Jurnaliști din Radio România acuză conducerea că îi obligă să ducă pe post o campanie împotriva schimbării legii care-i guvernează! SRR oficial: ”La noi nu există cenzură”

”Sîntem supuși unor acte repetate de cenzură”, s-au plîns ei, indicîndu-i de directorul general Ovidiu Miculescu și pe șefii știrilor

miercuri, 16 martie 2016, 11:19

UPDATE: În urma sesizării CJI, CNA va lua în discuție săptămîna viitoare situația de la Radio România.

UPDATE: SRR a oferit un răspuns oficial, în care susține că ”La Radio România nu există cenzură. Radioul public funcţionează, ca orice instituţie media, după proceduri editoriale corect implementate şi riguros respectate”. Radio România spune că ”În toate dezbaterile găzduite de posturile Radio România dar şi în ştirile difuzate, referitoare la modificarea Legii 41, realizatorii Radio România au asigurat echidistanţa şi imparţialitatea, libertatea de exprimare a tuturor opiniilor, pentru corecta informare a milioanelor de ascultători pe care radioul public îi are în fiecare zi”. Răspunsul integral la finalul articolului.

UPDATE: Pagina de media a cules exemple de știri și materiale ale acestei campanii, derulate de Radio România.

UPDATE: Prima reacție a conducerii a venit de la unul dintre șefii Radio România care a rugat însă să nu îi fie devoalat numele: „Nu este vorba de nicio cenzură, nu a intervenit nimeni acolo. Radioul s-a apărat însă în fața unei lege schimbate pe genunchi, de fapt o intervenție brutală în activitatea sa”.

„Sîntem puși să citim pe post știri împotriva modificării legii TVR și a Radioului, pentru că șefii noștri doresc ca lucrurile să rămînă așa cum sînt și ei să-și păstreze funcțiile și puterea”, au susținut aseară mai mulți jurnaliști din radioul public.

Intervenția lor, în cascadă, a avut loc la o dezbatere Frontline despre problemele din media publică, dialog care a avut loc marți, la Centrul Ceh din București.

Rînd pe rînd, jurnaliștii s-au ridicat în picioare, în sala unde erau cîteva zeci de persoane: ”Dacă vorbim despre cenzură, o să vă povestim ceva clar. De două săptămîni, postul unde lucrăm desfășoară o violentă campanie împotriva modificării legii, doar pentru ca lucrurile să nu se schimbe la Radio România! Conducerea ne-a obligat să invităm la emisiuni sau să cităm pe post numai persoane care sînt împotriva schimbării”.

Jurnaliștii nu indicau o campanie publicitară sau de PR, ci o intervenție în editorial.  

Dezbaterea a fostr transmisă online.

Unul dintre ziariști a oferit și un exemplu: ”O colegă de-a mea, care prezenta buletinul de știri, a primit pe hîrtie o știre care nu îndeplinea standardele noastre. Nu exista nici o sursă citată. Era o știre împotriva schimbării legii. Crainica s-a dus la șeful ei direct, reclamîndu-i aceste lucruri. Iar el i-a spus: Întoarce-te și citește-o fix așa cum e!”.

Mai mulți dintre angajații Radio România Actualități au precizat că vorbesc în virtutea legii avertizorului în interes public, 571 din 2004, care protejează angajații care sesizează ilegalități în cadrul instituțiilor publice.

Aflat pe un scaun în fața lor, Alexandru Rusu, și el angajat la SRR, i-a completat, spunînd că acesta este stilul lui Ovidiu Miculescu, ”totul la Radio fiind un joc de putere, pe mai multe paliere. Oamenii care conduc radioul se ascund după rezultatele contabile și astfel scapă de orice dezbatere publică deși despre felul în care e tratată libertatea de expresie colegii mei v-au spus ce era de spus”.

Ieri, schimbarea legii propusă de PSD prin senatorul Georgică Severin  a fost respinsă în Comisia de Cultură a Camerei Deputaților și urmează votul în plen.

Prezentă în sală, Ioana Avădani,  de la Centrul pentru Jurnalism Independent, a spus că va sesiza CNA pentru că, dacă lucrurile se confirmă, ”ele reprezintă o încălcare a legii”. 

