Puţim

Sînt mai bine de cinci ani de cînd Ioan Becali l-a făcut „nespălat” pe Grigore Cartianu, în studioul B1TV. Ziaristul nu era nespălat, doar asudat. Pentru că venea de la muncă. Şi se ducea apoi, în creierii nopţii, la muncă.

vineri, 13 februarie 2009, 9:50

Sînt mai bine de cinci ani de cînd Ioan Becali l-a făcut „nespălat” pe Grigore Cartianu, în studioul B1TV. Ziaristul nu era nespălat, doar asudat. Pentru că venea de la muncă. Şi se ducea apoi, în creierii nopţii, la muncă.

Am auzit că se transpiră şi la cazinou, dar doar de la sume fabuloase în sus. În rest, e doar cald.

În această seară, Ioan Becali a făcut o scenă asemănătoare, insultîndu-l pe Emanuel Terzian, realizatorul sport.ro. A plecat din studio, iritat şi aruncînd microfonul către jurnalist.
Nu i-a mai spus că pute pentru că se subînţelege. Eu, Manolo, Grigore, ceilalţi, dumneavoastră puţim. Avem dezavantajul de a fi angajaţi la sereleuri, la esauri, în companii, fabrici, uzine şi pe taxiuri.

Spre deosebire de noi, ăştia care umblăm cu stick-ul după noi, ca să mai îmblînzim din evidenţa jegoasă că muncim, Ioan Becali se ocupă cu off-shoreuri. De unde şi mirosul. Izul. Aroma de bani care se plimbă încet, sub foşnetul valurilor. Asta e, puţim!

Comentarii (302)Adaugă comentariu

CIOBY  •  14 februarie 2009, 0:08

Pai de ce naiba-i invitati la toate televiziunile???…..sint peste tot….pina si daca deschizi o conserva ti se face inima cit un purice ca nu cumva becalistii sa fie si acolo
Mai lasati-ne nene cu ei

Dumi  •  14 februarie 2009, 0:11

giovani a distrus fotbalul romanesc impreuna cu borcea, copos, varu de la stana mitica dragomir piturca si sandu, iata doar cateva nume sunt cele care au facut praf fotbalul nostru ar mai fi netoiu si oarecum pinalty si padureanu da vremea lor a apus, fratele lui giovani e doar un pion bleg care dak n-ar fi existat giovani, ar fi murit de foame
dar sa vii tu presa care toata ziua nu stii cum sa mai scoti o vb de la aceste personaje, nu stii cum sa mai umpli ziaru de la un cap la altu doar cu ce-a spus giovani, ce a replicat gigi, ce a acuzat borcea, e atunci asteapta-te sa fii acuzat de ipocrizie, pt ca ce a patit manolo e chiar vina lu manolo,asa cum e si vina lu cartianu si vina lu ioanitoaia si ghici ce si vina mai tolo, asa ca vreti sa schimbati ceva, scrieti prietene despre fotbal nu despre familiile dubioase si cu dosar la dna, ne-am saturat pana peste cap de toti astia, vrem fotbal, fotbal ca la englezi, fotbal ca la nemti, vreau sa vad rezultate statistici, interviewuri doar cu jucatori si alea putine, vreau alte sporturi, vreau handbal, baschet, hochey, tennis, moto, schi, atletism, vreau stiri din nba, nhl, nfl, vreau stiri multe stiri din premier league si bundesliga vreau poze si informatii despre federer, hamilton, ana maria branza, sandra izbasa sau lucian bute. Vreau sa stiu ce stadioane au mai aparut in lume, ce decizii vrea sa adopte FIFA sau comitetul olimpic, ce crede l’quipe despre asta sau ce crede gazzeta dello sport, nu ma intereseaza chiar deloc cum se simte adelina elisei dupa nastere si nici cine crede laura andresa ca e mai bun la pat dintre contra si mutu. Asa ca pana o sa faceti voi ziar de sport in loc de tabloid si pana cand o sa faceti emisiuni sportive gen eurosport nu gen otv, sa nu va mirati niciodata, tolo, de ce se intampla gesturi de genul celui de asta seara, pt ca voi i-ati inventat si voi i-ati promovat pe acesti mascarici, spalati-va pe cap cu ei

