EXCLUSIV » Acuzele din fotbal se mută în Caraibe » Porumboiu: „Crăciunescu pozează în sfînt, dar ia bani!”

Conturile ar fi alimentate pe o filieră a lui Arpad Paszkany, susţine Porumboiu că i-ar fi spus agentul. „E şi o investigaţie în derulare”. Patronul Vasluiului a decis să declare toate acestea, dar şi multe alte acuze cu sume şi nume. De ani de zile, Porumboiu ameninţă că va oferi date despre banii care circulă în arbitraj. Astăzi, mărturia lui îl vizează pe şeful arbitrilor

duminică, 20 mai 2012, 9:59

Conturile ar fi alimentate pe o filieră a lui Arpad Paszkany, susţine Porumboiu că i-ar fi spus agentul. „E şi o investigaţie în derulare”. Patronul Vasluiului a decis să declare toate acestea, dar şi multe alte acuze cu sume şi nume. De ani de zile, Porumboiu ameninţă că va oferi date despre banii care circulă în arbitraj. Astăzi, mărturia lui îl vizează pe şeful arbitrilor

„Asta nu e o discuţie confidenţială!”. De regulă se întîmplă invers.

De regulă, cînd fac asemenea afirmaţii directe, cu nume şi sume, oamenii aleg să nu fie publicate sau nu şi le asumă.

Adrian Porumboiu, prosper om de afaceri şi proaspăt falit în visul lui de a deveni campion al României cu FC Vaslui, insistă. „Vă mai spun o dată: aceasta nu e o discuţie confidenţială!”.

Convorbirea e pe final, n-am înregistrat-o, dar nici nu e nevoie, „bună ziua dumneavoastră şi ascultătorilor dumneavoastră”, Porumboiu vorbeşte calm şi notiţele de pe hîrtie sînt pline de acuze dure şi explicite la adresa lui Ion Crăciunescu.

Fie am discutat cu un om complet nebun, fie trăim într-un fotbal care merită dus la balamuc. După despăduchierea legală.

– Vreţi să vă spun eu cum pozează Ion Crăciunescu şi, de fapt, cît de mult îi plac banii, dar fără să-i muncească? (Inutil de adăugat că cel care întreabă e Adrian Porumboiu. În dreptul jurnalistului sînt mai ales tăceri).

– …

– Vă spun! Eram în tribună cu George Copos şi cu un tip care am aflat că lucrează la lupta împotriva spălării banilor. Şi Copos mi-a zis că tipul i-a mărturisit că există o anchetă privitoare la bani mutaţi dinspre Paszkany spre Crăciunescu în nişte conturi din Insulele Cayman.

– Insulele Cayman?!!!
– Cayman, Caynan nici nu ştiu cum naiba s-or numi!

– Şi cînd aţi aflat asta?
– Recent, la un meci unde m-am văzut cu George Copos. Fiţi atent ce s-a întîmplat în continuare!

Acasă la Ion Crăciunescu
– Omul de la Spălarea Banilor îmi zice să tac din gură, să nu zic nimănui. Plec de la meci, îi zic lui Daniel Stanciu: „Băi, găseşte-l pe idiotul de Crăciunescu!” şi fugim acasă la Ion. Nu m-a mai interesat tot ce au făcut arbitrii împotriva mea, nu m-a interesat decît că prietenul meu putea avea o mare problemă.

– Şi?

– Ajungem la Ion acasă. Îi spun tot, asta e, poate am greşit, poate nu, dar l-am socotit prietenul meu, am fost ca fraţii zeci de ani. „Ioane, eşti un tîmpit dacă faci asta! Viaţa e scurtă, ai fost un mare arbitru, cum să te compromiţi în halul ăsta?!”

„Cînd a auzit de anchetă cu Insulele Cayman, Crăciunescu a început să alerge prin casă, a luat două icoane şi a început să se jure că nu e nimic adevărat”

– Staţi că nu s-a terminat aici! I-am zis de la cine ştiu, să nu creadă că am informaţia de la o babă chioară. Mai mult, la vreo cîteva zile, de la mine din maşină, l-am sunat pe omul ăla şi Crăciunescu auzea tot ce vorbeam cu el. Eu îi zic tipului „Hai, domnule, că nu te cred, Ion n-ar face aşa ceva”. La care ăla îmi zice, rîzînd: „Domnu’ Porumboiu, sînt sigur pe ce zic, atenţie că aparenţele înşală!”.

– Ca ziarist ori de cîte ori aud de o acuză din asta dinspre servicii, brigăzi, nu ştiu ce organizaţii secrete o pun sub semnul îndoielii rău de tot!

– Biiiine. Hai să zicem că agentul ăla n-are dreptate şi nu e nici un cont în Cayman. La scurtă vreme, adică recent, mă sună Nicolae Badea de la Dinamo şi îmi spune: „Prietenul nostru Crăciunescu s-a văzut cu cei de la CFR”.

„Cu mine Crăciunescu nu vorbea nici la telefon, dar cu şefii CFR se vedea faţă în faţă şi discutau!”

