Mitică nu crede în lacrimi. Ponta crede în întîlniri la separeuri. Dragnea crede în lumină!

Dumitru Dragomir a pierdut, după 17 ani, șefia Ligii Profesioniste. Politicul a dat o mînă de ajutor la debarcarea lui. De fapt, i-a dat un brînci cu două mîini!

joi, 14 noiembrie 2013, 1:35

Dumitru Dragomir a pierdut, după 17 ani, șefia Ligii Profesioniste. Politicul a dat o mînă de ajutor la debarcarea lui. De fapt, i-a dat un brînci cu două mîini!

Cu o seară înainte, fotografii Can-Can i-au surprins pe premierul Victor Ponta și pe vicepremierul Liviu Dragnea la o întîlnire cu Gino Iorgulescu și cu o ceată de președinți de club, dintre cei care urmau să voteze azi.

Înfrîngerea lui Dragomir e o veste bună. Modul în care s-a petrecut ea, e o veste proastă.

Vestea bună e pentru fotbalul românesc, vestea proastă e pentru contribuabilul român.

Dragomir nu mai avea ce să caute la Ligă. Era epuizat ca manager și ca lider.

Dar nu Victor Ponta și Liviu Dragnea sînt cei care trebuiau să-l schimbe pe Dragomir. Pentru că, de fapt, degetele lor sînt cele care, de fapt, au băgat buletinele de vot în urnă.

Și, pe dosul votului, sînt trecute sumele publice cu care primăriile sau companiile naționale finanțează fotbalul profesionist. Milioane și milioane de euro merg anual la Pandurii Tîrgu Jiu, la Gaz Metan, la Botoșani, la Iași, la Brașov, la Chiajna și în atîtea alte părți.

Sigur, fostul șef al Ligii are ce merită, deși a dat dovada unui fair-play remarcabil în discursul în care și-a recunoscut înfrîngerea.

Are ce merită pentru că el a condus cluburile în perioada în care ele au rămas prizonierele banilor publici. Nu are de ce să se plîngă acum! Dacă grupările deveneau prospere și independente, n-ar mai fi stat în intervenția de restaurant a primilor doi oameni din guvern. Așa, cluburile sînt mai risipitoare decît companiile de stat sau decît primăriile ale căror anexe au ajuns! Și, ca acționar principal al cluburilor, statul l-a numit pe Gino Iorgulescu ca pe un secretar de stat! Secretar de stat la ministerul invizibil al fotbalului. Asta-i treaba!

„Îi felicit pentru felul în care m-au lucrat”, a spus Dragomir despre Ponta și Dragnea. Coardă pînă la capăt, dar coardă mică, se vede treaba, față de cele din politică.

Și, dacă tot îl găsim pe Liviu Dragnea într-un moment de detentă, îi cerem public să ne dea documentele despre Gala Bute pe care le-am solicitat ministerului pe care-l patronează. Sînt documente publice, adică nu îi aparțin nici lui Liviu Dragnea și nici Elenei Udrea, chiar dacă cu fiecare zi care trece ne lămurim că în anumite teme sînt pe o mînă. După cum le spune și numele, documentele publice aparțin publicului.

Cererea oficială e la MDRAP, acesta e un mesaj pe care i-l transmitem pentru că s-a apucat să se bată pentru lumină în sport.

Comentarii (100)Adaugă comentariu

Iulian  •  14 noiembrie 2013, 13:42

Sa nu uitam ca Mitica l-a turnat la DNA pe Voiculescu,Ponta si Dragnea au executat dorinta lui Voiculescu,,l-au schimbat pe Corleone cu Gino,,Toto Gino

fanulumocanu  •  14 noiembrie 2013, 13:44

Asa se fac revolutiile, cu interventii din exterior. Nu vad care-i leagtura dintre abonarea la banul public si faptul ca l-au schimbat cu ajutorul politicului pe Dragomir. Din contra, ca sa-ti sustina teoria , politicul trebuia sa-l sustina pe Dragomir.