Sunat repetat în această dimineață, Ovidiu Miculescu, președinte și director general al radioului public, nu a putut fi contactat ca să comenteze afirmațiile ziariștilor SRR. ”E în afara țării”, a sunat răspunsul șefei de cabinet.

Nicu Popescu, unul dintre dintre șefii editoriali de la Radio România Actualități, n-a putut fi nici el contactat.

Singurul din conducere care a răspuns a fost Cristian Savu, directorul de marketing al SRR, care a solicitat întrebările în scris ”pentru că acestea sunt procedurile. Nu știm despre ce e vorba, dar vă vom oferi o reacție cât putem de repede de la cei de la Actualități.”

Răspunsurile la acuzațiile de cenzură la adresa conducerii vor fi publicate în momentul în care Radio România le va elabora și comunica.

tolo

 

Comentarii (95)Adaugă comentariu

Adriana Tudorache  •  17 martie 2016, 14:49

@ Gerorge Tigau Va referiti la propaganda desantata pe care o practicati de ani de zile, impreuna cu echipa de "profesionisti" si "destepti", pentru a "controla" o majoritate terorizata, hartuita si demotivata? Imi este neclar... Poate despre alt gen de cenzura ar trebui sa vorbiti mai mult si mai natural. Care este scopul acestui gen de cenzura? Trebuie mentinuti in functii? Faptul ca o fosta directoare, actualmente consiler, condamnata definitiv pentru chestiuni penale, continua sa ia decizii si sa managerieze zeci de activitati si proiecte este o forma de cenzura? Faptul ca aproape toti directorii si consilierii au fost declarati incompatibili dar au continuat sa managerieze va spune ceva? Vorbim si despre cenzura si formele ei perfide... Despre autoritate si integritate morala ne puteti spune ceva? Despre cultura organizationala, valori, libertati, drepturi, respect, bun-simt? Aici suntem.

Pavlov  •  17 martie 2016, 15:23

Sunt mahnit ca radioul public a ajuns la cheremul unor gasti de interese. De la Bucuresti, la Cluj, Iasi si Resita, radioul public a incaput pe mana unor personaje dubioase. Nu mai vorbesc de Radio Chisinau! La Iasi sunt doi manageri pe functie, unul agreat de Miculescu, celalalt repus in drepturi de justitie. La Cluj, radioul e pastorit de un plagiator dovedit, la Resita e o duduie care se pare ca are doar calitati carnale dobandite departe de bancile scolii. In Bucuresti, sindicatul Balaci se lauda ca a injumatatit castigurile salariatilor si striga ca nu ne dam noi seama ca ne e mai bine! S-au taiat acordurile, cheltuielile de productie samd. S-a incheiat un contract pagubos pentru telefonie care trebuie schimbat. Daca spui ceva, te trimite la Puscas sa-ţi arate realiyarile contabile de parca valoarea si calitatea publicistica s-a mutat la contabilitate. Da, exista surplus financiar, dar el e realizat din taieri nejustificate de productie. S-a renuntat la corespondenti externi, in Spania, de exemplu, unde exista o mare comunitate de romani. Sunt preferate subiectele usoare care nu necesita cheltuieli de deplasare. Daca te revolti intrii in Consiliul de Onoare pe principiul "il dam afara acum si scapam de el, chiar daca peste doi ani castiga procesul si se intoarce in institutie". Asa se intampla la Timisoara unde managerul Mihai Anghel a trebuit judecat pentru ca a facut plangere prealabila la Camera Deputatilor. In comisie era managerul de la Resita care se lauda ca va fi numita interimar in locul lui Anghel si va conduce doua studiouri. Intre noi fie vorba, Radio Resita nu e regional ci studiou local ce apartine de Radio Timisoara. Asa e in Legea 41 care provoaca aceasta turbulenta! Se conduce prin teroare, manipulare si tipete repetate. In studiourile teritoriale multi si-au dat demisiile fara sa mai spere ca se schimba ceva. De fapt, asta e marea drama: frica de schimbare! A actualei conduceri care foloseste canalele publice pentru propriile interese. Exista cenzura si exista manipulare. Contractele de munca sant incheiate pe durata determinata tocmai pentru a nu putea sa spui ceva, iar salariatii din aceasta pozitie sunt exploatati 14 ore pe zi. Iesiri in teren nu se fac, dar se deconteaza cheltuieli de lux pentru managerii preferati. Sunt multe de spus... Cel mai tare ma doare pozitia jurnalistilor din radio care, in loc sa fie solidari cu colegii din TVR, sunt obligati, de frica, sa-i huleasca. Asta nu e solidaritate de breaslă!

