asta_vor_oamenii_să_nu_se_mai_întîmple @presidency.ro

Gala Bute: Elena Udrea îi trimitea lui Traian Băsescu, pe emailul de președinte al României, corespondența prin care aproba sigla Mișcării sub care PD-L și UNPR se pregăteau să candideze la ”localele” din 2012

duminică, 8 noiembrie 2015, 10:37

de Mirela Neag și Cătălin Tolontan

A patra zi în care oamenii au ieșit în stradă, vineri, a fost și prima zi în care Înalta Curte de Casație și Justiție a respectat dreptul presei, și al oricărui cetățean, de a consulta dosarul Galei Bute.

Sînt aproape 50 de volume și vom vorbi, pe îndelete, despre ele.

Astăzi, un fapt mărunt dintr-unul dintre tomuri.

În primăvara lui 2012 se pregăteau alegerile locale din 10 iunie.

După manifestațiile de stradă din ianuarie 2012, PD-L decide să renunțe la culoarea portocalie tradițională și să participe altfel în alegeri. Curtează un aliat nou, UNPR, plus alte cîteva partide mai mici, și caută o siglă nouă.

Gabriel Oprea anunță alianța.

Conform ideii venite de la Elena Udrea, în Capitală alianța urma să se numească ”Mișcarea pentru Noul București”. Se caută ceva verde. Și un logo diferit.

Pe 16 martie 2012, la 8:33 PM, Ștefan Lungu le trimite Elenei Udrea și Anei Maria Topoliceanu următorul email intitulat ”versiuni copac”, cu mai multe propuneri de sigle politice, din care să aleagă:

”Am redesenat foarte curat. Oamenii au forță, sînt pozitivi. Ușor de recunoscut, formează copacul, cu siguranță rămîne în cap și poate fi asociat ușor cu O MIȘCARE NOUĂ”.

Elena Udrea îi răspunde lui Ștefan Lungu:

”Îmi place varianta 1. Poți să o pui pe alb? Adică vreau să o văd pe un tricou alb, spre exemplu”.

Cînd îi răspunde lui Lungu, emailul Elenei Udrea arată astfel:

From: Elena Udrea
To: Stefan Lungu
Cc: topoliceanu, kohalmi, cristicalugaru, traianbasescu@presidency.ro, tudorbreazu
Bcc:
Subject: versiuni copac

În martie 2012, persoanele din corespondență ocupau următoarele funcții:

Elena Udrea – președinte PD-L București

Ana Maria Topoliceanu – șefa campaniei electorale la PD-L București

Cristi Călugăru – șef de comunicare la PD-L București

Ștefan Lungu – consilier de imagine al Elenei Udrea

Luminița Kohalmi – consilier de relații cu presa al Elenei Udrea

Tudor Breazu – secretar personal al Elenei Udrea

Traian Băsescu – președintele României

 

miscarea1
În București, Mișcarea n-a mai fost făcută, dar ideea și sigla au fost preluate de unele organizații pentru alegerile locale din țară. Aici, Gheorghe Seculici prezintă pe 23 martie 2012 la Arad copacul drept logo al Mișcării Creștin-Liberale, sursa foto: newsarad.ro

 

Comentarii (67)Adaugă comentariu

mihai  •  8 noiembrie 2015, 10:51

ne-ai omorat cu aceasta descoperire!e de breaking news macar pe a3 cu siguranta!offf..

Cristi  •  8 noiembrie 2015, 10:56

Felicitari, Tolo! Multumim pentru tot ce faci

Steliana  •  8 noiembrie 2015, 11:03

Doamne, ce descoperire! In veci nu voi mai deschide pagini Tolo. Chiar ne crezi prosti?

doina  •  8 noiembrie 2015, 11:16

Multi spalati pe creier! Prea multi! De aceea s a intimplat ceea ce s a intimplat....

paul S  •  8 noiembrie 2015, 11:21

Deci, Basescu nu a fost un presedinte echidistant? Si tinerii astia frumosi, n-au iesit in strada sa-l dea jos? Adevarul e ca, daca era el Presedinte zilele astea, nu erau aceste manifestatii de strada. Stia sa gestioneze situatia. Basescu se ducea la Pionierul, bocea in hohote, se tavalea pe jos de durere printre candele. Isi smulgea parul din cap (ca e doar tragedie serioasa, nu un simplu buhu-buhu, rusine Dinu Patriciu). Ori, buhu-buhu draga Stolo, draga Tolo. De asa Presedinte au nevoie romanii astia, au aratat-o. Acum, nici nu stiu ce le lipseste si ce vor, nu e cine sa le canalizeze emotia uriasa. Pai daca era Basescu... alta viata...