cosmin  •  14 noiembrie 2013, 13:45

Ponta sa-si vada de treaba lui, nu e in stare sa imbunatateasca politicul romanesc si prin extensie traiul romanilor iar acuma vrea sa distruga si fotbalul. rusine!

radu  •  14 noiembrie 2013, 13:46

E o veste buna ca mitica nu mai e la liga, dar e o veste foarte proasta ca iorgulescu e noul sef.
Au schimbat un militian cu un mafiot, fost prieten de pahar cu nicu ceausescu, asta e tara in care traim.
Despre ponta, ce sa mai spunem….e un personaj aproape ireal, o caricatura de prim ministru, o mazeta.

clord  •  14 noiembrie 2013, 13:48

Traim un deja vu…
Nu exista microbist sa-si fi dorit ca Mitica sa castige din nou, nu exista stelist care sa-si fi dorit ca Becali sa nu faca inchisoare. Cu siguranta insa, dupa ce actiunile s-au finalizat, tu ca simplu cetatean, ramai cu un gust, si nu unul cu iz de dulce. Sa zicem ca gustul are un mare procent de scarba… Pentru manipularea ordinara, pentru modul in care, daca cineva isi doreste, poate sa faca orice! Senzatia e crunta! Unde vor sa ajunga?
Bine ca se bat pe ciolane, ca daca se bateau pe cati romani sa moara de foame eram morti demult!

Bogdan  •  14 noiembrie 2013, 13:49

In concluzie s-a schimbat doar numele prezidentului… Trist! Se va continua cu aceleasi mizerii, aceleasi spalari de bani, vor ramane patroni, finantatori – sau cum s-or fi mai numind- aceiasi infractori, iar fotbalul romanesc va ramane, in caz fericit, la nivelul actual.

viorica  •  14 noiembrie 2013, 13:49

Au schimbat un escroc batran cu un escroc mai tanar.

stresu  •  14 noiembrie 2013, 13:51

Plagiatorul de v. pONTA si-a bagat coada si aici.

Mi-este scarba de tara in care traiesc si de oamenii care ne conduc.

Furt, jocuri de culise, imbarligaturi si oameni necinstiti. Asa se traduce Romania de azi.

marius ruja  •  14 noiembrie 2013, 13:52

stau si ma intreb acuma, daca retinerea pt 24 de ore a lui condescu, a fost intamplatoare sau, un semnal trimis celor care, se indoiau de „putere” politicului pt aceste alegeri

marius ruja  •  14 noiembrie 2013, 13:54

*puterea politicului

stresu  •  14 noiembrie 2013, 13:58

Romania a ajuns la limita de jos. Mai jos decat suntem acum este doar la CIMITIR.

ATENTIE romani cu cine votati la anu si in viitor. Daca votati iar cu PSD sau alianta USL aceste mizerii vor continua

Alexescu Stefan  •  14 noiembrie 2013, 13:59

Dom`le…esti tare. Dar daca tot dai cu toporu`, da pana la capat. Cu prietenii Moraru, hmmmm…

clord  •  14 noiembrie 2013, 14:01

@marius ruja

Asa e Marius, n-a fost intamplatoare… Si normal, cum draq se intampla ca intri la puscarie pt 50.000 de euro dar pentru ce depaseste un milion, nu. DNA verifica Pandurii pentru 2.000.000 lei dar gala Bute unde s-au inghitit niste bani are interzis!
Intr-o tara in care toti fura se platesc polite si atat!
Incredibil! Nu credeam sa-mi para rau vreodata ca Dragomir nu mai e Liga! Intre Pizza si Mitica de departe, Mitica era mai bun…
Na, c-am spus-o si p-asta!

