Mulțumim, Nicușor Dan!

Potrivit rezultatelor parțiale de azi de la ora 22, Nicușor Dan a adunat 9% din voturile exprimate în București. Asta înseamnă că l-au votat aproximativ 70.000 de oameni. E pe locul trei în Capitală. Anonimul modest și tăcut, cu puloverașele lui demodate, a adunat mai mult decît numărul de votanți cu care s-au cîștigat Craiova, Clujul sau Brașovul de către candidați susținuți de o notorietate de peste un deceniu și de aparate enorme de partid! Cică la Iași oamenii i-au scris numele pe buletine. Să se știe.

luni, 11 iunie 2012, 11:49

Potrivit rezultatelor parțiale de azi de la ora 22, Nicușor Dan a adunat 9% din voturile exprimate în București. Asta înseamnă că l-au votat aproximativ 70.000 de oameni. E pe locul trei în Capitală. Anonimul modest și tăcut, cu puloverașele lui demodate, a adunat mai mult decît numărul de votanți cu care s-au cîștigat Craiova, Clujul sau Brașovul de către candidați susținuți de o notorietate de peste un deceniu și de aparate enorme de partid! Cică la Iași oamenii i-au scris numele pe buletine. Să se știe.

Probabil că, în clasamentul persoanelor care s-au prezentat în fața alegătorilor pe 10 iunie, ND intră în primii 10 candidați din țară ca număr absolut de voturi cîștigate.

Și asta în condițiile în care, din cauza embargoului televiziunilor, Nicușor Dan este singurul candidat pe care l-au votat mai mulți oameni decît l-au văzut vreodată la față!

Pînă și TVR i-a refuzat expunerea, deși aceasta era garantată legal. Bravo băieți, tot înainte cu serviciul public!

Matematicianul a mai adunat un record haios. A fost plasat ultimul pe ambele buletine stufoase de vot. Și paginarea era făcută într-un mod confuz, din prostie și din întîmplare, evident.

Cei care l-ați votat știți cît de greu l-ați găsit pe Nicușor Dan. Și a fost bine că s-a întîmplat așa! Ca să ajungi la el, a fost nevoie de un test de răbdare și de perspicacitate. Dacă Robert Negoiță ar fi fost plasat astfel pe buletin, cine știe dacă mai ieșea primar la sectorul 3!

În buletinul de vot pentru Consiliul Local al Muncipiului București, unde se pare că va aduna suficiente voturi ca să intre, Nicușor Dan era pe ultima pagină, o pagină izolată de stînga, un nume singur în ditamai dreptunghiul, rezervat listelor de partid. Ziceai că e o eroare de tipar! Te uitai de cîteva ori ca să fii sigur. Un om într-un dreptunghi alb.

Și uite că Nicușor Dan, eroarea aceasta proaspătă de sistem, a umplut mai mult decît o Național Arena! A adunat un stadion plin de oameni care s-au strîns în jurul lui fără să-l cunoască, doar pentru că l-au simțit corect, inteligent și inimos. Un om într-un dreptunghi, căruia îi mulțumesc pentru că a dat un sens votului meu și pentru că a avut temeritatea să renunțe la lehamite, expunîndu-se riscurilor de imagine și uzurii în numele unei candidaturi independente.

Și, pentru ca să fie egal cu el însuși, în timp ce toți sărbătoresc sau contestă, se agită sau pregătesc răzbunări și fac planuri ”pentru la toamnă”, Nicușor Dan, confuz și neștiind prea bine dacă e de bine sau de rău acest 9%, a făcut singurul lucru înțelept în astfel de vremuri și s-a dus să se culce nițel.

