Cade unul dintre capetele de acuzare în Gala Bute: Topoliceanu îl sfătuia pe Breazu pe net cum s-o toarne pe Udrea!

”Ana Maria Topoliceanu ar fi încercat să-l determine pe Tudor Breazu să-i confirme declarațiile sale împotriva lui Udrea și, implicit, să-l înfunde pe fostul ministru al turismului”, a declarat o sursă pentru Gazeta Sporturilor

sâmbătă, 21 februarie 2015, 4:23

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

UPDATE: Dorin Tudoran în formă maximă pe voxpublica. Nu sînt de acord cu toate argumentele, dar n-apuc să-i comunic asta pentru că fuge ca Usain Bolt, lăsîndu-ne pe toți cu 10 metri în urma lui.

”Ana Maria Topoliceanu ar fi încercat să-l determine pe Tudor Breazu să-i confirme declarațiile sale împotriva lui Udrea și, implicit, să-l înfunde pe fostul ministru al turismului”, a declarat o sursă pentru Gazeta Sporturilor.

Dialogul dintre Topoliceanu și Breazu ar fi avut loc pe internet. Și Topoliceanu și Breazu sînt inculpați în Gala Bute, fiind acuzați de procurori că s-au aflat pe traseul banilor publici delapidați.

Administrator al moșiei Nana și apropiat de Udrea, dar și fost partener de viață al lui Topoliceanu, Breazu ar fi relatat episodul vineri la DNA, cînd a fost audiat.

Breazu a salvat dialogul de pe net cu Topoliceanu, în care fosta șefă a Companiei Naționale de Investiții încerca să-l facă să-i dubleze practic declarațiile sale. Topoliceanu afirmase că Udrea și-a organizat ziua de naștere și a făcut și vacanțe din banii publici, întorși ca mită prin intermediul lui Breazu.

Conform Evenimentului zilei, care relatează aceleași împrejurări, discuția dintre cei doi a avut loc pe 5 februarie.

E posibil ca Topoliceanu să fie reținută de procurori. Potrivit surselor Gazetei, practic unul dintre capetele de acuzare, cel legat de prima luare de mită bazat pe ce spune Topoliceanu, cade. ”Probabil că o vor retrage chiar procurorii, ca să nu le-o întoarcă judecătorul”, spune această sursă.

Distincte de declarațiile lui Topoliceanu, în dosarul Gala Bute mai sînt afirmații despre ”sponsorizările” cerute de Elena Udrea în declarațiile afaceristului Adrian Gărdean  și ale fostului secretar general al MDRT, Gheorghe Nastasia. Secretarul general a spus procurorilor că i-a dat lui Udrea 900.000 de euro. Acesta este alt cap de acuzare pe luare de mită la adresa lui Udrea și cu el vor merge luni, în Parlament.

”DNA este acum sub o mare presiune și deja există comentarii la noi în interior că s-au grăbit și au rostogolit prea multe capete de acuzare în cazul Udrea, dintre care unele bazate pe denunțuri. Nu era stilul nostru, al DNA, să ne bazăm pe denunțuri”, a descris situația o persoană din interiorul instituției. ”La Gala Bute, frauda pe achizițiile publice e atît de flagrantă că trebuia început cu ea, nu cu Microsoft sau cu alte acuze la adresa lui Udrea”, a completat sursa.

Comentarii (54)Adaugă comentariu

vlad  •  21 februarie 2015, 18:24

Nu e nicio surpriza, sunt convins ca unele denunturi facute sunt false, toti au incercat sa profite ca DNA-ul oferea gratieri ca sa o infunde pe Udrea. Am mari indoieli si la ce a zis Pescariu…. chiar si-asa, faptulca Topoliceanu voia ca asta sa ii dubleze declaratiile, nu inseamna ca neaparat erau si false.

