Paszkany, cioc, cioc!

UPDATE: Evenimentul zilei, care a avut cele mai bune informații despre acțiunea procurorilor, anunță pentru mîine detalii ale felului în care banii dați de Dragomir au fost spălați mai apoi prin firma unui mort.  Detaliile sînt publicate în ediția de print de miercuri a EvZ.

marți, 8 aprilie 2014, 9:59

UPDATE: Evenimentul zilei, care a avut cele mai bune informații despre acțiunea procurorilor, anunță pentru mîine detalii ale felului în care banii dați de Dragomir au fost spălați mai apoi prin firma unui mort.  Detaliile sînt publicate în ediția de print de miercuri a EvZ.

În aproape trei ani, cît a durat ca procurorii să ajungă de la investigația din Gazeta Sporturilor acasă la Dumitru Dragomir, s-au prăpădit ziare reputate, s-au crăpat zidurile roșii ale memoriei și s-a schimbat lumea.

Pe 1 iulie 2011, Gazeta poza sediul Capital Properties. Clădirea nițel gălbuie se ivea din tăcerea unei cifre de afaceri infime, sărind direct către cele 2,25 milioane de euro oferiți de Dragomir pentru o intermediere pe care nici șeful Ligii și nici intermediarii n-au fost în stare să o clarifice.

I-am căutat atunci pe toți. Ne-au acoperit de bulșituri. Dar ei nu știau că ne sincronizasem. Colegul meu Dan Udrea l-a sunat pe Dragomir, eu, pe Tărău. În același timp, ca să nu se poată pună de acord.

Am publicat interviurile exact așa. Tărău și Dragomir. Ca să vadă oamenii și să judece cu propria minte. Era clar că patronul lui Capital Properties, Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tărău, reprezenta o fațadă.

Ieri, procurorii i-au ridicat. Dragomir a fost eliberat în zori. Și dacă ar fi rămas închis, tot nevinovat era în acest moment al urmăririi penale. El a mai cîștigat turniruri cu procurorii, dar acum totul se va derula într-un climat diferit al justiției. Procesul va fi lung.

În ritmul acesta  geologic de cauză-efect, vor fi consecințe care ne vor supraviețui fizic. Presa se va refugia în cavitățile de planetă goală a internetului cînd niște pagini de hîrtie vor continua să zboare peste omenirea dezafectată, provocînd efecte în lumea adevărată.

Încă una, așa, că tot sîntem în anul în care Gazeta împlinește 90 de ani. Arpad Paszkany zice că nu are nici o legătură cu noile drepturi TV. Da, da, nici Dragomir n-a avut!

Hîrtiile care merg zilele acestea către cabliști sînt semnate de Constantin “Toni” Dascălu, omul de casă al lui Paszkany. Pe vremuri, Dascălu era înșurubat în guvern. Acum, “Toni” e strîns cu șurubelnița în afacerea drepturilor TV. Mîna invizibilă e a patronului CFR.

Dascălu pentru noi este Mihai Corbu doi!

“Puteți mări prețul cu 12,5 lei, inclusiv TVA” sînt îndemnate firmele de cablu. “Sau dați 1 euro per abonat”, sună a doua variantă.

Un lucru nu e limpede. Există un contract semnat între firma “englezească” și Ligă? Și există o garanție bancară pusă la bătaie de această corporație invizibilă? Chiar și Dragomir făcea aceste lucruri publice! Pentru că dacă nu există, nu mai apucă procurorii să ajungă la Gino și la Paszkany că le-o iau înainte președinții disperați de cluburi și ăștia nu prea se dau în vînt să le citească drepturile celor acuzați.

Comentarii (57)Adaugă comentariu

Raul  •  8 aprilie 2014, 10:19

Arpad Paszkany: Da noi nu furam, tolo draga!

larkins  •  8 aprilie 2014, 10:28

probabil ca vom afla intr-o viitoare ancheta,peste 3 ani,despre aceast „contract”

marius  •  8 aprilie 2014, 10:29

12.5 lei in plus la abonament sa vad mizeriile din liga 1 si sa ai bag ungurului bani in buzunar???
Nu multumesc 😉

D  •  8 aprilie 2014, 10:30

cel putin 1euro per abonat au dat si pana acum asa ca n-au de ce mari abonamentul, doar daca nu doresc sa speculeze.