Comentarii (81)Adaugă comentariu

bogdan  •  12 iunie 2012, 0:03

nicusor va ramane independent 🙂

thadd  •  12 iunie 2012, 0:04

dar cine e Nicusor Dan?!!! 😀

thadd  •  12 iunie 2012, 0:05

a da! ala de l-am votat si eu! 😛

Liviu  •  12 iunie 2012, 0:12

Puteai sa scrii si tu la sfirsit „…si s-a dus sa vada la televizor Ucraina lui Sevcenko si Suedia lui Ibrahimovic.” Un meci mult mai bun, de altfel, decit confruntarile oferite de unii dintre „granzii” Europei.
Sau puteai sa spui despre „dreptunghiul alb” ca semana cu National Arena cu o luna inainte de inaugurare.
O „trageai” pe brazda fotbalului si rezulta o oarescare legatura cu sportul.

dan  •  12 iunie 2012, 0:17

…si la 9:00 de dimineata a fost la infatisare la un proces impotriva Primariei 🙂 Multumim Catalin!

dan  •  12 iunie 2012, 0:24

…si aseara nu a fost confuz, a fost cel mai bun discurs de pana acum. Liber, discurs liber, oameni liberi, ganduri libere, ce bucurie! Trebuie sa materializam, trebuie sa concretizam, nu trebuie ratat momentul.

Vlad  •  12 iunie 2012, 0:25

Nu pot decat sa ma bucur ca te-ai inselat cu pronosticu’! A creat o miscare in jurul lui, lucru care nu s-a intamplat in ultimii 22 de ani. Eu doar sper ca si altii sa ii ia exemplu!!
Pentru prima oara dupa alegeri sunt multumit si ca sa te citez „îi mulțumesc pentru că a dat un sens votului meu”.

Dorin Chiotea  •  12 iunie 2012, 0:26

Asa este, la votul pt Consilu era ultimul, nu mi-a venit sa cred! Dar macar am bucuria ca, asa cum zicea el, am mai convins inca patru oameni sa vina sa ne ajute. Nu pricep masochismul atator romani care mentin in functii aceiasi hoti, iar cand apare unul ca Nicusor (l-am cunoscut personal la o emisiune) emit pareri idioate de genul „daca a fost eminent, nu inseamna ca ar fi si gospodar”. Lasa ca-s gospodari Oprescu, Videanu, Basescu si toti pacalicii aia care n-au avut bunul simt sa arate o data pe ce si cum ne fura banii.

para  •  12 iunie 2012, 0:26

Eu am vrut sa-l votez dar am vazut in exit poll-urile de pe la pranz ca Oprescu avea vreo 70 %, iar Dan doar 6-7 % si mi-am dat seama ca votul meu conteaza fix deloc.

para  •  12 iunie 2012, 0:29

Asa ca am preferat sa fac altceva decat sa votez. Bucurestenii au votat un primar smecherit care n-a facut mare lucru, doar un stadion in care a bagat de 3 ori mai multi bani decat trebuia si 2 pasaje care erau deja contractate. In fine, felicitari lui Nicusor Dan pentru voturi si sper sa continue sa faca lucruri bune si cine stie, poate peste cativa ani va candida din nou, cu mai mult succes.

Ion  •  12 iunie 2012, 0:52

9% se pune ca victorie in cazul lui.

J o h n s o n  •  12 iunie 2012, 1:03

E un produs media al propagandei basiste aripa 22,ICR,GDS…L-au crescut acum ca sa explodeze la toamna…PDL nu mai are simboluri,pana si Monica Macovei s-a fasait…Le trebuiau un om care sa umple acest gol,au incercat si cu MRUn dar si acesta a dat-o in bara,e contaminat.In spatele lui ND se vor ascunde cu pricepere haitele portocalii flamande si dornice de revansa….Sa vedem cat va rezista in acest rol aparent serafic acest produs mediatic.

mihai  •  12 iunie 2012, 1:09

la mine in oras cand m-am uitat pe lista erau 3 independenti dar pt ca nu ii cunosc nu am putut vota cu ei. conteaza enorm sa ti se faca imagine publica (pozitiva), altfel nu existi.

