DNA: Ridzi va fi urmărită PENAL

ŞEFUL DNA, DANIEL MORAR, A DEZVĂLUIT ASEARĂ CEEA CE GSP ANTICIPASE DE ACUM O SĂPTĂMÎNĂ
d

miercuri, 22 iulie 2009, 7:30

ŞEFUL DNA, DANIEL MORAR, A DEZVĂLUIT ASEARĂ CEEA CE GSP ANTICIPASE DE ACUM O SĂPTĂMÎNĂ
d

ULTIMA ORĂ:
Azi-noapte, la Realitatea TV, Daniel Morar, șeful DNA, a confirmat ceea ce Gazeta a susținut de peste o săptămînă: mai mulţi oameni din MTS sînt acuzaţi de ilegalităţi în dosarul 2 mai şi vor fi aduşi în faţa justiţiei. Nu este doar o victorie a presei, ci si o confirmare a faptului că voi, cetăţenii României, vă puteţi recăpăta puterea în faţa guvernanţilor. Oricit de dogmatic suna, e perfect adevarat. Iată de ce s-a ajuns aici.

Goana după imagine
„Ioana Vârstă îi măsura notorietatea şi Ridzi spunea că nu e de ajuns”. Vârstă a fost angajată la Ministerul Tineretului şi Sportului special pentru imaginea lui Ridzi. Cîndva apropiată şi finanţată de Vântu, Vârstă a fost cea care i-a conceput şefei sportului discursul de adio. Vârstă e cea care veghează şi în aceste zile, cînd Ridzi apare la minister într-un jeep spectaculos şi încearcă să-şi lichideze conturile în Vasile Conta.
Vârstă a fost rampa ambiţiei lui Ridzi de a urca în slăvi. Dar modelul a fost altul. Elena Udrea. Investigaţie pornită de Jurnalul Naţional.

„Atracţie maladivă pentru notorietate”
„De fapt, toate cele trei contracte dintre MTS şi Mark şi Artisan au un aer ciudat. Parcă au fost paraşutate de undeva, după un model”. Aşa se explică ignoranţa frapantă a celor care le-au semnat. Nici în faţa media, nici în faţa Comisiei de Anchetă, în frunte cu Ridzi, oamenii din MTS nu erau în stare să explice nimic. Obiectul lor real, costul cel mai mare şi singurul efect măsurabil a fost imaginea ministrului.

Mărturii din minister reconstituie „atracţia maladivă, pur şi simplu nu exagerez, pentru notorietate”.

„Ridzi joacă tenis cu Ilie Năstase la Bucureşti pentru campania <România în mişcare>, Udrea joacă tenis la Paris cu Ilie Năstase pentru <Romania, Land of Choice>. Cu aceeaşi firmă! Aşa au făcut tot timpul. S-au concurat”
sursă PD-L

„Ruşine fără precedent pentru sportul românesc”
Oamenii din propriul partid erau şi ei şocaţi. Se făceau glume. „O să-şi deturneze una alteia şi coafeza”, se rîdea în Modrogan.

Şi se plîngea în ambele ministere. „E o ruşine că, de la venirea lui Udrea, s-au plătit bani de buzunar ziariştilor. Oricum n-a interesat-o decît propria imagine, nu problemele reale ale turismului”, spune cineva din Ministerul Turismului. Dinspre MTS se aud aceleaşi reproşuri: „Niciodată sportul românesc n-a suferit o asemenea ruşine, ca oamenii din fruntea sa să se organizeze ca să fure banii”.

Gheorghe Nastasia, veriga dintre ministere

Un alt plan, cel al banilor, le leagă pe Ridzi şi Udrea. Gheorghe Nastasia este secretar general la Ministerul Turismului şi cel care a primit din partea lui Udrea dreptul de a semna ca ordonator de credite. „Omul lui Udrea a lucrat la RAPPS-SRP Sinaia din 1998 pînă anul trecut, exact regia care a primit 140.000 de euro, fără licitaţie, de la Ridzi”.