jan  •  14 februarie 2009, 0:15

:)) in locu lu manolo il cafteam :))

andei  •  14 februarie 2009, 0:19

Dar a cui e greseala, draga Tolo? De ce ii cultivati atata? Pentru un rating
putin mai mare? Se merita? In situatia in care trei sferturi din ziarele
asa-zis sportive se ocupa doar de ei, va meritati soarta. Nu-i mai chemati in
emisiuni, sunt destui oameni inteligenti care sa discute despre fotbal.
Incercati sa faceti o presa de calitate. Eu m-am saturat de neanderthalienii
astia!

Freddy  •  14 februarie 2009, 0:23

Niciodata nu am inteles de ce imi place Giovanni Becali;dar imi place.Sau imi placea pana acum.Am fost de acord cu el chiar si atunci cand l-a jignit pe Cartianu;ba chir ma amuzat faza,insa acum nu.De data asta chiar a exagerat.

adrian niculescu  •  14 februarie 2009, 0:24

Tolo, nu ne pacalesti.Ai scris cateva randuri ca sa_ti arati solidaritatea
dar se simte ca nici tu nu crezi cu adevarat in ele.
Manolo o cauta de mult.E fals si fricos!De ani de zile se tot vorbeste despre
un boicot asupra familiei B si a altora ca ei.
Dar va lipseste curajul sa-l declansati.Atunci asumati-va riscul sa fiti injurati, scuipati si cu onoarea patata!
Fricosilor!!

eusebiu camilar  •  14 februarie 2009, 0:25

Cataline, te rog nu-i mai bagati in seama; nu-i mai invitati in emisiuni; nu mai scrieti despre ei ! Voi i-ati creat ! Sa se ocupe de ei procurorii ! Nu inteleg de ce toti se inghesuie sa-i aiba pe acesti borfasi in studio ?! Sa fie ratingul ?

pancone  •  14 februarie 2009, 0:25

Va meritati soarta, scrieti articole doar la comanda…., in loc sa scrieti despre sport ati ajuns sa scrieti numai despre scandaluri, de parca nu am avea destule ziare gen cancan, libertatea….samd, cand ati scris ultimul articol despre Sportul studentesc?, dar despre baschet, polo, voi in loc sa dati rezultate sportive, comentarii sportive inventati scandaluri. Uitati-va putin in presa din Spania, si invatati de acolo. Nu o sa faceti niciodata ziar bun si demn cu ziaristi care scriu articole la comanda. Ati inceput sa va OTV-izati. Cazul valiza a ajuns la episodul 150 in presa….vre-un rezultat??? nu …mai scoateti din cand in cand cate o stenograma….vre-un rezultat?? nu!! Scrieti intr-un ziar sportiv 6 pagini despre o echipa(din care 4 despre patronul ei…oierul ) si in celelalte 6 scrieti despre cine a luat masa cu cine….in loc sa dati analize sportive. Bine va face!! Incepeti intai curatenia in presa…si pe urma in sport!!!

un om  •  14 februarie 2009, 0:27

voi i-ati facut asa. nu stiti cum sa va mai gudurati pe langa familia asta de inculti pentru putina audienta. voi i-ati facut vedete. felicitari! pentru tot ce face oierul ala, voi, presa sunteti de vina.
p.s. te rog sa scrii un articol despre federatiei romane de handbal, carer nu s-a obosit nici macar un mesaj sa puna pe site.

ha ha  •  14 februarie 2009, 0:27

creatia voastra, a presei de scandal cu tenta sportiva, isi devoreaza parintii
PRO TV e tata, GSp e mama.

Voi i-ati creat pe acesti becali si pe imitatorii lor din restul peniteniciarului inca in libertate „Fotbal”. Pe voi va scuipa, va injura, va bat.