Elman  •  17 martie 2016, 15:55

Miculescu este parte a trupei de soc cu care Ponta dorea sa controleze presa. Din echipa aceasta face parte si Laura Georgescu sefa CNA, prinsa ca inventa nereguli pentru amendarea posturilor care nu faceau jocul gastii. Iata si un interviu din 2003 cu Rodica Culcer obligata sa plece de la Europa FM. Ghici din cauza cui? Capital: Care au fost motivele demisiei dvs.? Rodica Culcer: Este vorba de presiuni de ordin politic exercitate de echipa de manageri de la Europa FM. Este o echipa care, cred eu, nu prea intelege ce inseamna presa, ce inseamna informatia obiectiva si impartiala. N-am fost ostili intereselor economice ale Grupului Lagardere in Romania (proprietarul Europa FM prin intermediul companiei EDI Romania - nota redactiei), desi managerii radioului ne-au spus de mai multe ori ca trebuie sa sprijinim interesele grupului si nu trebuie sa-i suparam pe guvernanti. Capital: Cand a inceput presiunea managementului asupra departamentului de stiri? Rodica Culcer: In urma cu un an, cand s-a schimbat echipa manageriala. Dan Ghibernea a plecat ambasador la Londra, si in locul sau a venit Ilie Nastase (presedintele EDI Romania - nota redactiei). El a incercat, la un moment dat, sa mai tempereze zelul managerilor pe care el i-a numit, dar nu a reusit. Ilie Nastase a delegat atributiile sale administrative, de marketing si PR catre Cristina Zegheru (directoare la Regie Radio Music Bucuresti, compania de vanzari publicitate pentru Europa FM - nota redactiei) si responsabilitatile de stiri, programe, muzica si tehnica lui Ovidiu Miculescu (vicepresedinte EDI Romania). La inceput, a fost o perioada de tatonari, dar relatiile cu ei au fost foarte tensionate. Prima problema care s-a pus a fost, hai sa reducem schema!, hai sa reducem salariile!, hai sa facem tot felul de lucruri cu care nu eram de acord! Am cazut la pace pana la urma si am ajuns sa avem un echilibru. Prin toamna au inceput unele presiuni legate de clanul Marian Oprisan, care nu putea fi atacat. De asemenea, ni s-a cerut promovarea unor personaje, pe care eu nu consideram ca trebuie promovate. Capital: Cine se amesteca in politica editoriala a postului?  Rodica Culcer: Ovidiu Miculescu imi cerea aceste lucruri, cu el discutam, n-are rost sa fac speculatii cine ii cerea sa faca aceste presiuni. Mai negociam, mai lasam de la mine, si daca era sa facem interviul cu persoana respectiva, il faceam in termenii nostri, ofensiv. Lucrurile au ajuns mai tensionate dupa Anul Nou. Ovidiu Miculescu ii suna peste capul meu pe reporteri si crainici, venea dimineata si decidea ce trebuie si ce nu trebuie sa intre la "Revista Presei", fara sa vorbeasca cu mine. O perioada am lasat sa treaca de la mine, sa vad pana unde poate sa mearga. Capital: In ce imprejurari v-ati dat demisia? Rodica Culcer: Dupa meciul cu Danemarca, ne-am ocupat de subiectul gazonului de pe Stadionul National si de istoricul contractului Adrian Oprisan. S-a ajuns intr-un moment in care primul-ministru se pronunta asupra anchetarii contractului Oprisan, intr-un insert vocal care anunta pe post subiectul stirilor de la ora 18. Imediat dupa acest insert, Ovidiu Miculescu l-a sunat pe redactorul-sef si i-a cerut sa nu dea subiectul, dar noi l-am dat. Intr-adevar, a fost un act de insubordonare, dar mie mi s-a parut ca este corect fata de ascultatori. A doua zi, Ovidiu Miculescu mi-a spus ca se face o restructurare, desfiintandu-se postul lui Cosmin Prelipceanu. Atunci i-am spus ca daca face acest lucru fara sa discuta cu mine absolut deloc, sunt nevoita sa demisionez. Nu pot sa mai am o autoritate in redactie si nu sunt dispusa sa fiu o mazeta, doar pentru un salariu bun. S-a solidarizat cu noi Nadina Forga, redactor-prezentator. Eu cred ca a fost o actiune in forta a echipei manageriale de a ma indeparta.

