatii de joc.

nemtii au avut asta, noi nu!

vrshetz  •  18 septembrie 2008, 9:30

Tolontan*** unde e acum articolul tau despre steaua care face 45% din punctele echipelor romanesti in cupele europene?

Cine face acum punctele in Europa si cine joaca fotbal, steaua sau CFR Cluj???

Felicitari, CFR! Ati aratat *** ce inseamna curaj, profesionalism si valoare!
Lasati-i pe ei sa traiasca din amintiri de acum 20 de ani si aduceti-ne bucurii ASTAZI!

CFR este echipa prezentului, iar steaua e istorie…

RELU  •  18 septembrie 2008, 9:33

NUMAI FACETI COMPARATII INTRE ROMA SI BAYERN CA NU SE COMPARA NICI CA TRADITIE, NICI CA JOC, NICI CA PERFORMANTE. OK, FELICIT CFR, DAR DE AICI PANA LA A COMPARA ADVERSARII ECHIPELOR NOASTRE ESTE CALE LUNGA. ORICUM O SA VEDEM MECIUL DIRECT CFR SI STEAUA PESTE 2 ETAPE SI ATUNCI O SA AVEM ANALIZA EXACTA, CU TOATE CA SE JOACA LA CLUJ

Luci  •  18 septembrie 2008, 9:39

Steaua a jucat un fotbal modest, chinuit pe alocuri, dar chiar a reusit sa puna probleme mari. De fapt, au fost la 2 bari si 1 gol anulat de un rezultat excelent in UCL. Insa Catalin are dreptate, mai este nevoie de investitii pentru a ne putea bate cu marii Europei. Pana atunci insa sa nu fim nemultumiti de prezenta in UCL si sa speram la un loc 3 care ne-ar trimite in UEFA. Si sa nu uitam ca, daca acum cativa ani ne uitam la echipe straine cum se bat in UCL si UEFA Cup, acuma avem serile de marti, miercuri si joi pline de meciuri cu romani. Personal, ma simt perfect dupa 2 seri emotionante si abia apuc seara de azi. Bafta echipelor noastre (tutoror, chiar daca sunt stelist)!!!

RELU  •  18 septembrie 2008, 9:41

GOL VALABIL, D-NULE CRACIUNESCU PT O EXPLICATIE SIMPLA: NU S-AU ATINS. NU EXISTA FAULT DACA NU TE ATINGI. FAULT INSEAMNA LOVIRE. DAR VAD CA TI-A INTUNECAT MINTEA SI TIE SI LUI FL. CALINESCU, IANCU DE LA TIMISOARA. CE FAC BANII DIN OM: UN OLTEAN APARA SI FARA SA AIBA DREPTATE PE BANATENI.

ElGrecu  •  18 septembrie 2008, 9:41

Dupa un meci ca cel de aseara ma asteptam ca toti (patron, antrenori, jucatori) sa fie mai realisti si sa-si dea seama ca Steaua este aceeasi echipa fara valoare internationala si sa nu mai spere ca vor face alta branza decat cea de anul trecut! Sa speri sa-i bati acasa pe cei de la Bayern, avand in vedere diferenta de clasa este de-a dreptul hilar!
Dragi suporteri ai Stelei (ma numar si eu printre voi de ~40 de ani), nu va mai imbatati cu apa rece, baietii n-au valoare! Orice rezultat bun este si va fi un accident fericit! Sa nu reusesti sa legi 3 (!!!) pase si sa te lasi asa dominat pe teren propriu in primele 15-20 de min. cred ca este cel mai edificator! Pe langa faptul ca majoritatea jucatorilor sunt varza (sa-i enumar in ordinea posturilor pe cei care au jucat aseara, fara sa fac o ierarhie: P. Marin, Lovin, Ov. Petre, Toja, Semedo, Arturo) de nu reusesc sa dea o pasa decenta avem si un antrenor (Lacali!!!!) care nu are curaj sa ia o decizie cand jocul scartaie din toate madularele! Va aduceti aminte cand a facut prima schimbare? Marii antrenori concep echipa functie de jucatorii pe care ii au la dispozitie si nu viceversa! Creezi un mecanism cu ce ai si nu te apuci sa inventezi (mai degraba improvizezi) intr-un joc de CL! Oricum eu, ca vechi stelist, nu am nici o speranta ca Steaua va mai juca un fotbal de calitate atat timp cat Becali va ramane proprietarul (finantatorul (!?!?!?!) asa cum se spune acum…) clubului!

