Și stînga nu mai vine

Bună dimineața! Avem un campion mai puțin, dar un om mai împăcat cu sine.

duminică, 19 ianuarie 2014, 8:21

Bună dimineața! Avem un campion mai puțin, dar un om mai împăcat cu sine.

Lucian Bute a pierdut, cu o decizie unanimă a arbitrilor, meciul disputat azi în zori cu Jean Pascal. După masacrul din partida cu Froch, Bute și-a apărat onoarea și a dus o luptă onestă, însă insuficient de ofensivă.

Aproape de finalul carierei, s-a rezumat practic pe sine în cele 12 reprize pe care le-a terminat nedistrus. Bine pregătit fizic, tehnic și curat în lovituri, românul n-a riscat, folosind mai degrabă ”clasa economică”, așa cum l-a caracterizat la DigiSport comentatorul Costi Prună.

E puțin? Ca să cîștigi un meci cu Pascal, da. Ca să te aduci în situația de a alege între o continuare a carierei și o retragere demnă, e tot ce putea spera. Această înfrîngere pe picioare îi lasă opțiuni lui Lucian, ceea ce e enorm avînd în vedere groapa de unde s-a ridicat după Nottingham, cu cearceaful pe el.

Pascal a fost net mai bun. În reprizele 2 și 4, haitianul și-a fixat adversarul. ”Atacă pe finalul rundelor ca să facă impresie arbitrilor. E un hoț de reprize”, a spus antrenorul lui Bute despre Pascal și exact așa s-a întîmplat!

Dar Pascal n-a căzut după repriza a șasea, așa cum aștepta stafful Interbox. El a continuat să aștepte stînga lui Bute, care n-a mai venit. Și a atacat cît a fost nevoie. Nu prea mult, pentru că Bute n-a ieșit din matricea siguranței aparente. Niciodată un boxer cu lovituri puternice, acuratețea și inteligența au fost atuurile lui Bute, nu forța, românul pare să-și fi rătăcit agresivitatea mîinii sale favorite în sala de operație.

Pascal a simțit că adversarul nu are forță și l-a invitat să lovească, apelînd la o coregrafie enervantă, aproape de circar, dar asta e viața, și-a permis, a făcut-o!

Bute a luptat constant, cinstit, ca un metronom uman prea puțin periculos pentru categoria la care a urcat. Un excelent tehnician, cu siguranță unul dintre cei mai buni din istoria boxului nostru! Și un sportiv sincer cu sine și cu limitările sale. ”Am auzit din colț că trebuie să atac, dar n-am putut să-l lovesc mai mult, nu m-a ajutat brațul stîng”, a recunoscut el la final.

Doar în repriza a 12-a a avut un moment în care și-a fixat oponentul îndelung, dar abia cînd Pascal a acceptat dominarea, în așteptarea ripostei și, mai ales,  a finalului previzibil. ”I-am zis lui Lucian că stilul pe care îl vrea HBO pentru America e altceva! A fost un boxer bun, dar are o vîrstă, e timpul să se bucure de viață”, a declarat Leonard Doroftei, arătîndu-i drumul lui Bute, de data asta fără răutate.

Retragerea? E o alegere pe care Bute o va face. La primele minute după meci a cerut revanșa. Greu de crezut însă că Pascal i-o va acorda, pentru că el a demonstrat ce era de demonstrat.

La rîndul său, Lucian a parcurs un cerc complet al carierei. A jucat și rolul lui Lazăr. Rămîne de văzut cum va alege între tentația banilor și a egoului și varianta, atît de ușoară de pe margine!, de a mulțumi destinului pentru ceea ce are.

Ironici și, desigur, competenți, internauții puri ai dimineților pe care alții le termină însîngerați îi cer să se lase. Retragerea ceorlalți e atît de logică, ”se vede de pe Lună, frate!”, mai greu e atunci cînd ne privește. Noi, parcă nici din fața televizorului sau a calculatorului nu ne-am retrage.

Comentarii (74)Adaugă comentariu

cabrera  •  19 ianuarie 2014, 8:28

Daca Bute lupta onest,C Froach cum ar putea fi catacterizat?

jay  •  19 ianuarie 2014, 8:31

Iar GSP preia ironiile si face un articol cu bancuri despre Bute. Nice jab, guyzz!

jimmy  •  19 ianuarie 2014, 8:34

Un articol plin de adevar, mai ales ca ma regasesc pe final 🙂

Referitor la meci, cine stie din ce motive a ales Lucian Bute sa aplice o tactica care a starnit sila majoritatii (oare ce or fi simtit spectatorii platitori?)