Mihail Dragotoiu  •  8 aprilie 2014, 10:32

Cred ca LPF si „Arpi” or sa dea inapoi si afacerea va cadea. Mai ales dupa ce a patit mitica…

Darie  •  8 aprilie 2014, 10:33

Salut! De ce sa urmeze un proces lung Catalin?! Sper sa dureze cat mai putin, ideal ca in cazul Hoenes…:)

romica aioanei  •  8 aprilie 2014, 10:35

Oare este doar o simpla coincidenta ca CFR cluj nu a mai castigat nimic de cand A cazut guvernul Boc si PDL nu mai este la guvernare?Si atunci cand castiga au fost o multime de meciuri si faze controversate unde CFR a fost acuzat ca arbitrii sunt de partea CFR-ului.
Si ca Boc era din Cluj sa fie tot o coincidenta?

bojog  •  8 aprilie 2014, 10:48

Felicitari d-nu Tolontan!!…tot asa

stefansb  •  8 aprilie 2014, 10:58

bravo tolo
daca am mai avea 5 ziare ca gsp am putea spune ca avem presa de investigatie.
cat despre actualele drepturi tv…eu cred ca de data asta scenariul e si mai incurcat. e doar o supozitie, dar pasivitatea celor de la digi ma face sa cred ca e doar o mascarada. ceva de genul…ne facem ca vindem la acelasi pret. apoi cablistii nu se vor intelege cu look tv. ramasa fara banii din vanzarea drepturilor…liga le va vinde la un pret mult sub cel de acum…catre cine va fi dispus sa le cumpere. si cine e pregatit, avand care de transmisie si experienta? Digi.
daca reusesc sa puna mana pe drepturi pe 5 ani pt 15 milioane pe sezon, in loc de 30, rezulta in 5 ani o economie de 75 milioane. se pot plati din astia si despagubiri de sa zicem…10 milioane la actualul contract

camolot sucit  •  8 aprilie 2014, 11:21

Tolo , în clitatea ta de băsist subtil , ar trebui să ştii o chestie simplă : Paszkany , Nuţi Udrea , boşii RCSRDS şi alţi băsişti fac parte din categoria UNWANTED pentru DNA.
Ignori , intenţionat , acest adevăr clar , strofocîndu-te inutil , să te dai imparţial , ca tot românul!

Cata  •  8 aprilie 2014, 11:27

Sunt CFR-ist, dar sunt de parere ca daca Paszkany a gresit, trebuie sa plateasca. Nu cred insa ca e asa de fraier ca Dragomir, sa faca prostii care l-ar putea baga la zdup asa de usor. Afacerea pare cusuta cu ata alba dupa cum reiese din ziare, dar sincer ma indoiesc ca Paszkany a facut ceva ilegal.

Vom trai si vom vedea.

Steaua1986forever  •  8 aprilie 2014, 11:36

Felicitari pentru investigatie. P.S Vedem ca Mitica e bine-mersi acasa azi. Sa speram ca justitia romana nu o sa il faca scapat pe cine stie ce mica smecherie.

Boris  •  8 aprilie 2014, 11:48

Nu ca as fi fan Dragomir sau ca l-as considera nevinovat, dar citind articolul de aici: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/explicatiile-parchetului-de-ce-este-cercetat-dragomir-pentru-savirsirea-infractiunilor-de-delapidare-evaziune-fiscala-si-spalare-a-banilor-423399.html nu pot decat sa ma ingrozesc de justitia din romania. Pana acum mi se pare o prostie maxima justificarea procurorilor.

Pe scurt ei spun asa: LPF a negociat legal cu RCS-RDS si au semnat un contract legal si, in paralel, ilegal s-a creat un circuit ilicit prin care o firma fantoma a fost bagata ca intermediar si acea firma a incasat 3 mil. euro comision, bani care ar fi revenit ligii.

