Miting pe net pentru demiterea ministrului Monica Iacob-Ridzi

Foarte mulţi cititori au cerut ieşirea în stradă în semn de protest faţă de deciziile şefului MTS. Unul dintre ei a scris: „Situaţia poate deveni extrem de ironică pentru doamna ministru: va avea un nou succes de a scoate 100.000 de oameni în stradă, pe gratis chiar, numai că de data asta chiar ea va fi motivul – un miting pentru demiterea ei”.

vineri, 19 iunie 2009, 4:35

Foarte mulţi cititori au cerut ieşirea în stradă în semn de protest faţă de deciziile şefului MTS. Unul dintre ei a scris: „Situaţia poate deveni extrem de ironică pentru doamna ministru: va avea un nou succes de a scoate 100.000 de oameni în stradă, pe gratis chiar, numai că de data asta chiar ea va fi motivul – un miting pentru demiterea ei”.

Gazeta a decis să lanseze un miting pe net. Aveţi la dispoziţie un program simplu în care intraţi şi puteţi să transmiteţi un mesaj pe mail primului ministru Emil Boc, explicînd de ce credeţi că Monica Iacob-Ridzi trebuie să plece.

Comentarii (109)Adaugă comentariu

Bogdan  •  19 iunie 2009, 16:48

Bravo domnule Tolontan….Te-am injurat de cateva ori…..dar acum te apreciez..mai ales dupa emisiunea de la realitatea!

costan  •  19 iunie 2009, 16:49

Unguvern al incompetentelor daca la acesta mai adaugam pe elena uda rea,ralu-

cristi ungureanu  •  19 iunie 2009, 16:53

2 oameni care data trecuta au votat cu base, acum nu o mai fac.

costan  •  19 iunie 2009, 16:53

Nu pot sa cred ca un astfel de personaj isi poate gasi locul intr-un guvern.

esny  •  19 iunie 2009, 17:02

Demisie????? Pai asta a luat banii ma baieti1!!!! Vreti sa fuga cu ei? DOSAR PENAL !!!!

confuz  •  19 iunie 2009, 17:06

eu nu inteleg, desi nu ii sustin sunt convins ca in pdl sunt si femei inteligente, capabile si cinstite asa ca nu pot intelege de ce udrea ridzi si eba (ma rog la ultima e clar_ sunt promovate

ss  •  19 iunie 2009, 17:08

bravo Tolo! n sfarsit un jurnalist ia atitudine si pe baza probelor cere demisia unei ministrese. Pana acum toti dadeau din gura la TV, dar nu reusea nimeni sa stranga probe si dovezi. Si colegii tai de la antena3 aveau probe in diferite cazuri, dar nu cereau explicit DEMISIA. Sa faceti campanii si sa nu o lasati sa scape. Sa nu abandonati lupta dupa 1 saptamana daca Ridzi persista in nesimtire. Noi, stelisti, dinamovisti, rapidisti, cfr-isti, timisoreni, constanteni, NOI TOTI suntem alturi de tine.

maxu08  •  19 iunie 2009, 17:08

buna investigatia insa sicer ar fi trebui sa faceti la fel cu problema banilor cheltuiti la Federatia de Tenis. Acolo nu ati fost asa de virulenti si ati lasat-o „moarta in colivie”. de ce nu ati fost asa de pornit impotriva lui Haradau care tot bani publici a tocat cu nesimtire.
Nu ma intelegeti gresit: aprob investigatia prezenta dar as fi vrut aceeasi masura si ptr alte cazuri de acest gen.

dorin  •  19 iunie 2009, 17:10

buna ziua!
din pacate, ori serverul din acel program e full, ori va saboteaza careva…
Mi-am scris commentul, si cand am dat „submit” m-am trezit deconectat. Din momentul ala nu am mai reusit sa me reconectez pe linkul gsp-mts…

cooasha  •  19 iunie 2009, 17:14

nu te vom ierta daca ii lasi sa ascunda furaciunea asta!!!!! lupta pentru noi Tolo !!!!

