Toţi oamenii lui Moni

În timp ce la MTS curge cu dosare penale, sportul românesc e parazitat de un număr incredibil de personaje aduse în minister pe filiera partidului de la putere

vineri, 12 februarie 2010, 2:28

În timp ce la MTS curge cu dosare penale, sportul românesc e parazitat de un număr incredibil de personaje aduse în minister pe filiera partidului de la putere

„Moni, dragă”. Frumos îi spunea Claudia Radu şefei sale, Monica Iacob-Ridzi. Frumos, dar nu tocmai în conformitate cu litera partidului. Pentru că Elena Băsescu, fosta şefă politică a ambelor, o alinta Mona, nu Moni.

„Mona, dragă, mai adu-mi puţin mapa!”, i s-a adresat fata preşedintelui prietenei sale Monica Ridzi înaintea unei emisiuni pe care i-o organizase  la  o televiziune din Petroşani. Imaginile le găsiţi pe blogul lui Victor Ciutacu. 

Oameni cu care se va reforma România
Elena Băsescu, Monica Ridzi, le ştiţi. Dar cine e Claudia Radu? Greu de explicat! Pe de o parte, ea reprezintă omul nou şi competent cu care „va fi reformat statul” în viziunea preşedintelui României şi, pe de altă parte, simbolizează personajul negativ pe care îl caută de o jumătate de an Emil Boc atunci cînd ţipă „să se desfinţeze agenţiile şi să dispară salariile nesimţite”.

Desigur, Traian Băsescu are dreptate. Iată faptele. La 26 de ani, Claudia Radu este unul dintre cei 22 de directori ai organigramei cu care Ridzi a condus sportul românesc. Douăzeci şi doi!!!

„Habar n-are ce trebuie să facă!”
Pe cartea de vizită scrie „Director Programe – Proiecte şi Centre Teritoriale Tineret”. N-aţi înţeles nimic. Nu vă mustraţi inutil. „Mai rău e că nici ea nu înţelege ce are de făcut. Habar n-are!”, a exclamat unul dintre deputaţii Comisiei care s-a ocupat de cazul 2 Mai, pe care Claudia Radu şi-a pus semnătura, pentru care a fost audiată, pentru care a devenit învinuită de către DNA şi pentru care are mari şanse să fie trimisă în faţa instanţei.

Dar nu aceste lucruri sînt cele mai importante în cariera ei. Ci faptul că este vicepreşedinte al organizaţiei PD-L sector 3. Din 22 de directori ai MTS, 19 sînt oameni de partid! Care se adaugă altor sute aduşi din toată ţara în structura sportului.

8.600 de lei pe lună
„După demisia lui Ridzi, Claudia s-a zdruncinat puţin. Şi-a luat un lung concediu medical şi a revenit pe aceeaşi poziţie, sugerînd că a rezolvat la partid totul, iar acum se laudă că bea şpriţuri cu Funeriu şi că nu i se va întîmpla nimic”, povesteşte un funcţionar din MTS.

Partidul asigură sprijinul, iar noi, prin buget, banii. Pentru că, detaşată de Ridzi de la Agentia Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, ce nume pune statul!, Claudia Radu şi-a conservat leafa brută. Ea a încasat în luna noiembrie 2009 suma de 8.600 de lei numai pe 14 zile lucrate. În MTS, salariile nete sînt următoarele:

– 2.500 un director cu 20 de ani vechime
– 1.700 un funcţionar cu 20 de ani vechime
– 1.400 un funcţionar cu 15 ani vechime

A semnat nota fabricată retroactiv, dar directoarea Radu merită
Ea este cea care a furnizat pe mail bugetul de peste 700.000 de euro pentru 2 Mai. „Mona, dragă”.

Ea este cea care a alertat-o pe Ridzi că DNA a găsit mailurile. „Gîfîia de emoţie amestecată cu teamă”. A ieşit prost pentru ei. S-au strîns toţi în birou şi procurorii au înregistrat audio şi video spaima, încercările de muşamalizare, totul.

