M-au lasat pe mine, mi-au luat colegii. Urmeaza mortii

Pentru ca n-au putut gasi nici o firma de publicitate cu care sa am vreo legatura, politicienii au depistat una. Nu e a unui om de la gsp, dar nu conteaza. Buna si ea la o insinuare, cum ar veni.

miercuri, 29 iulie 2009, 7:51

Pentru ca n-au putut gasi nici o firma de publicitate cu care sa am vreo legatura, politicienii au depistat una. Nu e a unui om de la gsp, dar nu conteaza. Buna si ea la o insinuare, cum ar veni.

Best Advertising apartine sotului si tatalui unuia dintre cei 200 de oameni de la compania care editeaza Gazeta. Best Advertising si vinde publicitate pentru mai multe companii si pentru ministere. Inclusiv pentru cel al Elenei Udrea. Intre Gazeta si Best Advertising nu exista nici o legatura.

Colega mea se numeste Roxana Curelea Strachinescu. Lucreaza la departamentul de publicitate. Repet. Firma e a sotului si a tatalui.  Asadar. Presa vine cu dezvaluiri si cu intrebari despre cum risipesc cei din Guvern banii publici, iar cei din Guvern cerceteaza carierele si firmele rudelor nici macar ale ziaristilor, ci ale lucratorilor din media 🙂 Tare!

In aceasta actiune de imprastiat fum e atita dispret pentru inteligenta oamenilor cita incompetenta e in Palatul Victoria. Nu are nici o legatura ce scrie presa cu locul in care lucreaza sau afacerile pe care le fac rudele unui om de la publicitatea unui ziar sau unei televiziuni. Dupa aceasta logica, ar trebui ca in televiziuni si la ziare sa nu existe angajati ale caror frati, tati, mame sau copii sa lucreze la stat. Nu e nici un conflict de interese aici, nu e nimic imoral, este doar o diversiune intolita la Dolce&Gabbana si care sade cu fundul pe orice logica.

Comentarii (76)Adaugă comentariu

Sorin  •  29 iulie 2009, 20:22

Nu te asteptai la asa ceva?

Marian  •  29 iulie 2009, 20:35

Domnule Tolontan, pe blogul doamnei Udrea sunt peste 223 de postari, marea majoritate pro-Udrea. Pe blogul dumneavoastra bate vantu. Ce va spune asta?

Toronto  •  29 iulie 2009, 20:35

„Dupa aceasta logica, ar trebui ca in televiziuni si la ziare sa nu existe angajati ale caror frati, tati, mame sau copii sa lucreze la stat.”
Exact dupa aceeasi logica presa a judecat-o pe Sorina Placinta si angajat la firma ei fii unor persoane de la fisc. Citeodata acea logica e argument bun, altadata e ilogic, depinde de cine si in ce context e folosit? Evident ca-i aiurea tot timpul.

noBodi  •  29 iulie 2009, 20:42

🙂 Insusi faptul ca, dupa atata timp, aceasta este singurul rezultat al scormonelilor lor de a discredita campania voastra, ne indica un singur lucru: SUNT DISPERATI! Intradevar, asa cu o tot repeti tu, pt prima oara dupa ’89 se simt descoperiti in fata celor care ii voteaza. Descopera ca sunt doar niste angajati, si iata ca incep sa fie trasi la raspundere.

Angajat FRF  •  29 iulie 2009, 20:44

Domnule Tolontan,

Mai lasati-ne in pace cu aceste articole in care faceti pe victima. GATA! Ajunge. Editorialul dumneavoastra nu e locul unde sa ventilati astfel de polemici ieftine. Ne-ati omorat cu atatea „dedesubturi” si „povesti de culise” in care sunteti atacat, incoltit, victimizat etc etc etc

Vedeti-va de treaba dumneavoastra de ziarist de sport si lasati aceste meschinarii. Daca v-ati apucat de cazul Ritzi (si foarte bine ati facut!), va rugam frumos – asumati-va consecintele si nu mai poluati peisajul articolelor de sport cu aceste duzina.

