Fluierul din tribune

Ninge ca-n Esenin. E un tip din lotul lărgit al lui Lobanovski.  Scuze pentru dubla aroganţă! Nici unul dintre ei nu are cont pe Facebook, „uită-te la tine, nu înţeleg ce spui pentru că vorbeşti despre două lucruri deodată”, aproape că strigă fata către prietenul ei Mark,  fondatorul Facebook, chiar în prima scenă din filmul scris de Sorkin. Hai că sînt prea multe nume!

duminică, 6 martie 2011, 10:10

Ninge ca-n Esenin. E un tip din lotul lărgit al lui Lobanovski.  Scuze pentru dubla aroganţă! Nici unul dintre ei nu are cont pe Facebook, „uită-te la tine, nu înţeleg ce spui pentru că vorbeşti despre două lucruri deodată”, aproape că strigă fata către prietenul ei Mark,  fondatorul Facebook, chiar în prima scenă din filmul scris de Sorkin. Hai că sînt prea multe nume!

Ninge rău de tot şi Steaua pierde în faţa Braşovului. Au trecut 24 de ani de cînd această echipă o învingea în Supercupa Europei pe Dinamo Kiev, pentru pedanţi iată legătura cu Lobanovski!, 24 de ani în care Steaua şi-a colecţionat, pe baza acelor performanţe, cei mai mulţi suporteri pe care i-a avut vreodată o echipă românească. Chiar şi în Braşov sînt mai mulţi suporteri stelişti decît fani ai „Steagului”. Nu e nimic infamant, aceasta e istoria.

Dar istoria se va termina, dacă nu cumva s-a sfîrşit deja. Nu neapărat cu acest 3-0 uluitor, îngheţat şi divin meritat al braşovenilor în Ghencea, ci cu toată neputinţa din ultimii ani. Steaua n-a fost întotdeauna puternică. Dar niciodată n-au suflat spectatorii în fluier, ca să mimeze că a ieşit mingea afară, sperînd că-i vor păcăli pe oaspeţii plecaţi pe încă un contraatac şi gata, gata să facă 0-4.

Comentarii (88)Adaugă comentariu

pantacruel  •  6 martie 2011, 22:22

tolo, esti dat dracului! ce sa mai… 🙂

Zavalita  •  6 martie 2011, 22:28

Steaua nu are :

1. Patron de calitate
2. Management profesionist
3. Antrenor de valoare
4. Un capitan de echipa
5. Jucatori capabili sa faca diferenta

Ce mai are (inca) Steaua :

Istoria si suporterii + niste jucatori tineri care daca sunt crescuti cum trebe ar putea ajunge fotbalisti intr-o zi.

E muuuult prea putin sa faci performanta si tare mi-e frica ca si entuziasmu suporterilor o sa moara incet incet.

Catalin  •  6 martie 2011, 22:31

Frumos si totodata adevarat…
Nu se poate face performanta cu niste jucatori care nu alearga pe teren si cu un antrenor care pur si simplu nu are treaba cu antrenoratul..sincer,daca as face o echipa din liceul meu,pariez ca ne-am bate de la egal la egal cu Steaua.

Cip  •  6 martie 2011, 22:32

Ce ai stelistule, ti s-au inecat corabiile?

forta steOAIA  •  6 martie 2011, 22:32

mie mia placut stiaua in seara asta ; prost a fo doar burdujan in rest baetii au jucat bine dar nasoi aia din brasov sau aparat tot meciu
batem la baranesti si neam scos !

Gabi  •  6 martie 2011, 22:37

Poate le spui si celor de la Gazeta ca Steaua nu mai este ce-a fost, si poate renunta la obiceiul de a pune 8 stiri din 10 cu Steaua. Oricati suporteri ar avea, vorbiti extrem de mult, totusi, de o echipa mediocra !

