Ce scrie și ce pretinde altora Radu Herjeu de la CNA

Radu Herjeu, noul membru al CNA, susținut de grupurile PSD din Parlament, a postat pe blog un text remarcat de Narcisa Iorga pe facebook

miercuri, 1 aprilie 2015, 12:35

Radu Herjeu, noul membru al CNA, susținut de grupurile PSD din Parlament, a postat pe blog un text remarcat de Narcisa Iorga pe facebook.  Potrivit Evenimentului zilei, fostul jurnalist Radu Herjeu este unul dintre favoriții pentru a-i lua locul Laurei Georgescu, actualul președinte CNA.

Redau textul lui Herjeu fără comentarii, subliniind doar cîteva dintre cuvintele autorului de pe blog.11088403_868888769841429_290668830_o

Comentarii (26)Adaugă comentariu

Florian  •  1 aprilie 2015, 18:29

Se pare ca am scapat ( ori pe cale sa scapam ) de dracu’ si dam peste fi-su. Daca se intampla asta trebuie sa-i multumim din inima conducatorului iubit tov. 2 de V Ponta.

Dreptate  •  1 aprilie 2015, 18:30

Are dreptate Radu Herjeu.

LEFTER POPESCU  •  1 aprilie 2015, 18:39

.
Radu Herjeu a putut sa scrie si sa exprime in asa hal ?
.
I-au PRINS INGHETUL – ciocul si mintea – band apa dupa Badea si Gadea.
E de neinteles – mai putin de PSD-isti – cum astfel de oameni sunt adusi in CNA si apoi propusi pentru a conduce aceasta insitutie.

Un romanas  •  1 aprilie 2015, 19:02

Tolontane, ai luat-o razna, te-ai luat de Base iar acum cauti sa-l imbunezi. Te-ai inscris cumva in M10,e in stilul macovenian ceea ce faci prin postarea asta. Herjeu nu era incompatibi pe vremea aia cu pamfletul, rautatile, cuvintele jignitoare, era poate doar o
” Narcisa Iorga” de dinaintea si dupa numirea in CNA, mi-ar fi placut sa fi remarcat la timpul ala si „prestatiile” unora ca Iorga. Sunt covins ca Herjeu o sa lase incompatibilitatile si interesele deoparte daca va fi numit in CNA, de fapt nu are ce sa lase, e un roman care gandeste ca cei mai multi iar cei multi nu suporta basistii vechi si noi, chiar daca toti si-au schimbat straiele: pnl, pmp, m10, etc

vlad  •  1 aprilie 2015, 19:14

Wow cata ipocrizie la talibanul asta….. ce sa mai, presedintele perfect impartial pentru CNA

Max  •  1 aprilie 2015, 19:18

Dincolo de excesele regretabile de limbaj, pe care nu le aprob, ma vad nevoit sa-i dau dreptate pe fond.

gabidegiulesti  •  1 aprilie 2015, 19:42

Laura Georgescu,Radu Calin Cristea,Rasvan Popescu… Radu Herjeu!!??? Ce e de mirare? Un altul din aceeasi clica pesedista care si-a batut joc de audiovizual, care blocheaza institutia si care face jocul plagiatorului Micky Mouse!

Luca  •  1 aprilie 2015, 19:44

Excelent textul. Multumim ca ni l-ai semnalat.

Asa se lupta cu ticalosii.

victor L  •  1 aprilie 2015, 20:16

Si ce vreti sa ne spuneti?
Puteati aduce citatele de pe burtiera Antenei 3 sau de la portita lui Ghita. Erau la fel.
Si-apoi, pe GSP online citim:
– „Udrea nu a mai putut să tacă. Spune adevărul despre relația ei cu Traian Băsescu” (nu am dat clic sa aflu 😉 )
– ” Credea că NIMENI nu-l aude. Ce a spus BĂSESCU despre soţia lui, Maria: „Vreau să SCAP de ea””
Despre altcineva nu a mai scris Herjeu? atunci e deontolog si s-a luptat cu dictatura 😛
Bravo lui, merita avansat.

brazvan  •  1 aprilie 2015, 20:24

tolo, ce faci tu se numește pâră sau instigare…

bogdan  •  1 aprilie 2015, 20:26

nu pare deloc politically correct, nu-i asa? 🙂

va rog sa recititi, domnule Tolontan, propriile dumneavoastra opinii legate de libertatea de exprimare. Veti gasi acolo raspunsurile la intrebarile nerostite.

aaa, dumneavoastra remarcati de fapt o contradictie intre regula impusa comentariilor si textul postarii? de acord, dar perfect in regula daca luam in calcul subiectul postarii. off, dar nu e politically correct…mda…la asta nu am raspuns…

Alex  •  1 aprilie 2015, 21:30

Sper ca ambele postari au legatura cu 1 aprilie.

