El Presidente falit

Ntzzzz! Nu ţine, domn’ preşedinte. Nu aşa de uşor!

marți, 14 aprilie 2009, 12:51

Ntzzzz! Nu ţine, domn’ preşedinte. Nu aşa de uşor!

Mircea Sandu a apărut ieri cu figura aceea gravă de Guerrillero Heroico. În curînd, o să dea ordin la magazie să fie inscripţionat şi pe tricouri. Imaginaţi-vă: Mircea Sandu, acest Che Guevara al fotbalului. Luptătorul împotriva blaturilor. Revoluţionarul care dă cu pariurile de pămînt.

Presidente, zău că nu ţine! A fost lunea neagră a fotbalului, nu lunea neagră a CCA sau a Piteştiului. Tu, împreună cu ceilalţi şefi, îl numeşti pe cel din fruntea CCA. Tu ştii că se pariază la negru în juma’ de Divizia B şi ai tăcut pînă te-ai trezit cu procurorii că sechestrează birourile din Casa Fotbalului. Şi cum se alege praful de ceva, fie echipa naţională, arbitrajul sau comisiile, tu te delimitezi! E prea multă ipocrizie, zău că e prea multă.

„Despre mine doar un singur om a spus că iau şpagă!”. Nu ne interesează. Poţi să fii cel mai cinstit din lume. Cîtă vreme patronezi un sistem care a ajuns să fie model de „Aşa nu!” naţional, abţine-te să sari în barca revoltaţilor.

Nu eşti credibil, El Presidente! Dimpotrivă. Poţi să mai rămîi încă 8 sau încă 16 ani în frunte. E fără importanţă. Ieri ai falimentat moral ca lider al fotbalului românesc.

Comentarii (100)Adaugă comentariu

[D][S][N]  •  14 aprilie 2009, 10:35

„El presidente” nu e deloc cel mai potrivit termen pentru M.S!
Mai degraba „presedintila” !

viorel  •  14 aprilie 2009, 10:47

Bravos articol domnule Catalin. Este de remarcat ca in balta fotbalului romanesc rechinii aia mari si rai au mancat pe toti ceilalti si acum au inceput sa se manance intre ei. In context vine randul si lui El Presidente, pentru ca turnatoriile babane si sistemul lor vin, pardon vin din balta.
In aceste conditii sistemul pardon baltoaca nu vor produce nimic la nivelul cluburilor si nationalei.
Pentru ceva nou si curat in fotbalul nostru, este necesara asanarea fara mila a baltoacei si popularea cu organisme noi.
Cat despre El Prezidente si gasca sa poate exemplul lui el Prezidente Emiliano Zapata sa-l indemne la o demna emigratie in arhipelagul Georgiei se sud.
Viorel
mechanical first officer
ss Arizona

unu’  •  14 aprilie 2009, 10:48

In orice alta tara cu fotbal normal, presedintele Federatiei de Fotbal isi datea demisia de onoare imediat!Nu si la noi…Mircea Sandu nu stie nimic, nu a vazut nimic, dar, parca, ar fi auzit el de un meci…Sa fim seriosi nimic nu misca in fotbalul romanesc fara ca el sa nu stie !Poate sa aresteze DNA-ul toti angajatii din federatie, Mircea Sandu va ramane ca o stanca in fata vicisitudinilor venite din partea rauvoitorilor, a presei, etc, etc. Daca are cojones ar trebui sa-si dea demisia acum, si poate il vom respecta ! Ne mai miram de unde are Piturca incapatanarea asta si nu vrea sa plece…..

ady  •  14 aprilie 2009, 10:49

mircea sandu este cel mai fin conducator din fotbalul mondial. tot timpul este altul de vina nu el. este un mafiot care daca s-ar vrea sa se faca cercetari ca privire la activitatea lui cred ca ar sta linga becali. dar acest individ este uns cu de toate, asa ca degeaba ne dam de ceasul m.ortii ca el va pleca doar cand va avea chef. nu vedeti ca in romania cine-i capabil este tinut pe tusa iar incompetenta este la loc de cinste?

west  •  14 aprilie 2009, 10:53

Sandule, se strange latzul! Sper ca aerul de superioritate fata de ziaristi afisat ieri la conferinta de presa sa fie afisat si la momentul arestarii lui.

666  •  14 aprilie 2009, 11:09

Am citit articolul cu cazul din Polonia. Presedintele federatiei doar a demisionat in 2008, si cam atat, in rest el nu stia nimic 🙂

eu  •  14 aprilie 2009, 11:18

o sa ajunga toti acolo(la mititica)fiindca au distrus ce mai ramasese frumos in tara asta urata

Phill  •  14 aprilie 2009, 11:49

De ce nu scapam de Sandu si Dragomir?