alex  •  14 noiembrie 2013, 14:01

Mitica a fost debarcat asa dupa cum se debarca dictatorii din Africa sau America de sud. Prin mijloace democratice nu poti sa debarci un dictator, cu exceptia democratiilor coapte (unde dealtfel nu poate exista un dictator). Si mie imi pute atat procedura cat si USL-ul, mai ales USL-ul. Dar altfel nu se putea. Si victima nu poti sa-l declari pe Dragomir, asa a castigat si el in 2000.

clord  •  14 noiembrie 2013, 14:03

Sa se taie un zero de la 2.000.000! 🙂

dan  •  14 noiembrie 2013, 14:04

Sper, din toata inima, ca noul presedinte LPF sa introduca in viitorul contract de atribuire a drepturilor TV, OBLIGATIVITATEA ca meciurile sa poata fi vizionate in TOATE retelele de cablu din Romania, daca se doreste, in pachete cu plata (gen HBO). Astfel s-ar pune capat absurditatii (dupa mine) ca doar jumatate din suporteri sa poata viziona meciurile echipei favorite, iar cealata sa fie conditionata de abonarea la celelalte doua retele de cablu. Am mai incercat sa semnalez acest aspect, care dupa mine este un caz clasic de concurenta neloiala, dar nu s-a intamplat nimic.

dan  •  14 noiembrie 2013, 14:06

Pare ca lucrurile vor fi clare de acum. In ordine: popescu va fi la FRF (aceeasi Marie…), sandu – presedinte de onoare – uau, cum suna, rapid – desi ar trebui sa retrogradeze, va fi salvat de ghita (prietenul lui che guevara), echipele care au votat vor fi ajutate de consiliile locale si vor sifona banii locali catre partid atunci cand e nevoie…. Majuscule merita doar Maria 🙂

Cătălin Tolontan  •  14 noiembrie 2013, 14:08

14, alex: da, ai dreptate, a fost o lovitura de palat pentru ca era singura varianta de inlocuire. Pe de alta parte, ramin la parerea ca primii doi oameni din guvernul Romaniei nu trebuie sa se ocupe de lovituri de palat din fotbal.

Ionut  •  14 noiembrie 2013, 14:14

Usor, usor transformam sportul intr-o mocirla politica. Salut din toata inima debarcarea lui Mitica de la Liga insa modul „romanesc” utilizat ma dezgusta. Nenea Ponta si Dragnea au deschis un nou buzunar, acum ramane sa vedem cat de adanc o sa fie…
Trist pentru Romania acest drum spre involutie lucie

geronimo72  •  14 noiembrie 2013, 14:15

nu stiu de ce ne miram si facem pe indignatii…la fel de cert cum e faptul ca mitica a stat destul(si prost,parerea mea) este si faptul ca nici gino nu e vreo garantie ca ceva se va schimba in fotbalul nostru! ca s’a implicat politicul…? pai mitica cum a parat puciul de prin 2000(daca nu ma insel)…? nu tot cu ajutorul politicului? si apoi…sa fim seriosi…TREZITI’VA, TRAIM IN ROMANIA…AICI NUMAI ASA MERG LUCRURILE,INDIFERENT DE PALIER SAU DOMENIU DE ACTIVITATE! din pacate…

Reporter Virtual – stiri exclusive » Tolontan: “Mitica nu crede in lacrimi. Ponta crede in intalniri la separeuri”  •  14 noiembrie 2013, 14:15

[…] Cititi comentariul integral semnat de Tolontan pe blogul sau, AICI. […]

simina2  •  14 noiembrie 2013, 14:19

Aceeasi mafioti (vezi terenul de la Casa fotbalului!).Scaldatul in aceeasi mocirla a lui Ponta, Dragnea, Iorgulescu, Dragomir, Sandu, etc. arata ca sunt la fel de abjecti. De ce nu mai mira pe nimeni faptul ca unde-i mai mare mizeria (morala si legala), hop si Dragnea? Este el „executantul” platit al PSD si i s-a garantat imunitatea?