C  •  8 noiembrie 2015, 11:31

pentru cei care considera ca cele scrie in articol sunt o prostie: daca nici acum nu va duce mintea sa vedeti dedesubturile coruptiei, va meritati soarta!

star  •  8 noiembrie 2015, 11:34

Udrea nu mai are curajul sa spuna nimic acum. Basescu se cam chinuie sa se faca auzit. Rusine! Da! Asta nu mai vreau sa vad in Romania!

don  •  8 noiembrie 2015, 11:36

Domnule Tolontan,strada cere eliminarea clasei politice TOATA inclusiv psd,pnl chiar si PC partidul securistului felix ,incep sa cred ca nu este o obsesie sa tot publici articole despre udrea si basescu ci doar urmezi linia trasata de patron ca si antena ,3 rtv nu pot sa cred ca exista doua televiziuni care au doar scop lupta cu o fantoma (basescu) si cu udrea milionara ,mai omule ,ne-am saturat de toata aceasta hazna politica corupta imbogatita peste noapte ,vrem sa scapam de ea intelegi ?

ebalina  •  8 noiembrie 2015, 11:41

mihai si steliana...luati-va de mana si valea in congo unde va e locu..basisti ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

TGC  •  8 noiembrie 2015, 11:50

Wow, apa calda!!!! Singurul presedinte care nu a facut asa ceva a fost Constantinescu...si nu ca nu a vrut, ci pentru ca nu a putut ca era prea slab. Sa fim seriosi, e aberanta treaba asta oricum. Ajunge acolo cu un partid un spate si cu el isi face programul (bun/prost, nu conteaza asta in discutia de fata). Cand o mai aud si p'aia ca Presedintele (oricare ar fi el, nu e vorba de "nume") trebuie sa stea ca o maimuta la Palat si sa faca poze....ooof....vorbim totusi de functia cu cele mai multe voturi in spate.

Holostencu  •  8 noiembrie 2015, 11:52

Pt. Mihai şi Steliana : Da-ți pe Disney , e subtitrat , nu vă mai chinuiți să citiți.

tolo macul  •  8 noiembrie 2015, 11:54

tolo esti jurnalist sau barfitor de radio-shant? te afunzi in mediocritate, tolo.

Geo  •  8 noiembrie 2015, 11:58

@Don Poate nu stiai, dar tolontan e fan basescu de multi ani. S-a disociat oarecum de el numai in momentul in care a ales-o pe udrea in locul lui macovei. Cat despre voiculescu, nu cred ca exista vreun angajat pe lumea asta care sa spuna ca justitia e corecta atunci cand ii baga patronul la puscarie, asa cum a facut-o tolontan. Omul e ca si in afara trustului, cel putin ca opinii..

tudor  •  8 noiembrie 2015, 12:18

D-le Tolontan , apreciez ceia ce faci , dar cred ca ai o obsesie vizavi de E.Udrea. Nu cred ca astfel de articole aduc lamuriri in acest caz. Sa lasam justitia sa-si faca datoria. De asemenea cred ca la ora actuala , este interesant sa vedem de ce nu raspunde nimeni de faptul ca o autostrada sau un stadion , la care cred ca vor platii si nepotii mei , nu sant functionabile.

Cristi  •  8 noiembrie 2015, 12:24

E cam ca in povestea aia cu oul lui Columb, trebuia Tolontane sa iti dea voie ICCJ sa vezi dosarul ''Gala Bute" ca sa iti dai seama de ceea ce au aratat, urland din toti bosogii, colegii tai de trust, ani de zile. Daca urla Nicusor Dan...