George Tigau  •  17 martie 2016, 16:11

@Adriana Tudorache Echipa de "profesionisti" si "destepti" nu controleaza o majoritate, ci este o majoritate. Asta e sansa radioului public, ca uscaturile sunt in minoritate. Habar n-am daca o fosta directoare condamnata este manager in continuare, dar daca e adevarat si este ilegal va rog sa apelati la institutiile statului de drept si se va face lumina. Vad ca e posibil ca un condamnat definitiv sa fie sef de partid, deci nu m-ar mira nimic, doar ca nu vad legatura cu absurdele acuzatii de cenzura intr-o institutie cu atat de multi jurnalisti onesti. Daca sunt directori declarati incompatibili prin decizii judecatoresti definitive si isi continua activitatea cred ca e o incalcare a legii, dar nu stiu de existenta unor astfel de situatii. Daca aveti exemple concrete, nu cred ca va impiedica nimeni sa le detaliati in acest spatiu, daca altfel va simtiti "terorizata". Mai e doar un pas pana sa il acuzati si pe Catalin Tolontan de cenzura. :)

emilian  •  17 martie 2016, 16:44

Astazi am tot citit comentariile facute la acest material. Sunt foarte interesante. Daca pana ieri la pranz era o doamna care facuse un scut in jurul lui Miculescu, astazi era deja amintire. Ce am remarcat in afara ca avea un venit astronomic si de neimaginat de la radioul public, era faptul ca spunea ca munceste 24 din 24 de ore. Doamna Cerasela Radulescu, va spun ca un biet muncitor, nu mai munciti daca nu va convine! Renuntati! O asa jurnalista sigur gaseste ceva in privat!Si inca ceva, legea este de partea dumneavoastra: reclamatil pe Ovidiu Miculescu la ITM ca va exploateaza ( numai daca ceeace ati spus ieri este adevarat!). Nu stiu daca va da si bonuri de masa, dar sa munciti si sa faceti 24 de ore de materiale si emisie tocmai la Bruxelles e clar ca meritati si mai mult decat 150 milioane de lei pe luna, pe langa banii chirie, intretinere si altele. Zau asa, apelati la Sindicatul Liber, ca am vazut ca sunteti buna prietena cu Nicoleta Balaci si faceti o sesizare la ITM sa scapati de povara la care va supune Ovidiu Miculescu. Cu respectul cuvenit, va doresc viata lunga.

Arsene  •  17 martie 2016, 17:14

sa ii intrebe cineva pe manageri despre cum s-au implicat in manipularea campaniei in urma carora cuplul *** balaci&doros au ajuns reprezentantii salariatilor in consiliul de administratie. iar pe salariati sa ii intrebe cum au fost terorizati si fortati sa voteze cu cei doi. de aceea se tem acum si se agita in asa mare fel pentru ca stiu ca dupa tot raul pe care l-au facut colegilor, nici *** nu ii mai voteaza sa mai prinda un loc in consiliu de administratie. speram sa auzim cat mai curand ca e gata noul sindicat care va apare in radio sa scapam odata de *** acestia care sunt orice numai radio romania nu.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Advantix  •  17 martie 2016, 17:42