Cătălin Tolontan  •  21 februarie 2015, 18:30

1, vlad: nu, nu inseamna neaparat ca erau false, dar de ce ai vrea, totusi, sa ti se dubleze niste delatiuni despre care tu stii ca sint in regula? Ca sa ti se confirme? OK, insa riscul e cam mare sa pui pe cineva sa ti le intareasca. Uite ce se intimpla!

vlad  •  21 februarie 2015, 18:46

Da, ca sa ti se confirme, pentru ca altfel era doar cuvantul uneia impotriva celeilalte…. tot nu inteleg exact de ce ar lucra fosta prietena impotriva lui Udrea (nu ca mi-ar pasa :)), din punctul meu de vedere nu as mai vrea sa aud vreodata in viata mea de Udrea). MINGE DE MECI SIMONA!!! :))

A  •  21 februarie 2015, 18:50

in articol scrie ca ar fi incercat sa l determine pe breazu sa i confirme denuntul.

a determina sa i confirme cu a cere sa i confirme sint doua nuante diferite

Alex  •  21 februarie 2015, 19:07

Cum spuneam: microfonul si dantura! Tine-l departe sau da-l altuia.
Cu toate eforturile tale (positive de altfel) iti pierzi credibilitatea, deci tot ce a-ti facut pina cum, insistind sa o bagati la pirnaie jurnalistic, apare ca o razbunare personala si o manipulare de presa in cazul in care judecatorii in final vor abslovi inculpatul.
Deci, iti cam joci cariera la ruleta; „razboiul” are o alta tinta decit cea care o crezi sau ti s-a spus sa o crezi.
Succes

Cătălin Tolontan  •  21 februarie 2015, 19:21

5, Alex: ”deci tot ce a-ti facut pina acum”. La comploturi planetare stam bine, mai greu cu gramatica 🙂

Si la subiect: ne intereseaza un singur lucru, sa scriem ceea ce aflam. Verdictul e treaba judecatorilor. Si, indiferent ce vor spun ei, increderea noastra in justitie ramine aceeasi, sper deosebire de a ta, care este conditionata de ceea ce crezi despre Elena Udrea.

Nimeni nu e 100% obiectiv, avem propriile subiectivitati, dar nu ezitam sa publicam asa ceva atunci cind aflam. Dupa cum vezi, exista nemultumiri in DNA referitoare la Udrea si relatam despre ele.

vasglo  •  21 februarie 2015, 19:32

Catalin,
Se pare ca ar putea sa mai cada si altele, daca relatarea, mai completa, din evz. se dovedeste adevarata, adica:

„Mai precis, Topoliceanu l-ar fi apelat pe Breazu printr-un apel video pe FaceTime, pe 5 februarie, înainte ca acesta să fie pus oficial sub acuzare, pentru a îi cere acestuia să-i confirme declaraţia făcută iniţial în faţa anchetatorilor.
Fosta şefă a CNI se temea ca nu cumva să fie înregistrată audio, aşa că a apelat la bileţele de tip „post-it” pe care le prezenta în faţa camerei. Breazu şi celălalt martor din dosar au prezentat, în faţa anchetatorilor, înregistrările acestei comunicări.

Din conţinutul bileţelelor, rezultă că Ana Maria Topoliceanu ştia conţinutul dosarului, luase legătura în prealabil cu Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia şi încerca să-l determine pe Breazu să adopte o poziţie similară.”

Si daca fata asta, Topoliceanu, n-a facut totul de capul ei??!!.:))

Cătălin Tolontan  •  21 februarie 2015, 19:37

7, vasglo: da, am vazut, ai dreptate, evz scrie mai multe, sa vedem ce cade si ce sta in picioare din denunturi.

De aici si iritarea celor din interior care declara ca de regula DNA nu lucra pe denunturi.

Sigura ca e posibil sa fie confruntarea mai multor scoli de procurori, fiecare are propriile opinii, sa vedem cum vor merge lucrurile in instanta.

Cit despre Topoliceanu, cred ca trebuie sa fii extrem de nebun sa instrumentezi ceva (orice, impotriva sau in favoarea lui Udrea – ca putem gindi si ca s-a incercat intentionat detonarea din interior a dosarului) complotind la asta impreuna cu Topoliceanu, cu Breazu sau cu aia de mai apar.

Gasca asta pare compusa din niste personaje de roman.

