Prinț și cerșetor

L-ați observat pe Uchida, fundașul dreapta al lui Schalke? Japonezul a coborît în prima repriză de cîteva ori în slalom printre ai noștri, că tot ningea afară ca pe Clăbucet, la Predeal.

marți, 26 noiembrie 2013, 11:34

L-ați observat pe Uchida, fundașul dreapta al lui Schalke? Japonezul a coborît în prima repriză de cîteva ori în slalom printre ai noștri, că tot ningea afară ca pe Clăbucet, la Predeal.

Cu bretonul său și cu fuleul omului care n-are nimic de pierdut, Uchida aduce întrucîtva cu Marius Lăcătuș. Poate nu știați, dar Lăcătuș este cel care poartă și azi coroana de recordman al Stelei, cu 72 de meciuri în cupele europene!

Să facem o socoteală simplă. Este Uchida, cel care ne-a dezechilibrat defensiva, în primii 50 de fundași laterali ai continentului? Mai degrabă nu!

Pe vremea cînd vîjîia printre ulmii apărărilor adverse, Lăcătuș era prețuit drept una dintre primele 3, hai să zicem primele 5 aripi ale Europei, asta ca să jucăm prudent cu aprecierile. Iată diferența!

Atunci îl aveam pe unul din TOP 5, acum ne e greu să jucăm împotriva unui fotbalist care abia prinde TOP 50 pe postul său!

Sigur, parcursul constant peste timp al Stelei este remarcabil, dar adevărul e că n-am cîștigat în Champions League de peste 7 ani. În septembrie 2006, Steaua învingea cu 4-1 la Kiev pe Dinamo. Pe bancă era Olăroiu, care de atunci a avut timp să cîștige de o sută de ori respectul șeicilor și să fie amenințat de tot atîtea ori cu expulzarea. În ritmul acesta, Oli se va ruga pe covoraș cu fața la Mecca, precum soldatul american din Homeland, pînă cînd fosta sa echipă va ajunge să bată pe cineva.

Steaua era atunci în epoca romantică, în care contabilitatea stătea nițel mai în umbră. Astăzi, clubul bagă la teșcherea aproape 20 de milioane de euro din calificarea în grupele Ligii și investește 1,5 milioane în jucători! Profitul contează.

Indiferent cine stă pe bancă și indiferent cum sună discursul conducătorilor, contabilul cu mînecuțe își freacă mîinile, ca o umbră de film noir, deasupra tribunelor și echipei.

Despre meci ce e de zis? Decent, rezonabil, plin de miză fizică și enervant precum cea de-a 22-a încercare fără victorie. A fost 0-0 Steaua – Schalke.

Destinul sincronizează. Cu acest meci, Steaua egalează pe Dinamo și Rapid, luate împreună, ca număr de meciuri europene, dar, în același timp, devine, alături de Spartak Moscova, cea mai slabă în Europa ca perioadă lipsită de victorii în UCL. Prinț și cerșetor.

Comentarii (70)Adaugă comentariu

Adi  •  26 noiembrie 2013, 23:42

Un rezultat echitabil. Vreau doar sa-i transmit lu’ Reghe, sa-l bage pe Varela titular meci de meci, pentru ca de cand a intrat el, s-a schimbat meciul! Baiatul este super-util. Si Prepelita nu merita irosit ca fundas ! Dodel al meu, jucatorul care-mi place cel mai mult, a dat cracanei, a sutat bine numai efectul a facut sa nu fie gol si a dat pasa de gol catre Pio. Forza Dodel! Forza Steaua!

Steaua1986forever  •  26 noiembrie 2013, 23:47

De penalty nimic? Bine in schimb ca ti-a cazut cu tronc micutul ninja…desi nu a fost nici pe departe cel mai bun de pe teren la meciul asta.

