Mitică nu crede în lacrimi. Ponta crede în întîlniri la separeuri. Dragnea crede în lumină!

Dumitru Dragomir a pierdut, după 17 ani, șefia Ligii Profesioniste. Politicul a dat o mînă de ajutor la debarcarea lui. De fapt, i-a dat un brînci cu două mîini!

joi, 14 noiembrie 2013, 1:35

Dumitru Dragomir a pierdut, după 17 ani, șefia Ligii Profesioniste. Politicul a dat o mînă de ajutor la debarcarea lui. De fapt, i-a dat un brînci cu două mîini!

Cu o seară înainte, fotografii Can-Can i-au surprins pe premierul Victor Ponta și pe vicepremierul Liviu Dragnea la o întîlnire cu Gino Iorgulescu și cu o ceată de președinți de club, dintre cei care urmau să voteze azi.

Înfrîngerea lui Dragomir e o veste bună. Modul în care s-a petrecut ea, e o veste proastă.

Vestea bună e pentru fotbalul românesc, vestea proastă e pentru contribuabilul român.

Dragomir nu mai avea ce să caute la Ligă. Era epuizat ca manager și ca lider.

Dar nu Victor Ponta și Liviu Dragnea sînt cei care trebuiau să-l schimbe pe Dragomir. Pentru că, de fapt, degetele lor sînt cele care, de fapt, au băgat buletinele de vot în urnă.

Și, pe dosul votului, sînt trecute sumele publice cu care primăriile sau companiile naționale finanțează fotbalul profesionist. Milioane și milioane de euro merg anual la Pandurii Tîrgu Jiu, la Gaz Metan, la Botoșani, la Iași, la Brașov, la Chiajna și în atîtea alte părți.

Sigur, fostul șef al Ligii are ce merită, deși a dat dovada unui fair-play remarcabil în discursul în care și-a recunoscut înfrîngerea.

Are ce merită pentru că el a condus cluburile în perioada în care ele au rămas prizonierele banilor publici. Nu are de ce să se plîngă acum! Dacă grupările deveneau prospere și independente, n-ar mai fi stat în intervenția de restaurant a primilor doi oameni din guvern. Așa, cluburile sînt mai risipitoare decît companiile de stat sau decît primăriile ale căror anexe au ajuns! Și, ca acționar principal al cluburilor, statul l-a numit pe Gino Iorgulescu ca pe un secretar de stat! Secretar de stat la ministerul invizibil al fotbalului. Asta-i treaba!

„Îi felicit pentru felul în care m-au lucrat”, a spus Dragomir despre Ponta și Dragnea. Coardă pînă la capăt, dar coardă mică, se vede treaba, față de cele din politică.

Și, dacă tot îl găsim pe Liviu Dragnea într-un moment de detentă, îi cerem public să ne dea documentele despre Gala Bute pe care le-am solicitat ministerului pe care-l patronează. Sînt documente publice, adică nu îi aparțin nici lui Liviu Dragnea și nici Elenei Udrea, chiar dacă cu fiecare zi care trece ne lămurim că în anumite teme sînt pe o mînă. După cum le spune și numele, documentele publice aparțin publicului.

Cererea oficială e la MDRAP, acesta e un mesaj pe care i-l transmitem pentru că s-a apucat să se bată pentru lumină în sport.

Comentarii (100)Adaugă comentariu

victor L  •  14 noiembrie 2013, 16:13

„ramin la parerea ca primii doi oameni din guvernul Romaniei nu trebuie sa se ocupe de lovituri de palat din fotbal.”
Ei na, daca pe dictator nu reusesc sa-l debarce, macar sa se mindreasca cu ceva 😉

marian  •  14 noiembrie 2013, 16:18

Eu cred ca sunteti in eroare, domnule Tolontan. Chiar credeti ca ati inteles corect speech-ul lui Dragomir ? De cand apreciaza un ziarist de calibru drept „fair-play remarcabil” santajul explicit, pentru ca asta a debitat Dragomir ? Oameni buni, lasati-l pe Iorgulescu sa lucreze si judecati-l pe fapte. Si adaca tot ati deschis discutia, luati vot cu vot si cereti-le persoanelor/cluburilor respective sa-si motiveze public decizia. Avem acest drept. E lucru mare ca-i bagati pe Ponta si pe Dragnea in piesa asta, dar lasati-ne sa ne formam singuri o opinie (dupa ce veti publica, desigur, desfasuratorul acestor voturi). Sa ne auzim numai de bine.