Luci  •  18 septembrie 2008, 9:44

Si inca o chestie, mi se pare stupida concurenta CFR – Steaua in UCL. In Liga I, Hai Steaua!!! In UCL, Hai Romania!!! Ele nu concureaza una cu alta, ci impotriva tutoror celorlalti si, de ce sa nu admitem, impotriva firescului. De fapt, sa dea Dumnezeu sa concureze una impotriva celeilalte, pentru ca asta ar insemna ca au iesit din grupe si ca am avea cu siguranta o echipa in sferturile UCL!!! 🙂

celdintai  •  18 septembrie 2008, 9:49

Asa suntem noi romanii,dam in echipe dupa o infrangere si le ridicam in slavi dupa o victorie,tb sa avem rabdare,steaua a jucat cu bayern, o echipa f buna,s-au straduit dar atat au putut,daca cfr-ul nu reusea un joc asa bun cu roma nu mai aveam cu ce compara jocul stelei,steaua a jucat mai bine decat in anii precedenti din liga.
iar in ceea ce priveste cfr-ul eu zic sa nu ne bucuram prea tare, sa vedem cum o sa joace cu chelsea la cluj,sa vedem jocul stelei la fiorentina si vom putea trage mai multe concluzii,d-vs ca ziaristi sportivi ar tb sa stiti ca dupa un meci nu se pot trage concluzii pertinente.va salut, numai bine

sere  •  18 septembrie 2008, 9:50

slab a jucat ***.e adevarat ca a atins plafonul maxim.mai mult nu poate.s invete de la cfr…………

Marian, Constanta  •  18 septembrie 2008, 9:53

** Steaua a ajuns de 6 ori in Liga Campionilor dupa 1990 incoace, si numai prin munca ei, ***!

Nu comparati as roma cu Bayern Munchen ca n-aveti cum ! Este o diferenta colosala ! Pe as roma a batut-o si Steaua cu 3-1, si atunci romalezii chiar au jucat fotbal. Inteleg ca pt chefere este apogeul carierei, dar nu e nici o victorie mare sa bati o echipa care vrea sa-si debarce antrenorul. S-au mai intamplat meciuri din astea si la noi..

lutzy68  •  18 septembrie 2008, 9:58

Penibil! Atat putem! Restul e … CAN-CAN!

alecs  •  18 septembrie 2008, 9:58

tolontane,cfr cum a batut roma?Crezi k trebuie mai multi bani?Nu,trebuie un alt antrenor si alti jucatori la mijlocul terenului,doar se vede ca steaua joaca un fotbal incalcit cu foarte multe greseli simple aproape impardonabile(sa nu reusesti sa dai o pasa la un coechipier e foarte grav)si nu sa intamplat numai aseara steaua joaca ca o echipa din anii 50′

Mircea  •  18 septembrie 2008, 9:59

Nu este vorba despre investitii aici. Este o problema de perceptie si mentalitate. Perceptie, adica eroarea catastrofala de gandire cum ca cu becali la carma Stelei ii este bine pt ca „baga bani”. Perceptia ar trebui sa fie: SE POATE MAI BINE FARA becali !
Apoi mentalitatea care are acelasi punct de pornire ca si perceptia: „las ca baga bani”. Mentalitatea ar trebui sa fie: SE POATE MAI BINE! Adica, nu te multumi cu putin daca vrei sa faci performanta adevarata ci indrazneste sa aplici schimbari radicale.
Steaua nu are nevoie de becali ci invers, becali are nevoie de Steaua (pt planurile lui marete de politician si altele), asta trebuie sa retina toti suporterii echipei si nu sa se teama ca se va opri robinetul cu bani. Altfel, incetul cu incetul vor veni alte echipe din urma si vor devansa Steaua si ca palmares dar si ca priza la oameni. Va fi un proces indelungat dar intr-un final se va intampla pt ca Steaua cu patronatul actual nu duce nicaieri, este plafonata. Banii ca bani dar unde nu-i cap….