Actul de intermediere si antreprenoriatul sunt elemente de baza ale economiei de piata, chiar daca romanii cu mentalitate comunista au ramas cu ideea ca orice intermediar e rau ca mai baga un comision, deci actul in sine este cat se poate de legal.

Justificarea procurorilor este ca firma nu a prestat acele servicii in mod real.

Dar asta este o prostie, este ca si cum maine ar veni cineva si ar spune ca tu tolo nu meriti salariul de X EUR pe care il iei de la gsp pentru ca tu de fapt nu faci decat sa stai toata ziua pe net si sa sa dai in taste (doar sunt bloggeri care fac asta pe gratis, tu de ce meriti sa fi platit pentru asta, nu cumva iei o gramada de bani ca dupa aia sa ii faci fifty-fity cu cei care ti dau?).

Intr-o justitie corecta procurorii ar trebui sa demonstreze ca mai departe acei bani au ajuns din firma X in buzunraul lui dragomir pe o cale nelegala. Ei mai trebuie sa explice/demonstreze cum dragomir a prejudiciat liga (adica pe cine din liga a mai mituit pentru a accepta acest contract). Pana una alta liga nu este o societate de stat de unde a furat Dragomir, si organizarea interna a acesteia ar trebui sa fie facuta in asa maniera incat sa evite astfel de situatii. Daca, cu rea-credinta, a fost prejudiciata liga atunci procurorii trebuie sa demonstreze cum si sa numeasca pe toti cei care au contribuit la asta.

brod  •  8 aprilie 2014, 11:55

doar nu-şi închipuia cineva că alde iorgulescu se înghesuie la LPF (via calcio tratoria) pentru a salva fotbalul românesc… a nu se uita sprijinul politic de care s-a bucurat. acum, cine a făcut socoteala şi pune pe masa procurorilor ceva material, în timp ce mânăreşte cu paszkany şi ai lui?
iar mitică… îmi aduce aminte de un primar hoţ, care le aducea alegătorilor săi argumentul suprem spre a-l vota din nou: „bă proştilor, eu am făcut până acum 7 miliarde, că-s băiat deştept. păi, până ajunge şi celălalt să facă 7 miliarde, n-o să mai aveţi nici aer de respirat”.

Cătălin Tolontan  •  8 aprilie 2014, 12:06

6, darie: hoenes si-a recunoscut vinovatia. Exista si la noi acest tip de proces Rapid, dar atit Dragomir cit si ceilalti isi sustin nevinovatia, asa ca va dura.

xaba  •  8 aprilie 2014, 12:08

Din faptul ca Mitica Dragomir este hot si mincinos, rezulta ca si Paszkany este hot si mincinos ???!!! Asta da logica de miticistan…
Oricum, adevarul o sa iasa la iveala peste 1-2 ani. O sa vedem cine va fi in pozitia de a-si pune cenusa in cap pentru fabulatiile de azi.

caneto  •  8 aprilie 2014, 12:14

D-le Tolontan, stiu, datoria ziaristilor este sa traga semnale de alarma, sa sufle si in iaurt, dar nu-i chiar normal sa faceti procese de intentie de dragul senzationalului. Din cele prezentate pana acum in presa, nimic nu-l incrimineaza pe Paszkany ca ar pune la cale vreo ilegalitate. Daca simpla alaturare a numelui cuiva de vanzarea drepturilor TV reprezinta deja o culpa, nu ramane decat o singura solutie pentru rezolvarea onesta a acordarii acestor drepturi: incredintarea organizarii vanzarii catre Procuratura, Politie sau ziaristi. 🙂

cfrist  •  8 aprilie 2014, 12:20

Daca e vinovat sa mearga la table cu gigi&Co.
Daca nu e vinovat si iar v-ati grabit sa aruncati cu noroi in tot ce are legatura cu cfr sper sa lansati scuze publice si mai bine, sa platiti daune morale.

