M-au lasat pe mine, mi-au luat colegii. Urmeaza mortii

Pentru ca n-au putut gasi nici o firma de publicitate cu care sa am vreo legatura, politicienii au depistat una. Nu e a unui om de la gsp, dar nu conteaza. Buna si ea la o insinuare, cum ar veni.

miercuri, 29 iulie 2009, 7:51

Pentru ca n-au putut gasi nici o firma de publicitate cu care sa am vreo legatura, politicienii au depistat una. Nu e a unui om de la gsp, dar nu conteaza. Buna si ea la o insinuare, cum ar veni.

Best Advertising apartine sotului si tatalui unuia dintre cei 200 de oameni de la compania care editeaza Gazeta. Best Advertising si vinde publicitate pentru mai multe companii si pentru ministere. Inclusiv pentru cel al Elenei Udrea. Intre Gazeta si Best Advertising nu exista nici o legatura.

Colega mea se numeste Roxana Curelea Strachinescu. Lucreaza la departamentul de publicitate. Repet. Firma e a sotului si a tatalui.  Asadar. Presa vine cu dezvaluiri si cu intrebari despre cum risipesc cei din Guvern banii publici, iar cei din Guvern cerceteaza carierele si firmele rudelor nici macar ale ziaristilor, ci ale lucratorilor din media 🙂 Tare!

In aceasta actiune de imprastiat fum e atita dispret pentru inteligenta oamenilor cita incompetenta e in Palatul Victoria. Nu are nici o legatura ce scrie presa cu locul in care lucreaza sau afacerile pe care le fac rudele unui om de la publicitatea unui ziar sau unei televiziuni. Dupa aceasta logica, ar trebui ca in televiziuni si la ziare sa nu existe angajati ale caror frati, tati, mame sau copii sa lucreze la stat. Nu e nici un conflict de interese aici, nu e nimic imoral, este doar o diversiune intolita la Dolce&Gabbana si care sade cu fundul pe orice logica.

Comentarii (76)Adaugă comentariu

cocos  •  29 iulie 2009, 22:22

Tolo ! Vrei detalii senzationale vezi, contractele de imagine promovare cu marii sportivi ( semnate de Amalia ) si Roland Garos !

CRINUU INGLISMENU  •  29 iulie 2009, 22:25

Va cam victimizati domnu ! Pai sa obositi dvs. tocmai cand se ajunge la hrebenciuci si tariceni ? Ori va considerati vreun CUZA . Cam sfios cand e vorba de puscariabili penelisti .Cam ce v-ar trebui sa va indignati si de banii jefuiti de hoarda pesedisto penalista ? Poate va descoperiti vocatia si intrati in istorie ca cel ce detine adevarul absolut. Sau nu gasiti vreun colegut din presa care sa dedulcit la cele incondeiate cu manie proletara de dvs. Hai ca asa ceva nu prea credem.Si poate va da o mana de ajutor si Cristian Tudor Popescu ce se incrunta numai cand e vorba de PRESEDINTELE ROMANIEI,dar cand e vorba sa faca ceva este sub demnitatea lui.

Corneliu  •  29 iulie 2009, 22:26

Eu nu sunt fan Udrea, o detest, dar totusi care e legatura dumitale cu ea?! Ati pornit o cruciada, ca ziarist de presa sportiva, impotriva oamenilor politici care nu va sunt pe plac? Mi se pare ridicol, ca redactor sef aveti destule de schimbat in propriul trust, lasati-i pe politicieni ca isi oricum se mananca singur intre ei, ca vin prezidentialele … nu faceti decat sa cadeti in noroiul lor…

Cristina  •  29 iulie 2009, 22:30

Se poate intelege ca incepe „puricarea” a tot ce pare avea legatura cu lucratorii din media, ca raspuns la investigatiile si dezvaluirile facute?

Radu  •  29 iulie 2009, 22:31

Draga prietene,vezi cum e viata asta!N-am mai postat demult o opinie cu privire la realitatile socio-politice din tara noastra.Ultima oara parca cu ocazia circului facut cu arestarea lu’ Becali.Si atunci eram in opozitie cu tine si nici macar nu tin cu Gigi chiar daca sunt stelist.Spuneam atunci ca legea in Tara Romaneasca,din pacate,nu se judeca pentru toti cu aceiasi masura.In fine ,nu mai vreau sa reiau subiectul pentru ca nu vreau sa fiu acuzat,Doamne fereste!,de partizanat cu Gigi Becali.Imi repugna personajul.Eu doar eram pesimist in ceea ce priveste actuala clasa politica din Romania care din pacate sunt toti o apa s-un pamant.Nu merita nici macar osteneala pentru asa oameni si spuneam ca traind departe de tara ma bucur doar atunci cand politicienii se se vor incaiera si se vor manca intre ei eliminandu-se unul pe altul.N-au onoare nu stiu sa castige pentru ca nici nu stiu sa piarda,ei stiu doar sa fure!S-auzim de bine Cataline si sa-i ajute Dumnezeu pe toti romanii oriunde s-ar afla!