florin  •  8 noiembrie 2015, 12:26

Domnule Tolontan, prima fraza din articol va incrimineaza. Deveniti unul dintre cei care instiga la continuarea protestelor si sprijiniti anarhistii. Deci dumneavoastra faceti legatura fortata si fara niciun sens ca brusc vi se recunoaste un drept si ca ar avea legatura cu protestele. Aseara am aflat de la A3 ( 5 minute involuntare) ca protestul a fost pornit de oameni din SRI. 5 minute fara sa vreau de Realitatea imi baga in cap ca ne trebuie un prim-ministru de razboi, dl Gusa spunand ca trebuie decretata stare de razboi neaparat. Dupa alte 5 minute involuntare de Romania TV, am aflat ca DNA si CSM aceeasi mizerie. Pe B1 aflu de la Cristoiu ca binomul conduce Romania. Sa mor daca mai inteleg ceva ? Adica SRI-ul creeaza anarhie, dar DNA si CSM, care bineinteles sunt in cardasie cu ICCJ, vor sa facem ciocu' mic. Pai binomu' nu e SRI si DNA? Ceva nu se leaga!!! Asta e presa in care imi spuneti sa am incredere? (ghilimelele le puneti dvs unde si daca doriti)

Knox  •  8 noiembrie 2015, 12:35

Catalin, poate ai observat si tu ca udrea nu mai are in ultima vreme decat postaci low-cost, adica amatori care scriu cu putin talent si putina convingere :) Vezi @don, @tudor, @steliana..

somebody  •  8 noiembrie 2015, 13:01

De ce te mai obosesti sa ne convingi de un lucru despre care ne-am convins deja demult ?

cetatean interesat de dreptate  •  8 noiembrie 2015, 13:16

O mizerie....... Tolo imi pare rau speli creire... Care-i dezvaluirea??? Intr-un mail pot fi o multime de adrese ?! daca ii scriu acum un mail presedinteli pas inseamna ca-l bag intr-o incurcatura?! Ti s-a parut in regula sforaitul lui Mihalache ? Iohannis nu a fost in nici o incurcatira nu?! Hai ca e prea cusuta cu ata alba... Nu ti s epare si tie ?!dar continui cu obsesia Udrea. Ai obsesii?! Vezi ca e presedinte Iohannis si are si el o gramada de zvonuri la activ.......si o clica politica cel putin la fel de murdara ca cei pe care tu ii bagi pe gat publicului.... Daca asta e dezvaluire scuza-ma are dreptate Udrea este o mizerie acest dosar

Popescu Aurelian  •  8 noiembrie 2015, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

spagatistu  •  8 noiembrie 2015, 13:26

Dragă Tolo Dupa logica ta, emailurile trimise direct lui Voiculescu &Sarbu te fac complice la evaziune, spălare de bani etc. Asta'i mai degrabă o dovadă de pupincurism din parte elenei, care a simțit nevoia sa'ladauge și pe basescu intr-o chestie de 2 lei. Poza cu tricoul alb al pmp, pe cand era presedinte, de la Neptun, este un lucru mult mai grav decât faptul ca a fost pus în Cc la un email despre o siglă.

vasi  •  8 noiembrie 2015, 13:40

[email protected] in cc: ii dadeau valoare lui Udrea. Asa s-a folosit *** de toti cei care-i pupau mana . Toti roiau in jurul ei ***... Cat de jalnici sunt toti acum... Afara cu ei....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Popescu Aurelian  •  8 noiembrie 2015, 13:44

Va multumim domnule Tolontan ca scoateti adevărul la iveală!!! P.s. Sunt curios dacă acest comentariu va fi publicat. Cei sau cel care a moderat comentariul meu anterior stie de ce....

cristian  •  8 noiembrie 2015, 13:56

ce ne-am face noi fara tolo si antena 3.. cine ar mai intretine lupta impotriva "basismului".. Eu doar de al dreacu o sa votez elena udrea, pur si simplu de al dreacu. Hai elenus!