„Neţoiu i-a dat mult cînd a cîştigat campionatul”
– Crăciunescu a avut mereu un comportament dublu. Vorbea ore întregi cu Şiman la telefon, cu Răzvan Lucescu şi cu alţii! Hai că am tot zis că spun tot ce ştiu şi m-aţi ironizat că dau din gură. Ce ne tot ferim atît?! Vreau să spun!

– …

– Ia întrebaţi-l pe Mititelu cum îi dădea 10.000 de euro pe lună lui Crăciunescu! Înţelegeţi? 10.000 de euro de la un singur club. Acum poate pricepeţi de ce se ţine de scaunul ăla de la CCA. Păi pentru 3.000 de euro pe lună? Nu, domnule, pentru mult mai mult.

– Sînt acuze grave.
– Grave? Păi ia vedeţi la Neţoiu cît i-a dat cînd a luat Dinamo campionatul. Bani grei de tot, pe hîrtii, alea sînt grave. Da, o să zică lumea că sînt nebun. Şi ce dacă?!

„Sînt un om liber, spre deosebire de Crăciunescu. Să ne spună cum a trăit el şi de unde a luat banii în ultimii 20 de ani”

– Dar dumneavoastră nu i-aţi dat bani?
– Mulţi! Însă i-am dat ca prieten şi nu cînd a fost în funcţie la CCA. Casa pe care o are în Pipera cum a făcut-o? Terenul i l-a dat Ioan Becali şi casa i-am făcut-o eu. Casă de aproape 500.000 de euro!

„I-am dat bani mulţi lui Crăciunescu şi cu două săptămîni înainte să fie numit şef al arbitrilor, habar n-aveam că va fi numit. Ca prieten i-am dat şi nu i-am cerut înapoi”

– Întreb ce se întreabă orice cititor. De ce vorbiţi abia acum?
– Vă explic de ce. Să zicem că Badea, Copos sau omul de la Spălarea Banilor n-au dreptate. Sau să zicem că Ion n-a luat 100.000 de dolari de la cineva la un meci în străinătate de m-a întrebat ăla: „ţi-a dat şi ţie din ei?”. Am înlemnit şi i-am zis că nu fac aşa ceva! Episod trăit de mine!!! Să zicem că am visat. Dar ajungem la chestiunea care pentru mine e confirmarea totală a faptului că el a omul CFR-ului.

– Care?
– Discuţia dintre el şi arbitrul Tudor de la primul meci U Cluj – CFR. Tudor l-a sunat pe Crăciunescu cînd meciul era întrerupt şi, în urma convorbirii, Tudor n-a notat în raport ce jucători au lovit pentru că dacă nota ambele echipe pierdeau cu 3-0.

– De unde ştiţi?
– După povestea de la Cluj, Tudor a fost delegat la meciul Vaslui – Sportul. La final, am mers în cabină să-i felicit pentru arbitraj şi l-am întrebat de ce n-a notat cine a lovit la Cluj?

„Tudor mi-a zis că e ţap ispăşitor, dar că va povesti cîndva ce oficial important i-a spus să nu noteze cine a lovit pe tunel”

– De unde ştiţi că a fost Crăciunescu?
– Putea fi Mircea Sandu sau Crăciunescu. Sandu nu s-a băgat în campionatul ăsta, are el destule, dar nu acum! Avînd probleme cu DNA, şi Sandu, şi Mitică se tem de CFR mai rău decît dacă Daniel Morar ar fi şef la CFR! Dar nu ei s-au băgat! Ştiu că a existat o discuţie telefonică între Tudor şi Crăciunescu.

– Dar pînă se va decide Tudor să vorbească sînteţi descoperit în afirmaţii.
– Auziţi? Aşa aţi zis şi despre mine, că nu voi vorbi niciodată concret. M-aţi criticat că, vorba aia, eu sînt mogul şi Crăciunescu e proletar. Nu m-aţi iertat nici dumneavoastră în articole. Ion e preferatul presei. Foarte bine! Uite că v-am dat cu nume şi cu bani, cu fapte!

– Nu aruncaţi tot eşecul pierderii campionatului pe Crăciunescu?
– Nu! Avem şi noi probleme de joc. Plus că au fost amestecaţi mai mulţi pentru CFR, dar eu am vrut astăzi să spun ceva clar. Să ne lase Crăciunescu, omul care pozează în integru! Să ne lase că a jucat înainte de 1989 şah cu Valentin Ceauşescu, după a trecut la Copos, apoi la Iancu, la Bucşaru şi a ajuns la Paszkany!

– Riscaţi.
– Ce risc? Nu mi-a dat nimeni nimic cît am fost arbitru, nu am cerut şi nu am dat nimic nici unui arbitru. Dacă făceam altfel eram poate campion, dar nu aş fi fost eu. Ia întrebaţi-l pe Crăciunescu în ce fel aş fi devenit eu campion anii trecuţi cu ajutorul lui Bucşaru contra 250.000 de euro! Dar cum să fac asta?! Ştiţi care e, de fapt, nebunia mea? Că nu uit nimic.