rusine pt ziarul de ieri  •  18 septembrie 2008, 10:04

ma bucur pt rezultatul de aseara, care a razbunat marlania din ziarul de ieri: dupa victoria CFR-ului, voi ati catadicsit sa scrieti ca multumiti TSKA! asta denota marlanie si lipsa de respect. in plus nu am vazut pe la voi nimic despre: istambul penalty neacordat turcilor, la buc cu galata gol din offsaid mare, lovin trebuia eliminat din prima repriza, zapata respinge din spatele liniei porti + opriti din offsaid bavarezii in prima repriza! ce va mai trebuie? o bricheta poate va salveaza la Munhen, ca altfel ZERO PUNCTE SI CFR IN PRIMAVARA, ca sa crapati de ciuda!deci in afara de cap si bani mai e nevoie de ceva CARE LIPSESTE STELEI SI SUSTINATORILOR SAI: BUNSIMT

sacalu  •  18 septembrie 2008, 10:11

Faceti ce faceti si tot la comparatii ajungeti toti! Hai sa lasam rautatile cand reprezentam Romania in Europa!
Nu sunt toti ai nostri?
Nu pt Romania se aduna puncte in clasamentul UEFA?
Trebuie sa profitam de orice conjunctura favorabila di momentul jocului.
Aici CFR a avut mai multa sansa decat Steaua.
Speram sa stie sa profite azi si celelalte 5 reprezentante ale noastre!
Succes tuturor, fie ca sunt moldoveni, banateni, ialomiteni sau ce alceva or fi!

vali ceausescu  •  18 septembrie 2008, 10:14

respect pt. CFR.
***

dan  •  18 septembrie 2008, 10:17

un meci…obositor. Obositor prin faptul ca bayern nu a jucat la turatie maxima, intrebuintandu_se doar cat a trebuit. Obositor pt ca steaua nu are mentalitate de echipa europeana…incepand de la conducere, antrenor, jucatori. Poate doar galeria sa se ridice la nivelul cerut…in rest….SOMN USOR stelei in CL.

vali  •  18 septembrie 2008, 10:24

super steaua
mia placut mult
felicitari

Lucaciu Calin  •  18 septembrie 2008, 10:31

@Mircea: ai perfecta dreptate.
STEAUA este un brand.
jiji doar un cioban bagacios, incult, laudaros si cu cultul celui impuscat.

obositul  •  18 septembrie 2008, 10:33

problema e ca steaua nu joaca nimic de pe vremea lui protasov…olaroiu e un profitor(a cules roadele muncii si gindirii lui protasov-din pacate a fosr primul antrenor care a acceptat ingerintele si elucubratiile ciobanului-lucruri pe care ucraineanul le-a tratat cu sictir), hagi si lacatus ar trebui sa-si reconsidere carierele postjucatori…C.F.R.-ul a jucat fotbal …au avut o daruire deosebita…au preferat sa fie vulturi nu o zi , ci o campanie intreaga …pe cei de la steaua ii vad de ani buni ca pe niste furnici chioare,bat recorduri de alergat ca si banel ,dar cu obictul e mai greu…

sad8yu  •  18 septembrie 2008, 10:36

daca nu era zapata steaua ar mai fi luat cel putin 3 goluri

ioan plischi  •  18 septembrie 2008, 10:54

rareori se-ntimpla ca acolo unde sunt bani se gaseste si cap. banii ii aducni, celalalt daca nu-l ai de la inceput, geaba-i luna, geaba-i stele, ca lovin, par examplu… si sa nu uit: este moderat!