pamfletaru  •  26 noiembrie 2013, 23:53

e stelutza,nu e steaua 86

…nu fiti suparati ,o veni si vremea ei sa dea lapte mai mult,
poate o vindem chinezilor ,cand vor veni sa cumpere milioanele de oi

ivo  •  26 noiembrie 2013, 23:53

pina la 10 puncte in grupele UCL mai aveti, mai baieti…Hai CFR

Adi  •  26 noiembrie 2013, 23:53

Asta e diferenta de bani !!!! Daca Spartak care are bani nu a reusit cum sa reuseasca Steaua ? numai cu istoria? Apropo de istorie: Lacatus i’a facut muci pe aia de la Spartak in sezonul 88-89 cand Steaua pierdea Cupa in finala cu cea mai buna echipa care a exitat vreodata AC MILAN 1989-1990.
PS Eu tot cred ca Steau a vandul meciul ala u MIlan ca prea nu au jucat nimic. Pe de alta parte acelasi Mialn ii daduse lui Real Madrid vreo 5 boabe in semifinala.

adrian  •  26 noiembrie 2013, 23:57

totusi nu am inteles abordarea…cu ninjalai (vorba colegului) in prin plan…sunt curios, tu pe ce loc te clasezi in lume pe postul tau (de jurnalist)?…probabil nu o sa-mi raspunzi ca nu conteaza!!!!

Dominique Antognoni  •  26 noiembrie 2013, 23:59

De adaugat ca atacantul Stelei, Piovaccari, care face gol aproape mei de meci in Romania, anul trecut a jucat la Grossetto, ultimul loc in Serie B si retrogradata in C. Cu alte cuvinte este destul sa joci la ultima echipa din divizia a doua dintr-o tara cu fotbal profesionist pentru a fi mare star la echipa campioana a Romaniei. Sinte fapte nu opinii.
E comod sa spui ca Piovaccari apartine Sampdoriei, dar este de un nivel mult prea scazut pentru a sta in A, asa ca il imprumuta mereu. Avellino, care a promovat din C in B nu l-a vrut pentru ca nu avea nivelul necesar.

Liviu  •  26 noiembrie 2013, 23:59

Inca un comentariu marca „Tolo”. Cat poti sa urasti echipa asta?

Yo  •  27 noiembrie 2013, 0:02

Am o singura intrebare pentru cunoscatori. Cati jucatori si antrenori olandezi au fost la Schalke in ultimii 15 ani si de ce? Gasiti raspunsul si atunci veti intelege de ce din toata Europa asta numai un olandez putea sa arbitreze acest meci, unde nu avea voie sa se intample vreo surpriza.
Oricum, felicitari pentru acest meci echipei, de mult nu am avut impresia ca 0-0 e nedrept pentru noi intr-un meci cu nemtii.

ionut  •  27 noiembrie 2013, 0:03

Nu ai cum sa castigi in CL fara sa ai in teren macar un jucator care sa faca diferenta. Steaua cu banii castigati din Eurpa, bilete, trasferuri din ultimii 10 ani, trebuia sa ajunga la un nivel in care sa si permita astfel de jucatori. Dar nu ai cu cine, noi vorbim si Becali taie si spanzura. Merge si cu jucatori care care pianul dar mai greu. Jucatorii astia trebuie sa fie inteligenti si sa aiba inteligenta fotbalistica. Pe cand cei de la Steaua se vede ca nu au. In teren iti dai seama dupa cum lovesc mingea, cum reactioneaza sub presiune sau cum faulteaza prosteste in preajma careului. In afara terenului iti dai seama ce le poate capul doar cand vezi ce muzica le place, cu ce femei se afiseaza si cum se imbraca. Cu asemenea jucatori nu ai cum sa castigi in fata unor adversari mult mai puternici decat ei din orice punct de vedere.
Nu stiu de ce il laudati mereu pe Olaroiu. Daca era asa de bun antrena in Europa. Cand a ajuns in semifinale a avut noroc de un parcurs relativ usor. Adevarata valoare si a aratat o la Boro cand mai avea putin si juca cu 8 fundasi in linie. Jocul lui se bazeaza mereu pe contraatac. S a vazut la Boro cand fara Banel nu mai avea cu cine sa si faca jocul. Da, poate e greu sa ti gasesti de munca in Europa dar daca e atat de valoros pe cat crezi tu si Vochin, poate sa inceapa de jos cum face Petrescu.