Pentru ca sunt 2 oameni prea puternici (in sensul negativ) peste niste conducatori de cluburi de toate diviziile.Acestia sunt prea mici si slabi.Multi fara moralitate.

ticu  •  14 aprilie 2009, 11:58

Pres sa nu-si dea demisia ! Sa fie anchetat urgent !!! Impertinenta lui este specifica mofiotilor.
Prea ne cred toti de kla federatie timpiti . Cei cu care s-a inconjurat sunt
la fel ca el . Din pacate mai toate domeniile sunt conduse in aceasi maniera.

Cătălin Tolontan  •  14 aprilie 2009, 12:07

dragomir: nu e treaba mea cum tb condusa FRF. E treaba celor acre sint platiti pentru asta. Profesia mea e alta.

der  •  14 aprilie 2009, 12:12

gresesti!nu o persoana a dat faliment ci vestul vostru iubit si minunatele lui valori!

politehnica timisoara  •  14 aprilie 2009, 12:18

acest mircea sandu este un ipocrit ** nu poti sa-i spui om ca nu este.din cauza lui ajung oameni la puscarie findca el stie si tolereaza asemenea practici,se imbolnavesc oamenii chiar cunosc un caz din cauza meciurilor trucate care la fel stie de ele si le tolereaza.a

aciduzzu  •  14 aprilie 2009, 12:20

Sper ca nu-l mai ratam pe sandu si de data asta. Vad ca face din nou pe Mona Lisa.
Gata cu prostiile***
Asta si pt ce a facut pt Timisoara, nesimtire curata.
Nu ne face decat sa uram si mai mult bucurestiul.
Daca nu se face nimic in acest sens, eu o sa propun fanilor dezafilierea de la frf si inscrierea intr-un campionat euroregional ( Banat, Serbia, Ungaria). Macar vom avea meciuri pe bune, nu blaturi ordinare etapa de etapa.

Aciduzzu

hv  •  14 aprilie 2009, 12:22

apropo… de demiterea lui Piti nu se mai aude nimic?
nu se mai face acea vestita adunare generala de la federatie ca sa se schimbe antrenorul echipei nationale? Astia cred ca suntem prosti si am uitat? Daca i-au arestat pe Gigi si pe Penescu nu se mai intereseaza nationala?
E urat ce se intampla in fotbalul romanesc, in tara asta… se pare ca e corecta vorba „A INCEPUT SEZONUL ARESTARILOR”, cineva e atat de disperat, sa ramana in functie, sa schimbe impresia ultimilor ani, sau poate sa isi scape pielea lui insusi.
va mai aduceti aminte cum a inceput anul 2008? daca nu gresesc chiar in primele zile ale lui ianuarie 2008 a fost un comunicat cum ca s-ar incepe anchetarea mai multor oameni din fotbal: „Cazul Tranferurilor” daca nu gresesc. Borcea, Netoiu, MM Stoica, verii Becali, etc… a fost un subiect extraordinar pt presa timp de o luna… cu timpul, PAUZA. La fel cu ziaristi rapiti in Irak…achete peste anchete si totusi nimic… toate doar de ochii publicului, din nou s-a uitat tot… asa sunt toate intamplatile, arestarile in romania „PERDELE DE FUM”.

Catalin, daca tot esti un „justitiar”, poate e prea mult spus, ***, te rog eu si sunt convins ca nu sunt singurul, fa un articol si despre ancheta DNA in „cazul tranferurilor” asa cum l-am numit eu, sa vedem ce se mai intampla si la acea ancheta.

io  •  14 aprilie 2009, 12:23

Bravoo domne asa da articol BRAVOO

durden  •  14 aprilie 2009, 12:26

da!de astfel de articole avem nevoie!eu daca as avea functia dvs la gsp,
dle tolontan,as scrie in fiecare zi cate un articol defaimator la adresa lui
sandu…l-as face praf!pt ca numai asa te poti lupta cu acesti monstri ai
nesimtirii…FIGHT FIRE WITH FIRE!!

ba(la)nel  •  14 aprilie 2009, 12:28

o singura intrebare: UNDE E MITICA DRAGOMIR?????? und e cel care a facut posibile toate acestea?????

Corneliu  •  14 aprilie 2009, 12:30

Felicitari pt articol! Bine spus, dar ma tem ca nu va fi suficient pt a goni paduchii de la FRF!

judex52  •  14 aprilie 2009, 12:40

BRAVO D-LE TOLONTAN !! I-AI PUS DE MULT CU BOTU’ PE LABE,PE TOTI CU CARE „INTRAI IN DIRECT” !! FACETI PUBLICA TOATA „SCHEMA DE PERSONAL” A FRF, CU NUMELE CELOR CARE LE OCUPA !!! Ce caE CAUTA UN „GRANGURE

unul dintre multii  •  14 aprilie 2009, 12:41

Tolo….. HAI SA FACEM PARIU CA TOTUL ESTE UN MARE FâS !!! Atunci cand dovezile sunt beton, jmecherii scapa din cauza unui viciu de procedura, dar cum de nu este si Borcea vizat ? Impotriva lui Borcea au aparut si inregistrari telefonice pe post la Antena 1 la emisiunea lui Adrian Paunescu si a fost DOVEDIT cat se poate de clar ca a participat la blaturi, rezultatul ….. ?!?! ASA VA FI SI ACUM

judex52  •  14 aprilie 2009, 12:43

…SINDICAL”, DUMITRU COSTIN,PLIN DE BANET< CONTURI GRASE,SI „N”IMOBILE, LA FRF. CE CAUTA

socului  •  14 aprilie 2009, 12:46

mare rusine acest domn sandu , n-are glanda care ar face ca orice om normal ce se confrunta cu situatia in care este el, ar rosi’ ..
avem conducatorii pe care-i meritam , pe care i-am tolerat …
dragomir de ce nu se afla inca in aceasta pleiada de hoti ? el este primul care ar trebui sa intre la mititica…MITICA la MITITICA !!

L3stat  •  14 aprilie 2009, 12:54

Bine Tolo!! nu-i ierta:D :)) E timpu` ca Dragomir corleone de romania si Sandu Nasu` sa intre si ei la zdup! 😀

Pantera MOV  •  14 aprilie 2009, 13:11

Nici ceausescu nu si-a permis atata aroganta si impertinenta ca si nasu’ !!!!!Din pacate i se permite si de DNA, dar si de „media” in primul rand!

remus  •  14 aprilie 2009, 13:26

daca tampitii de presedinti il alegeau pe gica popescu era aproape imposibil sa mai faca ce au facut cu arbitrajele si acum erau liberi. au ce au vrut sa aiba.daca pe panascu l-au luat pa borcea, padureanu, stefan cand ii ia. sau ei sunt curati?
dar mai ales pe sandu, kassai,dragomir si ceilalti ai lor cand ii aresteaza?

Coco para  •  14 aprilie 2009, 14:18

***
Sandu Mitica si Piturca trebuie pedepsiti

adi  •  14 aprilie 2009, 14:28

Mircea Sandu ar trebui ridicat si el…in conferinta de ieri mai mult s-a
incriminat. Adica el stia si se astepta. Pai daca stia de ce nu a luat
masuri. Inseamna ca a fost complice la toata aceasta hotie *****.
Plus ca nici acum in ceasul al 12-lea nu se trezeste si dupa el vinovati sunt
tot Mititelu si Iancu (citez: „cei care fac scandal”) si nu ei care protejaza
acesti arbitrii cand „gresesc”. Chiar daca n-or sa pateasca nimic vreau sa ii
vad si pe Borcea, Sandu, Lupescu scuturati putin ca nu se mai poate.
LA PUSCARIE CU TOTI HOTII.

apropo  •  14 aprilie 2009, 14:52

va rog cautati in arhiva voastra de la ziar doua afirmatii asemanatoare a lui mircea sandu si mitica dragomir ca raspuns la o declaratie-atac la adresa Stelei de acum 2-3 ani a lui george copos.
afirmatiile celo doi oficiali,asemanatoare dealtfel,sunau asa: „copos a uitat cum a castigat ultimul campionat”.(cel cu rednic antrenor-pentru mine antrenorul-blat).
adica stii cum se castiga un campionat dar nu iei nici o masura.esti partas la blaturile facute de rapid!
imi pare rau de voi presa ca cautati vinovatii acolo unde nu sunt.cand e vorba de dinamo,cfr si rapid taceti ca melcul.

vio  •  14 aprilie 2009, 14:54

Un fiu de securist a ajuns judecator./FRUMOS.

Pacuiul lui Soare  •  14 aprilie 2009, 15:01

D-le Tolontan,
sincer, credeti ca urmeaza o curatenie serioasa sau e doar un show mega-show? Daca ar trebui sa facem curat, mai bine de jumatate din echipele din Liga 1 ar trebui retrogradate, mai bnine de jumatate din presendinti trimisi in judecata si cel mai probabil condamnati, mai bine de arbitri etc….sau vedeti alta solutie???

sahdesah  •  14 aprilie 2009, 15:55

d-le tolontan ati pus punctul pe I. atit timp cit sistemul este atit de corupt, e clar ca conducerea trebuie schimbata, in totalitate, trebuie adusi experti, oameni care nu au legatura cu fotbalul si care nu au de platit nici o politsa. e clar ca lumea fotbalului este curupta pina in maduva oaselor, asa ca toata conducerea FRF trebuie preluata de experti in management, cu studii in strainatate care nu au legatura cu frturile din rominia din ultimii 20 de ani. asta e mesajul meu, care mai poate sa scoata tara de sub umilenta conducerii corupte comunisto-ceausiste.

Anonim!  •  14 aprilie 2009, 16:13

Bravo Cataline , sunt un mare admirator al tau , am 45 de ani , si sunt de acord cu tine in tot ce faci , noi l-am facut mare pe acest individ al fotbalului romanesc Mircea Sandu alias Corleone sau The Godfather , insa tu incerci sa arati oamenilor ce fel de om e , RUSINE FOTBALULUI ROMANESC SI CELOR CE L-AU VOTAT LA CONDUCERE ! Din surse sigure stiu ca a boicotat alegerile si sper ca intr-o zi acest lucru sa se intoarca impotriva lui . BAFTA IN CONTINUARE .

Raducioiu  •  14 aprilie 2009, 16:41

Cind vom scapa de mircea sandu si mitica dragomir?

alex asroma  •  14 aprilie 2009, 16:45

Eu nu cred nici in justitia din tara noastra din pacate…E aproape imposibil
sa-i dam pe Mircea Sandu si Dragomir afara…Ar fi un vis o federatie cu
Gica Popescu Presedinte….Nu ma intereseaza relatia lui cu Platini…pentru
noi e un mafiot, este clar ca el este informat cu privire la tampeniile care
se intampla in campionat…
Nici macar nu si-a asumat o parte din vina pentru esecul nationalei.Sper doar
ca Mircea Lucescu sa devina antrenorul nationalei, asta putand fi oaza de
lumina in acest intuneric spre care se indreapta fotbalul nostru.
P.S.:Imi pare bine ca domnul Tolontan nu a incetat campania impotriva lui Sandu.

DNA  •  14 aprilie 2009, 16:45

Bun asa Cataline…articol bun…trebuia sa-l tine-ti numai in „shuturi” pe
Mircea Sandu de acum 10 ani…

UltraMihai  •  14 aprilie 2009, 17:09

“Despre mine doar un singur om a spus că iau şpagă!” – adica MARIAN IANCU

Cand o sa va treziti si voi sa realizati ce stie toata TIMISOARA ? Iarasi noi
trebuie sa ne luptam cu un sistem bolnav ?

neghinita  •  14 aprilie 2009, 17:15

cauza tututor relelor=mircea sanduuuuuuuuuuuuuuuu, efectele= becali, penescu, constantin, borcea, valiza, bricheta, sacosele, transferurile, impresarii, arbitrajele, lipsa de performanta.jos, mircea sandu, definitiv si irevocabil, acum sau niciodata.alegeri generale la frf si lpf.motiune in pasrlament pe tema sportului in general, a fotbalului in special si demiterea mafihotilor ce conduc fotbalul de 15/20/30 de ani

booba  •  14 aprilie 2009, 17:17

Ce nu inteleg eu, desigur e vina mea, e: cine e seful lui Sandu? si de ce nu auzim de el (sau ea)?
Sandu, ca si Piturca, nu greseste niciodata, nu o sa se care de bunavoie decit mazilit. Pina atunci, caracatita e pe meserie.

roman  •  14 aprilie 2009, 17:40

adevar graiesti

ciupi  •  14 aprilie 2009, 17:57

sunteti intr-o totala eroare. individul nu cunoaste verbul despre care ati amintit in titlu.

andrei  •  14 aprilie 2009, 18:08

mai Tolo, eu ti-am ascultat acum pe net interviul dat la gsptv in care sustineai sus si tare ca nu se poate ca FRF-ul sa astepte ani de zile pentru ca justitia sa-si spuna cuvantul in cazul lui Constantin si Penescu pentru a lua o decizie pe linie sportiva.

ok, total de acord cu tine…

intrebarea mea este: de ce nu ai afirmat tu acelasi lucru si cu aceeasi tarie si in cazul Valiza?

exista inregistrarile convorbitrilor telefonice ale lui Becali, exista valiza, exista declaratiile unor martori samd.

deci nu doar ca ma intreb de ce nu a luat FRF-ul decizia de a depuncta Steaua, dar ma inreb si de ce nu ai facut tu aceeasi afirmatii in cazul respectiv.

nu stiu daca mesajul asta va trece de filtrul cenzurii de la GSP, dar daca nu va trece, atucnci sper macar sa ajungi sa-l citesti…. ma rog, poate nu ar fi nici o diferenta.

chupac  •  14 aprilie 2009, 18:14

cred ca toata tevatura asta cu coruptia din fotbal e ordin de la Basescu
pentru a mai atrage atentia de la el si de la fii-sa care in cativa ani de
avocatura a castigat toate casele si masinile pe care le are.ce ****,
superbase isi ia toate masurile si incearca sa isi salveze imaginea pana in
noiembrie.

valle  •  14 aprilie 2009, 18:16

MULTUMIM SI FELICITARI CATALIN. TINEO TOT ASA.

abu dhabi  •  14 aprilie 2009, 18:54

Cata,
Bravo super material but there is no one there to help you!!!As dori sa-i bage la mititica pe toti aceia care sant in fruntea federatie!!!!
Mult noroc in tentativa ta de a denunta aceasta MARE mascarada ce se intampla in fotbalul romanesc de multa vreme.
Cu respect pentru toti microbisti fotbalului romanesc.
Te salut si pe tine si multa bafta.

Abu Dhabi

Romeo  •  14 aprilie 2009, 19:12

v-am urmarit declaratiile in cursul zilei de azi la tv..felicitari..incercati sa cooptati in aceiasi barca si alti jurnaliti seriosi, gen naum si baciu si altii insiferent ca reprezinta
alt ziar..inca odata felicitari si poate reusim sa-i facem sa plece pe alde sandu, dragomir,
lupescu si sa incepem sa credem iar in echipa nationala

iula it  •  14 aprilie 2009, 20:00

i a trecut pe la ureche ca un meci se va termina la 3 goluri diferenta?!!!!
dar pana sa vina DNA-ul nu i au trecut pe la ureche spagile si blaturile?!!! ca noua ne treceau zilnic prin fata ochilor blaturile din mizeria de fotbal romanesc

Dl.Q  •  14 aprilie 2009, 20:15

Credeti ca nu se stia de muuulta vreme de blaturi?
Profunda EROARE !
DECI !!!!!!!!
CINE? le-a instrumentat?; CINE? le-a aprobat?;CINE? le-a tinut „proaspete”?
Doar becali, mitica, sandu?
NU,NU,NU !
TOTI incepand cu seful cel mare si terminand cu juniorii ai caror parinti dau spaga sa fie titularizati in echipele lor sau in nationale…etc.
BUBOIUL e urias si ar trebui TOTI sa plateasca !!!!!
Dinamovisti mai ales, (care indiferent de restul -NU VOR FI NICIODATA TRASI LA RASPUNDERE-, Stelisti, Rapidisti, CFR-isti, Studenti timisoreni si craioveni, argeseni etc.
Daca ar avea barbatie de caracter adevarata ar face o ancheta despre ce NU se ancheteaza de DNA sau procurori anticoruptie si nu numai…
Pe cand asa ii face jocul lui bas-piratu’!

sorinssUK  •  14 aprilie 2009, 21:54

Bravo domnule!!!Sa stiti ca noi oamenii de rand suntem alaturi de voi in lupta pentru salvarea fotbalului romanesc!!Grozav articol,sper ca
si alti colegi de-ai dvs. sa ia atitudine si sa fie cat mai incisivi….poate impreuna reusim o schimbare!!!!De la Londra va saluta Sorin!!

gheorghe  •  14 aprilie 2009, 21:55

bravo cata! multumim
sa ne gindim doar ca lumea fotbalului e o reprezentare in miniatura a societat-tii
tii romanesti.

Catalin B.  •  14 aprilie 2009, 23:10

Tizule,sint nascut in ’64.Iti aduci aminte de serialul acela „La piovra”(am zis bine,ca nu vorbesc italiana?).Cred ca totul este un praf in ochi….Mai bine fiti cu ochii pe Popoviciu ala,urmariti-i toate miscarile,nu-l lasati sa rasufle….Asta nu inseamna ca-i iau apararea cuiva,nuuuu.Sa stea fiecare unde merita.

Comentează