Cristian  •  21 februarie 2015, 19:46

In conditiile in care la ora „discutiilor pe internet” cazul era de notorietate , au construit o „intamplare” prin care sa o disculpe pe doamna ministru . Adica cineva poate sustine ca oamenii nu stiau ca sunt urmariti si au toate modalitatile de comunicare inregistrate ? Sa fim seriosi . Ala care a facut sute de mii de euro , aia care a facut probabil foarte multi bani , ambii cu ajutorul doamnei ministru , acum se toarna intre ei si toata esenta convorbirilor dintre ei este ca doamna ministru e curata . Nu ne curge tuturor scuipat din gura !

vasglo  •  21 februarie 2015, 19:51

8, Cătălin Tolontan: suspiciunea mea vine din afirmatia:”Din conţinutul bileţelelor, rezultă că Ana Maria Topoliceanu ştia conţinutul dosarului..”, dar sper sa fie ca tine, spre binele nostru al tuturor…

Niculae Moromete  •  21 februarie 2015, 19:53

Imi este teama ca se scrie un roman, Alba ca Zapada este chiar ea, si nimeni nu pateste nimic. Basescu pare ca mai are munitie, macar in justitie.

Cum adica : ” Breazu a salvat dialogul de pe net cu Topoliceanu,” dar de unde stim noi ca pe net , la celalalt capat era Topoliceanu ?

gigel  •  21 februarie 2015, 19:55

Sper ca asta sa fie doar o eroare a procurorilor!

Cătălin Tolontan  •  21 februarie 2015, 20:13

9m, cristian: daca ei au construit un „happening” e treaba lor. Repet „Daca”.

Oricum ar fi insa, faptul ca procurorii au luat acest „happening” si l-au transformat in cerere de arestare asta cum se numeste?

Pe buna dreptate, avocatii apararii desfac o sticla de sampanie.

Sigur ca Dosarul Gala Bute e mult mai amplu (si nicaieri in actele DLAF, in DNA pina acum sau in ce am scris noi nu apare ceva legat de Topoliceanu), insa e o victorie de parcurs indiscutabila a apararii.

Florian  •  21 februarie 2015, 20:14

Oops!!!!! Uriashul are piciore de lut. Maestre ai idee cu cat e platit varuitul arestului ? Se plateste la job sau la ora ?

victor L  •  21 februarie 2015, 20:26

Cade un cap de acuzare? dar voi, mass media deontoloaga care v-ati repezit pe cadavrul blondei, cum va simtiti? o parafraza la ce a spus Postelnicu se cere: „am fost un dobitoc!”
Cu asta nu v-ati curatat: „Pe buna dreptate, avocatii apararii desfac o sticla de sampanie.”
Mai multa retinere nu v-ar strica 😛

??????  •  21 februarie 2015, 20:35

Începeți să vă umpleți de penibil și voi și DNA ?
Mai aveți puțin și dosarul se transformă într-o acțiune cu mascați pentru ca ziariștii să aibă subiecte ?