mihai  •  27 noiembrie 2013, 0:04

ivo,ce mare performanta a facut CFR in CL ???? a prins un culoar extraordinar cu o braga de nivelul lui sageata navodari, cu o mlastina la galatasaray (daca era teren uscat cfr lua 5 goluri) si o victorie norocoasa cu rezervele rezervelor de 18 ani a lui MU??????? mai aveti 5000 de ani de fotbal pana sa egalati palmaresul stelei!!! de fapt niciodata nu ve-ti egala performantele stelei !!! ciocu mic !!

luciann  •  27 noiembrie 2013, 0:06

Se putea sa nu comenteze aiurea tolo!? Si preliminariile fac parte din LC! Am intrat de fiecare data prin fortele proprii in grupe, nu ca ceilalti care au profitat de pe urma noastra! Azi baietii au iesit cu capul sus de pe teren, asta este important! Daca nu era minutul fatidic de la Basel numai aveai acum ce comenta! Aveti timp acum toata iarna sa va ocupati de statistici! Jocul Stelei numai conteaza, nu? Sau cand joaca bine nu se pune?

Valentin  •  27 noiembrie 2013, 0:06

site:tolo.ro united

Asa puteti face googleul sa returneze ce a scris tolo dupa victoria cfrului pe old trafford. Daca ar fi scris ceva. In schimb despre Steaua putem citi la cald si ca nu exista.

Fiecare scrie cand are ce, nu facem agenda jurnalistului. Noapte buna Romania, Bucuresti, Balcani.

dani  •  27 noiembrie 2013, 0:07

Strict despre meci.

Latovlevici e fotbalist, dar numai funsas nu. Nu inteleg de ce nu il urca mai in fata ca mijlocas pentru ca se vede ca fundas e depasit total de situatie. Pe partea cealalta e mai groasa decat pe partea lui Lato.

Legat de meci, aparent se pare ca atat putem sau atat vrem sa putem. Faza cu norocu si ca a fost penalty sau ca a ratat ala sau celalalt nu prea tine.

Numai bine.

Seur  •  27 noiembrie 2013, 0:08

Ca de obicei,tipic romanesc,D-le Tolontan.Dam cu biciul fara a face o analiza corecta si obiectiva.De asta suntem unde suntem!!!!

gabriel  •  27 noiembrie 2013, 0:11

ba cu chiriches si rusescu staua se califica nea tolontan era jupanul in aparare faceam egal cu salke la ei si bateam baselu cel putin o data daca nu de 2 ori si eram si noi in primavara dar 11 milioane si cu 20 de la uefa mai traim 2 ani dar daca pleaca bourceanu suntem morti noi stelistii sau poate vine radoi sa ne mai duca in liga o seara buna!chirices omul meciul dintre rezerve

jiji  •  27 noiembrie 2013, 0:20

Credeam k numai MM insulta Steaua 86,probabil k nu ai ce scrie,cat despre Ucide,chiar nu vad cu ce sa remarcat .Probabil k Tanase nu ar fi avut loc nici la echipa a 2 a in perioada 86.
Era o melodie prin anii 2000 ,ceva de genul,,,cand vb fii sigura ca stii ce spui ,nu vb prostii daca nu ai nimic sa spui,,in cazul tau ar fi nu scrie prostii.
BANII DIN LIGA =OBIECTIVUL ECHIPELOR ROMANESTI.

cosmo  •  27 noiembrie 2013, 0:26

echipe mai amarate ca urziceni si cfr mai castigau pe-acolo cate un meci, doua, prin ucl. marea echipa steaua e mare doar cu alde sageata navodari si pe facebookul lui meme.

antoniobanderas2007  •  27 noiembrie 2013, 0:35

cfr-ul a facut anul trecut 10 puncte …

iulian  •  27 noiembrie 2013, 0:49

Marele antrenor Reghe, asta se mai propune si la nationala. Am fost varza in meciurile din Europa,noroc cu acest campionat intern corupt,asa mai are si el ceva rezultate.

bambilici  •  27 noiembrie 2013, 1:12

hai ca la chealsea steaua va bate recordul negativ in CL :)))))))…intradevar,o echipa ce ma face mandru ca sunt roman…poate la anu o sa prindeti vreo grupa cu ekranas, motherwell si molde si o sa reusiti in sfarsit o victorie!…anul trecut pe vremea asta, cfr-ul avea 7 puncte si sanse reale de a prinde locul 2, bine, dupa ce eliminasera pe basel in preliminarii cu 2 victorii…inapoi la meciurile cu sageata si concordia in care jucati intradevar fenomenal! hai, nasul sus!