Bula  •  29 iulie 2009, 20:46

Mizeria morala in Romania a ajuns dimensiuni de neimaginat!

il che  •  29 iulie 2009, 20:47

Udrea e intradevar un adversar pe masura. Numai ca datele si faptele o contrazic. Masurile pe care le ia sunt menite sa dezinformeze si sa distraga atentia publicului, intr-un show ieftin pentru oamenii slabi de inger.
Lupta Tolo! Pana acuma ai fost brici.

alk  •  29 iulie 2009, 20:50

Pai sursa informatiei e colegul de trust Badea Mircea sau nu? Asta mi se pare mai important. Ca si facturile pe publicitatea lui Ridzi care nu au aparut..

SIMPLU SUPORTER  •  29 iulie 2009, 20:51

pt marian:

NOI SUNTEM TOLONTAN!

Eu  •  29 iulie 2009, 20:53

Poate o sa va imbarlige cu D-na Roxana:))) O sa gaseasca ei o legatura ascunsa care de fapt a dus la toate aceste dezvaluiri…..Politicieni se numesc astia? Sau doar niste tate? Pai d-voastra sau aceasta doamna i-a pus sa faca ce au facut? Daca nu faceau despre ce ati mai fi scris?? Chiar daca era firma d-voastra. Eu m-as face strut in locul lor si as baga capul la trei metri adancime nu as indrazni sa mai apar la tribuna si sa continui minciunile cand dovezile sunt groase….Dar na ce stiu ei de rusine?

alex  •  29 iulie 2009, 20:53

pentru Marian de la postul 2…. asta ne spune doar ca ras[andacii au fost rapizi si au scris re[ede pe blog la doamna Dalli!!! atat si nimic mai mult…
ca sa vezi cati citesc insa acest post mai bine intra maine dimineata si fa comparatii…
Tolo… nu te lasa… sa stii ca noi toti astia multi si tacuti suntem de partea ta… ramai drept, echidistant si cinstit si noi toti o sa ne scapam pe noi insine de nesatulii acestia…
succes tolo!

irongates  •  29 iulie 2009, 20:53

Nu te lăsa, sunt destui care ţin cu tine, suntem mulţi de partea ta, suntem majoritatea tăcută. Datorită ţie devenim vocali, capul sus Tolo!

Cătălin Tolontan  •  29 iulie 2009, 20:54

alk: a aruncat-o udrea azi ca de la badea ar fi aflat. Probabil ca sa mai incaier eu cu Badea. O noua diversiune. Stiti ce ma intreb? Mai lucreaza oamenii in ministere sau doar se gindesc ce sa mai scorneasca?

gherghisan ion  •  29 iulie 2009, 20:54

felicitari pentru actiunea dumneavoastra. sper sa nu va opriti/opreasca aici. ne aveti pe noi de partea dumneavostra si aveti dreptatea.

mihai  •  29 iulie 2009, 20:55

va dau dreptate,e o legatura cusuta cu ata alba;pe de alta parte,cand Dvs.,ziaristii,ii judecati pe altii, tocmai astfel de legaturi indepartate scoateti in evidenta,pe post de malefice conexiuni subterane… nu e chiar comod sa te tranformi din pistolar in tinta,nu-i asa? si nu uitati ca jurnalistii au posibilitatea de a se apara pe prima pagina de cum simt ca le sunt puse la indoiala drepturile!
oricum,felicitari pentru campania Dvs!

un om  •  29 iulie 2009, 20:58

mai grav e ca cei care te ”lucreaza” sunt chiar ziaristii,colegii pt a caror libertate pledezi.

comanu  •  29 iulie 2009, 20:58

„Doamne, daca mi-esti prieten
Cum te lauzi la toti sfintii
Da-i in scris porunca mortii
Sa-mi ia calul, nu parintii.”

itiplace spiridon popescu?