aladyn  •  8 noiembrie 2015, 13:58

Acesta nu este nici articol, nici comentariu, nici dezvaluire, nici nimic...In ce cheie ar trebui citit ? Ca udrea facea alianta cu unpr? ca punea o sigla? nu inteleg-aceasta adunatura de cuvinte nu poate sa fie decat un ordin de la a3-felix sau e o mare obsesie pe care o are autorul cu udrea-alta explicatie nu am. Din punctul meu de vedere udrea *** care s-a infiltrat , nu stiu cum, prin politica. Acum plateste. F bine. Basescu , cu bune si rele ramane in istorie presedinte 10 ani de zile. UNPR -un butic, o inventie a catorva soparle care nu au urmarit decat interesul personal-o sa dispara. F bine! Cred ca raul cel mare este cand se dau functii unor oameni total nepregatiti -udrea, oprea, piedone--si ar trebui urgent sa fie chemati la examene f serioase cei cu studii la ff la privat iar daca nu trec sa li se retraga diploma-oricum e strigator la cer , ca cei cu dreptul la privat sa aibe functii in justitie--ne jucam cu vieti omenesti! Sper ca articolul asta sa fie o gluma facuta la o bere de weekend. Nu ne spune nimic nou si nici interesant. Pare pur si simplu un fel de rautate--un fel de fleosc-hai sa dam cu mucii in fasole!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vlad  •  8 noiembrie 2015, 13:59

Sa fac pe avocatul diavolului??? Oricine poate trimite un mail catre presedinte, oricine il poate adauga in cc. Mail-ul in sine nu-l incrimineaza cu absolut nimic, atata timp cat nu este dublat de un mesaj chiar al lui. Ce vreau sa spun este ca nu e normal sa aveti o stire intreaga pt asa ceva.... Trebuia sa sapati mai mult

kkciosuldelahamangia  •  8 noiembrie 2015, 14:00

daca sunteti impartial, poate abordati si banii publici cheltuiti de clubul dinamo condus de barcagista. csa steaua si csm Bucuresti. de ce sunt atacate doar cluburile din tara unde sunt cheltuiti bani ai primariilor ? sau subiectul e tabu ? sunt politicieni cu probleme si prejudicii mult mai mari aduse statului despre care nu scrieti nimic.

Knox  •  8 noiembrie 2015, 14:02

Vezi Catalin.. cum ai scris de udrea, cum s-a spart iar teava de postaci.. iti dai seama cu ce bani grei sunt platiti astia, daca si in asemenea momente mai au tupeul sa se manifeste..

mihalachimarinel  •  8 noiembrie 2015, 14:12

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihalachimarinel  •  8 noiembrie 2015, 14:14

strada nu te vrea..

mihalachimarinel  •  8 noiembrie 2015, 14:18

taci si lasa pe ceilalti care nu au vechimea ta in spaga...

ciobanu-mioritic  •  8 noiembrie 2015, 14:21

1. Tolo, mai cu frână, sperii ţaţele! 2. Voiculescu îşi merită ŞI anii, ŞI banii, e muuult mai hoţ ca noi. Năstase a scăpat prea uşor. Dar nu-i timpul pierdut. 3. În 4-8 ani, ŞI Udrea o să-şi capete diploma de "capacitate". 4. Pe lângă situaţia GENERALĂ mizerabilă , îmi aduceţi IAR aminte că şi agramatismul unor scriitori de comentarii e revoltător . 5. Bă, *** de asta e ţara în "cocoa", pentru că vă uitaţi în burta altora - voi neavând nimic în căpăţână. Da, aproape jumătate din naţiune ştie să convertească sunete în text, dar e mai bine să fie izolată până se vindecă. 6. SCHIMBAREA LUMII ÎNCEPE CU TINE şi NU de la tine încolo! Dacă ştii că ai tras chiulul la şcoală, nu-ţi mai lua iPhone, ***, ia-ţi căruţă să scoţi şi tu un ban şi să plăteşti TVA (impozit pe circulaţia mărfurilor), că tehnica modernă te dă în vileag că eşti un prost aclimatizat la oraş. - Acuma, fuga marş la DEX, benoclaţi-vă pe scrierile voastre şi, pe viitor, până când terminaţi cursurile *** la FF (Fără Frecvenţă) - TĂCEŢI DREACU'! - Ulterior, auto-verificaţi-vă textele de lokum pe care le daţi pe web, altfel vă vor râde prin la spate ăi cu patru clase, mai proşti ca voi, dar care se auto-verifică.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bubucul  •  8 noiembrie 2015, 14:24

Domnule Tolontan vă mulțumesc pentru articol! Vreau să vă spun că vă citesc și mă bucur că există cineva care face această muncă, atât cercetare cât și informare. Aș avea, însă, o întrebare la dvs.: Nu credeți că soluția primă și urgentă pentru Romania ar fi renunțarea la serviciile secrete? Eu sunt convins că sunt MULT prea multe, și -mai ales- că ele (de fapt Ei!) conduc țara noastră. Ne tot concentrăm să schimbăm politicieni și corupți, dar, de fapt, noi avem de-a face cu un Întreg Sistem Corupt, foarte bine pus la punct, care are rădăcini atât de adânci și atâtea variante de rezervă, încât te apucă deznădejdea!