Stim cu totii ca in box sunt manevre mai mari decat in fotbal! Multe sunt posibile! Poate ca asa trebuia sa se intample.

Giirgio  •  19 ianuarie 2014, 8:37

Acuratetea te caracterizeaza si pe time in dimineata asta Cataline si nu puterea mesajului. Un articol cinstit ,nu unul deosebit , dar corect! Nici o data nu cred insa ca e placut sa comentezi o infrangere, mai ales una destul de clara!

Andrei Florentin  •  19 ianuarie 2014, 8:39

Asta a fost ca un 3-0 la fotbal. Fara emotii Pascal, ‘ownage’ total. Fara sperante, fara viitor.

Giorgio  •  19 ianuarie 2014, 8:43

Iti raspund eu! Ca unul care ar face orice ca sa castige, inclusiv Sa apeleze la trucuri murdare , la droguri cu efect mobilizator, pe scurt ca un adevarat campion in sportul asta , ca o fiară!!! Froch in meciul cu Lucian își juca revenirea ,cariera, ultima șansa , a profitat de ea si acum are doua centuri pregatind o inclestare finala cu Andre Word pt marea glorie! Lucian si-a ratat revenirea

cineva  •  19 ianuarie 2014, 8:43

Am avut 3 campioni mondiali la profesionisti: Mihai Leu, Leonard Doroftei si Lucian Bute. Sa ne intrebam la modul onest si obiectiv cum si-au castigat si aparat titlurile (vorbesc aici exclusiv despre calibrul adversarilor. Isi mai aduce aminte cineva despre Michael Carruth, ca boxer profesionist?), cum si-au pierdut titlurile si in fata cui, si mai ales ce au insemnat aceste titluri in istoria mare a boxului. Cred ca putin realism nu a omorat pe nimeni.

Jean Pascal si-a terminat de facto cariera pe 21 Mai 2011 in fata lui Bernard Hopkins iar Lucian Bute pe 26 Mai 2012 in dezastrul cu Froch. Meciul din seara asta a fost foarte modest si pana la urma fara o miza reala in afara bursei. A fost relevant exclusiv pentru publicul din Quebec- iar reactiile aici sunt o dezamagire totala datorita nivelului mediocru. Indiferent de castigator, nu exista sansa reala pentru un real comeback in boxul mare. Parerea mea. Sa-l felicitam pe Lucian pentru realizarile sale si sa-i uram mult succes in viata de dupa box. Cam atat.

Bobo  •  19 ianuarie 2014, 8:50

PENIBIL ! Asta e singurul cuvant dupa acest meci ….n-a avut sange in instalatie …. Doroftei a spus adevarul mai demult ….asta nu e box ce a aratat Bute ….ar trebui sa se retraga ….

…..  •  19 ianuarie 2014, 8:53

Oare ce nu a venit stanga? Pentru ca nu si-a revenit niciodata complet dupa semipareza pe care a avut-o dupa meciul cu Froach. Nu sunt multi cei care stiu de povestea aceasta. Dar va asigur ca e 100% adevarata.

Sincer?  •  19 ianuarie 2014, 8:55

Sincer, domnule Tolontan, fata de dumneavoastra Bute isi castiga banul muncind! Adevaratul trisor sunt dumneavoastra care-i sarutati dosul lui Voiculescu si faceti politica pe sait. Ba mai mult, sunteti un jurnalist mediocru fiindca jigniti si nu respectati munca unui campion precum Bute! Ce-ati facut dumneavoastra pentru tara? Nici macar site-ul Gazeta Sporturilor nu sunteti in stare sa-l moderati. Pentru trafic va vindeti, pentru bani deci va vindeti!