victor L  •  14 noiembrie 2013, 16:20

Felul in care a cistigat Iorgulescu (nu ca mi-ar parea rau de Mitica, adio si n-am cuvinte) da seama ca noul presedinte este deja dator vindut politicului. Si nu e bine deloc sa pleci la drum inglodat in „datorii”.

alin  •  14 noiembrie 2013, 16:30

nu am cuvinte.sa fie neamu romanesc atat de prost?ne tot plangem de cei care ne conduc -aici ma refer la toate ramurile: sport,politica etc ,dar conducatorii care ne reprezinta sunt din randurile noastre,fura fiindca le dam noi voie, ne conduc pt ca noi ii alegem ,dar singura noastra forma de protest este cancanul si carcoteala.Si dvs d-l Tolontan dar si prietenul dvs Guran il reprezentati pe asa zisul Gica contra.nu mai inteleg nimic e bine ca a cazut mitica, dar e rau ca a venit politicul ,care de fapt era acolo de cand lumea dar azi imi aleg sa comentez pana acum nu m-a deranjat desi stia toata lumea cum merg lucrurile.asta e ca si cum as sti unde e rahatul dar tot in el voi calca apoi ma voi plange ca miroase in urma mea.

Calin  •  14 noiembrie 2013, 16:45

Vorbim despre Liga Profesionista. Un fel de sindicat al celor 18 patroni din fotbal. Care aleg un președinte pentru ei.

Am citit și am recitit articolul. Nu vad ce e rău în modalitatea asta de a alege. Chiar nu vad. Este un rezultat natural. Cei 18 au ales pe cel care le va urmări cu mai mult succes interesele lor personale. Cele 18 interese personale.

Liga nu e federația, nici parlamentul. Suporterii, oamenii din fotbal în general, nu au legătura cu liga. Liga este reprezentatul unic, ales, al celor 18 cluburi. Si este normal ca la niște alegeri la care miza o reprezinta banii din cele 18 buzunare care votează, sa fie câștigător cel care are mijloacele de a umple aceste buzunare mai repede și mai mult.

Sa nu ma acuzați de cinism, o faceți degeaba. Problema noastră, a fraierilor care ne uitam la fotbal, și, dacă suntem ghinioniști rău, mai și ținem cu vreo echipa de prin România, este ca acest sport, la noi, este finanțat din bani publici. Liga este un motiv pentru care sistemul asta se menține, asa cum un grup de lobby este motivul pentru care o lege apare într-un anumit fel. Poate ca influențează forma, dar decizia aparține altcuiva.

Nu de acolo vine soluția. Liga va încerca sa modeleze realitatea obținând cel mai bun rezultat pentru cei 18, nu pentru noi, restul. Niciodată pentru noi. Problema este ca parlamentarii nu taie furtunul cu bani. Si asta ar fi foarte, foarte simplu. Interzicând companiilor de stat sa sponsorizeze. Ceea ce ar fi de bun simt, ținând cont ca profitul companiilor de stat reprezinta banul contribuabilului, iar un nea Gica, din întâmplare si vremelnic „dom’ director”, se apuca sa facă niște cadouri din banii mei.

Inca o data, ca divaghez: a ne uita la alegerile de la Liga este ca și cum ne-am uita la vecina care se dezbracă în apartamentul de vis-a vis. Pur și simplu, n-ar trebui sa o facem, e un lucru firesc în intimitatea lor. Ca ies atâția bani din buget(e) și se cheltuie în fotbal, ar trebui sa țipam ca din gaura de șarpe.

invictus  •  14 noiembrie 2013, 17:04

@55, Calin
Dacă banii publici care se scurg din buget s-ar cheltui REALMENTE pe fotbal (sau alte sporturi) prin crearea cadrului propice pentru copii şi tineri să practice sport de performanţă, n-ar fi nici o problemă! Din păcate, însă, finanţarea sportului de la bugetele locale/judeţene, ale unor companii cu capital de stat e DOAR UN PRETEXT, UN PARAVAN pentru delapidări grosiere!