radu raul  •  6 martie 2011, 22:38

tolo,te amagesti singur,referitor la suporteri!cei mai multi suporteri ii are craiova!steaua,n-a reusit in viata ei sa umpla un stadion!a venit real madrid si steaua a avut 15-17000de spectatori!cat a avut craiova media pe tur!eu am facut armata in ghencea,si in anul cand steaua castica cu anderlecht(3-0),eram in tribune,vreo 3000 de militari in termen si vreo cateva mii de suporteri!steaua e echipa ziaristilor,politicienilor si a etnobotanicilor!ce ziarist esti tu,ce argumente ai sa sustii asa o prostie?pe ce te bazezi?daca ar avea suporteri,ar veni la meci!logic ,nu?craiova n-a mai avut nici-o performanta de 20ani si umple stadionul!steaua,echipa cea mai urata,si cu un palmares fals si mincinos!trebuiau si steaua si dinamo lipsite de palmaresul anterior revolutiei si retrogradate!apropo,pana nu vii cu argumente cum ar fi ,stadion plin,te rog nu mai vb de steaua!stiu ca plangi de umilinta dupa 0-3,putea fi usor mai mult,de ex un penalty neacordat pe final brasovului!e explicabil sa tii cu steaua ,si-ti inteleg gusturile fotbalistice sunt in perfect acord cu cele politice!

eu  •  6 martie 2011, 22:38

Am impresia ca u ai o tenta de frustrare in ce ai scris.e clar ca nu suporti echipa Steaua sau tot ceea ce este legat de clubu` asta.daca erai un ziarist adevarat criticai direct faptul ca vinovati sunt patronul si antrenorul dar nu te lega de istorie si de un simbol al fotbalului romanesc.Oricum parerea mea despre tine este ca u esti un simplu papagal prin ceea ce arati , doar ai asteptat momentul oportun sa-ti exprimi frustrarile,expiratule 😉

andreica gogu  •  6 martie 2011, 22:42

sunt multi de vina, fiecare avand cate o particita de vina, dar totul pleaca de la origine, acest malefic becali, care prin lipsa de educatie a distrus ceeace generatii intregi au faurit . RUSINE BECALI, RUSINE BECALI, RUSINE BECALI !!!!!!!!!!!!!!!!

Răzvan Ionuţ Dobrică  •  6 martie 2011, 22:43

„Chiar şi în Braşov sînt mai mulţi suporteri stelişti decît fani ai “Steagului”. Nu e nimic infamant, aceasta e istoria.”

E diferenţă mare de tot între „suporteri” la victorie şi SUPORTERI.

Dragos  •  6 martie 2011, 22:45

Un articol fara continut. Un mare nimic spus cu niste cuvinte ce incearca sa para inteligente. N-am mai vazut un articol in care sa nu se spuna nimic de foarte mult timp

mirel  •  6 martie 2011, 22:47

of …..imi vine sa plang..Lacatus=Hagi adica 0

codrin  •  6 martie 2011, 22:48

Da Cata…dureros dar adevarat…se impune o schimbare majora la Steaua..incepand de sus,..sus…SUS de tot!

Dragos C.  •  6 martie 2011, 22:49

Steaua este o echipa mizerabila de peste 12 ani, de la ultimile calificari in CL dinainte de „Era Gigi”. Toate calificarile in Liga Campionilor le-a obtinut pe campionate blatuite, pe valize, comisii la Liga si arbitrii corupti!. In afara de victoria de la Kiev, sa facut de ras la fiecare participare in CL. Chiar si in sezonul in care a facut 5 puncte a blatuit cu arbitrul returul cu Dinamo Kiev! Au fost ridicoli tot timpul luand bataie la scor de la toate echipele care i-au vizitat! Steaua a facut 1 punct (UNUL!) in doua editii consecutive de CL. Becali radea de Dinamo si de toata lumea ca el se califica in CL iar ceilalti se uita dar facea acest lucru numai cu blaturi, valize, arbitrii corupti si cu ajutorul lui Mitica! Cand au inceput arestarile la arbitrii si Mitica nu a mai pus botul la cascaval, dupa ce a vazut si cum este in puscarie, lui Gigi i-a fost frica sa mai cotizeze, mai ales ca i-a fost confiscata si valiza la Cluj! Acum Steaua isi arata adevarata valoare! Aceasta este Steaua secolului XXI! Tot respectul pentru ceea ce a facut Steaua inainte de Revolutie dar lucrurile acelea au trecut demuuuult, demult! In momentul de fata, de fapt de niste ani buni, Steaua este o echipa de pluton, modesta si ridicola prin declaratiile conducatorilor, indiferent cum s-au numit ei: Becali, Paunescu, MM Stoica etc.