Alex  •  21 februarie 2015, 20:40

@6 Tolo:
1) Despre gramatica: dupa 25 de ani de alta limba vorbita si scrisa (desi vin si-mi cheltuiesc banii in fiecare an cu placere in Romania!), cred ca stau inca destul de bine la capitolul gramatica, chiar mult mai bine decit multi jurnalisti „scoliti” recent; in plus este o tastatura (se folosete „spell check”, mai nou!)si nu un creion, dar sa lasam asta…
2) Despre Udrea: again, ma doare’n „baschetzi” de Udrea si de toti hotii din orice domeniu politic or otherwise. Sa intre toti la puscarie. Doar constat ca a inceput din ce in ce mai mult sa arate a „razbunare personala” si influentare a publiculi cititor, multi intrind sa citesca din curioziatea ce mai se intimpla pe acasa.
3) Ti-am dat in alte comentarii citeva „capete de atza”, una dintre ele fiind legatura Vintu-Voiculescu de pe vremea cind tu probabil erai in liceu ca si afirmatia unui fost si actual parlamentar Acelasi lucru au facut si gasca udrea, cum au facut si cei dinainte, si cum vor face si cei ce vor veni. Nu este un „simptom” romanesc; cam asta-i peste tot cind politicul se imbirliga cu economicul, numai ca nu este atit de vizibil ca in Romania si alte tari sarace de prin Africa, etc
4)fapul ca imi pierd 10 minute sa comentez pe articlul tau este numai pentru ca tot „ce a-ti (ati, daca asa este corect, nu-mi amintesc ca sa fiu sincer!) facut pina acum” se pierde in momentul in care prezentai mai putine fapte ci mai multe „speculatii” personale.
5) Nu am nici-o orientare politica cu privire la cei acolo pentru simplul motiv ca politica romaneasca are inca radacini puternice in partidul unic; vezi cazul prieteniei Vintu-Voiculescu, deveniti adversari de ochii „prostimi”. Cam asa s-a intimplat si cu „partidele” rasarite dup „90. Daca ai fi fost la Palatul Victoria pe vremea cind Coposu (singurul care,poate, nu stiu cu siguranta, a avut alt mesaj) incerca o „normalizare” si cind Dan Iosif si derbedeii lui+ camioanele bagate in fatza a provocat haos si apoi, cum o fosta colega de liceu, anchor Tv la vremea aia, si cu care comentam de pe margine ce se intimpla si care se arata indignata de violenta, dupa 15 minute prezenta la stiri „violenta” exact pe dos.
Cam asta a fost Romania si din pacate putine sau schimbat.
Vom vedea daca este sau nu vre-o conspiratie la mijloc; de aceea opiniile necesita moderatie daca vrem sa ne pastram credibilitatea in tara si in afara ei.
Succes in continuare si nu uita; nu toti care au alta opinie sau vad lucrurile altfel decit voi sunt vinduti „strainatatii” sau adversarilor politici.

Cătălin Tolontan  •  21 februarie 2015, 20:42

15, victor L, 16, ?????:

Nu tine culpabilizarea cu noi 🙂 am trait-o pe asta de atitea ori… 12 ani a durat pina s-a terminat dosarul loteria, achitari si reveniri la dosarul transferurilor vreme de 8 ani, un milion de acuze si toata neincrederea publica ca se va face ceva vreme de 6 ani la dosarul rizdi, ca noi sintem vinovati cind lucreaza sau cind nu lucreaza justitia, va pierdeti timpul incercind sa ne culpabilizati!

Vorba lui Dorin Tudoran, incercati la stilpii statului de drept, nu la niste ziaristi!

Marc Anthon  •  21 februarie 2015, 20:44

Sa trecem in alt registru :daca ridzi ia 5 ani cu executare , ea care a fost o simpla rotita intr-un angrenaj made by udrea , cati ani ( zeci … ) ar trebui sa ia cei ce detin patentul ?

ps si totusi , o stire din adevaratul registru : now , city – newcastle 5- 0 !

Luca  •  21 februarie 2015, 20:52

De unde si pana unde „cade unul din capetele de acuzare” !? E un fapt care ridica niste semne de intrebare, nu lamureste definitiv lucrurile.

Este foarte clar ca biletele de avion si vacantele nu au fost platite cash. Or fi procurorii asa prosti ca nu au verificat cine a facut platile?

Pana sa o infunde pe Udrea, Topoliceanu l-a denuntat si pe Breazu. E posibil sa il fi avertizat. „Fraiere, nu am avut ce sa fac, le-am zis ca prin tine treceau banii. Vezi ca vin sa te ridice si pe tine”.

Dar, asa e cu „sursele din justitie”, nu povestesc faptele, ci interpretarea lor asupra faptelor.

Are dreptate si Udrea… ea nu are voie sa vorbeasca despre dosar, dar „sursele” au voie.

Catalin  •  21 februarie 2015, 20:55

BRAVOOOOO!cat ma bucur! Hai Nuti , libera maica! Pai pe bune acu…e vreun om cu mintea la cap in aceasta tara care ar crede macar o secundica ca Udrea a luat vreun euro spaga in cei 10 ani de ajutor parintesc din partea lui Base,mai ales cat a fost ministru? Eu bag mana in foc pt ea,ca ea e cel mai cinstit politician, fost ministru si eventual viitor prim ministru,sau de ce nu presedinte de tara peste cativa ani!

victor L  •  21 februarie 2015, 21:05

17, Tolontan,
si cine e Dorin Tudoran?
prietenul lui Felix si consilierul PUR?

