Robert Negoiță explică de ce îl sprijină politic pe ministrul Sportului: “Nu-i gratuit nimic, Bănicioiu ne-a promis că ne dă baza Olimpia!”

Într-o înregistrare uluitoare, Robert Negoiță, primarul sectorului 3, spune dezinvolt că va primi baza sportivă din Vitan în schimbul ajutorului pe care i-l dă lui Nicolae Bănicioiu ca să devină vicepreședinte al PSD

miercuri, 13 februarie 2013, 1:04

Într-o înregistrare uluitoare, Robert Negoiță, primarul sectorului 3, spune dezinvolt că va primi baza sportivă din Vitan în schimbul ajutorului pe care i-l dă lui Nicolae Bănicioiu ca să devină vicepreședinte al PSD

Investigație de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

600 de pesediști l-au reales în unanimitate duminică, 10 februarie, pe Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, drept șef al filialei PSD.

600 de oameni l-au văzut apoi pe Negoiţă cum îl invită pe scenă pe ministrul tineretului și sportului, prietenul său, Nicolae Bănicioiu.

600 de oameni l-au auzit pe Robert Negoiţă cum spune:
“Vă propun să-l susţinem pe Nicu Bănicioiu drept vicepreședinte al PSD pe ţară. Nu-i gratuit nimic, ne-a promis că ne dă baza Olimpia!”.

Totul a curs firesc mai departe, sala a fost de acord să-l susţină pe Bănicioiu și nici un tacîm n-a vibrat în sala hotelului Rin care a găzduit alegerile.

Digi News a difuzat știrea despre evenimentul PSD. În montaj se văd imaginile cu Bănicioiu și se aude fraza lui Negoiţă.

Olimpia, miza de 6,5 hectare
Lumea a mers înainte. Nu se va opri planeta din asta, desigur.

Dar episodul poate scoate la lumină destinul pregătit bazei Olimpia de actuala putere USL. Cu un patrimoniu total de 6,5 hectare, clubul din Vitan a fost o miză imobiliară pentru afaceriștii transpartinici care și-au făcut cunoscută voinţa pentru prima oară în 2008.

Atunci, o comisie a MTS condusă de Bogdan Gheorghe a decis restituirea în natură și răscumpărarea terenului de 11.800 de metri de pe terenul de rugby din Calea Vitan.

“Cînd am văzut ce-mi propun, am refuzat să semnez!”, și-a amintit Octavian Belu zilele trecute pentru Gazetă.

Bogdan Gheorghe a fost secretar general al ministerului în epoca cederistă, apoi demnitar în cea pesedistă și, deunăzi, “a apărut în faţa lui Carmen Tocală oferindu-și serviciile de secretar general, dar a fost refuzat”, după cum relatează o sursă a Gazetei.

Au reușit în 2010!
Afacerile au mers însă netulburate înainte. Ce n-a reușit Bogdan Gheorghe a izbutit Corvin Nedelcu, un alt personaj de rang secund ca expunere, dar de elită în afacerile făcute în numele statului. Pentru acest gen de oameni, anonimatul este capital de lucru.

În perioada cînd sportul era condus de Doina Melinte, iar educaţia de Daniel Funeriu, Corvin Nedelcu a reușit să promoveze din umbra calităţii de secretar general al Ministerului Educaţiei, cine știe cine ocupă o astfel de funcţie?, strategia rapidă de externalizare a serviciilor bazelor sportive și a taberelor școlare.

Olimpia a fost una dintre ţinte. Au parașutat un om din PD-L la club, pe directoarea Mihaela Neagu. După ce statul a investit bani grei, ea a închiriat o mare parte din bază unor firme înfiinţate cu o lună înainte de a primi, fără licitaţie, contractele.

Tot atunci, în 2010, o altă comisie, cu alţi oameni, dar cu aceleași intenţii, a restituit terenul și, imediat, l-a cumpărat pentru 4,5 milioane de euro.

Pirueta lui Bănicioiu
Gazeta a scris în 2010, iar statul a reacţionat cu bine cunoscuta inerţie de doi ani. Asta e! Auditul, Poliţia și Parchetul au intervenit în varatoamna lui 2012 și acum justiţia face cercetări.