cristian  •  6 martie 2011, 22:50

@Domnul Tolontan:
Adevarul e ca suferi, uite pentru a-ti alina suferinta citeste link-ul de mai jos:
http://dexonline.ro/definitie/obiectiv

Si, eventual, transmite-l si colegilor tai din redactie, poate inteleg si ei ceva!
Si daca nu intelegeti nimic, nu conteaza, doar sunteti junalisti sportivi!

Andrei Cristian  •  6 martie 2011, 22:51

Cred ca ar fi aruncat si prosopul alb din tribuna si sa se termine 3-0 la masa verde, insa nu s-ar fi vazut din cauza zapezii. Si al naibii, nimeni dintre fotbalistii stelisti de pe teren nu zice „asta imi este valoarea – nu pot mai mult!”, doar „si-au dorit mai mult victoria”.

rippersash  •  6 martie 2011, 22:51

Respect!!!

nos  •  6 martie 2011, 22:51

Cataline, imi mai aduc aminte de inca o victorie a Stelei cu Spartak Moscova la ei acasa, cand la fel ningea ca in povesti.
Chiar ca vorba cui a facut cronica meciului, data trecuta cand a nins asa in Ghencea la un meci era cu Villareal in sferturile Cupei Uefa.
Ce vremuri…
Daca Becali crede ca face treaba cu Burdujan (pe care eu unul cand era la Rapid radeam de ei), am ajuns rau de tot.
Unde-s atunci Ochirosii, Andrei Ionescu, Onicas?
Lacatus n-are nici o vina.
El e o victima!

lucian  •  6 martie 2011, 22:52

Exceptional ! Felicitari, domnule Tolontan si mult succes in continuare „stegarilor” !…

andronache  •  6 martie 2011, 22:52

Domnule Tolontan,
va rog sa incetati cu elucubratiile vizavi de Esenin si Facebook!
nu mai faceti trimiteri la poezie atunci cand trebuie sa scrieti despre o echipa lamentabila si un antrenor asijderea!
eu inteleg frustrarile dumneavoastra de artist constrans sa scrie despre un campionat mizerabil precum cel al Romaniei, dar e cazul sa reveniti la analiza rece, lucida si obiectiva a comentatorului sportiv.

ionescu  •  6 martie 2011, 22:52

chiar ca sunt prea multe nume. chiar va uitati la meciuri d-astea de mana a douazecea?

bau  •  6 martie 2011, 22:53

Trebuie neaparat sa fie sensibil? Sensibilizam?

Microbeast  •  6 martie 2011, 22:54

Daca nu vine Protasov sau Grigoras in locul lui Lacatus, nici UEFA nu prindem.
Si ar fi tare bine sa plece si Becali, oricand.

Darius Cretu  •  6 martie 2011, 22:55

Sunt un suporter stelis si de data asta apreciez ceea ce ai scris.
Totusi, indiferent cu cat va pierde Steaua in oricare meci, suporterul adevarat, va ramane mereu alaturi de echipa si la bine si mai ales la greu.

fanulumocanu  •  6 martie 2011, 22:55

nu-i nimic trist in 0-3 cu brasovul. se intampla. acum doar ne aducem aminte cum a plecat piturca, cum a plecat hagi, cati antrenori au fost la steaua in anii astia. invariabil se intampla la fel: eu nu-l dau afara dar nu ma mai intereseaza!

si daca ai pierdut niste meciuri, care-i problema? daca ai pierdut campionate, sa le pierzi avand strategie, sa le pierzi ca un aristocrat. pentru ca asta este clubul STEAUA, un aristocrat in fotbalul european.
ca sa fugi la infrangeri, sa conduci dupa ureche, sa faci din infrangeri inmormantari iar din orice victorie nunta, nu trebuie sa fii aristocrat, e suficient sa fii tambalagiu.