mda  •  14 noiembrie 2013, 17:10

domnul calin a zis bine dar cine e scarbit n-are chef sa citeasca tot comentariul asa ca sintetizez astfel: patronii sant politici, baga bani din banii contribuabililor, adica de la buget adica de la guvern …guvernul vrea sa controleze acesti bani…dar ar face bine sa-i taie la jumatate..eu n-am chef sa tin petrolul cu contracte asa mari lui marius nicolae si alti imigranti

adi  •  14 noiembrie 2013, 17:12

bine ca am scapat de mitica, un fost puscarias care a mai scapat de cateva dosare, care e acuzat pentru dezafilierea craioevi si care ar putea face puscarie si pentru mita rcs rds. Si daca satana a votat pentru debarcarea astuia e perfect, nu conteaza ce psd si-a bagat coada. La urma urmei mitica era un rahat de peremist, daca ati uitat, care avea cluburi de campanie electorala si pe bani publici in liga. Fotbalul romanesc e politic cel putin dupa89. Si cum ati scris, pentru FCM-ul lui Maior o dedicatie de 1.8 milioane de euro si prostii de romani nu ies in strada si DNA acopea potlogaria hotului de la PDL mures.

LaVaslui – prin orasul virtual | Discursul cîştigătorului » Ce vrea să schimbe Iorgulescu în fotbalul românesc: Cupa Ligii şi şef străin la arbitri  •  14 noiembrie 2013, 17:14

[…] CITEŞTE OPINIA LUI CĂTĂLIN TOLONTAN: Mitică nu crede în lacrimi […]

nea caisa  •  14 noiembrie 2013, 17:25

O zisa de acum vreo doua saptamani a dlui Iorgulesc afirma ca el se are bine cu Basescu. Sigur ca dlui Tolontan nu prea ii convine sa aminteasca si asta, dar asta este. Mitica va putea sa isi vada, acum, linistit de procese, altfel o presedintie de club gaseste el la nevoie. Gino Iorgulescu va aduce, cred, un sistem mafiot mai crancen decat regimul Mitica. Gasca Sportului studentesc, plecata tare spre parvenitism. Pentru Gino Iorgulescu, un moment important va fi acela al obtinerii bursei de televizare. Daca va obtine o suma inferioara celei obtinute de Mitica, atunci, cu toata protectia politica, vor incepe grijile.
Cateva vorbe la despartire pentru Mitica Dragomir: Mitica, ai facut destule lucruri rele, ai facut si destule lucruri bune si, peste toate, ai reusit sa tii un echilibru in gramada agitata a sefilor de cluburi. Intr-o perioada grea pentru o Romanie condusa de niste incompetenti, ai reusit per ansamblu, sa ai o activitate pozitiva, cu succese internationale ale cluburilor. Cu toate lucrurile rele pe care cred ca le-ai facut, ai toata simpatia mea.

cosmo  •  14 noiembrie 2013, 17:26

acum nu mai poate spune nimeni ca ponta n-a facut nimic bun la guvernare.

fan.craiova  •  14 noiembrie 2013, 17:36

eu cred ca momentul 0 in fotbalul romanesc a venit acum prin schimbarea sefului ligii. de maine putem construi. si ce inceput . un meci de baraj pentru campionatul mondial.

Donkeypapuas  •  14 noiembrie 2013, 17:42

Doi oameni au rămas în posturi, netulburaţi de 24 de ani, de la schimbarea kaghebistă din ’89: Isărescu şi Mircea Sandu. Iată că Mircea Sandu îşi reîntăreşte echipa prin accederea lui Iorgulescu la preşedinţia LPF. Spre bucuria altui securist – amicul Ghiţă – care mâine-poimâine va pelua EL transmiterea meciurilor din campionat. Pe un preţ mai mic (contrar ntereselor cluburilor!) dar pe placul micului mafiot de la guvern, care astfel va pune botniţă altui trust de presă ce nu i se supune în totalitate, RCS-RDS (adică Digi).

kappa  •  14 noiembrie 2013, 17:50

Era atat de necesara o schimbare la conducerea LPF incat nici nu mai conteaza implicarea politicului.

lord belial  •  14 noiembrie 2013, 17:58

Imixtiunea politicului, cenzura presei, Rosia Montana, legea exproprietaririlor. Neocomunism cu infiltratii de neocon si buna traditie turceasca a peschesului si a coruptiei. Romania 2013, cu oameni care stau in case in loc sa iasa in strada, sa protesteze, macar cum o fac bulgarii, daca nu cum au facut-o grecii.