„Rămîn un nebun şi dacă cineva va dovedi că am luat sau am dat ceva ca să fiu favorizat, nu veţi mai auzi nici un cuvînt de la mine. Pînă atunci, să tacă Ion Crăciunescu!”

» » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »

Crăciunescu neagă ferm şi spune că „vorbeşte paranoia lui Porumboiu”

– Domnule Crăciunescu a fost Adrian Porumboiu la dumneavoastră acasă ca să vă avertizeze în legătură cu o investigaţie de la Spălarea Banilor?
– Corect. A fost la mine acasă. Şi mi-a povestit că la meciul cu Rapid cineva a venit în tribună la el şi i-a spus ceva despre nişte conturi şi legături.

– Între cine?
– Între mine şi Paszkany.

– Şi ce i-aţi spus.
– Ce vă spun şi dumneavoastră acum. Că omul care i-a zis asta e nebun. Mai departe. După vreo două zile, Porumboiu vorbea pe un telefon cu tipul ăsta de la Spălarea Banilor şi pe alt telefon am auzit ce vorbea şi l-am sunat eu pe ăla.

– Şi?
– Şi i-am zis că să pună tot ce are pe masă dacă e de la un organism al statului, nu să umble cu prostii din astea. Nu am nici o legătură cu Paszkany. E o nebunie ce spune Porumboiu sau omul ăla!

„Nu l-am întîlnit şi nu am vorbit cu Paszkany din 2003 sau 2004 altfel decît la televizor. Vorbeşte paranoia din Porumboiu!”

– Mai spune că aţi luat cîte 10.000 de euro pe lună de la Mititelu…
– Sunaţi-l pe Mititelu. Să spună el. Şi, de fapt, hai să mergem, şi eu, şi Porumboiu, la detectorul de minciuni. Oricînd! Să vedem cine minte, eu sau acest monstru!

„Porumboiu e un monstru, credeţi-mă. Mi-a spus regretatul Zoltan Erdei, care a jucat cu el la Slatina, că Porumboiu a avut sifilis cînd era tînăr. Acestea sînt efectele netratării”

– Faceţi, la rîndu-vă, afirmaţii dure.
– Să le consemnaţi, vă rog. Nu putem trăi toţi sub ameninţarea sifilisului şi paranoii netratate ale lui Porumboiu. Şi să mergeţi pînă la capăt să vedeţi dacă afirmaţiile lui sînt reale. Dar să vă spun şi eu ceva. De ce nu povesteşte Porumboiu cînd mă certa la telefon că i l-am delegat pe Deaconu arbitru?

– Aveţi martori?
– Eram pe autostradă cu un coleg arbitru. Răspundeam şi-i spuneam lui Porumboiu: „Stai că-ţi fac legătura cu DNA-ul”. Apoi închideam. Să povestească el şi alte imixtiuni pe care le-a facut. Clare!

– Care?
– La recepţia de la finala Europa League, fugea pe holurile de la Casa Poporului ca să nu i-l deleg pe Colţescu. Fugea pe holuri după mine, domnule, înţelegeţi cine e omul ăsta?!

„Să spună Porumboiu, cel care face pe curatul, dacă a schimbat asistenţi de pe lista FIFA. Să jure pe Biblie că n-a făcut-o”

– Susţine că v-a făcut din banii lui casa de la Pipera de aproape 500.000 de dolari.
– Am cîştigat bani de la el cînd i-am fost angajat. Iar casa, Doamne, e nebun!, a costat cam 80.000!

– Mai pomeneşte faptul că v-a dat, cadou practic, o mare sumă de bani chiar înainte să fiţi numit la comisie.
– Aha! Dar uită să spună de ce.

– De ce?
– Pentru că l-am dat în judecată pentru prostiile pe care le-a spus despre mine şi i-am cerut 1 milion de euro. Apoi s-a rugat de mine cu cerul şi cu pămîntul să-l las în pace. şi i-am zis: Cît costă, mă Adriane, tîmpeniile pe care le-ai spus?

„În loc să-mi dea 1 milion despăgubiri ne-am înţeles la 50.000 de euro şi mi-a dat o parte, dar nu toţi, că n-are onoare, înainte să fiu numit şef la arbitri. Despre banii ăştia e vorba”

(Crăciunescu ţipă de furie, este indignat)
– De data asta, nu-l mai las aşa. Am ajuns la lucruri prea grave. O să-i cer despăgubiri şi aştept, cel mai important, ca toată lumea să-şi dea seama că omul e un monstru. O să vedeţi cum va da din colţ în colţ şi va spune că a auzit, că i s-a spus. Gata, de data asta s-a terminat totul!

» » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
– Domnule Paszkany…
– Aaa, vă mulţumim pentru cel mai recent articol…

– Staţi să auziţi întrebarea asta. Adrian Porumboiu invocă mărturia unui agent de la Spălarea Banilor care spune că se investighează alimentarea de către dumneavoastră a unor conturi ale lui Ion Crăciunescu în Insulele Cayman.
– Asta n-am mai auzit-o. S-au spus multe fantasmagorii, dar asta e o ficţiune a unor oameni bolnavi. Nu comentez afirmaţiile unor oameni bolnavi. Serios, ce pot spune?!

– Negaţi orice legătură?
– Sigur că neg! Nu sînt un fan al lui Crăciunescu, nu l-am văzut decît, cred, o dată în viaţa mea, fugitiv. Nu comentez mai mult. Mai bine vorbim despre altceva. O sa va povestesc ceva interesant cu un alt personaj pe numele lui Razvan Lucescu. (Continuarea discuţiei cu patronul CFR în ziarul de miine!)

Comentarii (199)Adaugă comentariu

Mr.Z  •  20 mai 2012, 14:03

D-le Tolontan, va rog sa-i transmiteti d-lui Porumboiu insanatosire grabnica !

sandu 2012  •  20 mai 2012, 14:07

Dreptate are cine a spus ca fotbalul romanesc va ajunge cat de curand un fel de wrestling, se cearta ei , se dusmanesc ei acolo in teatrul lor, si castiga campionatul cine trebuie:)))

Genu  •  20 mai 2012, 14:10

Nu stiu cine minte sau este nebun. Ce stiu eu si am vazut cu totii este faptul ca cfr-ul unguresc a luat titlul cu ajutorul arbitrilor.

Constantin  •  20 mai 2012, 14:14

Bai olacarule de sase sase, Eminescu nu a murit de sifilis, a fost dus cu forta la balamuc unde a murit otravit cu mercur pentru ca a avut curajul sa dea la iveala lucruri si fapte care i-au deranjat pe multi, si in special, pe o anumita categorie de minoritari.

tom brady  •  20 mai 2012, 14:22

Daca CFR fura si nimeni nu-i prinde , de ce fura din doi in doi ani ?
La ce putere se presupune ca au , nu inteleg de ce nu o fac mereu !

dan  •  20 mai 2012, 14:25

am ajuns mai rau ca in italia anilor 70 80 nu avem crime insa coruptia e mare asta ne mai trebuie sa fie si asasinate ca in rest le avem pe toate, la noi nu se castiga nimic pe merit trebuie sa platesti asa ca sa nu se mai bata cu pumnul in piept toti cei care castiga campionatul fiindca nul castiga pe teren chiar daca ei spun asta toate felicitarile mele dl tolontan

radu  •  20 mai 2012, 14:26

vom vedea ce e Paszkani daca e ceva adevarat sau nu, pana atunci avem ceva concret: darea de mita a lui Porumboiu !!!

Gruia  •  20 mai 2012, 14:26

Din punctul meu de vedere Porumboiu isi face o autodenuntare clara !
Il suna si il viziteaza acasa pe seful arbitrilor…Cica din prietenie.Recunoaste de asemenea (Impreuna cu Craciunescu) ca i-a dat acestuia bani cu doua saptamani inainte de-a ajunge presedintele arbitrilor.(Cu lobby-ul si largul sau concurs).Si daca mai tineti minte tot el aparea prin stenograme,vorbind la telefon cu Avram,sef la aceeasi comisie pe atunci.Sunt sigur ca motivul pentru care face tot acest circ e altul ! Oare se „strange cumva latul” ?

Constantin  •  20 mai 2012, 14:26

Si daca tot veni vorba de Chefereul din Cluj, insusi Emerich Jenei, care este un om integru, a declarat mai deumazi, ca acesta echipa, adica sefii acesteia, au umblat cu lucruri murdare, dupa cum s-a vazut clar si la ultimul meci cel cu U Cluj, in care golul lui Sougu a fost marcat din offside clar, fiind cam la un metru in fata ultimului aparator, iar la golul al treilea acea faza de penalti a fost de rasul curcilor. Nici un alt arbitru, corect fiind, nu putea acorda lovitura de la 11 metri, astfel ca asupra acelui arbitru portughez plutesc mari semne de intrebare. Nu intamplator Chefereul are relatii cu fotbalul din Portugalia !!!

Marius  •  20 mai 2012, 14:31

Bravo Razvane! analiza ta face cat toate comentariile la un loc! trebuie sa fii nebun sa mai crezi ca meciurile se joaca pe teren! totul e o escrocherie! e clar: numele stadionului Chefere ar trebui sa se numeasca Ion Craciunescu!

vasglo  •  20 mai 2012, 14:31

Nebun, bolnav, asa o fi, dar Porumboiu ii da „sah-mat” si-l „dezbraca” pe acest Craciunescu, spunad „fraza cheie” a intregului interviu:
“Sînt un om liber, spre deosebire de Crăciunescu. Să ne spună cum a trăit el şi de unde a luat banii în ultimii 20 de ani”

aloys_  •  20 mai 2012, 14:37

ATENTIE!!! Aceste scandaluri ii scot din lumina reflectoarelor pe marii mafioti Sandu si Mitica si pe acolitii lor, oameni cu state vechi in fotbal, federatie si liga! Ei sunt adevaratii mafioti, oameni care au furat f mult atunci cand se putea face, in anii ’90 si prima parte a anilor 2000, atunci aveau ce fura, erau bani, nu era control…au facut averi uriase! Astia sunt marii vinovati! LA PUSCARIE CU EI!!!