Iata, exista Dumnezeu si cam asta-i pedeapsa voastra, care ati coborit standardul atit de jos, la nivelul unor becali, si care pentru bani, rating si tiraj ati distrus presa sportiva probabil, pentru totdeauna.

scarbit de presa  •  14 februarie 2009, 0:30

O MERITATI!!!!! In loc sa vad niste emisiuni cu antrenori si jucatori, eu ce vad?> Niste inculti de presedinti, 90% din emisiuni, care isi scot si bag pe 3 ori pe minut. HALAL PRESA IN ROMANIA.

rapid_forever  •  14 februarie 2009, 0:31

Domnule Tolontan nu le mai plangeti de mila ata lui Terzian cat si altor moderatori…
,seara de seara ii invita in studio p-alde Becali…ei cauta scandal
si rating…vor rating?…pai sa stea si sa suporte si injuraturile de mahala.
De ce nu invita in emisiuni oameni de fotbal?,oameni inteligenti si ii invita
doar pe mai maimutoii d-alde Becali?…nu le mai plangeti de mila ca sunt si ei
vinovati…

robert  •  14 februarie 2009, 0:35

pai mai invitati specimene de-astea. cine l-a invitat? ce, nu stiati ca familia aasta e cum e? mai mult decat ce-a meritat n-a primit terzian. ne bagati pe gat becalieni si dupa aia va plangeti ca o luati in barba de la ei.

Cata  •  14 februarie 2009, 0:35

Daca nu va convine, de ce il mai invitati?
Insa daca il invitati, are dreptul sa exprime ce gandeste el.

mircea  •  14 februarie 2009, 0:36

tolo,va cam meritati soarta,pentru ca si printre voi ziaristii sunt foarte multe uscaturi care i-au ridicat pe acesti barbari ai fotbalului romanesc:neamul becali!!!terzi nu le mai aduci osanale acum???cand noi galeria Rapidului l-am huiduit pe giovani ati sarit ca arsi,asa ca gura mica !!!

zsd  •  14 februarie 2009, 0:37

Foarte bine. Sa va umileasca, pana n-o sa mai invitati la emisiuni incultii astia. O meritati ….

Nea Ovi  •  14 februarie 2009, 0:40

Sunt mai putin de trei ani de cand Nea Ovi ii ridica osanale lui Giovani sugerandu-i sa se retraga din fenomen si sa ramana in memoria tuturor ca un distins pensionar.

Sorin-stelist  •  14 februarie 2009, 0:42

asa se intampla cand canalizarile devin bulevarde iar rahatul hrana noastra zilnica. tolo, nu sunteti cu nimic mai morali decat astia care si-o bat de voi,poate doar mai legali.

tavi_c  •  14 februarie 2009, 0:45

Tolo, cat de departe sunteti ( cu rare exceptii )de RADU PARASCHIVESCU.
In atatia ani chiar nimic nu s-a „lipit” de voi?

florin  •  14 februarie 2009, 0:46

D-l Tolontan,
Mai tineti minte cand va scriam pe un blog al d-voastra cu anii `80 si va
spuneam ca in loc sa-l puneti pe Becali pe prima pagina cu militarii ce
vor sa o „posede” mai bine puneati fetele ce castigau la handbal!? Atunci m-ati cam luat la mistyo
ca nu citesc gazeta…..
Acum ce sa zic…o meritati cu varf si indesat. Si voi ca mieluseii veti tacea
ca faceti in pantaloni…maine pe prima pagina va aparea nush ce victorie in
amicale etc. Mizeria continua. Luati exemplu in Ungaria.
ATITUDINE d-nii mei…altfel sunteti ca ei.