O sa imi fie dor de Mitica, asa cum nu mi-e dor de Bibi Gecali.

criticul  •  14 noiembrie 2013, 18:04

De ce sunteţi mereu nemulţumit,domnule Tolontan?Dacă Dumitru Dragomir a fost schimbat şi cu ajutorul politicului,adică al domnilor Ponta şi Dragomir,foarte bine!Doar aşa poate fi schimbatun om de nimic,altfel nu se poate,aşa cum au scris şi cei de dinaintea mea!Vedeţi că şi Dumitru Dragomir a fost susţinut de politic mult timp,altfel n-ar fi rămas el 17 ani la L.P.F.Atunci de ce nu ziceaţi nimic de implicarea politicului în fotbal?Fiindcă vă plăcea Dumitru Dragomir sau simpatizaţi cu puterea care era atunci?Să-l lăsăm pe domnul Gino Iorgulescu în pace şi să vedem ce va face pentru fotbalul românesc din postura de preşedinte al L.P.F şi apoi să-l,,judecăm”,nu credeţi că aşa ar fi mai bine?

sile  •  14 noiembrie 2013, 18:35

Adio, Mitica si succes cu ancheta Bute. Vad ca nu ati renuntat si va felicit.

non combat  •  14 noiembrie 2013, 19:31

mare afacere pentru fotbalul romanesc. un palavragiu in comtrapartida cu un barbugiu, dar cu chibiti politici. doar trebuie si gino sa plateasca spatille de restaurante toate de clasa SUPER A,EXTRA spatii. ca doar numai prietenii pdsr-ului au avut parte de spatii moca.

observator  •  14 noiembrie 2013, 19:34

bai TOLONTAN-TOLOMAC,botosani nu este echipa primariei. fiind ziarist ar trebui sa fii mai bine informat. mi se pare ca faci parte din acei ce cred ca budapesta este capitala romaniei.

Tagore  •  14 noiembrie 2013, 19:34

Salut Catalin,daca tot asa ar putea sa-l debarce si pe Tartoru` ala mare nu e nici o problema,nu exista mijloace democratice de a scapa tzara de ticalosi.Si mitica si traienica,doi primitivi parveniti care ne-au facut vietile amare.Hai Progresu`!

ionut  •  14 noiembrie 2013, 19:54

D-le Tolontan, apreciez perseverenta dumneavoastra pentru a demasca furtul de la ,, GALA BUTE ” , dar , de ce nu sunteti atat de ,,corect” si cu fotbalul . Va consumati atata energie si resurse pentru cativa euro iar acolo unde se fura cu basculanta nu intreprindeti nici o ancheta jurnalistica.
Pacat ca nu mai exista jurnalisti corecti in presa din Romania. Mi se parea mai facil sa demonstrati furtul din fotbal.Asta nu inseamna sa inchideti ochi la ,,GALA BUTE ” dar ce dracu asta este singurul furt din sportul romanesc.

Cu stima,

mihai  •  14 noiembrie 2013, 21:03

Corect comentariul. Mitica trebuia sa plece, dar nu cu autorul politicului. Dragnea, al carui minister a primit in 2014 un buget cu 35% mai mare, are multe promisiuni de onorat la anul, cel al alegerilor europarlamentare si prezidentiale. Fotbalul a ajuns sa depinda, ca si restul sportului, de banii publici, prin autoritatile locale. Ah, ieri Guvernul a votat si legea descentralizarii! Deci, fotbalul va deveni dependent de primari.
Dragnea va avea multi bani de cheltuit la anul si multe manevre de facut. Inclusiv cu fondurile europene, cu prefinantari, care se finalizeaza cu finantari 100% de la bugetul de stat. Si aici va felicit cu investigatia Bute, care reprezinta o radiografie a fraudelor cu fonduri europeni. Va rog sa o continuati pana la final sau pana acolo unde puteti ajunge…