aloys_  •  20 mai 2012, 14:41

ALOOOOO, DNA-ul?????……………….

potyoname  •  20 mai 2012, 14:44

Terminati cu zidul spart la „Otelul”. Incearca sa revezi golul lui Gabi Muresan in meciul de vineri cu „U”. Si acolo s-a desfacut zidul ?

potyoname  •  20 mai 2012, 14:54

L-as pune pe Porumboiu la 9 metri in fata lui Gabi Muresan. Sa vedem cu va reactiona in fata sutului. Daca se misca, sa-si ceara scuze pentru acuze. Daca nu, ar avea sansa sa-i zbarnie o bomba-n cap iar asta l-ar putea vindeca.

ionut.07  •  20 mai 2012, 15:05

Nimic anormal in toatea anormalitatea fotbalului romanesc.Acest sport nu mai este practicat la noi in tara de circa 8-10 ani, cam asa.
Fotbalul romanesc este imbolnavit, manjit si secat de puteri, de toti acesti hoti. As vrea sa spuna cum a facut Porumboiu toata averea dupa’90. Nu mai vreau sa ma refer la cadourile pe care le lua de la Valentin Ceausescu si de vizitele sale la Marriot.
Tot acest balci este sustinut puternic de oameni politici. DNA-ul, sau alta institutie omologata, nu va face nimic in acest sens.
Presa acum nu face decat sa arunce cu noroi intr-o parte (in general avem tendinta sa ne criticam invingatorii) si sa ascunda in noroi pe altii. Difuzati atunci si declaratia lui Paszkany despre influentele lui Becali la comisii.Ati publicat un articol in care nu era nici 1/3 din declaratia sa. Omul a dat in vileag anumite grozavii (la fel de mari ca si acestea).
Daca vreti sa faceti lumina, atunci puneti lanterna pe intreg fotbalul romanesc, nu numai pe anumite echipe.

eminescu  •  20 mai 2012, 15:05

@Constantin:(#99) vai ce bine am ras la postarea ta

ISFC  •  20 mai 2012, 15:12

nu am nevoie de confirmatiile lui craciunescu asupra mizeriilor facute de cfr. Am vazut si eu meciul vointa – cfr, otelul – cfr, cfr – otelul, brasov – cfr si altele in acest campionat. Stiu cum s-a castigat campionatul si nu am nevoie sa imi demonstreze vreun procuror ca au fost aranjamente, ca sa imi dau seama ce fel de oameni sunt la lpf, frf, cca si cfr.

zguby  •  20 mai 2012, 15:14

circ.

steaua.libera  •  20 mai 2012, 15:18

Porumboiu: Craciunescu ia bani de la Paskani
Craciunescu: Porumboiu a avut sifilist
Paskani: Nu comentez afirmatiile unor oameni bolnavi

vlad  •  20 mai 2012, 15:23

Mama ce acuze, innebunesti…. Sincer eu ii credeam pe amandoi oameni cinstiti, cu manevrele lor, dar nu coruptie serioasa. Evident, pe Porumboiu il vedeam si paranoic, insa aici nu mai e vorba de asa ceva, vine cu chestii concrete, acuze clare….. O sa zic doar atat, eu il cred pe Craciunescu!! Pana la urma tot ce zice Porumboiu e din auzite si daca la asta adaugam si paranoia lui incredibila avem explicatia….

ilie  •  20 mai 2012, 15:24

Daca acest Porumboiu nu va fi obligat de justitie sa declare in scris ce stie sa se poata declansa o ancheta juridica,atunci nu mai suntem liberi in propria noastra tara.Oricand si oricine va putea spune orice despre cel pe care il uraste ,chiar daca nu este vinovat .Si culmea denigratorul va fi aclamat,distrugandu-se vieti nevinovate

Sorin  •  20 mai 2012, 15:27

Paskany si craciunescu sunt niste hoti ordinari. Acum ca a scapat tara de PDL sper sa ii ridice DNA-ul. Ce au facut campiontaul asta a intrecut orice limita.