Personne  •  8 aprilie 2014, 12:24

Eu ma tot întreb, Tolontan vine te la „totoloc” ?
Pe scurt, ca să fii arestat pe 30(-1) zile, este nevoie să existe „indicii temeinice” (care justifică o presupunere rezonabilă-explică legea)că învinuitul/inculpatul a săvârșit vreo faptă prevăzută de legea penală.
În altă ordine de idei, dându-i drumul, rezultă că împotriva lui Dragomir nu există nici măcar indicii, cu atât mai puțin probe!
Dar tu, deontologule, oare ai să încetezi vreodată să te bagi la chestiuni care te depășesc evident ?

Personne  •  8 aprilie 2014, 12:30

…ori, tu ai impresia că îți depășești condiția? :))

RaduC.  •  8 aprilie 2014, 12:32

Am si eu o intrebare: De ce LPF nu s-a constituit in parte vatamata?

Si o explicatie pt. Boris: Procurorii au mentionat foarte clar ca a fost o negociere DIRECTA intre parti, fara participarea/intermedierea altora. Cu alte cuvinte, nu e justificata acordarea unui comision cuiva care nici macar n-a adus pahare la masa tratativelor, baietii destepti intrand ulterior pe firul afacerii.

Alex  •  8 aprilie 2014, 13:30

Draga tolo spune mi te rog de ce crezi cu tarie in justitia de acum? Nu sunt aceiasi oameni care erau si acum 3 ani si acum 5 ani tot acolo ? Ce inseamna pentru tine perchezitie facuta la 6 dimineata sa iei omul si familia lui fix din somn ca pe niste talhari? Ce inseamna pentru tine proces facut noaptea la 1 cu verdict dat la 5-6 dimineata? De ce doar in anii electorali se fac arestari si procese spectaculoase? Lumea este naiva si asa a fost de la inceputuri … Eu zic ca ce se intampla acum este doar un circ televizat pentru mase ,paine si circ pentru o societate in care nu se mai produce nimic si in care nu mai exista nimic al nostru totul este strain.De ce nu se incearca recuperarea prejudiciilor in loc sa se dea sentinte derizorii??

Boris  •  8 aprilie 2014, 13:32

@RaduC

Sunt sigur ca se poate gasi o intalnire ceva la care au participat cei de la firma respectiva (sau cum zici tu, poate au adus servetelele la masa negocierilor). Nu e treaba justitei sa se sesizeze din oficiu ca 3mil EUR e mult sau putin pentru faptul ca or fi vorbit aia o data la telefon, sau s-au deplasat pana la sediu LPF, sau mai stiu eu ce. Exact cum zici si tu, sa se consitutie LPF parte vatamata si atunci mai vedem.

Treaba justitiei e sa demonstreze cum banii au ajuns apoi mai departe de la firma la dragomir (daca au ajuns, si daca e ilegal). Altfel sunt frizeri (hairstylisti) care iau 200 de EUR ca sa iti dea cu fixativ in par, si altii care te tund pentru 5 RON, ar trebui sa se sesizeze DNA-ul in cazul primilor?

Cătălin Tolontan  •  8 aprilie 2014, 13:56

22, alex: recuperarea prejudiciilor e o parte a actului de justitie. Si se face numai daca omul e vinovat pentru ca atunci exista prejudiciu.

In privinta increderii in justitie, eu credeam si acum 5 ani in ea, nu numai acum cind probele sint evidente. Care sint ele? Uita-te pe numele celor anchetati si pe cauzele anchetate.

Si eu cred ca e normal ca Dragomir sa fie judecat in libertate.

adidas  •  8 aprilie 2014, 13:58

„Arpad Paszkany zice că nu are nici o legătură cu noile drepturi TV. Da, da, nici Dragomir n-a avut!” si ce? nici eu nu am 🙂

ANDREI  •  8 aprilie 2014, 14:03

@23 Boris: daca un hairstylist da cu 200 de euro o tunsoare unui bolnav psihic dintr-un spital de nebuni de la noi, desigr, ca urmare a unui contract cu acel spital, da , DNA-ul trebuie sa se autosesizeze

borski  •  8 aprilie 2014, 14:15

D-le romica, pentru corecta matale informare, guvernul Boc a cazut la inceputul lui 2012, iar in mai 2012, in ciuda tuturor piedicilor puse de mitica si ai lui (cfr a jucat 4 meciuri in 10 zile la finalul campionatului), CFR a luat titlul. Asadar, ca sa intelegi mai bine, post-Boc. Acum, fiindca eu te-am ajutat, ajuta-ma si matale cu ceva, iar in loc de o „multime de meciuri si faze controversate” da exemple concrete, cu nume si prenume, ca de folclor e satula lumea.