Ea este cea care a semnat nota de oportunitate, inclusiv pe cea falsificată, a contribuit la nota de fundamentare, şi ea falsificată, şi a semnat un proces verbal de recepţie.
Deci merită.

Şi iată, noul Ridzi!
Dar nu e singura competenţă adusă de PD-L în minister. Recent, a  apărut Sorin Moldovan, pus direct şef peste relaţiile internaţionale şi şef al organizaţiei studenţeşti a partidului. Nu mai repetăm care partid, că e unicul, se vede treaba. „Spune peste tot că e nepotul lui Blaga”, povestesc cei din MTS. Se laudă. „Nu e adevărat, dar sînt prieten cu tatăl lui”, a reacţionat liderul PD-L. „Lui Moldovan i se spune, pentru tupeul său, noul Ridzi”, glumesc cei din sport. O glumă care le stă în gît.

Dar nici Moldovan nu e sigur pe funcţia sa. Pentru că peste tot în structura de conducere a sportului şi tineretului au deşănţat competenţe. Iată o listă incompletă:

1. Manuela Mureşan (director) – PD-L Cluj, adusă din echipa primăriei lui Emil Boc
2. Constantin Neagu (subsecretar de stat) – secretar general tineret PD-L
3. George Rusescu (director) – secretar general adjunct tineret PD-L
4. Daniel Fădur – (director) – PD-L Suceava
5. Octavian Dragomir (director) – OT PD-L Sibiu

Aşadar, „Dragă, Moni”, dupa cum se vede pe lista de functii, să ştii despre noi că sîntem bine,  ceea ce-ţi dorim şi ţie!

Comentarii (74)Adaugă comentariu

Nosferatv  •  12 februarie 2010, 3:12

Bravo Catalin! Continua in stilul asta! Se pare ca incepe sa se miste cate ceva nu?
Respect pentru ceea ce faceti!

horia  •  12 februarie 2010, 3:14

Pe termen lung, viitorul tarii e deja arendat unor spirite înguste, nascute din imaginatia Elenei Ceausescu. Oameni putini, restul populatie.

LeMarchand  •  12 februarie 2010, 3:23

Bravo!!! Mult succes in continuare Cata!!!! Tzie si echipei tale!

din NEW JERSEY  •  12 februarie 2010, 3:24

de apreciat incercarea ta de a schimba ceva Tolo si nu ai nicio sansa de unul singur !… totul face parte dintr-un sistem ticalosit si suntem singura tara din lume care are o….clasa politica !!!…traiesc de 14 ani in New Jersey si habar nu am cine-i guvernatorul statului sau senatorul.Numai in Romania vuiesc ziarele cu si despre politicieni care nu sunt altceva decat o plaga care sufoca Roamania !…toti se baga in politica cu un singur tzel : sa poata fura LEGAL !!!

VASPETRE  •  12 februarie 2010, 4:05

VOR FI INCHISI? DACA ASTIA SCAPA, RENUNT LA CETATENIA ROMANA. AM PASTRAT-O DEGEABACONTINUA SA FIE UN VIESPAR DE HOTI IN TOATE DEPARTAMENTELE DE CONDUCERE DIN ROMANIA.

m1ha1  •  12 februarie 2010, 4:54

Tolo, mai las-o să respire 🙂
Săraca, cred că e bulversată.

Cris  •  12 februarie 2010, 5:38

Imi doresc tare mult sa nu-i lasati sa respire…. Macar sa stim ca cineva sta cu ochii pe ei… sa stie si ei asta… Respect pentru voi, scarba pentru ei…

Eris  •  12 februarie 2010, 5:43

Am vazut filmuletul…..Nu stiam de el…Doua lucruri socante:mainile Elenei si limbajul vulgar al distinsei doamnei Ridzi…

Eris  •  12 februarie 2010, 6:00

Am revazut filmuletul .