GoSHo  •  19 iunie 2009, 17:15

Domnule Tolontan… Nu are doamna Monica nicio vina. A vrut sa faca un eveniment grandios. I-a iesit si nu prea. Il faceti dvs. grandios acum. Dvs. o acuzati ca a cumparat stiri. Si dvs. ati cumparat stiri daca mergem pe aceeasi logica a dvs. in momentul in care ati trimis scrisorile cu NOUA NE PASA DE SPORT. POATE PREA MULT. V-ati mai si laudat pe deasupra cu realizarile celor de la Headvertising… Si jos palaria… Era o realizara campania dvs. pe moment… Dar cred ca acuzand-o pe doamna aceasta, dezvaluiti un afront personal al dvs. fata de domnia sa (daca imi aduc bine aminte o acuzati ca dadea ciocolata in campanie, etc.) Contrar parerilor generale, 6-700.000 mi se pare putin pentru un buget de un asemenea eveniment. Dvs. ii gasiti parti negative din purul aspect mediatic pozitiv pt. dvs. in momentul in care sezonul fotbalistic e in pauza… Desi nu pare dintre toti jurnalistii va admir cel mai mult. Aici insa cred ca gresiti…

Andy  •  19 iunie 2009, 17:15

Ne multumin cu prea putin. E bine sa fie anchetata penal, sa serveasca drept exemplu.

Cosmin  •  19 iunie 2009, 17:15

Din pacata asa cum ai zis Catalin aseara la realitatea, poporul roman asteapta o schimbare a clasei politice, un nou suflu o noua generatie. Iata ca dupa generatia securisto-comunista a aparut aceasta generatie de sfidatori. Macar astia batrani furau si dupa se ascundeau, negau tot. Doamna Ridzi insa spune cu atata seninatate ca se putea si mai scump incat te lasa fara replica. Oare in ce lume s-a gandit doamna ca ar putea sa faca o scena care sa rivalizeze cu scena MTV???nu exista lumea asta..va spun eu.
Cel mai grav …nu avem un viitor.

ombladon  •  19 iunie 2009, 17:15

credeti ca demiterea unui ministru va schimba ceva in tara asta??? tot interesele proprii vor fi urmarite… tot „ei” vor avea de castigat! *** ! e nevoie de o 9 revolutie.. altfel nu se mai poate!

valeriu  •  19 iunie 2009, 17:16

am urmarit indeaproape aceasta actiune a presei.. va felicit domnule tolontan!
sper din toata inima sa aiba o finalitate corecta in justitie.. si sa nu mai
vad vreodata zambetul perfid si plin de cinism al acelei femei …sper sa nu se
ajunga pentru a mia oara in „itele incurcate” ale justitiei din care toti marii
hoti ai romaniei scapa! Doamne ajuta spre corectitudine! va salut!

BlueLion  •  19 iunie 2009, 17:16

Sunteti cam singurul ziarist d-le Tolontan care nu „doarme” sau nu este „orb” atunci cand vine vorba de banii nostri, ai contribuabililor. Vorba d-lui Brucan, ca ne vor trebui vreo 50 de ani pana vom scapa de hotii astia comunisti nenorociti care isi permit tot felul „inginerii” financiare fara niciun fel de rusine.De-abia instalata in acel fotoliu confortabil si caldut, aceasta „duduie” si-a permis fara niciun fel de rusine sa ne abureasca cu tot felul de „smecherii” profitabile pentru ea dar si pentru terti. Sa-i fie rusine. Oamenii de rand se chinuie o viata-ntreaga sa stranga un ban si hoata asta da „tunuri” de sute de mii de Euro in cateva luni. Mizerie de tara. Dar D-zeu nu doarme. Bravo Catalin !!!!

Hatteras  •  19 iunie 2009, 17:18

Felicitari d-le Tolontan pentru ancheta si persereventa, sper sa continuati tot
asa! In ceea ce o priveste pe nesimtita, demisia e doar primul pas: urmeaza
obligatoriu ancheta si condamnarea!

GoSHo  •  19 iunie 2009, 17:19

Si apropo… Pentru felul bataios in care doamna raspunde acuzelor nu inseamna dispret fata de lege… ci taria de a raspunde in fata acuzelor… Eu personal o admir pentru asta si o sustin in continuare… Chiar nu inteleg de ce sa-si dea demisia… Sunt putini oameni competenti in guvern si care au taria ei de caracter si de raspundere pana acum

Cristian  •  19 iunie 2009, 17:24

Tolo, sunt dezamagit de tine. Rau de tot. In cazul de fata iti pierzi obiectivitatea. Am fost foarte aproape sa aprob actiunea ta, dar imi pare incarcata nu de dorinta de a clarfica o situatie ci de ura, de dorinta de a distruge. Nu i caut scuze Monicai, dar ia in calcul ca a venit sa clarifice o situatie. O face oare semnatura responsabila de ce i in continutul minutelor de promovare a evenimentului pe care le a platit? Be serious. Stiu ca romania i tara lu fura tot, dar prea nu faceti decat sa cautati mizeria acolo unde nu i si daca nu gasiti s o inventati. Propune i Monicai o colaborare pozitiva in loc sa dai cu parul.

Marius  •  19 iunie 2009, 17:25

Felicitari domnule Tolontan. Ar fi cea mai tare dovada a puterii democratice a presei din Romania : sa dea jos un ministru pentru cheltuirea cu nesabuinta a banului public.

politehnica timisoara  •  19 iunie 2009, 17:30

nu -si da demisia findca no furat suficient.

raul cristian  •  19 iunie 2009, 17:39

felicitari, din nou acid cu cei care gresesc si totusi parca e tot mai greu mai fara perdea si fara nesimtire, o femeie care nu cred ca are nimic cu sportul( la fel ca si o parte a celor pusi de ea prin posturi de conducere judetene), o femeie care incearac inlaturarea unuia ca belu care traieste pentru sport…sunt din ce in ce mai hotzi, nu le mai e frica de nimic au si curajul sa fie ironici..

Cătălin Tolontan  •  19 iunie 2009, 17:48

Cristian: sigur ca-i reprosam stirile cumparate si prezentate drept stiri. Pt k angajeaza Guvernul Romaniei intr-o actiune ilegala

Dan Nitulescu  •  19 iunie 2009, 17:51

Muncesc de dimineata pana seara pt a putea trai. Din cauza muncii mi-am mancat si sanatatea fizica. Iar acum sa vad atata tupeu, nesimtire, hotie, impertinenta chiar in guvern? Sa produci atatia bani numai din varful buzelor? E o batjocura la adresa tuturor celor care muncim si la adresa pensionarilor mai mult decat necajiti din Romania. Doar pt ca e fata lui tataso e permis orice aici la noi?? Eu unul am ajuns sa nu mai imi doresc nimic. De cand a inceput scandalul mi s-a pus un nod in gat. E din cauza disperarii si a neputintei pe care o traiesti atunci cand realizezi ca nu poti face nimic. Cand iti dai seama ca de fapt hotii mafiotii sunt cei care ar trebui sa-i prinda si pedepseasca. Neputinta e mai grea decat disperarea cum spunea cineva aici. Are dreptate. Am ajuns la capat. De azi inainte cred ca totul va fi facut la vedere fara nici o jena. Incet incet ne-au obisnuit cu modul mafiot de a conduce tara pentru ca in final sa fim anesteziati complet si sa nu mai reactionam de nici un fel la hotiile lor. Statul roman a murit de mult. Au ramas doar necrofagii padurii care ii mai zmulg ochii si ii mai jumulesc carnea putreda. Adio.

pariu  •  19 iunie 2009, 17:53

va fi destituita si numita ambasa.dor, consilier prezidential sau premi.ieri

Anca  •  19 iunie 2009, 17:54

@Cosmin

Avem sau nu un viitor
functie de cat de tare ne incordam IMPREUNA si DEODATA.
Cel mai greu e sa formam o masa omogena de nemultumiti
pe fundalul unei dezbinari induse de Basescu si asociatii.
Aparent greu! Cata vreme mai exista oameni cu initiativa,
cum este Catalin Tolontan si echipa cu care lucreaza,
oameni care au capacitatea sa adune mesajele
a sute de mii de nemultumiti intr-un singur mesaj,
mai greu si bine condus inspre destinatia la care
in mod normal e mai greu de ajuns,
eu zic sa nu-ncetam sa dezaprobam neregulile impreuna.
Dimpotriva, sunt lucruri pe care le facem acum intr-un anume fel
si le putem face mai bine.
Daca fiecare dintre noi mobilizeaza 10 prieteni,
din 300 ne facem 3000,
din (3000 – 300) X 10 se fac 27000,
din (27000 – 2700) X 10 se fac 243000,
apoi peste 2 milioane…,
iar apoi acoperim toata populatia cu drept de vot.
E greu? Eu zic ca nu.
Sunt doar cativa pasi, nici o investitie si foarte putin timp.
Atat ne trebuie.
Daca alegem neimplicarea, atunci meritam
cu varf si-ndesat tot ce ni se intampla.

Alex  •  19 iunie 2009, 17:55

Super tare ancheta! a-ti prins hotii exact cand au furat bravo! Demisia acestei incompetente si deturnatoare de fonduri publice. Este la fel de ”inteleigenta ca EBA”…cel mai slab guvern din istoria Romaniei parerea mea….

qwerty  •  19 iunie 2009, 17:55

Sa vedem daca o aresteaza preventiv !?!?
Pe ala de la fc arges la luat preventiv pt 2000 de euro , de asta nu se atinge nimeni !!!
Facem pariu ?

Dan Nitulescu  •  19 iunie 2009, 17:58

eu nici demisa nu cred ca va fi la cum se pune problema. nu uita ca si ea e „fata” lui tata. da lui tata hot si prost.

T.rex  •  19 iunie 2009, 18:03

prezenta acestei femei in postul de ministru in guvernul Romaniei e o
insulta adusa poporului roman. sa fii intrebata daca ti se pare NORMAL sa
iti dai demisia in cazul in case se DOVEDESTE ca ai comis ilegalitati si
tu sa indrugi verzi si uscate complet pe langa subiect e de o mojicie
dezgustatoare. sunt multe personaje exotice in lumea persoanelor publice
de la noi, dar asta intrece limitele, oricat de sus au fost ele ridicate de
becali, vadim si asa mai departe. cu parere de rau, ne lipsesc oamenii
echilibrati si cu bun-simt, ca lepre se gasesc pe toate drumurile.

@Cristian Daca tu iti imaginezi ca se poate colabora cu o persoana care,
atunci cand o intrebi cat e ceasul, iti spune cotele apelor Dunarii,
nu cred ca dezamagirea ta o sa-l miste prea tare pe Catalin.

Catalin, keep up with the good work.

Cristina  •  19 iunie 2009, 18:04

Destituita si numita pe alt post? Asta da pedeapsa…
Lasand gluma la o parte, ma intreb cum se poate ca intr-o tara in care nu sunt bani pentru plata unor salarii decente, pentru plata cum se cuvine a muncii unor oameni, sa se cheltuie aiurea niste bani fara sa se dea socoteala pentru asta.

lucian  •  19 iunie 2009, 18:05

tolo draga, meriti si merita intreaga echipa felicitarile si incurajarile de a continua cu astfel de demersuri.personajele astea nu mai au nici o jena in a deturna fonduri in vazul lumii, nu au nici o retinere in a ne insulta.este incredibil.tovarasa asta dorea sa lase impresia ca ea este hartuita si contestata pe nedrept.incredibil cat tupeu are in a poza in victima.cand m agandesc ca tanara fiind putea face multe lucruri frumoase.a inceput urat cu o mare sfidare la adresa romanilor.ma amuza cand spunea ca „inamicii”nu o agreaza pt ca dorea sa reformeze sportul.sper sa-i fie scurta trecerea prin viata noastra politica, sa se duca unde-i e locul si e acceptata.noi nu o mai vrem, dar vrem sa dea socoteala!

Negrescu Radu Ioan  •  19 iunie 2009, 18:08

Domnule TOLONTAN,

cred ca esti pe departe cel mai increzut „personaj” din Europa de Sud-Est. Nu
te am deloc la inima dar esti un bun jurnalist iar acum ai in proportie de
100% dreptate. Aceasta individa din Petrosani are legatura cu sportul la fel
cum are „acordionistul” PCR Pogea treaba cu finantele. Pana si un
non-finantist ca fostul absolvent al Academiei Stefan Gheorghiu, respectiv
Georgica Pogea din MANARAU Hunedoara, isi da seama ca este un „jaf” la drumul
mare facut cu banul public. Iar aroganta cu care ii trateazae pe altii este
absolut jignitoare pentru o „nulitate” in probleme sportului si ale tinerilor
Da dar ea este din Petrosani absolventa a Fabricii de Diplome din acest oras
Nu exista decat doua variante:
1. Sesizarea Curtii de Conturi
2. Demisia(revocarea din functie)
Altminteri sa auzim numai de bine.

PussyCat  •  19 iunie 2009, 18:11

nu cred ca un miting pt demiterea ei ar fi o solutie ideala. daca are onoare,
va pleca singura.

Cătălin Tolontan  •  19 iunie 2009, 18:14

lucian: multumesc

underbanat  •  19 iunie 2009, 18:19

BRAVO,TOLO! Da-o jos, Tolo! Nu e normal ca orice ****** sa-si inchipuie ca poate sa-i „sacaleasca” pe fraierii de contribuabili! Madama asta frivola (cand apare nu stiu de ce ma gasndesc laMiorita Videanu…BRRR!!!) si altii ca ea trebuie sa priceapa ca iti trebuie staif chiar si pentru escrocherii! Una peste alta, GsP arata ca ii pasa de Sport si in realitate, nu doar in reclame!

Sisokoki  •  19 iunie 2009, 18:21

Am uitat sa explic de ce ar trebui totusi umilire. Nu pentru a ne satisface ura fata de arogantele si cinismul doamnei Ridzi, ci pentru a trage un semnal de alarma si celorlati politicieni. Aici ar fi mai mult de discutat cum o fapta ca a lui Becali atrage o asemenea umilinta, iar acum dupa asemenea hotii acest ministru are toate sansele sa scape nepedepsit.

alex  •  19 iunie 2009, 18:23

De ce nu s-a gandit d-na ministru la miile de tineri care nu au resurse financiare sa practice un sport in ziua de azi; de ce nu s-a gandit d-na ministru la tinerii care lupta prin propriile resurse materiale pentru a castiga medalii pentru tara in care traim; de ce nu a serbat d-na ministru aceste doua zile cu tinerii proveniti din familii mai mult decat modeste si care poate nici macar nu au indraznit a se gandi ca ar putea inchiria un teren de sport pentru a juca un meci de fotbal pentru doua ore?
Felicitari Tolo.Nu trebuie sa-i cerem noi demisia,speram sa si-o dea singura

Costin Marculescu  •  19 iunie 2009, 18:34

JOS PIPITA DE MINISTRU ! HOTIE, asa se duc banii nostrii !!

DS  •  19 iunie 2009, 18:48

Tolo draga, cred ca sunt userul cu cele mai multe comentarii sterse pe blogul tau dintre toti vizitatorii. Si niciodata n-am folosit injurii. De aceea spun ca e foarte posibil sa nu fim pe aceeasi lungime de unda. Dar pentru ce ai facut cu nesimtita asta meriti toata lauda din lume. Ai dat dovada de big cojones si asta e rar in presa din Romania. Insista in continuare pana pleaca ******* astea din Guvern. Ai readus notiunea de jurnalism de investigatie in Romania. Bravo!