Adrian  •  8 aprilie 2014, 14:43

Salut Catalin,

Suntem in anul de foc 90 🙂
Nu-i asa ca e de mirare cum curatenia ordonata de sus ajunge in fotbla, acolo unde il mai doare pe cetatean? Daca cetateanul-ultras ajunge sa se bata pe strada pentru echipa de suflet(nu inteleg care e legatura intre suflet si pumn dar asta e alta discutie), cu siguranta micile pedepse date unor paraziti or sa il bucure iar sentimentul de justitie, dreptate si adevar ii va da aripi spre cabina de vot. Totul e politic si cu interes de clan: LPF/FRF/USL/PNL/PDL/ARD/PCR/LOL…

NU SE MAI discuta despre privatizari proaste, se baga la racoare personajul negru fluturat atatia ani pe la tv si uite cum facem noi justitie. Cu un mitic nu se face primavara cum nici macar cu 100 de mititei iar tu stii asta. Nu la mititie este puterea de schimbare. Peste averile 10 de ani, cu toate date copiilor si cu mainile in buzunare un nene chelios o sa intre la facultate pentru nise hartii semnate(bani). La aniversarea celor 100 de ani de Gazeta, viitorii copii sportivi romani or sa se bucure ca anchetele tale au dezvaluit ceea ce tot roamnul stia deja.

Afara se vopseste gardul dar numai inauntru gasesti leopardul. Si doar Regele v-a spus mai demult, voi ati auzit dar nu ati si ascultat: „Cui ii e frica de lup sa nu intre in padure”

Cioc-cioc pe naiba!!! El pleaca din tara si se distreaza la San Francisco iar tu ramai si scrii despre plozii astia nefericiti care nu stiu sa dea o pasa ca doar cine sa le platesca un antrenor competent… Zburleanu??? :)) El are alta treaba…

Sunt curios daca ai o viziune si mi-ar placea sa citesc cum vrei sa arate si ce sa scrie GSP la 100 de ani. Despre performante aurite sau depre ratari prafuite?

Sport sau supravietuire?

Catalin, cioc-cioc! Tu ce faci?

Rares  •  8 aprilie 2014, 14:50

Nu stiu de ce nu te potolesti?Nu vezi ca anchetele nu duc nicaieri?Ai scris de Udrea si gala de box Udrea e in continuare, ai scris de Mitica si RDS, Zoli si Mitica liberi, scrii acum de Arpi sunt convins ca nu va pati nimic.In spatele tuturor se afla Basescu(care isi apara infractorii) sustinut tacit de Victor Viorel Ponta.

anti Base  •  8 aprilie 2014, 14:58

Cat timp e Basescu presedinte nimeni nu se atinge de Udrea,Videanu,Mitica Dragomir,Arpad Pazkany,Zoltan Teszari!Sunt oamenii presedintelui si se stie sunt prin definitie sunt NEVINOVATI!

dodoi  •  8 aprilie 2014, 15:00

Tolontan de la tantalau? A vb de Paskany ca de Dragoimir nu are sens. Pt ca unul era seful LPF si celc e negoica direct o afacere, iar Paskany e doar cu afacerea. Daca nu era corecta voi chiar credeti ca se semnau actele? Il credeti pe Iorgulescu ata de naiv? Voi credeti ca le stiit pe toate dar mai mereu bateti campii doar de dragul audientei. Poate va veni vremea sa platiti cu averile calomierea unor persoane doar de dragul audientei. Pt ca a denigra pe cineva fara dovezi, iar voi nu aveti dovezi, e grav…dar arata cat de jos a ajuns presa, datorita voua, celor ce scrieti. Oare de ce nimeni nu va mai cumpara? Pt ca e saracie? N va mai mintiti singuri. Sunteti slabi, mincinosi si partinitori. Cand CFR era campioana in ziarul vostru era pe pagina 7 in editia de transilvania. Asta arata respectul vostru pt sport!!!