Iulian  •  27 noiembrie 2013, 1:12

Dupa parerea mea Uchida e unul din primii 10 fundasi dreapta din Europa. Japonia are jucatori foarte buni si va face o figura f frumoasa la CM. Au jucat 2 amicale sapt trecuta : 2-2 cu Olanda, au castigat 3-2 in Belgia (cunoscatorii stiu cam ce echipa are Belgia). Japonia dupa parerea mea e echipa care se apropie cel mai mult de jocul Barcelonei dintre echipele nationale(dupa Spania desigur, dar ar fi un meci de vazut)

anonim  •  27 noiembrie 2013, 1:51

Nea Cataline ce-ti mai place sa dai cu cacat in altii, pe vremea cand Lacatus era in primii cinci pe postul sau in Europa, dumneata nu erai in primii cinci jurnalisti din redactie oricare ar fi aia.

Steaua vs. Schalke, 26 noiembrie 2013 | Mihai Hristea  •  27 noiembrie 2013, 2:03

[…] articol marca Tolo, absolut imbecil: https://www.tolo.ro/2013/11/26/print-si-cersetor/ Cica film […]

aham  •  27 noiembrie 2013, 2:06

nu ai cum sa faci performanta in formula actuala a CL. e facuta pt aia bogati si doar daca ai mare noroc faci ceva. de ex echipele grecesti sau turcesti .. chiar si cele din ukraina sau rusia au bagat zeci de milioane si au prins cate o primavara o data la 100 de ani. jocurile sunt facut pt echipele din vest, cine crede altceva e naiv. e un fel de furt cu acte-n regula, cate din echipele astea sunt campioane? champions my ass..

impegatul de miscare  •  27 noiembrie 2013, 2:09

E greu in CL, m-a dezamagit un pic Steaua. S-au crezut prea buni dupa aventura europeana de anul trecut si nu au abordat bine primele meciuri. Sunt convins ca sezonul urmator o sa faca mai multe puncte.
Poate ca baietii astia ( http://www.youtube.com/watch?v=L-OMGF0FWXY ) merita mai mult respect pentru ce au facut anul trecut in CL.

AS  •  27 noiembrie 2013, 4:10

Hai sa vorbim sincer, Steaua are un buget de 20 de mil de euro? hai sa o comparam cu orice alta echipa din europa care se descurca in conditiile astea. Steaua e cea mai buna. Bravo baietii sa speram ca o sa fie si mai bine altadata, ati facut destule oricum pentru ce fotbal reprezinta romania, Mitici Puscariasi Scandal Retrogradari. O echipa care se bate cu Ajax sau Chelsea, tine capu sus in fata lu shalke care cumpara de la milan jucatori este banuita ca un 1-1 cu panduri ar fi fost blatuit. Cum a ajuns vrodata dinamo sa joace pe locuri de EL/CL cand ei se chinuiai sa termine primele tururi, la ultimul era clar ca nu se califica de de obicei nu se ajungea acolo se impiedica de altii Steaua nu. 22 de meciuri fara victorie poate doar 3 infrangeri si 3 egaluri (scenariu pesemist) in grupe CL e o performanta.

A.M.  •  27 noiembrie 2013, 4:39

Multe comentarii ilogice si subjective si de o parte si de alta. Da, Steaua, are cel mai bun palmares european GLOBAL. Nu incape discutie, cifrele o arata clar. Dinamo spre exemplu, echipa mea, este zero in acest moment. Insa, aceeasi Steaua, dupa toate probabilitatile va inregistra al 23-lea meci fara victorie in ultima etapa de CL. Asta inseamna un record absolut, pentru ca momentan se afla pe locul 1, la egalitate cu Sp. Moscova (22 de jocuri fara victorie). De asemenea, in ultimii nu stiu cati ani, nu au facut niciodata mai mult de 3 puncte, in timp ce CFR-ul a facut 10 puncte anul trecut, iar Urziceniul 8, daca nu ma insel. Cei ce spun ca CFR-ul a avut parte de un culoar favorabil, nu sunt barbati sa recunoasca adevarul. Culoar, neculoar, cifrele vorbesc de la sine si CFR-ul merita tot respectul. In lumea sportului trebuie sa stii sa fii fair-play si barbat. Chiar daca Steaua este poate una dintre cele mai slabe echipe din istoria CL, ramane si va fi probabil pentru totdeauna cea mai valoroas echipa romaneasca in Europa, pe total vorbind.