Cristian S  •  29 iulie 2009, 20:59

@Marian: Discutia referitoare la Udrea s-a mutat pe alte site-uri ale jurnalelor si cotidienelor generaliste. Acesta este un blog al unui jurnalist sportiv care a pornit o ancheta in urma cheltuirii ilegale si ineficiente a unor bani din MTS, bani de la bugetul de stat. Nu are rost sa incepem sa-l combatem acum pe Tolontan ca a facut, ca nu a facut ca altii care au pe bloguri sute de pupatori dorsali care ling acum ceea ce vor scuipa mai tarziu tot ei, cand vor apare dovezile incriminatorii vis-a-vis de cazul Udrea.
P.S. Am fost si sunt total apolitic si nu tin partea niciunui jurnalist. Mi-e greata de cei 20 de ani pierduti degeaba.

Nelu  •  29 iulie 2009, 20:59

Cineva posta numarul latrailor de partid de pe blogul Elenei Udrea ca un argument al justitiei divine. Sun sigur ca in sala congresului PD-L sunt de cateva ori mai multi si ce demostreaza asta? Mircea Badea a separat clar in emisiunea de aseara micile suparari dintre el si GSP-TV si problemele cu adevarat importante, bravo lui.

Marius  •  29 iulie 2009, 21:00

Disperarea e mare…sa va tineti bine pt. ca acum probabil testeaza marea cu degetul de la picior…Mult curaj si altii va vor urma exemplul… nu va pot oprii pe toti!!!

Marian  •  29 iulie 2009, 21:23

@Cristian S
Cred ca esti putin naiv. Cum crezi tu ca domnul Tolontan a facut investigatiile doar de curiozitate, asa cum a spus si domnia sa, uitandu-se la campania electorala? Unde a fost domnul Tolontan in cazul Seres, Loganurile de 70000 de euro sau in cazul celor 3,2 miliarde de euro furate de PSD-PNL? Iti spun eu, acolo erau devalizarea economiei nationale, aici Ridzi nici macar nu a fost inculpata de DNA pentru furt sau delapidare cum a mintit comisia parlamentara. Gandeste si pune-ti intrebarea de ce fac oamenii ceea ce fac si apoi vei avea o alta viziune asupra lucrurilor.
Ridzi a gresit, sa plateasca! E in mana justitiei acum! Nastase e de 5 ani doar in Parlament. Udrea nu cred ca a facut ceva penal dar vom vedea.Nu-i apar pe cei de la PD-L, sunt si printre ei stricati, ca in orice padure, dar pe langa PSD si PNL care au pus aceasta tara pe butuci e mare diferenta. Disperarea anti-Basescienilor e uriasa. Un intreg sistem bazat pe coruptie, bani fara munca, furt si pauperizarea Romaniei isi da duhul si reactia o vezi pe mass-media. Sunt disperati si sunt in stare de orice.
Capisci?

Mircea Badea  •  29 iulie 2009, 21:26

Bai fraeiere, dak te mai iei de Mircea Badea acer are un rating la Antena 3 de 20 de ori maimare ca tine ka zice lucruri despre tine care sunt adevarate nu stiu ce-ti fac. Fii atent ca nu glumesc. Ciocu mic si nu mai minti ca aveti ratingu mai mare ca Badea si ca se ia de voi ca e in criza de rating. Mai uitati-va la voi intai, agramatilor.

Marian  •  29 iulie 2009, 21:27

@Cristian S
Apropo despre cei 20 de ani irositi! Cine a condus aceasta tara vreo 15 ani din ei? PSD si vreo 2 PNL. De aia suntem aici si tu stai acasa. Ca sa-ti faca guvernul Vanghelie iar Nastase sa conduca guvernul care conduce tara in care traiesc copii tai! Du-te la vot si voteaza cum vrei, doar du-te! Politica e in toate si asa e peste tot! Am trait 10 ani in SUA si acolo este la fel, politica dicteaza drumul societatii! Bineinteles ca totul se face legal si coruptia este doar exceptia care confirma regula!