Cit despre faptele in care ati avut dreptate ca ziarist, jos palaria, dar asta nu scuza si acuzele din graba si ranchiuna. Deloc nu le scuza, duc cu gindul la altceva.

??????  •  21 februarie 2015, 21:08

Începeți să lăsați impresia că ați putea deveni fani Elena Udrea ?
E de observat că mai pot fi și alții într-un astfel de dosar poate și mai puțin vinovați ?

gigelos  •  21 februarie 2015, 21:28

Ce vrei sa spui Catalin ? Tu chiar crezi ca se vrea sa se rezolve cazurile astea de coruptie ? Pe sumele reale , nu pe alune ? Sa se atinga de bani , vorbesc de averea cuiva , srios sute de milioane si se darama toata sandramaua . Asa ? sume modice , nu zic nici ei nimic , operatie de , parca , himenoplastie . Aratam vestului ca am facut justitie , stau oamenii 6 luni au iesit domnisoare , gata si-au ispasit pedeapsa fata de societate , sunt curati . Voi trebuie sa va ocupati de ce se intampla dupa , s-au luat banii , cum s-au rezolvat pana la final…

victor L  •  21 februarie 2015, 21:44

Tolontan,
supara adevarul? ca doar nu aveti doar unii dintre voi cheita de la lada cu adevaruri.
Nu am spus nimic neadevarat. Este stiut si rsstiut; nu doar Basescu si Udrea au gresit. Iar dvoastra si Tudoran sinteti puri si nevinovati.

Nasul TV » Cade unul dintre capetele de acuzare în Gala Bute | Topoliceanu îl sfătuia pe Breazu pe net cum s-o toarne pe Udrea!  •  21 februarie 2015, 21:44

[…] sursa: tolo.ro […]

??????  •  21 februarie 2015, 21:54

Observ că reapărură comentariile despre care subliniam într-un comentariu anterior că ar fi fost șterse ?

cornel  •  21 februarie 2015, 22:17

Daca eu organizez un eveniment si sun la un om de afaceri sau la o anumita companie sa-i intreb daca doresc sa sponsorizeze inseamna ca cer mita???
Nu spun ca Udrea ar fi vreo inocenta dar unele capete de acuzare sunt rizibile. „Spalare de bani” prin partaj, mita sub forma de „avantaje electorale”. Si toate astea au inceput sa curga doar dupa ce a deschis gura impotriva generalului Coldea. Presimt ca ancheta asta a DNA se va termina cu un mare esec iar Udrea va deveni o eroina a luptei impotriva „sistemului ticalosit”. Sa fie oare asta scopul?

Tehnica avansata Ion  •  21 februarie 2015, 22:25

Ca sa vezi cum se poate fabrica un dosar, cu cata usurinta un procuror poate baga la puscarie un om total nevinovat, ca sa vezi ce rol a jucat in toata povestea asta AM Topoliceanu, ca sa vezi in cine ai incredere, ca sa vezi ce rol a avut prezenta acesteia la Paris in februarie 2014…mare caracter acest Breazu, mare inspiratie a avut cu inegistrarea murdariei madamei AMT…deci doi acuzati in dosarul Bute ( nu doar unul ) vin cu o proba irefutabila si intorc dosarul acesta cu 360 grade…atunci trebuie ca acum sa asteptam o coada serioasa de oameni care va astepta sa-si ceara iertare in genunchi Elenei Udrea, in frunte cu Tolontan si colega sa…au crezut ca au dat lovitura secolului, se asteptau la lovitura vietii lor, la un Pulitzer, la decoratii in grad de cavaler…ce li se cuvine acum in afara de cate o furca cu care sa râneasca balega la vaci? Vrem pedepsirea procurorilor intr-un mod exemplar, ca si a lui Coldea si Kovesi!!!