cj666  •  27 noiembrie 2013, 6:14

@mihai stii fabula aia cu strugurii sint acri? Nu cred ca grupa stelei de anul acesta a fost mai grea decat cea de anul trecut al cfr-ului. problema este ca daca se joaca fotbal. si voi jucati ceva, dar se pare ca aveti probleme serioase cand arbitrii nu sunt condusi de bricheta si cand nu aveti in echipa adversa vreo 5-6 jucatori impresariati de prodanca. Per ansamblu sunteti cam rusinea echipelor acolo unde se joaca pe bune. Si ca o completare, voi faceti anul acesta in toate meciurile tot atatea puncte cate a facut cfr anul trecut in primul meci. restul e can-can.

Lupu  •  27 noiembrie 2013, 7:14

Dacă vorbim de cupele europene, oricum Steaua e „prinţ” şi Dinamo „cerşetor”, asta contează în primul rând, dar nu ne lasă „bârna” să vedem chestia asta.

viorel  •  27 noiembrie 2013, 7:25

cei de la steaua au gresit. trebuiau adusi jucatori de CL. oricum sa spunem ca au invatat anul asta si in iarna iau 2-3 jucatori foarte buni pt omogenizare a.i la anu sa vrem mai mult.

asta daca Steaua vrea sa ia bani din bilete. nu cred ca vor fi in 10k de suporteri la anu.

Bunicu  •  27 noiembrie 2013, 7:29

Bravo Tolontate esti un ziarit de mare valoare dar o faci la două capete arunci numai fumigene fara efect,nu gasesti o altă meserie ca aici nu ai spor.

alex  •  27 noiembrie 2013, 7:42

Cataline, Lacatus diferenta dintre actuala echipa a Stelei si cea din generatia lui Marius Lacatus este ca cei de acum sunt jucatori de fotbal pe cand Lacatus si ai lui erau fotbalisti. 🙂 A remarcat foarte bine cineva mai sus: Daca noi vrem sa facem performanta in Europa cu un atacant care a jucat numai serie B (si nici macar de la o echipa care sa se lupte pentru promovare, din contra) atunci ne imbatam cu apa rece. Diferenta dintre Liga lui Gino (mai nou) si CL este ca de la Dacie (1310) la Mercedes S class.

Alexbibirica1  •  27 noiembrie 2013, 7:47

Penalty la Piovaccari Federico ! 🙂

IO  •  27 noiembrie 2013, 8:04

Paraca v-ati intels (sper ca nu)cu totii in presa sa spuneti ca Steaua a facut un meci bun. Prima repriza a fost execrabila, cea mai slaba de cand a venit reghe la echipa. A doua a fost mai caldutza, dar pe ansamblu, jocul stelei a fost unul slab. Am vazut niste comedioare in aparare pe care nu le-am vazut nici pe vremea lui Nae Ionescu (nu, nu filozoful) si a lui Smarandache. Am vazut un Chipciu submediocru si un Adi Popa de Concordia. Un Lato anesteziat si un Bourceanu mai plat decat apa de robinet. Pe Neagu nici nu-l mai bag in seama ca nu cumva sa creada lumea ca a fost in teren. Am mai vazut un Reghekamf caruia I se citea in priviri inteligentza celui ce priveste la poarta noua. Steaua n-ar fi jucat mai prost de-atat cu nici un alt antrenor dat afara de Becali.

@ ivo de la #4, nici nu vreau sa ma gandesc cat mai aveti voi pana la 24 de campionate, o cupa campionilor, o finala si o semifinala de Cupa campionilor, o semifinala de cupa uefa, un sfert de finala de cupa cupelor si doi saci de Cupa Romaniei.