tegean  •  8 aprilie 2014, 15:03

Vindem pielea ursului din pădure. Liga şi-a luat bănuţii pe ultimii 3 ani deşi, pe un alt site ,,de sport,, , scrie (poate din interes) că drepturile tv. pt.Liga 1 nu ar merita, realist, decât jumătate din suma plătită.
Ceea ce se discută acum (când a scăzut mult valoarea campionatului iar, pt. f. multe cluburi, drepturile tv. rămân paiul salvator) sunt drepturile tv. pt. sezoanele următoare adică ceea ce ar putea fi (ori să nu fie). Fără a pune în discuţie că drepturile tv. nu scad deşi pe teren intră acum cei de la Divertis şi Vacanţa Mare în locul profesioniştilor din anii trecuţi (pt. că remuneraţia,după buget,e mititică), întrebarea este de ce vă grăbiţi Dvs. să faceţi procese de intenţie lui A.Paszkany, dacă analogia ţine loc de demonstraţie şi dacă n-ar trebui să prevaleze informaţia în detrimentul speculaţiei?
Răspunsuri pot fi mai multe şi aleg la-ntâmplare: cei care au avut drepturile tv. (şi unde comentatori ai gsp. au uşă deschisă)ar fi vrut ? să le negocieze (ÎN JOS!)conf. unor realităţi trecut şi prezente dar, spre surprinderea lor, a mai apărut un jucător care s-ar putea să vrea mai mult,meciurile din Liga 1 fiind locomotiva pt. o afacere mai amplă(precum pt. rds.) care să le ia din piaţă. Acum, aceste forţe ţin cu dinţii de ce au (încă)în bătătură, fiind încurajaţi-susţinuţi şi de multe-alte interese convergente. Cu ce se va alege fotbalul românesc în cele din urmă (în euro), din tot acest bâlci (mai mult sau mai puţin orchestrat)?

manowar  •  8 aprilie 2014, 15:16

de ce nu s-a implicat gsp tv, pardon zu tv in achizitionarea transparenta si corecta a noilor drepturi?

make  •  8 aprilie 2014, 15:35

Ma amuza cat de prosti il cred majoritatea de aici pe Paszkanyi. Il includ printre ei si pe autor. Pai daca Militica fost la liga are atu-uri in fata judecatorilor si le rade in nas procurorilor, va inchipuiti ca Arpi e mai neted la creier ? Afacerile boss-ului de la CFR nu sunt din categoria sperturilor lui Mitica. Tot ce a facut si face Paszkanyi e bine analizat si pus la punct. Si inca ceva: omul se inconjoara de profesionisti, nu de laudatori. Tineti minte, Paszkanyi e jucator de sah, nu de septic sau popa-prostu’. Calculeaza miscarile cu cateva mutari inainte, veti vedea. Ar fi intr-adevar surprinzator ca de data asta sa fi procedat altfel…

fotbal  •  8 aprilie 2014, 15:47

hmm, da!…timbrul tau de marlon brando rivalizeaza doar cu moderatia acestui text. sa te faci bine!

qwerty  •  8 aprilie 2014, 15:56

Si care e problema daca el e in spatele contractului?

Dan Cluj  •  8 aprilie 2014, 16:01

CFR a fost ajutata? Probabil a fost ajutata si sa faca 10 puncte in Champions League, o performanta pe care Steaua, marea Steaua, nu o va repeta probabil niciodata. Cate ouncte a facut Steaua in Ch. League? 3 puncte? TREI? Si Unirea a facut 8 puncte. Deci daca o echipa ajutata reuseste sa faca 10 pucnte in CL, inseamna ca „ajutata” e doar o parere generata de frustrarea ca nu castiga iar o echipa din Bucuresti.

