Dialogurile au fost înregistrate pe 13 şi pe 14 iulie 2009

Direcţia Naţională Anticorupţie a remis astăzi un comunicat în care contestă mai multe dintre informaţiile dezvăluite de Gazeta Sporturilor în dosarul Ridzi-2 Mai. Raminem consecventi cu ceea ce am scris, nu vrem sa polemizam cu DNA, treaba procurorilor e se intocmeasca dosarele, a ziaristilor, sa ofere informatii.

miercuri, 10 februarie 2010, 3:14

Direcţia Naţională Anticorupţie a remis astăzi un comunicat în care contestă mai multe dintre informaţiile dezvăluite de Gazeta Sporturilor în dosarul Ridzi-2 Mai. Raminem consecventi cu ceea ce am scris, nu vrem sa polemizam cu DNA, treaba procurorilor e se intocmeasca dosarele, a ziaristilor, sa ofere informatii.

Direcţia Naţională Anticorupţie precizează că unele dialoguri publicate miercuri de două cotidiane în cazul Ridzi nu se regăsesc în probele de la dosar, iar procurorul şef al DNA nu a participat la actele efectuate în dosarul fostului ministru al Tineretului şi Sporturilor.

În luna ianuarie nu a fost audiată nicio persoană în dosarul fostului ministru al Tineretului şi Sporturilor, iar presupusul dialog între anchetatori şi persoanele cercetate redat în articolului publicat în Gazeta Sporturilor este fictiv.

Toate informaţiile referitoare la dosarul penal nr. 147/P/2009 şi care au caracter public în conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public şi ale Codului de procedură penală au fost comunicate oficial de DNA prin intermediul comunicatelor de presă şi al răspunsurilor scrise”.

Poziţia Gazetei legată de acest comunicat este fermă. Convorbirile publicate în Gazetă sînt autentice. Cele mai multe dintre ele s-au purtat pe 13 şi pe 14 iulie 2009, în biroul de la etajul 1 al sediului MTS din strada Vasile Conta, în prezenţa a 8 persoane şi au fost înregistrate audio şi video cu o tehnologie Philips.

Comunicatul DNA conţine şi erori elementare de logică. Faptul că anumite dialoguri nu sînt consemnate la dosar nu înseamnă că nu sînt reale. Nu tot ce este real în România este îndosariat de DNA!

Că DNA dezvoltă o pasiune pentru polemică este treaba acestei instituţii, iar a noastră este să publicăm toate mărturiile relevante şi verificate în posesia cărora intrăm. Aşa am procedat si asa vom proceda şi în continuare.

Dialoguri între învinuiţii din dosarul 2 Mai:

Fragmentul 1: „Aoleu, sun de pe numărul meu privat!”

Paul Diaconu (dir. economic): Doamna ministru, procurorii au pus mâna pe mailurile dintre noi şi firme.
Monica Ridzi: Cum mailuri? Care mailuri?
Paul Diaconu:  Cele de după. (se refera la mailurile prin care se punea la cale refacerea contractelor şi ştergerea urmelor)
Monica Ridzi: O sa sun imediat la omul de la IT al ministerului. Cum s-a întâmplat asta?!!!
Ceilalti participanti: Nu stim. Cert e ca DNA are mailurile.
Monica Ridzi: Acum sun la cel de la IT. Dar, aoleu, sa sun de pe numarul meu privat, ca sigur mobilul de seviciu este ascultat!

După acestă discuţie, omul de la IT al MTS, Dumitru Muşină, a fost chemat la minister şi i s-a spus să şteragă urmele. Nu numai că n-a reuşit, dar a şi declarat totul la DNA

Fragmentul 2: „Ăştia de la Gazetă nu se opresc!”

Mihai Marcuta (dir. de achizitii): Ce ne facem?
Un coleg din MTS: Nu stiu. Astia de la Gazeta nu se opresc si mi-e teama ca DNA are  probe.
Mihai Marcuta: Ridzi ce zice?
Un coleg: Ca nu demisioneaza pentru ca are sprijinul partidului si al Cotrocenilor.
Mihai Marcuta: Pai de ce nu se duce proasta asta de Ridzi la chioru’ dupa ajutor?!