Bibicul  •  19 ianuarie 2014, 9:00

Comentariu obiectiv. Felicitari!
Am doua observatii, insa nu se refera la articol sau la autor.
1) Monsieur cabrera, pune domnule mana pe DEX si invata ce inseamna unele cuvinte. Poate asa iti vei da seama ca ai scris o aberatie: catacterizat. Stiu ca pe tastatura R este langa T totusi, nu crezi ca este frumos sa verifici ce ai scris inainte de a da click pe „Submit Comment”?.
2) Ce limba vorbim, in ce limba este scris blogul? De ce atunci „Submit Comment”? Pentru ca i-a fost cuiva lene sa scrie „Trimite comentariul”????. Cei ce se fandosesc vorbind englezeste de fapt nu stapanesc aceasta limba suficient de bine, romana nici atat!

ttt  •  19 ianuarie 2014, 9:10

@cabrera: n-ai inteles mai nimic din articol…
@Tolo: frumos lucrat! felicitari!

Stefan Bragarea  •  19 ianuarie 2014, 9:12

Pentru orice pugilist vine momentul înfrângerii. Nu este o tragedie!Frumos comentariul dlui Tolontan.

abrud  •  19 ianuarie 2014, 9:18

Bute a aplicat perfect planul pe care i l-a trasat Piturca.

ttt  •  19 ianuarie 2014, 9:20

„La primele minute după meci a cerut revanșa. Greu de crezut însă că Pascal i-o va acorda, pentru că el a demonstrat ce era de demonstrat.” Aici nu sunt totusi atat de sigur: in acest moment, Pascal nu are sanse in fata lui Adonis Stevenson, Hopkins si cu atat mai putin in fata lui Serghei Kovalev. Daca banii sunt „potriviti”, cred ca ar accepta un alt meci cu Lucian. Problema e cine plateste banii …

Marian  •  19 ianuarie 2014, 9:30

De ce s-ar retrage Bute de la o bursa de 2 mil euro?Mai face figuratie de cateva ori si sta bine merci. Tyson pe final de cariera cum era?

Marius_Rapidus  •  19 ianuarie 2014, 9:32

Lucian mai poate continua doar in urmatoarele conditii:
a) sa coboare la categoria lui, daca mai poate;
b) sa-si revina cu arma lui de baza, stanga, macar la 80-90% din potential.
Daca tinem cont ca in meciul asta practic nu a lovit cu stanga, la urma urmei nu a facut un meci rau. Nu e de loc terminat din majoritatea punctelor de vedere, cu exceptia celui esential: STANGA. Numai el si echipa pot sti daca are sau nu sanse in privinta asta.
Oricum, Respect Lucian Bute!

ion  •  19 ianuarie 2014, 10:18

foarte slab fara forta in pumn pentru aceasta categorie si fricos rau de tot.

mariobv  •  19 ianuarie 2014, 10:20

Bute poate participa cu succes la Dansez pentru tine.Danseaza bine 🙂

Tudor  •  19 ianuarie 2014, 10:29

mulţumim Lucian,pentru tot.
Dimineaţa asta a fost ca un vis urât, am plâns într-una după înfrângere, aducând-mi aminte de zilele de glorie.
încă o data, mulţumim Lucian !

vali  •  19 ianuarie 2014, 10:58

Totusi problema cred ca este alta, Bute a fost, cel mai probabil impins spre aceasta urcare in categorie si spre meci. Din pacate aici cred ca s-a vazut interventia interboxului , ea nefiind in favoarea lui Bute. Era clar ca o alta categorie conduce spre un altfel de meci, bazat pe forta, lucru ce nu a fost niciodata un atuu pt Lucian. Deci aceasta nu ar trebui privita ca infrangerea lui Bute, a fost mai mult un joc ptr audiente.

Tudor  •  19 ianuarie 2014, 11:01

poate e şi un blestem că nu a mai câştigat de la gala Bute, prima gala de box profesionist organizată în România. Şi noi în loc să fim recunoscători, am început să aruncăm cu acuzaţii în dreapta şi-n stânga.

animalutul20  •  19 ianuarie 2014, 11:41

hahahha…………pai cine mai crede un campion de mucava???l-a casapit froch de ziceai ca l-a lovit tramvaiul, gratchev l-a martelat bine si numai smenul din box i-a dat victoria la puncte9 ca sa nu fie out de atunci) si acum a venit asta de la circ si i-a pus-o la puncte dar intr-un meci pe care l-a controlat total………..

bute e gata, s-a incheiat cu epoca meciurilor adevarate pt el( a avut 2 pe care le-a pierdut rusinos – casapit de froch si pacalit de o maimutza)de acum ramane sa mai fie sparring inca vreo 2-3 ani inmeciuri cu bruse mai mici, eventual cate un meci cu pierzatori de lupte la titlu mondial care vor sa-si refaca moralul batand ca la fasole un fraier…….