Flacăra Vișinie  •  8 aprilie 2014, 16:03

Faze controversate la meciurile CFR-ului gasesti daca schimbi lupa cu una care mareste mai tare. La ultimul meci CFR a primit gol din offside, dar greselile de arbitraj par normale daca sunt impotriva CFR-ului. In schimb, nu vad pe nimeni sa se agite macar pe jumatate pentru greselile de care beneficiaza Steaua in mod constant, de nevasta care impresariaza jucatori de la alte echipe sau ii santajeaza pe cei antrenati de sotul antrenor, precum si de clauze aberante fata de un selectioner jenant sau renta viagera primita de fostul sef al LPF pentru reusita ingroparii fotbalului din Romania.

Tolontan, despre culisele negocierilor cu cabliștii pentru Liga I | Reporter Virtual – stiri exclusive | Portal  •  8 aprilie 2014, 16:10

[…] că nu are nici o legătură cu noile drepturi TV. Da, da, nici Dragomir n-a avut!”, scrie Cătălin Tolontan, care […]

gicapuia  •  8 aprilie 2014, 16:23

Are dreptate Tolontan cind spune ca o sa fie un proces lung.
Acum sa vedem daca va mai fi vointa poliica sa-l ascunda si pe Mitica.
O sa fie mai greu cu Mitica. Bogabond mare.
Alde Copos,Borcea mici copii pe linga Dragomir.

antimafia  •  8 aprilie 2014, 16:51

Se prezuma ca este un contract semnat de vreme ce Liga Iorgulescu a platit o suma in avans catre SC Vaslui (100 de mii daca nu gresesc). Din zicerea lui Porumboiu ar rezulta ca mai multe echipe ar fi primit avansuri din drepturile de televiziune, este insa greu de crezut. Dar daca nu este un contract semnat, de unde si in ce temei a platit Iorgulescu catre Vaslui? Cu banii platiti abuziv de Iorgulescu Vaslui va lua licenta…

totantimafia  •  8 aprilie 2014, 17:03

Dar nu mai e loc de dubiu, chiar acum Look tv promoveaza si conditioneaza preluarea meciurilor din Liga I ca urmare a „memorandumului” cu firma deja detinatoare a drepturilor…Amenzile Consiliului Concurentei sunt foarte mari…

RaduF  •  8 aprilie 2014, 17:42

Împărtășesc părerile lui Boris și Make. Cred că vă grăbiți să căutați nod în papură lui Árpád Pászkány (poate îi scrie cineva corect numele, până la urmă). În definitiv, încă nu s-a întâmplat nimic, nu s-a sesizat nici un club, deci nu e motiv de anchetă jurnalistică și de șopârle aruncate cum se spune pe stadion, „la vrăjeală”. Poate ar fi momentul să vă revizuiți capacitatea de înțelegere a cuvântului comision și-l scoateți din dicționarul vorbelor urâte, blamate. Îmi place cum scrieți, dar fiți ceva mai atent cu subiectele pe care le alegeți. Vă dau eu o idee, gratis 🙂 fără comision: ia uitați-vă prin documentele disponibile (pe internet sau în altă parte) cine au fost (și poate chiar mai sunt) patroni/acționari la mai mult de un club de fotbal din Liga 1? De exemplu, prin 2010-2013…

flipper  •  8 aprilie 2014, 18:10

Diferenta intre Mitica si Paszkany e de pozitionare : Mitica e in partea buna (cu RCS/RDS, Teszary, Tarau- sponsori PDL , acum PMP si Mihai Corbu – sponsor Ioana Basescu) iar Paszkany, desi a fost in partea buna (sponsor la portocalii) s-a trezit sa schimbe tabara! de aici „micile lui probleme”, dar daca isi remediaza comportamentul…. vom astepta alti 2-3 ani pana DNA se va obosi sa investigheze ceva. Ceva, doar nu tot, ce credeti ca lui Mitica i se va intampla vreun eveniment? nu uitati banii lui au mers la Mihai Corbu – sponsor I Basescu!