Fragmentul 3: „Aţi uitat să goliţi Recycle Bin” 🙂

Mărcuţă (dir. achiziţii): Incredibil! Cum au găsit procurorii mailurile?! Nu le-aţi şters?!!!
Voce din încăpere: Nu ştim, dar le-au găsit!
Mărcuţă: Păi aţi uitat ca fraierii să goliţi Recycle Bin. Dacă aţi fi golit Recycle Bin nu puteau să le mai găsească!
Voce din încăpere: Termină, dom’ne, că şi dacă le ştergeam de tot de pe hard tot le găseau!!!
Mărcuţă: Ăştia de la DNA sînt nişte tîmpiţi, doamna ministru!
Ridzi: Nu înţeleg, pur şi simplu nu înţeleg cum s-a întîmplat! (Către soţul ei) Tibişor, cum s-a întîmplat?! Aş suna la STS…

N-au mai avut timp. Discuţia, purtată în biroul lui Ridzi, a fost înregistrată audio şi video de către DNA. A doua zi, Ridzi a demisionat.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

Asa si asa  •  10 februarie 2010, 15:23

dar cum se face, DL „Tolo”, ca dvs stiti mai bine decat procurorii DNA continutul acestor discutii? si eu si o gramada de alti oameni pot inventa cu miile astfel de dialoguri, nu credeti? spuneti ca „Faptul că anumite dialoguri nu sînt consemnate la dosar nu înseamnă că nu sînt reale. Nu tot ce este real în România este îndosariat de DNA!”. daca dvs aveti surse care sa va fi redat aceste dialoguri, e probl dvs si a respectivei surse, STRICT. DNA a precizat ca asemena inregistrari NU SE REGASESC LA DOSAR, prin urmare NU AU NICIO VALOARE LEGALA, JURIDICA, si cum mai poftiti dvs. discutia poate fi reala, dar daca in dosar nu se regaseste, ce e de facut? le furnizati dvs aceste probe care, dupa cum spuneti, le lipsesc?

cicci  •  10 februarie 2010, 15:29

Tare asta cu Chioru’.

Oricum, aceste dialoguri dovedesc faptul ca politica e o curba iar politicieni niste inculti care au urcat ierarhic cu ajutorul limbii. Cu siguranta, nici Chioru’ nu se deosebeste de pd-l-istii de duzina. Pacat.

WickerMan  •  10 februarie 2010, 15:33

eram sigur ca dna o sa iasa cu scuzele, cum eram si sunt sigur ca tolo (care uneori mi-e extrem de antipatic, alteori f. simpatic) mai are niste asi in mineca…

Alex  •  10 februarie 2010, 15:35

Doamne, in ce tara traim!!! Si pe cine am pus in fruntea tarii!!! Ne meritam soarta. Avem cei mai mizeraaabili conducatori din istoria Universului!!!

andrei  •  10 februarie 2010, 15:41

Nu imi dau seama ce vi se pare atat de incredibil. De parca toate achizitiile publice nu se fac la fel. Hai sa ne uitam si la Berceanu care nu mai are bani pentru repararea drumurilor pentru ca i-a cheltuit toti pe deszapezire desi au fost alocati de 4 ori mai multi decat anul trecut. Raspunsul? „A fost o iarna mai grea decat cealalta” … sincer, tolo, nu putem sa facem si noi o revolutie? Suntem luati de fraieri la un mod prea evident! Deja nici nu le mai pasa ca aflam .. sau ca stim … eu unul as fi in primul rand daca s-ar face o noua miscare!