Sandu E.  •  21 februarie 2015, 22:42

V-am tot spus d-le Tolontan ca Udrea nu e din niciun film si ca totul a fost o executie mizerabila dar si prost pusa in aplicare. Oricum minciuna are picioare scurte, cu Udrea si Adevarul nu te pui. Nimeni din tara asta nu va putea sa aduca dovezi ca Udrea stia de magariile astora, ca a luat macar un cadou, daramite bani. Udrea e stiuta pe tema asta. In afara de un buchet cu flori nicidata n-a primit nimic, a refuzat categoric orice gest paote omenos din partea celot care doreau sa-i intre in gratii.
Ea va fi triumfatoare, DNA via Kovesi sifonati rau. Hazardul, excesul de zel le va aduce un final urat, rusinos.
Intelegeti, Udrea nu a avut nicio treaba cu nimeni, n-a gresit cu nimic niciodata, a fost si este cel mai onest politician.
Sa va vad pe toi cei care i-ati distrus imaginea cum o sa reparati? DNA s-a facut de rahhat, vai de ei. I-a umilit Udrea cu ADEVARUL.

murphy  •  21 februarie 2015, 22:52

atentie! una e daca a incercat sa-l convinga sa spuna ce stie, si alta daca a vrut sa-l faca sa minta! incercarea de a-l convinge sa o denunte pe Udrea in sine nu inseamna nimic.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea – PROTV  •  21 februarie 2015, 23:08

[…] citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca "Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l […]

mister x  •  21 februarie 2015, 23:11

Salut catalin, incep prin a spune ca am un mare respect pentru jurnalismul de investigatie, pe care il practici.
in speta de fata, cred, totusi, ca v-ati repezit gresit.
am si eu ceva experienta in domeniu si imi pare a fi o pertada de fum.
1. nu am vazut nicio inregistrare;
2. topoliceanu sau cum o cheama pe tipa aia, daca se temea de a fi inregistrata nu se temea de a fi filmata? posibilitatile de inregistrare sunt atat audio, cat si video;
3. nu cred ca breazu era asa de insperat si de istet ca sa inregistreze o astfel de convorbire;pana nu vad nimik din inregistrari nu cred.
4. cand topoliceanu asta vorbea cu breazu prima reactie a lui breazu, iti spun sigur, ar fi fost sa o sune sau sa se vada ca sa afle ce stie ea din ancheta ca sa isi faca apararea. in astfel de cazuri oamenii nu stau pe videochaturi etc. merg in zone izolate si vorbesc
5. DNA ar fi cerut automat revocarea arestarii lui breazu si a tuturor celorlalti.

Eu cred ca e o noua petarda de fum gen ELENEA UDREA. Dupa ce a picat cea cu coldea, in care nu ne a spus nimic concret, dupa ce a picat cea cu JURNALUL dat lui cristoiu urmeaza aceasta petarda. scopul, sa obtina voturi in parlament impotriva cererii DNA.
FACEM PARIU CA DISCURUL ELENEI UDREA VA PLECA DE LA SMECHERIA ASTA CU FILMARILE?
E si bine cusuta, cineva din interior ne spune ca DNA ul e speriat, ca s a plecat de la un denunt.
iti spun ca daca era doar un denunt, INSTANTELE nu l arestau pe obreja, breazu si alte masuri ce a mai dat ca nu stiu.

Nu neg ca nu e si asa, dar mirosul meu de copoi batran imi spune ca e abureala, cum a fost abureala si in cazul MIRCEA BASESCU, acolo se va vedea ca berceii cu abraham au facut manevre.
la fel manevra ieftina este cea pe care o incearca abraham si cu pinalti. i a zis o bine basescu ca e lucratura militieneasca de a lui abraham si grasanul se va arde cat de curand

Inchei prin a spune ca exista riscul sa te inseli si ca te ai grabit, dar asta nu neaga faptul ca esti un FOARTE BUN JURNALIST DE INVESTIGATIE.
SPOR LA TREABA.

bine ai spus, rolul tau este sa prezinti teorii, informatii din culise.

vom vedea cum stau lucrurile.

sunt convins ca persoanal ai analizat si faptul ca e O fumigena gen elena udrea

andrei  •  21 februarie 2015, 23:21

S-au grabit procurorii si asta se vede in modul galopant in care este derulat acest dosar, dar asta nu inseamna ca toate celelalte fapte, majoritatea indicate de DLAF au disparut. Udrea e o tipa inteligenta, care stie sa joace puternic, iar DNA ar trebui sa fie mai atent.
Udrea merita sa intre la puscarie, dar si procesul trebuie sa fie corect.
Va doresc succes in continuare