Acciduzzu  •  27 noiembrie 2013, 8:23

Acum ca s-a terminat aventura europeana a Stelei va propun si ii propun si „analistului” Tolo o analiza mai aprofundata a ceea ce se intampla cu Steaua. dincolo de reactiile infantile ale unor suporteri frustrati si limitati. Anul trecut Steaua a avut un parcurs foarte bun, pe scheletul unei echipe bine inchegata. A venit vara si lucrurile s-au schimbat. Patronul, a intrat la inchisoare. E un soc pe care multi nu=l percep la adevarata valoare. Si nu vorbesc de Gigi ci de echipa. Spectrul unor probleme financiare severe plana asupra Stelei. Ca orice club trebuie sa functioneze si financiar independent. Au urmat vanzarile rapide, Rusescu, urmat de Chiriches paralel cu calificarea in grupele CL si implicit siguranta unei sume considerabile de incasat. Activitatea de aducere a jucatori a fost facuta printre randuri si pe apucate, mai ales ca MM nu e ce ar trebui sa fie. Nu are fler la oameni. A adus numai ratati, in frunte cu Piova si Kape. cu tot respectul dar cei doi au fost de la inceput doar plombe temporare care nu rezolva problema. Deci, daca tinem seama de context si mai adaugam si accidentarea lui Chipciu, avem imaginea unuei echipe carpita cum s-a putut, dezechilibrata dar care, in ciuda adversitatilor a incercat sa faca cat poate mai bine. La ora actuala cu lotul asta Steaua NU AVEA CUM SA FACA MAI MULT. A facut mult peste ceea ce arata lotul. Le trebuie acum liniste sa recladeasca echipa. Poate unul doi stranieri, dar succesul si financiar si sportiv va veni cu tineri romani dornici de afirmare. Exemplul CFR cu stranieri este elocvent. Aseara Steaua a jucat, dupa mine, bine. Nu foarte bine ca n-a marcat si n-a castigat. Desi ambele echipe puteau castiga. O surpriza foarte placuta Varrela. Ca ansamblu Reghe trebuie sa caute solutii pentru atac. Tanase nu are stofa sa desfaca pe flanc, Popa e de mult outsider si nu cred ca-si va reveni. Piova si kape, inca buni dar, pe romaneste, gloabe. Adica traiesc din reactii si experienta, dar nu mai au forta sa traga adeversarii dupa ei. Cu unul singur, bun, ii anihilezi. Mijlocul este inca necreativ. Nu e nimeni care sa filtreze mingii si sa creeze faze. De asta dadeau pase inapoi exasperant. Pentru ca nimeni nu stie ce sa faca cu mingea pe atac. Atacul in viteza si penetrant al Stelei pur si simplu nu mai e. Tikitaka e buna daca are un scop. Daca pune 1-2 jucatori in pozitie favorabila de atac, dar asta o stiu si adversarii. Asa ca trebuie reconstructie serioasa.

adi  •  27 noiembrie 2013, 8:28

Mihai (#11) !
Si Steaua ce a facut ? A prins un Basel slab in ambele partide si a scos 2 puncte. Plus un punct cu Schalke. Atat. CFR-ul a prins o Braga in forma, si doar datorita eficacitatii maxime a lui Sougou si Bastos a scos 6 puncte.
Vrei nu vrei, CFR-ul a facut 3 victorii si un egal editia trecuta. Steaua n-a mai castigat de 7 ani.

G  •  27 noiembrie 2013, 8:50

David De Gea; Alexander Buttner, Scott Wootton, Chris Smalling, Phil Jones; Ryan Giggs, Tom Cleverley, Nick Powell; Wayne Rooney; Danny Welbeck, Javier Hernandez
CARE REZERVE..?

edis  •  27 noiembrie 2013, 9:07

Domnule Tolontan nu exagerati cu Lacatus? si mai tot ce inseamna steaua? 🙂 Nu stiu ce mari rezultate a avut Lacatus, nu a jucat la o mare echipa a Europei iar la Fiorentina nu a realizat nimic, doar la steaua a jucat ceva si asta pentru ca a intalnit aparari porecum cea a lui Cusisi sau alte echipe noname!!! Pe de alta parte a jucat dublu in cupele europene si are toate recordurile negative posibile in UCL iar linia de clasament adica randamentul in cupele europene este penibil. Eu zic sa nu mai trageti de un hoit ca si cum ar fi print este o imputziciune care face fotbalul si sportul de ras cu blaturile valizele brichertele drogurile arbitrii satelitii si tot ce a inventat romanasu ca sa triseze.

