Reportaj la CNA

Cum s-a votat că Monica Ridzi a cheltuit bani publici din MTS pe propria imagine

marți, 23 iunie 2009, 3:43

Cum s-a votat că Monica Ridzi a cheltuit bani publici din MTS pe propria imagine

A început la 10:15 dimineaţa, „dar ar fi trebuit să înceapă mai devreme, poate cu cîţiva ani”, spune Dan Grigore.
Oamenii din CNA stau în jurul mesei elipsoidale. Au rang de secretar de stat, au fost numiţi de parlament, trădează polarizarea politică de acolo, apară interesele publicului şi încearcă să răspundă la întrebarea gsp: „Este legal ca MTS că cumpere ştiri şi reportaje pe televiziuni, nemarcate cu publicitate?”. Cîteva cuvinte şi o mare încordare.Sute de ştiri pe crawl!
Se citeşte monitorizarea ştirilor. „Pe crawl, la Antena 3, au fost difuzate 66 de ştiri cu MTS pe 1 mai şi 67 pe 2 mai”. În baza ecranului, ca să fie clar.

„Şi Realitatea?”, se aude din colţul unde stau jurnaliştii şi publicul. „Pe 1 mai nu avem monitorizarea, iar pe 2 mai Realitatea a difuzat 33 de ştiri pe crawl”.

Curg imaginile
Încep să fie difuzate ştirile de la televiziuni despre 2 Mai. Cei din CNA au displayuri în faţă, publicul şi presa văd pe un ecran de proiector. Indiferent de rezoluţie, sunetul e acelaşi şi impresia e aceeaşi. Apar Ridzi, Elena Băsescu, dar şi cîţiva participanţi. „Ce entuziaşti sînt!”, observă Dan Grigore.

Curg alte ştiri, pe Antena 1, ProTV şi Realitatea. Ai o senzaţie de COPY PASTE. Avocatul de la Realitatea zîmbeşte şi el.
O emisiune de la Antena 3 sparge monotonia alegorică. Ciuvică o contrează pe Ridzi.

Din Irak şi pînă azi…
„De la invazia în Irak cred că n-au mai fost furnizate atîtea ştiri despre un eveniment”, oftează Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

„Din punct de vedere jurnalistic n-am văzut ceva aşa de greţos şi slugarnic în ultimii ani”
Christian Mititelu

Televiziunile se apără. „Asta  a fost decizia noastră editorială”, spune Cătălin Popa, directorul de la Realitatea. „Dar apăreţi în contracte. Şi în procesele verbale de recepţie. Firma asta care a vîndut la minister a vorbit în numele vostru? Aţi derulat vreo anchetă internă?”, întreabă Gelu Trandafir.

„Nu avem un astfel de contract, să fie clar! Nici nu puteam avea. Un astfel de contract e o ilegalitate şi o aberaţie. Noi nu vindem ştiri”, răspunde Cătălin Popa. Şi adaugă: „Gîndiţi-vă că noi dezbatem pe ecran cazul de o săptămînă. Am mai fi făcut-o dacă luam bani pentru ştiri? Alţi colegi din televiziuni, care nu sînt aici, tac şi ştiu ei mai bine de ce tac”.

Cinci şi toate cinci
Acelaşi lucru în susţin şi celelalte televiziuni. Sînt cinci care apar în contractul dintre MTS şi interemediari: Antena 1, Antena 3, Realitatea, ProTV şi MTV.

„Ne lipseşte legătura dintre firma intermediară şi televiziuni”, spune Ioan Onisei. Avocaţii televiziunilor confirmă din cap. „Aşa e, numai că dincolo de proceduri, noi trebuie să garantăm dreptul omului de a fi corect informat. Ce vedem noi aici e evident”, revine Dan Grigore.

Contre Iorga – Mititelu
Narcisa Iorga întreabă de ce n-au fost monitorizaţi şi alţi oameni politici care au apărut în ştiri. Pesediştii, de pildă. „Sau de ce nu facem o astfel de discuţie şi pentru 1 Mai, unde s-a întîmplat acelaşi lucru, cu PSD?”. Dan Grigore remarcă: „Am ajuns să vedem la televiziuni că munictorii sînt ai pesedeului şi tinerii ai pedeleului”.
Christian Mititelu o acuză pe Narcisa iorga că încearcă, „cu rea credinţă”, să translateze subiectul şi să blocheze o decizie. „Vă rog nu vorbiţi aşa!”, replică Iorga.

Sinteza lui Popescu
Reprezentantul Prima TV răbufneşte: „Ne facem că nu înţelegem! E atît de simplu ce s-a întîmplat. Noi n-am avut să avem un astfel de contract, dar am fi vrut să avem”.

ProTV spune că, de fapt, „concertul de la Costineşti a fost organizat de noi”. „Şi plătit de MTS?”, întreabă cei din Consiliu, bulversaţi.

Au trecut două ore şi jumătate ore electrice. Răsvan Popescu sintetizează: „Avem o întrebare a unui ziar şi nişte contracte publice. Televiziunile spun că nu au contracte cu firmele intermediare, numai că, la recepţie, MTS a confirmat că a primit ştirile respective. Nu putem sancţiona televziunile, dar nici nu putem lipsi din această dezbatere”.

„E clar ce au promovat”
Se ajunge la vot. Toţi cei din Consiliu au văzut spotul plătit de MTS, care teoretic a promovat evenimentele de 2 Mai. Si a fost platit de MTS, dupa declaratiile televiziunilor. „E clar ce a promovat, de fapt”, se aude o voce de la masă.

„Votăm?”, propune Răsvan Popescu.  Attila Szasz aduce în discuţie articolul 155, care o incriminează pe Monica Ridzi, textul acestuia fiind afişat pe ecrane. „Spotul MTS reprezintă publicitatea politică interzisă pentru un om politic”. Încordarea dispare. Parcă aşteptau momentul.

Momentul cînd au spus ce aveau de spus
Toţi ridică mîinile. Aşteptau momentul să spună asta. Unanimitate, prima în cele trei ore în care politica a plutit pe deasupra acestor oameni, unii foşti jurnalişti, alţii nume în cultură, storşi între preferinţele partinice şi nevoia dureroasă „pentru un nou început”. S-a votat, nimic nu mai poate fi întors. Televiziunile sînt sancţionate cu avertisment. A fost spot politic.

Jurnaliştii îşi înfig degetele în laptopuri. E fără precedent. Practic, prin acest vot, CNA consacră faptul că Monica Iacob-Ridzi a plătit din banii MTS un spot de promovare politică personală. Conform monitorizărilor gsp, clipul a fost difuzat, între 30 aprilie şi 3 mai, de 45 de ori.

„Nici o autoritate publică…”
Consiliul decide să dea o declaraţie ca răspuns la întrebarea gsp. Răsvan Popescu o formulează: „Declarăm că nici o autoritate publică nu are voie să imixtioneze în conţinutul editorial al televiziunilor. Conform Articolului 6 din Legea Audiovizualului. Şi, conform Articolului 87, orice clauze contractuale care încalcă dreptul publicului de a primi informaţii de interes public sînt nule”. „Să amintim şi de responsabilitatea posturilor”, spune Gelu Trandafir. Vor redacta răspunsul după-amiază.

Sînt obosiţi. Iau o pauză de ţigară. „Atît am putut să facem”, spun unii dintre ei, mergînd către toaletă. Acolo, lipseşte aproape jumătate de perete şi vezi colţul Casei Poporului. Lucrurile erau mult mai clare cînd se înălţa monstrul. Democraţia are incertitudinile, fragilităţile şi geamurile ei lipsă. Cea mai bună dintre lumile rele posibile.

Comentarii (71)Adaugă comentariu

der  •  23 iunie 2009, 15:58

Tolo, fi destept si zi si tu CRAWL, nu croll, daca intelegi la ce ma refer… E pacat sa dai cu uci in fasole acumcand mai ai un pic si ajungi celebru ca cel care-a dat-o jos pe madama Ridzi….

adu  •  23 iunie 2009, 15:59

Sa-si dea demisia Ritzi.Acum s-a vazut clar despre ce a fost vorba

Bogdan  •  23 iunie 2009, 16:02

Asteptam acum reactia DNA-ul, cei de la CNA si-au facut treaba.
DNA_ul e singurul in momentul de fata care poate reface traseul banilor, sa ii verifce pe Mark si Artisan (parca asa ii cheama) :X

O decizie “prin compensare” a CNA: MTS a cumparat reclama electorala | – Relatii Publice si comunicare online  •  23 iunie 2009, 16:09

[…] Mai multe despre sedinta de la CNA de azi, in “reportajul” lui Tolontan. (Nici un vot inca)  Loading […]

Piciu’  •  23 iunie 2009, 16:12

Bravo Catalin! Ajunsesem prea de tot si culmea, chiar pe banii pentru sport. Sper casdsdsd
Sper ca DNA sa-si faca treba si Ritzi sa aduca bani de acasa!! Vrem RECUPERAREA pegubei!

Unuplusnoua  •  23 iunie 2009, 16:18

Ok. Am inteles. S-au cheltuit aiurea aia 600.000 de euro.
Se vorbeste de o saptamana de acest subiect aia nu vrea sa isi dea demisia
si Boc nu a comentat nimic despre acest subiect.
Poate ar trebui sa iti indrepti atentia si catre el.
Stiu ca e mai greu din postura de ziarist sportiv ….

fotbal  •  23 iunie 2009, 16:22

lunga si grea convalescenta, dar incepe sa mearga!
ai deschis mai multe fronturi 🙂

Despre cum se preia un subiect de presă | desteptarea.net  •  23 iunie 2009, 16:23

[…] a admis ca promovarea ministresei a fost politica, din bani publici. Mai multe, intr-un reportaj aici. […]

Bogdan  •  23 iunie 2009, 16:41

Acesta este un prim pas, nerelevant insa din punct de vedere legal. Nu face decat sa atraga atentia ca ceva este putred acolo, DAR formal, televiziunile si-au asumat rolul de autor al respectivelor stiri, si, in consecinta, au fost sancionate. Nimic din ce s-a decis astazi nu o incrimineaza pe doamna ministru. Daca se dovedeste in alt mod ca respectivele televiziuni au incasat bani, atunci e alta mancare de peste. Daca nu.. atunci pur si simplu, ministerul trebuie sa justifice cum anume si pe ce a cheltuit banii. E treaba Curtii de Conturi, deci timpul ca dl. Vacaroiu sa treaca la treaba. Sa vedem 🙂

shrek  •  23 iunie 2009, 16:47

In caz ca a uitat cineva, un fenomen similar, desi nu din bani publici, am avut in cazul Becali-Pri TV. Si uite-l acuma, europarlamentar.

Cătălin Tolontan  •  23 iunie 2009, 16:57

Bogdan: faci o confuzie. Nu pentru stiri au fost sanctionate televiziunile, ci pentru spot. Iar spotul era, teoretic, de promovare pt 2 Mai, dar CNA a decis ca era politic pentru Ridzi. Concluzia: Ridzi a folosit banii MTS pentru promovarea sa personala ca om politic. Nu doar ca o agajeaza, dar o si discrediteaza

Escu  •  23 iunie 2009, 17:02

Felicitari pentru campanie si pentru reportajul exceptional.
Sper ca aceasta campanie sa continue pana cand doamna ministru isi va da demisia.
Mult succes.

Bogdan  •  23 iunie 2009, 17:10

Am recitit textul tau. Este posibil sa fac cel putin 5 confuzii. E normal. Sa-l mai citesc o data? Mai bine astept comunicatul oficial al CNA, de acolo am ceva mai multe sanse sa aflu ce s-a intamplat de fapt. Aproape tot textul povesteste despre stirile acelea, apoi brusc la vot.. despre altceva. Intai intreaba presul daca ‘votam?’, apoi vine si propunerea a CE anume sa se voteze. Ce anume s-a decis astazi, pana la urma? Citesc ce scrii sperand sa reduc din numarul confuziilor, nu din placerea masochista de a afla in fiecare zi, din nou, ceva ce stiam deja foarte bine inca din 1996-1997.

romi  •  23 iunie 2009, 17:14

cui ii faceti jocurile sau cine a comandat asta ca doar nu te apucat corectitudinea cetateneasca toti dar absolut toti romanii credeti ca sunt prosti ,nimeni nu va mai baga in seama doar citesc aberatiile voastre ca daca altceva mai bun nu stiti sau nu puteti sa faceti , toata viata o sa fiti niste marionete ,sau catelusi ca nu o sa mi spuneti ca v a apucat asa un dor de ,,justitiar,, nimeni nu va mai ia in seama si asta o sa intelegeti dar nu stiu cand ps eu nu am culoare politica si nu ma intereseaza de toti cateii condusi cu …osu…

Cătălin Tolontan  •  23 iunie 2009, 17:16

bogdan: s-a decis ca spotul mts a fost, de fapt, spot electoral pentru ridzi si nu tb difuzat. Au fost sanctionate televiziunile.

victor L  •  23 iunie 2009, 17:20

Dom` Tolontan,
Parlamentul a facut dreptate intr-un caz: iarasi l-a facut scapat pe Nastase.
Aveti grija sa nu scape Monica Ridzi.

Peruschi  •  23 iunie 2009, 17:26

Au fost sanctionate posturile TV de catre CNA, acum urmeaza sa vedem si sanctionarea doamnei ministru de catre DNA… Din pacate imi pierd sperantele ca o ancheta a DNA-ului in acest caz va avea finalitate din doua motive:
1. Doamna Ridzi este sustinuta puternic de catre clanul Basescu si de catre PDL
2. Nici o ancheta a DNA-ului nu a fost finalizata pana in acest moment, inca de la infiintarea acestei institutii… De aici ar rezulta ca practic aceasta institutie a fost infiintata degeaba…
E pacat de munca acestor jurnalisti, dar din pacate sa nu uitam ca inca traim in Romania, unde banul si relatiile sunt mai presus de orice… chiar si mai presus de cetatenii acestei tari…

oancea adrian  •  23 iunie 2009, 17:36

Am un punct de vedere legat de modul in care s-a desfasurat procedura de atribuire a contractelor de organizare a zilei de 2 mai, astfel:
– in data de 02.06.2009 a fost publicat in SEAP (sistemul electronic de achizitii publice) anuntul de atribuire nr.62278
– in data de 03.06.2009 a fost publicat in SEAP anuntul de atribuire nr. 62285
Prin publicarea acestor anunturi Ministerul Tineretului si Sportului respecta art. 56 alin. 1 din OUG 34/2006.
Asa cum reiese din anunturile de atribure de mai sus, procedura aleasa de M.T.S. este llictatie deschisa. In cadrul acestor anunturi, din sectiunea informatii suplimentare reiese ce de fpt procedura aleasa este aceea de „selectie interna de oferte”.
Vreau sa va aduc la cunostinta ca nu exista prevazut nicaieri „selectie interna de oferte”. Procedura invocata de dumnealor este ilegala si contraviene legislatiei achizitiilor publice. De asemenea in cadrul acelor anunturi apre invocat faptul ca serviciile cumparate de MTS sunt incadrate in anexa 2B. Intradevar serviciile din anexa 2B sunt exceptate de la OUG 34/2006 cu conditia ca valoarea acestora sa nu depaseasca 125000 de euro(preturi fara TVA). Din anunturile publicate valoarea achizitiei este de 1160651.00 ron si 985850 ron (preturi fara TVA), astfel ca valoarea contractelor transformate in euro ajunge la aproximativ 510000 euro fara TVA. Data fiid valoarea acestor contracte MTS avea obligativitatea de a aplica OUG 34/2006, respectiv de a publica in SEAP un anunt de participare.

Cum a decis CNA ca Monica Ridzi este vinovata | ROMANIA INEDIT  •  23 iunie 2009, 17:58

[…] cum a promis , Catalin Tolontan da mai multe amanunte despre votul de azi al CNA , si scrie cum a decis CNA ca Monica Iacob Ridzi a cumparat publicitate electorala din bani publici […]

mitzi  •  23 iunie 2009, 17:59

Draga Tolo,am o veste proasta vorba lui Ciutacu,Colegii parlamentari
au votat o comisie parlamentara, vezi Doamne
sa se pronunte.
Ridzi deja ameninta stiind ca aia/aceeia care au pupat-o
ostentativ in public in dispretul tuturor o vor scoate alba ca zapada.
Ar trebui sa nu se lase lumea pacalita de o slehta de basescieni, e prea
de tot.
Oare cine face parte din comisia aia, daca presedinte e un pdl-ist
e clara concluzia.

Dr Poienaru  •  23 iunie 2009, 18:23

Foarte tare. Ancheta nu putea fi mai bine condusa, circul mobilizeaza in
continuare natiunea. Avem de a face cu urmasele demne ale lui Nastase, dar in
cazul reformatului premier, demnitate si bun gust. Felicitari si lui Crin, care l-a
albit, curatat si inmiresmat. Urmeaza injuraturi.

zero  •  23 iunie 2009, 18:43

Scena – 75.000 Euro, cele mai titrate formatii romanesti – 12.000 euro,
2 firme de apartament – 350.000 euro + altele = total 610.000 euro,
BUCURIA FAMILIEI BASESCU, NEPRETUITA !
pentru toate acestea exista banii MTS , bani publici!

profiler  •  23 iunie 2009, 18:54

Domnilor, eu va propun o varianta! Sa`i lasam sa se voteze intre ei la
presedentie (1000-2000 de ”derbedeii ********” cati sunt ei pe acolo
la guvern si alte cateva mii de la filialele de partid) iar noi ceilalti sa
stam acasa! Ar inconjura lumea in 5 min! Si asa e tara lor…

Hash  •  23 iunie 2009, 19:23

Saraca, daca ar fi normal ar incurca-o rau de tot. Tot pe site am vazut cum cerea infintarea comisiei de ancheta si dorea si terminarea sa ne arate cate de nevinonvata este. Contractele alea sunt estul de clare, dar o banuiesc ca habar nu are de drept…cand vorbeste de legalitate si dde moralitate. Oricum este jenant ca pentru sportul romanesc nu se gasesc bani, dar sa ne zica ea ca este tanara si ca vom fi de 2 ori mai tineri (nu oricum) pe 2 mai, sunt. Sper sa ajunga unde merita.

PANTERA  •  23 iunie 2009, 19:34

speram din suflet ca DNA-ul sa isi faca datoria si cei vinovati
sa plateasca sau trebuie sa vina Vlad Tepes ** ca sa faca dreptate in Romania zilelor noastre?????

reew  •  23 iunie 2009, 19:48

Speram ca organele competente sa isi faca treaba. Macar asa din cand in cand.

radu  •  23 iunie 2009, 20:21

se va face o comisie care o va scoate curata ca lacrima!.
va avea grija basescu de asta..
si noi o sa ramanem ca fraierii cu gura cascata..

mitica  •  23 iunie 2009, 20:55

Din Hotnews:
CNA nu a putut proba ca MTS a cumparat stiri.Forul a spus ca nu se poate pronunta in privinta contractelor semnate de MTS si firmele… deoarece lipseste legatura dintre aceste agentii si posturile de televiziune.Reprezentantii RTv., A1,A3 au declarat ca nu au auzit de aceste agentii si ca nu au niciun contract.ProTv a declarat ca nu stiu despre vreun contract.
Si d-le Tolontan, dat fiind ca sinteti intr-un trust media, cei de la Antene ce spun?

jan pitesti  •  23 iunie 2009, 21:10

asa a fost mereu la noi cu bune si rele toata lumea fuge dupa bani unii cinstit altii nu

alk  •  23 iunie 2009, 21:39

Cum asa, dintr-o data DNA-ul este bun? :)))

NOs  •  23 iunie 2009, 21:47

Probabil ca voi nu a-ti remarcat subtilitatea lui Tolontan cu faza cand te duci
la toaleta sa faci pipi si vezi casa poporului (unde inauntru sunt niste
parlamentari):)). Deci mi se pare de-a dreptul foarte bun ultimul paragraf,
cred ca cel mai bun din punct de vedere al subtilitatii scris de domnul
Tolontan pana acum! Foarte bine domnule la mai mare! Felicitari din partea mea!
Oricum Ridzi e doar un tantar care suge cate putin, pana la brontozauri mai e…

donvirgillo  •  23 iunie 2009, 21:52

Felicitari celor de la gsp! DEMISIA si de ce nu, PUSCARIA pentru d-na ministru!

fan fotbal  •  23 iunie 2009, 22:08

De ce tace Emil Boc? Scuze, de ce tace stim cu totii… CUM ISI PERMITE EMIL BOC SA IGNORE ACEASTA FRAUDA DIN BANII PUBLICI???!!!

pache  •  23 iunie 2009, 22:09

Tolo, las-o moale ca nu rezolvi nimic, nu ai sa vezi pe nimeni la puscarie poate doar sa va creasca tirajul cu inca 20000 de exemplare. Nimeni dintre politicieni nu va fi vreodata incatusat, mai bine scrie ceva frumos ca acel coleg pe nume Georgescu ca este un panfletar tare .

pache  •  23 iunie 2009, 22:13

Era sa uit…. pamfletar bun este si Vadim .. de ce nu-l luati la gazeta… ca va-ti specializat pe scandaluri!!!

Mihai F.  •  23 iunie 2009, 22:48

O decizie istorica… CNA nu este un organism inca viu, adica mai da din cand in cand din picioare! :))

dadan  •  23 iunie 2009, 23:43

Domnule Tolontan, sunt foarte dezamagit si imi pun, subit, pentru prima oara de cand va citesc, intrebari in privinta demersului dumneavoastra jurnalistic, dupa lectura oribilului si ineptului articol, alcatuit din clisee de atac la persoana, pe care l-a scris Victor Ciutacu in ziarul pe care il conduceti. V-am mai reprosat murdaria pe care o aduce persoana lui intr-un trecut mai mult sau mai putin indepartat. Atunci, printr-o subtilitate, n-ati nemultumit nici cititorul, nu v-ati atatcat nici colegul de trust. Acum, insa, va rog sa nu ma credeti platit politic(cum crede domnul Ciutacu pe oricine nu-i de acord cu el) cand va spun ca intraga ancheta a gazetei a pierdut din credibilitate. Cel putin la nivelul directionarii, al initiativei, ca sa zic asa. Altfel, fac parte din miile de cititori ai dvs care au un mail in casuta domnului Boc. Cu toata stima.

sergio_again  •  24 iunie 2009, 1:03

eu m-am saturat de subiectul asta…asta e ziar de sport,dati.ne sport(si acum veti sari pe mine spunand ca ridtzi e ministru al sportului,si ce)..lasati-i pe cei de la evenimentul sau jurnalul national sa se ocupe de asta..Tolo daca nu iti mai convine la gazeta dute la Jurnalul national

andaa  •  24 iunie 2009, 2:31

Felicitari Catalin Tolontan! Din surse, se pare ca Ridzi pitzi
va fi suspendata de catre Basescu. Cu recuperarea banilor va
fi mult mai greu.
Inca o data FELICITARI!

Moromete  •  24 iunie 2009, 8:26

MINISTRU MADE IN PD-L . MARCA INREGISTRATA. BANII SUNT AI AMARASTENILOR, CARE INDURA CRIZA SI NEBUNIA DIN PDL. MULTUMIM DIN ,,SUFLET” FSN !!!