În ianuarie 2013, Nicolae Bănicioiu a promis că va lua măsuri. Acum o săptămînă a anunţat că va demite un director din MTS amestecat în afacerile de la Olimpia. “Ca și cum noi n-am ști că toţi directorii vor fi trecuţi pe poziţii de execuţie înainte de concursul cerut de reorganizarea ministerului. O piruetă de imagine a lui Bănicioiu”, spune cineva din minister.

Monica Ridzi la Comisie Parlamentara, 08.07.2009Negoiță: “N-are nici o legătură!”
Între timp, o sursă a Gazetei a spus: “Fiţi atenţi cum firmele care au contractele cu Olimpia își schimbă acţionarii! Așa se procedează. Cînd se schimbă Puterea, se schimbă și beneficiarii afacerilor cu statul. Unii se dau deoparte și profită alţii”.

Mai mulţi oameni vorbesc despre “acest gen de firmă-bidon, unde se adună banii dinspre stat și care se plimbă de la o putere la alta”.

Și, dintr-o dată, în sala bine luminată a hotelului aflat în același cartier cu baza Olimpia, pică fraza lui Robert Negoiţă.

Ieri, Gazeta Sporturilor a încercat în mod repetat să obţină de la primarul sectorului 3 o explicaţie a ceea ce a vrut să spună cu “Îl susţinem și, pentru că nimic nu e gratis, Bănicioiu ne-a promis că ne dă baza Olimpia”. Ne-am asigurat că știe despre ce vrem să vorbim.

Într-un tîrziu, am primit prin SMS un răspuns sec de la Robert Negoiţă: “Nu are nici o legătură susţinerea noastră la Congres cu baza Olimpia. Avem înregistrarea și o să mă uit pe ea”. I-am răspuns că așteptăm detalii după ce va vedea înregistrarea.

Ministrul: “Există o propunere!”
Nicolae Bănicioiu a confirmat că există discuţii între el și Negoiţă. “Primăria sectorului 3 vrea să construiască o bază sportivă la Olimpia, în Vitan. N-am promis însă nimic, mai întîi să-mi arate că au bani și că propunerea e serioasă”, a declarat ministrul pentru Gazetă. “Vom vedea ce facem, deocamdată prioritatea e să recuperăm baza Olimpia, care a fost înstrăinată”, a mai spus Bănicioiu.

Și încă ceva. Ministrul știa ce urmează să-l întrebăm. Îl sunase Robert Negoiţă.


Inaugurare la Vitan

Baza Olimpia nu este străină fraților Ionuț și Robert Negoiță. În urmă cu un an, în ianuarie 2012, Ionuț Negoiță a fost prezent la inaugurarea sălii de sport ridicate pe unul din terenurile închiriate din Vitan. Sala împreună cu bazinul de înot aparțin clubului privat Eurosind Magic, care este administrat de SC Gurin SRL și SC Eurosind. După meci, Ionuț Negoiță a recunoscut că ori de cîte ori are timp liber vine la baza Olimpia. “Joc aici cel puțin o dată pe săptămînă tenis. Este un sport care îmi place și care mă destinde”, a spus fratele actualului edil al sectorului 3.

Comentarii (49)Adaugă comentariu

aldan  •  13 februarie 2013, 3:11

Singurul lucru ce gasesc in neregula este sintagma „PE FATZA”! ce ati vrut sa spuneti cu asta? „pe fatza” cui?!
Intrebarea este evident retorica, si sper, niciodata tardiva! Tarisoara mea, Romania!

adi  •  13 februarie 2013, 4:11

Traim in Romania.Urmeaza jaful USL.Daca Negoita nu poate pune mana pe baza Dinamo, cu siguranta va pune mana pe Olimpia ,ca de ce a mai intrat in politica daca nu sa dea tunuri pe spinarea statului????

