Oamenii Elenei Udrea au început să vorbească: o dezvăluie drept “șefa Galei Bute”!

UPDATE2: Încă două informații din presa de azi care merită atenția noastră: Mirela Neag povestește în Gazetă cum unul dintre directorii lui Răzvan Burleanu este cel care a supraevaluat de trei ori patinoarul din Iași, nefolosit nici o zi, iar Național scrie că Oțelul Galați a fost pusă de Dan Adamescu să plătească la Astra o primă de asigurare de peste 4 milioane de euro, mai mare decît Tarom!

vineri, 15 august 2014, 9:04

UPDATE2: Încă două informații din presa de azi care merită atenția noastră: Mirela Neag povestește în Gazetă cum unul dintre directorii lui Răzvan Burleanu este cel care a supraevaluat de trei ori patinoarul din Iași, nefolosit nici o zi, iar Național scrie că Oțelul Galați a fost pusă de Dan Adamescu să plătească la Astra o primă de asigurare de peste 4 milioane de euro, mai mare decît Tarom!

UPDATE 1: Mesajul zilei pe facebook, de la Doru Șupeala, din Baia Mare: „Domnu’ Mateuț, o sa vă caute o clientă blondă!”.

DNA a pornit urmărirea penală! Cercetările procurorilor au intrat în linie dreaptă și infracțiunile din MDRT ies una din alta precum păpușile rusești

O investigație de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

În faţa procurorilor și la sfatul avocaţilor cercul de încredere s-a spart. “Da, am fost întrebaţi la DNA și am povestit cum ministrul Udrea a cerut în mod repetat în ședinţe să finanţăm Gala de box!”, sună o informaţie obţinută de Gazeta Sporturilor.

Dosarul este ţinut din scurt și extrem de secret. Procurorul de caz lucrează cu foarte puţini colaboratori. Doi comisari judiciari de superîncredere. Și îi raportează direct doar lui Kovessi. “Numai lui Kovessi”, insistă cineva care cunoaște derularea evenimentelor.

Pentru șefa DNA, dosarul Udrea-Bute este unul crucial. Aici se vor despărţi apele.

“Ultimele audieri nu au fost de speriat, dar s-a insistat pe implicarea șefilor și pe aflarea celor care au pus la cale mecanismul”, povestesc oamenii. Mai pe înţelesul tuturor, procurorii i-au luat cu binișorul pe cei din MDRT, le-au arătat niște documente, le-au numit cîteva “infracţiuni crase” și cei implicaţi au prins să povestească.

Prima oară, nu se făcuse așa. Dimpotrivă. “Nu se insistase aproape deloc pe rolul Elenei Udrea”, spune o sursă a ziarului. Dosarul fusese practic închis și urma trimiterea în instanţă doar cu Rudel Obreja inculpat.

După ancheta insistentă a ziarului și la intervenţia nervoasă a lui Kovessi, soluţia a fost infirmată în decembrie 2013. Procuroarea care o albise pe Udrea a fost umilită public chiar de DNA, împinsă să plece și dosarul s-a reluat imediat.

Timp de 7 luni au ţesut pînza. Documentele și mărturiile au început să se lege.

Cazul a intrat acum în linie dreaptă. “Urmărirea penală a început, dar ea nu a fost personalizată deocamdată”, spune o sursă. “E o urmărire penală in rem”. În perioada următoare vin cîteva lovituri de teatru. Există probe că au mutat banii dintr-o linie de buget pe alta numai ca să-i cheltuiască pur și simplu!

Din cele peste 2 milioane de euro, bani europeni și din bugetul național, prejudiciul care se va aduna la dosar este foarte mare. Practic, “în Gala Bute, discutăm despre infracţiuni care se repetă, care se succed”, descrie cineva care cunoaște faptele. Fraudă din fonduri europene e doar una din acuzații.

