Geanta, mezina valizei

Liviu Dragnea a cărat banii lui Gigi Becali pentru un jucător

joi, 22 ianuarie 2009, 1:59

Liviu Dragnea a cărat banii lui Gigi Becali pentru un jucător

Noul ministru de interne a luat, în 2005, 100.000 de dolari din partea lui Gigi Becali şi i-a dat fotbalistului Vali Bădoi. Avansul a fost, desigur, înregistrat la Fisc. Liviu Dragnea fusese prefect de Teleorman şi cunoştea legea. Şi tot aşa, bla, bla.

Aiurea! O geantă cu bani, varianta redusă a celei care a făcut carieră la Cluj, s-a plimbat prin Alexandria, iar curierul a ajuns azi şeful poliţiei române.

Gazeta a cerut oficial ieri comentariul lui Liviu Dragnea. Biroul de presă nu a oferit nici o reacţie. Zi aglomerată de buget. Nici o ironie. Cu siguranţă, ministrul este ocupat.

Cum se numesc sumele cash folosite pentru o plată şi neînregistrate în contabilitate? Bani negri! Desigur, cei implicaţi vor spune că a fost un împrumut de la Becali către Bădoi, ca şi cum finanţatorul Stelei l-ar fi transferat în curtea sa pe fotbalist şi nu la club.

De altfel, un angajat din Ghencea i-a înmînat banii lui Dragnea, asta dacă ministrul îşi aminteşte momentul. Iar apoi, după ce Bădoi a refuzat Steaua, geanta a ajuns înapoi la Becali, tot prin solul de lux. Prin 2007, cu relaxarea stăpînului, Becali a recunoscut el însuşi episodul.

Ca ministru de interne, Liviu Dragnea a promis să asigure siguranţa cetăţenilor. Nu trebuie uitaţi nici cei care merg cu 100.000 de dolari în sacoşă. Mai ales aceştia merită apăraţi.

Comentarii (66)Adaugă comentariu

PAUL BADEA  •  22 ianuarie 2009, 18:35

cateodata, draga tolo, esti asa de pudibond ca am impresia ca esti nascut alaltaieri…

Versus  •  22 ianuarie 2009, 19:05

Pentru anti gsp – singura problema e ca sunteti cam multi…in rest numa de bine 🙂

Milici-continuare  •  22 ianuarie 2009, 20:00

@tolo &bigi
Sa fie arestat si condamnat imediat Gigi Becali pentru ca se crede club.

bigi  •  22 ianuarie 2009, 20:01

Tolo,
Hai ca esti tare! Evident ca nu Becali urma sa cumpere jucatorul , ci clubul Steaua. Dar, cine-l impiedica pe Becali, ca din banii sai, sa-i dea un „cadou” lui Badoi, ca sa-l atraga la Steaua?

MariUS  •  23 ianuarie 2009, 2:09

Multi **** comenteaza aici….
Tolontan are dreptate, banii erau negrii pentru ca nu s-ar fi platit taxele aferente dupa efectuarea transferului. Chiar nimeni nu a auzit inca de taxa pe venit???
Nu cred ca in alte tari din Europa Ministrii de Interne se plimba cu genti pline de bani. Daca era totul pe fata de ce nu a dat banii Becali, fara intermediar?

Nea Caisa  •  23 ianuarie 2009, 8:58

Stii Cataline, e mai putin important cit si cui a carat Dragnea in 2005 cu geanta. Face omul antrenamente la carat. Mai important este cit si cui o fi carat Dragnea acum, ca sa fie facut ministru: asta daca afli si ne zici, da stire!