JayJay  •  29 iulie 2009, 22:34

Domnule Tolontan, va sustinem pana la capat. Nici un om inteligent din tara asta, cati or mai fi, nu se lasa convins de micile ambuscade agresive ale unei persoane care a furat banul public. Udrea sa justifice cum a cheltuit banii. Atat.

gogu  •  29 iulie 2009, 22:35

Ai dat in tante ridzi si… pt ca era deja incomoda au lasat-o din brate. Acum ai luat-o la rand pe tante udrea si, probabil, daca devine incomoda o vor lasa din brate. Problema este ca intelepciunea strabuna, transformata mai apoi in credinta crestina spune foarte clar: „Cel ce se simte curat, sa ridice piatra!”. Asta este pb ta nenea tolo… nu esti usa de biserica si … astfel de explicatii nu mai tin. Las-o moarta ca nu are rost sa botezi si tu ca popa.

Dan  •  29 iulie 2009, 22:36

Domnule Tolontan,

De ce nu va vedeti de cariera de jurnalist ?
Sau, cum mai spunea cineva, daca v-ati bagat aici, de ce va plangeti acum ca un copil de 7 ani ?

claudia  •  29 iulie 2009, 22:40

asta cu best advertising o aruncasera de cateva saptamani bune (era data la zvonuri cu 1 urechiusa in catavencu, adik un zvon pt care nu baga nici ei mana in foc), dar cum nu au gasit nimic mai mult de atunci, o mai impacheteaza si livreaza inca o data.
ideea e sa ramai calm, ca asta o sa ii irite si mai tare. udrea has got nothing on you! pesemne k faci ceva bine, de se iau de tine si de cei din jur 🙂

Aloha  •  29 iulie 2009, 22:40

Sa nu uit, MArian, spuneai ca ai stat vreo 10 ani in SUA si de aia ii alegi pe basei, ca astia vor sa reformeze etc…Ce vor sa reformeze? Intreb ce, deoarece tara Romania este condusa in momentul de fata de cel mai prost guvern posibil intr-o perioada de criza… Ungurii, care erau intr-o ( ma scuzati ) buda mult mai mare decat noi si-au facut guvern de tehnocrati si in momentul de fata o duc mai bine decat noi… Noi ne-am pus guvern de incompetenti si hoti, mai preocupati de imaginea lor si de alegerile prezidentiale decat de iesirea din criza….

udrea  •  29 iulie 2009, 22:40

haha. in primul rand, toate isi fac ‘blog’, domne.
apoi, nu vad cum ar putea fi commenturi anti-pitzi pe blog din moment ce exista moderatori care trebuie sa aprobe commentul.

Aloha  •  29 iulie 2009, 22:45

Uite ca a mai aparut inca un aplaudac pedelist: dl. CRINUU INGLISMENU… Voi chiar nu va dati seama ca toata lumea isi da seama cine sunteti in momentul in care scrieti PRESEDINTELE ROMANIEI cu majuscule? :)))

stefan  •  29 iulie 2009, 22:46

o asemenea atitudine din partea unor slujbaji ai statului fata de presa si de propri cetateni este inadmisibila. in orice tara civilizata un asemena ministru ar fi demis in secunda 2.

ironia sortii, politicienii (care trebuie sa fie purtatorii idealurilor noastre civice, economice etc) considera orice critica drept o forma de a menaja/promova anumite interese economice. sintem cred o tara schizofrenica!