“Elena Udrea a fost cea care a insistat să se finanţeze Gala Bute, dar a avut grijă să nu semneze nimic”, confirmă o sursă. Precauţia ministrului se va dovedi inutilă, pentru că deja DNA are o experienţă de a cîștiga în instanţă cazuri în care beneficiarii reali ai infracţiunilor nu sînt prezenţi în acte. Iar ținta lor nu sînt doar cei care apar pe documente, ci mai ales cei care au orchestrat infracțiunea.

În speța Galei Bute, de la început și pînă la sfîrșit, preocuparea a fost cum să scoată banii publici, indiferent de formă și de preţ, și să-i facă dispăruţi. Totul sub comanda Elenei Udrea. ”Au început o infracțiune, apoi au pornit o alta…”.

«Spre deosebire de lotul din cazul Ridzi, Udrea și ai ei au fost mai inteligenți, dar au și un mare dezavantaj. Banii au ajuns și în alte părți, au apucat să fie dați! Și ei au lăsat urme» Sursă a Gazetei

MDRT nu va fi singurul minister cu oameni care vor fi urmăriţi penal. Ministrul Ion Ariton nu se simte nici el prea bine. Iar “gașca fondurilor europene de la autorităţile de management”, caracterizare făcută de mai mulţi oameni, va avea și ea “mari surprize”.

Cînd? “Mai repede decît ar vrea unii”.

Problemele lui Udrea cu ziarul care scrie de trei ani despre acest caz rămîn în spate, atît de puţin importante. Încep întîlnirile cu procurorii.

Comentarii (92)Adaugă comentariu

anonimul1965  •  15 august 2014, 9:39

D-le.Tolontan daca in urma investigatiilor dvs.si a colegei dvs.Mirela Neag o vedem si pe d-na Udrea cu ,,bratari de otel ”la maini meritati toata stima noastra pentru profesionalismul aratat ca jurnalist pentru faptul ca nu ati urmat turma din antene si ati ramas un jurnalist adevarat fara a fi partizanul uneia sau alteia din taberele ce se infrunta pe scena politica actuala.

indiferent de ce raspuns vor oferi organele abilitate ale statului in dosarul Udrea meritati respectul nostru pentru activitatea depusa.aceasta este in opinia mea rolul presei ca fiind ,,cainele de paza al democratiei” iar dvs prin intreaga activitate de pana acum ati dovedit asta.eu cel ptin va multumesc pentru ceea ce ati facut ca si jurnalist

dan  •  15 august 2014, 9:40

un articol si o tema comaandata , o rusine pentru o gazeta de sport si niste ziaristi sa nu zic slugi nu transmit practic nimic decat ura lor si ceea ce sefii lor (unul in puscarie) si-ar dori sa vada:Udrea infundata…

GSP: DNA, în linie dreaptă cu Gala Bute. „Da, am povestit de Udrea” | Pagina de Politică | Parte din familia RV  •  15 august 2014, 9:57

[…] Investigația de presă poate fi citită pe larg pe blogul lui Cătălin Tolontan. […]

rapidist de cand ma stiu  •  15 august 2014, 10:00

Oare,d-le Tolontan? Sa-l fi suparat atat de tare pe ,,Zeus” faptul ca ,,blonda din Plescoi” nu-l mai asculta si vrea sa candideze fara ,,binecuvantarea lui” si sa-i ,,arate pisica”,sau Kovesi vrea sa arate cat de ,,independenta” este DNA? Personal,merg pe varianta cu ,,pisica”!

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 10:02

2, dan: dupa cum ziceam, spuneti-i doamnei udrea ca nu mai sintem noi problema, ci procurorii.

Asa ca schimbati-va siteurile pe care sinteti pusi sa intrati: mergeti pe siteul DNA si postati acolo ca acolo sint problemele 🙂 Ziceti-le procurorilor ca sint frustrati, ca se iau degeaba de oameni nevinovati, apoi va mutati pe siteul Inaltei Curti si luati-va de judecatori si tot asa.

Exista o adevarata literatura pe tema atacarii justitiei, o gasiti la alti postaci ca sa nu mai obositi.