Luminita  •  10 februarie 2010, 15:44

Domnule Tolontan, de ce ne bagati in ceata ?!!
Din relatarile d-voastra anterioare, reiese fara tagada ca dialogurile cu pricina sunt „file” din noul dosar pentru care DNA a solicitat Procurorului General sa solicite ridicarea imunitatii, cel legat de achizitonarea unor laptop-uri si alte acareturi.
Avand in vedere axioma d-voastra ” Faptul că anumite dialoguri nu sînt consemnate la dosar nu înseamnă că nu sînt reale. Nu tot ce este real în România este îndosariat de DNA” deducem ca aceste inregistrari ” dialoguri purtate pe 13 şi pe 14 iulie 2009, în biroul de la etajul 1 al sediului MTS din strada Vasile Conta, în prezenţa a 8 persoane şi au fost înregistrate audio şi video cu o tehnologie Philips”, pentru a caror autenticitate bagati mana in foc, aflate deci in posesia d-voastra, nu au fost puse la dispozitia procurorilor ?!!, sa intelegem ca ele s-au constituit deja in probe aflate la dosar si cei de la DNA mint ?!!
Nu reiese din relatarile d-voastra, daca aceste inregistrari v-au parvenit de curand sau le aveti din 2009 ?!! daca sunt „probe” vechi ( adica le aveti din 2009) de ce nu le-ati pus la dispozitia procurorilor pana acum si, mai important, de ce nu le-ati dat publicitatii decat acum, evident, din dragoste si respect pentru cititorii d-voastra ?!!
N.B. Ne puteti asigura ca „verificarea materialelor relevante în posesia cărora intrati” nu este de „calibru” si veridicitatea filmuletului pumnul&copilul publicat de colegii d-voastra de la Gardianul, care declarau ritos acelasi lucru (noi verificam tot si bagam mana in foc pentru …).
Apropos de … si eu am aflat din surse sigure ca RTV a primit de mai bine de 3 saptamani raportul expertizei filmuletului celebru, solicitat de trustul Rtv-Catavencu si efectuat la un credibil si faimos laborator din Elvetia.
Concluziile ?!! ramane ca in tren, adica „sa iti fie rusine Patriciu”. Evident, tot din dragoste si respect pentru opinia publica, postul Tv cu pricina a uitat sa faca cunoscut acest „amanunt”.

Gabi Koreanu  •  10 februarie 2010, 15:46

Catalin,
Daca detii aceste probe ar fi bine sa iesi cu ele la vedere si cat mai repede. Altfel, ma tem ca ti-ai pus pielea intr-o postura nefavorabila.
Noi te credem, dar asta nu te ajuta cu nimic.

andrei  •  10 februarie 2010, 15:46

Cataline, pentru tine si colegii tai care au contribuit la ancheta asta nu am decat o singura urare (foarte draga celor de la Catavencu): „Tinteti-o tot asa, sunteti cei mai buni!”.

staniel  •  10 februarie 2010, 15:47

fira-ti ****** de sobolani portocalii…si pana acum cand ii intrebau ziaristii sareau ca arsii..ca vezi doamne…ii portretizeaza ca fiind corupti…ca nu respecta prezumtia de nevinovatie….va spun ceva…pana nu vor aparea niste politicieni in strada, cu pancarde gen”corupt” la gat, nu se va rezolva nimic. In tara asta cetatenii sunt in puscariea statului, un organism care in loc sa ne ajute ne seaca de bani…iar cei ce conduc fura de sting.Trebuie sa se intample ceva care s zguduie sistemul din temelii

Cos  •  10 februarie 2010, 15:47

Oare cine trebuia „să arunce gunoiul”? Tibişor? 🙂

Peruschi  •  10 februarie 2010, 16:01

Deci, dupa raspunsul primit astazi de la DNA este clar faptul ca se incearca musamalizarea cazului…

Cristina  •  10 februarie 2010, 16:04

Dialoguri „fictive”? Sau sterse/musamalizate, in asa fel incat sa nu mai poata fi folosite ca probe incriminatorii?

alexbv  •  10 februarie 2010, 16:05

dom tolontan …. asta-i proces lung.. fara final….d-na ridzi este bine/mersi deputat in parlamentul romaniei….asta e…noi doar citim si inghitim in sec

ion  •  10 februarie 2010, 16:06

cine fura la puscarie …totusi ..care-i adevarul??!?!?1Directia Nationala Anticoruptie precizeaza, intr-un comunicat, ca unele dialoguri publicate miercuri de doua cotidiane in cazul Ridzi nu se regasesc in probele de la dosar.iar presupusul dialog intre anchetatori si persoanele cercetate redat in articolului publicat in Gazeta Sporturilor este fictiv