mihaela ciobanu  •  13 februarie 2013, 7:55

Multumim, Catalin. Avem o singura sansa in aceasta privinta, judecatorii si procurorii sa-si faca treaba ajutati si de voi, jurnalistii pasionati de meseria voastra. Numai atunci cind din ce in ce mai putin oameni vor fi dispusi sa-si riste libertatea in shimbul afacerilor oneroase cu statul, speriati de sentintele grele date de judecatori, numai atunci putem spera sa ne desprindem de plutonul Rusia, Belarus, Ucraina si sa ne apropiem de Europa. De aceea nu incetez sa fiu recunoscatoare ziaristilor, procurorilor si judecatorilor devotati meseriei lor, Monicai Macovei, lui Daniel Morar si Codrutei Kovesi.. Si nu numai, lista este lunga. M-am intrebat de multe ori, cum sa interpretez faptul ca majoritatea celor judecati pt fapte de coruptie sunt barbati iar majoritatea judecatorilor care isi asuma raspunderea unor decizii curajoase sunt femei. Voi ce credeti, putem invata ceva din asta? (ma adresez tuturor cititorilor-comentatori ai blog-ului tau care devin co-autori, cum am invatat de la aligica -:)
http://www.contributors.ro/fara-categorie/o-explicatie-pentru-cititorii-mei-si-nu-numai/)

ovidiu_3003  •  13 februarie 2013, 7:55

Te cutremuri …acestea sunt structuri mafiote …nu credeam ca au ajuns asa de sus .”Nimic nu este gratis” !!!

fotbal  •  13 februarie 2013, 8:05

revin: hip hip…marfa! 🙂

Raul  •  13 februarie 2013, 8:15

Ce mare descoperire? Catalin, nu te mira, in Romania asa procededeaza toti ASA ZISII POLITICIENTI CARE SUNT ORI AU FOST LA PUTERE. AU FURAT DE NU MAI POT, iar acum plang pe toate posturile TV CA SUNT NEVINOVATI (de la progeniturile lui Bombonel, care ne spun ce tata „corect” au ei pana la cine vrei tu).

Intr-o zi vor da socoteala toti acesti nemernici care fac politica pentru a fura!!

sandu  •  13 februarie 2013, 8:18

oare legatura dintre Nicu Banicioiu si Robert Negoita se datoreaza faptului ca domnul ministru al sportului a fost implicat in ” afacerea” cu foto modele pentru partid organizata la hotel RIN. Oare se poate numii PROSTITUTIE mascata?
Intrebarea mea este urmatoarea: De ce vrea un medic stomatolog functia de Ministru al Tineretului si Sportului, si nu a fost numit un fost mare sportiv cu performante adevarate, nu cum a fost numita presedinte ANST doamna TOCALA. Daca nu esti de acord sa FURI nu esti bun ca ministru.

sandu  •  13 februarie 2013, 8:23

Domnule Tolontan faceti ceva sa se indrepta tara asta.
Trebuie numai sa furam ca sa ne fie bine? si noua muritorilor de rand.
Nu sunt in partid, nu am drepturi. Sa le fie rusine si USL – istilor.
Lupul isi schimba blana dar naravul ba.

mihai  •  13 februarie 2013, 8:35

Cat de repede se misca noua guvernare! Bravo pentru consecventa d-voastra in aceasta ancheta si succes in continuare. Fara frica!

ionut  •  13 februarie 2013, 8:40

Imi place ca nu-i slabiti nici pe unii, nici pe altii si ca sinteti mereu pe faza. Vigilenti si, imi place sa cred, ca si corecti. Felicitari

dan  •  13 februarie 2013, 8:41

Pleaca ai nostrii vin ai nostrii, noi ramanem tot ca pro….!!! Ministrul Banicioiu, medic de profesie, este pus politic ca ministru, ca si cum acest cuvant „politic” ar da si competente profesionale! Din pacate, oameni buni asa este ,,nimic nu este gratis” Consilierii lui Banicioiu, la ministerul sportului, sunt cei care au lipit afise cu el la alegeri ! Sub el, toate functiile incepand cu doamna TOCALA, GARBA, NICU DANIEL,MIHAI CAPATANA, directori si functionari „fosti PDL-isti”, acum bine mersi USL-isti, fac si desfac cum este comanda politica !! Nu ii intereseaza performanta sportiva! Pacat ca in sport se intampla asa ceva, si ne miram ca ROMANIA este pe locul 26 in clasamentul olimpic !! Nu a fost promovat nici un sportiv de performanta in noul minister, pe un post de director cel putin, sau consilierul ministrului ! Nu au nevoie de „caractere” Vor oameni care sa semneze „cedari” de baze sportive, bugete la cluburi si federatii la comanda ! USL a dezamagit multi oameni din sport cu numirile din domeniu ! Ce nu a reusit Corvin Nedelcu cu Olimpia o sa reuseasca Banicioiu cu Negoita !