Calin  •  15 august 2014, 10:02

Stii care e ironia? Ca pana atunci udrea va fi candidat la presedintie fara binecuvantarea lui base (conflictul inmugureste zilele astea, declaratia pe care a facut-o Eba e relevanta). Iar atunci, sa te tii!!

La Antena 3 va fi un MARE BREAKING NEWS: „O noua victima NEVINOVATA a DNAului lui Basescu: Elena Udrea!”

Si am sa ma tavalesc de ras. Si-am sa plang, plin de regret ca prostia si nesimtirea nu dor.

lb  •  15 august 2014, 10:06

Bravo Tolo!

adrian  •  15 august 2014, 10:09

cazul ridzi si acesta sunt cele doua incercari care vor demonstra ca, intr-adevar, nu se face justitie la comanda. Cazurile sunt, parerea mea, foarte clare, fara a incerca sa dau eu un verdict.

Dar ele trebuie finalizate pana in iarna, altfel vom avea lamentari din partea doamnelor cum ca, vezi Doamne, noua putere a acaparat justitia.

Ele trebuie rezolvate cat mai este Traian Basescu presedinte.

Eu  •  15 august 2014, 10:09

Catalin,pe cat punem pariu ca nu i se va intmpla nimic.Pana la urma dosarul va fi pierdut sau clasat din lipsa de probe.Pt ca si o parte din banii lipsa au ajuns undeva mai sus de Udrea.o sa ia cu suspendare sau o sa o lungeasca asa pana fapta se prescrie.Avem un bun exemplu dosarul „flota”.Care a disparut.Ar fi interseanta si acolo o ancheta jurnalistica adevarata. Dar ma indoiesc ca va indrazni cineva sa faca asta.

Alex  •  15 august 2014, 10:10

In buna traditie basista, nea Traian ii distruge pe toti cei care l-au slugarit. O va baga si pe Nutzy la puscarie. Ca sa nu strice traditie, nu de alta. Nu ce i-ar parea cuiva rau…

Tolontan: Oamenii Elenei Udrea din Ministerul Dezvoltarii au inceput sa vorbeasca la DNA despre mecanismul fraudei din Gala Bute | Presa Online  •  15 august 2014, 10:16

[…] a fondurilor europene, scriu ziaristii Mirela Neag si Catalin Tolontan intr-o investigatie a Gazetei Sporturilor. Potrivit acestora, oamenii au inceput sa vorbeasca “la sfatul avocatilor”. Citeste […]

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 10:17

4, rapidist de cind ma stiu: spuneti ca e mina lui Traian Basescu? In acest ritm al teoriei conspiratiei va fi mina lui Traian Basescu atunci cind va ajunge si el la DNA 🙂 In sensul ca fostul presedinte Basescu va avea tot interesul sa se vada ca a ramas ceva dupa el si astfel il va duce in fata justitiei pe cetateanul Basescu 🙂

Acum, serios. Cel mai des in lumea asta lucrurile sint ceea ce par, nu ceea ce credem noi ca sint dupa o judecata complicata.

Adica se poate intimpla si asa. Dupa ce cel putin un om din DNA a incercat sa musamalizeze un dosar, alti oameni din DNA cauta, hirtie cu hirtie si marturie cu marturie, si instrumenteaza (ceea ce e mult mai greu decit sa afirmi) ceea ce romanii au vazut cu ochiul liber inca de acum 3 ani: ca nu e in regula ca o gala profesionista de box sa fie finantata din bani europeni, adica din bani publici.