Conform NewsIn, în afara celor 730.000 de euro în cazul 2 Mai, MTS a dat încă 740.000 de euro prin aceeaşi procedură unui număr de patru firme. Una e cea de care a fost legat Nastasia.

Gemene pînă la capăt?

Doi miniştri, bani publici şi o competiţie de imagine. „Vreau ca Udrea!”, se auzea în Ministerul Tineretului. „Vrem ca Ridzi!”, se aude acum dinspre angajaţii din Palatul CFR, sediul turismului, care au năvălit ieri pe siteuri cînd s-a aflat că PNL doreşte o comisie de anchetă în cazul şefei lor.

Tocală acceptă doar cu schimbări!
Sorina Plăcintă, succesoarea lui Ridzi la şefia Tineretului şi Sportului, trebuie să-i prezinte cît mai repede premierului Emil Boc un nume pentru postul de secretar de stat rămas vacant după plecarea lui Belu. Marţi seara, Plăcintă a avut o discuţie pe această temă cu mai multe personalităţi din sport, Mariana Bitang, Octavian Belu, Carmen Tocală, Ana Pascu, Sorin Matei, Octavian Morariu, Elisabeta Lipă. „A avut măcar curajul să ne ceară ajutorul, să-i propunem un om”, a declarat Lipă. Belu a refuzat să se întoarcă. „La fel au făcut şi Bitang, şi Nuţi Frîncu. Va fi greu pentru oricine”, a adăugat comandantul clubului Dinamo. „Nimeni nu va accepta cu organigrama şi cu atribuţiile actuale ale secretarului de stat”, a declarat Carmen Tocală, care poartă negocieri cu ministrul TS.

„Sînt neliniştiţi!”

Marţi şi miercuri au fost zi intense şi neplăcute pentru cei din MTS. „S-au întors de la audierile desfăşurate la DNA în cel mai bun caz neliniştiţi. Cei mai mulţi, speriaţi”, spune cineva. E posibil ca în hora cercetărilor să intre şi ANRMAP, cei care nu numai că au dat un aviz fără documentaţie completă achiziţiei făcute de MTS, dar, potrivit informaţiilor ziarului, au şi consiliat ministerul în momentul semnării.

Comentarii (69)Adaugă comentariu

dna  •  22 iulie 2009, 20:02

Cum i-a anchetat DNA-ul si au marturisit tot, ca sunt vai de mama lor! Ca legea vine peste ei! Oricum, a fost bun serialul pentrucei care au sperat si care v-au trimis juraminte de credinta si netarmurita indatorare!! Prietenul dvs (inchipuit), adica Basescu, v-a demonstrat cum e cu legea si cu DNA-ul! Adica e, daca e, cand vrea el, chiar mai sperati ca nu v-ati afla intr-un stat politienesc? Chiar ati crezut, din pacate, ca DNA rupe tot! E, asta e, dar sigur peste 100 de ani, cand n-o sa mai existe nici PDL si nici PSD (astia chiar sunt mai smecheri decat Basescu, fura cu mai multa acoperire), o sa fie urmarita penal si prietena Elenei Basescu!

Hash  •  22 iulie 2009, 20:46

Ce sa ne asteptam, Catalin? Suntem pe nicaieri, schimbi un ministru care a este licentiata in drept si studii ingineresti cu o alta, care de meserie este tot inginer si om de afaceri…asta la SPORT. Sper doar ca sa se finalizeze cum ar trebui, pedepsita oentru infractiunile savarsite.