Cătălin Tolontan  •  13 februarie 2013, 8:47

raul: nu e omare descoperire, e doar uluirea ca un politician recunoaste pe fata un deal de acest gen: eu te sustin politic pe tine, aducindu-ti un beneficiu personal, tu imi dai mie, care sint primar, o baza sportiva!!!

Romania a ajuns o tara in care ni se prezinta absurdul drept normalitate de nici nu mai putem sa-l remarcam atunci cind apare.

fotbal: mai bagam marfa 🙂

emi  •  13 februarie 2013, 8:47

Sant curioasa sa vad daca din toata aceasta harababura penala de la Olimpia o sa ajunga cineva sa plateasca in fata justitiei!? Fiindca „nimic nu este gratis!” Bravo pentru vigilenta…

cici  •  13 februarie 2013, 8:49

Felicitari!!!

cristi  •  13 februarie 2013, 9:00

De cand citesc despre neregulile de la Olimpia ma tot intreb care este miza?! Cele 6 hectare? Se ruleaza chiar atat de multi bani publici prin clubul olimpia? Probabil ca da… Oricum, bravo pentru modul in care conduci aceasta ancheta jurnalistica

geo  •  13 februarie 2013, 9:02

Acum se intelege domnule Tolontan de ce se bate Ionut Negoita sa ia Dinamo….a spus Dragomir…ar vrea sa faca un mare parc de distractii cu restaurante si hoteluri…STATI CU OCHII PE EI

Bibi  •  13 februarie 2013, 10:09

Catalin, multumesc !
Iti sunt recunoscator pentru ce faceti la Gazeta si ma simt prost ca nu contribui cu nimic, nici macar nu dau bani pe ziar, il citesc pe net.
M-am gandit sa incep sa cumpar Gazeta de la chiosc, desi o s-o citesc tot pe net. Dar poate va ganditi la un sistem de abonament pe net.
Cred ca si asta este o forma de implicare din partea cititorilor. Daca ai alte idei, te rog impartaseste-le cu noi.
Cu bine !

marian  •  13 februarie 2013, 10:12

Domnule Tolontan, dupa ce ati divulgat totul in ce priveste cazul Ridzi stiti care a fost rezultatul? Niste cretini din Hunedoara parca au votat-o si a intrat in Parlament. Vedeti ce simplu este, pe oameni nu-i intereseaza daca a furat sau nu ei voteaza ca prostii: hotii, nenorocitii si banditii care au distrus Romania, asta este cultura alegatorului roman, el voteaza ca la fotbal, nu cum trebuie. El spune, eu tin cu basescu il votez pe el, ce conteaza ca a furat, eu votez cu udrea, ce conteaza ca a furat si asa mai departe…..

Rares  •  13 februarie 2013, 10:14

Domnule Tolontan,
sunt din aceeasi generatie cu Corvin Nedelcu si Cristian Ghibu .Se va scrie mult despre ei . Tabere diferite , aceleeasi apucaturi.Am sperat ca aceasta generatie are constiinta , demnitate si forta de stopare a jafului sistematic .I-am cunoscut pe-amandoi intr-o perioada de formare a caracterelor.Nu as fi crezut ca tocmai ei vor iesi in fata… sau cel putin am incercat sa ma mint negand aceasta posibilitate.Ma intreb , cat inca nu e prea tarziu ,ce putem face sa-i oprim.Munca si implicarea dumneavoastra merita tot respectul dar sunt convins ca ,deja, recunoasterile de genul asta nu va mai incalzesc. Ei isi vad de treaba… Societatea civila? Unde,care? Mai puternice sunt vocile celor care protejeaza animale sau minoritati.Tot respectul.Dar restul? Lasati la mana unor Ghibi sau Corvini , invrajbiti si haituiti de ziua de maine , votand sau nevotand cu-aceeasi sila .Incotro ne indreptam !? Ce asteptam ?