corneliu popa  •  23 ianuarie 2009, 9:25

De ce mass-media se ante pronunta in toate cazurile care o privesc pe Steaua? Nu cumva ca acest brend sa scada foarte mult si “un grup de fosti generali (altii decat cei din Armata)” im preuna cu domnul Patriciu sa poata achizitiona mai usor Clubul Steaua? Doar tot are o datorie la Statul Roman de 92 de milioane? Dar DNA Cluj inca ” n-a primit ordin”? Vad ca sarit toata mass-media pentru neplata unei datorii si stirea s-a”desumflat”!! Stiti cati datornici sunt in Romania? Zeci de mii!! Am vazut si stirea cu Becali care declara ca la sfarsitul lui 2009 va trage linie si va vedea daca merge mai departe sau inchide! Ma frec la ochi! A doua zi se triteaza „STEAUA SE SPARGE!” cE POTI SA INTELEGI DIN ACESTA „POLITICA EDITORIALA”? MAREA MAJORITATE A MASS-MEDIAEI II DORESC STELEI RAUL!! NOI NE INTREBAM, DE CE? Stiri trunchiate, hiperbola (ca sa nu spun denatuarrea – exista si un Pinochio printre voi), prezumtia de nevinovatie nerespectata, calomnia, ante pronuntarea in toate „cazurile” de coruptie, care se face… stiti unde? Numai si numai la Steaua! Toate raportarile se fac la Steaua! La restul de echipe este numai lapte si miere si toate conturile „curate si neinterpretate” de mass-media!! Si voi credeti ca suntem intr-un stat de drept? Moderatorul face o selectare aleatorie, eu cel puti sunt la index (motorul de cautare cred ca are un * in dreptul nik-ului meu) daca nu „spui” impotriva Stelei etc

Liviu Dragnea a carat banii lui Gigi Becali pentru un jucator » ROMANIA INEDIT  •  23 ianuarie 2009, 9:47

[…] multe despre aceasta geanta cu bani scrie Catalin Tolontan in geanta-mezina-valizei […]

Cătălin Tolontan  •  23 ianuarie 2009, 9:55

area51: multumesc
bigi:i-a dat din banii sai ca sa-l convinga sa vina la Steaua zici tu. Ce i-a dat Becali: o donatie? Un jucator sub contract cu Rapid primeste o donatie de la seful Stelei, cum iti suna asta? Oricum tratam cazul, e penibil. Un om care ajunge ministru de interne plimba geanta cu 100.000$ si apoi minte ca nu a plimbat-o!!!

romania inedit  •  23 ianuarie 2009, 10:06

Domnule Tolontan , asta inseamna ca este tot coruptie !
DNA ar trebui sa se sesizeze in cazul asta !
Un jucator sub contract cu Rapid primeste o donatie de la seful unui club concurent , Steaua , ca sa ce ?
Este evident ca este vorba de coruptie !
Am incredere in dumneavoastra ca o sa intoarceti pe toate fetele cazul asta , mai ales ca este si pauza competitionala si trebuie sa umpleti spatiul din gazeta cu ceva !

bigi  •  23 ianuarie 2009, 10:54

Catalin,
Eu zic sa te documentezi. Eu cred ca Badoi era in ultimele 6 luni de contract cu Rapidu’. Vezi ca tot voi scrieti, ca acesta, cu lacrimi in ochi, sau cam asa ceva, s-a hotarat si s-a dus sa semneze cu Rapidul..

fotbal  •  23 ianuarie 2009, 12:12

buna treaba, Catalin Tolontan! bravo GSP!

Cătălin Tolontan  •  23 ianuarie 2009, 12:22

bigi: da ai dreptate,a sta am si scris ca Badoi era in ultimele 6 luni de contract cu Rapid. Si de asta Dragnea putea sa umble cu 100.000 de dolari in geanta? 🙂 Nu! Pt k era in ultimele 6 luni putea sa semneze cu alta echipa, asta-i altceva. Repet, n-am auzit de echipa becali!

Toni Cufran  •  23 ianuarie 2009, 14:45

In comparatie cu Mitica Dragomir, acest baron ialomitean este o biata gaza. Iar Mitica a fost bine merci parlamentar si acum primeste taxa de protectie de la indivizi de genul Padureanu, Borcea sau Becali ca sef la LPF fara ca presa sa il puna la zid, cum ar merita.De ce merita Mitica atatia bani? Simplu, pentru ca el stie cel mai bine sa bage gunoiul sub covor.

sportsaga.ro  •  23 ianuarie 2009, 18:09

Crezi ca o vreo surpriza? Inca mai astept sa vad un ministru „impecabil”.

Nicu  •  24 ianuarie 2009, 21:13

Cazul Valiza. Mita da? pentru o echipa sa joace corect. In acest caz toti cetatenii Romaniei ce merg la doctor si dau un ban pentru a fi tratati mai bine ar trebui luati de DNA si judecati pentru mita, ascultate telefoanele si arestati . Asta facem si noi la doctor si nu numai deci cine condamna asta, sa se autodenunte. Este exact la fel doar ca la niveluri diferite si sume diferite dar fapta e aceeasi. Astept comentarii

Comentează