Ionut  •  22 iulie 2009, 20:54

„dna” ai dreptate…ai intuit corect, defapt nici nu trebuie intuit ca se vede, Basescu controleaza tot in Romania:justitie, legislativ si executiv.Separarea puterilor in stat, statul de drept….mai stiu eu ce…astea sunt povesti. Dc vrea Basescu ceva atunci se face…daca nu vrea,nu se face(cu mici exceptii…cand adevarul e evident si facut public nu mai are ce face).

gog  •  22 iulie 2009, 21:01

au trecut de la „bataia” in posete ,pantofi si mertzane la bataia in minute la tv care e problema ? avansam …avansam ….in 3 ani ne uitam inapoi la nemti …cu cucoane din astea in politica . Ideea era ca vezi doamne femeile aduc un aer proaspat etc etc …e o absurditate ..sunt si ele niste spagozauri cu fuste si cu parul lung iar alea erau niste fantezii electorale cu aer de complex oedipian

koll  •  22 iulie 2009, 21:21

BRAVO,BRAVO,de trei ori BRAVO!!!

Marian  •  22 iulie 2009, 21:27

Ministerul Turismului a trimis, la insistentele HotNews.ro, informatii din contractele de publicitate incheiate sub mandatul Elenei Udrea. Ministerul a incheiat sapte contracte cu o valoare totala de 500.000 de euro. Realitatea Tv a incasat prin doua contracte 260.000 de euro, reprezentand cea mai mare suma de bani pentru publicitate cheltuita de minister cu televiziunile autohtone. Postul concurent Antena 3 a primit din partea ministerului un singur contract in valoare de 39.000 de euro.
Ce ziceti de asta domnule Tolontan si de faptul ca JN are un articol in care scrie ca SOV a luat 300000 de euro fara a spune nimic despre suma incasata de Antena 3?
Cine minte?

Capul lui Udrea vrem! « kELOO’s Blog  •  22 iulie 2009, 21:43

[…] 1: Si in cazul in care nu va asteptati, povestea continua aici cu similitudinile dintre Elena Udrea si Monica […]

val  •  22 iulie 2009, 21:47

Cred ca sunteti cam misogini. Numai femeile – ministru cheltuiesc aiurea banul public?

De ce nu as vota o femeie? | spuse pe blog  •  22 iulie 2009, 22:40

[…] ca atunci cand e vorba de vot nu pot gandi la fel. Nu o pot alege pe ea. Citeam articolul asta si ma gandeam ce inseamna o femeie la putere. Candva aveam eu impresia gresita ca femeile castiga […]

Cristina  •  22 iulie 2009, 22:57

Poate ca similitudinile vor continua. Vor avea aceeasi soarta cele doua femei – ministru?

sandel  •  23 iulie 2009, 0:06

multumim ca ne-ati ajutat sa scapam (noi, angajatii mts) de dna ridzi!
era o permanenta teroare in mts iar dna cazan era terorista sefa!
bine ca am scapat!
mai rau nu poate fi.

john  •  23 iulie 2009, 0:31

Da’ se mai termina odata telenovela cu RIDZI? Gata, ce a fost legat de sport a trecut. M-am saturat unde deschid situri, dau drumu la tv sau la radio RIDZI, RIDZI, RIDZI! Ajunge!!!

tavi_ct  •  23 iulie 2009, 1:24

Sper sa urmeze si Udrea k ne-am saturat de arogantele ei de ministru. Numai vorba este de ea, dar cand trebuie sa mai si dovedeasca ceva e mai greu. Sunt curios ce va urma dupa ancheta comisiei parlamentare. Doamne ajuta la dreptate !

Iulian  •  23 iulie 2009, 2:50

Oamenii de la putere au ajuns sus ca sa ingrase contul si ca sa incalce legea cum vor. 1. La un semafor langa Sala Palatului, tanti Udrea nu acorda prioritate pietonilor la schimbarea directiei de mers desi semaforul pentru pietoni indica culoarea verde…probabil se grabea. 2. Tot in zona Salii Palatului nenea Vochina care spunea tot timpul ce sa faci in trafic a oprit masina mai bine de un minut in mijlocul drumului fara sa tina seama de participantii la trafic din spatele lui…astepta pe cineva important. Ma uit la Turul Frantei timp de cateva ore zilnic si vad peisaje frumoase fara hartii, pet-uri si alte resturi ca la noi in tara…nu mai zic nimic de asfaltul de pe traseele montane incomparabil in raport cu cel existent pe Transfagarasan. De ce acolo se poate si la noi nu? Ma simt roman cand un alt roman aduce bucurie pentru conationalii lui… a se vedea campionatul de polo si campionatul mondial de natatie (cu referire la finala de la platforma 10 m masculin)…bravo baieti. Sportul romanesc trebuie sa revina acolo unde-i este locul…se poate face performanta cu inima, iar daca ar exista si infrastructura necesara am fi cei mai buni. Cinste lor, acelora care pe merit duc sus numele lor si al tarii. Rusine celor care pateaza imaginea sportului pentru a „construi” imaginea lor si a partidului. Traiasca SPORTUL!