MYKE  •  6 martie 2011, 22:58

lacatus LASA-NE ESTI VARZA RAU OMULE

marian  •  6 martie 2011, 23:01

doar chiorii nu au vrut sa vada ca aceasta echipa cu lacatus antrenor e o echipa mediocra si de dragul audientei tot sa incercat pe toate caile(presa si tv)sa se vopseasca gardul.p.s.:poate poti sa-i convingi tu pe lacatus si hagi sa se opreasca cu antrenoratul ca nu-i de ei(asta e nu trebuie sa se supere)si mai bine sa ramana in mintea tuturor ca doi vrajitori ai balonului rotund.

Vali  •  6 martie 2011, 23:01

Suporterii aia ai Stelei din Brasov si din orice oras din tara ori nu stiu ori sunt ignoranti! Steaua si Dinamo si mai apoi Victoria au distrus la propriu orice echipa din provincie furandu-le efectiv jucatorii prin metode ce tin de romane politiste la inceput ca mai apoi sa ii ademeneasca cu un caltabos si o halca de carne sau cu un loc in fata la dacia atat de ravnita. Teoretic , dupa 1989 ar fi trebuit pur si simplu desfiintate aceste echipe. Erau practic selectionata Romaniei si ar fi fost si culmea sa nu ai si rezultate pe plan international cu astfel de echipe.

fane visina  •  6 martie 2011, 23:01

am sperat ca ne revenim,am sperat ca va fi bine am sperat ca se va schimba becali ,am sperat ca steaua e totusi steaua, sunt suporter de o viata mai exact de 37 de ani…e timpul sa acceptam ca steaua e doar o echipa din liga I…si atat toate performantele din ultimii ani sunt pur si simplu intamplatoare…daca a ajuns sa ne bata brasovu precum real madrid, sevilia sau lyon suntem jos si trebuie nu sa fim realisti ci sa acceptam realitatea…si nimic mai mult

DD  •  6 martie 2011, 23:10

Au iesit gusterii la atac ! E plin netul de ei, jignesc Steaua care cum le vine, se iau de istorie , palmares…mai e si un lake pe aici care spune ca tot palmaresul Stelei si al lui Dinamo trebua sters …..taticu’ esti dus cu capul, linisteste-te! Steaua e asa din cauza lui Gigi, dar ceva foarte important este ca el, in prostia lui vrea sa faca bine, dar are consilieri prosti! Nu ii gasesc scuze si eu as prefera sa plece, dar daca nu pleaca, tre sa acceptam asta! Il regreta pe Piturca si noi la fel, poate il aduce inapoi! Mauit la astia care ataca Steaua, ei nu fac altceva decat sa vada meciurile Stelei si sa spere ca Steaua sa piarda, pt a-si putea varza pe aici invectivele la adresa Stelei si a suporterilor Stelei! Cum-necum, Steaua are cei mai mult suporteri inca….numarul lor este in continua scadere, foarte adevarat, dar cine este suporter adevarat niciodata nu lasa Steaua!
De suporteri din astia de rezultate nu avem nevoie, cum este la cfr cluj…..
Si mai vreau sa ii vad in prima echipa pe Ionescu, Onicas,Matei,Maicon si Gardos…..
Jucatorii din seara asta sa se trezeasca, fac de ras tricolul,culorile,palmaresul Stelei….sa le fie rusine! LA Steaua a jucat Lacatus, marele Hagi,Dumitrescu, Dan Petrescu,Majearu, Boloni….si ei ce fac ?! Afara cu indolentii si clubistii !