Cind te incapatinezi sa faci gala, cind multiplici cheltuielile, cind incalci toate regulile banilor europeni, cind te duci cu deconturi false si cind ajung banii la altii, asta e infractiune, zic procurorii. Ce o sa zica instanta om vedea.

axl  •  15 august 2014, 10:26

cand urmeaza paskany,boc,casuneanu,cocos,udrea,ridzi,falca,blejnar etc……….nu prea se ating de ei ca sant din partea cealalta

Ciprian  •  15 august 2014, 10:28

Unde este marturia care s-o incrimineze pe Udrea despre ceva rau? A spus clar si ea ca si-a dorit sa aduca Gala Bute in Romania si chiar s-a luptat pentru asta, da? Dec,i unde-i ilegalitatea? Unde sunt marturiile care s-o invinovateasca cu ceva???? Ce treaba sa aiba Udrea cu disparitia unor bani? Ea n-a fost ORGANIZATIRUL, MANAGERUL , CONTABILUL Galei, a fost doar sponsor pentru pormovarea brandului de tara in toata lumea si atat. Nu mai dezinformati ca nu suntem prosti si manipulabili toti care privim la tv sau citim presa. Udrea n-a gresit cu nimic, a facut doar bine, a bucurat o tara intreaga si pentru asta voi cei de nu aveti liniste pentru ca Udrea N-A FURAT UN LEU NICIODATA, in comparatie cu voi si stapanul vostru! Haideti sa fiti corecti macar in ultimul ceas, deoarece la cat rau ati facut vi se intoarce dragilor!!!!!

Giuseppe  •  15 august 2014, 10:28

Nu zic ca Elena Udrea o fi mai curata decat altii, insa ce mi se pare interesant e ca singurele „stiri” pe tema asta pe care le-am vazut azi sunt la Antena 3 si aici (+GSP). Numitorul comun? Trustul Intact.

Cam miroase a articol comandat 🙂

claudiu  •  15 august 2014, 10:35

de pe facebook adunate: Doru Șupeală shared a link via Catalin Tolontan: domnu Mateuț, o să vă caute o clientă blondă…
🙂

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 10:38

15, giuseppe: si aceste stiri, de azi, tot din intact sint?

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17898179-tolontan-oamenii-elenei-udrea-din-ministerul-dezvoltarii-inceput-vorbeasca-dna-despre-mecanismul-fraudei-din-gala-bute.htm

http://www.paginadepolitica.ro/gsp-dna-in-linie-dreapta-cu-gala-bute-da-am-povestit-de-udrea/

behemot  •  15 august 2014, 10:40

Oriunde in Europa se stie ca Romania e tara hotilor. Nadia Comaneci si Hagi vin de abia in planul doi (ca sa nu mai vorbim de Cioran, Eliade & Co). Renumele e binemeritat si a fost dobandit exclusiv in cei 25 de ani de dupa revolutie, prin truda neistovita a hotilor de buzunare de la metrouri, de pe strazi, din taberele mizerabile aciuate la marginea oraselor europene, dar in primul rand prin exemplul dat direct de oamenii aflati in functii de conducere in tara, si in domeniul privat si in cel public. Efectiv, romanii fura pe toate fronturile, din toate pozitiile.

Faptul ca procurorii incep sa invete si mai ales sa-si practice meseria e singura speranta pe care o avem ca sa iesim din haznaua in care suntem. Felicitari si multumiri si vou, Mirela si Catalin, pentru ca ii ajutati 🙂

Dudu  •  15 august 2014, 10:44

Asadar exista! Exista si acest dosar care mai devreme sau mai tarziu o va baga la racoare si pe aceasta „doamna”, Gabita cum era cunoscuta acu cativa ani. Curatenie generala fratilor, ca asta ne trebuie. Incepuse sa puta de la atata mizerie.

PRESA DE AZI. Oamenii Elenei Udrea au început să o toarne la DNA! | Reporter Virtual | Portal  •  15 august 2014, 10:45

[…] » Gazeta Sporturilor: Oamenii Elenei Udrea au început să o toarne! […]

alexu  •  15 august 2014, 11:09

Ma uimesc unii oameni ca vad doar teorii ale conspiratiei. Bai oameni buni, din bani publici NU ai voie sa faci o asemenea gala. Pur si simplu nu ai ! Cine a urmarit cazul (care trebuia inchis demult) a vazut negru pe alb cat de „curata” e Udrea.