Laura  •  23 iulie 2009, 6:53

felicitari pentru demersul jurnalistic. noi, oamenii obisnuiti, stim ca banii furati nu vor fi recuperati niciodata si persoanele vinovate nu vor fi trase la raspundere penal. avand in vedere ca aceste 2 nemernice sunt pretenele unui alt nemernic, mai mult ca sigur pedeapsa va fi de cateva secunde de puscarie cu suspendare. dar nu se va ajunge la nici o puscarie. puscaria este doar pentru elita intelectuala din perioada interbelica sau pentru cei care iau de la altii pentru ca nu au, realmente, din ce sa supravietuiasca.

ciupi  •  23 iulie 2009, 7:03

ceea ce nu inteleg, si imi vine si greu sa accept, este faptul ca lucrurile care i se intimpla acestei femei dv. va produce bucurie. sigur, este antipatica, plina de defecte, de aere, dar subiectul anchetei nu il constituie persoana sa, ci lucrurile care se petrec in general in politica romaneasca. parca suntem intr-un cerc imens de parveniti, unde fiecare incearca sa-si etaleze chiloteii, iar daca unii au mai multe gauri, vai de ceilalti.

ciupi  •  23 iulie 2009, 7:04

scuzati, „va produc”, nu „va produce”. graba…

Slagar  •  23 iulie 2009, 7:09

Mona Ridzi nu uita, puscaria-i casa ta! Mona, LA MULTI ANI! Sper sa ai un tv in celula sa urmaresti documentaru lu germanii aia despre tine, pardon, despre cum furi tu bani, ridzipoanca *** Hai, pa, ne vedem peste 5-6 ani, cand vi sa te angajezi, adica la reintegrare si reeducare sociala, ca am auzit ca ti se pune sechestru pe avere. Fata draga nu fi trista, fiind ca e pacat, e un pic de puscariei, insa iesi curat, tralalalala, tralalalala.

Marius  •  23 iulie 2009, 8:22

Salut Tolo!
Stiu ca nu are legatura cu subiectul dar tin neaparat sa iti transmit aceasta frustrare.
Aseara Romania a obtinut o victorie istorica la CM Polo in fata Italiei chiar la italieni acasa. E cea mai importanta victorie a sportului de echipa de anul asta si chiar din ultimii ani daca tinem cont de conditiile in care se pregatesc baietii nostrii si de aria foarte restransa de selectie.
Iar site-ul gsp.ro a gasiind de cuviinta sa promoveze aceasta victorie asezando ultima stire din pagina.
Nu merita sa fie asezata macar intr-un colt sus langa detaliile dinaintea unui meci din turul 3 preliminar al unei echie de fotbal?
Chestiile de genul asta ma fac se cred foarte serios ca sloganul acela cu „Noua ne pasa de sport, poate chiar prea mult” e doar de imagine.
Nu astept un raspuns dar as ramane placut surprins daca pe viitor s-ar acorda mai multa importanta unor asemenea performante. Si cred ca ar merita mai mult decat un articol facut probabil dupa un scor preluat de pe un site gen livescore. Pentru ca randurile din ale articol asta demonstreaza. Nu se spune nimica decat numele antrenorului roman, scorul final si evolutia scorului.
Merita un articole complet.

mari  •  23 iulie 2009, 8:56

Din cate am vazut eu azinoapte la RTV, din atitudinea lui Morar si a Codrutei Covesi referitor la intarzierea cu care au purces in acest dosar, raman la ideea ca:
Pressa, binen’teles si comisia parlamentara au avut un rol hotarator in ai obliga sa demareze, nu prin propunerile facute de comisie, ci prin aducerea la cunostinta publicului a faptelor.

euuuu  •  23 iulie 2009, 9:06

foarte bine ……mai trebuie din cand in cand cineva speriat

nic  •  23 iulie 2009, 9:12

d-le Tolontan,
toata admiratia mea pentru batalia castigata greu,de dvs,GSP si toata presa!A va opri aici ar fi mare pacat!Daca aveti credinta mergeti mai departe si scrieti despre toti smecherii din ministerele create pentru ei in scopul spalarii banului public!asa ca afara cu mafiotii din societatea civila!

oly  •  23 iulie 2009, 10:10

Dle Tolontan, cred ca sunteti dvs. prea optimist. Sau supraevaluati succesul, real, al demersului jurnalistic. Pai nu ati inteles aseara ca la DNA e punctul terminus ? Cum va explicati ca in atatia ani (poate nu 20 cum spunea dl. Ursu) s-au finalizat cu succes 2 dosare ? Cine este, dle, DNA ? Ii poate face cineva un calcul de eficienta, cati bani consuma anual, sa ce ? Nici macar pe post de sperietoare (pentru marii corupti) nu mai poate fi incadrata aceasta structura. Halal de procuror general, ministru de justitie…si copii de la grdinita sunt mai aplicati. Vai, nu mi-a mi-a dat CSM-ul, trebuie facut aia, trebuie sa-mi dea nu stiu ce. Pai daca nu poti sa faci nimic, du-te frate si lasa-ma. Nasol, se pare ca toate institutiile statului sunt conduse de oameni mai putin priceputi. Sau interesati.

scutaru catalin  •  23 iulie 2009, 10:12

Jos palaria pentru toata campania dusa pentru descoperirea acestor fraude. Daca nu era presa, sunt sigur 100% ca se musamaliza totul pana la urma. S-ar fi facut scandal vreo 2-3 zile pe la televizor, apoi nu se mai auzea nimic, si HOTII, mama lor ca multi mai sunt in tara asta, ar fi scapat basma curata. Respect pentru d-l Tolontan si pentru colegii d-lui pentru tot efortul depus.

Bogdan  •  23 iulie 2009, 10:12

mari, da, au facut-o pentru ca presa a pornit scandalul si nu s-a oprit…erau obligati sa faca acest pas pentru a evita daune si mai mari imaginii baselului. dar, a incepe o urmarire penala nu inseamna si o sentinta.

din ce observ totul ramane la mana judecatorilor, care sunt poate cei mai mari corupti ai tarii!

Presa de azi 23 iulie – Echipa de Imagine  •  23 iulie 2009, 10:17

[…] DNA: Ridzi va fi urm?rita PENAL […]

Ionut Pitesti  •  23 iulie 2009, 10:27

E momentul ca DNA si apoi justitia in tot aparatul ei sa inceapa sa functioneze. Va mai dam un an sa ne scapati de urmarirea UE cu privire la justitie. Ca roman am ajuns sa ma simt infractor, ma simt eliberat conditionat in fata europenilor. Frustrarile astea incep sa se adune, exista riscul ca „mamaliga sa explodeze:. S-ar putea sa fie ciclic, mai e putin si se implinesc 25 de ani de la cea mai recenta revolutie, poate mai umreaza una…

Cristina  •  23 iulie 2009, 10:27

Se fura mult deodata sau, dimpotriva, putin si des. Se fura de la nivel inalt pana jos, aproape de omul de rand. Daca furturile „de sus” prezinta un grad mai mare de senzational, fiind implicate persoane publice, inclusiv demnitari, si ca atare sunt investigate „la sange”, furturile „de jos” trec neobservate si, poate ca tocmai de aceea, se perpetueaza aproape la nesfarsit. Important este ca orice furt sau tentativa de furt sa fie demascat. Altfel nu vom reusi sa iesim din starea asta deplorabila in care ne aflam.