@Pavlov Daca sub numele de Pavlov s-ar ascunde chiar Mihai Anghel, atunci acest laudatio la adresa managerului de la Radio Timisoara ar avea sens. Altfel, nu inteleg cum sa ridici in slavi pe cineva care in dispret total fata de banii cetatenilor a incheiat un contract de drepturi de autor cu partenera de viata si pentru aceasta contopire a utilului cu placutul este cercetat penal, la solicitarea reprezentantilor societatii pagubite, adica SRR. Ramane sa se pronunte justitia, dar daca un manager se simte terorizat pentru ca nu mai poate sa isi angajeze sotia, cred ca e un lucru minunat. Felicitari domnului de la Controlul Intern care a descoperit aceste grozavii de la Radio Timisoara si felicitari SRR pentru ca a sesizat organele de cercetare penala. Aceasta institutie se curata de hoti si de taietori de frunza la caini, dar in perioada deparazitarii striga de mama focului. @Pavlov Spune-ne si noua un act de cenzura la Radio Romania, dar te rog sa eviti generalizarile. Spune-ne si noua cine munceste 14 ore pe zi si cine ii da dispozitii in contradictie cu prevederile CCM si ale Codului Muncii? Astept cu nerabdare exemplele concrete si promit sa verific situatia cu pricina. Mi-e teama, insa, ca nu poti sa imi oferi sansa de a avea putina activitate jurnalistica de investigatie in directia anuntata.

zoe coman  •  17 martie 2016, 17:42

Domnule Arsene, chiar interesant ce spuneti! Am auzit ca in tara, managerii de tritoriale, campioni Resita si Clujul!, faceau propaganda sindicala. Spuneau colegilor ca daca nu se inscriu in Sindicatul Liber, de unde incepusera sa plece oameni, nu va mai avea cine sa lupte pentru interesele lor. Nu am mai auzit asa ceva. nicaieri unde am lucrat. Un manager sa fie umar la umar cu liderul de sindicat. Dar, ce sindicat...

platitor de taxe  •  17 martie 2016, 17:51

Oganizatorii campaniei trebuie sa raspunda la unele intrebari: 1 la dezbaterile despre modificarea legii de cate ori au fost invitati in studio si cei care sprijina schimbarea aceasta 2 a fost invitat macar o data macar prin telefon initiatorul modificarii adica senatorul severin. Daca nu aceea nu e dezbatere, ci e prosteala si propaganda.

istodor  •  17 martie 2016, 18:17

EXCELENTA explicatia domnului Manolescu privind adevaratele motivelor pt care se duce aceasta campanie, la radio: http://adevarul.ro/news/societate/radioul-public-stamba-1_56e2e56d5ab6550cb8be174d/index.html PS: Cei care lucreaza in radio, la Bucuresti, chiar n-au sesizat comentariile domnului Radu Dobritoiu?????Marele MEMBRU al CD care judeca si in Consiliul de Onoare????? Traiasca lingaii!!!!

Nini  •  17 martie 2016, 18:33

Ceva se intampla de au ragusit goarnele! Nimeni nu mai e Radio Romania? Nimeni nu mai distruge Radioul? Asa dintr-o data? Sau au inteles ca lupta pentru salvarea preaiubitului conducator e pierduta si ostirea e tot mai mica in ciuda eforturilor disperate de a cere likeuri si share. Balaci si cei cativa de pe langa tine! Rusine sa va fie cu actiunile voastre sindicale de a va salva stapanul. V-a venit randul sa platiti pentru minciuni si pentru slugarnicia pe care o practicati deja fara jena!

toto  •  17 martie 2016, 19:14

Dobritoiu?alaturi de Balaci, uneltele mizerabile ale conducerii. Oameni care au muscat mana care i-a hrănit. La fel vor face și acum. Mizerabili!

Ionut  •  17 martie 2016, 19:52

Se impun cu rapiditate 2 demisii: Miculescu Ovidiu si Balaci Nicoleta. Poate cineva care se pricepe va face un cont de facebook cu numele Radio Romania Trezeste-te sa discutam acolo despre ce putem face daca cei 2 nu pleaca. In birouri si pe holuri suntem urmariti si stim cu totii asta. Cine casca gura sau spune ceva impotriva regimului, suporta consecintele iar cazuri sunt destule. Acum ar trebui sa ne mobilizam cu totii pentru a inlatura dictatura acestor 2 oameni care se lauda cu rezultate economice negociate de ei pe spinarea noastra, a celor cu salarii mizerabile. Multumim Tolo pentru implicare. Iata ca aici, cu ajutorul tau putem si noi sa ne manifestam.