Dna Ridzi :”Fii naturala, cum esti tu…cand esti naturala, esti impecabila…tu nu te vezi…noi te vedem..”

Greata?!?

mitica@sandu  •  12 februarie 2010, 6:41

cataline tu trebuie sa fi apreciat pentru ca incerci sa te iei la trinta cu „sistemul”.
sincer, sti si tu ca nu ai absolut nicio sansa dar corect este sa te lupti pina la capat.
ai vazut circul de la procesul comisioanelor ? mureau de ris borcea+ company….imi pare rau asa se va intampla si aici dar datoria ta este sa perseverezi, mai ales ca se va vinde si ziarul…
mult succes!

Valentin79  •  12 februarie 2010, 7:54

Bravo Cataline!!!respect ptr.ceea ce faci!!
Si cand te gandesti ca noua generatie de politicieni e asteptata sa schimbe acest sistem comunist incompentent de a conduce ministerele publice puse numai pentru a devaliza banii publici…..sigur nu o sa fim noi generatia care sa apuce aceste schimbari de respect si de moralitate fata de persoanele care platesc taxele la zi ……desigur majoritatea tinerilor competenti deja au ajuns la aceasta concluzie si au EMIGRAT!!!!!

Dan  •  12 februarie 2010, 8:21

D-le Tolontan. Vad ca dupa o pauza „lunga” ati reluat ancheta MTS. De ce ati tacut atita timp? Aceste date se cunosteau de atunci! intre timp s-a incercat musamalizarea. Nu s-au luat in considerare inregistrarile telefonice…Nu trebuia sa insistati, sau ati vrut sa se rezolve „problema” ca in cazul anchetei privind complexul olimpic din Bucegi (parca acum 3 ani se spunea cit s-a „furat”). Va rog sa terminati ce ati inceput, daca „aveti singe in instalatie”(scuze este o formula aflata tot din sport!)

ciupi  •  12 februarie 2010, 8:30

procedeul este comun in toate tarile, la toate partidele, dar sa fie ***** competenti si sa fure mai putin decat nastaseii…

anonim  •  12 februarie 2010, 8:50

veniti la MTS sa vedeti cum merg lucrurile aici!… e groasa treaba! credeam ca am scapat dupa ce a plecat ridzi.

Lucas  •  12 februarie 2010, 8:52

FELICITARI ! Cred ca Ridzi a fost prea tupeista si de aceea Partidul a permis cercetarea ei ! Credeti ca este singurul minister in care se intampla astfel de lucruri ? Am auzit ca sumele de protocol de care dispun aceste Agentii Guvernamentale si Ministere sunt IMENSE !

?  •  12 februarie 2010, 8:57

neagu – subsecretarul de stat – se plange printre prieteni ca nu mai sta la mts, ca sunt bani prea putini si ca el face naveta din moldova si ca i-ar fi zis si nevasta sa lase ***** mts-ul sa faca si el bani ca toti fac bani in jurul lui numai el sta ca ****** si pierde vremea!

zuzu  •  12 februarie 2010, 8:57

Unde sunt inregistrarile alea?

Daniel  •  12 februarie 2010, 9:37

Pina in ’90 sportul romanesc a fost condus de generali sau activisti de partid.Bine ,rau au facut fata si se pot lauda cu pozitii fruntase in lume.Acesti parveniti de acum,nu fac nimic,maninca banii statului de pomana.Oameni buni,face-ti curatenie in acest minister sau agentie,cum vreti sa o numiti,pina nu e prea tirziu !