Cataline imi mentin afirmatia pe care am avut-o mereu cand am postat aici: esti un jurnalist de investigatie mult mai bun decat unul sportiv (nu ca ai fi slab la cap.asta). Si ce admir este faptul ca te lupti „ca prostu” cand altii iti zic sa taci. Un fel de Serpico. Mai e speranta si in tara asta cu oameni ca tine.

Procurori foarte buni am avut si o sa avem mereu in tara asta. Daca sunt lasati sa-si faca treaba ca la carte, atunci chiar ca s-ar schimba multe. Dar tare mi-e ca asta e doar un vis prea frumos

vasile  •  15 august 2014, 11:17

In 2011, Udrea si-a revendicat succesul Galei Bute. SI inainte de eveniment, si dupa. Ar fi suficient ca procurorii DNA sa caute pe google.com toate decleratiile blondei legate de Bute. De ce-i asteapta pe directorii din minister sa o incrimineze pe sefa lor! E limpede pentru toata lumea ce s-a intamplat atunci. Ea a coodonat toata actiunea.

Felicitari pentru ca nu abandonati aceasta ancheta, care va aduce echilibru in mintea romanilor.

urasc, deci exist !  •  15 august 2014, 11:18

mai cum apar informatiile astea fix la timp, cand era dusa campania de decredibilizare a DNA, hop, vine tolo si ne spune cum udrea va fi urmarita penal, desi inca nu e nici macar suspecta. Si cum Codruta lupta ea pt dreptate indiferent de culoarea politica…bai Tolo, te-ai cam grabit, puteai si mataluta sa astepti pana dna Udrea devenea macar subiect procesual principal. Asa, in rem, iete scârț !

sore  •  15 august 2014, 11:22

Justitia are nevoie ca de aer ca acest dosar sa mearga pe calea adevarului!

Si noi la fel!

Multumesc pentru ca existati!

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 11:23

23, urasc, deci exist !: da, poti citi si in cheia asta lucrurile. Ce se va intimpla insa cind justitia va merge inainte si se va ajunge in fata instantei? Intreb pentru ca am mai avut de trecut, de multe ori, acest scepticism. Vei reveni cu un mesaj si vei spune ca n-ai avut dreptate?

Noi scriem ce aflam. Nu exista lovituri bomba in fiecare zi, uneori lucrurile merg incet si relatarile par plicisitoare. Asta e meseria.

tardelli  •  15 august 2014, 11:31

Sa crezi ca Udrea ce e sefa noului partid al lui Basescu va fi condamnata de DNA-ul lui Kovesi ce e omul sefului statului e ca si cum un asteroid ar lovi Terra pana pe 1 decembrie 2014.
Sperante Zero
Domnule Tolontan nu m-as mira sa primiti si niste sugestii sa o lasati mai usor…

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 11:34

26, tardelli: nu DNA condamna, Slava Domnului! ci, daca e cazul, judecatorii!

Noi am scris ce stim acum: ca procurorii au inceput urmarirea penala in acest caz si ca vor identifica persoanele, ca ei sint convinsi ca exista multiple infractiuni si ca cei din minister au indicat cine i-a pus sa finanteze gala. Aici sintem in acest moment.

Spuneti ca se va musamaliza cazul? Noi nu credem asta, dar, daca se va musamaliza, asa cum s-a mai facut o data, sintem siguri ca vor aparea informatii care vor duce cazul inainte. Fix cum s-a intimplat! Mai mult nu spunem acum.

Uitati-va si pe mesajele de aici. Si mai primim unele despre care nu vorbim.