oby  •  20 mai 2012, 15:28

Porumboiu este stelist convins iar faptul ca nici ei si nici Steaua nu au castigat campionatul in dauna CFR-ului(inca o data) il scoate din minti. Jocurile au fost facut clar ca Steaua sau Vaslui sa i-a titlul, iar faptul ca din nou CFR l-a luat a fost dureros. Porumboiu sa nu vorbeasca de blaturi si aranjamente ci sa taca din gura. Uita ca in 2006 in ultima etapa cu Steaua la acel 0-4, jucatori de la Vaslui au acuzat presiuni ca sa dea meciul Stelei, iar dupa meci, el si Gigi Becali se pupau si se tineau dupa cap in direct la TV. Acuma nici cei de la CFR nu sunt usa de biserica, dar hai sa o spunem direct, fiecare pana la urma face ce poate pt a-si indeplini scopul….si Steaua, Vaslui, CFR, toate au fost ajutate in aceste sezon, de multe ori pe fata…Paszkany a facut si el EXACT ce face si Porumboiu, Becali, Badea etc…si i-a dejucat pe toti…acuma sa fim sinceri…poti fura 1, 2, 3 titluri da chiar 8 sau 9 cate a castigat CFR nu mai stiu exact chiar nu le poti fura. Pana la urma castiga cei care is mai puternici (din toate punctele de vedere)…in final toti sunt la fel!

caneto  •  20 mai 2012, 15:38

Cu ce a fost mai clar penalty-ul obtinut de Vaslui la Galati decat cel acordat de arbitrul croat, de l-a facut pe Porumboiu s-o ia asa urat pe aratura?

gicu  •  20 mai 2012, 15:38

Se cistiga prea multi bani in fotbal si toate jagardelele ar vrea sa ii ia ei. 8 milioane de euro a adunat javra de Bucsaru cu Urziceniu, dupa care si-a luat talpasita. Toti sunt cel putin la fel daca nu mai rau. Iar in povestea asta cu Craciunescu si Porumboiu care au fost cinva prieteni buni si acum se urasc de moarte, arata ce caraactere infecte au amindoi daca au ajuns sa se balacareasca in strada.

sraulcatalin  •  20 mai 2012, 15:58

Romania este tara mitei.daca vrei sa mergi la un dr. trebuie sa dai mita,la primarie pt un act dai mita,etc,etc….da e vina noastra,a celor care dam,dar altfel nu merge..si acum sa ajung la subiect.probabil ca toti,din fotbal,au fost,sunt si probabil vor fi in continuare implicati in jocuri de culise…de aceea nimeni nu poate spune nimic concret,pt ca,candva,cineva a dat sau a luat ceva de la altcineva…suna aiurea dar cred ca asa este…si aici ar trebuie sa intervina institutiile statului care se ocupa cu asa ceva,imi este foarte greu sa cred ca nimeni( vezi DNA sau S.R.I. ) nu pot avea informatii despre aceste lucruri.cu aparatura si tehnica din ziua de azi se pot afla multe..dar nu se vrea

dan  •  20 mai 2012, 15:58

ce nu remarca nimeni:mediocritatea jucatorilor, arbitrilor ,antrenorilor
si patronilor.
Nu avem o nationala deoarece fotabelul din Romania esre o afacere de casa a lui sandu si ai lui. Ne uitam degeaba la fotbal si ii imbogatim pe cei care dirijeaza acest fenomen. Dezinteresul si absenta platitorilor pentru acest fenomen ar fi singurul pas spre normalitate

romeo  •  20 mai 2012, 16:00

arpi a gasit singura modalitate sa ne sfideze pe toti ,b a n i i,cu ei a angajat merceneri,cu ei a platit arbitrii, cu ei a desfacut ziduri,cu ei a platit portari si cel mai important lucru, cu banii lui a cumparat mancare pentru catei de la tv ,falnicii aparatori ai democratiei.O fila de istorie a trebuit sa citeasca depre romani si a pus la cale acest plan diabolic ,cand sunt bani in joc, romanul isi vinde: nevasta,prietenii,familia chiar si tara daca sunt destule zerouri.Am un singur ex.aseara diego ruiz a pus capul la o sut bomba iar vineri 5 romani din zidul clujului, s-au dat la o parte,Am asistat la un teatru janic in 2 acte cu actori prosti si bine platiti,am fost atat de umilit incat am hotarat;NICIODATA NU VOI MAI FI IN SALA DE SPECTACOL,NICIOADATA.E singura metoda de protest ,daca ei nu pleaca ,plecam noi,ramas bun fotbal romanesc !!!

CeFuRa porcii din cocina gruia  •  20 mai 2012, 16:00

PRUMBOIU ARE DREPTATE!!!
CeFuRa a cumparat campionatul inainte de a incepe competitia
CeFuRa porcii din cocina gruia a castigat prin blaturi nesimtite si arbitraje ordinare…
Ziaristii MIZERABILI trebuia sa scrie de arbitrajele care au nenorocit celelalte echipe ca sa castige aceasta MIZERIE de echipa (CeFuRa ) campionatul…
Adevarata campioana este VASLUI
JOS MAFIA!!! FRF + LPF + CeFuRa = MAFIA!!!!!!!!!!

rads  •  20 mai 2012, 16:00

hahaha … e tare asta! tare comica am vrut sa spun. craciunescu NU SUFERA pe cfr cluj si s-a vazut asta tot timpul. asta e un scandal artificial menit sa acopere in fum relatiile total anormale ale lui porumboiu in si cu lumea fotbalului.

toto  •  20 mai 2012, 16:08

Un prost arunca o piatra… Si de fiecare data se gasesc jurnalisti care sa-l ajute. Daca nu sunt dovezi…restul sunt vorbe a unui om aparent bolnav care pierde proces dupa proces pentru calomnii. Dumnezeu sa-l ierte.

alex  •  20 mai 2012, 16:09

Toti vrem sa se faca lumina. Sunt mai multe paliere intunecate:

– pariurile
– transferurile
– arbitrajele
– administratia (retrogradarea Craiovei, vanzarile de locuri, plus nimicurile de la Comisii: suspendari, programari etc.)