DD  •  27 noiembrie 2013, 9:17

Tolo…..iar frate ? Cat o mai tineti frate asa ? Incerci sa o dai un pic elegant, dar nu iti iese !
Ce, Steaua e vreun Manchester United sau vreun Real Madrid? Te-ai asteptat ca Steaua sa castige grupa? Si cand Reghe a spus asta, sunt convins ca a spus-o doar ca sa ii montee pe jucatori, nu credea nici el asta! Ca exista o poibilitate foarte mica da! Care tinea de noroc,arbitraj etc !

E urat ce faceti! Una peste alta, Steaua cu Reghe a jucat cel mai frumos fotbal in Champions League dintre echipele din Romania ! Iar aia de la CFR care se lauda cu 10 puncte, sa nu uitam ca DOAR Manchester a jucat cu ei cu 6 (sase) titularti pe banca sau neconvocati! Sa nu mai vorbi de restul echipelor!

Ideea este ca sunteti rautaciosi la adresa Stelei ! Si foarte sensibili. Daca spune cineva ceva ce nu va place, incepeti linsajul mediatic!

Opriti-va, sunteti penibili !

unul  •  27 noiembrie 2013, 9:20

„Sigur, parcursul constant peste timp al Stelei este remarcabil, dar adevărul e că n-am cîștigat în Champions League de peste 7 ani” .Tolo ,draga ,NOI am castigat în Champions League,anul trecut 3 MECIURI!!!! Nu stiu VOI de cand nu ati castigat ,dar daca zici tu ca de 5 ani ,asa o fi.:))

serginho  •  27 noiembrie 2013, 9:33

care’i faza cu Uchida? :/

kurany  •  27 noiembrie 2013, 9:48

„dar adevărul e că n-am cîștigat în Champions League de peste 7 an”!!!

Prietenas, CFR Cluj a castigat! Si nu o data, si nu in fata unor echipe de mana a doua care se distreaza cu Steaua, ci in fata unor echipe mult mai valoroase!

Roman  •  27 noiembrie 2013, 9:51

Pt.MIHAI
Urasti CFR precum urasti si limba romana!!! Rusinica…..
La vitor se spune corect: noi vom egala… voi veti egala….ei,ele vor egala….;i „ve-ti” cum ai scris tu..Nu vreau sa jignesc aiurea, dar cred ca multi stelisti sunt de vinelul asta….

Bumbescu  •  27 noiembrie 2013, 9:56

Eu zic ca ninjalaul e in primii 50 de pe continent

radu2  •  27 noiembrie 2013, 9:59

Voi gsp-istii sunteti obsedati de statistica asta cretina cu „numarul de meciuri fara victorie”…..

ioan  •  27 noiembrie 2013, 10:12

Echipele romanesti sunt f slabe pe faza de atac.In schimb suntem buni la pase in spate si in lateral.Cand se vor aduce jucatori buni pe bani multi vom avea echipe competitive pana atunci sa nu avem pretentii.

grigore  •  27 noiembrie 2013, 10:12

Sorry ! Comentariul tau trebuia intitulat „Chiori in tara orbilor”.

grigore  •  27 noiembrie 2013, 10:24

ERATA : „Chiorii din Tara Orbilor”.

doc  •  27 noiembrie 2013, 10:37

Steaua are doar o coloana de jucatori buni….Tatarusanu, Szukala, Bourceanu, Piovacarri….Cativa de umplutura: Gardos, Tanase, Pintili, Stanciu….Iar restul sunt in plus, sau chiar un balast…Ad Popa (pierde 95%din mingi), Latovlevici (zero in aparare, zero centrari), Prepelita(nu o sa afle niciodata ce joaca si cum). Restul sunt nedemni de mentionat. Chipciu si Stanciu poate sa isi revina si/sau sa creasca. Campionatul il castiga fara probleme, dar europa e o palarie prea mare.

Comentează