daca nu ai in spate minim 2 televiziuni e imposibil sa faci fata concurentei

petru  •  12 iunie 2012, 1:10

Cata , eu cred ca nu esti destul de realist. Un activist de genul lui ND ar trebui sa lucreze cu un sistem , cu niste oameni obisnuiti , functionari batrani invechiti in rele sau tinerei hamesiti , care l-ar respinge ca pe un corp strain. Asta e motivul pt. care un independent fara un aparat in spate nu are sanse sa fie eficient si poate fi de fapt chiar periculos. In Romania , progresul se poate realiza alegand constant raul cel mai mic , Milica in loc de Iliescu Base in loc de Nastase , Geoana in loc de Base , Crin …Oprescu e si el bandit dar nu fura decat pt. el si ai lui , deci cu oarecare limita pe cand un Videanu trebuia sa fure pt. toata organizatia Bucuresti. Sau Prigoana. De asta votul meu , pe care-l dau o singura data, nu trebuie irosit doar demonstrativ. Viata mea de cetatean de Bucuresti va fi probabil infinitezimal mai buna daca Oprescu lucreaza cu un consiliu mai bun si fara PDL-isti. Mie mi-e de ajuns pt. ca stiu ca mai mult nu se poate. Dar , odata ce cetateanul se obisnuieste cu ceva mai bine si mai civilizat , nu va mai accepta sa mearga in jos si va vota next time tot util. ND nu ar putea sa faca nimic de genul asta pt. ca nu are forta necesara . Votul meu e important si nu-l irosesc.

Gabi  •  12 iunie 2012, 1:14

Da, da si iar da!

Brutus  •  12 iunie 2012, 1:26

@petru: esti amuzant cu „votul meu e important si nu-l irosesc”. Tine bine de votul ala, nu cumva sa-l dai din mina. Cine stie, va veni un scrutin, peste saispe sau saispatru de ani, cind votul tau chiar va decide ceva. Cei ca tine, care zic ca „mai mult nu se poate”, traiesc degeaba, din pacate. Eu, unul, m-am simtit foarte bine punind stampila pe dreptunghiul ala mare cu „Nicusor Dan, independent”. M-am simtit de parca as fi votat cu mine insumi. Si e doar inceputul unei frumoase prietenii, vorba filmului…

Serban G  •  12 iunie 2012, 1:44

Si Mazare tot din postura de tanar „independent” entuziast si manat de cele mai înalţatoare intenţii a prostit lumea cand a fost ales pentru primul mandat…Respectuos,cu un vocabular bine controlat,cu o ţinuta decenta si cu sentimentul sincer ca vrea sa repare ceea ce au stricat politicienii pana atunci…Acesta era tanarul candidat la Primaria Constanta… E o fiţă azi sa spui ca votezi sau ca ai votat cu Nicusor Dan…Te propui automat in lumea buna a Bucurestiului,baţi la porţile elitelor intelectuale,asta este impresia pe care vrei s-o vinzi celorlalţi din jur…exista nenumarate articole intitulate „De ce votez cu Nicusor Dan ? „…vezi doamne sa stie cititorul cu ce somitate are de-a face,”unul care voteaza(a votat)cu Nicusor Dan,iti dai seama ?” Foarte Tare ! „Super Intelectual” ! Serafic,diafan….

Nicusoru  •  12 iunie 2012, 1:48

Să iei aproape 10% din voturi când te lupți cu giganticele mașinării ale partidelor și cu toată mass-media lor… este mai mult decât un succes, este o tiparniță a succesului, care nu trebuie decât perfecționată și multiplicata 🙂

Pana mai ieri trăiam într-o minoritate pe care nu am putut sa o masor în nici un fel, azi știu câți suntem… și suntem mai multi decât credeam eu!

grig  •  12 iunie 2012, 1:51

Felicitari Nicusor! si felicitari votantilor lui! Multumim domnule Tolontan!