dan  •  14 noiembrie 2013, 14:23

Catalin,

Ieri, citeam pe Wikipedia despre lungul sir de domnitori ce au condus Principatele Romane.Multi, enorm de multi. Unul domnea daca avea noroc sa nu fie mazilit un an, altul ii lua locul dar nu apuca sa se bucure prea multe zile de tron pentru ca era dat jos de fi-su, etc. si asta secole de-a randul. Si pentru ce se omorau atat?…pentru bani! Mitica ar trebui sa fie fericit: a condus 17 ani, capul nu-i este dus la Inalta Poarta, conturile le are pline, relatiile si afacerile ii merg in continuare, basca o mica prima compensatorie de 150000E la final de cariera la LPF. Hai sa fim seriosi. Nu vad de ce n-ar fi fair-play macar in ultimul ceas. Mircea Sandu ar avea ce sa invete de la el.
La revedere Mitica, nu te regret de loc!!!!

rapidist de-o viata  •  14 noiembrie 2013, 14:24

la bruarie mitica, la brutarie linga gigi care ti-a incalzit locul si zarurile, pt cei 3, 5 mil euro comision ascuns din televizari, pt. poli, craiova si rapid, trimise in ligile inferioare , pt comisiile cu fuste si dinozauri ca wischy alexandru, pt 2 regumente aplicate diferit lui dinamo-o etapa si 6 rapidului, pt aceeasi spectatori turbulenti, pt paranoia , aroganta si cinismul afisate de 17 ani, pt. nesimtirea si coruptia ce ai patronat-o, dirijat-o, in blaturi, ierarhii, suspendari, amenzi,arbitraje, transferuri, observatori,impresari, etc etc.

radu claudiu  •  14 noiembrie 2013, 14:31

Imi pare rau sa spun asta,dar faptul ca securistul Dragomir nu mai e presedinte la Liga,mi se pare mai important decat calificarea la CM din Brazilia. Pentru puscariasul Dragomir toti am fost niste prosti si el ne lumina cu regulamente si statute,doar de el intelese. Sistemul condus de el a fost o organizatie tipic mafiota( el stie tot despre toti dar tace,tace…si ei la fel). Cred ca este prima oara cand amestecul politicului in ceva face un lucru bun.

Pisi  •  14 noiembrie 2013, 14:39

18, Catalin Tolontan: la altceva oricum nu se pricep, in afara de aranjamente si dat cu parerea pe „sticla”. Dragnea le stie pe-astea cu voturile, chiar ma mir ca n-a castigat Iorgulescu cu 211 la 7… Ce-ai vrea sa faca altceva doi oameni cu o pregatire indoielnica?
Asadar, nea Dragnea asta este al doilea om in guvernul Romaniei ? :))))))) Vai de mama lor de votanti….

Montela  •  14 noiembrie 2013, 14:42

„Dragomir nu mai avea ce să caute la Ligă. Era epuizat ca manager și ca lider.”

CORECT! Sa speram ca noul presedinta va fi mult mai bun!
HAI ROMANIA!

Sper sa scapam si de SANDU in curand!

imperator  •  14 noiembrie 2013, 14:46

Fără așa zisul ajutor al politicului Mitică ar mai fi rămas încă 20 de ani la Ligă, lăsati că nu e rău cum a fost îndepărtat !

yaruk  •  14 noiembrie 2013, 14:46

Fotbalul nostru e un sistem inchis, de aia nu va progresa.
Liga a 6-a engleza e mult mai pelpitanta !
Nu stiu cat ne-o mai suporta uefa !

Cataleya  •  14 noiembrie 2013, 14:46

Nu plang pt”mitica” dar nu rad ca a venit „gino”,ma intereseaza ce va face urmasul.Reduce nr.echipelor la 16 FFFBine,introduce turneul playoff,ffbine,obligativitatea centrelor de copi si juniori,un numar redus de jucatori straini(pt.a avea o noua Nationala)Aducerea de SEF la arbitrii din strainatate??nu avem destui fosti arbitrii internationali de valoare de ce ne batem joc de ei?!Se poate face enorm de multe lucruri bune doar sa existe „vointa”.