Nicolae S  •  21 februarie 2015, 23:34

Vor intra oameni in puscarie doar pentru ca cineva minte, este destul de periculos.
Eu cred ca ar trebui sa intre doar cei ce semneaza documente si nu evalueaza cum trebuie achizitii, etc.
Din cate am inteles Udrea nu a semnat nici un document.
Sa o bagi la puscarie doar ca cineva a zis ceva, hmmmmmm.
Ceea ce stiu clar este ca o ureste o tara intreaga, ca a fost la guvernare intr-o perioada in care s-au taiat salariile cu 25%.
Cred ca majoritatea ar vrea sa o vada la puscarie, din aceasta majoritate o parte ar si minti pentru asta.
S-ar putea ca intr-o zi cineva sa imi ia bani din cont, iar dupa ce il prinde politia sa zica ca eu I-am dat.

mister x  •  21 februarie 2015, 23:35

si inca ceva, din data de 07.02.2015 (data retinerii) și pana ieri, breazu nu a stiut ca este in posesia unui filmulet?
citeam pe ev zilei comentariile postacilor si suta la suta sunt scrise de echipa udrea care, daca ai urmarit-o a fost foarte activa.
desi e posibil sa ma insel udrea a aparut si la antena3 si la luju.ro, elemente media care au maturat cu ea pe jos.
udrea nu e proasta, iar basescu nu e strain de masinatiunile astea, impreuna cu PMP.
am vazut cum scria lumea ca udrea e O FEMEIE CARE MERITA SA FIE PRESEDINTE, ea si aADEVARUL AU INVINS. bag mana in foc ca ea scrie sub diverse pseudonime
SA NU UITAM MOMENTUL IN CARE A INTERVENIT IN EMISIUNEA RADIO LA TURCESCU SI DANDU-SE DREPT ALTA FEMEIE O LAUDA PE UDREA, DE FAPT SE LAUDA SINGURA.
EU PANA LA EA NU AM MAI AUZIT ASA CEVA, nici PONTA NU E IN STARE DE MISMASURI DE GENUL ASTA.
ASA CA ELENEA UDREA CAND MINTE O FACE LA NIVEL DE ARTA!!!!!
CE VRAJEALA A AVUT IN PARLAMENT, CAND A SPUS RECITESC O POEZIE DE A LUI…..
PAI EA IN AFARA DE ETICHETE DE ROCHII SI GENTI NU A CITIT NIMIC.
PUTEA SA SPUNA CA RECITESTE PLESU LIICEANU PATAPIEVICI, NU ELENA UDREA. O SI VAD INCONJURATA DE CARTI.
HAI CA NE PROSTESTE PE FATA SI NOI O LUAM IN SERIOS

mister x  •  21 februarie 2015, 23:46

Elena udrea a fost lasata in arest la domiciliu de catre judecatori pentru a se evita luni, situatia jenata, penibila si nereglementata ca elena sa ajunga in parlament in catuse si insotita de gardieni.
marti va fi saltata din nou.

juristii de la camera au dat un nou aviz pozitiv.

ea isi face aparari mediatice gen sinuciderea lui nastase.

mai bine si ar pregati fondul

mister x  •  21 februarie 2015, 23:48

nu cred nici in stirea aceasta

http://www.romaniatv.net/dorin-cocos-si-a-turnat-fosa-sotie-la-dna-elena-udrea-este-imposibil-asa-ceva_203795.html

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea | Alfa  •  22 februarie 2015, 0:05

[…] citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca „Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l […]

man  •  22 februarie 2015, 0:07

Sunt uimit sa vad „marile dovezi” si „marile denunturi” pe baza carora se aresteaza si incatuseaza o persoana publica cu imagine si care face cariera in politica. Dupa ce-i distruge imaginea si viata, daca se constata ca denunturile sunt false ce-i spun procurorii : „Scuzati ca v-am terminat imaginea si cariera, dar ne erati cam antipatica !”.

man  •  22 februarie 2015, 0:13

Sa poate ca o sa-i spuna : „Puteti sa va carabaniti, ati scapat ! Problemele dvs de imagine nu ne intereseaza !”