E atit de multa nevoie de o echilibrare in nivelul de asteptare al oamenilor, atit de multa nevoie de incredere ca nu mai exista senzatia de imunitate de nici o parte, atit de multa nevoie inclusiv in justitie ca acest dosar sa se incheie corect, incit noi credem ca e naiv cine crede ca poate fi acoperit. Prea multi oameni au participat, prea pe fata s-au facut lucrurile, prea multi bani si prea multe urme…

Sigur ca exista si eventualitatea sa ne pacalim. Dar vom vedea cine e naiv.

lazy  •  15 august 2014, 11:52

Despre povestea cu asigurarea de la Otelul s-a vorbit chiar atunci cand a fost facuta. Asta cel putin in presa locala dar cred ca si in gazete centrale am vazut chestiunea abordata. A fost clar o actiune de devalizare a clubului. Otelul era junulit si mai inainte de Bors si alti isteti din CA dar Adamescu a facut o demonstratie de forta dand o lectie despre cum se aduce la faliment in cel mai scurt timp un club cu bilant finaciar bun dupa ce castigase campionatul si jucase in Champions League.

iulian  •  15 august 2014, 11:52

Dap..lucrurile o sa meeraga mai repede daca El Capitno nu o sa mai fie presedinte… din pacate are aceasta piatra legata de el.
Doamna Blonda a gestionat banii publici ca si cand ar fi ai ei…numic nou pana acum .
Astept sa vad daca kovesi duce justitia pe drumul normal sau ramanem in mocirla.
Desi cred ca acest dosar foarte incomod, va fi folosit ca arma de catre toat lumea. ponta vrea sa-l folosesca ca si sabie iar base sa il diminueze cat mai mult

Sandu  •  15 august 2014, 11:56

Poate intelegem mai clar acum de ce Elena Udrea da zor cu candidatura la presedintie, in ciuda candidatului impus de actualul locatar de la Cotroceni.

qpax  •  15 august 2014, 12:01

Mai bine lasi 1000 de crime nepedepsite dcat sa bagi UN SINGUR OM nevinovat la inchisoare.

Chiar si pp ca: intentile dna-ului sunt pure, si Basescu nu are nici un interes in aceasta speta, ca nu e totul o chestie de advertising si nu se pune problema niciodata de trimitrea dosarului in instanta … sa pp ca dna-ul procedeaza din toate punctele de vedere corect si indepoendent … asta nu schimba cu nimic ce au facut pana acum: fabricarea de dosare, falsificare de expertize, santajarea si hartuirea judecatorilor, conficari abuzive, arestari preventive in forma de circ … cazurile Valiza si Transferul de Terenuri … prin care l-au invetant foarte simplu, din niste tranzactii perfect valide … i-au luat pe hotii aia de masini … si i-au amenintat ca fiind si recidivisti infunda multi ani de puscarie daca nu afirma ca Becali i-a sechestrat, si nu s-au dus de buna voie … EXISTA declaratile unuia din acestia la iesirea de la CURTEA DE APEL Bucurest … cand nu mai avea nimic de pierdud … ca procurorii nu-si respectasera cuvantul si cerusera condamnare … asa s-a fabricat si Dosarul Secestrarii de persoane… cautati filmuletele … Pe astia ii aperi tu? Ca sa nu mai zic de ultima gogornita cu Voiculescu (oricum in cazul Becali abuzurile sunt MULT MAI MARI, si mult mai NEDREPTE … A3 este putin subiectiva aici … in dosarele fabricate lui Becali … DNA-ul nu a avaut absolut nimic suspect-infractional cu care sa lucreze).

Deci un mare NU … D.N.A.-ului… pp (100 de chestii total utopice … ca Udrea nu va pati nimic, si daca o va face va fi pentru chestia cu ‘pisica’) … DNA-ul nu isi poate spala pacatele, cu un singur dosar, nici cu 100 de dosare. Pacatele raman acolo, si credibilizarea insttitutiei poate incepe numai cu un NOU contingent de procurori.

fanulumocanu  •  15 august 2014, 12:05

Felicitari, adevarul se pare ca va iesi. Udrea e pe goana, iar semnalul l-a dat deja Basescu prin EBA, care a inceput delimitarea. N-are ce sa mai faca, eventual sa spuna ca intre consolidarea justitiei si chestii, alege consolidarea.