marin  •  14 noiembrie 2013, 21:09

Romanii (in acest caz sefii de club)au nevoie de niste magarii (sefi cu functii mari)pe care sa ii urmeze.Pt un fotbal bun ar fi tebuit sa gaseasca singuri o solutie dar,menirea lor acolo nu este fotbalul bun ,ci buzunarul propriu ,si cum se umple nu conteaza.Vedeti ce putini spectatori sunt la echipele artificile facute pt spalat bani.

Mutari Bucuresti  •  14 noiembrie 2013, 21:17

Bine ca a scapat federatia si liga de fotbal romaneasca de un „microb” si sincer cred ca era nevoie de o asa schimbare. Felicitari pentru articol.

mihnea  •  14 noiembrie 2013, 21:42

Pai Dragnea tot e priceput in organizari de alegeri si furaciuni :))) poate apare DNA-ul si acuma! Si era normal sa se bage politicul, tinand cont si de… cine s-a bagat sa transmita meciul Grecia – Romania!! Doar e la RTV!!!!!! Returul se stia, ca era antamat de mult, dar oare chiar nu se putea aranja sa-l transmita TVR-ul?

Si cand se va decide acuma la viitoarele transmisii la TV a campionatului de forbal, oare cine va castiga??? NU CUMVA ANTENA 1? :)))

Io  •  14 noiembrie 2013, 22:24

Cine ma crede ca in decurs de cateva luni Mitica va fi disculpat in toate procesele ce i s-au deschis? Asta e parerea mea: politicul s-a bagat acum pt schimbare, dar si pt a asigura linistea (vezi discursul linistit al lui Mitica) asigurand invinsul ca si justitia isi va face treaba asa cum „sa fie bine”. Ca tema de discutie: de ce Mitica il ataca pe Becali (care nu e suportat de PSD), dar nu si pe Negoita (care e sustinut de PSD). In fond, ambii au votat la fel.

Mihai Daniel  •  14 noiembrie 2013, 23:50

In curand il vom regreta pe Dragomir, am o presimtire, Gino, e om de fotbal, nu contest, dar fotbalul nostru e o hazna. Ramane de vazut daca schimbarea de astazi este de bun augur.

marcel  •  14 noiembrie 2013, 23:52

DRAGI MEI…..LOCUIESC IN AMERICA DE 25 DE ANI …MIE RUSINE DE MULTE ORI CA SANT ROMAN….DAR ATAT TIMP CAT APRECIATI FAPTELE LUI PONTA , SANTETI UN POPOR CARE VA MERITATI SOARTA. TOTI CEI CARE ATI FOST DE ACORD CU ACTIUNILE DOMNULUI PONTA SANTETI NISTE CARTITE USOR DE MANIPULAT.SI EU ZIC CA TREBUIA SCHIMBAT DRAGOMIR….POATE TREBUIA SCIMBAT IN URMA CU CEL PUTIN 16 ANI….DAR NU POLITICUL TREBUIA SAL SCHIMBE.OARE ERA PRIORITAR PENTRU PONTA SCHIMBAREA DOMNULUI MITICA….EU ZIC CA NU. DAR IMI PUN O SINGURA INTREBARE ….OARE CU CATE ZEROURI E SUMA PE CARE A LUATO DOMNUL PONTA IN SCHIMB?…..6 SAU 7

ciocarlia  •  15 noiembrie 2013, 0:04

Mitica, la brutarie! Dar cu Gala Bute cum ramane?!