sorin  •  22 februarie 2015, 0:22

Pe scurt, exces de zel din partea lui Topoliceanu si superficialitate din partea procurorilor. Apararea lui Udrea a marcat un punct. Cam asta e situatia. Sa vedem ce ne rezerva noua sau lui Udrea zilele urmatoare.
Bravo pentru obiectivitate,

nova  •  22 februarie 2015, 0:42

Tolo!!!!! Ai inceput o cruciada cu cheltuirea banilor publici….
Ce parere ai ” consumati zilnic 2 litri de apa”, ” pentru sanatatea dv. consumati zilnic fructe si legume”, „faceti miscare in fiecare zi”, de cati ani auzim aceste „reclame” in media cred ca s-au consumat banii pentru vreo 10 „gale Bute”. Pe antene, presa nu mai avem loc de aceste „cheltuieli” Hai ! DREPTATE PANA LA CAPAT. Banii sunt probabil de la Ministrul Sanatatii care se presupune ca nu vrea sa atraga pacienti (ca nu are nici macar bani de pansamente) asa cum a vrut MT sa atraga turisti cu gala Bute. Apropo ! Ai aflat cati turisti au venit in Romania dupa reclama la gala Bute ? Daca procurorii nu sunt in stare sa afle acest lucru inseamna ca tot rechizitoriul lor e zero barat.Pana acum am vazut ca au determinat minutele de reclama. Daca Bute il facea KO in 2 minute si gala dura aici in total 5 minute sa te ti atunci acuzare (minutul ar fi costat cat zborul in spatiu ar fi spus procurorii) Succes si lasa patima !

Politichia,,DIMBOVITEANA”- RadioMetafora.ro  •  22 februarie 2015, 10:29

[…] in prealabil si cu Stefan Lungu siGheorghe Nastasia.De asemenea, informatia este vehiculata pe blogul lui Catalin Tolontan. Jurnalistul sustine ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca “Ana Maria […]

EUGEN EUGEN TRANDAFIR  •  22 februarie 2015, 10:29

MIINE CADE SI CELELANTE CAPETE DE ACUZARE BUTE A PICAT SI UDREA A RAMAS CU SPAGA IN BUZUNAR RUSINE JUSTITIE INDEPENDENTA DUCETIVA DRACULUI.

LEFTER POPESCU  •  22 februarie 2015, 11:27

.
Domnule Tolontan,

tare imi este teama ca va paste un proces de calomnie si denunturi mincinoase la adresa Elenei Udrea. Aveti cateva sute de mii de euro sa-i platiti daunele provocate ?

mihaela  •  22 februarie 2015, 12:01

Si eu simt acelasi lucru. DNA a inceput sa se bazeze prea mult pe denunturi, care pot fi inselatoaare atata timp cat sunt facute de persoane suspecte.

Mihai  •  22 februarie 2015, 14:14

A apărut Parlamentul Cetățenilor: https://www.facebook.com/groups/715348475250559/

a determina  •  22 februarie 2015, 14:34

Și dacă determini pe cineva să facă un denunț contra unui infractor e ceva ilegal? Nu! Chiar felicitări. Și eu vreau să determin pe toată lumea care are cunoștință de fapte penale să le denunțe. Praf în ochi! Cumva procurorii nu l-au determinat pe dl. Cocoș să vorbească și culmea a fost și răsplătit cu arestul la domiciliu…de fapt sunt numai supoziții că ar fi vorbit, eu nu cred, eu cred că e praf în ochi, un scenariu de Oscar.

Cătălin Tolontan  •  22 februarie 2015, 15:36

33, mister x: asa e, ai dreptate, sigur ca discursul de miine din camera deputatilor al lui udrea va porni de la „Ati fost indusi in eroare, data trecuta v-ati dat acordul pentru arestarea mea pe delatiuni care acum se dovedesc false”.

Nu va spune ca aceea era o singura acuzare si ca ceea ce vor vota luni se bazeaza pe cu totul alte probe si e altceva.

Dar oricine ar face asta.

Oricine, desigur, vrea sa se prezinte drept o victima, ca ar fi fost mult mai onest si in cazul lui udrea si in cazul altor paralmentari sa-si dea demisia din Parlament si sa se evite toata aceasta procedura greoaie.

Comentează