florin  •  15 august 2014, 12:09

Acum le oferiti marfa celor de la A3!? Eu, unul, nu cred ca Udrea o sa pateasca ceva in cazul in care o sa primeasca OK-ul pentru Cotroceni de la Base

CrisPres Tolontan: Oamenii Elenei Udrea din Ministerul Dezvoltarii au inceput sa vorbeasca la DNA despre mecanismul fraudei din Gala Bute – CrisPres  •  15 august 2014, 12:23

[…] a fondurilor europene, scriu ziaristii Mirela Neag si Catalin Tolontan intr-o investigatie a Gazetei Sporturilor. Potrivit acestora, oamenii au inceput sa vorbeasca “la sfatul […]

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 12:29

31, qpax: ai dreptate, sa fie dati afara toti procurorii din DNA si sa fie adusi cei care nu trimiteau in instanta nici un om politic si nici un oligarh 🙂 Sa renuntam la judecatorii de azi si sa-i avem pe cei dinainte de 1989 (Nu ca toti erau slabi, dar ca atitudine).

Sau, si mai bine, sa se judece direct la televizor, in functie de rating.

Am inteles care-s ideile tale, vorba unui cititor, gata cu monopolizarea temelor ca nu sintem la chat! Multumesc.

Giuseppe  •  15 august 2014, 12:29

@17 Cătălin Tolontan
Sunt pe surse… Intact 🙂

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 12:32

36, giuseppe: nu, sint pe sursele gsp. Asa le-au preluat si hotnews si antena 3. E neobisnuit, dar asta e.

luna  •  15 august 2014, 12:35

Sper ca nu e doar o senzatie ca nimeni nu mai se bucura de imunitate. Sper ca nu e doar o iluzie si ca lucrurile incep sa se miste in directia normala.
Felicitari pentru jurnalismul corect

:))  •  15 august 2014, 12:37

E clar…frumoasa diversiunea celor de la Antene..NU gadea candideaza la presidintie..CI TOLO :)) DE 3 zile incoace gura nu-i mai tace…cum acolo stim ca se lucreaza foc continuu..maine sper sa vedem un articol si despre johanis..bagati dvs cum va pricepeti cel mai bine si un pic de sport pe langa cu vointa sibiu si apoi tzac pac…un trafic, apartamente,meditatii.In schimb pentru Duminica va rog ceva mmai lejer/despre Ponta sa zicem…un meci de baschet si apoi ceva cu recesiunea economica, cu vitezele alea de 100 si 130km/ora.

johnny  •  15 august 2014, 12:37

Domnule Tolontan, interesant articolul! Sunt convins ca din cauza mea nu inteleg unele aspecte. Poate dumneavoastra sau altcineva dispus sa o faca in mod poiticos imi poate raspunde. Ati spus ca o gala de sport nu poate fi finantata din bani publici. E asta litera de lege sau Guvernul poate decide in mod legal ce sa faca cu bani publici si europeni? Ca s-au cheltuit banii si s-au mutat de pe o „linie” pe alta care-i problema? De aia sunt bani sa-i cheltui. Dar daca nu e legal sa finantezi asa ceva si „dezlegarea” s-a facut smechereste atunci cinava trebuie sa plateasca. Insa daca prejudiciul adus statului e doar o investitie in imaginea si promovarea sportului romanesc nu am o problema cu asta. E clar ca ceva totusi pute doar prin simpla implicare a acestui scarbos personaj- Rudel Obreja.

agentul  •  15 august 2014, 12:41

Trebuie facuta curatenie in toate directiile, iar Udrea, acest personaj sinistru, trebuie sa dispara din spatiul public pentru ca nu promoveaza nicio valoare.

Cătălin Tolontan  •  15 august 2014, 12:44

40, johnny: uitati care e problema cind muti banii de pe o linie pe alta. Iti propui ca totul sa coste 2 milioane, vezi ca linia de buget A costa doar 1 milion, nu 1,5 si atunci umfli linia B, de la 0,5 la 1 ca sa cheltuiesti cit ti-ai propus.