kanuta  •  23 iulie 2009, 10:27

Cand imi veti raspunde la intrebare: este democratic felul in care comisia parlamentara a finalizat ancheta, tragand concluzii demne de procurori…delapidare si abuz in serviciu? Stiu ca nu voi primi nicun raspuns,insa trebuie sa admiteti, domnule Tolontan, ca si in acest caz ce pare evident, pot exista opinii diferite de a dumneavoastra. Si inca un element, pana la verdictul judecatorilor, doamna Ridzi trebuie sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie.

camouflage  •  23 iulie 2009, 10:53

Uşor, uşor, EBA a dispărut din „peisaj”. Acum se insistă pe lupta pentru imagine dintre cele două piţipoance; ca şi cum acolo s-ar fi dus tot muntele ăla de bani.

coroian  •  23 iulie 2009, 10:55

Vedeti-va de treaba, nu o sa i se intample nimik. Daca ar fi fost poate in Germania….

Cristina  •  23 iulie 2009, 10:55

Daca nu ar fi fost investigatiile de presa, ar fi urmat tot ce a fost dupa aceea? (ancheta comisiei parlamentare, demisia, eventualitatea inceperii urmaririi penale). Sau totul ar fi fost trecut sub tacere?

marcel popescu  •  23 iulie 2009, 10:59

Nu ar trebui sa simplificam prea mult lucrurile. Probabil ca este vorba si de competitia intre doua personaje care pana acum au invatat ca in viata totul li se cuvine. Dar totul se inscrie in operatiunea „bani pentru partid” la care participa cu entuziasm toti PD-listii.

sandel  •  23 iulie 2009, 10:59

felicitari pentru ancheta jurnalistica sustinuta!
ce facem cu d-na placinta?… s-a apucat sa modifice contractele si documentele de acum cateva luni.

tudorica  •  23 iulie 2009, 11:02

Nu mi-a placut niciodata meseria de procuror. Sa stai sa acuzi pe toata lumea. O meserie de „aruncat cu pietre”, ingrata de altfel.
1) Am vazut/auzit de oameni care pentru mici nimicuri au infundat puscariile. Care-i avantajul ca X sau Y intra intr-o puscarie? Probabil numai un singur dezavantaj, marirea bugetului de cheltuieli al celor ce se ocupa de penitenciare. Iar avantajul societatii egal zero barat. De reeducare nici vorba. Cei care intra acolo ies mult mai rai decat au intrat.
2) Ca pentru doamna Ridzi si ceilalti a inceput urmarirea penala, iar castigam noi astia multii de ne spargem. Urmarirea presupune volum de timp mare pentru a gasi probe, deplasare cu masini mari consumatoare de motorina ale diverselor parchete. Ore suplimentare probabil de platit. Toate tot din buzunarul nostru al tuturor
3) Cel mai bine, daca s-a dovedit ca a fost o manarie, sa aduca banii de acasa dna Ridzi si compania. Ori sa-i recupeze de la firmele mogulilor, ori de la cei care au beneficiat.

alexx  •  23 iulie 2009, 11:04

nimic de badea ?