Manu  •  14 noiembrie 2013, 14:48

Intilnirea Iorgulescu -Ponta-Dragnea e ca cea dintre Geoana-Vantul, numai ca Dragomir nu e Basescu.Trebuia schimbare dar nu asa.
Pacat pentru tara asta ! Aveam soarta care o votam.

dan  •  14 noiembrie 2013, 14:48

Ma bucur ca nu mai e Mitica. Chiar nu mai are importanta daca s-a implicat politicul pentru debarcarea lui. Din pacate, numai asa s-a putut. Important e rezultatul: Mitica out!

Pandele  •  14 noiembrie 2013, 14:48

Ce porcarie e viata asta politica si mai ales fotbalul nostru!
inadmisibil ca acesti 2 politicieni sa dirijeze o adunare unde trebuiau sa decida cei vizati de problematica.
Pe de alta parte daca un pungas inrait nu poate fi inlaturat decat in asemenea mod, atunci asa sa fie!
Cata credibilitate are Iorgulescu? egala cu a lui Mitica Dragomir, amandoi implicati in Cooperativa ani de zile, ambii acuzati de DNA, in procese care au aratat mocirla in care se scalda, ca de altfel aproape toti patronii de fotbal; Penali pana la gat, de la Ioan Nicolae, la Copos, la Becali (clanul cel mai putred din Romania),la Iancu, Borcea ,MM Stica ….
In alta idee, maestre Tolontan, ai lasat-o culcata cu Gala Bute, dupa un tam-tam de cateva zile, nici un rand n-a mai aparut cu toata sleahta corupta din min. Turismului care a facut posibila megaescrocheria asta; incearca sa ajungi la hartiile din minister si vei vedea cum apar aceleasi nume – Carmen Moraru, Alina Dinca, Nastasia…, care au praduit ministerul ani si ani buni;

imperator  •  14 noiembrie 2013, 14:50

Mitică a stat până acum la Ligă prin șantaj, asta de ce nu o spuneți d-le Tolontan ?

Ovd  •  14 noiembrie 2013, 14:58

Un articol bun, asa cum ne-a obisnuit Catalin Tolontan. O singura precizare, la Brasov banii merg la clubul-fantoma, fara suporteri, fara traditie, Corona! Nu la FC Brasov, Steagu’ e club privat!

mihaic3001  •  14 noiembrie 2013, 15:00

Şi eu sunt convins că dacă n-ar fi existat această „ghiorlănie politică” , tot printr-o „ghiorlănie” dar de altă natură, Mitică şi-ar fi păstrat funcţia. Schimbarea sa de la Ligă este bună, iar băieţii din politică au „mirosit” că dacă nu intervin, Mitică n-ar fi căzut. Faptul că Gino câştigă cu sprijin politic într-adevăr, lasă un gust amar. Măcar, Ponta şi Dragnea să fi stat naibii acasă şi s-ar fi creat imaginea unei dispute corecte. Dădeau telefoane, trasau „indicaţii preţioase” alegătorilor şi primeau fripturica la pachet, dar nu-i mai vedea nimeni, producând astfel printre microbiştii, chiar şi cei dornici de schimbarea lui Mitică, scârbă şi lehamite. Nu era nici o crimă dacă Gino aseară, îi „fripturise” pe alegători, dacă Ponta şi Dragnea n-ar fi fost acolo.
Pe de altă parte mă bucur că în sfârşit a căzut Dragomir, acest moşneag senil care, de mulţi ani trebuia să-şi plimbe nepoţii prin parc şi să joace table cu pensionarii.
Cineva lansase ideea că pe fondul intervenţiei politice, şi la FRF va fi impus Gică Popescu în locul lui Mircea Sandu. Nu sunt sigur că dacă, Naţionala se va califica la Mondiale, Mircea Sandu se mai dă de bună voie la o parte ? Oricum ar fi, sper ca la FRF să ajungă fie Porumboiu, fie acel tinerel de la minifotbal.
Mizerabilă rămâne însă intervenţia politică şi probabil tot felul de meltenisme care decurg din astea în viitor – direcţionarea banilor publici spre fotbal, spălări de sume, manevre şi tot ce ţine de obiceiurile noastre mioritice. Această intervenţie, nu garantează deloc un reset cu adevărat la nivel de LPF.