omu rau  •  12 februarie 2010, 9:39

voiculescu=>antena 1=>gsp=> tolontan
filiera care cica face ceva impotriva sistemului. de fapt e o comanda venita pe cale politica de la „propretar” tot ceea ce dezvaluiti. sunt contra personajelor despre care relateaza tolontan, dar intrebarea e astia sunt primi hoti din sport? dar despre ceea ce se fura in fotbal de ce nu scrieti? aaaaaaaa acolo e audienta mare si nu se poate scrie asa ca pierdeti audienta. sau nu mai da jiji banu sa apara 8 articole din 10 cu steaua? dar despre hotiile din baschet de ce nu scri? de arbitrajele jegoase? prea neinteresant nu? cine citeste despre baschet?
despre hotiile din box si handbal nu intereseaza pe nimeni. avem un sport curat dar de condus de 22 de directori hoti si un ministru incompetent. asa e oare? ma indoiesc. de ce nu duceti pana in panzele albe lupta asta cu hotia si va limitati strict la regimul politic cu care nu sunteti de acord? simplu. pentru ca sunteti niste slugi pesediste care sapa la mormantul altora. sper sa ii si daramati. dar sa ramaneti obiectivi si fata de regimul care va veni si va va aduce prosperitate.
pace sa aveti

mario  •  12 februarie 2010, 10:02

La Galati sef pe Directia de Sport este un fotbalist de liga III , un baiat deosebit de inteligent care deabia si-a luat bacul.
Dar cel mai tare e adjunctul organizatiei de tineret pdl fost recidivist, puscarias cu acte in regula , concubinul presedintei organizatiei de tineret care este fata unui fost general de jandarmerie, cu ajutorul caruia i sa cosmetizat un pic cazierul, caci vorba aia statutul partidului nu permite pe functii oameni cu cazier.
Ceea ce su uitat domnii sa faca e ca a stat in camera cu vreo 40 de insi care nu prea pot fi scosi din catastife

JUSTITIARUL  •  12 februarie 2010, 10:03

Ft bine. NU-i lasa sa respire nici un minut…fa-i sa-i apuce disperarea, chiurile, cosmarurile…sa nu mai aiba liniste si sa nu mai poata dormi noaptea. Prea s-au crezut stapanii Romaniei…prea si-au batut jor ce toti romanii. Niste parveniti cu totii. RUsine Basescu si rusine Boc …sunteti niste ipocriti care ati adus o sleahta de infometati si de avizi de bani/putere sa ne saraceasca de tot. Nu aveti nici un simtamant patriotic in voi…mi-e scarba de voi.
Armata este singura institutie care mai face cinste Romaniei.
In rest, toti sunteti o apa si un pamant.
Iar Ridzi…tu si cu toata gasca ta …pe voi v-au auns blestemele romanilor.
LA INCHISOAREEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

montecristo  •  12 februarie 2010, 10:05

bun,si? ati gasit oameni corupti. toti din pd-l (evident, puteau fi de oriunde, nu conteaza ce drapel au in fata). foarte ciudat ca a trebuit sa treaca 20 de ani sa se confirme un lucru pe care toti il stiam deja ca sigur si chiar cu dovezi!… oriunde te duci, in oricare organizatie, exista oameni care stau degeaba, adusi degeaba, care isi iau salariul degeaba. cam teoria chibritului, tolo. mai bine tragi apa si iti vezi de treaba prin alte parti…

Ciprian  •  12 februarie 2010, 10:11

Trist!Foarte foarte trist…….iar romanii au facut o revolutie ca sa-si bata gunoaiele joc de ei

fane  •  12 februarie 2010, 10:12

ia uite unde era Del Pietro al Romaniei, adica Tolontan!!! pai binne mai baiatule combati, combati dar numai intr-o directie??? Pai PSD si PNL sunt si au fost „vergine”. Pai in 2004 cand Nastase-Bombonel incalecase toata presa din Romania nu ati „ciripit” (asta ca sa nu zic carait) nimic, ba da nimic. S-au cumparat fregate (comision = 10milioane euro luate de o singura persoana) nu v-a pasat, pai pe langa ce a facut Ridzi e mizilic numai daca te gandesti ca o persoana din Romania, un functionar public, a luat comision=mita 10 milioane de euro!!! Chiar nu te intereseaza sa developezi afacerea??? A da e in directia cealalta e interzis, forbidden, vietato