KUKY  •  6 martie 2011, 23:13

hai sa recunoartem ca brasovul sa intarit rau de tot!!!
a uciso pe steua in seara asta.
conceiceao este un antrenor f bun!!
FORZA STEAGU!!!!!!!!!!!!!!!!!HEY HEY HEY

marian  •  6 martie 2011, 23:15

Cataline asta nu e Steaua e fc becali sa de ani buni, pe vremuri cand eram copil mai ca nu stiam cum arata conducatorii stelei , erau doar antrenorul si jucatorii cei pe care ii idolatizam,acum cand am aproape 30 de ani am incetat sa ma mai duc pe stadion de aproape 3 ani si ma mai uit la fotbal doar sa ma amuz cand acesti inculti si fost bisnitari spera ca pot castiga tot doar ca ei au cei mai multi bani si prin urmare sunt cei mai destepti ,cei mai drepti si devreme acas,fotbalul e circ ,singura mangaiere este cand vad ca echipe gen Urziceni, Otelu si chiar si CFR le fura potul an de an acestor bisnitari.RIP Steaua

vanPersie  •  6 martie 2011, 23:17

ma da voi sunteti de groaza ma ..sunt echipe mari care iau bataie de la niste grupari mult mai mici dar nu se face atat tam – tam..dar asa ne place noua romaniilor sa dramatizam, sa injuram sa spunem noi care sunt vinovatzi si cine ar trebui sa plece sau sa stea…sau mai stiu io ce…si ce a luat bataie..mare branza…se mai intampla nu le poti castiga pe toate…aaaa ca a jucat prost asta este altceva dar asta e atat se poate acum…atat dramatism domne in niste comentarii de parca au murit oameni, relaxati-va ma oameni buni ca sunt si alte probleme in lumea asta nu ca a pierdut steua..poate la sfarsitul campionatului o sa fie mai sus decat cum si mai sus decat dinamo sau rapidul ( mai sus de poli , otelu sau vaslui nu are cum) asa ca ce tot mancati atat ..kkt..asta e au pierdut shit happneds.si cu asta basta…

TANASE  •  6 martie 2011, 23:18

SI INCA CEVA!!! NU VA MAI LEGATI ATAT DE BECALI SI DE LACATUS PROSTOVANILOR… VOI CE STITI DESPRE FOOTBALL?
PENTRU VOI STEUA TREBUIE SA CASTIGE TOT TIMPUL? UITATIVA MAI INTAI IN CLASAMENT SI DUPA VORBITI!!
BRASOVUL ESTE O ECHIPA BUNA!!! LA ANU ECHIPA ASTA SE VA BATE LA TITLU.O SA VEDETI!!!
PENTRU VOI FOTBALUL DIN ROMANIA ESTE DOAR STEAUA SI DINAMO? ECHIPE DE NIMIC!!” SUNT ALTELE MAI BUNE!-.

ovidiu  •  6 martie 2011, 23:20

Acum ,nu multi ani in urma, Steau invingea pe tabela fara drept de apel CFR-ul cu 3-1. Pe teren nu aratase nimic…decimase jocul, arbitrul fragmenta jocul parca in ciuda echipei ce pute construi mai mult. Romania era impartita in doua cei care urlau la nedreptatea comisa de arbitraj si cei car eminimizau aceasta nedreptate urmandu-si umilitor proriul si jalnicul interes de a acoperi neputinta echipei lor favorite de mizerile arbitrajului. Si acum defapt ce vreu eu sa spun :): 1. Tudor nu va ajunge niciodata arbitru mare desi are multe calitati si nu este partinitor si 2. cand toata lumea astepta o parere corecta si ascutita Un ziarist destul de corect si coerent in opinii pana atunci isi incepea apusul printr-o mizerabila interventie oda Stelei…..dupa ani si ani se intreaba retoric de ce a ajuns aici Steaua. Grav nu e ca a ajuns steaua…grav e ca a tarat fotbalul dupa ea….si ea o Stea adevarata alta data datorita mojicimii si micimi oamenilor din fotbal si din presa sportiva nu va mai straluci…poate niciodata

aliahmad  •  6 martie 2011, 23:20

Subscriu la cele scrise de andronache. Esenin… sa fim seriosi…e_senil articolul!