invictus  •  14 noiembrie 2013, 15:02

Dincolo de modalitatea de a convinge cluburile să-l voteze pe Gino, prin promisiuni girate de primii doi oameni ai Guvernului făcute primăriilor şi companiilor care au statut de acţionar majoritar, principal etc. la unele cluburi din Liga I, există şi o motivaţie de facto a înlocuirii lui Dumitru Dragomir, ce nu ţine în principal de criterii de (in)competenţă ori de adversitate (a se citi răzbunare), ci, cum altfel, de raţiuni financiare.
Eu înţeleg aşa: Gino e omul trustului Intact. Corleone trebuia îndepărtat pentru că e prea legat de RDS şi pentru că se pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transmisiilor tv a partidelor din Liga I. Asta consider eu că e miza intrării lui Gino în ecuaţia preşedinţiei LPF, nicidecum cea ce de a avea omul o ocupaţie sau, şi mai puţin, de a reforma sistemul competiţional.
Restul e gargară. Părerea mea!

rvf  •  14 noiembrie 2013, 15:06

romania avea in 1945 81% tarani in mare parte fara scoala. doar 0,2% reuseau sa scape prin studiu intr-un oras. cine crede ca asta nu are consecinte astazi sa citeasca comentariile lasate de flotanti si urmasii lor pe acest blog ca sa se lamureasca. pina la urma flotantii conduc romania pt ca numitul presedinte al tarii este taran flotant primul din familia lui iar ponta un urmas al unui flotant din armata de milioane impinsa in bucuresti cu consecintele care se vad astazi f bine.toti comenteaza la modul injurios la adresa romaniei insa asta se intimpla pt ca nu stiu ce este prin alte parti si nu sint in stare sa realizeze ca lovind in tara in care locuiesc practic isi taie craca pe care stau deoarece strainii nu-i respecta pe cei care isi reneaga obirsia sau isi vorbesc de rau tara si natia lor. apoi aceste comentarii fara minte pe care le fac duc si la pierderi financiare in alte domenii. iti faci reclama de prost ca prost vei fi tratat! taranii sint vesnicii nemultumiti. ei vor schimbari pe banda rulanta si oricine ar veni tot ii vor gasi un cusur. cert este ca populatia romaniei este f usor de pacalit si poate fi facuta sa creada orice. sa vedem si probele:

sa vedem exemple clare:

In revista Forbes din aprilie 2010 este un articol de fond: Romania își scrie biletul de adio. De la cei din guvern, pina la cei din mediul de afaceri, si de acolo la oamenii obisnuiti, romanii gindesc pe termen scurt. Cit de sinucigasa este lipsa lor de strategie? Un german scrie despre romani: “Un popor naiv care se crede foarte destept si smecher”.

DE CE IAU ŢEAPĂ ROMÂNII în străinătate: „Este buna lor credinţă că tot ce zboară se mănâncă”
Dumitru Costin, preşedinte Blocului Naţional Sindical