rapidist de cand ma stiu  •  12 februarie 2010, 10:15

Catalin,nu esti singur,suntem cu tine macar si virtual!:)Dar oare cei care scriem aici,din cand,in cand,am iesit la vot sa incercam sa scapam de ,,mafia portocalie”? Foarte putini,cred eu,ca altfel ,cu toate ,,furaciunile”facute de ei,am fi reusit sa-l dam jos pe base si poate sa aflam si mai multe.Asa ei continua sa ne sfideze si sa ne spuna:,,ciocu mic,acum noi suntem la putere”!Tineti minte replica celebra a doamnei aleia portocalie! Oare va trebui sa mai facem inca o revolutie ca sa scapam de astia? Daca da,contati si pe mine!

Grancea Mihail  •  12 februarie 2010, 10:17

Incompetenta, tupeul si ignorarea prevederilor legii sunt cuvinte de ordine a acestor tineri.
Mai se adauga si rautatea si lipsa de respect fata de cei care au vechime, sunt functionari si nu contractuali plasati pe posturi de conducere, cu salarii necuvenite si inadecvate cu vechimea in munca. O sfidare a celor care au o cariera si care sunt blocati in activitate de fanteziile acestor emanati ai parditdului stat PD-L.

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2010, 10:22

fane: in 2004, cind NASTASE ERA PREMIER,gsp a scris despre doua operatiuni scandaloase:
1. Cele 400 de sali de sport atribuite clientelei politice
2. Campania electorala facuta de Anghel Iordanescu in favoarea PSD+PC!
dar tu nu citeai aunci, dupa cum nu citesti nici acum. Doar vituperezi

Sf.Sisoe  •  12 februarie 2010, 10:35

Probabil că cel mai mare dar al democraţiei este faptul că, mai devreme sau mai târziu, orice se află şi presa poate vorbi şi scrie. Demersul vostru este excepţional!

Petru  •  12 februarie 2010, 10:39

Faceti o treaba foarte buna demascand banditii care conduc Romania, in frunte cu Basescu si lichelele lui ! De fapt urmasi si tovarasi ai tuturor banditilor care au condus Romania din 1990 pana astazi !…si urmasi ai banditilor ceausisti-securisti si comunisti…si chiar ai banditilor de dinaintea ultimilor…Se pare ca banditismul conducerii romanesti este un INVARIANT al societatii romanesti – adica o caracteristica structurala…un alt invariant este „prostimea” jefuita…adica noi, majoritatea…ar fi multe de spus…continuati ! demascatii, chiar daca, sunt convins, nu vor patimi cu nimic acesti banditi, aceste scarnavii ale speciei umane (o specie si asa degenerata!)…justitiarii Romaniai sunt tot banditi de-ai lor, poate nu 100 %, dar suficient ca sa-i salveze !

cezar  •  12 februarie 2010, 10:54

‘Profesionalismul DNA’= pleonasm
guvernul boc=incompetenta,ginder gardner,caterinca…..
la gara cu totii

cezar  •  12 februarie 2010, 10:55

kinder garden.sorry
tot spre gara cu ei repejor va rugam

Jhonny  •  12 februarie 2010, 11:17

Tot guvernul Boc este incompetent, vedeti ca nu stiu sa ia masuri anticriza, le da ideei patronatele, dar guvernanti sunt muti, vai de steaua PDL sunt numai 2 ,3 profesionisti, ceilalti sunt marinari, firme de bordura si asfalt si de consultante, alti sunt paranoici, un partid de 2 lei votati de prostime … va zic numai „Sa Traim bine !!”

Noi PDL-ul ce credeati ca voi poporul roman …****

tudor  •  12 februarie 2010, 11:20

NU-i lasa Dle Tolontan, nu-i lasaaaaaaaaa, ca ne casapesc prin deciziile pe care le iau. Sunt niste incapabili, sunt pusi acolo doar sa fure si sa faca tara praf. Felicitari!