Scuza per-tu-ul, dar te citesc de atat de multa vreme incat am impresia ca ne stim bine de tot :))

victor  •  19 iunie 2009, 18:49

Puscaria scrie pe dv.. M-ati dezamagit profund doamna Ridzi
am avut incredere in dv. ca veti baga echipe romanesti in Champions League *****

vasea  •  19 iunie 2009, 18:51

cataline ia intra in sportul de pe v.jiului cum au fost subventionate si ajutate sa promoveze unele echipe,vezi si manifestarile culturale apleaca-te un pic asupra vaii jiului pt ca in timp ce unii mor de foame pe altii nu-i intereseaza nimic parca ar fi bani de la mama mare

nigel  •  19 iunie 2009, 18:57

domnule catalin tolontan problema reala nu o reprezinta aceasta femeie ci mecanismul de interese din spatele dansei.este evident ca aceasta actiune demascata de dvs si alti reporteri reprezenta probabil o deturnare de fonduri probabil pentru a acoperi cheltuielile de campanie electorala ale unor candidati pentru postul de europarlamentar.(vizata fiind in primul rand elena basescu).cu totii stim insa ca in romania situatia este de asa natura incat nu se vor rezolva prea multe.coruptia este in floare iar sportul este plin de mizerie, scandaluri si intrigi politizate.daca pe excrocul mircea sandu nu la putut da nimeni jos din fruntea frf desi a facut atatea nereguli ceva face sa credeti ca un ministru va fi silit sa demisioneze in urma actiunii presei si mass-media?si daca ea pleaca ce va fi?…va veni o alta marioneta unui partid, si va face aceleasi lucruri ,probabil cu o mica exceptie (va fi mai discret/a).asta e lumea in care traim d-le tolontan…nu poti spera la prea multe cand sistemul ramane acelasi si inlocuitori fideli cu aceleasi directive si aceleasi interese meschine se vor gasi la tot pasul.

enderbmf  •  19 iunie 2009, 19:02

cei care sunt cititori de GSP si inainte de PROsport, stiu ca aceasta nu este
singura ancheta (investigatie) a banilor publici a acestor oameni, carora le
„PASA MAI MULT DECAT ALTORA”!
am spus mai sus de PROsport deoarece i-am admirat cand au plecat in bloc de
la, deacum rivalii de la PROsport! bineinteles eu unul i-am urmat unde s-au dus
deoarece ziarul unde publicau ei, putea fii si, alb negru, tot il citeam deoarece
continutul articolelor lor au continut, in mare parte fata de concurenta, ii
citesc cu placere! de aceea din punctul meu de vedere ii consider numarul UNU
in presa sportiva! ma bucur cand si eu am citit si am vazut cata lume buna
si-a lasat mesajul de incurajare si de continuare a anchetei, a acestei
„pustoaice” de Bamboo care s-a vazut peste noapte ministru a MTS-ului si nu
stia cum sa scape intr-un timp cat mai scurt posibil de bugetul ministerului,
decat batandu-si joc de noi, cu tupeu si nonsalanta unui om fara remuscari si,
parca inconstient de ceea ce a facut, vorba vine inconstient!
de aceea ma bucur si eu ca sunt atat de multi oameni solidari, incat si
domnul Tolontan a ramas, surprins placut! etse de inteles avand in vedere
cati oameni isi lasa „balele” printre dintii stransi si injurand diferite,
in loc sa-si spuna punctul de vedere civilizat!
asadar nu va lasati pacaliti, mai sunt si alti oameni diferiti, care va citesc
si va urmaresc, oameni carora le pasa la fel ca si voua!
succes in continuare!!