Horia  •  17 martie 2016, 21:46

@ George Tigau Stimate domn, cum adica... n-aveti habar ca doamna infractoare, condamanta definitiv la un an cu suspendare, e in continuare la butoane? Cine va crede? Va spun eu daca nu stiti... este un pic plecata in tari indepartate. Poate va documentati si ne spuneti si in ce calitate a plecat acolo, in ce scop si care este bugetul acestei deplasari? Cine suporta cheltuiala? Radio Romania? Platitorul de taxe si impozite suporta o infractoare condamnata definitiv ca aceasta sa mearga in delegatie? Pe cine reprezinta? Pana va documentati dvs. va reamintim faptul, de bun-simt, ca un manager trebuie sa fie, in primul rand, un exemplu de probitate si ca asupra lui nu trebuie sa planeze vreun soi de suspiciune. Restul sunt vorbe si incercari disperate, din partea dvs. si a colegilor de gasca, de a ascunde si manipula adevarul. Stiti foarte bine ce vrem, noi cei putini si "uscaturi". Vrem manageri si lideri fara cusur! Pentru ca asa trebuie sa functioneze o institutie de talia si anvergura radioului public. De aia ne platesc ascultatorii si de aia suntem cei mai buni. Nu vrem fosti securisti ceausisti, nu vrem infractori dovediti si condamnati, nu vrem incompatibili, nu vrem conflicte de interese, nu vrem lideri sindicali prieteni cu patronul OM. In alta ordine de idei nu cred ca exista vreun lider de partid condamnat definitiv. Pe cel care este momentan doar condamnat il folositi ca justificare pentru a tine toti incompatibilii si cercetatii penal in functii? Cat despre dovezi, nu vorbe, vizitati siturile instantelor de judecata....material pentru cel putin trei ani de anchete jurnalistice. Pe dl Tolontan nu putem sa-l acuzam de nimic, chiar este jurnalist.

SRR Trezeste-te  •  17 martie 2016, 22:53

Domnul George Tigau o sa va raspunda maine dimineata, ca in seara asta a avut emisiune de la ora 21. Ati ghicit este vorba de DOBRITOIU. Totusi au si ei dreptul la opinie chiar daca si-au batut joc de noi sistematic timp de 3 ani.

George Tigau  •  18 martie 2016, 2:12

@Horia Fara sa parasim subiectul discutiei, acuzatiile absurde referitoare la cenzura, va aduc la cunostina ca m-am documentat: doamna cu pricina, Oltea Parau, fost manager la Centrul Cultural Media a fost destituita din functie de Ovidiu Miculescu, PDG pe care il antipatizati atat de mult si n-am nicio o problema cu asta. Pot sa inteleg ca nu il iubiti pe Ovidiu Miculescu, deoarece nici eu nu ma declar sedus, dar cred ca directorul oricarei institutii nu trebuie sa fie castigatorul unui concurs de popularitate. Oltea Parau este in prezent salariat cu functie de executie, deci nu ocupa o functie de conducere cum s-a afirmat, in mod eronat. Discutia era, insa, despre cenzura si ce putea sa cenzureze fostul manager de la Centrul Cultural si Orchestrele Radio, o trompeta sau o vioara? E penibil. Daca e ceva ilegal in mentinerea doamnei pe functie de executie sau in efectuarea unor deplasari in strainatate, va rog sa ne comunicati si noua, care este legea incalcata si, pentru rigoare, indicati si paragraful. Nu doresc sa ascund adevarul, ci sa-l scot la suprafata, tocmai de aceea doresc sa discutam ceva mai aplicat. Observ ca orice incercare de a clarifica aspectele supuse discutiei este sanctionata cu acuzatii referitoare la "manipulari". E chiar pe dos, iar cei care n-au doar o idee chinuita de singuratate observa cu usurinta unde este manipularea. Am vizitat, la recomandarea dvs, portalurile instantei si am sapat si in alte zone. Nu exista niciun director declarat incompatibil printr-o decizie definitiva a instantelor judecatoresti care mai ocupa functii manageriale in Radio Romania. Daca eu n-am ajuns la adevar, va rog sa ne comunicati un nume si adaugati si link-ul de pe ECRIS. Deci cine manipuleaza? @SRR Trezeste-te Cu tristete in suflet va transmit ca nu sunt Dobritoiu. Il cunosc pe Radu si cred ca e *** la ora asta, de bucurie, observand cati oameni speciali se afla pe fata pamantului. Dar, din fericire, au si ei dreptul la opinie. Nu pot decat sa citez una dintre cele mai frumoase definitii ale democratiei, enuntate intr-o campanie electorala de Ion Ratiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“ Daca dreptul la opinie e ceva mai folosit, chiar imi para rau ca dreptul la argumente nu reusesc toti sa si-l exercite. Poate e mai dificil cand nu ai adevarul de partea ta.