Matei  •  15 noiembrie 2013, 0:17

Romania este tara paradoxurilor. Avem crestere economica dar deficitul bugetar creste. La randul lor, accizele cresc proportional cu aparitiile la tv ale celor care ne conduc.
La cat de mediatizat a fost Dragomir in toti acesti ani, mi-e ca elevii vor crede ca Monstruasa Coalitie a fost de fapt formata din Gino, Ponta si cu Dragnea care l-au dat jos pe Mitica.
Ce-i mai trist, Dragomir nu a pierdut pentru ca a facut din smecherie o arta, ci datorita faptului ca a depus marturie in defavoarea Intact, intr-un proces care a deranjat puterea de azi.
Insa nu pe Mitica trebuie sa-l plangem azi, ci halul in care a ajuns tara. Din pacate, pentru mai mult de jumatate din locuitori, singura sansa este sa plece in afara si sa munceasca pe branci pentru o suma nu foarte mare de bani. Asa se destrama familii intregi iar societatea incet-incet isi pierde identitatea.
In tara investitiile straine au ajuns la a zecea parte din ce erau in 2008 iar celor care vor sa vina li se atrage atentia ca aici nu-i El Dorado. Fonduri europene nu atragem, pentru ca e un proces lung, birocratic, iar riscul este sa se mandreasca cu ele cei care vor veni la guvernare.
Ma intreb cu ce-l incalzeste pe un biet disponibilizat de la companie de stat faptul ca Mitica a fost dat jos. Sau o mama care trebuie sa munceasca in Italia pentru a-i asigura copilului un trai decent.

Liga lui Mitica | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE  •  15 noiembrie 2013, 2:38

[…] E STILUL LUI (Tolontan considera ca Mitica nu crede in lacrimi, o opinie de consemnat) […]

Talpaiadului  •  15 noiembrie 2013, 6:00

Foarte bun articolul!

nea caisa  •  15 noiembrie 2013, 9:07

Bravo, Calin!

emil  •  15 noiembrie 2013, 9:11

Iorgulescu e un individ care inca din copilarie a plusat la capitolul „impresii”. Ca sa para puternic, nu se dezlipea de beizadelele comuniste din Primaverii. Cu asa prieteni, si cand jucai la „imprevizibilul” Sportul, nu era pacat sa nu trantesti meciuri ? Pai sa mai povestesca Serghei Mizil ! .. C-asa e-n viata.. Dupa ce trecerea lui pe la Progresul, ce a mai ramas ? .. Un Iacov cu ochii-n soare! :)) Gino e mai periculos decat Mitica ! Cand i-a spus lui Mitica,”Ia terenul asta ca nu vei pati nimic!”, stia el ce spune. Nici ICCJ nu a gasit nimic in neregula, si asta chiar trebuie sa dea de gandit… Acum apare fatis cu politicieni, dar o face pe fata mare..:)) Bah, ma lasi ? :)) Cam ce urmeaza ? Pai .., bani din televiziuni mai putini, cu taranii din afara Bucurestiului e mai greu de vorbit si cu atat mai putin de ascultat (ca , deh! daca caraiti, punem politicul pe voi, si adio bani !),arbitrii nemultumiti, comisii nemultumite… Dar din fericire, din spuma marii se va ridica Salvatorul ! Bine ai venit nea Mitica la FRF ! Gino , tovarasul tau de bisnitareala ceausista, ti-a pregatit terenul ! :))) Sper sa nu fie adevarat, si vorbele mele sa fie daor tampenii spuse dupa o noapte in care am dormit cu dosu-n sus. :)))

Alex One  •  15 noiembrie 2013, 9:29

Dl Tolontan, poate ne luminati si pe noi, cum putea Dragomir sa aduca prosperitare cluburilor pentru ca acestea sa nu mai stea la mila politicului ? Noi naivii credeam ca patronii trebuie sa aduca prosperitate. Din drepturi de televizare mai mari nu cred ca si asa sunt cam umflate pentru calitatea spectacolului fotbalistic oferit. Si atunci, daca detineti o reteta asa de pretioasa, de ce nu o faceti publica, daca tot va place mult cuvantul asta,sau macar impartasiti-o lui Gino sa stie tanarul presedinte cum sa procedeze.