Broscuţa Oac  •  12 iunie 2012, 1:51

Nicuşor cine??

Noname  •  12 iunie 2012, 1:57

Domnule Tolontan,

Chiar si fotbalul ar merge mai bine, daca i-ati consulta pe matematicieni/fizicieni/ingineri/etc. (atat timp cat mai exista, fiindca invatamantul nostru s-a aliniat fenomenului „democrat”).

Intrebati-l pe ND cum sta treaba cu traiectoriile, mai ales cele cu bolta. Ati descoperi ca nu e nevoie sa fii Messi … 🙂

cosmin  •  12 iunie 2012, 2:08

in numele putinelor sute de mii de oameni care nu s-au bucurat de satisfactia acestei alternative a voastre, in restul tarii, vreau doar sa-ti spun: bravo Catalin! si bravo Nicusor Dan!!!

Doc  •  12 iunie 2012, 2:11

Pentru mine Tolontan e personificarea naivitatii. Nu e rau, nu e prost, nu e spionul lui Base in grupul lui Voiculescu, e pur si simplu un baiat naiv.
Apropo, ai auzit ca Ridzi a luat un nou mandat? se mai aude ceva de nevasta-sa?

vali  •  12 iunie 2012, 2:36

” a făcut singurul lucru înțelept în astfel de vremuri și s-a dus să se culce nițel.”
Nicusor Dan a fost invitat Luni seara la un talk show pe The Money Channel. Au avut si un material foarte frumos despre Nicusor, pacat cum ziceai ca nu a vorbit nimeni despre el inainte de alegeri.

Andrei  •  12 iunie 2012, 3:17

@petru

Esti retardat daca crezi ca Oprescu nu are un partid in spate. Si esti si mai retardat daca crezi ca votul trebuie sa fie doar util. Sa stii ca un primar care are sustinerea cetatenilor poate pune mare presiune pe consiliu, care nu va mai putea sa ii refuze proiectele. Si, mai mult decat atat, sa stii ca licitatiile, si deci si pretul contractelor e pus la punct de primar, nu de consiliu. Consiliul are o sedinta, odata la nu stiu cat timp, ca sa voteze proiectele. De asemenea, un primar poate sa schimbe directorii, directori pe care subalternii sunt obligati sa ii respecte, altfel isi pupa posturile de „la revedere”. Daca gandesti ca votul tau trebuie sa se indrepte spre hotul cel mai mic, niciodata nu vom vedea o schimbare reala a Bucurestiului, ci doar mici tentative izolate, dar care nu se coaguleaza in nicio directie. Asta e exact ce se intampla cu Bucurestiul acum, nu se indreapta in nicio directie, e in haos, si asa va ramane. Noroc ca exista oameni adevarati in orasul asta, care stiu ca votul lor e cu adevarat important, mult prea important pentru a fi un simplu instrument de manevra, si carora nu le pasa catusi de putin ce fac ceilalti ametiti. Oamenii astia o sa salveze Bucurestiul intr-o zi, prin taria de caracter de care dau dovada. Si oamenii nesemnificativi ca tine se vor simti ca niste lasi cand vor fi votat cu „raul cel mai mic”, dar „binele” a castigat orasul.

bogdan  •  12 iunie 2012, 3:29

Am primit un pliant pe strada si nu am vrut sa-l iau dar cand am vazut ca e pentu Nicusor Dan l-am luat si am zambit fetei care le impartea…
Dupa 14 ani de invatat si muncit in Bucuresti nu am drept de vot aici dar daca as fi avut l-as fi votat clar!