Relu  •  18 martie 2016, 9:16

Radu Dobritoiu,declarat incompatibil de ANI, esti penibil!!!! A tacut Cerasela Radulescu si ai inceput tu... Diferenta este ca ea, spre deosebire de tine, are curajul sa spuna cine este si ce gandeste.Poate te-as considera curajos daca n-ai recurge la pseudonime pt a-ti ascunde identitatea. Te cred 100% cand e vorba de "***", chiar daca sunt sau nu motive pentru asa ceva.E calitatea ta n0.1 Cat priveste osanalele si obedienta, greu de inteles ...Defapt daca punem in balanta ca prin asa ceva ai ajuns in Comitetul Drector, in consiliul de Onoare si vrei mai SUS... (financiar vorbind) ...TE INTELEG PERFECT. Doar ca noi astia, mai multii, NU putem fi ca tine! Lingaii n-au cariera indelungata pt ca bunul-simt triumfa!!!

Horia  •  18 martie 2016, 9:53

@George Tigau 1. Nu a afirmat nimeni ca doamna este in continuare director. Nu suntem copii, stim ce inseamna "la butoane". Cele mai multe decizii sunt in continuare la ea si la noua ei functie de "executie", cea de consiler. Pixul s-a schimbat doar ca ea spune ce si cum se semneaza. Stiti ce inseamna mamutul CCMRR, activitatile, proiectele si bugetele de acolo? Ce credibilitate si autoritate mai are un om care a si-a folosit functia de manager pentru a semna zeci de contracte pe numele sotului? Si nu numai! Pe intelesul dvs., faptul ca este in continuare la butoane, chiar si dupa ce a demonstrat ce fel de valori morale o mana in viata, implica o forma de represiune indreptata impotriva celor care nu sunt de acord cu acest gen de conduita. Este mai greu de inteles dar este tot o forma de cenzura! 2. Despre OM si popularitatea lui nu am ce a spune, el nu este genul meu. Faptul ca a aceptat racolarea pe vremea intunecata spune foarte multe despre caracterul lui... Dar poate o sa va seduca pe dvs. deoarece observ ca relatia are potential. 3. Ocoliti cu buna stiinta valorile conditiei umane incercand sa aruncati totul doar in zona deciziilor definitive ale instantelor. Sunteti politician? 4. Este regretabil ca tocmai dvs. sa folositi imaginea lui Ion Ratiu. Sunt un pic stanjenit.

I.V.P.  •  18 martie 2016, 11:26

De invidiat cum s-a pus in miscare aseara telefoanele masinariei de propaganda pentru adunat likeuri. Cam slabute rezultate, totusi. Dar avand in vedere ca marea majoritate a managerilor simt bataia vantului si fac rand pe rand pasul lateral, explica faptul ca se dau ocupati cu alte treburi. Este uimitor cum s-a rezistat atat de mult sub acest regim opresiv... Pana in 89 a lucra in radio era incomparabil mai multa libertate si transparenta iar perioada Seuleanu am crezut cu totii ca e cea mai neagra dar uite ca intotdeauna exista loc si de mai rau. Minciuna si bataia de joc salasluiesc impreuna hranite de argumentul minulescian conform caruia cine e nemultumit, sa plece. Sustinatorii vizibili si-au atins scopurile personale fara niciun pic de rusine. Soti frecatori de menta, sotii angajate in soapta...si nu incarc pagina cu alte exemple. Aud zilele trecute ca distinsa doamna Balaci se vedea viitor pdg. Cata ipocrizie si cat tupeu...Dupa ce pe mana ei toti salariatii cu exceptia ei si a celor 4, 5 din jurul ei traverseaza cea mai oribila perioada din istoria radioului public, se lauda cu rezultatele negocierilor. Distinsa doamna, banii pe care ii are radioul in vistierie sunt rezultatul saraciei celor 2000 de oameni care ar fi fericiti sa nu mai auda de tine. Astea sunt negocierile reale. