Ultima ştire

echipagspCele 300 de ştiri plătite de 2 Mai s-au întors împotriva Monicăi Ridzi în ultima ș tire despre ea ca ministru: «Demisionez!»

miercuri, 15 iulie 2009, 12:30

echipagspCele 300 de ştiri plătite de 2 Mai s-au întors împotriva Monicăi Ridzi în ultima ș tire despre ea ca ministru: «Demisionez!»

Destinul e ironic: Ridzi a demisionat exact in sala in care s-au atribuit contractele celor doua firme! In sala unde s-au deschis plicurile cu ofertele si, potrivit celor din MTS, „n-am vazut ca au actionari comuni, sediu comun, administratori comuni”.

Ieri, la 16:20, redacţiile ziarelor şi televiziunilor primesc comunicatul MTS: „La ora 17:00, ministrul Monica Iacob-Ridzi va organiza o conferinţă de presă”. „Nu ştim nimic!”, spun cei din minister. „Şi-a închis telefonul”, adaugă colegii de partid.

ma1

A demisionat chiar în sala atribuirii contractelor
Sala Gheorghe Hagi e deja plină de redactori, camere de luat vederi şi fotoreporteri. E chiar sala în care s-au atribuit contractele pentru Artisan şi Mark. Ce întorsătură a destinului!

Cu o întîrziere de aproape 30 de minute, ministrul tineretului şi sportului îşi face apariţia. Fusese la Guvern, unde a avut o discuţie cu premierul Emil Boc.

„Familia nu mai suportă”
„Voi face o scurtă declaraţie de presă” au fost primele cuvinte rostite. „Încă de la începutul discuţiilor privind fondurile cheltuite cu evenimentele organizate de 2 Mai, am spus că mă consider nevinovată. M-am prezentat ori de cîte ori s-a dorit în faţa Comisiei parlamentare de Anchetă şi am pus la dispoziţie toate documentele atunci cînd au fost solicitate, inclusiv de DNA”, a început Ridzi.

„Am văzut decizia Parlamentului de luni şi am constata că alianţa PSD-PNL doreşte prelungirea acestui subiect pe agenda publică. Familia mea nu mai suportă. Mama e deja bolnavă. Am avut toată buna-credinţă de a clarifica această situaţie cît mai repede”, a continuat ministrul TS.

Auditul a afectat-o
Demnitarul şi-a asumat apoi responsabilitatea politică pentru faptul că a girat toţi oamenii din minister, adăugînd că nu mai doreşte să afecteze în nici un fel imaginea Guvernului şi a partidului. „Îmi prezint demisia din funcţia de ministru al tineretului şi sportului şi voi continua să mă prezint în faţa organelor abilitate pentru a-mi demonstra nevinovăţia”, a mai spus Ridzi.

S-a ridicat în picioare şi a părăsit sala de conferinţe.

Succesor în 60 de minute
La nici 10 minute după aceea, preşedintele Traian Băsescu a semnat Decretul, luînd act de demisia ministrului Monica Iacob-Ridzi. O oră mai tîrziu, şeful statului o numeşte pe Sorina Luminiţa Plăcintă, senator PD-L, noul şef al MTS. Noul ministru nu are un trecut politic. Apare în 2008, cînd cîştigă un mandat de senator pe lista PD-L în Vrancea. În primul an de parlamentar este înregistrată cu 15 iniţiative legislative în domenii sociale şi 12 luări de cuvînt.

CV-ul Sorinei Luminiţa Plăcintă cuprinde însă experienţă managerială

– 44 de ani;
– absolventă a facultăţii de Tehnologie şi Chinie Textilă Iaşi în 1989;
– inginer la Filatura de lînă pieptănată Focşani (1989-’93);
– acţionar-administrator la SC Sorste (1994-2008);
– director general SC Artifex srl (2005-2008);
– senator PD-L de Vrancea (2008- prezent);
– deţine 3 imobile în Focşani şi un altul la Montreux (Elveţia);
– deţine bijuterii şi tablouri în valoare totală de 80.000 de euro;
– proprietară a 3 autoturisme (Dacia, Renault şi Skoda);
– are două conturi la BRD în care deţine 1.138.313 lei şi, resoectiv, 13.881 euro