Sergiu  •  19 iunie 2009, 19:40

D-l Crin Antonesc ii cere demisia Doamnei Monica Iacob-Ridzi dar uita de perioada cand purta ,,plete” si era ministrul MTS…. ne-am pus sperantele in el.. iar el pauza, ne-a tradat tineretea din functia care i s-a oferit

daniel v.  •  19 iunie 2009, 20:31

nu aprob hotia dar cineva spunea ca e cu atat mai grav cand intalnim hotie + prostie… macar psd-istii stiu sa fure mai bine… cred ca in acest timp, dna. ritzi aduce grave prejudiciicii de imagine pdl

andrei  •  19 iunie 2009, 20:35

Mare pacat ca lupii tineri au naravul celor batrani!
De ce schimbati destinatia mitingului?
Trebuie sa le aratam ca suntem o forta si ca in afara de vot mai sunt si alte metode de ai sanctiona!
Una din ele este exact mitingul! Un miting in care sa stigam la ei, chiar sa ne rastim!
Sa strigam ziua in amiaza mare, in Piata Universitatii, versurile raposatului Vali Sterian:DREPTATE, DEMOCRATIE, REVOLUTIE, CONSTITUTIE, LIBERTATE sau ETICHETE pentru ai nostrii politicieni:HOTIE, INFECTIE , MINCIUNA, ESCROCHERIE, BIROCRATIE, PROSTITUTIE, PROSTIE

In Germania chiar in acest moment este in desfasurare un miting la care participa sute de mii de studenti sau elevi! In felul acesta atrag atentia politicienilor despre greselile pe care le fac!

Paharul s-a umplut, intelectualii trebuie sa se implice! Trebuie sa umplem din nou piata Universitatii, sa le strigam in fata, sa le dam foc la banare si afise si sa le aratam ca Romania nu este mosia lor , ca nu le-au lasat-o lor, parintii lor securisti! Ne-am saturat sa fim prostituata Europei, iar politicienii nostri pesti! Jos cu Iacob Ridzi si toti politicienii de teapa ei! Jos cu clasa politica romaneasca! Jos cu comunistii ca Basescu, Geoana, Nastase, Stolojan, etc!!A VENIT VREMEA INTELECTUALILOR, Ziua tinerilor ce nu-i seamana lui Iacob Ridzi!

Marius  •  19 iunie 2009, 20:40

Observ multi „indragostiti” de fund basescian pe aici.Recunosc ca si eu l-am votat data trecuta si mi-a fost simpatic inca multa vreme,dar dupa fazele cu progenitura lui analfabeta si acum cu o cutra din anturajul lui,si-a mancat omenia.Nu-i inteleg pe cei care ii iau apararea acestei neobrazate tute,care te sfideaza in fata.Nu e de apreciat felul cum raspunde la acuzatii,ci e de ingrozit ,pentru ca arata nerusinarea nelimitata care zace in ea.Sunt pe duca criminalii comunisti,gen Iliescu,dar nu ma bucura ce vad la orizont.Pe zi ce trece,realizez ca tara noastra regreseaza total,in loc sa evoluam.Cu ce-am gresit noi?Poate nu ne-am facut bine intelesi acum 20 de nai si poate de data aceasta trebuie luate masuri mai drastice si nu doar impotriva unei singure persoane…Cine incepe de data asta?Timisoara,ne auziti???Dati un semn,va rog…

renata  •  19 iunie 2009, 20:40

Bravo, Tolo!
Pentru prestaţia din emisiunea de pe „realitatea”, felicitări şi mulţumiri.
Aproape că încep să sper că există oameni ce nu pot fi cumpăraţi.

maeian  •  19 iunie 2009, 21:09

Este tarziu , ne-am dat seama prea tarziu ,ca aceasta clasa politica nu face altceva decat sa fure altceva decat sa sfasie tara asta si sa-i batjocoreasca pe fraierii care muncesc din greu sa plateasca taxe si impozite , sa se faca punga lor mare . Cand v-a sosii ace clipa cand aceste animale de prada vor da socoteala ( cu adevarat , sa dea socoteala ) de unde au dobandit averile care le au , cand ? , cxand ? cand ?

Comentează