Andrei  •  12 februarie 2010, 11:59

Claudia Radu este sustinuta de Silvian Ionescu care a propus-o in 2004 alaturi de Domnul Stan-administratorul unei firme pe care Ionescu o are cu Sulfina Barbu- pe lista consilierilor locali sector 3.Daca va uitati pe site-ul pdl sector 3 veti vedea ca majoritatea tinerilor cu functii de vice-presedinti au avut sau au legaturi patrimoniale cu Silvian Ionescu.

silviu  •  12 februarie 2010, 12:18

In privinta sportului,problema e a oamenilor „de” si „din” sport.Daca marile valori ale sportului romanesc ar lua atitudine,in mod real,impotriva ingerintelor politicului in sport,impreuna cu presa ar putea stopa aceasta invazie a „******* de partid si de stat” .Dar aceste varfuri ale sportului nostru ,din pacate ,nu sunt combative decat atunci cand le este afectat interesul propriu.De acest lucru profita si asa-zisa clasa politica de la noi.Mare pacat!

este strigator la cer  •  12 februarie 2010, 12:22

nu se poateeeeeeeeeeeeeeeeeeeee asa ceva. Felicitari Catalin! Si cand ma gandesc ca asta este situatia la toate nivelurile in Romania….nu-mi vine sa cred…..este inacceptabil, Catalin, sa mergi pana la capat, daca te vei opri inseamna ca ori te-au SANATAJAT, ori te-au CUMPARAT!

Ionut Pitesti  •  12 februarie 2010, 12:32

Draga TOLO te rog sa apleci urechea la cele spuse de BOMBO, sa nu uitam ca ‘doamna ridzi’ este gestanta (‘rautacisme’ iesite din ura pe care i-o port, Dumnezeu sa ma ierte). Mai menajeaz-o si tu putin ca din pacate vor avea EI „grije” sa o menajeze de tot. Uite cum transcende orice bariera (crek e pleonasm nu sunt sigur) politica dragostea de furt, uite cum hot la hot nu-si scoate ochii.
Banala urare:’tine-o tot asa’. SI TINE-TE TARE, crek si tu te vei ingrozii de ce o sa mai iasa la iveala.
In incheiere sa fim omenosi cu cei care ne fura, sa intoarcem si buzunarul (obrazul nu era din context) celalalt, putin umanism nu strica la nimeni. Ceausescu nu a reusit cu OMUL NOU, politicienii au reusit cu oameni noi maodalitati noi de FURT.
HAI CONDAMNAREEEE!!!!

drstoica  •  12 februarie 2010, 12:45

Chiar daca pare emfatic, Tolo, tu esti un pic de erou in societatea asta bolnava. Pe vremea unei crunte anomii care domina Romania, se mai gaseste cate unul care sa dea picioare in gura sistemului. Asa cum scriu si altii pe-aici, nu stiu daca le vei sparge dintii, insa esti dator sa dai in ei pana la capat; gandeste-te ca sunt destui care te sustin, care isi doresc cel putin la fel de mult ca si tine ca mizeriile sa ajunga la canal. Daca si cei de pe-aici, care te sustin, vor intelege ca schimbarea se face si invers (de jos in sus), daca vor intelege ca sa arunci o hartie pe trotuar, in loc s-o pui frumos in cosul de la 2 metri distanta, e tot un lucru f urat, inseamna ca mai avem o sansa.
Bafta!

isse  •  12 februarie 2010, 12:53

Multumim Catalin, pentru munca ta!!
Mie imi vine sa intru **** in toate ministerele pe rand si sa fac curatenie….

tiberiu  •  12 februarie 2010, 12:59

scoate-ti domnilr femeile din conducerea sportului rominesc,nu vedeti ca distrug sportul,ele fura mult mai mult ca barbatii,cind aveam inainte barbati care se ocupau de conducerea sportului era totul bine,femeile sa isi educe copiii ca se intimpla tot mai multe cu tineretul,sa faca de mincare copiilor ca de aceea sunt pline fast foodurile,fiindca mamele moderne nu mai fac nimic,ar trebui sa se dea o lee ca copii care fac abateri grave sa suporte rigorile legi impreuna cu mama lor,fiindca vina pt. cresterea copiiilor le apertine lor,educatia care i-o da in cei 18 ani conteaza mult mai mult decit cea care i se da la scoala.