chestia pe care o scriu niste aerieni cu romani mafioti este de tot risul la fel ca si aia cu tarile cu democratie coapta. o tara dominata la modul cras de minoritari si straini?! rizi un secol! neamtul are dreptate cind spune la modul politicos ca romanii sint un popor f naiv deoarece el stie bine despre cine vorbeste. practic la ora asta daca nu-i pacalesti pe romani atunci pe cine?! cine sa creada in toate prostiile si pacalelile pt copii daca nu romanii?! iar tu tolontane minoritarule de ce nu le spui ca asa este in minunatul vest unde politicul decide si in sport deoarece mai ales fotbalul a devenit mijloc de propaganda politica de prim rang cu mare putere de influenta asupra celor naivi care sint majoritari astazi datorita scolilor de calitate proasta existente astazi peste tot la „civilizati” si pe care vi le-au dat si voua. Ca sa va merga bine desigur…. 🙂 problema folosirii drogurilor in germania este cunoscuta si se stie c-a fost promovata de stat. nu ma refer la est ci la partea de vest. echipa care a luat cm in 54 era dopata si jumatate din ei au murit de hepatita fapt care a fost camuflat cu bani primiti de la statul german drept despagubire pt familiile indoliate (exista documentar). ce-a urmat mai tirziu s-a desfasurat la fel si s-a publicat recent despre asta inclusiv marturiile unor sportivi f cunoscuti. esti sigur ca in tara unde strainii trimit delegatii care se imparta ordine pt servitori in orice domeniu n-au facut-o si pt mentinerea fotbalului cu bani de la stat care dupa cum se stie nu mai este sport? propaganda centrala nu-si permite sa piarda un mijloc atit de eficient pt marea masa ca fotbalul!!!
deci tolantane scrie3-le ce trebuie si nu-ti mai abte joc de ei! stiu ca este usor de facut insa abtine-te!

bozo  •  14 noiembrie 2013, 15:14

Pana azi toti strigau contra lui Mitica si-l vroiau pe buna dreptate schimbat.

Iorgulescu a fost singurul contra-candidat al lui Mitica, iar la alegerile trecute nu tin minte vreun contra-candidat remarcabil.

Sa zicem ca Mitica a fost schimbat SI cu sprijin politic dar nu numai pentru ca de e Pinalti sau Mititelu nu sunt cu puterea actuala.

Care-i problema atunci?
E rau ca a cazut Mitica si in sfarsit apar si alte nume?
Daca nu putea fi dat jos decat cu sprijin politic, e raul asta asa de mare?
Iorgulescu n-o fi schimbarea perfecta, dar daca nu a mai candidat nimeni cine vroiati sa fi fost in loc? La modul ideal, exista pe aici o parere dominanta in favoarea unei alte persoane care desi nu s-a incris in cursa pentru LPF ar fi fost o solutie mai buna?

Altfel vorbim vorbe si spiritul carcotas al romanului e mereu activ.
Extrem de rar gasesti pareri constructive, respectiv sa critice dar sa si propuna solutii mai bune in loc.

Eu ma bucur ca dupa 17 ani nu mai e Mitica la Liga si ii doresc succes lui Iorgulescu.
E oricum un tip mai civilizat, a fost fotbalist bunicel, e ala de l-a alergat pe Zotta (pe cand era arbitru) cand a furat Progresul(unde Iorgulescu era presedinte)…
Supravegheati-l si admonestati-l cand va fi cazul, dar in acest moment cred ca ‘jumatatea plina a paharului’ e ceva mai mare decat ‘jumatatea goala’.

gicu  •  14 noiembrie 2013, 15:24

Bine ca am renuntat de vreun an doi sa mai urmaresc si un singur meci din liga noastra. Dupa ce vezi meciurile barcei, realului, etc, nu mai poti sa te uiti la viitorul-botosani. Nu mai ai cum.