narcis  •  8 aprilie 2014, 18:31

Apropo de CFR Cluj si arbitraje: pe vremea lui Boc greselile erau echilibrat in ambele directii, pe vremea lui Ponta greseli masive doar impotriva CFR! Daca a gresit si Paskany, sa plateasca! Pana atunci sunt altii care au gresit mult, grav si repetat si care inca nu au platit, in frunte cu Nashul si toata cooperativa lui, mai ales cea din ultimii 2 ani, ani mai groaznici decat cei dinainte de 89. Gino de la Liga a fost pus pe fata de Ponta; pai atunci de ce ar juca cu dusmanul Paskany? Ca vad ca in liga1 echipa sa e la fel de furata.. dar vezi doamne la afaceri ii face favoruri. Viitorul va elucida multe din lumea asta penala-fotbalistica!

alecu  •  8 aprilie 2014, 18:57

Tolontane, las-o jos ca macane. Tu esti dator lui nea Mitica, care te-a facut ziarist la Sportul Rosu. Asa ca pentru tine e simplu: daca Pascani e nevinovat, atunci si militianul e la fel

wef  •  8 aprilie 2014, 19:06

un neamt a declarat pt revista forbes din aprilie 2010 ca romanii sint un popor naiv care se cred destepti si smecheri.

tot ce stiti si scrieti voi despre cazul hoeness sint prostii pe care le-ati prins din zbor, zvonuri si legende.
statul german avea cunostinta de acest caz inca din 2006 dar abia in ian 2013 a inceput urmarirea acestuia in justitie. in acel an statul a cumparat un cd cu date despre toti cei vinovati de evziune fiscala de la un hacker. intre timp au mai facut acest lucru si in anii urmatori insa n-au fost deschise decit citeva dosare din mii cunoscute.
hoeness nu s-a recunoscut vinovat ci s-a autodenuntat in speranta ca va scapa de pedeapsa conform legii germane.
la proces nu mai putea sa afirme altceva. pina acum este primul condamnat pt asa ceva la inchisoare cu executare pe cind toti ceilalti au scapat cu amenzi sau cu suspendare asa cum s-a intimplat si cu boris becker condamnat la 2 ani cu suspendare.
in cazul hoeness pt o suma ajunsa intre timp la peste 30 de milioane euro s-a dat o candamnare de 3 ani si jumatate deoarece asa cum au motivat judecatorii cazul nu este grav. intre timp in presa a aparut intrebarea de unde a avut hoeness (pina la urma) 160 de milioane sa se joace la bursa?
deci nemtii in ciuda legendelor romanesti nu s-au miscat repede deloc, hoeness nu si-a recunoscut vina iar in plus un caz de sute de milioane a fost incomplet rezolvat si tratat ca nefiind grav. 🙂
acum o sa le faceti reclamatii nemtilor ca nu sint ca-n legendele voastre prostesti? 🙂

hans  •  8 aprilie 2014, 21:44

tolo tata,daca tu-mi arati unde este ilegalitatea semnanii de catre LPF a unui agreement cu o firma situata oriunde pe fata pamantului eu emigrez in somalia!

CFR4X4  •  8 aprilie 2014, 21:46

Mare greseala,Tolo daca-l confunzi pe Arpi cu niste tarani crescuti,unii desculti ,altii pe la oi,ca Mitica sau jiji,sau scoala lui Arpi cu scoala strazii a „verilor” bisnitari. Acum totul se face la limita legalitatii,cu avocati si nu cu „asa vreau eu” si „ma doare-n palarie”. Ei credeau ca e lumea lor,ca au bani…Arpi nu e asa fraier sa faca greselile celor de la „racoare”. Chiar si pt ca vede ce se poate intampla..

Not Important  •  8 aprilie 2014, 23:46

Pt cel care a zis ceva de Boc:
Titlul 3 obtinut dupa ce a cazut Boc, titlul 2 a fost cu Boc intr-adevar, primul titlu obtinut cu Tariceanu.
Apoi, CFR nu a mai castigat nimic de cand…bla bla…
CFR nu a mai castigat nimic de 2 ani, Steaua a avut 5 ani de pauza, Dinamo are si ea o gramada de ani, prin similitudini ce putem intelege?

Comentează