bamse  •  29 iulie 2009, 22:47

daca au gafat sa le faca si lor dosar si u sa-i sprijini.bafta

Netsnake  •  29 iulie 2009, 22:56

Domnule Tolontan, la care ministere va ganditi daca mai lucreaza oamenii la ce ar trebui sa lucreze sau nu? Doar la ministerele conduse de ministrii PD-L? parerea mea este ca la TOATE ministerele mjoritatea celor ce lucreaza acolo nu fac ceea ce r trebui sa faca, si TOTI ministrii momentan in functie sau fosti au facut si vor face „invarteli” Daca vreti sa fiti intr-adevar jurnalist de invetigatie, va rog sa faceti investigatii nepartinitoare Sa explic pe intelesul tuturor celor care vor citi acest comentariu: investigati ministrele si ministeriabilii de toate culorile politice, nu doar ce ai PD-L. Sa numa intelegeti gresit, nu-i apar, sunt scarbit de ceea ce fac, dar sunt scarbit cam de toti politicenii romani de toti „lesii” natiunii nu doar de cei de la PD-L, ci si de cei de la PNL si de la PSD. Ce este si mai ingrijorator este faptul ca poliicienii PSD si PNL vor sa apara in fata natiunii ca niste mironosite mai neprihanite ca Fecioara Maria cand toata lumea stie ca nu exista politician care sa fi fost ales in funtcii publice fara sa fi mancat macar un pic de „delicatesa turceasca” stiti la ce ma refer, nu?
Astept investigatiile si articolele cu dezvaluiri referitoare si la restul spectrului politic. De fapt, cred ca toata tara asteapta asemenea articole si rezultate similare dezvaluirilor din cazul Ridzi. Doar ca la nivel national si in tot spectrul politic.

P.S. :Despre UDMR nu ne spuneti nimic? de la primele alegeri au fost mereu parteneri la guvernare pana cum dar, nimeni nu le-a reprosat niciodata „rezultatele marete” obtinute si „binefacerile” pe care le-au adus Romaniei. Nu am nimic cu romanii de etnie maghiara, sarba, slovaca, secui, ciangai, sau de orice etnie ar fi ei, tot ce vreau este ca cei care sunt cetateni romani sa aiba in primul rand in vedere interesul Romaniei.

Chris Q  •  29 iulie 2009, 23:02

Pentru Angajat FRF:
auzi, mestere, nu mai face pe nestiutoru’ ca nu te crede nimeni. Cum se face ca de fiecare data cand sunt dezvaluite matrapazlacuri ale oamenilor lui Basescu, se baga pe fir Politia si Procuratura si le cauta nod in papura celor care au dat in vileag mizeriile??? Ciudate coincidente, nu crezi? 🙂 Omul are tot dreptul sa se apere si sa se considere victima. Dupa unii, in tara asta exista trei persoane imaculate: Basescu, EBA si nimfa din Plescoi. Restul toti sunt slugi, tonomate, oameni fara principii si fara sira spinarii. De placa asta nu te-ai saturat??? Daca nu-ti convine ce se scrie in ziarele lui Felix, nu le citi. Suntem o tara libera(teoretic).
P.S. Esti sigur ca esti angajat FRF? Nu cumva esti angajat al Presedintiei???

pilger  •  29 iulie 2009, 23:10

Domnule Tolontan,

EUa, adica E. Udrea, incearca sa castige o lupta cu d-voastra: cea a opiniilor si postarilor pe blog. Foloseste 2 metode: (1)isi autoposteaza opiniile pe blogul dansei direct sau prin prieteni de partid, (2) va bombardeaza blogul (direct sau indirect..prin intermediul sus numitilor) cu opinii/postari suspect de asemanatoare cu teoriile dansei din parlament.

Este o lupta de imagine condusa de cineva asemanator D-nei Varsta – om cu cunostiinta de PR sau adevertising, care crede ca opiniile se pot manipula la fel cum faci pe cineva sa cumpere cola in loc de pepsi, pe motivul ca in privinta ultimului sunt o groaza de oameni care au pareri negative…(Vezi, de ex., eternele review-uri de produse pe amazon..)

EUA a inteles ca puterea campaniei d-voastra sta si in vizitatorii blogului si incearca sa o slabeasca prin metodele mentionate mai sus. Ca dovada lui EUA si acolitilor le pasa f. tare de blogul d-voastra sta declaratia dansei de acum cateva zile cum ca ar fi incercat sa posteze ceva pe blogul de fata. Ca si cum datoria ministrilor e sa citeasca blogurile, in loc sa se ocupe sa isi faca treaba…

Am speranta ca cei carora le pasa sa incerce sa nu isi impaienjeneasca opiniile cu prostiile EUA & acolitilor.

Suntem toti cu tolo!!!!

nae curteanu  •  29 iulie 2009, 23:12

Acum pe bune vorbind, inteleg ca n-aveti nicio legatura cu Roxana Curelea Strachinescu, insa madama cu siguranta beneficiaza de pe urma firmei sotului si daca ar fi o doamna ar trebui sa-si dea demisia.