Mitica nu a fost fair-play prin declaratiile sale, e doar speriat de faptul ca-l vor duce la brutarile pentru mizeriile pe care i le vor gasi din perioada cat a fost la liga.

vasile  •  14 noiembrie 2013, 15:27

de fapt, de ce nu renunta niciodata la scaun hotii astia: pentru ca stiu ca cei care vor veni in locul lor ii vor trage la raspundere pt faradelegile lor. Si atunci prefera sa-si prelungeasca agonia asta, nu mai au cale de intoarcere. Pur si simplu e imposibil sa renunte de bunavoie. Si spera ca moartea va veni mai repede decat puscaria. Din pacate pentru ei nu se gandesc ca pe lumea ailalta ii va lua in primire Judecatorul adevarat.

pamfletaru  •  14 noiembrie 2013, 15:28

adieu,cher mitica,ne doare in palarie !
-urmeaza era GINOZAURULUI-
__________________________________

clopotele au batut pentru mitica,mitica e istorie,va lasa urme vreo 20 de ani,ca ceausescu

mitica cel putin ne distra cu umorul cabotin si previziunile sale, inventate mereu in favoarea sa

liga nu se va mai baza pe cooperativa,pe caietul de socoteli si ajutor reciproc,de acum se va introduce cardul bancar

va fi o cooperativa MODERNA,cu actori tot vechi

traiasca GINOZAURUL noii-vechii mafii

gintonic  •  14 noiembrie 2013, 15:41

Felicit interventia lui Ponta si a lui Dragnea, pentru salubrizarea Ligii!… sa dispara toata mafia de acolo, Dragomir, Valentin Alexandru si alte relicve!
Nu-i Gino „fecioara Maria”, dar e raul muuult mai mic!… sa speram ca macar oamenii din echipa lui sa fie mai curati, cu mentalitate sanatoasa! … de comunistii din echipa lui Corleone eram satui !

misu  •  14 noiembrie 2013, 15:41

Iorgulescu nu poate fi presedinte LPF! Citeste pe antitepari.ro

pamfletaru  •  14 noiembrie 2013, 15:50

destine trase la indigo
pentru frati siamezi
————————–

cand oracolul din balcesti apune,
incepe numaratoarea inversa
pentru nashu

marius  •  14 noiembrie 2013, 15:52

Da, a plecat Mitica invins de o masinarie politica pe care el o cunoaste foarte bine, cum a spus si el. Si, da, sunt curios sa vad daca Dragnea a auzit cererea ta publica legata de documentele Galei Bute. Vom vedea daca „PDL, USL aceeasi mizerie”. Succes

mi consenta  •  14 noiembrie 2013, 15:56

Nu inteleg de ce sunteti asa naivi si credeti ca Iorgulescu e un inger pe un cal alb.Presedintii de cluburi sunt niste hoti santajabili cu dosare, probleme cu justitia, etc.; chiar daca ai vrea si nu ai putea sa pui peste hoti un sef corect,integru,cinstit.
Ati uitat prea repede toate tampeniile facute de dragomir de-a lungul timpului.
ciao mitica.. ciao ciao..

marcel zadda  •  14 noiembrie 2013, 15:58

ce mi-e baba rada, ce mi-e rada baba?

„bravos națiune! halal să-ți fie!”

Chalex  •  14 noiembrie 2013, 16:04

In „jungla fotbalului” Don Corleone era un fel de Baluu. Dar cum azi nu mai este ca ieri, istoria va retine marile malversatiuni petrecute in cei 17 ani „de domnie” si, evident, urmarea lor fireasca: actiune in forta a procurorilor DNA care se vor grabi sa-l acuze de toate matrapazlicurile in care a fost implicat(deocamdata numai pe el). Norii negri se vor stringe din toate partile(si nu vor fi putine!). Acum fostii „prieteni” isi vor aminti cit rau sau bine le-au facut si il vor… crucifica! Pazea Corleone! Uita-te de fiecare data cind treci pe la un colt de strada, ca nu stii cu caramida care de pe vreun cos! De azi, nu mai ai prieteni(nici macar banii!).

Discursul cîştigătorului » Ce vrea să schimbe Iorgulescu în fotbalul românesc: Cupa Ligii şi şef străin la arbitri | Vremea noua – Liderul presei vasluiene  •  14 noiembrie 2013, 16:09

[…] CITEŞTE OPINIA LUI CĂTĂLIN TOLONTAN: Mitică nu crede în lacrimi […]

Comentează