Pentru toate, trebuie sa exista structuri ale statului. Si… pentru asta ar trebui sa exista un stat. Care nu exista.

Deci de fapt dvs. cereti infiintarea unui stat.

Marius  •  20 mai 2012, 16:09

pana nu apare vreun proces si ceva condamnari toate astea nu sunt decat BARFE.

radu  •  20 mai 2012, 16:09

porumboiu-balegar,daca stia el ceva cat de cat , i-ar fi denuntat demult…acum arunca fumigene dar problema e ca e atat de bolnav incat el le crede

fost arbitru  •  20 mai 2012, 16:20

Nu stiu cat adevar este in aceasta poveste si ca sunt multe lucruri murdare in fotbalul nostru, dar un lucru este sigur: daca un anchetator/procuror ar vorbii despre un caz aflat in faza de cercetare, sigur a doua zi ar fii zburat din seviciul respectiv… Deci trageti concluziile!

nova  •  20 mai 2012, 16:27

adevarul este ca acest campionat mioritic este putred.
pute de la o posta a coruptie ,dar nimeni nu se baga.
e normal, ca de aici se finanteaza partide pt alegeri ,cica democrate.
Vaslui merita campionatul anul asta. dar….

AAA  •  20 mai 2012, 16:27

PORUMBOIU ARE DREPTATE.
DE FAPT SE VEDE DIN ARBITRAJE CE E IN SPATELE USILOR
SI LAZARESCU E IMPLICAT IN TOT.

zamzam  •  20 mai 2012, 16:32

SUnt fan cfr , daca a furat sa plateasca daca nu ciocu mic

Cati bani a bagat Abra in Chelsea? dupa 9 ani a castigat titlul suprem,Purumbelu vrea sa ia titlul din prima si cred ca vroia si liga campionilor dar nu va zis
hai co fura,declaratii a dat si beca… si dupa asta a zis ca e o gluma,asteptam sa vedem cad zica ca e gluma
Dinamo si Steaua oare cate titluri o fi luat pe ajutat ? sa se retraga si so ia de la 0 daca nu ar fii fost comunisti nici nu exista steluta

bravo cfr pana vom stii cine a furat cine nu cfr e campioana

cristi  •  20 mai 2012, 16:37

Pai in ce calitate i-a, dat MItetitelu, cat a fost asta la Craiova Craciunescu nu era la CCA

steaua_86  •  20 mai 2012, 16:40

Singura certitudine este ca avem un fotbal corupt de la cel mai mic la sef.Se va afla adevarul intr-o zi pentru ca va exista un turnator.Intr-o tara cat de cat normala erau arestati si condamnati blatisti.Aici se vede cat de bine isi fac treaba institutiile statului.Nici nu ai nevoie de prea multe dovezi,e de ajuns sa te uiti la meciurile Cfr-ului,Galatiului,Bistritei etc…ca sa iti dai seama ca se fa blaturi.O rusine de campionat si nimeni nu face nimic inspre mai bine

daniel day lewis  •  20 mai 2012, 16:49

porumboiu asta e un tampit..ala care i-o zis de conturile secrete ,n-a facut nimic altceva decat a lansat o petarda in speranta ca va prinde apoi vreun fir asculta-i telefoanele…sau e paranoic..omul asta tzipa prea mult la televizor si acuza prea mult fara nici o dovada…is satul de alde astia…asa e si jiji ciobanau..stilul asta…acuze vesnice ,jigniri non stop dar fara nici o proba ,nici un dosar nimic..is satul de diversiuni de astea..

Lucian  •  20 mai 2012, 17:03

Ultima ora: Paszkani il da in judecata pe Porumboiu. Asa ca, vom vedea: daca Porumboiu isi cere scuze precum Becali inseamna ca a fost mincinos si a folosit pe d-l Tolontan si GSP pentru a incerca sa-si refuleze frustrarile. Daca procesul va merge inainte vor aparea acolo si Craciunescu si nenea ala de la spalarea banilor si altii. Dar noi, suporterii -indiferent a cui- vom putea trage niste concluzii.

andrei30  •  20 mai 2012, 17:05

Fiti sigur ca un agent care se ocupa de o asemenea investigatii exact asta face: sparge seminte pe stadion si ii face destainuiri confidentiale lui Porumboiu, din categoria „stiu cine l-a ucis pe Kennedy dar sa nu mai zici la nimeni te rog eu mult”. E plin de pacalici in fotbalul romanesc dar si de fraieri care se uita in gura lor, inclusiv ziaristii care urasc stirile din sport dar le adora pe cele de tabloid.