Hink  •  10 februarie 2010, 16:20

Nu traiesc in Romania, am terminat facultatea in Germania si lucrez inca aici ca inginer, am contact cu Romania, vreau sa ma intorc in Romania si nu pot sa fac pasul inapoi spre tara din cauza ca mi-e frica sa dau ceea ce am in mana pe ceva de care s-ar putea sa imi para rau…
am vazut mai multe reactii aici si vroiam sa imi exprim si eu parerea.
In cazul de fata si in genral nu e vorba se sobolani portocalii sau nu asta este de fapt tragedia Romaniei…
si sa stiti ca acest aspect este cel care ne desparte si ne face foarte slabi ca popor la ora actuala, adica:
suntem impartiti in tabere fie portocalii fie rosii sau galbene si de fapt toti sunt o apa si un pamant, astea sunt practici ale tuturor partidelor care se distreaza si isi bat joc de banii nostri,de constiinta noastra de oameni care vrem sa devenim mai civilizati.
Intrebarea si dilema noastra este ce putem sa facem ca popor ca simpli cetateni, unde gresim? …gresim cumva la alegeri (nu cred, ar fi prea multe greseli in lant si nu cred ca tot timpul suntem atat de neinspirati sau prosti). Care ar fi variantele pe care le-am avea daca am fi uniti sa ne lepadam de acest gen de mocirla si ce scenarii posibile ar exista….
1) Clasicul scenariu ar fi…vin PSD sau PNL si arata cu degetul, se folosesc de situatii concrete (e cel mai usor pt ca sunt in opozitie) sa ajunga la putere si continua aceste practici pt. ca sunt dependenti financiar de afaceristi cu interese si mai mult sunt lucruri practicate de catre ei insasi.
Ce am rezolvat cu asta?
Vin altii cu haine in alte culori dar cu aceleasi dedesupturi.
2) Alt scenariu mai raus ar fi sa intram pe mana extremistilor gen Vadim sau a demagogiei gen Becali.
3) Scenariu 3 ar fi o revolutie…dar impotriva cui??? si pt care varianta? si de unde alte solutii cand avem un neam atat de infect.

Rezumat:
Suntem prinsi intr-un cerc vicios unde nu mai vad alte iesiri decat prin lucruri extreme care nu stiu ce rezultat pozitiv ar putea sa aiba, dar o atitudine generala in acest sens este necesara, pt ca din partea externa cel putin ar veni semnale si controale mai in detaliu spre politicul nostru mizerabil.
Pana si Catalin Tolontan la urma urmei nu si-ar putea exprima parerile foarte sincer (as vrea sa gresesc) pt ca e dependent mai mult sau mai putin de …poti sa ma contrazici?
Trebuie sa fim mai uniti si mai obraznici ca cetateni ai acestei tari, obraznici fata de politicieni si fata de felul in care este tratat omul de rand din Romania.
Ma intreb de ce suntem cu totii atat de slabi…si ce ar putea sa ne impinga sa fim mai demni si sa ne schimbam soarta???

gicu  •  10 februarie 2010, 16:32

Nu are legatura cu subiectul, are legatura cu albumul lui Bitza lansat pe 4 februarie… v-ati ganditi sa re-lansati si albumele Holograf? Daca a luat Bitza un inceput de melodie, acum ar fi momentul.
Sincer, caut Holograf IV si nu dau de el!
Tx!

gogu  •  10 februarie 2010, 16:33

pai normal ca inregistrarile audio-video nu sunt la dosar,la dosar sunt stenogramele acestor inregistrari,asta e procedura.cat despre faptul ca in ianuarie nu a fost nimeni audiat,asta face parte din tactica dna,ei audiaza invinuitii doar dupa”scurgeri”de informatii catre presa cu privire la dosar si de obicei cand are baselu nevoie sa abata atentia opiniei publice de la problemele reale.oricum,sperantele ca ridzi ar putea chiar plati pentru infractiunile ei,sau altii din politica vinovati de coruptie,sunt minime spre inexistente.ma mir ca inca mai exista unii ca tolontan care lupta in continuare cu morile de vant,e un exercitiu bun in primul rand pentru constiinta lor ca fac tot ce depinde de ei pentru a mai schimba ceva in romania in ciuda faptului ca e evident ca suntem adnac”ancorati in meandrele concretului”,concret extrem de gri,mizerabil si fara de speranta.

Nicu Panaitescu  •  10 februarie 2010, 16:34

A, pai daca discutiile astea se purtau in iulie, se explica, dom’le! Era caldura mare…
Mare dreptate are Hink mai sus, colorarea acestor oameni in portocaliu, rosu sau orice alta culoare e o mare eroare a noastra. Astia sunt incolori cu totii si seamana intre ei pana la confuzie, indiferent cum se imbraca in campanii.