Cantona7  •  14 februarie 2009, 0:47

Domnule Tolontan….sunt surprins ca tocmai dvs. atzi cazut in plasa!Terzian nu a facut decat sa arate in josnica lui emisiune pt. un public din ce in ce mai restrans(apropo..lumea incepe sa intzeleaga ca lipseshte sportul de pe aceste canale….)ca poate face ceva pct de share….apeland la acest tip de incitare.P e cine sa incite???..pe maimutzoii ashtia de Becali!Mai am o intrebare pt. Catalin Tolontan:Tu eshti ziarist sportiv? Ash vrea sa raspunzi sincer la intrebarea aceasta!

dany usa  •  14 februarie 2009, 0:51

daca se intampla ceva de genul asta in us,dupa prima jignire se intrerupea emisiunea,(publicitate)si 2 bodyguards il luau pe sus pe becali……..dar ce sa faci?,traiti in romania suportati concesintele..legile audiovizualului sunt primitive rau de tot in romania + patronii media sunt 000000000 in raport cu angajatii…clar trebuia sa intrerupa emisiunea,becali scos afara ca pe un porc ce ii,dat in judecata plus 86-him pe o perioada nelimitata .. RUSINEE X 3

finu  •  14 februarie 2009, 0:53

Meseria de ziarist este o meserie la fel ca cea de strungar,sofer,brutar,etc.De exemplu:strungarul isi ascute bine cutitele,ziaristul pregateste intrebarile,strungarul foloseste echipamentul de protectie,ziaristul trebuie sa arate bine in fata camerelor.Acum devine interesant,cand strungarul alege piesa de strunjit el stie ca daca foloseste un material stramb si nu il da la rebut,acel material poate sa ii sara in cap, sa il raneasca.Acesta alege varianta buna.Foloseste un material de calitate si piesa este in regula.Emanuel Terzian nu a folosit un material de calitate si i-a sarit in cap.Acesti trei crai de la rasarit,”behaila”,”ciordila” si „nervozila” becali(ce scarba am cand aud acesta nume)sunt rebuturi,nu au ce cauta in studiouri.Nici daca ar cadea in genunchi nu ar avea ce cauta in fata ecranului.Scrieti in ziare despre ei,strica-ti hartia de geaba si automat padurea.Nu merita.

thomas  •  14 februarie 2009, 0:55

Despre articol, tot respectul e deja consacrat stilul Tolontan, ceea ce ma ingrijoreaza pe mine e faptul ca din comentarii reiese faptul ca suntem din ce in ce mai putini cei care putim de fapt cei care realizam ca putim.Se duce tara asta pe rapa fratilor….

BP  •  14 februarie 2009, 0:58

Voi ati adus duhoarea in sport. Prin voi astfel de personaje au devenit cunoscute. Cine alerga dupa becali cu microfonul, cine se bucura la orice onomatopee scoasa de oligofren, cine manca prin carciumile de lux alaturi de astia ? Cine, Tolo? Raspunzul este unul singur: PRESA, PRESA SPORTIVA. Acum culegeti ceea ce ati semanat ani de zile. Va meritati soarta. Fotbalul se va curata odata cu schimbarea generatiei de „gazetari” ce a permis mediatizarea unor personaje ca Ioan Becali.

Cracanel  •  14 februarie 2009, 1:17

Familia Becali dupa parerea mea ii o familie de clovni.Nu e frumos ce a facut Giovani dar voi de ce ii intoarcetzii pe toate fetele ca asta pana la urma urmei ii treaba DNA-ului nu a voastra ca pot face pariu ca no sa va recunoasca Giovani B. cat de mari au fost comisioanele de pe urma jucatorilor pe care ia vandut si treaba asta chiar nu amenintza corectituninea competitiei cum de exemplu ar afectao stenogramele lu’ Gigi B. dar si aceea e tot treaba DNA-ului.Va grabitzi sa informatzi lumea ca X sau Y e corupt si care iau fost faptele dar uitatzi faptul ca in ziua de astazi oricine e corupt mai ales in fotbal si ce doare cel mai tare este ca is si unitzii…Ex…Vazanduse incoltzit Gigi B. il trage si pe Muresan dupa el sau credetzi ca Borcea Copos sau Iancu nau aranjat meciuri!?Sau Dragomir si cu Sandu nu sunt coruptzii si sau favorizeaza anumite echipe $$$?Te intreb eu Tolontane de cate ori a scapat Steaua de comisii doar cu ceva penalitatzii minore sau nepenalizare in cazul acela din vara cand sa desfiintat comisia numa sa nu penalizeze Steaua cred ca tot cazul ”Valiza” era…Sa fim sincer nici procurori care ii ancheteaza nus ”curatzi”