Doroftei e mort de invidie ca n-are banul lui bute si de-asta e sarcastic, dar macar a luptat frumos( cu spadafora ar fi trebuit sa castige si atunci altfel era cariera lui dar la nivel de campioni mondiali interesele sunt prea mari ca sa ajunga sa manince si un romanache)…….

multumim bute, dar de-acum te pacalesti singur, pe noi nu ne mai pacalesti…….revansa ??? sigur, daca aduci bani de acasa, ca pascal nu mai boxeaza pe 2 lei cu tine…….

tecuceanu  •  19 ianuarie 2014, 11:45

Cataline ,sa-l respectam ,e de-al nostru Cand o sa mai ai ocazia sa-ti da-i cu presupusu intr-o gala in care sa joaca-un roman? te-ntreb?

Andrei  •  19 ianuarie 2014, 11:46

Bute a realizat multe, dar..gata…s-a terminat!
Eu sunt mandru de el, un adevarat campion!

loki lokinstein  •  19 ianuarie 2014, 11:47

@Tolo
Stanga de la amatori nu are ce cauta la profesionisti.
Dixit

Ioan URSU  •  19 ianuarie 2014, 12:02

Bute a fost COMERCIAL umflat cu pompa de la bun început,fapt sesizat încă de atunci de Doroftei! Dacă nici acesta nu știa cu ce se mănâncă boxul pe acolo,atunci cine?! rudel obreja,care era pomenit de incompetenții de la Digi ca fiind…preș-ul FRB?!? Astăzi,cel mai competent și mai cu capu`pe umeri a fost primul lui antrenor, Păun care,l-a sfătuit să se retragă! Are mare dreptate:Bute riscă să-și umple întreaga carieră cu muci (era să scriu cu..Froch).Domnul KO a devenit d-l OK! Să se apuce de grădinărit la Pechea…

tavy62  •  19 ianuarie 2014, 12:11

din pacate cred ca ar fi cazul sa se retraga , nu e prima ora cind in meci se retrage cind ar trebiu sa forteze ,aceasta metahna se poate vedea si la fotbalisti , si daca va mai face un meci tot o sa piarda , in ring din pacate nu are rautatea lui Doroftei …

Dani  •  19 ianuarie 2014, 12:17

Lucian Bute,Romania te sustine!
Esti un mare campion si ne mandrim cu tine,indiferent de ce s-ar intampla!Nu lua in calcul rautatile!Multi te invidiaza!Modestia si munca te-au facut unul din cei mai mari sportivi din toate timpurile ai tarii noastre!
Capul sus!

obiectiv  •  19 ianuarie 2014, 12:20

@Cineva a surprins bine imaginea per total mai bine si decat mine care totusi vreau sa-l incurajez pe Bute mai departe. De ce il trageti in spate, lasati-l sa decida el ce e mai bine. Oare e un mascarici ca i se ofera doua milioane indiferent de rezultat ca sa boxeze. Domnilor nu cred ca cei din lumea boxului sunt atat de naivi.. Vreti sau nu sa recunoasteti Bute a fost cineva si credeti-ma eu am fost si sunt fan Doroftei. Dar cand vezi pe cineva care tine steagul Romaniei la loc de glorie, chiar si atunci cand pierde, cum puteti sa fiti atat de indiferenti? E timpul sa ne schimbam mentalitatea sa fim alaturi de cei care ne reprezinta. Pentru noi e usor sa tastam niste cuvinte, pentru presa sa critice si altfel niciodata nu o sa tindem spre unire, spre intinderea unei maini de ajutor celor care au nevoie, aceleasi neam cu noi.

Doru  •  19 ianuarie 2014, 12:22

Felicitari Lucian ! A nu se trece cu vederea ca si marele Clay a fost invins si uriasul Hollifield……..sa fie sanatos ,in special la minte !

Lucky  •  19 ianuarie 2014, 12:56

„abrud” a sintetizat excelent, Piturca e de vina.

In rest, am aplaudat multi ani un campion (adica, imaginea bine ambalata si livrata a unui campion) fara sa plecam urechile la cei care spuneau ca e campion, desigur, dar in Cupa Intertoto, nu in Champions League, si nici macar in Europa League (unde, pana sa ajunga campion, nici n-a ajuns sa participe).