Probabil doar articole incisive despre hoti din diverse generatii.

Vom injura tare si apasat pentru ca avem toata voia din lume.
Si ne vom intorce la fotbal…
Atat?

cei7pitici  •  13 februarie 2013, 10:27

Keep Calm and Carry On…
Bravo!

mimi  •  13 februarie 2013, 10:35

Frumoasa investigatie de presa, urate personaje. Aveti toata admiratia mea pentru ca nu renuntati. Fie ca forta sa fie cu tine, cu voi.

Mamablu  •  13 februarie 2013, 10:45

Sincer, n-am înţeles mare lucru, aşa că îmi cer scuze dacă nu pot încă să fiu indignat.
Negoiţă e un tip dubios, dar deocamdată tot ce am aflat e că frate-su joacă tenis o dată pe săptămână. Cam puţin pentru un scandal autentic.
În ce priveşte fraza în care mulţumeşte ministrului în faţa a ”600 de pesedişti”, nu prea cred că Negoiţă e atât de prost încât să-şi anunţe public malversaţiunile şi nici să împartă profiturile cu 600 de inşi (”ne dă baza Olimpia”).
Aştept cu încredere adevăratele dezvăluiri. Pentru moment, am prins doar ideea de bază: ”ÎNTREAGA clasă politică e rea şi ticăloasă”. Original…

Cristian  •  13 februarie 2013, 10:56

Problema e ca Primariile si Consiliile judetene, reprezinta CELE MAI CORUPTE zone in care banul public este furat cu nonsalanta de persoane private, fizice sau juridice, din Romania. Asa se intampla in pseudodemocratia noastra! Nicio sansa sa se schimbe ceva vreodata!

F  •  13 februarie 2013, 11:34

Felicitari pentru munca depusa domnule Tolontan- dar cred ca trageti concluzii pripite. Afirmatia „A da baza Olimpia” poate fi interpretata in fel si chip. In politica mereu se fac compromisuri si cred ca sunteti constient ca nimic nu este gratis, cu atat mai putin o pozitie cheie intr-un partid aflat la putere. In toate tarile „democratice” sunt astfel de practici- clientela politica exista peste tot si este parte a actualei „democratii”…

gabi  •  13 februarie 2013, 11:43

Felicitari pt articol!le citesc cu dispret,daca s-ar lua masuri ,as fi cel mai fericit!

Cătălin Tolontan  •  13 februarie 2013, 12:52

mamablu: doar cititi, e ok, daca va indignati, va amuzati sau doar va informati, asta e decizia dumneavoastra. Cit despre subiect, de ce il consideram important? Pentru ca interesant ca un om politic sa cistige sprijin in partid micsorind patrimoniul ministerului pe care-l conduce prin cedarea catre primaria condusa de cel ce-l sprijina politic

bibi: pentru inceput, e ok daca luati ziarul de la chiosc cind puteti. Are si alte subiecte pe care nu le gasiti pe net. multumesc!

ics  •  13 februarie 2013, 13:00

„O ancheta misto, dar de rahat in acelasi timp”. Parca tot in materialele tale am citit asta. Investigatia asta din sportul romanesc scoate la suprafata mizeria in care traim si ma intreb pana cand?
Felicitari!

George  •  13 februarie 2013, 13:05

cat timp va fi ceva de stat in Romania, politicienii vor incercasa puna mana pe acesta, nu culoarea politica conteaza. Chiar de veti aduce nemti la conducere, acestia vor fi denigrati pana vor pleca.

roky  •  13 februarie 2013, 13:13

Ba ma lasati cu Negoita care fura stadionul Olimpia, credeti ca o sa faca un cartier de blocuri mai mic in suprafata de pedeapsa? Mai bine il praduia Funeriu pe 6 mil de euro? De aruncat cu rahat e usor dar de pus mana pe treaba e mai greu….ca deh romanului ai place sa sparga seminte pe margine si sa comenteze despre ce fac ceilalti! Sa ne spuna asta gashca portocalie care sifona banii ministerului pe salarii fictive….