Liviu Stanciu  •  12 iunie 2012, 4:04

Nu știu dacă este cazul să-l privim pe acest Nicușor Dan ca pe noul Mesia… Cu atât mai mult cu cât tu, Tolo, ai un cuvânt destul de greu și se poate spune că ești un formator de opinie… Eu zic să stai ”mai pe mijoc”. Până la urmă, acest domn n-a demonstrat nici că e Iisus și nici că e o lichea, dar în istoria post-revoluționară a României să nu uităm că au fost multe personaje mesianice care s-au dovedit ulterior adevărate Iude. Și ”multe” este puțin spus. Mai corect ar fi ”toate”. Acest partizanat aparent steril după rezultatul alegerilor poate avea un efect ultra-activ puternic și nu știm – niciun dintre noi – dacă domnul Nicușor Dan merită prinosul nostru pe viitor… Hai să-l mai cântărim, zic… Atitudinea asta de alb sau negru, fără nuanțe, nu ne-a făcut bine niciodată. Așa am crezut în PSD, PNȚ sau PDL, și ne-am trezit ulterior că s-au făcut toți din albi, negri… Faptul că e independent nu înseamnă că e și integru până la dumnezeire…Mai aveai puțin și-l propuneai la canonizare…

maistor kokir  •  12 iunie 2012, 4:36

acum vazui cine e acest nicusor dan, e doctor in matematica, dar cel mai important,medaliat cu aur in 87 si 88 la olimpiadele internationale … ceea ce nu e mare lucru…sunt curios cum arata parlamentul romaniei doar cu astfel de personaje .. 🙂

sorin1986  •  12 iunie 2012, 5:27

Lasa ca unii dintre voi ati votat cu USL, dam jos niste mafioti mai mici …pentru mafiotii aia mari, sa vezi show cu USL peste 4 ani, ca astia n-au mai fost la guvernare si au o foame in ei…mama, mama!
Parca ii aud peste 4 ani: N-am putut sa ne realizam obiectivele din cauza gaurilor lasate de fosta guvernare.

sile  •  12 iunie 2012, 5:36

1. nu am votat ca am ci-ul expirat (a)
2. daca votam , pe el il votam, tocmai pt ca –
3. il votam totusi cu vechea apasare, verificata din pacate in timp pe altii: daca si el, dupa aia, … tot asa?! ma/ntelegi, eiusdem farinae… mai tii minte, tolo, asa, ca dezamagirea aia de dupa 96, cand se mai putea scoate ro din kkkt si ei se certau ca boii?!..
n/o ajunge si el la fel?
ok, pina mai departe astept mai aproape sa il vad consilier la cgmb, sa faca ce a promis – sa dea in vileag toate contractele care trec prin primarie…

Stefan Patriche  •  12 iunie 2012, 5:41

Dar cine este Nicusor Dan? Mie, personal, mi l-a prezentat un prieten acum vreo 22 de ani la Mate. Cica era cel mai „destept” din lume prin clasa a XI-XII a. Altminteri, imi pare rau ca nu mai sunt in Bucuresti, pentru ca, chiar la 3%, nu era vot irosit, daramite la 8-9%. Ii felicit pe cei care au avut ideea sa il „voteze” la Iasi sau in alta parte.
PS: Noi, la Onesti, a trebuit sa schimbam un PSD-ist antic cu un UNPR-PDL. Probabil ca suntem unici.

harry porker  •  12 iunie 2012, 5:43

Si eu ii multumesc lui Nicușor Dan pentru ca am avut pe cine vota la Primaria Generala, din pacate nu acelasi lucru s-a intamplat si la sectorul 2 unde am anulat votul

Lucian  •  12 iunie 2012, 7:45

@ Johnson – babaiatule esti varza la politica- si un mic imbarligator de la partide – atat timp cat nu l-a prezentat nici o televiziune pe om, ND nu este omul nimanui! Ia mai du-te si citeste o carte cu poze…