HAI ROMÂNIA, BATE ELA—DAAAAAAAA  •  15 noiembrie 2013, 9:32

CORUPTIA ȘI INCOMPETENTZA au incatusat si compromis grav democratiile est-europene, schimbarile de regim, prezentul si perspectivele unor democratii autentice, reale, profunde!
TEHNOCRATII, MESERIASII SI PROFESIONISTII AU FOST IGNORATI, MARGINALIZATI, STRIVITI DE CARNETUL DE PARTID, DE GASTI, INTERESE MERCANTILE SI SISTEMULPUTRED AL STRUTO- CĂMILEI!
dezamagirea este atât de mare si de profundă, încăt imi vine sa emigrez după o viată de munca, daruire, asteptare, credulitate, naivitate, luptă cu mine însumi!

Vlad  •  15 noiembrie 2013, 10:50

Lui dragomir i se trage de la marturia contra varanului in procesul rcs-rds cu intact. Nevertebratele din fotbal sunt usor de manauit de papusari gen dragnea. La cum mergea fotbalul romanesc, schimbarea era obligatorie. Cred ca e mai bine ca gino a venit la sefie cum a venit, are sansa sa arate ceva bun tocmai pentru ca nu sunt asteptari mari de la el si sper ca nici nu a promis marea cu sarea pentru a fi ales (promisiunile le-a facut facut ‘politicul’). Petrecerea lui de dupa, ridica insa semne de intrebare….

mira  •  15 noiembrie 2013, 10:57

Felicitari pt articol, cat despre noul pres de la Liga Gino…= sportul studentesc nu mai exista de ce/ poate ne spune tot..”Gino..mister paharnic”….poate desfiinteaza si Liga ,scria cineva mai sus carciumile lui sunt in zone fff bune si costa….Cat despre implicarea „politicului”…un nou mod de a canaliza banii catre o noua directie si cu gino sef vor cheltui linistiti pe contracte uriase si preturi supraevaluate cum se intampla peste tot…SI CEL MAI IMPORTANT AU NEVOIE DE BANI PT CAMAPANIE, NU?

brazvan  •  15 noiembrie 2013, 11:20

și Pinalti în ce crede, băi apostol al dreptății?

puppinkeresku  •  15 noiembrie 2013, 14:35

Politicul face si desface in ROMANICA !
Politicul arunca banii contribuabililor pe niste cluburi de 2 lei .
Unde este 1907 !!??
Ne meritam soarta !!

Stancu Andrei  •  15 noiembrie 2013, 15:20

M-am saturat de subiectul Mitica. Ce va tot mira atat coruptia si imoralitatea unor astfel de oameni?
Suntem in Romania, unde educatia si bunul simt sunt considerate defecte, atuuri pentru a reusi in viata sunt gura mare(Mitica), escricherii si minciuni…si daca mai esti pe alocuri si putin simpatic,cu lipici la public precum NEA GIGI…esti om de succes…trist…

Venom  •  15 noiembrie 2013, 16:33

Mitica n-a pierdut. Mitica se transforma.

dan  •  15 noiembrie 2013, 16:39

Catalin,

Am un mare respect pentru tine. Te rog mai citeste titlurile ce apar in GSP din cand in cand… ,,Pleaca Iorgulescu si revine Dragomir”- sec, fara semne de exlamare. Acesta este un anunt cat se poate de serios. Nu se cade sa-l pui pe prima pagina daca nu este exact. Ma apuc sa citesc articolul si dau de declaratia lui Iancu. Redactorul este acoperit: n-am scris de la mine, Iancu a spus-o. Nu se face asa ceva, nu este corect sa faci trafic de fituici cu orice pret. Eu unul l-as penaliza pe cel ce a dat ”anuntul bomba” macar asa pentru respectul cititorilor.

Pentru acest tilu un week-end nu voi mai accesa GSP.

Respect!!

Șerban  •  15 noiembrie 2013, 17:54

Domnule, una-i să ceri vehement niște documente și alta-i să afirmi, în sensul de șantaj la Dragnea, că Ponta și Dragnea au fost la întâlnirea lui Iorgulescu cu unii reprezentanți ai echipelor din Ligă! Ca de obicei tulburi apele, că așa te simți bine!

aus 9999  •  15 noiembrie 2013, 19:48

schimbarea asta imi aminteste de schimbarea lui ceausescu cu iliescu cu ajutorul „agenturilor”.sa speram ca fotbalul din tara cu pricina nu va urama aceeasi cale spre nicaieri ca si tara mama.numai de bine.