UN REVOLTAT  •  20 mai 2012, 17:08

NU MA INTERESEAZA CE SPUI CACI CEEA CE FACI IMI SPUNE CINE ESTI.SA RECAPITULAM DOAR CV UL EXPTRAORDINARULUI,NEMAIPOMENITULUI ION CRACANESCU DUPA REVOLUTIE,REPREZENTANT SAMSUNG-CAMPIONI RAPID,ANGAJAT AL FIRMEI LUI GIOBBANI CAMPIONI DINAMO,MEMBRU IN STAFUL DE CAMPANIE AL PORTOCALIILOR LUI BASESCU CHIORUL CAMPIONI CFR.DOAR DACA ESTI RETARDAT NU REZOLVI ECUATIA DINTRE CRACANEL CCA SI CAMPIOANELE DIN ULTIMII 22 DE ANI

Razvan  •  20 mai 2012, 17:13

Catalin, am o informatie care e oarecum interesanta.
Vorbind cu un fan din croatia, mi-a spus ca nu intelege de ce a fost chemat arbitrul Ante Vucemilovic. In primul rand acest arbitru nu se afla nici macar in primii arbitrii din tara lor ca valoare. In al 2lea rand la ei in tara e in toi un mare scandal de arbitraj, presedintele comisiei de arbitri a fost arestat acum vreo 2 luni pentru coruptie. Interesant e ca pana acum inca nu s-au dezvaluit care din arbitrii se fac si ei vinovati, deci in momentul asta toti arbitrii din tara lor sunt potentiali vinovati.
Si peste toate astea, din ce mi-a spus fanul asta, arbitrul este din Osijek, oras care e centrul mafiei arbitrilor din tara lor.

Destul de dubioasa delegarea acestui arbitru la un meci cu asemenea miza. stiu ca delegarea a fost facuta de frf, si nu de cca, insa chiar si asa raman semne de intrebare.

apropo, se poate vedea pe imagini cum la primul galben al lui cristea, din prima repriza, arbitrul este foarte nervos si inca de atunci il ameninta pe cristea ca il da afara, chipurile pt prosteste, proteste care nu au fost deloc violente sau ceva deosebit.

dorin  •  20 mai 2012, 17:29

ce mi se pare mie interesant,este faptul ca in discutie nu se aduce si jiji.desi tot campionatul se vorbise despre valize.ori cei ce vorbeau de valize faceau romanisme,adica aruncau rahat in ochi sa nu vezi ce fac ei defapt.pe principiul: „uite ca i am batut cu tot cu valize” dar uitand sa precizeze de unde veneau.poate tot din cluj.sau cei de la cfr sunt mai moderni,nu se cara cu valize,ei cer nr de cont:)

florin  •  20 mai 2012, 17:29

E simplu! Porumboiu a innebunit…o spun rasul isteric de la tv,acuzatiile nefondate la adresa adversarilor,arbitrilor,propriilor jucatori/antrenori,cuvintele grosolane si pline de marlanie pe care acest om le arunca in stanga si n dreapta…Craciunescu? nu e bine sa bagi mana n foc pentru nimeni dar eu il aleg pe el dintre cei doi!Avem un fotbal…de fapt avem o tara de rahat! Lehamite!!Nu mi vine sa cred ce au facut din tara mea pe care o iubesc :'((

gyuszika  •  20 mai 2012, 17:30

La antii CFR-sti poti venii cu argumente concrete,dovezi alb pe negru, ei tot o tin pe a lor, sunt frustrati, bolnavi ca si cucuruzu si craciunescucu !!!!!! D-zeu sa va ajuta !!!!

haideusicfr  •  20 mai 2012, 17:32

Domnule Torontan eu sunt suporter si de-l lui U si de-l lui CFR.Mi-e scarba despre articolele dumneavoastra prin care aruncati niste murdarii neverificate.Puneti-va in situatia mea sau a altui suporter care merge la meci si se trezeste cu capul spart .Cand un tanar suporter de-al lui U citeste mizeriile dumneavoastra le si crede.Iar daca eu ma duc la meci de partea lui CFR am probleme.Nu puteti avea un comportament civilizat ? Nu va este rusine ?
Chiar trebuie sa dati crezare acestui nebun care s-a vrut * campion* si care se pare e bolnav psihic ? Din pacate la noi ultrajul,acuzele gratuite si neverificate nu sunt si penalizate.De lege ,sau sunt ,dar nu se aplica .Verificati altadata si apoi actionati.Deontologia profesionala une va este?
CFR a fost impotriva numirii lui Craciunescu cand s-a pus problema.
Porumboiu jigneste o tara intreaga Croatia : trebuia sa aduceti arbitri dintr-o tara serioasa .Sa stiti ,Croatia e mai serioasa decat noi.

Comentează