Cred ca in viitor va fi reconsiderat Doroftei. Si, deci, si Bute. Si, deci, si noi. Despre asta insa (vorba lu` Ioanitoaia) vom mai vorbi.

grigorex  •  19 ianuarie 2014, 12:57

Totul a început (s-a terminat?) odată cu inconștiența celor care-l reprezintă pe Bute de a accepta disputarea meciul cu Froch la Nottingham, probabil cel mai periculos oraș din Anglia. Îl iei pe Froch, îl încarci cu toată energia negativă indusă de agresivitatea locală (vă aduceți aminte publicul?), și-l arunci în fața lui Bute. Rețetă garantată. Din păcate, din mai 2012, Bute e istorie.

ba(la)nel  •  19 ianuarie 2014, 12:57

cel mai tare comment de aici este cel al lui „abrud”…toata cronica acestui meci este in acest comentariu…asa suntem noi, romanii, de secole…parjolim iarba, otravim fantanile, dar cu curajul de-a ne bate parte-n parte cu cineva stam mai slab…

camolot sucit  •  19 ianuarie 2014, 13:28

A ţinut cineva scorul cu umbra? Cred că Bute a pierdut şi acest meci!

unu  •  19 ianuarie 2014, 13:46

o reteta buna doar pt promotorii galei in rest vid,nimic,nada.Lucica nu are forta pt categoria asta unde trebuie brand .mult tamtam pt nimic 2 fricosi un meci tern fara nimic spectaculos.revansa?…nici vorba nu mai vine nici dreq deci nu face banii.Froch?….nu are interes si e si mai salbatic decat pascal,il facea franjuri in locul lui pascal…deci o bursa frumusica si cam atat…..viata e frumoasa si fara box,capul sus lucian !!!

ticbis  •  19 ianuarie 2014, 14:11

Lucian a boxat cu frica. Cu frica celui care a invins in 31 de meciuri si multe inainte de limita fara insa sa-si fi stricat freza, dar care a iesit pe targa si desfigurat la propriu in singurul meci important din cariera lui.
Lucian are o problema psihica in urma dezastrului cu Froch si pana nu si-o va rezolva nu va mai putea sa lupte cu sanse de castig in boxul profesionist.
Tolontan are dreptate, un boxer puternic poate renaste din propria cenusa; exemple sunt destule, de la Cassius Clay si pana la Carl Froch. Poate ca lui Bute i-ar fi folosit mai mult daca ar fi vizionat seria filmelor „Rocky”, chiar daca acestea sunt doar o fictiune.
Poate ca de acolo ar fi inteles ca boxul profesionist nu este pentru domnisoare si nici nu-ti garantaza integritatea tenului. Eu n-am vazut nicio legenda a boxului profesionist mondial care sa fi iesit invingator fara arcade si nasuri sparte, fara pometi tumefiati si fara sange siroind pe fata. Cred ca lupta dura si curajoasa este cea care deosebeste boxul profesionist de cel amator. Cui ii este frica sau se fereste de asa ceva, n-are ce cauta in sportul asta.
Din pacate, tactica lui Bute s-a bazat pe frica. In boxul profesionist de top, cand ai luat o bataie sora cu moartea, ori te retragi definitiv, ori revii cu forte si ambitii noi.
In meciul asta cu Pascal, nu am vazut niciun pumn serios dat de Lucian, nici macar in asa-zisa serie din repriza a 12-a. Deci care ar putea fi viitorul lui in boxul profesionist? Cu ce boxer ar vrea el sa se bata ca sa vedem si noi o lovitura sanatoasa in barbie sau la ficat?
Imi pare rau, dar Lucian ar trebui sa se retraga; sportul asta si la acest nivel este mult peste puterile lui! Pana la urma, nu-i nicio rusine; nu este el nici primul si nici ultimul in aceasta situatie!

Marian  •  19 ianuarie 2014, 14:30

Felicitari Bute pentru intraga cariera,dar cum este normal trebuie sa vina altii din urma…..cati ani mai trebuie sa treaca sa mai avem un campion……sa ai o viata frumoasa si normala.