fero  •  8 noiembrie 2015, 14:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihai  •  8 noiembrie 2015, 14:30

nu , acum fara misto, chioru' se pozeaza la neptun in tricou cu pmp si acum vine tolo cu dezvaluirea ca primea mail de la udrea legat de sigla pmp.da-i inainte, tolo,esti meserias!nu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  8 noiembrie 2015, 14:32

@aladyn: nu spunem noi nimanui in ce cheie sa citeasca. Fiecare e liber sa interpreteze cum doreste. Cine crede ca e normal ca un presedinte sa fie consultat la designul logo-ului unei miscari politice, o poate face linistit. Cine crede ca alta e treaba presedintelui, e liber sa se fie intrigat. Noua ni s-a parut un detaliu interesant, din acela care povesteste multe despre un sistem de lucru al statului roman. Cine crede ca e o prostie, e dreptul lui. Cam asta facem noi, jurnalistii, publicam ceea ce-i deranjeaza pe unii, ceea ce altii considera relevant, iar altii spun ca nu merita publicat.

1_utilizator  •  8 noiembrie 2015, 14:35

Bravo, Tolo! Daca toate dosarele ar fi urmarite de media asa cum urmariti voi dosarul Galei Bute lucrurile ar fi mult mai clare pt. multi dintre noi. Oricum toata echipa Udrea+PDL traieste din "timp imprumutat" dupa cum se vede din ultimele convocari la parchet (Flutur, Boagiu, Oltean, Blaga). 4 milioane de dolari sunt bani multi, sigur nu s-au mutat toti cu gentile, or fi pe undeva niste facturi de geci, galeti, cizme, publicitate, etc si un procuror obstinat sa le gaseasca. Din studiile facute la vremea respectiva este de notorietate publica faptul ca adevaratele costuri ale campaniei au fost de 5 (cinci) ori mai mari decat declara partidele (toate partidele).

Mimi  •  8 noiembrie 2015, 14:39

O singura intrebare esentiala: *** Cu multomiri anticipate.......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

stan  •  8 noiembrie 2015, 14:39

"A patra zi în care oamenii au ieșit în stradă, vineri, a fost și prima zi în care Înalta Curte de Casație și Justiție a respectat dreptul presei, și al oricărui cetățean, de a consulta dosarul Galei Bute." Adica vrei sa zici ca de aia au iesit oamenii in strada , pentru ca slugile lui Felix sa poate consulta dosarul cu pricina . Tolontane , mai du-te inca o data in strada si vezi ce striga aia . Ai dus profesia de ziarist pana la nivel de lupta in mocirla .

brod  •  8 noiembrie 2015, 14:48

multe-nainte! ca să vezi, ce bine ascunse sunt niște mici, dar importante detalii. și dracul, tot acolo, în detalii, se ascunde! pentru cine știe să caute, să găsească, să priceapă... pentru cel care semnează „mihai” și persiflează informația -hai să nu-l luăm în serios, că-i ziua lui....și a socrului lui Duda. dar oamenii inteligenți (majoritatea celor din stradă) au înțeles, de mult, cum e cu complitățile și alianțele, cu soluțiile morale, imorale, umorale...

don  •  8 noiembrie 2015, 15:19

Pt knox,*** eu nu sint postac ca tine sau bugetar platit ca nu am timp de pierdut timp pe net si nici *** comunist de genul tau sau fanul lui elena udrea pe vremea lui ceausescu dadeam cu subsemnatul la securitate *** si tu ma faci postac !*** familia mea a avut de suferit din cauza unuia ca voiculescu securistul *** si nu i-am agreat niciodata pe basescu sau udrea dar voi de la haznaua 3 ii categorisiti pe toti basisti care au alta opinie decat a voastra securisti *** si bai comunistule nu o iubim pe udrea ,de ce tolontan nu scrie si despre hotii ceilalti gen psd ,pnl,pc ,unpr ,ppd ,prm etc ?Poti ba securistule sa raspunzi ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

micutu  •  8 noiembrie 2015, 15:24

***A inteles ca daca provine din securitate e oportun sa ne plictiseasca inca o data diseara daca se trezeste cupovesti marinaresti***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

micutu  •  8 noiembrie 2015, 15:28

Si nu intelege ca drracului tre sa plece...