Adica pe tine de intereseaza sa scoti din sistem, oricum, cu orice pretext, niste bani publici.

Sint convins ca ati inteles.

Daca a fost legal o sa stabileasca nu DNA, ci instanta. Instanta in fata careia oamenii din Gala Bute vor ajunge, asta e clar acum.

GARDA VECHE,STIINTAe  •  15 august 2014, 12:47

@1
anonimul1965 Says:

Anonime evenimentele prezentate pe Antene inclusiv antena 3, arata adevarul,daca esti in cealalta tabara basista tu, inclusiv sa fi’ sigur ca-ti este elicopteru pregatit de zbor.Felicitari Tolo inclusiv masivei mase de oameni ce sustin antena 3, printre care mii de sustinatori emigrati in Australia cu adevarat sustin cele prezentate, de Mircea Badea si toata echipa antenei 3. In plus George Bush Senior a elogiat documentarele antenei 3.(CUVINTELE SUNT DETINUTE DE INTREG POPOR ROMAN)!!

Eu  •  15 august 2014, 13:10

Domnul Tolo, totul ar fi ok cu articolul daca n-ai f avut grija sa strecori laude „`nevinovate„ la adresa Codrutei Kovessi dar ti-a scapat si „porumbelul„ anume faptul ca madam procuror sef DNA cere informatii din dosar-DIRECT, asa ca ai infundat-o mai rau fara sa-ti dai seama.
Cum stii foarte bine, nici ul asta ca si altele privind apropiatii Cotroceniului n-ar fi avansat daca nu erau investigatii de presa sau probe video.
Asa ca, meritul este al presei, nu alprocurorilor!

vlad  •  15 august 2014, 13:35

Important e ca toti cei care fura sa ajunga la „racoare”.
E penibil sa afirmi ca vrei binele tarii, dar tu sa incerci sa ti umpli cat mai mult buzunarele.
Din pacate sunt si multe exagerari si destul de putini oameni care pot face diferenta dintre un circ ieftin si realitate.

marc  •  15 august 2014, 13:40

incercati sa investigati si situatia statiunii Boghis-Salaj.Ca ministru al turismului,udrea a suplimentat de 3 ori fondurile pt modernizarea statiunii,ca ulterior,cand n-a mai fost ministru sa cumpere 50% din aceasta.

nucred  •  15 august 2014, 13:45

mare p r o s t i e de articol

asteptati terminarea investigatiei si declaratii ale oficialilor parerea mea e ca sunteti de tot rasul dand nume cand inca nu e cazul

gigelos  •  15 august 2014, 13:54

Ia vezi Tolo! Ce vrea Negrea pe voxpublica
Gazeta Sporturilor ridicata pe banii lui Ceausescu. Catalin Tolontan a semnat imprumuturi de sute de mii de dolari de la firma Crescent a Securitatii, reprezentanta de Voiculescu Dan (Documente)

Radical  •  15 august 2014, 14:22

Cand vreodata sa dea judecatorii vreun verdict nasol „famigliei” Basescu atat timp cat e tatucul in functie ?
Vise, taica, vise …
Cu ALRO s-a facut ceva ? S-a facut, au disparut probele de la dosar.
Bercea ala a ajuns la puscarie dupa ce a comis ZECI daca nu sute de infractiuni. Asa am ajuns, sa distrugem o gramada de vieti daca stim pe cine trebuie in functiile inalte si sa stam linistiti ca nu ne atinge nimeni.
Halal justitie…
Un Vlad Tepes ne-ar trebui la justitie, altfel nu mai scapam.

rosu dan  •  15 august 2014, 14:27

Cataline daca ai investiga si pe Varanul in raport de 1:100 fata de Udrea ,ai fi jurnalist de investigatie. Altfel esti doar sluga…..sub masca deontologiei…

Comentează