Doua din media

UPDATE: Jurnalul National, ziar la care Adrian Paunescu avea o rubrica, va scoate miine o editie speciala, integral dedicata poetului.

vineri, 5 noiembrie 2010, 5:19

UPDATE: Jurnalul National, ziar la care Adrian Paunescu avea o rubrica, va scoate miine o editie speciala, integral dedicata poetului.

1. Gazeta Sporturilor a realizat o editie speciala care va distribui diseara la meciul Universitatea Craiova – Otelul Galati, pe stadionul din Banie, epicentrul atasamentului lui Adrian Paunescu pentru fotbalul romanesc. Ziarul a reconstituit doua dintre momentele mitice ale „Universitatii”: compunerea imnului si momentul tensionat in care s-a nascut expresia „Campioana unei mari iubiri”.

2. Midas Media, condusa de Silviu Ispas, fost ARBO, comunica faptul ca din 2011 va vinde spatiul publicitar din ziarele sale de provincie la CPM. Midas sustine ca a devenit regie-lider pentru presa locala, cu peste 1 milion de cititori pe zi, audienta consolidata.

Comentarii (2)Adaugă comentariu

G.  •  5 noiembrie 2010, 20:56

Toti oamenii buni si talentati se duc prea devreme. Dumnezeu sa-l odihneasca! Va ramane mereu intre noi! Am gasit un interviu amplu cu dumnealui, m-a pus pe ganduri…

http://alexdumitriu.blogspot.com/2010/10/de-vorba-cu-adrian-paunescu.html

Sa fie intr-adevar inceputul leacului? « Catalin Petru  •  5 noiembrie 2010, 23:42

[…] Spre finalul discuţiei, doctorul Ghinea a insistat să subliniem că el şi colegul său Aurelian Radu nu sunt medici. “Nu avem calificarea să dăm informaţii folositoare pacienţilor individuali. După apariţia articolului şi a comentariilor în mass-media, am fost contactaţi de pacienţi din Franţa, România şi SUA, care au cancer şi care au sperat că îi putem ajuta. Din nefericire, nu îi putem ajuta direct în nici un fel. Tot ce putem face este să lucrăm cât putem de intens pentru a ajunge cât mai curând la stadiul aplicaţiilor la pacienţi. Agenţii care se vor injecta la pacienţi, şi care trebuie produşi de aici înainte, trebuie să satisfacă cerinţe mult mai mari decât pentru experimentele pe animale. Trebuie ca experimentele pe animale să răspundă la majoritatea întrebărilor de bază legate de acest subiect. Timp chiar mai lung va fi necesar ca să se studieze pe animale alte aspecte, care la acest moment nu sunt prioritare, dar se pot dovedi foarte importante. Am folosit în experimente pe animale un anticorp produs de celule hibridom şoarece/om, care sunt cele mai folosite pentru scopuri de cercetare. Acest anticorp nu poate fi însă injectat la oameni – este necesară construirea unor variante compatibile cu sistemul imun uman, numite “anticorpi umanizaţi”. Astfel de anticorpi nu sunt necesari imediat, ci într-o fază ulterioară când se va trece la aplicaţii la pacienţi. de aici http://www.gandul.info/news/romanii-care-au-descoperit-leacul-visat-de-o-lume-intreaga-realizarea-unui-medicament-universal-pentru-cancer-poate-fi-o-chestiune-de-luni-de-zile-exclusiv-7692607 via https://www.tolo.ro/2010/11/05/doua-din-media/ […]

Comentează