varanga53  •  13 februarie 2013, 13:14

Domnilor , doar nu ati crezut ca „cei mai cinstiti ” dintre politicieni , adica USL-istii(asa se recomanda) pot fi altfel decat ceilalti ? Adica , pur si simplu, BANDITI ! Sunt mai flamanzi decat ceilalti si, avand o majoritate data de cei pacaliti, nu mai au scrupule si nici cine sa-i opreasca !

roky  •  13 februarie 2013, 13:25

varanga53, ai vazut vreodata politician cinstit si rata inecata??? ei fura daca ai lasam noi. nu cred ca vreunu care are de gand sa fure ceva se apuca si spune public ce are de gand sa faca. eu cred ca declaratia lui negoita era prosteala pt fraierii adusi cu forta acolo.
si inca ceva domnule Tolontan, cine sunt noii actionari ai firmelor care capuseaza Olimpia, daca tot ne dati o farama de adevar, spuneti pana la capat tot ce aveti pe suflet!

Stefan VINTILA  •  13 februarie 2013, 13:29

Umanitatea, viata speciei umane se sprijina pe constiinta… Demascarea „rebuturilor” umane este una din sarcinile constiintei noastre; asumarea responsabilitatii „luarii taurului de coarne” este o alta, fundamentala, zic eu; asadar, atunci cand ii putem dovedi, la propriu, pe ticalosi, s-o facem! Rares, cu mai mult curaj, daca procuri probe, devin primul care depun marturie impotriva jigodiilor! Tot inainte, in echipa, ca la fotbalul adevarat, desigur…

Robert Negoita il sustine pe Nicu Banicioiu pentru un tun la baza Olimpia « epolitikon  •  13 februarie 2013, 13:54

[…] lui Tolontan a inceput aici, dar e de […]

tony  •  13 februarie 2013, 13:56

Am citit comentariul MIHAELEI CIOBANU si inca nu imi revin, le este recunoscatoare ziaristilor, procurorilor si judecatorilor devotati meseriei lor. Pana aici nimic ciudat,dar continuarea ma lasat cu gura cascata… printre cei carora le este recunoscatoare ii enumera pe MONICA MACOVEI, DANIEL MORAR, CODRUTA KOVESI !!!!!!!! Pai astia sunt SLUGILE NUMARU 1 A LUI TRAIAN BASESCU !!!! astia sufoca justitia din Romania la ordinul lui Basescu si Mihaela Ciobanu le este recunoscatoare, incredibil !!!!!!

Unu’ vechi in rugby  •  13 februarie 2013, 14:31

Cat o sa fie nea Sandu Perpelea acolo, nu o sa faca ei manevrele lor!

Arthur  •  13 februarie 2013, 16:50

Urmand logica dvs. domnule Tolontan, am o intrebare la dvs.:faptul ca majoritatea celor care posteaza admirativ la adresa dvs. sunt basescieni, va face si pe dvs. din aceaiasi specie? Daca da ,atunci inteleg si asocierea pe care o faceti intre Negoita,Banicioiu si hotii pedelisti,daca nu ,atunci sunteti pur si simplu un acuzator fara dovezi!
Astept cu interes raspunsul dvs. sincer si dezinteresat!

Cătălin Tolontan  •  13 februarie 2013, 16:59

arthur: nu impart romania in basescieni si pontisti sau antonescieni. Oamenii sint infinit mai diversi.

Arthur  •  13 februarie 2013, 17:16

Cu regret pentru reputatia dvs. ,ori nu ati inteles intrebarea mea ,ori faceti un proces de intentie fara dovezi sau macar premize credibile. Aveti cunostinta ca Negoita sau Banicioiu au mai deturnat proprietati ale statului in interes privat?Daca da dati dovezi ,daca nu, ramane ca mai sus!Cat despre impartirea romanilor, ea exista si chiar este evidenta si in mass-media unde „activati” dvs.Chiar sa nu fi observat atitudinea generala a unor vectori mass-media ca EvZ,RL, DV,Ziare.com,Adevarul,B1,Nasul TV sau a A1~3,JN,Cotidianul fata de taberele politice din Romania?Nu va cred!