Preşedintele României confirmă cumpărarea de ştiri!
Aseară, Traian Băsescu a confirmat dezvăluirile Gazetei Sporturilor privitoare la cumpărarea de ştiri şi reportaje din bani publici. „E o criză morală! E cea mai urîtă motivaţie a remanierii din mandatul meu”, a spus preşedintele în faţa Guvernului la numirea succesorului lui Ridzi. „S-a ajuns să fie cumpărate ştiri pe televizor în înţelegerea dintre politicieni şi televiziuni. Oameni buni, aveţi grijă cu democraţia! Opriţi aceste practici”, a spus Traian Băsescu.

Comentarii (65)Adaugă comentariu

Opozitie « Alexandru Marin-Jurnal de bord  •  15 iulie 2009, 1:01

[…] Gorghiu!Felicitari,Tolontan! Felicitari,Cristi Sutu!Opozitiei unite sub aceasi cauza:apararea banului […]

horica  •  15 iulie 2009, 1:14

sneeky. really sneeky

Luke  •  15 iulie 2009, 1:27

„am pus la dispoziţie toate documentele atunci cînd au fost solicitate” – fals, in fiecare zi citeam ca iar a venit fara documente la audieri
„Am avut toată buna-credinţă de a clarifica această situaţie cît mai repede” – fals, a aburit de fiecare data la intrebarile cu banii. Pentru mine nu prezinta buna-credinta justificari de genul „evenimentul a avut loc”, „sunt un soldat disciplinat al partidului”. SUnt doar startegii de evitare.
„Familia mea nu mai suportă” – ne pare rau pt familia si mama ta. Sa stii ca alti zeci de mii de oameni nu mai suportau ce ai facut si se imbolnaveau pe zi ce trece vazand cum tratezi populatia. Dar de altii am observat ca nu iti pasa. Trebuia sa te gandesti la familia ta mai devreme. Mult mai devreme.
In rest sanatate si gandeste-te inca o data: – esti ministru pt toata ROMANIA nu pt un partid. Incearca sa ajuti ROMANIA, nu niste firme capusa. Atunci iti vei spala pacatele.

nesta  •  15 iulie 2009, 1:39

du-te rizdi du-te

MIAU  •  15 iulie 2009, 1:44

BRAVO TOLO BRAVO TOLO!!!!!MISIUNE INDEPLINITA!!!!!!!!!!!!!;)

MIAU  •  15 iulie 2009, 1:48

SUPER MINISTRU!!!!!!ASTA NOUA….EXPERIENTA EI DIN TRECUT IN CEEA CE PRIVESTE TINERETUL SI SPORTUL O RECOMANDA PENTRU UN MANDAT DE SUCCES(SAU SUCCESURI)…

Ovidiu  •  15 iulie 2009, 2:23

Cand vom afla mai multe amanunte despre EBA?

Nelu  •  15 iulie 2009, 2:47

Domnule presedinte, nu va lasati intimidat! Dati informatiile secretarei, sa sune la puterile abilitate intr-un stat de drept, sa inceapa instrumentarea cazului celor doi. Ca omul simplu sa inteleaga ca nu mai trebuie sa barfeasca doar ci sa actioneze civic!

d(r)ac_impielitzat  •  15 iulie 2009, 3:46

nu mai puneti poza ** asteia pe primele pagini,
ce naiba!

Basescu  •  15 iulie 2009, 3:50

Sa speram ca pentru doamna Ridzi urmeaza puscaria.
Oricum, avem ministri unul si unul. Sa vedem cum doamna Placinta isi va folosi experinta dobandita in pieptanarea lanii la MTS. Eh, daca nu reuseste se retrage la Montreux.

adriana  •  15 iulie 2009, 4:05

D-nul Tolontan ,vreau sa va felicit,nu credeam ca veti reusi,sa stiti ca nu am o mare bucurie ,prin faptul ca nu voi intelege de ce nu este ales un ministru ,care a avut o viata sportiva,se pare ca am sarit din lac in put.cu respect echipei care a fost alaturi de tolo si mai ales videoclipului .