geo  •  8 noiembrie 2015, 15:41

Cataline, sunt fan Basescu, cu bune si rele este singurul politician adevarat pe care l-a avut romania de la revolutie incoace, au recunoscut pana si adversarii politici. Dar sunt convins ca daca Basescu era prins cu ceva, acum era la puscarie, nimic nu i-ar fi oprit pe unealta Nitu/ Ponta sa nu-l infunde, cred ca au cautat sub fiecare piatra si au rasfoit fiecare hartie, doar au avut puterea totala vreo 3 ani. Ca mai veniti voi si mai bagati cate un articol aici sa va mai citeasca oamenii si sa mai faceti un pic agitatie, e dreptul vostru, daca aveti dovezi negru pe alb dece nu ne spuneti si noua sa le vedem, iar daca e vinovat sa se duca la puscarie. In ciuda faptului ca facea agitatie si-si demola adversarii politici( unii pe drept cuvant fiind profund corupti) omul a stiut sa stea deoparte si sa se pozitioneze fata de coruptie, de-aia nu l-au prins cu nimic. Si nu cred ca Elena Udrea a furat MAI MULT decat au furat toti ceilalti care au fost inainte sau dupa ea, doar ca , din diverse motive, au demolat-o doar pe ea si au dat-o exemplu. Se fura sistemic, acel 10 la suta deturnare de fonduri din contracte se practica de ani de zile pe la toate ministerele .

perplexul  •  8 noiembrie 2015, 15:45

Articol tendențios: 1. Nu văd care ar fi relevanta mailului despre care vorbiți in articol, in contextul dosarului Gala Bute 2. Nu îmi dau seama care este stirea: ca il informa Udrea pe Basescu ce se mai întâmpla la partid? Va spun un secret: ulterior, Basescu s-a implicat in crearea PMP si nu s-a ascuns deloc. 3. Cei care au mai transmis mailuri (va includ aici si pe dvs. dl. Tolontan), știu ca mesajele pot fi transmise din greșeala către alți destinatari: ex. dacă ar fi vrut sa il treacă pe Traian Ungureanu dar pe autocompletare ar fi fost preluată adresa lui Basescu si Lenuta nu ar fi observat acest lucru...

1_utilizator  •  8 noiembrie 2015, 15:58

Sau lui Mircea Basescu....la [email protected]. Scuze, n-am putut sa ma abtin. In mod evident Presedintele cu intelegerea si curtoazia lui ar fi semnalat greseala. Mai trebuie citit dosarul....

micutu  •  8 noiembrie 2015, 16:06

Clasa politica toxinfectie securistica -caut urgent antidot monarhic cautati piata!

don  •  8 noiembrie 2015, 17:10

Domnule Tolontan,intre timp *** 3 si rtv si-au reluat iar tiradele impotriva lui basescu ,este incredibil atatia tineri morti iar astia o lalalie cu basescu cica astea sint televiziuni de stiri !Poate nu ar strica pe langa desfiintarea partidelor sa se treaca si inchiderea posturilor patronate de politicieni gen A3,B1,realitatea ,rtv adevarate haznale puturoase facute doar pentru atacuri la persoana.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan  •  8 noiembrie 2015, 17:11

Domnule Tolontan,strada cere eliminarea clasei politice TOATA inclusiv psd,pnl chiar si PC partidul securistului felix ,incep sa cred ca nu este o obsesie sa tot publici articole despre udrea si basescu ci doar urmezi linia trasata de patron ca si antena ,3 rtv nu pot sa cred ca exista doua televiziuni care au doar scop lupta cu o fantoma (basescu) si cu udrea milionara ,mai omule ,ne-am saturat de toata aceasta hazna politica corupta imbogatita peste noapte ,vrem sa scapam de ea intelegi ?

bella  •  8 noiembrie 2015, 18:43

bai, tolontane! *** ai devenit penibil, tu un slugoi la un puscarias sa tooooot vorbesti de alti penali, dar mai ales de udrea. ai devenit mistoul fb! chiar daca nu publici mesajul, macar citeste l tu si apuca te *** de articole de sport!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează