Drumul presei în 3 spoturi

Nu doar branduri. Publicitatea e o lupta pentru imaginatia lumii. Cind privesti campaniile in succesiunea lor, ajung la tine oamenii acelui timp, prin gusturile, ideile si temerile lor.

vineri, 15 mai 2009, 11:13

Nu doar branduri. Publicitatea e o lupta pentru imaginatia lumii. Cind privesti campaniile in succesiunea lor, ajung la tine oamenii acelui timp, prin gusturile, ideile si temerile lor.

Astazi, Gazeta lanseaza oficial campania de imagine „Ne pasa de sport. Poate prea mult”. E a treia, dupa cea din 2003 si cea din 2006. O prima observatie. Cele trei spoturi tv principale ale campaniilor spun, intr-un fel, povestea presei. Nu doar a presei din Romania. E traseul framintarilor si solutiilor, niciodata definitive.

In 2003, era vremea entuziasmului, din care nu lipseau provocarea, vanitatea si increderea. Headvertising a cistigat cu aceasta campanie Golden Drum la Portoroz. Era primul Golden Drum pentru campanie cistigat de Romania.
In 2006, cind ziarele incepeau sa se converteasca de la broadsheet la formatul compact, era timpul adaptarii, mai degraba fortate, la gustul publicului. Headvertising si gsp au cistigat cu aceasta campanie Grand Effie in Romania. Era prima oara cind media cistiga Marele Premiu.
In 2009, ne gasim in zodia pe care un cititor o numea: „deziluzia impatimitilor”.

Iata cele trei spoturi:

2003 Entuziasmul orgolios

2006 Ne modernizam si doare

2009 Furia impatimitilor

scrisoare-dragomir

Campania „Ne pasa de sport. Poate prea mult” a plecat de la realitatea ca sportul romanesc este in criza si ca trebuie facut ceva pentru schimbarea sa. „E in criza pentru ca are prea putin bani, dar si prea multi. E in criza din lipsa de educatie si de motivare”, cum ii place sa spuna lui Serban Alexandrescu, seful creatiei de la Head si omul care a pus in linie creatia gsp din 2003 si pina azi.

Campania a inceput printr-un teasing neobisnuit, luni dimineata, conceput de marketingul gsp. Ea a folosit epicentrul de personalitati si de interes nascut din Centenarul FRF si din organizarea Comitetul Executiv al UEFA, primul din istoria Romaniei. Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au primit cite o scrisoare anonima (foto), compusa din litere decupate din ziarele acelei zile.

2newsin

Desi era politicoasa si neagresiva, cei doi au tratat-o drept ostila. Dragomir a iesit din Adunarea generala si, in fata camerelor de luat vederi adunate pentru evenimentul federal, a spus: „M-au amenintat cu moartea! Probabil ca sint suporterii”. Cornel Dinu a adaugat: „S-a ajuns prea departe!”.

Din acel moment, forta de penetrare a stirii a dus mesajul cu forta unui buzz. In citeva minute, agentia newsin (foto), siteurile realitatea.net, sport.ro, ziare.com, adevarul.ro, click.ro, prosport.ro, onlinesport.ro si gsp.ro au gazduit declaratiile lui Dragomir, reactiile lui Sandu si ale celorlalti. Cu citeva exceptii, nici jurnalistii gsp nu au stiut ca e vorba de un teasing.

Imediat, televiziunile au preluat mesajul „Ne pasa de sport. Poate prea mult”. Au urmat dezbateri pe tot parcursul zilei. Seara, ProTV si-a deschis buletinul de stiri sportive cu literele decupate din ziare. Antena 1, care n-a stiut nici ea nimic, a difuzat stirea.

A doua zi, marti, ProSport scria despre „Scrisoriada„. Gazeta de marti observa pe tolo.ro ca nu e vorba despre o amenintare si a cerut publicului sa spuna cine crede ca sint autorii anonimi ai scrisorii. „Puneti-ma pe mine in capul listei!”, a fost reactia standard a oamenilor.

Miercuri, Gazeta a publicat pe prima pagina fotografia masinii celui mai in voga fotbalist din Liga 1, Marius Niculae, care purta mesajul, vopsit cu graffiti! Stelea si Costin Lazar patisera acelasi lucru. Ei fusesera informati. Intre timp, pe siteuri aparuse o petitie on-line initiata de microbisti, care aderau la „Ne pasa de sport. Poate prea mult”. Iar siteul sport.ro isi invita cititorii sa participe la alcatuirea de noi slogane despre nevoia de curatenie a sportului

Joi, ziarul tiparea acelasi mesaj, trimis de o campioana olimpica anonima care anunta ca vineri va dezvalui cine sint autorii.

Tot joi, siteul gsp a cazut pentru 45 de minute, iar pe youtube a aparut un filmulet care arata o secventa in care citiva jurnalisti, in frunte cu Andrei Vochin, intra furiosi intr-un vestiar plin de fotbalisti manelisti. Hotnews, parte a jocului, a semnalat imediat caderea siteului si apoi a revenit cu un succint reveal. Bloggerii au inceput sa intuiasca provenienta, unii au ironizat-o, altii au remarcat ideea.

pagini11


Astazi, spotul TV incepe sa fie difuzat in derbyul Steaua – Rapid iar mesajul va fi vizibil pe rotativa stadionului. Revealul, critic sau doar constatativ, a fost asigurat de ziare aici sau aici. Campania se va derula pe 8 statii TV, 6 radiouri, in 21 de ziare si reviste si va avea mai multe executii BTL. Astazi, Gazeta gazduieste mesajul olograf a cinci mari campioni olimpici, care s-au alaturat campaniei si prima macheta de presa scrisa.

reclama-print



De regula, industriile publicitatii, media, marketing si comunicare sint curioase sa stie a cui e ideea. Cine a gindit asta sau cealalta. Nu avem un raspuns, ci citeva nume. In spatele companiilor si brandurilor sint oamenii. Carora le pasa de sport. Poate prea mult.

Marketing: Gazeta Sporturilor
Agentie de strategie de creatie si de creatie: Headvertising
Agentie de strategie de media si planning de media: Starcom
Regizor spot TV: Radu Muntean
Productie spot TV: MME

Comentarii (77)Adaugă comentariu

gina pistol  •  15 mai 2009, 11:23

marica este distribuit in rol principal:))

merckx  •  15 mai 2009, 11:25

Foarte faina campania!

Si cred ca a fost foarte de succes, cel putin pe mine m-au anuntat ieri 5 prieteni diferiti ca site-ul GSP a picat.

Multumesc pentru explicatii si felicitari pentru idei si realizare celor responsabili!

Antoine  •  15 mai 2009, 11:28

Foarte funny spotul! Sunt curios cum vor reactiona jucatorii care se vor simti tintiti de campania voastra.

Ar fi frumos ca aceasta campanie sa aiba efect in toate nivelurile sportului; poate unii conducatori isi vor da seama de ce Laporta nu se comporta ca ei, de ce Paula Radcliffe e un superstar la ea acasa si asa mai departe.

Sa lase sportul sa fie in prim-plan!

Gubylu  •  15 mai 2009, 11:30

Ce are astia bah????? :))))))

zmeus  •  15 mai 2009, 11:32

Un start foarte bun! Sa vedem rezultatele campaniei.

criticul  •  15 mai 2009, 11:33

Deci voi ati fost cu,,scrisoarea de amenintare”, de faceau cei doi pe ei in panpantaloni, HAHAHAHA !!!(Nasu’&Corleone) Vedeti cum sunteti, oameni buni?
De facut o asemenea campanie ati putut face, dar de semnat petitia impotriva re
retrogradarii Universitatii Craiova nu ati avut timp, din data de 07.05.2009
si pana azi, in data de 15.05.2009. Iata linkul unde trebuie sa semnati
petitia:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p11353043.html

Fiindca, pentru a va parafraza campania voastra,,Noua ne pasa de sport!Poate
prea mult!” si ,,Noua ne pasa de Universitatea Craiova! Poate prea mult!”

sport.ro  •  15 mai 2009, 11:34

plm, sunteti mai jenanti, mai penibili decat politicienii. ce sporturi mai dati voi la gesepe? handbal ul il da altcineva. tenisul din romania, la fel. baschet ul nu voi. nici volei ul. asa ca voua de ce va pasa? aaaa, de faptul ca audientele pe care le aveti la meciurile din liga I sunt la fel de penibile ca voi? de faptul ca nu prea mai sunt $ pt a plati transa din contractul cu lpf? inteleg. eu zic sa platiti. numai asa o sa mearga lumea pe stadioane. nu va veti scoate din kkt nici cu primera division. tot pe stream uri live voi urmari meciurile. la asa patron, asa angajati. credeam ca doar tonomatele sunt jenante, dar vad ca vreti sa fiti si voi in fata. pacat de campioanele olimpice pe care le ati tarat in mizeria voastra in disperarea voastra de audienta. sunteti doar niste mizerii de jurnalisti, care lucreaza la o mizerie de trust si sincer sper sa ramaneti fara drepturile de la liga 1. poate atunci o sa va pese cu adevarat de sport. POATE PREA TARZIU.

Ionut  •  15 mai 2009, 11:36

Felicitari!
Sper ca toata acesta campanie sa duca si la schimbari – de la atitudine pana
la oameni, nu numai la cresteri de tiraj ale gsp.
Pentru succesul campaniei trebuie sa contribuim cu totii. Cataline, (Tolontan)
ce crezi ca putem face? Cum pot contribui iubitorii de sport la acest demers?

Alin  •  15 mai 2009, 11:37

Care idee, man? O campanie stravezie inca de la inceput, bazata pe un slogan
copiat si cu o executie mediocra.
Iar acum te vaz pre matale cum te lauzi singur. Si eu carele credeam,
cu mintea mea putina, ca recunoasterea trebuie sa vie din exterior.

Eh, asta este, cand lipsesc aplauzele macar sa tocmim aplaudaci.
Sau sa apasam un buton ca in serialele ieftine de comedie.

Chefere  •  15 mai 2009, 11:38

FOARTE TARE…FELICITARI! Chapeau!
Insa..vedeti voi…ati concluzionat foarte bine in clip..”ce vrea astia ba?”…cam la asta se rezuma tot…e chintesenta a tot ceea ce se intampla in societatea noastra…multi inteleg, putini pricep. Ce anume si de la cine sa ceri? Nu ai de la cine! Sa dea Domnul sa fie bine,
dar, repet, n-ai cu cine.
In primul rand domnii respectivi ar trebui civilizati, culturalizati s.a.m.d., ceea ce e tabu pentru multi, altfel nu se vor rezuma si in viitor de cat la X5-uri, „Vine Borcea cu spartanii”, „Shampion Lig” si „pe ei, pe mama lor”. Iar nu in ultimul rand, cand indivizii invata de la un presedinte specimen pe care il „doare la palarie” mereu, rezultatul este „obvious”!
Daca as fi presedinte de club, le-as introduce obligatoriu clauza in contract tuturor 3 conditii, in afara celor uzuale:
1. Cursuri de limba si literatura romana;
2. Sa citeasca minim 2 carti pe luna si sa fie luati la intrebarii de profesorii cu care fac cersurile de lb. si literatura romana, si
3. Sa faca dovada faptului ca au vizitat un muzeu, o galerie de arta, un teatru, opera, filarmonica macar o data pe luna.
Toate astea, cumulate cu rezultatele din teren ar trebui sa fie baza pentru acordarea primelor. Nu faci? Nu primesti!
La romani nu mai merge decat cu forta! Defapt asa a fost mereu! A bien tot!

criticul  •  15 mai 2009, 11:38

Pantaloni,scuze, nu panpantaloni. A aparut asa intrucat nu-mi dadeam seama
la finele fiecarui rand de ce nu-mi apar literele pe care le scrisesem, de
aceea a aparut cuvantul cum a aparut. 🙂 Bine, ar trebui si voi sa faceti in
asa fel incat orice cuvant scris la finele unui rand sa apara automat la
inceputul randului urmator, nu sa crezi c-ai,,pierdut” ceea ce ai scris! O
modalitate tehnica cred ca s-ar impune in acest sens,nu?

Chefere  •  15 mai 2009, 11:39

FOARTE TARE…FELICITARI! Chapeau!
Insa..vedeti voi…ati concluzionat foarte bine in clip..”ce vrea astia ba?”…cam la asta se rezuma tot…e chintesenta a tot ceea ce se intampla in societatea noastra…multi inteleg, putini pricep. Ce anume si de la cine sa ceri? Nu ai de la cine! Sa dea Domnul sa fie bine,
dar, repet, n-ai cu cine.
In primul rand domnii respectivi ar trebui civilizati, culturalizati s.a.m.d., ceea ce e tabu pentru multi, altfel nu se vor rezuma si in viitor de cat la X5-uri, “Vine Borcea cu spartanii”, “Shampion Lig” si “pe ei, pe mama lor”. Iar nu in ultimul rand, cand indivizii invata de la un presedinte specimen pe care il “doare la palarie” mereu, rezultatul este “obvious”!
Daca as fi presedinte de club, le-as introduce obligatoriu clauza in contract tuturor 3 conditii, in afara celor uzuale:
1. Cursuri de limba si literatura romana;
2. Sa citeasca minim 2 carti pe luna si sa fie luati la intrebari de profesorii cu care fac cersurile de lb. si literatura romana, si
3. Sa faca dovada faptului ca au vizitat un muzeu, o galerie de arta, un teatru, opera, filarmonica macar o data pe luna.
Toate astea, cumulate cu rezultatele din teren ar trebui sa fie baza pentru acordarea primelor. Nu faci? Nu primesti!
La romani nu mai merge decat cu forta! Defapt asa a fost mereu! A bien tot!

jan violetpitesti  •  15 mai 2009, 11:40

aiurea numai dilai fac haz de necaz orcum trebuie sa ii sperie pe federali ca isi cam fac de cap hi hi

cipi  •  15 mai 2009, 11:41

Tare fratzilor, poate k ar fi trebuit sa ii tzinetzi mai mult pe acesti beshinosi care conduc fotbalul mai mult cu morcovul in fund. Poate li se facea frica. Poate invatzau si altzii din patzania acestora. Am vazut o emisiune cu niste suporteri ai echipei Hajduc Split care
in momentul in care jucatorii nu is puneau viatza pe teren erau „mustruluitzi”
de acestia. Poate asta ne trebuie si noua. Sa scapam de mizerii. Sa avem un
fotbal curat, un sport curat. Sportul e singurul lucru prin care noi, romanii,
ne putem face remarcatzi pozitiv!

Cătălin Tolontan  •  15 mai 2009, 11:41

alin: ai dreptate,e emdiocra pt nivelul tau, pt k tu vezi dincolo de cuvinte. Arata-mi, te rog, unde ne laudam in postul asta k nu vad.

Razvanica  •  15 mai 2009, 11:41

Campania de publicitate nu are nici o valoare daca ziarul va fi scris dupa aceleasi principii. Ma bucur sa vad ca in clip sunt scosi in fata Vochin si Geambasu, nu Buzarin si Radulescu, dar mai aveti multe de facut daca vreti sa dovediti ca va pasa intr-adevar de sport.

Ionut  •  15 mai 2009, 11:42

Slab, sunteti ipocriti si ne luati de prosti. Voi ne-ati bagat toate personajele negative din fotbal/sport pe gat, si acum tot voi sunteti moralisti.

paul  •  15 mai 2009, 11:42

Isteata!Manelistul e cumva Marica?

Bodorin Romica  •  15 mai 2009, 11:46

Teoria conspiratiei exista..

Bogdan Pitaru » Blog Archive » Super ofertă Media Pro: Publică gratuit reclamele concurenţei!  •  15 mai 2009, 11:48

[…] 2: Tolontan oferă azi pe blog detalii de culise despre această […]

Corneliu  •  15 mai 2009, 11:50

F inteligent … ai mutat toata povestea contestata pe gsp pe blogul tau ca sa o poti cenzura mai bine … te mai intreb pt a 100000000 oara … poti sterge si ce e in creierele noastre? Pacat de tine ca odata erai un jurnalist adevarat!

Bodorin Romica  •  15 mai 2009, 11:53

E si asta un mod sa iti faci reclama… Mai ales ca se apropie data scdenta
pentru sezonul urmator.

Cătălin Tolontan  •  15 mai 2009, 11:55

bogdan pitaru: bogdan, multumesc k ai remarcat campania, dar nu e nici o revansa fata de pro sau fata de costi mocanu. Prietenia dintre noi exista mult dinainte de a afla macar ce e ala brand si va continua sa existe si dupa ce brandurile la care lucram vor fi altceva decit sint acum.

marian  •  15 mai 2009, 11:56

afara cu mitica si cu sandu..la puscarie cu amandoi

Alin Ivana  •  15 mai 2009, 11:57

Campanie interesanta, insa fiind atat de aproape de ralitate este foarte posibil ca aceasta sa nu se asocieze cu produsul, anyway interesanta abordarem ar fi fost de preferat sa fie atacate mai multe sporturi, mai multe au nevoie de atentie.

Cătălin Tolontan  •  15 mai 2009, 11:59

alin ivana: intelegem mesajul, dar sa stiti k produsul se va adecva… ati citit azi articolul despre turul frantei naum si banciu? sau cel despre consursul fals de la mts? sint doar doua exemple

fds  •  15 mai 2009, 12:01

domnule tolontan , gazetei sporturilor ii pasa de SPORT sau de FOTBAL? De ce spuneti ca va pasa de sport cand vorbiti numai despre fotbal ? De ce nu vedem la televizor discutii pe tema handbalistelor de la Valcea sau Rulmentul ? De ce nu se vorbeste la televizor despre baschet? De ce nu se vorbeste la televizor despre polo ? Voua va pasa de sport? poate prea putin !!! Voua va pasa de fotbal , paote prea mult .

Alin  •  15 mai 2009, 12:01

@Tolo: man, lasa „k”-urile ca nu suntem pe mirc si nici nu mai suntem in prag de
adolescenta. De la un jurnalist, am pretentii.
Secondo, pentru a percepe partea cu laudele te-as ruga sa recitesti articolul.
In special partea de dupa poza anonimei cu pricina.

Iar la final, un poco de „food for thought”. Scrii mataluta asa: „Campania “Ne pasa de sport. Poate prea mult” a plecat de la realitatea ca sportul romanesc este in criza si ca trebuie facut ceva pentru schimbarea sa.”
Iar eu ma intreb daca semnalul dat de voi este ca va pasa de sport numai cand
e rost de o campanie…si ma mai intreb daca nu carele cumva ar trebui sa o aratati
prin fapte si nu prin vorbe.
Last but not least, vorba frantuzului, daca v-ar pasa de sport atunci ati
propune mai multe subiecte din sport ci nu 99% fotbal, ati promova valorile si
performanta, nu circarii si scandalul.
my 2 cents.

constantin_po  •  15 mai 2009, 12:02

Orice idee constructiva este buna dar, eu v-as inteba cum vreti sa du ceti aceasta capanie pana la capat, cu scandaluri sau atingand si problemele fundamentale? Nu vreau sa va „bat” la cap s-ar supara domnul Decebal pe mine este sensibil , i-i plac prea mult scandalurile. Ex: cand Steaua a construit Academia de Fotbal nimeni nu a prezentat un documentar, 20-30 min. sau mai mult, dorindu-se dezvoltzrea capacitatii suporterului de a intelege fenomenul fotbalistic si facand o comparatie prin aceeasi metoda cu cluburile din ves. Personal consider ca pe langa scandaluri si chiar mai mult prezentand problemele fundamentale ale fotbalului coruptia este mai eficient combatuta. Ex: De ce Mircea Sandu nu are nici un proiect si program in mandatul sau? Raspunsu este foarte simplu ar iesi coruptia la suprafata.Avand presedinti , antrenori si patroni de cluburi ca Mihai Stoica, Hagi si probabil Marian Iancu Mircea Sandu nu ar mai fi in functia de presedinte. Cand dai cu matura iese mizeria.

Unuplusnoua  •  15 mai 2009, 12:04

frumos planificat … am inteles ca va pasa de sport … veti face si ceva
efectiv?

no name  •  15 mai 2009, 12:05

plm, sunteti mai jenanti, mai penibili decat politicienii. ce sporturi mai dati voi la gesepe? handbal ul il da altcineva. tenisul din romania, la fel. baschet ul nu voi. nici volei ul. asa ca voua de ce va pasa? aaaa, de faptul ca audientele pe care le aveti la meciurile din liga I sunt la fel de penibile ca voi? de faptul ca nu prea mai sunt $ pt a plati transa din contractul cu lpf? inteleg. eu zic sa platiti. numai asa o sa mearga lumea pe stadioane. nu va veti scoate din ***”>***”>*** nici cu primera division. tot pe stream uri live voi urmari meciurile. la asa patron, asa angajati. credeam ca doar tonomatele sunt jenante, dar vad ca vreti sa fiti si voi in fata. pacat de campioanele olimpice pe care le ati tarat in mizeria voastra in disperarea voastra de audienta.sper sa ramaneti fara drepturile de la liga 1. poate atunci o sa va pese cu adevarat de sport. POATE PREA TARZIU.

leo  •  15 mai 2009, 12:06

oamenii inteligenti nu au putere intr-o lume condusa de parveniti……..totul incepe de sus de la basescu……se va schimba conducerea FRF si va dispare LPF care nu-i inteleg statutul atunci poate se va schimba ceva….ei isi bat joc de noi prin felul cum ne trateaza si cum ne ignora si cum incearca sa ne prosteasca in fata cu tot felul de artificii…….ma uitam la Deaconu cum se vaita ca l-a lovit o bricheta………Dumnezeule ala si-a batut joc de o tara intreaga…..
tot ce se intampla in jurul nostru e o minciuna si nu ma refer numai la sport…..din pacate ave
din pacate aveam si noi un sport cu care ne mandream si au ajuns astia sa-si bata joc de el..

leo  •  15 mai 2009, 12:08

stiti ca meciurile alea trantite din Divizia B au fost puse la cale de casele de
pariuri? nu stiti….bani la greu au luat casele si cei implicati in cele doua ,mmeciuri

Bogdan Pitaru  •  15 mai 2009, 12:09

@Catalin Tolontan – Formularea “mica razbunare” as fi vrut sa fie interpretata doar ca o “mica metafora” in context, nimic mai mult. Felicitari echipei pentru campanie.

Cătălin Tolontan  •  15 mai 2009, 12:09

fds: nu vorbim despre ce apare la televziune, va rog. Discutati direct cu oamenii de la tv, au siteuri, au bloguri. multumesc
alin: cine a inceput campania de dezvaluire a banilor negri din transferuri? cine a adus bugetului 400.000 de euro de la popescu in cazul bratu ? cine a lansat campania iti aducem vedete in liceu? cine reediteaza integrala ioan chirila, carti de sport si de cultura? Acestea sint articole si energii concrete. Ca sa nu transformam blogul in chat, iti raspund eu: gsp. Multumesc

Cristian  •  15 mai 2009, 12:10

@Catalin :
Ok spotul arata realitatea,campania inspirata
dar ma tem ca o faceti pt a spori atentia aspura GSP.

Concert voi ce veti schimba ?
O sa „detabloidizati” GSP ?
O sa ii promovatii pe cei care fac cu adevarat sport
chiar daca va scade ratigului ?

incredibil  •  15 mai 2009, 12:10

mai modereaza omul comentariile, dar chiar asa sa le lase numai pe alea
favorabile…pe „marturisire” erau vreo 150 comment uri, 90% defavorabile.
a disparut instantaneu si ai aparut tu, draga tolo(mac)…cand au inceput sa
vina mesajele negative, pac pac, ai coborat in pagina, sa fi mai ferit.
non-cenzura, libertatea de exprimare, libertatea unei opinii, pe care voi ar
trebui sa le aparati…de fapt le practicati. dai raspuns la comment uri care
nu exista, comment uri imaginare…doamne, tolo, ce ai patit?

Tolontane lasane tata..  •  15 mai 2009, 12:10

Ce o sa urmeze???Nasterea nikitei in direct pe gsp,probabil v-a afectat criza buzunarele si nemaicotizand „burtosii” fotbalului la bugetul vostru pentru a-i pune pe prima pagina creati voi campanii de 2 lei…:))

leo  •  15 mai 2009, 12:11

campania asta nu va avea nici un efect…..nu se poate face dreptate asa peste noapte…
cand vor muri astia doi care conduc fotbalul atunci poate va fi mai binisor dar din cate vad
lupescu si prunea le calca pe urme….nu iese fum fara foc….. deci ……

dany  •  15 mai 2009, 12:11

sloganul suna bine dpdv constructiv. dar vreau sa vad ca realizati ceva cu astea nu numai cresterea ratingului…..apropo o greva, ceva,in prima pagina a ziarului dv.era frumos daca luptati impotriva scoaterii orelor de sport…macar o saptamana subiectul principal pe 1 pag sa fie acela nu doar cancanuri si becalisme….atunci as spune ca v-ar pasa de sport si nu de rating..va multumesc..scuz gramat.

Cătălin Tolontan  •  15 mai 2009, 12:12

incredibil: sint si mesaje critice, am postat chiar si in articol referirile critice ale blogurilor/presei la campanie. Nu inteleg care e problema in afara de zgomot ca sa fii auzit

Bodorin Romica  •  15 mai 2009, 12:20

Mult zgomot pentru nimic!

Alin  •  15 mai 2009, 12:20

@Tolo: cine? goana dupa profit.
neinteresat fiind insa de rezultatele financiare ale gsp intreb numai atat:
reeditare Ioan Chirila? pentru cine, cu ce rezultate? vedete in liceu? cu ce rezultate?
la partea cu banii domnului Popescu, ma tem ca gsp nu e in masura sa se substituie
autoritatilor. altfel, peste cateva luni imi veti spune ca tot gsp la bagat pe
Prunea la racoare. Sau pe Geigei. S.a.m.d.

Am incheiat discutia intrucat vad ca o duceti intr-o directie ce nu are legatura cu subiectul.
Multumesc.

incredibil  •  15 mai 2009, 12:21

problema e ca am 2 comment uri negative, care „asteapta moderarea”. oricum nu
ma astept sa fie publicate. concluzionez : voua va pasa de sport? poate prea mult?
ce sporturi mai dati voi la gesepe? handbal ul il da altcineva. tenisul din romania, la fel. baschet ul nu voi. nici volei ul. asa ca voua de ce va pasa? aaaa, de faptul ca audientele pe care le aveti la meciurile din liga I sunt penibile? sper sa ramaneti fara drepturile de la liga 1. poate atunci o sa va pese cu adevarat de sport. POATE PREA TARZIU.

cel mic  •  15 mai 2009, 12:27

Te rog mult mult de tot vreau sa vad clipul si nu mere! 😀

cel mic  •  15 mai 2009, 12:31

Si inca ceva. Am pretentii ca esti putin mai sus de bilibistrocii ofticati si frustrati. Iti recomand psihologia lui Cocosila… Iti recomand o cura 🙂

pos  •  15 mai 2009, 12:36

voua va pasa de fotbal. chiar prea mult si de pomana. pe alte sporturi nu dati doi bani

Le pasa de sport  •  15 mai 2009, 12:47

[…] GSP impreuna cu campionii olimpici lanseaza o campanie pentru o noua atitudine in sportul romanesc […]

Liviu Alexa  •  15 mai 2009, 12:51

Mie mi-a placut foarte mult. O campanie plina de substanta.

rusii_ric  •  15 mai 2009, 12:51

ok bun sloganul dar atata timp cat voi presa sportiva nu promovati
adevaratele valori ale sportului,atata timp cat in paginile ziarelor voastre
si in buletinele sportive nu se regasesc actorii principali ai sportului nu
realizati nimik,trebuie sa dispara Borcea, Becali ,Turcu si altii sa apara
nume ale sportivilor
cu deosebit respect

Comentează