nDIiGO  •  15 iulie 2009, 6:57

felicitari

basil  •  15 iulie 2009, 7:38

cum nu stia Basescu,Tolontane !?
de ce dai cu piciorul la ceea ce , probabil,va ramane cea mai mare realizare jurnalistica din ultimii 20 de ani!?

victory  •  15 iulie 2009, 7:57

FELICITARI TOLO SI ECHIPEI TALE!!! TINETI-O TOT ASA!!! ATENTIE!!! NU ESTE CAZUL SA CAZI IN ERORE;TOLO!!! BASESCU STIA TOT DESPRE TOATE ACESTE MANARII!!! NU CAPITULA ACUM,(ori ai fost,cumva,santajat cu ceva?)CAND ATI OBTINUT PRIMA VICTORIE IMPOTRIVA MAFIEI POLITICE!!! AVETI GRIJA EI NU DORM NICIODATA!!!

enervat  •  15 iulie 2009, 8:02

trebuie sa imi explic punctul de vedere pentru ca am fost destul de enervat de acuzatiile pe care i le-a adus si i le aduce dl tolontan dnei ridzi. Trebuie sa fii prost sa nu iti dai seama ca dna ministru a fost o marioneta, a fost o persoana „simpla”, care nu si-a pus fundul la bataie in fata sefilor, ca altii. A vrut sa faca ceva, a facut ceva dar banii pe care i-a dat, trebuia sa ii dea, pentru ca…au trecut alegeri…pentru ca EBA sa mearga in Europa…asa ca GSP nu mai faceti atata galagie pe dna Ridzi…a fost o marioneta, ca si noi toti. Noi votam ei isi trag banii. Mie mi-a placut de dna Iacob-Ridzi, mi-a placut felul in care incerca sa isi demonstreze nevinovatia(pentru ca stia ca este nevinovata) dar era si este normal sa apara un „tap ispasitor”…si uite-l Monica Iacob-Ridzi. Felicitari GSP, ati demonstrat un lucru inevitabil, pe care il banuiam de cand a inceput scandalul.

bootwo  •  15 iulie 2009, 8:13

Nu pot sa inteleg schimbarea de atitudine a GSP! Nu puteti considera „misiunea indeplinita”, iar cei 730.000 euro pierduti sau pretul pentru un nou ministru. Monica Ridzi sau Artisan sau P>D>L trebuie sa plateasca inapoi acesti bani sau sa li se instaureze sechestru asigurator pe bunuri sau sa plateasca cu privarea de libertate, asa cum orice hot prins este dator sa o faca in Romania!
Felicitari Catalin Tolontan! Don’t give up the fight!

linkin77paul  •  15 iulie 2009, 8:14

totul e ca sa nu se termine doar cu o demisie.sa mearga in instanta sa vedem daca justitia este doar o masinarie a politicului sau nu.base aseara in conferinta de numire a lui placinta a facut multe afirmatii grave .dar sunt sigur ca povestea se va termina in coada de peste.

adip  •  15 iulie 2009, 8:16

faptul ca si-a dat demisia e un pas mic. intr-o tara normala asta s-ar fi intamplat demult. eu vreau sa vad daca o sa si plateasca pt ce a facut. dar n-o sa stau cu sufletul la gura pana atunci pt ca am o presimtire deloc optimista. o zi buna!

garcea  •  15 iulie 2009, 8:18

Bravo! Succesuri !

Anca  •  15 iulie 2009, 8:24

Conditia esentiala e sa nu se opreasca lucrurile aici.
Pana cand nu se cunoaste si destinatia ultimului leu
din nu tocmai modesta suma evaporata,
reusita anchetei este inca pe la jumatatea cotei maxime.

Concluzii pana in acest moment:

1. E absolut dezgustatoare ipocrizia lui Basescu
(eu presedinte nu mai pot sa-l numesc, e un tip oarecare,
un mincinos si un hot oarecare, doar inmatriculat distinct).
Sunt doua posibilitati, ambele nasoale:
— ori a mintit ieri cand a spus ca stia toate detaliile
inainte de initierea anchetei GSP,
ceea ce, dat fiind ca tocmai el atragea atentia
asupra gravitatii/seriozitatii situatiei,
e de-a dreptul inspaimantator! — DECLARATII MINCINOASE
livrate in cadrul oficial al acceptarii demisiei unui ministru
(ca remaniere nu se poate numi sub nici o forma).

— ori a tinut secreta o informatie legata de o serie de ilegalitati,
FACANDU-SE ASTFEL COMPLICE LA JAFUL MTS
(si in mod sigur si la alte jafuri in aceeasi nota).

2. E minunat ca s-a ridicat in picioare aproape intreaga presa
si ca suntem pe punctul de a vedea in plina desfasurare
poate cea mai sonora miscare jurnalistica
(sau poate sunt eu prea tanara).
Ma gandesc la dublarea anchetei GSP de catre alte voci de presa
precum Gardianul sau Academia Catavencu,
care au adus in discutie subiecte precum Nemirschi,
Udrea si OSIM – nu mai vorbesc de afirmatia publica
facuta aseara de catre Victor Ciutacu,
anume ca Jurnalul National va acorda putina atentie
stimabilei doamne Elena Udrea, ceea ce,
trebuie sa recunosc, nu poate decat sa ma bucure.

3. Activitatea presei din ultimul interval de timp
este perfect corelata cu dubiile pe care le avem cu totii,,
dar pe care nu ni le putem lamuri fiecare in coltul nostru.
Ca atare, ORICAND, fara prea multa pregatire,
revolta presei se poate transforma intr-o revolta in masa.
A aratat-o clar solidaritatea milioanelor de oameni
cu ancheta GSP si avem toate motivele sa credem
ca de fiecare data va fi la fel
sau chiar la o intensitate si mai mare
odata cu cresterea numarului de mizerii scoase la iveala,
odata cu pierderea rabdarii
in fata atator alunecari pe langa minimul bun simt.

gigi  •  15 iulie 2009, 8:30

Noroc ca a intervenit Base, ca restul ori sunt corupti ori nu au cohones :)!

cristina  •  15 iulie 2009, 8:32

Ca a demisionat Monica Ridzi, este important, fara indoiala. Ramane sa vedem acum, cum justitia corupta, care traieste cu niste salarii nesimtite, prin sudoarea poporului… doamne, cat de jos poate cobori un om? Sincer, Traian Basescu chiar nu s-a prins ca nu suntem niste copii handica.pati mintal, pe care trebuie sa-i pacalesti de fiecare data cand le dai medicamentul? A cata oara a venit aseara sa spuna ca detinea informatii despre o fapta reprobabila, fara sa se autodenunte ca a devenit automat tainuitor, din moment ce nu a facut-o publica? Si cate pastile din acestea ne va mai arunca, stim deja ca are „serviciile” in mana, dar le foloseste numai pentru razbunare? Mie mi se cam face frica, este o persoana rea intradevar. Domnule Tolontan si echipa, sper ca o sa-l luati in serios si o sa aveti grija de integritatea dvs fizica.

Cristian Zabava  •  15 iulie 2009, 8:36

Bravo, Cataline! In sfarsit, capul dezgustator al hidrei a cazut. Nu i-ar fi rusine, nesimtita, cica familia,etc, etc. Ador Valea Jiului, imi fac vacantele de mai bine de 20 de ani in acea zona, asa ca ii cunosc foarte bine familia. De aia nu mai poate ea. Ar fi bine sa cercetati si afacerile lor din Vale, o sa aveti mari surprize, garantat!

ibm  •  15 iulie 2009, 8:41

…Cat si-a tras Eba, cat Voiculescu si cel mai important: cat si-a tras Ridzi??

premieru  •  15 iulie 2009, 8:44

Ma bucur sa vad ca inca puterea mai este a 4 – aputere in stat si inca mai sunt ziaristi integrii. Vreau sa va felicit pt toata investigatia efectuata. Ce va rog, nu va culcati pe o ureche ca mai sunt multe astfel de magarii de descoperit. Cat despre Monica… nu cred ca mai e ceva de spus. Sper sa cada odata si tot clanul Basescu.

Dan  •  15 iulie 2009, 8:49

Ar trebui ca ancheta dvs. sa nu inceteze pina acesti bani „praduiti” nu se platesc de cei vinovati, iar acestia sa fie pedepsiti conform legislatiei. Exista destule cazuri de indivizi care fac puscarie pentru o „gainarie”. Ceea ce a facut madame Ridzi este busines?

cosmin  •  15 iulie 2009, 8:54

E o picatura intr-un ocean aceasta demisie. Am tot scris pe acset site ca degeaba isi da demisia daca banii sint dusi, EBA e europarlamentar. Ce trebuia realizat s-a realizat, EBA e europarlamentar!!!
Cit despre banii lipsa nu cred ca demisia ministresei reumple contul Ministerului Sportului, dimpotriva, se deschide o alta cale catre alte fonduri, pentru ca trebuie ajutata noua inlocuitoare, care are legatura cu sportul cit am eu cu chineza! Si crede-ma, eu nu am deloc legatura cu chineza!
Recunosc, demisia era un pas in ceea ce urma sa fie, dar mai urmau alti pasi, sper sa citesc aici cit de curind ca cineva raspunde pentru acesti bani! Sper sa nu citesc aici scuzele de gen Ridzi: am avut incredere in oameni, nu era datoria mea, etc. Pentru ca asa si eu pot fi ministrul oricarui departament din Guvernare

iiordachescu  •  15 iulie 2009, 9:00

O victorie mare a media asupra clanului PDL. Bravo domnule Tolontan! Felicitari!
***

alexandru  •  15 iulie 2009, 9:02

Am urmărit cu plăcere emisiunea de aseară, am savurat replici (cea referitoare la jurnalişti care explică ce nu se poate explica, preluând sarcinile colegilor şi asociaţilor politicieni creând panică în platou, şi nu numai…aş da un bănuţ pt transcriptul din casca prezentatorilor?!), care mi-au creeat acea stare ce apare după un film sau un meci bun, chiar nu poţi să mergi liniştit să te culci, există o sumedenie de motive care te îndeamnă să te apleci, să cugeţi, să iei atitudine…dezamăgitor a fost să surprind atitudinea, promptă,a unui coleg de trust. De felicitat ai tot fost, aşa că îţi urez baftă!

Andrei  •  15 iulie 2009, 9:15

sal,

vezi ca s-a luat aseara Badea de tine in emisiune 🙂

felicitari si multa bafta in continuare

Adi  •  15 iulie 2009, 9:18

Felicitari pentru demersul jurnalistic!
Este bine ca presa reuseste sa-si mai exercite dreptul de a 4-a putere in stat, dar eu cred ca lucrurile nu se termina aici. Ridzi a fost demisa ca sa se inchida gura presei dar lucrurile vor continua dupa parerea mea in acelasi mod. Am vazut CV-ul d-nei Placinta, asemanator cu al d-nei Ridzi, amandoua fara nici o legatura cu sportul, probabil chilueau si la orele de sport, studiile d-nei Placinta nu o recomanda cu nimic ca fiind un bun Manager, si toata lumea poate fi manager la firma lu’ taticu! Eu cred ca a fost numita pe aceleasi principii ca si d-na Ridzi sa deserveasca partidul care le-a pus ministru. Ma intreb oare in tara asta, nu avem atatia campioni olimpici, mondiali, profesori de sport care sa poata fi ministrii, care sa aibe un nume si o legatura cu sportul, sa fie numiti pe bune, pe munca lor, pe realizarile lor, nu pe faptul ca sunt din PD-L din 2008 sau de nu stiu cand.
Inchei printr-o rugaminte adresata GSP. Va rog sa continuati monitorizarea MTS, lucrurile inca nu s-au schimbat!

FANDIROMA  •  15 iulie 2009, 9:22

O PICATUARA INTR-UN OCEAN.AVEM NEVOIE DE PREA MULTE DEMISII PENTRU A AVEA DIN NOU SPERANTA CA NU SUNTEM IN FUNDUL PRAPASTIEI.E TOTUSI UN INCEPUT.DAR DACA NU SE VA CONTINUA VA RAMANE DOAR UN INCEPUT.

mari  •  15 iulie 2009, 9:25

dar cu banii dati cum ramane?ii cauta cineva?organele abilitate si sesizate de PNL si comisie, isi fac datoria? sau menirea lor este sa ascunda sub pres?Oricum felicitari Domnule Tolontan si media.Ati dovedit ca sunteti o forta.In voi este speranta acestei natiuni!

val  •  15 iulie 2009, 9:31

Devine clar ca Monica Iacob Ridzi era cea care se tinea tare, nedemisionand si ca partidul abia astepta ca ea sa se decida si sa o inlocuiasca. Este foarte interesant ce va face ea de acum inainte. Va astepta sa se stinga scandalul, stand cuminte sub aripa partidului? Va incepe o lupta personala pentru a-si delimita vinovatia ei, de cea a sistemului?

Marturisesc ca nu am inteles prea bine discursul presedintelui, la investirea d-nei Placinta. Daca i-ar fi multumit d-lui Tolontan pentru contributia la dezvaluirea cardasiei dintre politicienii murdari si moguli, ar fi fost clar. Daca, dimpotriva, l-ar fi acuzat, iarasi si-ar fi clarificat pozitia. Asa, a fost prea ermetic.

Rudolf  •  15 iulie 2009, 9:41

Ultima impresie conteaza. Prin acest articol nu faceti decat sa aratati ca acest caz a avut o motivatie subiectiva si a fost o demonstratie de forta din parta presei.
M-as bucura daca toata aceasta tevatura a pornit de la latura profesionala a d-voastra si nu a fost dictata din umbra de altii.
Nu spun ca in fondul problemei lucrurile nu s-au desfasurat asa cum ati descris.
Sa fim serioasi, ati dus un mic razboi de 29 de zile sau cate or fi fost pentru niste „firmituri” de cateva sute de mii de euro. Daca sunteti asa fini „deontologi” de ce nu continuati super-investigatiile si la alte ministere unde se „liciteaza” zeci sau sute de milioane de euro. Va cam strange in spate?
Doua lucruri care se stiau:
– modul de cheltuire al banului public (clientela politica)
– modul de abordare a subiectului de catre presa (care si ea este clientela cuiva)
Acelasi stil il aveti si in promovarea stirilor despre echipe, de inducere a unor opinii: ex.:la Dinamo un „dezastru” alimentat de d-voastra cu tot felul de picanterii din „surse apropiate”;

potoleanu  •  15 iulie 2009, 9:43

ar trebui sa ceara toata lumea: desfiintati odata ministerul asta de propaganda sinistra!

e nevoie doar de agentia pentru sport si de eficienta manageriala. cu cat e mai simplu organismul, cu atat e mai transparent circuitul banilor.

tavix  •  15 iulie 2009, 9:45

Gata felicitari. Ati ars o vrajitoare pe rug. Pe adevaratii mafiotii in frunte cu Sandu, Corleone, Becali, etc, care fura zeci de milioane de ani de zile, ii promovati non stop, de, ei au putere si va santajeaza non stop. V-ati gasit voi sa fiti justitiarii Romaniei.

niculae.petcu  •  15 iulie 2009, 10:00

iar a cistigat presa!bravo voua!

Oare avem nevoie de un minister pentru tineret si sport? « Forever-green.org – fresh facts, attitudes and positive vibes  •  15 iulie 2009, 10:19

[…] https://www.tolo.ro/2009/07/13/gsp-a-gasit-banii-pentru-imaginea-ridzieba/ Cel mai recent episod: https://www.tolo.ro/2009/07/15/ultima-stire/ De ieri dupa-amiaza am ascultat si citit cam tot ce s-a spus despre acest subiect, din nevoia de a […]

marele alb  •  15 iulie 2009, 10:35

Felicitari domnule Tolontan.
„EA” a plecat, raul facut ramane ?!
Oamenii capabili din minister au fost obligati sa demisioneze.
Reluati investigatiile din judete. Veti mai avea „surprize”.

florin  •  15 iulie 2009, 10:37

Au asteptat investirea Elenei Basescu la PE. Nu vi se pare dubios ca se intampla in aceeasi zi? Mai poate cineva sa-i retraga imunitatea de parlamantar.

adela nistorescu  •  15 iulie 2009, 10:41

Felicitari!Nu mi-a venit sa cred cand am auzit.Ma amuza acum ca multi isi aroga merite.Cred ca ati devenit cel mai respectat jurnalist roman.