alexsuedia  •  23 iulie 2009, 11:07

Eu daca furam de undeva din romania 700.000 de euro eram in puscarie demult plus ca familia mea era purtata pe la interogatoare zi de zi pentru informatii SI VOI MAI ZICE-TI CA IN ROMANIA ESTE DREPTATE SI LEGEA SE APLICA CORECT?????????? CAND SUNT ATATEA PROBE SI DOVEZI SI DOCUMENTE CAND STIE O TARA INTREAGA CE SI CUM A FURAT ACEASTA ,,FEMEIE,, SI TOT ,,DUREAZA,, PANA VA AJUNGE IN PUSCARIE …DACA SCAPA SI ASTA NEPEDEPSITA JUR CA MA APUC DE FURAT !!! FOSTUL PRIM MINISTRU NASTASE A FURAT A FOST PRINS SI EL E BINE MERSI LA VANATOARE …ILIESCU A CHEMAT MINERI CARE AU FACUT VICTIME CA LA O REVOLUTIE SI E BINE MERSI NU ARE NICI O TREABA ..SI LISTA CONTINUUA …SA TERMINAT COMUNISMUL IN ROMANIA SI EU NU STIU?? NU PREA CRED!!!DACA UNUL FURA O GAINA AJUNGE IN PUSCARIE IMEDIAT…HALAL LEGE!!!

Burci  •  23 iulie 2009, 11:14

Prieteni dragi, dar de ELENA UDREA de ce nu va luati la nivelul valului starnit impotriva lui madam Ridzi? bag sama ca si matracuca asta de UDREA a facut la fel ca RIDZI! Sau ..doar BASELU conteaza?

Cristina  •  23 iulie 2009, 11:15

Va mai trece multa vreme pana ce vor fi infundati toti cei care (ne) fura. Dar acest lucru se va intampla daca si numai daca vom persevera cu totii in atitudinea de demascare…

Bula  •  23 iulie 2009, 11:31

Un singur lucru umbreste acest triumf al bunului simt: faptul ca demisia si urmarirea penala a fostului ministru Ridzi va fi un avantaj electoral pt. Basescu. Atita vreme cit facaturile erau in avantajul fiicei EBA, el a tolerat tot! Acum plebea va crede ca Basescu este motorul „reinnoirii” morale a Romaniei. Inca 5 ani Basescu inseamna inceputul unei noi dictaturi in Romania!

xorin  •  23 iulie 2009, 11:37

Incepe sa prinda contur TEORIA LINSAJULUI MEDIATIC…..enuntata de maestrul Cristoiu. Justitia si principiul prezumtiei de nevinovatie…..sunt doar TEORII SAU CONCEPTE..pe cale de consecinta..daca STIM care va fi deznodamantul????..adica RIDZI va fi condamnata!!!! a si fost..de catre COMISIA DE ANCHETA????…Pentru ce mai sunt necesare..JUSTITIA si PREZUMTIA DE NEVINOVATIE?????… Ne place sau nu, demersul jurnalistic al lui TOLONTAN.. a fost PERVERTIT Si VICIAT….de catre POLITICIENI … Cat despre UDREA… vorbim deja despre CRONICA UNEI POVESTI CU FINAL DEJA STIUT ( chiar anuntat)…..Comisie PNL-PSD ( bineinteles ca nu au nicio intelegere prealabila)…condamnare UDREA…urmarire penala…etc etc….DREPTATEA va triumfa….BANII PUBLICI….etc etc…. NIMIC NOU!!!!!!!!!!!!!!! ADICA da…un adevar care se cristalizeaza…banii sunt furati miseleste de catre PDL si clica….cat despre ceilalti…NUMAI DE BINE!!!!

Revista presei despre presă | Reporter Virtual  •  23 iulie 2009, 11:43

[…] Tolo: Confirmare: Ridzi va fi urmărită penal. Azi-noapte, la Realitatea TV, Daniel Morar, șeful DNA, a confirmat ceea ce Gazeta a susținut de peste o săptămînă: mai mulţi oameni din MTS sînt acuzaţi de ilegalităţi în dosarul 2 mai şi vor fi aduşi în faţa justiţiei. […]

adidas  •  23 iulie 2009, 11:43

sunt convins ca asa faceau…radeau de noi o tara intreaga

xorin  •  23 iulie 2009, 11:47

CITEZ…dintr-o clasica in viata…..
8
Cristina Says:
July 23rd, 2009 at 11:15 am

„Va mai trece multa vreme pana ce vor fi infundati toti cei care (ne) fura. Dar acest lucru se va intampla daca si numai daca vom persevera cu totii in atitudinea de demascare…”