George  •  15 noiembrie 2013, 21:21

De ce nimeni nu vorbeste cu subiect si predicat despre traficul de influenta pe care l-au exercitat numitii Victor Viorel Ponta si Liviu Dragnea pentru alegerea favoritului lor, Gino Iorgulescu? Ce-i tacerea asta asurzitoare? DE CE NIMENI NU VORBESTE DESPRE ACEST SUBIECT? De ce FIFA si UEFA nu se autosesizeaza, de ce nu sunt sesizate? Dle Tolontan, dincolo de nefastele mandate ale lui Mitica Dragomir, le cunoastem prea bine cu totii, modalitatea prin care eternul Mitica a fost eliminat este, din punctual meu de vedere, PENAL. PREMIERUL SI VICEPREMIERUL UNEI TARI NU AU DREPTUL SA SE AMESTECE IN SPORT, IN ALEGERI CE AU CA OBIECT (SAU SUBIECT) PRESEDENTIA UNEI ASOCIATE DE DREPT PRIVAT! Mi se pare revoltatoare tacerea complice din presa pe acest subiect. In ce fel de tara traim?

FLORIN  •  15 noiembrie 2013, 21:37

1.)CUM SA JOCI CU COCIS, CÂND LAZAR ERA LINGA BOURCEANU SI-SI CUNOSTEAU JOCUL?
2.)CUM SA RENUNTI LA CEL MAI IN FORMA JUCATOR, MAXIM PT CARE MARILE CLUBURI ., CA BORUSIA SE BAT?
3.)CUM SA nu-l bagi pe nicolită care face faza dublă, atac-apărare, matel fiin tânăr si fara experientă?
4.) lazar cunoaste jocul grecilor si jucatorilor, avea singe rece si din inchizator devine coordonator;
5.)refuzul convocarii lui sțnmartean, care a jucat in grecia, sapunaru, antal= made piturcă, sabotor al valorilor, al nationalei, al performantei.omu-i bolnav si trebuie lasat in grecia si la retur numit un triumvirat cu iordanescu- jenei-hagi!
ora 21, 35 cu 10 min inainte de inceperea jocului!

pe limba lui piturcă  •  15 noiembrie 2013, 23:21

piturca trebuie demis. min 67 si e 3-1. lobont o catastrofa la toate cele 3 goluri, tanase=lemn, rat depasit, cocis si torje, bourceanu-mijloc de carton, iar maxim si lazar stau pe margine c-asa vrea părul unui antrenor incapabil, arogant, nesimtit. ce rusineeeeeeeeee. bravo nasule, mere la uefa=organ. mitica ia-i cu tine pe cei 2 dinozauri=groparii fotbalului românesc,

adi  •  16 noiembrie 2013, 3:41

documentele publice sunt ale publicului…dar banii?dar justitia nu-i platita tot de public?

nemicrobistul  •  16 noiembrie 2013, 18:01

Mai , oameni buni, nu prea va inteleg . Va vad din postari, inform.ati, isteti, vedeti legaturile, vedeti urateniile din politica,atat ale celor de pana in decembrie 2012, cat si a urmatorilor. Si eu am inteles, ca nu ii putem schimba, ca greu ne putem opune Puternicilor Lumii care vor aici doar Alianta Sluga UNu si Alianta Sluga Doi, intre care sa „alegem”. Practic nu putem impedica furturile de la buget, contrabanda, evaziunea, banii negri, spolierea tarii,poluarea, tradarea si felierea ei. E greu sa facem greva generala sau demonstratii de la suta de mii de oameni in sus cand trebuie sa traim aici . Daaar, putem BOICOTA fottbalul. NU va mai duceti la stadioane, nu mai cumparati bilete. Daca nu va mai intra nici un leu alb in conturi, greu vor mai face magarii cu cei negri.Stadioane goale , asta este solutia. Iar Dnii Tolontan si Ioanitoaia sa scrie despre tenis, rugby, ciclism, handbal, atletism,automobilism, ca se pricep, ei nu trebuie sa traiasca din fotbal.Ca toti ciudatii care se pretind jucatori, antrenori, sau oameni de „club” dar practic sunt doar niste smecheri de diverse calibre.

Comentează