Contribuabil  •  24 iunie 2009, 8:55

Canii latra, ursul trece. Asa se poate caracteriza aceasta situatie. Banii aia nu-i mai poate recupera nimeni. Demisia lui Ridzi e doar o palida consolare. Oricum ei i se va gasi on alta functie, sunt sigur de asta.

alexandru  •  24 iunie 2009, 9:15

Cred ca banii au fost folositi in campania electorala a domnisoarei EBA, in timp ce clubul de caiac canoe din Orsova care scoate campioni pe banda rulanta este in faliment pentru ca nu are bani sa isi plateasca facturile de curent si hrana sportivilor (in general sportul romanesc este in faliment)… asta se intampla daca nu suntem seriosi si ne furam caciula, ne meritam din plin soarta atata timp cat avem in frunte un marinar care a avut grija sa vanda flota in interes propriu!!!

Oscar  •  24 iunie 2009, 9:26

Nu stiu daca ai sau nu dreptate, pentru ca reclame moca fac toate televiziunile lui becali si altor papagali ca el, dar consatat ca aceasta femeie, proasta sau escroaca, dupa cum spuneti voi, barem are caracter, nu ca adrian nastase, *** care evita justitia intr-un mod vulgar. Stiu, nu e treaba voastra, pentru ca escrocul nastase nu a fost ministrul sportului, dar el a furat inzecit si vad ca nimeni nu-l pune la zid…

lgh  •  24 iunie 2009, 9:31

Daca tot se fac 20 de ani la iarna de cand ne-am saturat de odiosu’
si sinista, parca ar merge o revolutie de catifea si la noi, dar de data asta
punctul 8 de la Timisoara sa fie lege.

Alex  •  24 iunie 2009, 9:32

Un lucru nu inteleg : de ce nu exista o institutie abilitata care sa
controleze cum se cheltuiesc banii? Aceasta ancheta a fost facuta la
sesizarea GSP cu toate ca nu este domeniul lor.

Al doilea lucru : daca un membru al partidului PSD ar fi facut acelas lucru
cred ca ar fi fost mascat de GSP.Pt ca toate lumea stie ca GSP apartine de
Antena 1 si Antena 1 e condusa de Voiculescu.

Astept ca GSP sa dezvaluie si murdariile pe care le fac PSD-isti si apoi o
sa apreciez corectitudinea lor. Pana atunci nu creditati GSP ca un
arbitru corect. RUSINEEE GSP!

David  •  24 iunie 2009, 9:57

Catalin Tolontan face ii publicitate Monicai Ridzi pe site-ul gsp.ro de cateva saptamani
De ce tace administratorul site-ului ?
Pe tolo.ro nu ai decat sa decupezi sute de poze si sa faci zeci de bannere
Dar sincer m-am cam saturat ca pe coloana a doua de pe gsp.ro sa vad acea ‘milf’ zi de zi
Mai multe informatii din sport pls .

Adi  •  24 iunie 2009, 10:00

Domnule Tolontan, daca nu ma insel, in urma cu cateva saptamani doamna Ridzi zambea impreuna cu Mircea Sandu si promovoau un oarecare turneu de fotbal.Promovarea era agresiva pe gsptv si am vazut sigur dezbatut subiectul si la Antena 1 la matinal. De ce nu spuneti nimic si despre acel turne.Cu siguranta au fost bani publici si acolo.

Aloha  •  24 iunie 2009, 10:14

Este ok.. Urmatorul pas este judecfarea doamnei ridzi pentru delapidare si imputarea sumelor respective…

Zucul  •  24 iunie 2009, 10:30

@Adi: 1. GSP TV nu are nicio legatura cu Gazeta/GSP.ro – recte cu tolontan;
2. Nu interzice nimeni ministerului sa promoveze competitii sportive (din bani
publici), e foarte bine ca sustine astfel de evenimente. Important e cum
cheltuieste banii publici… cu ce scopuri, obiective si in ce baze legale…

Gabi – Cv  •  24 iunie 2009, 10:37

Daca scapa acum o sa mai faca si mai multe! Chiar e tara nimanui? O sa aiba
atitudinea unui viitor recidivist care a scapat de sub urmarire
la prima abatere. URAT!

Comentează