Prepeleak  •  12 iunie 2012, 8:18

Petrule, da-mi voie sa interpretez ce zisesi tu mai sus pentru ca o tot aud de 20 de ani incoace: „daca nu votez cu cine castiga mi-am irosit votul!”. Adica daca am fost unul dintre cei 600 000 de votanti ai lui Oprescu, in conditiile in care avea nevoie de jumatate dintre ei (pentru ca 30% era suficient ca sa iasa primar general)ca sa castige… e vot care conteaza. In schimb daca am fost unul dintre cei cateva sute care s-ar putea sa-l impinga pe Nicusor Dan in consiliul general – pai e vot pierdut. Oficial toate voturile sunt fix egale. Practic insa greutatea lor variaza in functie de cat de mult se apropie de cifre semnificative: treapta necesara pentru consiliu, parlament, numere rotunde, scorul unui contracandidat (de pilda ar fi fost mai bine pentru Nicusor sa scoata peste 10% – adica vreo 7000 de voturi in plus – sau sa-l depaseasca pe Prigoana – adica vreo 30000 de voturi distanta). Si cand discutam de un candidat nou, fara sustinere, fiecare procent in plus conteaza pentru ca ii confera omului aceluia macar o doza de incredere ca nu munceste degeaba.
In alta ordine de idei, Cataline, ramai la parerea ca reducerea numarului de parlamentari (cum ziceai in faimosul discurs imaginat catre tara al carmaciului)si, implicit, dilatarea zonelor electorale e o idee buna? Pentru ca Nicusorii n-ar avea nicio sansa sa intre in parlament cand un colegiu va fi cat un sector. Ar intra toti baietii astia cu ditamai aparatul de propaganada in spate si pentru care muncesc cot la cot la lipit afise si oferit mititei si organizatiile de tineret, si clanurile mafiote, si angajatii platiti cu banii nostri, cu timpi uriasi rezervati la TVR sau la Antene dar in niciun caz n-ar scapa vreun Nicusor Dan acolo. Ca lumea nu-si iroseste votul.

cornel2009  •  12 iunie 2012, 8:18

„Matematicianul a mai adunat un record haios”…
Pacat d-nule Tolontan ca ti se pare un lucru haios un lucru atat de sensibil si de serios pt concitadinii d-voastra. asta e!!! mergem mai departe…

florin  •  12 iunie 2012, 8:19

UNDE+L POT GASI SAU CONTACTA PT A +MI CERE SCUZE CA NU L+AM VOTAT???

Bogdan  •  12 iunie 2012, 8:21

Multumim, Tolo!

gabi  •  12 iunie 2012, 8:30

sper sa ramana independent, daca nu, o sa fie inca un vot irosit.
Felicitari ND

groparulclown  •  12 iunie 2012, 8:49

Fraaaaaaate, stau si ma minunez. Cum e posibil sa fie reales acest domn Oprescu cu 70% din voturi. Cum zicea cineva inainte : „Pentru un stadion care a costat de 3 ori mai mult decat era prevazut si pentru 2 pasaje ?”. Inteleg ca sunt doar 70.000 de oameni cu cap in Bucuresti, dar restul sunt batuti in cap ? Dar si mai buna, Vanghelie reales la sectorul 5. WTF !?!!???? Are people nuts ?

cineva  •  12 iunie 2012, 8:53

Eşti jalnic Totontane (dar perseverent).Şi DDTV ar umple două stadioane dar fanii lui nu fac atât tam tam.

cico  •  12 iunie 2012, 9:17

votul meu tot la domnul nicusor dan a mers…si va merge de fiecare data la cei de genul acesta.

Omi  •  12 iunie 2012, 9:18

si eu am simtit ca am realizat ceva cu votul meu, l-am bagat in consiliu, felicitari Nicusoare!

dan  •  12 iunie 2012, 9:19

sunt la fel de optimist ca si Catalin Tolontan , insa ( din pacate exista acest insa) sunt convins ca l-au votat doar din ura pentru partidele deja consacrate.
Totusi este un semn si-i urez mult succes!

tomytza  •  12 iunie 2012, 9:26

cineva intreba cine este nicusor dan!?………………..este un roman care a reusit fara a face vreun compromis cu cineva, este un roman care apara patrimoniul romanesc ( in special pe cel din bucuresti), este un roman care a folosit tehnologia si a castigat. evoluam fratilor, chiar daca nicusor dan nu a luat contact direct cu toti cei pe care i-a votat, si-a expus ideile si gandurile si a castigat. daca va intra in consiliu la primaria bucuresti, cred ca va fi singurul care va trage un semnal de alarma cum vor decurge problemele in primarie.