Cătălin Tolontan  •  13 februarie 2013, 17:36

arthur: calm 🙂 dvs ati spus ca majoritatea oamenilor care comenteaza este basista si eu am spus ca nu impart romanii. Insistati ca sint impartiti, eu spun ca nu ma intereseaza separarea asta si ca eu nu sint nici basist, nici antibasist. Nu ma somati sa intru in logica dvs ca nu raspuns la somatii 🙂

un refulat  •  13 februarie 2013, 18:01

mamablu: comentariul tau lasa impresia ca in spatele lui este un politician indignat de tupeul prostimii care indrazneste sa-si tot bage nasul in afacerile lui. Iti inteleg indignarea, cred ca e injositor si agasant pentru o personalitate sa caute explicatii pentru a-si retroceda un teren, o baza, o fabrica, ceva.
Dar totusi nu te indigna prea tare, astea nu sunt decat discutii, o mica refulare a prostimii. Pana la urma noi ramanem cu asta, voi cu retrocedarile.

mety  •  13 februarie 2013, 18:13

@Arthur, daca tu imparti romanii in basisti si antibasisti inseamna ca tu ai o problema, nu trebuie sa-i fortezi si pe altii sa gandeasca stramb ca si tine.

Bogdan  •  13 februarie 2013, 18:38

Intrebarea mea este: ce cauta Negoita in politica ? Ce cauta Negoita in fotoliul de primar ? Se stie ca primariile sunt pline de birocratie si coruptie. Cum a propus USL-ul un candidat om de afaceri care se stie are mari probleme cu fiscul in legatura cu TVA-ul la apartamentele construite. Si alea vai de mama lor.

bogdan  •  13 februarie 2013, 19:15

PUSCARIE pentru acesti nemernici !!!!

dlgoe  •  13 februarie 2013, 20:55

Sloganul tuturor politicienilor de dupa ’89 a fost si este „Dupa noi, potopul!” Daca vom sta cu mainile in san in continuare, vom avea ceea ce meritam. Tie si gazetei, felicitari pentru atitudine.

jojo  •  13 februarie 2013, 20:59

La puscarie cu toti hotii, dar pentru asta trebuie sa avem justitie. Iar pana acum am vazut numai inchisoare cu suspendare. Adica deloc. Numai A. Nastase a avut „ghinionul” sa viziteze celula, dar iese in curand si el.

ghita  •  17 februarie 2013, 20:21

pai un alt sacal imobiliar: robert negoita. Nu inteleg cum a fost ales inca un primar analfabet cu bacul la 32 de ani si cu lucrarea de masterat copiata pagina cu pagina de pe site-ul ministerului muncii, bnr sau comunicatele comisiei europene.
http://lacoltulstrazii.ro/2012/06/21/dr-negoita-robert-plagiator-din-isarescu/

Lorena  •  14 august 2013, 15:09

Faptul ca exista schimburi nu este o surprriza pentru nimeni. Ceea ce ne surprinde este relaxarea fata de expunerea acestora. Cineva se intreba ce cauta Robert Negoita in politica.
Nu stiu: poate ca se tot incearca schimbari de „profesionisti”.

Stefan  •  26 august 2013, 14:22

Schimb pe schimb, Robert Negoita ofera favoruri in schimbul unor beneficii. Este incredibil cum se poate intampla asa ceva.

Cristi C  •  19 decembrie 2013, 2:27

Hmm, nu inteleg isteria comentatorilor. In definitiv, articolul trage doar un semnal de alarma. „Exista o propunere”, deci sa o vedem si noi. Atat. Dar aproape toti s-au aruncat sa porceasca.

Punctul meu de vedere: baza Olimpia este in stare jalnica de peste 6-7 ani, de cand merg saptamanal pe acolo, pentru tenis, ca si fratele primarului. Statul este prost administrator pentru ca nu are bani. Tir cu arcul, echitatie, antrenament de sanie, rugby, tenis si o mica suprafata concesionata privatilor pentru tenis, piscina si sala de forta (si patinoar iarna). O avea privatul, sau parteneriatul public-privat, idei mai bune? Bani mai multi?

Pana la urma si decizia de a inchide o baza sportiva (vezi Spartac), adica terenul de rugby si de a construi ceva rezidential nu este fara precedent si este o decizie a Consiliului Local. Daca populatia are vreun interes il va exprima public. Daca nu, potopul… Dar trebuie sa stim.

Comentează