Mihalcea  •  19 ianuarie 2014, 15:06

Bute nu este de blamat in niciun caz. Pana una alta Romania nu e vreun furnizor de mari boxeri. Trebuie apreciat pt. ca a ajuns sa se lupte la un nivel destul de inalt. Pe de alta parte in sportul asta trebuie sa fii si golan ca sa ajungi foarte sus. Or, ma uitam cand a intrat in arena cat de fortata era mimica lui de baiat dur, as spune chiar hilara. Cariera lui consider ca s-a cam incheiat. S-a luptat cu doua nume importante si a pierdut fara drept de apel ambele lupte. Deci nu va mai primi bani seriosi pentru vreo lupta. E si destul de batran. Ar rebui sa-si vada de viata lui mai ales ca nu e un bun inacasator deloc.
Marele meu regret este insa ca Doroftei nu a trecut mai repede la profesionisti.

Octavian Stăncioiu  •  19 ianuarie 2014, 15:09

Un posibil meci de retragere pentru un mare campion al istoriei sportului românesc. Pentru anii frumosi pe care ni i-ai daruit, felicitari, Lucian Bute!

A.  •  19 ianuarie 2014, 15:10

@Sincer?

C.T. este un om prea obiectiv, prea moral, prea onest in opinii pentru a fi loc de asemenea „caracterizari” care judeca prin generalizare!

Alex Marin  •  19 ianuarie 2014, 15:21

tocmai ca e de-al nostru il injuram….ne-a dezamagit foarte tare,….il iubim prea mult si doare…imi suna in cap cuvintele lui de dinainte de meci…..II INCHID EU GURA,…….si?ba macar daca se zbatea,daca incerca,putea fii si numarat de 3 ori……si nu ziceam nimic,……il injuram ca stim ca putea……..si ca doare.

marius  •  19 ianuarie 2014, 15:23

Foarte interesanta palma data telespectatorilor si internautilor care sunt „nevoiti” sa urmareasca un sport macinat de interese si meciuri trucate,l-as plasa langa ciclism ca sport-e la fel de „curat”.Eu i-as aplauda pe cei care s-au trezit cu noaptea-n cap sa vada o piesa de teatru,nu i-as scuipa domnule jurnalist!!Sanatate!

aurel  •  19 ianuarie 2014, 15:44

Nu stiu ce dedesubturi au fost,dar cu un non-combat
nu se cistiga un meci!
Jenant!

cfr_atlanta  •  19 ianuarie 2014, 17:30

Daca Bute ar fi fost un boxer valoros , ar fi boxat in Las Vegas sau Atlantic city…Nu in Canada…Macar Doroftei a boxat in State gala transmisa de HBO…

suporter civilizat  •  19 ianuarie 2014, 18:08

In box daca nu lovesti nu ai cum sa castigi. Ce astepta Bute? Sa-si dea Pascal singur K.O., ca in fazele comice de pe Youtube ??? Din punctul meu de vedere este ca si terminat, intrucat televiziunile platesc banii grei si vor spectacol, nu pugilisti fricosi. Am urmarit meciul in direct si mi-a parut foarte rau ca m-am trezit la ora aia. Poate visam ceva mai frumos decat meciul Bute-Pascal.

Marian  •  19 ianuarie 2014, 18:30

E simplu! A luat niste bani, noi suntem dezamagiti sau nu, o sa mai dea un tun in noiembrie, noi o sa fim la fel si gata!
Sportul de la noi e pe duca, nu vedeti?
Totusi, multumiri lui Lucian pentru tot ceea ce a facut si, daca poate, sa scape de atârnătorii de pe lânga el!

bodnari cristian  •  19 ianuarie 2014, 18:45

sint din montreal, bute are o imagine foarte buna in canada, ei respecta performanta si munca, in romania , cind bute era neanvins, toti se mandreau cu el, acum toti il judeca si critica, diferenta de mentalitate. bute a stralucit intr-un domeniu, voi? rusineeee !!!!! daca va redeveni campion, toti ii ve-ti pupa ,,basul,, bravo lucian, un roman din montreal mindru de tine. bodnari cristian.

DANI  •  19 ianuarie 2014, 18:47

BRAVO BRAVO BUTE TOT ASA SO TI TR SA IESI LA PENSIE BRAVO .

Alin  •  19 ianuarie 2014, 18:56

Domnul Tolontan , meciul s-a terminat exact cum trebuia sa se termine . Cum explicati dumneavoastra , chiar va rog , cele 30 de victorii , si cele 2 infrangeri pe final de cariera . Banii s-au luat ura si la gara. Pun pariu ca Lucian nu va mai boxa niciodata. Omul si-a luat banii . Si voi toti stiti asta.

Comentează