Valentin Vasile  •  1 aprilie 2015, 21:44

dificultati pe toate fronturile… http://www.romaniacurata.ro/mai-nesimtitilor-ponta-tariceanu-si-anaf/

Codin  •  1 aprilie 2015, 22:33

Tolo,e ceva greșit in ce scrie Radu ?

dan_  •  1 aprilie 2015, 23:10

o fi totul personal, dar critica nu trebuie sa sune a „ba pe-a ma-tii!”, iar lipsa de consecventa nu se sanctioneaza cu injuraturi. acestea sunt lucruri care tin de sanatatea dezbaterii publice, sanatate de care autorul ‘citat’ de catalin tolontan se va ocupa.

Carol K  •  2 aprilie 2015, 1:02

Omul e o prelungire a propagandei anteniste,se potrivesc la virgula.Ce-ar putea sa faca el la CNA ? Cam ce facea Narcisa pt Basescu el va face pt Ponta si Voiculescu adica nu s-au schimbat decat rolurile scenariul ar ramane acelasi.

dariu  •  2 aprilie 2015, 1:32

am postat o serie de comentarii-test pe blogul tau. drept urmare, comentariile in care te faceam praf cu argumente reale si iti dezmembram postarile propozitie cu propozitie nu au fost acceptate. in schimb, cand am postat contra ta ca un troll sau ca un cretin, evidente rautati si exagerari, comentariile au fost aprobate, ca sa vada lumea cat esti tu de atacat de oameni rau intentionati. sa-ti fie rusine.

pawn  •  2 aprilie 2015, 3:31

ca e prea bland cu individul ala infect care sta alaturi de ceausescu(deocamdata doar la figurat)?
mie asta mi se pare singurul lui pacat. iar sa citezi din…narcisa iorga??!! o basista greu de calificat in cuvinte civilizate… e bine, ti-ai revenit, nea’ tolontan 🙂

talpaiadului  •  2 aprilie 2015, 7:01

Slabut. Noroc ca nu a semnat si Mirela Neag, ca as fi dat vina pe ea, saraca 🙂

Alexandru  •  2 aprilie 2015, 15:14

E doar o versiune indulcita si din care s-au scos cuvintele obscene a ceeace gandesc majoritatea romanilor despre fostul presedinte si acolitii lui.

Stefan  •  2 aprilie 2015, 16:56

Probabil ca de la inaltimea viitoarei functii, cu toate ca si nivelul actualei nu il recomanda, ma gandesc ca nu ar trebui sa aiba opinii politice, si nu numai, pe care sa le expuna atat de abrupt. In cazul in care ii lipseste libertatea de expresie cred ca e liber sa se intoarca la Antene. Asta in caz ca acolo poate sa spuna ce vrea.

Narcisa Iorga  •  2 aprilie 2015, 23:38

@ Un romanas
@ Carol K
Dincolo de șabloanele pe care le folosiți, puteți da și exemple? Sau măcar un exemplu care să vă susțină opinia?
Eu vă asigur că niciodată, pe durata mandatului de șase ani în funcția de membru CNA, nu am emis public vreo opinie politică, nici în scris, nici în emisiuni de televiziune, nici în alte ocazii. Niciodată nu am folosit un limbaj jignitor la adresa nimănui. Niciodată nu am făcut vreo apreciere la adresa vreunui om politic sau la adresa vreunui jurnalist. Referirile mele au fost doar la legislație și la modul în care aceasta a fost respectată de către televiziuni și aplicată de CNA.

mihaitza  •  3 aprilie 2015, 10:38

Pare reactia prompta a unui arivist tipic cand la orizont apare oportunitatea avansarii si,stiind ce le place „sefilor”,plagiatori sau nu,actioneaza cu anticipatie!! Probabil Ponta il va numi instant la conducerea CNA caci il trebuie cineva lipsit de scurpule,gata sa „ocoleasca” R.tv si A3 dar la fel de gata sa „beleasca” Realitatea si B1!! Daca aplicam principiul Herjeu,si el ca si Ponta si ai lor,sunt destinatarii ideali ai aceluiasi mesaj!!

Sorin  •  8 aprilie 2015, 21:37

De când acest Herjeu este „jurnalist”? La ce jurnal a lucrat? Io din câte ştiu, a citit ştiri de pe promptere câţiva ani, atât. Deci a fost cel mult cititor de prompter. Sau, dacă vreţi, televizist, dar în niciun caz jurnalist.

Franjo Glavina  •  1 ianuarie 2018, 9:39

Pentru cei care cred in R Herjeu ------*** Cum se numesc cei ce sustin un regim filo-rus (PSD-ALDE) in Romania? Acum 70 de ani se numeau comunisti. Acum se numesc PSD-isti......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Franjo Glavina  •  1 ianuarie 2018, 11:23

TOLO, tu poti investiga! Prea seamana ideile lui cu cele ale prietenilor de la est! Sub masca de intelectual de clasa se ascunde un om de o calitate indoielnica. Pacat! UN AN BUN ITI DORESC! PLIN DE DEZVALUIRI!

Comentează