george  •  12 februarie 2010, 13:07

george ….este bine cand cineva descopera asemenea „marlanii”,dar totusi…pe vremea PNL-ului si a PSD-ului nu au fost asemenea probleme de deturnare de fonduri? Nu sunt simpatizant al vreunui partid,dar voi care sunteti „inregimentati’ sub un stapan, aveti o optica bizara asupra mai multor probleme…sunt de acord sa fie inchisi toti care au facut infractiuni,indiferent de culoarea politica,dar dati si in alte culori…prea este vizibil…Cei care sunt la MTS sunt incompetenti,de acord,dar cei dinaintea lor cum au fost? Vezi cum esti mai Cataline,nu ai mai avut acest avant….pacat si tu ai fost folosit…,dar ai facut o treaba buna. Jos palaria! …parca iti suna cunoscut!

Takama  •  12 februarie 2010, 13:07

Intr-o tara de hoti…vrem regele sa fie cinstit? Schimba-te tu! Acum,azi, si nu maine! Fii, tu, onest si moral…apoi unul cate unul vom umple o tara cu oameni cinstiti si morali. Asa ne vom putea pune un rege dintre ai nostri, ca si noi…, dar pana atunci sa furam de la hoti si sa dam la hoti!

Tudi  •  12 februarie 2010, 13:11

Sunt convins ca ai mare dreptate si sunt dovezi impotriva ei, dar cand formezi imaginea acestori oameni (Sorin Moldovan, Claudia Radu) din citari ale unor martori anonimi parca stirbesti din puterea de convingere a articolului.

Asa pot sa citez si eu ca un angajat al GSP spune despre Catalin Tolontan cum ca:

„Se crede Dumnezeu si vorbeste de sus cu toata lumea. E un ingamfat care isi varsa frustrarile pe angajati si pe blogul sau personal”

Tu stii ca nu e adevarat, eu stiu ca nu e adevarat. Dar un cititor neutru?

Ionut  •  12 februarie 2010, 13:13

Demersul Gazetei este interesant, deoarece, citind atent, vom intelege ca nu PDL si oamenii sai reprezinta problema, ci intreg sistemul politic romanesc. In locul PDL- ului, PSD- ul si PNL- ul, daca erau la conducere, faceau acelasi lucru. Din pacate!
Problema Ridzi ramane pe mana DNA- ului. Insa am indoieli mari ca se va ajunge la o sentinta finala. Este posibil sa cada capete doar din randul directorasilor. Insa persoana cu stampila finala, fara de care toata risipirea nu s-ar fi produs, nu cred ca va pati ceva. Este insarcinata, nu? S-a gandit din timp ce trebuie sa faca. Oricum, sa lasam organele competente sa-si faca treaba, cu speranta ca o vor face bine.
Problema adevarata este alta. Si anume cum sa purificam acest sistem politic de toate mizeriile sale. Dictatura nu e buna, anarhia fara orizont si, acum, in Romania, nici multipartidismul se dovedeste a nu fi bun. In multipartidismul romanesc fiecare partid are propria clientela si uita la vremea puterii de competenta si bun- simt. Cum il curatam de clientela?
Sa gandim un nou sistem? Solutii…

hirogen  •  12 februarie 2010, 13:21

Asa, si ? Ce crezi ca rezolvi Tolo cu anchetele astea ? Ai nimerit-o cu Ridzi, dar acum „baietii” sufla si-n iaurt ! In ceea ce priveste ” partidul unic ” – cum spui tu – nu pot sa-mi dai seama daca ai ceva in potriva PDL-ului, dar sa stii ca ei toti sunt o apa si-un pamant, si nu ma mira ca ajung in functii d-astea numai loseri care au pupat unde trebuie cand a trebuit.Si pesedeii si peneleii si pedeleii vor face la fel mereu cand vor pune mana pe ciolan ! Asa ca, take it easy si lasa-i ca nu rezolvi nimic daca ii demasti !