Nu cred ca va mai trece multa vreme…cred ca pana la alegerile prezidentiale.COMISIILE DE ANCHETA vor starpi pe TOTI CEI CARE FURA ( care…bineinteles..sunt numai de la PDL!!!! sa fie clar). Exceptiile de la PSD-PNL sunt insignifiante……Chiar TOLO a recunoscut ca nu are PROBE care sa incrimineze membrii PNL sau PSD…Cum raul se gaseste intr-un singur partid.. PDL( evident)…lucrurile s-au SIMPLIFICAT enorm…ASA CA —vorba lui HREBENCIUC ..pe ei, pe ei… pe m..ama LOR!!!!

Un ex-taranist…va saluta…si va apreciaza…pentru OBIECTIVITATE..si IMPARTIALITATE….
TRAIASCA ROMANICA

Cristina  •  23 iulie 2009, 11:53

Cati ca ei…. Si vor continua atata timp cat vor fi lasati sa o faca…

LAW  •  23 iulie 2009, 11:58

degeaba incepe urmarirea penala impotriva acestei fufe a lui basescu daca nu va exista si o hotarare definitva de condamnare a acesteia si a tuturor celor implicatiin povestea asta.

run away  •  23 iulie 2009, 12:11

toate articolele astea despre ritzi ma fac sa zambesc… amar. a furat cucoana asta un milion si se face un scandal monstruos. pare a fi un razboi personal al d-lui tolontan. pai in romania politicienii fura sume mult mult mai mari, un milion e ban de buzunar pentru ei si nimeni nu comenteaza nimic, sau oricum, nu se face nici o campanie de presa. e suspecta insistenta cu care se razboieste gsp cu femeia asta. sa fiu bine inteles, nu o scuz pe ritzi, dar ea e mic copil pe langa ceilalti. poate de asta e ea si nu altii in colimatorul d-lui tolontan. ceilalti sunt prea puternici probabil ca sa fie distrusi de o amarata de presa, oricum si ea la comanda politica. P.S. probabil ca nici comentariul asta nu va fi postat.

Cristina  •  23 iulie 2009, 12:14

@xorin: Nu se stie. S-ar putea ca lucrurile sa fie mai complicate decat iti imaginezi. Caracatita poate fi destul de intinsa in societate si boala prea lunga…

xorin  •  23 iulie 2009, 12:35

SUBSCRIU….

47
run away Says:
July 23rd, 2009 at 12:11 pm

toate articolele astea despre ritzi ma fac sa zambesc… amar. a furat cucoana asta un milion si se face un scandal monstruos. pare a fi un razboi personal al d-lui tolontan. pai in romania politicienii fura sume mult mult mai mari, un milion e ban de buzunar pentru ei si nimeni nu comenteaza nimic, sau oricum, nu se face nici o campanie de presa. e suspecta insistenta cu care se razboieste gsp cu femeia asta. sa fiu bine inteles, nu o scuz pe ritzi, dar ea e mic copil pe langa ceilalti. poate de asta e ea si nu altii in colimatorul d-lui tolontan. ceilalti sunt prea puternici probabil ca sa fie distrusi de o amarata de presa, oricum si ea la comanda politica. P.S. probabil ca nici comentariul asta nu va fi postat.

E o masura in TOATE….NOI romanii NU o prea avem…..
CRESTINESTE vorbind…D-na RIDZI..isi va duce CRUCEA …probabil/posibil pana la capat
Este degradant ca au pus mana pe piatra si cei cu… MULTE PACATE!!!!!!
Citez dintr-un moralist…HREBENCIUC of PSD..pe EI pe EI pe m…ama lor

CRed ca si eu mi-am perdut MASURA….am circumstante atenuante..sunt de la ROMANICA….

Cătălin Tolontan  •  23 iulie 2009, 12:36

kanuta: sigur ca deocamdata Monica ridzi este nevinovata. Am spus-o si noi de f multe ori: doar tribunalul stabileste vinovatia

Comentează