sorin  •  6 martie 2011, 23:22

Dle.Lacatus va rog sa aveti onoarea si bunul simt si sa demisionati! Sunteti CEL MAI INCOMPETENT ANTRENOR din istoria Stelei. Ati fost deja antrenor de trei ori si nu ati reusit nimic! Cred ca trebuie sa acceptati adevarul ca Steaua este o caciula prea mare pt dvs.
Mergeti in Divizia B, dar tare imi este teama ca si acolo sunt foarte multi tineri talentati intre ale antrenoratului si nu cred ca aveti loc nici acolo.
Nu este obligatoriu sa fiti un mare antrenor daca ati fost un mare jucator! Acceptati realitatea si, daca iubiti Steaua, dati-va demisia de onoare si numai ramaneti nici o secunda. Va tineti de scaun si nu va faceti decat rau.
Daca mai aveti un strop de mandrie, va rg sa plecati, dar tare imi este frica ca va lipseste acest lucru.
De ce credeti ca v-a lasat Porumboiu sa plecati de la Vaslui? Nu sunteti un antrenor decat cel mult de centruo de copii si juniori.
Asa ca, nu va mai chinuiti nici pe noi nici pe dvs.insiva si DEMISIONATI!!! Macar plecati cu capul ridicat, dar tare imi este teama ca nu vreti si atunci o sa fiti alungat cu pietre! Rusine dle.Lacatus si imi este si rusine de rusinea dvs, care va lipseste!
Sunteti penibil si azi la conferinta de presa ati fost foarte penibil. Va umiliti singur si se pare ca asta va face plecere. pai cum sa nu va faca cand va dati demisia dupa care sunati jucatorii sa va intoarceti. Nici in divizia C nu se fac asemenea gesturi.
DEMISIA DLE.MARIUS LACATUS!!!

Emil  •  6 martie 2011, 23:25

Bine ca e Steaua asta, Cataline, ca sa aveti despre ce si cine scrie. Lesinata, obosita, impleticita, e Steaua. Ai ce vedea in muzeu! 😉 Roaga-te sa nu se termine istoria ca nu se arata vremuri frumoase daca nici despre Steaua nu o sa mai scrieti. 😉 Ca sa ma joc si eu in parabole cu tine.

Aradean  •  6 martie 2011, 23:26

Tolo, Steaua aia de care vorbesti a fost facuta prin colonizare, cei mai buni jucatori din tara au fost adusi cu japca acolo. Vremurile s-au schimbat in fotbalul romanesc.Galati, Timisoara, Cluj sau Vaslui nu mai sunt coloniile Bucurestiului.Anul acesta campioana va fi tot din provincie. Este loc de mai mult, inca astept prima retrogradare din randul granzilor.

RIP Steaua.

Dante M  •  6 martie 2011, 23:29

Pe peretele unui bloc din Brasov, intr-un cartier recunoscut pentru numarul ridicat de fani stelisti, sta scris asa : „Mandrie de a fi ardelean, Onoare de a fi Brasovean, Rusine celor ce nu tin cu Steagu'”
Mai intai stegar si poate apoi stelist/rapidist/dinamovist sau orice altceva.

heheh.e  •  6 martie 2011, 23:39

sunt bihorean si ma rog pt sufletul lui Mateianu.D-zeu sa-l odihneasca in pace;steaua comunista l-a asasinat.FC Bihor -Steua 2-3.Asasinilor.

Andrei  •  6 martie 2011, 23:39

Uiti de semifinala cupei UEFA ceva mai recenta…e o seara trista dar povestea nu s-a terminat.

Vlad  •  6 martie 2011, 23:40

Eu nu-i inteleg pe care scriu mai sus ca steaua a jucat bine. Rezultatul spune totul. Suntem in 2011 si fotbalul inca se joaca pe goluri.

:)  •  6 martie 2011, 23:42

E timpul sa facem un scenariu: Steaua n-a mai luat nimic de 5 ani. Extrapolam aceste performante pe urmatorii 15 ani si apoi comparam numarul de suporteri cu cei ai Craiovei, Timisoarei, Rapidului etc. Ce obtinem? O echipa sustinuta prin articole sportive, reportaje trucate, valize cu bani si fantasmele de preamarire a „euro-parlamentarului” cu dosar penal George Becali. Iar ei in realitate sunt o formatie modesta care practica maxim 3 jocuri frumoase pe sezon. In rest chinuiala si scuze mult. Nu intamplator imaginea cu ei asezati in genunchi. Pana la finalul sezonului ii vom vedea tarandu-se?