Adi  •  29 iulie 2009, 21:29

Ma bucur ca te poti lupta cu ei, si ar fi pacat sa nu continui, pentru ca, simplu, o poti face!(si pe udrea).Felicitari si succes!!

Cristian S  •  29 iulie 2009, 21:31

@Marian: Eu te sfatuiesc sa citesti ultimele 2 propozitii din ceea ce am postat. Atat doar. Trage singur concluziile.
O seara minunata!

rititi  •  29 iulie 2009, 21:33

Vreau sa dau si ei o informatie: la DNA Udrea „rupe” usa, ea face si desface problemele PDL-ului aici. Cand trageti concluzii sa aveti in vedere si acest aspect!

Papanaşi cu brînză  •  29 iulie 2009, 21:44

Tolo,

o informaţie pe surse 😀 – au început să se verifice contractele de publicitate din toate ministerele.

acelasi mircea  •  29 iulie 2009, 21:44

Tolo, suntem alaturi de tine. esti vocea care ne lipsea. inca vreo doi ca tine si mai scapam de ceva paraziti.
Hai Tolo! sa nu ne dezamagesti, ai reaprins speranta, se mai poate face ceva si pentru ceilalti in tara asta nu numai pentru propriul interes.

Hosting-Ieftin  •  29 iulie 2009, 21:44

Parca nimeni nu e mai presus de lege. Sau trebuie sa inchidem ochii pentru infractiunile mici?

Radu Sora  •  29 iulie 2009, 21:45

Nu imi vine sa cred ca exista oameni care sunt pro Udrea sau pro Ridzi. Acesti oameni gen Marian care spune „Domnule Tolontan, pe blogul doamnei Udrea sunt peste 223 de postari, marea majoritate pro-Udrea. Pe blogul dumneavoastra bate vantu. Ce va spune asta?”
Mi se pare o extra tampenie domnule „Marian” dvs. ori lucrati la stat ori sunteti direct pe statul de plata al lui Udrea!
Pariez domnule Tolontan ca mailul domnului marian este unul inexistent si ca probabil de la IP lui sunt foarte multe aprecieri pentru Udrea …
Dumnezeule – majoritatea oamenilor este de partea ta… sa fii sigur domnule Tolontan.
Eu sunt avocat si ma angajez oricand sa lucrez pro bono pentru dvs.
Rog si pe ceilalti cititori sa ajute cum pot.
Haideti sa ii demonstram lui „Marian” ca nu isi poate bate joc de noi!

dan  •  29 iulie 2009, 21:47

Incep sa se teama de dumneavoastra si din acest motiv incearca sa va discrediteze. Sa nu va faceti griji, in ei nu vom avea niciodata incredere.

Matei  •  29 iulie 2009, 21:48

Marian, du-te sa-i iei scama de pe umar elenei udrea. toata lumea stie ca exista firme ai caror angajati „spala” pe net. bag mina n foc ca esti dintre acestia

MISU  •  29 iulie 2009, 21:49

PENTRU MARIAN
PE BLOGUL ELENEI UDREA SCRIU TOTI PUPINCURISTII.
ASA CUM O GRAMADA AU VOTAT-O PE EBA, O ALTA GRAMADA, MUSAI LA FEL DE INTELIGENTA, O GRATULEAZA PE UDREA CARE SE OCUPA CU TURISMUL SEZONIER.
ASTA VA SPUNE CEVA, DOMNULE MARIAN????

Misu  •  29 iulie 2009, 21:55

,,TOLO,, eu nu sunt alaturi de tine, ca doar nu-mi esti sotie, ci alaturi de campania asta . Nu te-as condamna daca te-ai opri, deoarece eu sunt sigur ca in aceeasi situatie as ceda si as pune familia mea pe primul plan. Pot fi las dar nu ipocrit. Oricum avem cea mai nesimtita clasa politica din lume. Tai un cap, rasar alte 7. Povestea continua . Doar Fat-Frumos a emigrat in rest …mai are tara asta resurse de ciuguleala???