Pelendava  •  12 iunie 2012, 9:26

Problema romanului e foarte „simpatica”, am auzit/vazut sute de votanti exprimandu-si cu nonsalanta optiunea la modul „daca ala nu e bun, trebuie votat cel din opozitie”. Ei bine, „formula” asta poate functioneaza cat de cat in tarile civilizate, dar sigur e sortita „succesului” in Romaneaua noastra, succes pentru cele doua partide care-si impart ciolanul, nicidecum pentru contribuabil. Binenteles ca un outsider gen ND nu ar putea sa rupa pisica-n doua peste noapte, dar ar avea un impact psihologic enorm, cinstea nu a disparut din Romania, tara unde totul se invarte in jurul spagii. Uitati-va la japonezi si veti pricepe, sper, ce inseamna cinstea ca si caracteristica a natiunii. Sincer sa fiu nu se poate vorbi de progres in Romania atata timp cat puterea si opozitia sunt produsele celor ce au sacrificat tara si cetatenii ei incepand cu Nicolae Ceausescu numai in interese personale sau de clan. Iar partea cea mai jalnica a inceput deja sa prinda contur, nu mai avem educatie, implicit ne pierdem radacinile Romania va deveni un perfect instrument la cheremul „baietilor destepti” de pretutindeni. Pacat!

arsene  •  12 iunie 2012, 9:36

Si eu ma bucur foarte mult pentru rezultatul obtinut. E emotionat sa vezi atatia oameni dispusi sa-si „iroseasca” (asa ziceau unii, nu?) votul doar pentru a-l acorda cuiva care chiar il merita. Multumesc, Nicusor Dan, ca ne-ai dat posibilitatea sa te votam si mult succes! Tie si noua, impreuna, pentru ca lupta abia incepe 🙂

banks  •  12 iunie 2012, 9:41

Felicitari, pe aceasta cale, lui Nicusor Dan, felicitari tuturor care au avut dramul de minte si de bun simt sa-l voteze.
Iar voi, cei din media, Cataline, aveti ocazia/datoria sa-l sprijiniti in continuare, acolo unde nu numai ca va ramane independent dar va fi chiar si izolat si haituit de lupii din jur. Nu-i va fi usor, de aceea zic ca ii puteti da o mana mare de ajutor aducand la „lumina tiparului” micile intamplari traite de Nicusor pe-acolo, prin sedintele Consiliului.

ics  •  12 iunie 2012, 9:42

eram sigur ca cineva o sa zbiere ca nicusor dan a fost pus ultimu pe lista. pentru ca e independent, de-aia a stat acolo, langa oprescu. si cine are nevoie de oameni care se decid in cabina cu cine sa voteze?
penibil

petrov  •  12 iunie 2012, 9:42

temeritate, un cuvant pentru fanii lui nicusor.

titi  •  12 iunie 2012, 9:44

Dle Tolontan,devi dubios,faci apologia unui ‘neica nimeni ‘ pe gratis cahiar?sa fim seriosi ce sanse poate avea un independent sa faca ceva fara un partid puternic si sprijin guvernamental / zero si deci un vot aruncat. Intro lume globalizata si politizata omul nu mai „sfinteste locul’ ci familia de partide si cercuri de afaceri in care esti implicat. Cat despre candidatul in cauza,se pare ca este un „IEPURE” trimis la inaintare din anturajul UDREA . asa ca feritiva pe viitor de perdelele de fum,uneori parfumat

Comentează