Paul Ciprian  •  18 septembrie 2008, 11:10

Chiar nu va dati seama ca antrenorul este de vina. Nu imi place sa spun ca Laca nu are ce sa mai arate la Steaua. Avem lot, dar antrenor…
Sa joci acasa si portarul sa fie cel mai bun?
Sa joci acasa si sa iei mai multe cartoane galbene ca oaspetii?
Mereu ne „incalzim” dupa primul meci din grupa pierdut. O sa castigam returul. Vax.
Ganditi-va ca suntem la a treia prezenta in Liga si…nimic! Iar INFRANGERE!!!
Macar Clujul daca le pierde pe celelalte 5 meciuri are legata de gat o tablita pe care scrie „o noua forta din Europa…”, conform unor ziaristi europeni.
Astept si eu de la Steaua sa ma faca mandru ca-s roman, sa ma faca sa ridic ochii de jos si sa nu fim ciuca batailor peste tot. Am avut atatea sanse si niciodata europa nu ne-a laudat (ca pe Cluj, la primul meci)!
Acum vad ca nemtilor nu le-a placut gazonul, dar ne-au batut. Nu le-a placut ploaia, dar ne-ai batut. Ei isi vad de treaba si noi ramanem cu vesnica umilinta!

out  •  18 septembrie 2008, 11:20

daca e plafonata sa lase alte echipe, care pot. CFR le-a demonstrat de la primul meci ca nu exista niciun complex ChL pt romani, greseala e ca de 3 ani trimitem o echipa mediocra, cu valoare de locul 7, buna la valize si brichete. dupa ce ca joaca prost ati mai si cocolosit-o. alaltaieri orice mesaj contra lui Steaua era sters de pe blogul asta. daca se sperie de luari la misto cum vreti sa se lupte cu Bayern Munchen.

Kuki  •  18 septembrie 2008, 11:28

Mi se pare ciudat, inainte de startul CL toata lumea spunea ca CFR-ul nu face nici un punct ca o sa fie „ciuca batailor”, ca nu dau gol, ca nu merita sa fie in CL. Tot asa se spunea de Steaua ca va face 10 puncte ca ii o grupa in care nici o echipa nu ii peste Steaua, ca are 3 ani de experienta consecutiva in CL si profita din maxim la primul meci cu Bayern si ii bate cu cel putin 2-1.
Ceea ce am vazut in cele 2 seri in CL referitor la echipele romanesti angrenate in aceasta lupta inegala cu fortele europei, am vazut doua echipe care au abordat diferit partidele, una care nu are ce pierde si intalneste o echipa debusolata ca AS Roma dar care are Blazon fratilor, nu ii Dinamo Kiev, nu ii Glasgow Rangers, nu ii Hajduk Split, etc. si au jucat baietii exact cum o facea Steaua si Dinamo in anii 86-90, fara complexe. In schimb Steaua aseara acelasi joc cu care ne-am obisnuit de la echipele romanesti dupa 90, fara nerv, la intamplare, fara nici o emotie pentru echipa adversa. De aceea se fac comparatii intre Steaua si CFR pentru ca lumea asteapta de la ros-albastrii jocuri memorabile nu de la CFR, Unirea Urziceni, Vaslui, etc. Toti suntem romani dar sa recunoastem CFR este la 3 puncte de primavara Europeana (cel putin Cupa UEFA) si „believe me” mai bine ma uit la o echipa care joaca ca si CFR in CL decat chinul de aseara din Ghencea. Hai Romania!

Cătălin Tolontan  •  18 septembrie 2008, 11:28

alecs: cfr a investit mai mult decit steaua in ultimii ani

Cătălin Tolontan  •  18 septembrie 2008, 11:30

relu: cu regrete, nu tb sa il atinga atacantul pe portar ca sa fie fault, ci doar sa atinga mingea atita vreme cit portarul atinge mingea si totul se petrece in 6 m. Acesta este regulamentul.