Radu Sora  •  29 iulie 2009, 22:00

Apropos blogul lui Udrea este un fel de chat pentru niste persoane care chiar nu sunt pe subiect! ha ha se joaca administratorii blogului pe el si spun unii ca pe site sunt commenturi pro-Udrea! ha ha

Papanaşi cu brînză  •  29 iulie 2009, 22:02

Doar 223 de postări pe blogul duamnei? Puţin, Marian, şi lucrul ăsta mă întristează foarte extrem de tare. Eu, cu sufletul meu de copil, sper din toată puritatea de care toţi de altfel sîntem în stare, numai că ne-o ascundem pentru a nu părea drept proşti, ca pînă mîine dimineaţă numărul comentariilor pe blogul duamnei să ajungă la Ruse, la Călugăreni, la Arad, în Timişoara, la Podu Înalt şi la Babadag. Sper ca pe traseu numărul să fie întîmpinat cu pîine, sare şi ţuică, tradiţional, să arărătm tuturor cît de ospitalieri sînt românii şi de cîte recorduri minunate sînt în stare. Sper să se mobilizeze şi Vasluiul, şi Olteniţa, şi Homorodu’.

Marian  •  29 iulie 2009, 22:02

Cand am scris ca pe blogul doamnei Udrea sunt foarte multi comentatori am facut-o ca sa inteleaga domnul Tolontan ca are probleme de credibilitate. Atata tot!
Si altceva baieti anti-Basescu as vrea sa va spun! In viata mereu alegi dintre una, doua, trei sau mai multe variante. Doar Bunul Dumnezeu este perfect! Asa ca atata putem face, sa alegem varianta mai aproape de afinitatile, dezideratele noastre.
Ce avem aici? Pe de o parte Traian Basescu si PD-L cu bunele si relele lor, cu greselile lor, cu hotii lor! Si apoi ne uitam in parte cealalta si raman perplex: Iliescu, Nastase, Hrebenciuc, Geoana, Vanghelie cu tot PSD-ul lor de hoti, Norica, Orban, Olteanu, Antonescu cu tot PNL-ul lor de devalizatori! Basca mogulii care ii sustin la greu! Si atunci trebuie sa ma pliez pe partea care incearca, cu derapaje, sa schimbe Romania, sa o restructureze.Asa cred eu ca e bine, asta e concluzia pe care am tras-o dupa 10 ani de stat in USA. E simplu, nu-i asa?

cristian  •  29 iulie 2009, 22:03

Mult succes, domnule Tolontan. Cu siguranta, exista multi sustinatori ai campaniei dumneavoastra. Intr-o tara in care societatea civila nu are nici un cuvant de spus, avem nevoie de exemple, pentru ca se poate!

Radu Sora  •  29 iulie 2009, 22:05

extras de pe blogul lui Udrea acest comentariu nu a fost acceptat in timp ce alte comentarii care veneau dupa mine au primit imediat accept

Radu Sora Says: Your comment is awaiting moderation.
July 29th, 2009 at 9:58 pm

Oricum “apreciez” lipsa de curaj a tuturor persoanelor care posteaza sub pseudonime. Asta inseamna cu adevarat ca in Romania exista teama atunci cand cineva trebuie sa se exprime liber sau poate ca o singura persoana scrie mesaje de bine si si- a pierdut inspiratia de a alege nume care sa para adevarate.
Intrebarea e: cand o sa traim bine? si mai ales cand o sa faceti ceva pentru turismul romanesc ?

Adrian Coste  •  29 iulie 2009, 22:07

Care este problema acestui domn Tolontan. Stiam ca se ocupa de sport. Si-o fi schimbat optiunile. S-a apucat mai nou de muscat ministrii si mai ales, de la un singur partid.
Imi este scharba de schimbarile astea de domeniu de activitate.
Numai de bine

dan- mihai  •  29 iulie 2009, 22:09

Este foarte greu sa le tineti piept la toti, dar nu disperati. Sunt alaturi de dvs. Succes in continuare. Nu succesuri.