BABAI  •  14 februarie 2009, 1:22

PARCA GIOVANI SE CREDEA TONI MONTANA CA SIA FACUT SCARA DIN CASA CA IN FILMUL SCARFACE ASTA NU TREBUIE CRITICAT IN ZIARE CI TREBUIE DUS IN FATA LEGII SA FACA ACOLO ASA CU JUDECATORII SI DACA II MERGE INSEAMNA CA NE MERITAM SOARTA CA ASTIA O SA NE CONDUCA

cata  •  14 februarie 2009, 1:27

Poi nu-i mai bagati in seama!! **** ii asa de greu? De ce tineti sa ii tot chemati in emisiuni? Ca sa isi bata joc de voi? ***

finu  •  14 februarie 2009, 1:29

Inca ceva,aceste personaje cu numele becali,singuri isi taie craca de sub picioare.Se strange latul.Cu ei nu mai faceti raiting.Nimeni nu ii mai suporta.

Ostap Bender  •  14 februarie 2009, 1:50

Iar peste o saptamana o sa vedem creatura becaliana invitata la gsptv, sa ne
vorbeasca despre viata si sa ne dea lectii, in timp ce decebal radulescu si stuca
stucan savureaza tot. *** apo
apoi va intrebati de ce reactioneaza asa. De altfel nu m-as mira ca voi
ziaristii sa premeditati totul, ca sa va aveti ce discuta si trancani
saptamani in sir apoi si sa aratati niste
chestiuni pe care le stim de mult timp: creaturile becalineni sunt anacronice.
Trebuiau sa existe acum milioane de ani. Orice articol care ventileaza
subiectul asta despre
comportamentul becalienilor e unul ipocrit.

iubitor de sport  •  14 februarie 2009, 1:59

TOLONTANE, dupa toate comentariile la acest articol, INVETI si tu CEVA? Sau, mai general, voi jurnalistii de „sport” invatati si voi ceva (comentariile de acest gen se cam tot repeta, indiferent de articol; e cumva o problema?!!?)? Daca tot va victimizati atata, si tot invocati respectul celorlalti, VREAU SA VAD SI EU O DEMONSTRATIE DE RESPECT PUR DIN PARTEA TA; MAI PRECIS VREAU SA VAD SI EU CA ACESTE COMENTARII, DE LA OAMENI CARE ITI FAC RATING-UL, NU SE DUC PE APA SAMBETII, CI LE CITESTE CINEVA DE LA REDACTIE, DACA NU CHIAR TU, SI VA PUNETI, ASA, UN SEMN DE INTREBARE, SAU, MACAR, SCHITATI UN ZAMBET IRONIC, DE SATISFACERE DEPLINA?!?
VREAU SA VAD SI EU UN COMENTARIU/O REPLICA/ O LEHAMITE/O REMARCA DIN PARTEA TA SAU A REDACTIEI, LA CE S-A SCRIS!!! Vreau sa vad/aud scrise/spuse/scuipate, trei (TREI=3) cuvinte ca replica la ce s-a spus, ca SA VAD IN CE APE TE SCALZI.
ASTA AR FI O DOVADA DE RESPECT FATA DE CITITOR, FATA DE **** ALA ***(ALTFEL, AR TREBUI SA RECUNOASTETI CEVA CE S-A SPUS IN CEVA MAI MULTE COMENTARII!)
Astept cu nerabdare (de fata mare)!
Al vostru, nenea Iancu; pacat ca nu scrie si in zilele noastre; v-ar fi facut praf si pulbere, mojicilor!

P.S.
Daca nu ONOREZI invitatia (sper ca ai priceput-o ca atare), sunt doua variante:
1. Te doare in pix de comentariile amaratilor ca mine; adica te crezi prea sus, si ar fi o pierdere de timp ca sa dai tu, acum, socoteala unui bezmetic!
2. Presupunand ca ai citit comentariile si ai priceput ce era de priceput (vie vorba intre noi, si **** ar pricepe ceva, daca n-ar avea vre-un interes), ai ramas cam interzis, fiindca avand mintea limpede si dezghetata (a se citi demnitate jurnalistica pura), ar trebui, bai baitu lu’ tata, sa cam iti ceri ceva scuze (in numele tau si al altor colegi de-ai tai) pentru majoritatea articolelor/emisiunilor din ultima perioada (a se citi de cand v-ati apucat de jurnalism) prin care ne-ati tot intoxicat cu subiecte care mai de care mai nesportive/ suburbane***

P.S.2 Bineinteles ca m-am inselat in ceea ce te priveste, cu trimitere la replica ta, adica ea sigur va veni, asa ca ma bizui pe ce-a de treia varianta!

ardealul independent  •  14 februarie 2009, 2:00

scrii ca de obicei prost si cu dublu inteles.****chiar asa cati km a fugit banel in meciul cu franta la euro?

Dragos  •  14 februarie 2009, 2:01

E trist ceea ce intampla;
Cum unii parveniti, inculti care in sinea lor se cred centrul pamantului si
care sunt convinsi ca smecheria si smardoiala inseamna totul sunt promovati si
invitati la emisiuni tv facundu-li-se imagine. Poporul consuma ceea ce dati;
De asta avem un popor tembel; promovam smecheria, smardoiala, incultura,
kitchul si PROSTIA…si nu, nu sunt deloc conservator cand spun toate acestea,
incerc doar sa fiu realist.

phil  •  14 februarie 2009, 2:09

nu va mai autocompatimiti ca o parte din vina va apartine. si pe gsp.ro si pe
gsptv.ro te impiedici la tot pasul de personaje gretoase. ***

claudiu  •  14 februarie 2009, 2:15

Sunt de acord cu oamenii care vor boicotarea acestor aratari nesimtite ! Voi ziaristii ai curtati umblati dupa ei cu microfoanele ! De ce ai tot invitati pe la emisiuni ??? ****Cind veti aduce calitate in studiouri , veti avea emisiuni de calitate ! Pina atunci , veti fi nevoiti sa suportati mizeriile unor inculti **** gen klanul becali !!!!!

canadianul  •  14 februarie 2009, 2:24

@ Dumi
Foarte bine zis Dumi.
Ne este scirba de ai lui Becali , Dragomir , Sandu nsi asa mai departe.
Vrem fotbal si vrem Gsp.ro adevarat , nu ziar cu trimbite si minciuni,so auzit, mi sa spus si a.s.m.d.
Hai mai scrieti ceva de fotbal din Europa , de NHL , de NFL , NBL.
IMI vine sa vars cind deschid PC ul si vad din nou pe JIJI si….
Va rog , si va salut din CANADA.

antisocial  •  14 februarie 2009, 2:34

tolo trebuie sa iti spun k e INUTIL fiecare cuvant din ce ai spus!sistemul a creat monstrii astia,iar voi i-ati pus pe postament,i-ati periat si i-ati facut modele pentru multe minti inguste!atat timp cat nu lupti cu ei,esti asemenea lor.eu am incetat de cativa ani sa mai citesc ziarele de sport,fortat spus, din cauza k numai becali,turcu,borcea,iancu,porumboiu si alti anonimi au fost facuti actori principali de voi.am vrut sa revin la placerea de a urmari pe aia 22 care bat mingea in dreptunghiul verde fara sa ma intereseze ce au de zis niste nulitati.si am reusit.tolo ar trebui sa stii k daca semeni vant,culegi furtuna.ai un cuvant de spus in mass media,si sterge de pe retina romanilor nulitatile astea,cat inca ai influenta in mass media si formezi opinii!

suporter cfr  •  14 februarie 2009, 2:42

Foarte bun articolul, imi place. Asa e domnule Tolontan ..putim.

alex  •  14 februarie 2009, 3:06

eu nu stiu dc il tot invitati pe nesimtitul ala in emisiuni. s-a vazut de foarte multe ori ca nu are pic de bun simt. reactia lui a fost una foarte clara. de fapt comportamentul lui l-a dat de gl. in momentul in care s-a adus vorba de ceva pt care se simte vinovat, nu a facut decit sa se enerveze. simtea ca si altii s-au prins de miscarile lui. un om pe care nu-l are nimeni cu nimic la mina si este cinstit, nu reactioneaza asa. la el insa lucrurile stau probabil altfel.

Lupul de Stepa  •  14 februarie 2009, 3:43

***
Caci nu eu, nu tu, nu el si nici maca ea, nu ne-am pus sub ochi; linguseala,
nesimtire, violenta si incultura.
Ei, reporterii neprihaniti, scormonitorii de sondaje, violatorii de
intimitate, capusele omenirii si limbistii de profesie, incearca acum sa se
debaraseze de monstrtul creat de propriile penite. Incearca acum sa arunce
vina pe unerii cititorilor caci, nu este asa, voi ati vrut sa cititi acest
tampenii. Nici intr-un caz eu, marele ziarist si blog-ist nu am dorit sa
scriu aceste tampenii. Am scris doar ptr ca voi ati dorit. Deci, voi cititorii
sunteti de vina. Voi si numai voi. ***

Florin  •  14 februarie 2009, 3:51

Tolo,
Daca esti baiat destept, faci repede o analiza a comentariilor, si o sa vezi
ca voi, ziaristii stati prosot, foarte prost, in ochii cititorilor! Ai incercat
o „captare a bunavointei” dar ti-a iesit pe dos! Lumea va injura mai mult pe voi,
decit pe cei din clanul becali. Ar trebui sa va dea de gindit treaba asta!

Guly  •  14 februarie 2009, 4:04

La fel cum spun toti:faceti, d-le ,ziaristica sportiva nu va mai gudurati pe langa nulitati.Dati stiri si comentarii nu declaratii de doi lei ce n-au nimic de-a face cu civilizatia.Alaltaieri incercam sa dau de rezultatele ultimei etape de baschet,pe toate sit-urile insa avalansa de aiureli jenante.Va meritati soarta ca voi cultivati toate nimicurile astea de personaje cu behaielile lor cu tot.Sunteti un ziarist cu o pozitie importanta,de ce nu ridicati stacheta d-le Tolontan?Ati semanat scandaluri,aveti scandaluri!

vulpasin  •  14 februarie 2009, 4:11

Tolo,

Este 100% vina voastra ca-i bagati in sema pe jegosii astia si-i aduceti
in studio ca si cum ar fi cine stie ce mari persoane importante.

Sunt zeci, sute, chiar mii de oameni destepti, culti care ar putea sa spuna lucruri inteligente si interesante iar voi, mass-media, ne sufocati cu idiotii de teapa lui jiji, si verii lui …
…asa ca nu va mai plangeti, voi i-ati cultivat toti anii astia, voi
culegeti „roadele” 😉

Maximus  •  14 februarie 2009, 4:12

Tolo cam putin, iti e si tie frica da fam becali? Fi mai acid la adresa lor!
Parvenitii!

Alek  •  14 februarie 2009, 4:16

A fost foarte slab terzian,nu merita nici asa,dar tot a cautat el sa fie capul dar langa el se afla un DON tot abera,a spu sii de conducerea lu dinamo ca era foarte slab sii ca nu ar m ai trebuii sa mai fie ei sefi ,pei daca un club vinde un jucator la 17 ani cu cateva zeci de mii de euro sii baiatul poate explodeaza peste 2-3 ani si il vinde ala cu cateva sute de mii ce vina avea dinamo el asta nu intelegea sii tot o ardea cu firmele alea olandeze ,a cam autato, ei au ridicat astfel de oameni ca le baga microfonu in gura oriunde sar duce sii de aia ai ia lumea la misto ca ei au nevoie de ei voua asta vi se potriveste

Bogdan  •  14 februarie 2009, 4:21

Pana la urma nu e problema ca el injura la televiziuni ci ca televiziunile il invita la emisiuni si sincer sa fiu nu stiu in ce calitate. Eu stau in America si n-am vazut niciodata la o emisiune de sport vreun patron de echipa sau impresar de jucatori. Emisiunile sunt cu antrenori si jucatori si se discuta despre sport nu despre patroni care se cearta intre ei. concluzia mea este : CUM ITI ASTERNI ASA DORMI…iar unii ziaristi ajung sa fie asociati cu aceste personaje ca doar SPUNE-MI CU CINE TE INTALNESTI CA SA-TI SPUN CINE ESTI

fcd  •  14 februarie 2009, 4:23

Vi se potribeste cel mai bine lozinca CULEGETI CE ATI SEMANAT tot voi iati facut asa mari de va iau acu numai peste picior ASTA TOLERATI ASTA MERITATI oricum sii terzian deviar rau numai aberati spunea niciodata nu lam vazut asa slab ce **** la apucat sa se ia de conducerea lu dinamo ca nu avea nici o legatura cu ce discutau la pus borcea la punct a vrut audienta ,a facut una mai mare dar sii cu ce pret saracul nu MERITA NICI ASA vroia sa fie CAP dar langa el era se afla un DON LEGENDAR GIOVANI poate mai invatati sii voi ceva

ALIN GALATI  •  14 februarie 2009, 4:36

Buna seara domnule Tolontan,
Nu imi face placere sa vad astfel de momente. Dar, totusi, nu pot sa va dau
dreptate. Tot acest circ este 100% din cauza voastra, PRESA. Imi place foarte
mult sportul, dar la emisiunile cu tenta sportiva MEREU se cauta scandal. Din
orice declaratie prezentatorii gasesc ceva ‘suspect’. Nu ma ma mai uit la GSPTV. Mai bine ma uit la vecinele mele din fata blocului ca este acelasi lucru. Voi asta vreti, cearta si cand Manolo a primit un microfon in cap, a gasit ceea ce a cautat. Singura emisiune care avea cat de cat bun simt era Recursul Etapei. Asta este, sa nu se planga nici Manolo nici Stucan si nici Cartianu ca asta merita, sunt niste tate carora le place barfa. Imi este greata..Sunt oameni pe care ii respect: Vochin, Geambasu, Tolo..

John  •  14 februarie 2009, 5:13

D-le Tolontan,va scriu din Sacrmento, California pentru a va intreba ,simplu, de ce va ocupati, de ce promovati astfel de oameni ? Dumneavoastra,cu putine cuvinte , spuneti multe, sunteti un ziarist adevarat, sunteti un intelectual, puteti sa-mi spuneti ce se intampla, de ce va aratati aidoma Parangului,unde daca vreau sa ajung pe o culme sau sa ma bucur de locurile alea trebuie ,neaparat, sa vad si toate gunoaiele presarate pe drum ? Credeti-ma ,stim cu totii ca avem optiuni, chiar trebuie sa va faceti frati cu… tot rapanul ,numai ca sa vindeti mai mult decat concurenta ? Sunt putin retoric, insa vreau sa ma credeti ca aveti cititori inteligenti si chiar puteti sa va formati unii asijderea…
Cunosc traditionalul indem cu „folosirea telecomenzii „, am totusi „feeling”-ul ca fac parte din echipa, va citesc din prima zi, chiar de departe, v-am si urmat ,de pe unde ati plecat, mai vad si altfel de presa …, SO, WHAT’S NEXT ?

Bitza  •  14 februarie 2009, 6:16

Asa va trebuie. Voi i-ati facut mari. Va place scandalul, care aduce rating.
Atunci suportati si consecintele. Cand inviti un om in studio, cred ca ar trebui sa sti la ce te astepti de la el. Nu imi spuneti ca nu va asteptati la asa o reactie ca nu va cred…
Oricum, intre noi fie vorba, intrebarile pe care le pun colegii tai invitatilor sunt, de cele mai multe ori tendentioase, in restul cazurilor ridicole. Cand spun asta ma refer si la alti moderatori ( Decebal Ionescu,Stiucan….).
Asa ca, in concluzie, bine i-a facut.

Comentează