Tedu  •  10 februarie 2010, 16:35

Dle Tolontan, in calitate de ziarist, va rog sa o contactati pe dra. europarlamentar Elena Basescu si sa ii adresati urmatoarele intrebari:

” Inainte ca Monica Ridzi sa devina ministru a declarat ca ea (M.R.) este unul dintre modelele Elenei Basescu in politica. Acum isi mai mentine aceasta declaratie/ opinie?
Daca da, de ce?
Daca nu, de ce?”

Argumentatia de la sfarsit este cea mai interesanta de aflat. Daca isi mentine sau nu opinia nici nu conteaza.

Astept cu nerabdare sa aflu ce raspunsuri ati obtinut. Multumesc.

Gabi Koreanu  •  10 februarie 2010, 16:38

Hink,
ma raliez celor spuse de tine, si asta nu pt ca sunt tot inginer si lucrez ceva mai la vest (in Olanda).
Insa ai perfecta dreptate: romanii nu au spirit civic. Tolo se lupta acum cu morile de vant, insa ar fi putut sa dezvolte spiritul asta mai din timp si nu s-ar fi ajuns aici.
Presa noastra a cam vegetat pana in 2005, asta ca sa nu zic mai mult, acum s-au trezit din „somnul cel de moarte” si nu stiu cum sa-si recastige credibilitatea. Din pacate colegi de-ai sai, pe unii chiar el i-a proslavit, au facut ca romanul sa-si piarda increderea in presa. De-asta acum e practic singur. Nu-i suficient sa ai o parte a presei cu tine, trebuie sa ai poporul.
Revenind la spiritul civic al romanului, este normal ca el sa fi disparut din moment ce fiecare se complace intr-o situatie capcana la care s-a expus de bunavoie. Poate si frica ne domina, pentru ca mereu uitam un lucru: una din trasaturile dominante ale natiei noastre a fost frica. Nu ospitalitatea, toleranta sau inteligenta, ci frica.
Ne e atat de frica, incat ne e si frica sa o recunoastem.

dani  •  10 februarie 2010, 16:42

scoate-ti domnilor femeile din politica,daca fac copii sa aiba si grija de ei,politica cere mult timp sitrebuie sa te gindesti numai la ea,asa cu femei nu avem nici politica de calitate si nici copii educati.nu se compara educatia care ti-o da mama cu educatia care ti-o da o educatoare,tot mai multi copii ajung prada drogurilor,jafurilor,crimelor,sinuciderlor etc… sper sa se faca dreptate si asta sa o demonstreze basescu pt.noi astia din strainatate care l-am votat si sa fie pedepsita ritzi pt. increderea care i-a fost acordata si sa infunde puscaria.

Gabi Koreanu  •  10 februarie 2010, 16:46

Catalin,
in anul de gratie 2009, la judecatoria din Constanta, un avocat s-a prezentat cu marturii in format electronic, mai exact erau probe video stocate pe un CD/DVD.
Reactia judecatoarei: „Unde te crezi, domnule avocat, in America? Dumneata crezi ca noi avem aparatura pentru a viziona inregistrarile dvs.?”

DA, asta se intampla in Romania, stat membru UE din 2007. Nu avem un amarat de DVD-player in al doilea oras din tara (ca marime).

Nu stiu daca e un raspuns care sa te multumeasca, insa vreau sa spun ca EZISTA O EXPLICATIE.

tfm  •  10 februarie 2010, 17:03

Haideti in strada fratilor,cu astia nu se mai poate altfel!
In SUA,daca un politician este corupt si se descopera toata presa scrie si lumea iese in strada si protesteaza pana se remediaza situatia.Daca nu facem asta ei vor musamaliza mereu dovezile si se vor acoperi unii pe altii indiferent de culoare politica.Trebuie sa ii facem sa inteleaga ca poporul este puterea si ca ei reprezinta poporul si trebuie sa ne respecte.Noi platim impozite si taxe ca ei sa poata „trai bine”.

proton  •  10 februarie 2010, 17:06

-pierdeti timpul de pomana: inregistrarile audio sau video nu pot fi probe in instanta tinand cont de posibilitetile tehnice nelimitate prin care pot fi falsificate (ar trebui prezentata o expertiza tehnica legala, aceasta la randul ei putand fi atacata in instanta, etc, etc.) procesul desfasurandu-se la infinit…; si asa procesele dureaza o vesnicie.

Cata  •  10 februarie 2010, 17:23

Niste mailuri sterse nu ajung in recycle bin, numai daca a fost downloadat textul pe hard. Deci cred ca acuma bagati abureala din top.
Cred ca DNA are dreptate aici.