Liviu  •  29 iulie 2009, 22:09

Lupta Tolo! Sa stii ca suntem multi dar nu si prosti asa cum ar Dori udrea, ridzi si altele.tine-o tot Asa si asteptam si alte dezvaluiri!

BABI  •  29 iulie 2009, 22:10

JENANT. UN MINISTRU SA VINA CU ACUZATII DE GENUL [TE SPUN EU LU MAMA] JENANT MI-E RUSINE DE RUSINEA LOR . VAI DE NOI CINE NE CONDUCE.

Aloha  •  29 iulie 2009, 22:11

Stimate domnule Marian care ati scris asta: ” Domnule Tolontan, pe blogul doamnei Udrea sunt peste 223 de postari, marea majoritate pro-Udrea. Pe blogul dumneavoastra bate vantu. Ce va spune asta?”
Singurul gand care-mi vine atunci cand dvs. scrieti nu ca sunt peste 200 de postari, ci peste 223 de postari, este ca dvs. sunteti unul dintre deja faimosii aplaudaci pedelisti care se plimba pe diverse forumuri si siteuri incercand sa creeze curente de opinie…V-am vazut ( pe dvs sau pe colegii dvs. aplaudaci ai pdl pe softpedia, pe Onlinesport, pe GSP si Prosport )…Nu stiu daca sunteti platiti sau va indepliniti sarcinile datorita convingerilor proprii…Cert este faptul ca m-am saturat de dvs sio de cei pe care-i reprezentati… Nu sunt un fan Tolontan iar gazeta ma enerveaza datorita campaniei pe care o duce impotriva echipei CFR Cluj, echipa al carei simpatizant sunt…Nu stiu daca demersul jurnalistic din cazul Ridzi sau Udrea au vreun substrat politic.. Probabil ca da… Insa sunt alaturi de aceste campanii pentru ca m-am saturat ca banii pe care eu sau firma mea ii platim la buget sa fie delapidati de Basescu and co…M-am saturat sa o vad pe d-na Udrea facand reclama turismului romanesc in Romania :)… Asta in timp ce-si expune vuitonurile… Sper ca am fost clar…

GARDA VECHE,STIINTAe  •  29 iulie 2009, 22:13

Bunurile acaparate ($) de politicieni sta in firmele lor asociate cu nume false…

Radu Sora  •  29 iulie 2009, 22:16

Mariane lasa-ne ma! De fapt cred ca ne-ai lasat! spui ca stai in USA sau ca ai stat 10 ani! ocupa-te in cazul asta de politica USA si lasa-ne pe noi ma ca esti rupt cu totul!

PDL -ul e aliatul PSD -ului ma omule! citeste si tu ziarele mai…

Daca esti asa destept ar trebui sa stii un lucru ! trebuie sa ajuti puterea cand vezi ca da ceva inapoi insa in prezent cand ni se ia totul … chiar nu e cazul!

plus ca nu conteaza numele celui de la putere ci doar ceea ce face

niku_elektriku  •  29 iulie 2009, 22:16

vaaaai, draga domnule tolontan, ce maaare dreptate avetzi !

io  •  29 iulie 2009, 22:17

forta Tolo
ole ole ritzi numa ie …
forta Tolo
Forta Tolo .. 🙂

ce ar fi daca am vedea pe un stadion .. forta Tolo ? … 🙂

Mihai  •  29 iulie 2009, 22:18

Am incercat – pentru o mai buna informare a cititorilor – sa spun ca prima oara de conexiunea dintre tatal unei angajate gsp si firma Best Advertising s-a mentionat in Academia Catavencu in data de 8 iulie (deci acum 3 saptamini in urma – in plin scandal Ridzi).

unu  •  29 iulie 2009, 22:22

Tolo, cred ca stiai si tu de firma aia… ti-am vazut fatza la realitatea cand a zis udrea ca ai avea interese. Acum incep sa cred ca ai si alte interese mai mari

Comentează