ion vasile  •  6 martie 2011, 23:42

Incerc un sentiment de mila si compatimire fata de toti frustratii antistelisti din aceasta tara. In sfarsit se bucura si ei, dar nu pentru o reusita a cuiva, ci pentru nenorocirea care a dat peste Steaua, pe nume becali. Clanul becali, cu toti verii, nepotii si lingaii cocalarului nr.1 al Romaniei, a distrus Steaua. Marele club STEAUA a murit. Aceasta monstruozitate care activeaza la stadionul din Ghencea este reprezentanta lumii interlope, a nonvalorii, a smecherilor care au cucerit aceasta tara dupa 1989.

edis  •  6 martie 2011, 23:44

faci mare confuzie intre notunile suporteri si simpatizanti.
Steaua e acum ce a fost de la infintare, o facatura comunista atunci, mediatica acum. Oricat i-ar ridica presa la rang de mare echipa ei sunt si vor fi o adunatura demna de mila

csa  •  6 martie 2011, 23:53

Voi ziaristi impreuna cu becali a-ti reusit sa distrugesti acea ecipa (mit) din 86. Acuma va trezit¸i sa-o plangeti si voi. In final reusiti sa demonstrati ca sunteti toti precum MM. Va ti reusit obitivul: Steaua (csa) nu mai exista.

r.gabi  •  6 martie 2011, 23:55

Din nefericire,in momentul in care Steaua cazut pe mana unor indivizi fara pricepere si fara scrupule,din momentul in care Steaua a ajuns o „enclava” de un anume fel,in mainile unei familii,de oieri,covrigari,oameni care nu au nimic comun cu fotbalul,viitorul acestei echipe a devenit problematic.
Management de calitate,nu pot face niste neaveniti,care considera un club de performanta ca „jucaria”lor.
Imi este greu sa pronunt numele unor indivizi,care au doar calitatea de a fi „cetateni” ai acestei tari,incpand cu patronul,apoi cu acolitii sai sa pupincuristi si terminand cu imaginea”vajnicului PalMache”.
Toane,nebunie,coruptie,scandaluri televizate,ziaristi slugarnici,care cred ca fac rating,dar si ei , suspecti de de „cardasii”nedezinteresate,au contribuit si mai contribuie la declinul acestei echipe.
Eu sunt suporter al acestui club din anul 1962,dar de cand a sosit ca patron acest individ,nu am mai mers pe stadion,preferand sa urmaresc echipa la telvizor si cat va mai fi el patron sunt sigur ca nu voi merge.
Imi este jena ca sunt contemporan cu el si cu cei care il inconjoara si care de altfel se constituie in „brelocurile” sale.
Imi este rusine sa vad cum distruge clubul,aceasta persoana,care probabil in afara unei turme de oi si a propriei masini,nu a putut conduce nimic.
Firnele pe care le-a cumparat s-au dus de izbeliste si aceasta spune foarte mult despre aceasta persoana.
Vocatia lui este de distrugator si nu de constructor,iar cei din jurul lui ,nu fac altceva decat sa il sustina,in detrimentul tuturor suporterilor,in detrimentul sportului,al echipei.
Va mai ninge mult pe pamantul acestei tari,precum ninge in seara aceasta pana cand vom mai discuta despre o Steaua care sa obtina performante reale.
Sau poate ca nu vom mai apuca bucuria,plecarii”domnitorului nebun”

acela  •  6 martie 2011, 23:56

e cam ciudat ca, in aceeasi etapa, Rapid pierde la Otelul (de asteptat cumva, dar dupa ce Sumudica declara ca isi doreste sa ia Otelul titlul!), Dinamo nu trece de Pandurii iar Steaua o ia rau tare de la Brasov. E ca si cum echipele bucurestene s-ar fi inteles sa stea pe loc toate deodata, la titlu avand oricum sanse slabe. Ma intreb cat au castigat la pariuri…

FC 0-3  •  6 martie 2011, 23:59

Se impune o schimbare majora la steaua. Desfiintarea. Am scapa de toate problemele.

Comentează