Ripensia  •  10 februarie 2010, 18:11

Atita vreme cit oamenii se duc la un ghiseu cu caciula in mina si il implora pe slujbas sa-si faca treaba, ca si cum le-ar face un serviciu personal, puteti sa va luati gindul de la mai bine! Inginerasii tineri, daca aveti contracte nelimitate ca durata, ramineti unde sinteti, altfel o sa va muscati miinile ca v-ati intors! Cu patriotism nu va puteti creste copii, trebuie sa puneti si ceva pe masa. Si ginditi-va ce perspective au copiii vostri!

botosani  •  10 februarie 2010, 18:44

bine ca la penescu s-au luat in considerare probele video si audio (sticul cu ;spaga gheorghe constantin).DIFERENTA este ca penescu nu dansa pe 2 mai la costinesti linga fata lui chioru. AI DREPTATE RIPENSIA

Dragos  •  10 februarie 2010, 18:54

Bina mai Cataline….ne pui pe jar cu Ringier-ul si acum schimbi subiectu:)

Ceva vesti si pt. noi ai Mare Sef?

a.a.  •  10 februarie 2010, 19:02

Toti fura ca-n codru, nu cred ca se mai indoieste cineva.
Cert este ca Ridzi a furat pentru EBA, intr-un dispret absolut. Daca fura pentru ea, poate o facea mai cu acoperire-n hartoage. S-a bazat pe sprijinul barcagiului ca doar a furat pentru familia lui.

ZMEU  •  10 februarie 2010, 20:45

D-le Tolo ca sa va credem de ce nu puneti aici inregistrarea audio?

cristi  •  10 februarie 2010, 20:50

„Pai de ce nu se duce proasta asta de Ridzi la chioru’ dupa ajutor?!”

Ce tareeeeeeeeeeeeee!!!

Ce bine am ras!!! :))))

Tedu  •  10 februarie 2010, 21:12

Zmeu: ce motiv ar avea sa ne minta?

lucian  •  10 februarie 2010, 21:20

are dreptate becali esti o panarama si o hahalera!!!daca v-ati lua macar de forma si de petroliberali si de prostosocialidemocrati ai arata ca ai un pic de deontologie!!!are dreptate si piratu sunteti niste panarame!!!

wilder  •  10 februarie 2010, 22:41

”Cata Says:
February 10th, 2010 at 5:23 pm
Niste mailuri sterse nu ajung in recycle bin, numai daca a fost downloadat textul pe hard. Deci cred ca acuma bagati abureala din top.
Cred ca DNA are dreptate aici.”

Cata,e posibil si chiar probabil ca acest Marcuta sa nu aiba habar ca e-mailurile sterse nu ajung in Recycle Bin.Te-ai mira?

m1ha1  •  11 februarie 2010, 5:18

wow. foarte interesant. felicitari justitiei si gsp.

Gabriel  •  11 februarie 2010, 9:08

dle Tolontan, apreciez sincer „mana de ajutor „data justitiei. daca inregistrarile sunt reale, chiar nu conteaza ca sunt sau nu introduse in dosar de DNA. conform discutiei, se presupune ca informatiile cu adevarat compromitatoare erau in mailurile pe care DNA-ul le-a obtinut. deci nu existenta sau inexistenta inregistrarii incrimineaza ci existenta informatiilor din acele mailuri. daca totul e real, si inclin sa cred ca da, sper ca justitia sa arate ïn sfarsit”profesionalismul pe care il asteptam de atata vreme cu totii.
deci…succese nebanuite!

Monica Iacob Ridzi, acest fost ministru plin de succesuri | Claudiu  •  11 februarie 2010, 10:21

[…] N-au mai avut timp. Discuţia, purtată în biroul lui Ridzi, a fost înregistrată audio şi video de către DNA. A doua zi, Ridzi a demisionat. via […]

genghinni  •  12 februarie 2010, 22:48

Spuneti-mi si mie daca exista UN politician care fiind membru al GUVERNULUI a fost condamnat la inchisoare cu sentinta definitiva, pentru delapidare sau alte infractiuni economice.CORB la CORB nu-si scoate ochii.Presimt un viciu de procedura sau alt truc avocatesc, are grija D.N.A.-ul de acest lucru.

ZambetepeNet  •  13 februarie 2010, 13:37

foarte bine…merita

Comentează