Cătălin Tolontan  •  18 septembrie 2008, 11:32

vrshetz: stimate suporter clujean, faptul ca steaua a facut 45% din pct romaniei e intr-adevar istorie, dar e o istorie din care a iesit inclusiv prezentul lui cfr 🙂 pe de alta parte, nu-i inteleg nici pe stelistii care sustin ca performanta cfr de la roma e derizorie pt k roma a fost slaba. cfr e prima echipa din ro care a invins in cupele europene o echipa italiana la ea acasa!

bobo  •  18 septembrie 2008, 11:35

e slab articolul, no offence!

mike_the_dog  •  18 septembrie 2008, 11:40

E trist ca Steaua a ajuns pe mina clanului.
Mica tema de reflectie:
1. Becali dorea sa taie un miel in costum Armani in fata Kaiserului.
Nu stiu voi dar eu unul, la asta, cunoscind un pic mentalitatea europeana m-am tavalit pe jos (in costum Valentino:-))
2. Ciolhanurile aceluias don Jiji(cu echipa ca invitati) si „badea garzii” insotitori nu va aduc aminte de ultimele news de la Groznii cu cei trei crai romani dansind cu foc si baietii cu AK 47 imprejur.
Deci D-nul Tolontan e bune sa speri cind ai si de ce….

CHALEX  •  18 septembrie 2008, 11:44

Steaua, ca si nationala, au nevoie de un… cap limpede! Nationala „sta” in cuplul Chivu-Mutu iar Steaua in cuplul Radoi-Nicolita. Nici Piturca si nici Lacatus nu pot face acel „salt valoric” de la mentalitatea antrenorului-jucator roman, la cel strain. Ati observat „dormitul in ghete” al jucatorilor de la Steaua timp de 45 de minute si lipsa de reactie a unui antrenor care parea a fi hipnotizat si incapabil sa schimbe ceva din „fluxul psihic” care paralizase tot ceea ce insemna Steaua? S-a „batutu moneda” pe „experienta de trei ani” a Stelei in UCL, dar aceasta presupusa „forta psihica” a fost parca o povara in plus. Pe de alta parte, nu trebuie sa ne ascundem dupa deget si sa nu acceptam ca victoria CFR-ului pe Olimpico a „turnat plumb” in picioarele si, mai ales!, in… mentalul(moralul) celor din anturajul Stelei. Cind te tii de blesteme si de „plusari” de ordin divin – dorind ca Mutu sa-si rupa mina iar CFR sa faca un punct mai putin decit tine in UCL – trebuie sa accepti sa ti se „achite”, cu virf si indesat, imanenta „nota de plata.

alin  •  18 septembrie 2008, 11:51

d-le Tolontan nu putetzi pune in aceeasi categorie meciul de aseara …cu cele jucate impotriva lui real…arsenal…sevilia..deoarece daca va amintitzi bine in acele meciuri steaua nu a contat in atac…,aseara insa a avut totusi 2 bare….un gol anulta…cateva suturi periculoase….eu sp ca a fost altceva….din pacate pt steaua nu e disciplinata….nu are rigoare in joc….steaua joaca acum,la fel cum juca lacatus…dezordonat(jucatorii nu stiu pe ce post joaca-eu am mai sp ca…. schimbarile de pozitzii ale jucatorilor din timpul meciului ii bulverseaza mai tare pe ei decat pe adversar).din pacate cat va fi lacatus la steaua …acesta va fi stilul….in fortza….cu ambitie……insa fara judecata.Si mai e ceva….aseara toja a fost …degeaba pe teren…omul se scalda….nu poti la un meci de o asemenea anvergura sa joci mijlocas central cu un jucator al carul principal atu e tehnic….daca a fost decizia lui gigi titularizarea lui pe acst post…asta e-nu prea avem ce face….daca insa lacatus l-a pus acolo …fara sa ii impuna becali asta…e o noua dovada ca lacatus e un antrenor …..cel mult mediocru.

Comentariile sunt închise.