Jenant ce face Basescu, nu cred ca mai tin astfel de scenarii.

Pirlo  •  15 iulie 2009, 10:46

Stimate domnule Tolotan,
Cum ramine cu afirmatia dvs. cum ca presedintele nu stia nimic si ca a aflat de toate mizeriile cu banul public doar din presa? Chiar asa naivi sunteti?

sfx  •  15 iulie 2009, 10:52

Dezamagirea va fi la fel de mare ca si in cazul fostului ministru al agriculturii filmat si inregistrat si nici in acest moment condamnat…
Asta insa nu diminueaza meritele jurnalistilor care au dezvaluit „marsava ticalosie”, ci doar va spune inca o data daca mai era nevoie adevarul crud despre Romania zilelor noastre

PAPA PAUL  •  15 iulie 2009, 10:52

Domnule Tolontan,

Ma simt mai bine dupa acest deznodamant , dar consider ca a fost doar un exercitiu de incalzire.Ma intreb , insa , daca aveti forta si motivatia necesara pentru a continua acest tip de demers jurnalistic.Oricum va adresez felicitari si putere de a continua!

kappa  •  15 iulie 2009, 10:55

Mare lucru.
O sa ajunga ambasador la Bruxelles (sau pe langa) cu EBA de manuta.

Doctorul  •  15 iulie 2009, 10:59

Este cea mai tare prima pagina de cand s-a relansat GSP. E de dus la expozitie! Sectiunea: „Marile victorii ale sportului romanesc”. Superb.

Nu o sa incetez sa va multumesc. Multumesc. Iar si iar.

Peace

Emil  •  15 iulie 2009, 11:10

Eu cred ca M a fost pur si simplu fraiera! N-a stiut cum sa aranjeze
lucrurile in asa fel incat sa iasa bine pt BAIETII DESTEPTI. Astept sa
vedem ce o sa faca tanti inginera filatoare…sa nu cumva sa o luam de
la capat, Cataline! Oricum, raul a fost facut! Banii s-au dat si nu se
mai intorc, sefii de DJS au fost numiti si nu se vor mai schimba, iar
strandul Tineretului tot in paragina este. La fel si hipodromul de la
Ploiesti…
Mi-as dori sa vad un ziar de mare tiraj cum striga, asa cum ai strigat tu, Cataline, despre tanti Elena, zisa si Scufita Rosie, care plateste
taxa la EUROSPORT. Chiar ma intreb cati dintre burtosii obositi din vest
se vor incumeta sa vina in RO dupa ce vad spoturile…Hai litoralul!

crinul negru  •  15 iulie 2009, 11:12

20 de ani de la revol….,nu n-a fost revolutie,a fost un masacru pus la cale de unii care sunt acum foarte bine merci,reiau 20 de ani i-au trebuit presei (a 4a putere in stat)sa gaseasca (fara sa caute) o fisura in sistem si sa gaseasca (dosit bine)un vinovat (?)BASESCU, bravo totolino le-ai tras-o iti meriti tata banii (plata) pentru munca ta, nu stiu daca mai apuc inca 20 de ani pana la urmatoarea mare descoperire,si banuiesc ,ca nici tu nu vei mai fii interesat de asa ceva atunci, cand probabil vei fi actionat in multe…si-ti vei cheltui din dividente prin alte lumi, ideea e ca in romania nu traiesc numai blonde(!!)

under  •  15 iulie 2009, 11:24

Felicitari Catalin si intregii echipe.
Avem nevoie de mai multi ziaristi cu voi si parca pentru prima data simt ca, lucrurile incep sa se miste.
Pacat ca justitia este inca in mana lor.

Comentează