m.bebe  •  12 februarie 2010, 13:23

AM SPUS SI O MAI SPUN INCA ODATA ,PD-L ESTE UN PARTID DE INFRACTORI IN FRUNTE CU CEL CARE LA INFIINTAT SI CU CEL CARE IL CONDUCE ACUM ,TOTI FRUSTATII DIN FSN SI PNL AU AJUNS AICI ,ESTE GRAV SI MULTI ROMANI NU VAD ASTA SI CONTINUA SA-I VOTEZE ,TRAG SPERANTA CA DUPA URMATIRUL CINCINAL SA AIBA VIATA TARANISTILOR ADICA SA NU SE MAI AUDA DE EI CA NUMAI NENOROCIRI FAC ,CINSTE LUI CATALIN TOLONTAN PETRU CEEA CE FACE SI SCOATE LA IVEALA TOATE NEMERNICIILE ACESTOR MAFIOTI ,BINE ZICEA VADIM CA TRAIM INTRUN STAT MAFIOT ,DEIA A FOST SI MARGINALIZAT,ASTEPTAM SI ALTE NOUTATI D-LE TOLONTAN .

Alex  •  12 februarie 2010, 13:23

Din pacate asa merg treburile si la multinationalele private de la noi. E plin de familii la nivelele cele mai inalte dar si la cele de jos. Gradul de competenta e acelasi cu cel de la stat!
In ceea ce priveste statul, cei de la putere au fost votati de noi si vor ramine acolo pina la adinci batrineti. Noi ramine sa ne lamentam, cum face romanul de cind lumea. Cei mai multi care si-au dat seama au plecat din tara asta chiar daca acuma se chinuie acolo unde sint.
Treaba asta cu su[unerea oarba este si va ramine caracteristica romanilor. Asa am suprvietuit 2000 de ani pe aceeste paminturi si asa va fi si de acum incolo.
Ar fi timpul de o revolutie ADEVARATA in tara asta dar din pacate nu a mai ramas nimeni in ea care sa o si poata duca la indeplinire.Mamaliga nu explodeaza!

Tiberius  •  12 februarie 2010, 13:49

Ce bine imi pare ca l-ati votat pe Basescu! Se intampla ceva cu rimanii di Romania, de fiecare data aleg ce este mai prost pentru ei pentru tara! Pacat de Tolontan, care este un tip super si inecarca sa faca ceva…ceva ce noi nu ne dam seama, sa lupte cu un sistem murdar, bolnav de putere si daunator societatii. Sper sa nu fie o lupta „cu morile de vant”, ci sper sa fie acelasi Tolontan si pe viitor, perseverent, chiar mai perseverent, si timpul, cu siguranta il va rasplati! Succes in continuare, Tolontan, si multumim ca existi! 🙂

Sorin  •  12 februarie 2010, 14:20

Citesc ce scriu unii si ma crucesc de verva acestor activisti care vorbeste de un partid sau altul.
Bravo domnule Tolontan pentru articolele si munca depusa.
Iar pentru unii activisti care sar acum dintr-o parte sau alta,sa va fie rusine.De ce spun acest lucru ? Pentru ca de furat nu se fura doar de acum,se fura incontinuu din ’90 incoace.De ce nu s-a incercat demascarea si celor dinainte? Nu dati vina doar pe un partid pentru ca toate fac acelasi lucru cand ajung la conducere.Din pacate avem un sistem corupt de la varf pana la temelie.
O zi buna va doresc tuturor.

eugen  •  12 februarie 2010, 14:20

sper ca toti care au votat cu basescu au si compasiunea necesara pt oamenii despre care se vorbeste aici…si dc iesea altceva sistemul era acelasi…dar macar dadeam de mancare si la altii..

Comentează