Din Catavencu inteleg ca e ditamai directorul de vanzari si, vrem – nu vrem, arunca o umbra asupra moralitatii GSP (reprezentata de Catalin Tolontan), care tocmai face o actiune pe tema asta. Chiar daca e vorba de moralitatea cu care statul (prin E. Udrea) cheltuie banii, e vorba in acelasi timp si de o firma care profita de imoralitatea cu care sint cheltuiti acesti bani.
Probabil d-na Curelea Strachinescu, chiar in acest moment, poarta o poseta cumparata din banii incasati de sotul dansei de la Ministerul Turismului.
Despre asta e vorba…

malasuerte  •  29 iulie 2009, 23:29

daca firma nu are legatura cu tine, de ce are rezultatul licitatiei?
la ce foame au astia nu-i cred in stare sa arunce banii pe ferestra doar ca sa iti faca in ciuda
tu exagerezi
poate prea mult
lor nu le pasa
prea mult

Cristina  •  29 iulie 2009, 23:31

Daca ati pornit pe acest drum, al dezvaluirilor, va trebui sa va asumati si niste riscuri si sa mergeti mai departe cu fruntea sus. Altfel veti claca inainte de vreme…

angi  •  30 iulie 2009, 8:31

Domnule Tolontan,nimic nu ma mai mira sa mearga bine in tara asta..asa se intimpla cind ministrii sunt incompetenti si nu-si recunosc meritul asta si merg mai departe aducindu-si in functiile de directori, prietenii,partenerii de afaceri.Nu conteaza ca si aia sunt alesi pe aceleasi criterii de prostie si aroganta..sau care le aduna scamele mai bine..am citit de curind ca la turism s-a strins o adevarata gasca de la rapps,oare de ce?in afara de Nastasia,e una Topoliceanu si alta Mihaela Bucau,actuala Dinca..fost director la rapps si acum este chiar directoarea de la achizitii??sunt chiar 2 Dinca si culmea,unse in functii de conducere..uitindu-ma pe organigrama..pai e clar..sa stam linistiti…dureros pentru noi contribuabilii este faptul ca astea trateaza totul cu dispret si afiseaza prietenia cu madam Nuty ca pe o carte de vizita destul de valoroasa…probabil asa intimideaza acolo pe tarlaua ministeriala confundata a fi propria mosie.Am citit despre aceste femei „pricepute” pe google si am inteles totul..e o bataie de joc generala la adresa poporului asta,puteti afla si dvs.din ziarele anilor trecuti..Va felicit pentru incapatinarea de a nu va lasa amenintat,intimidat si pentru verticalitate…sa dea Dzeu sa ramineti asa pina la capat.

garcea  •  30 iulie 2009, 9:54

Pe linga faptul ca sunt niste acuzatii ridicole, nu schimba cu nimic situatia actuala. Logica a la lenutza: eu am furat, tu ai furat, noi suntem curati?!
Pt hoarda de postaci platiti cu ora: tineti p-aproape urmeaza dezvaluiri incredibile, lenutza va publica dovezi irefutabile, poze cu Tolontan pionier.

cristi  •  30 iulie 2009, 10:26

Stiu, comentariul meu asteapta moderare si ulterior nu va fi publicat pt ca incalca termenii si conditiile, e ok. Dar totusi nu ma abtin.

Un control este legal, nu? Sau daca esti prieten cu Tolo nu mai trebuie sa fii controlat?
Hai sa trecem de frenezia dezvaluirilor lui Tolo si sa spunem ca nimeni nu face afaceri mari cu statul fara motiv. Si ca mereu, sub umbrela legilor achizitiilor publice, statul plateste muult aiurea.
Ce trebuie dovedit este traseul de la MArk la fam. Ridzi si de la Best Adv la cine o lua spaga. Restul… sunt titluri mari si timp pierdut.

Stiri scurte | Reporter Virtual  •  30 iulie 2009, 10:37

[…] Tolo scrie pe blogul sau ca firma Best Advertising este a sotului si a tatalui unei angajate de la departamentul de publicitate al GSP. De aici si legaturile facute de Udrea. Interesant post. […]

Mary  •  30 iulie 2009, 13:07

dar cum altfel sa reactioneze daca nu asa? cand nu exista adevaruri, se inventeaza diverse legaturi si relatii. si cum multi cred dar nu cerceteaza cad imediat in plasa tesaturilor de minciuni.

Iahu  •  30 iulie 2009, 13:34

felicitari! f bine ca aduceti la lumina lucrurile astea ar fi pacat sa se pateze onoarea atator persoane nevinovate, persoane care nu au nici o legatura cu politica. felicitari pentru initiativa!

Comentează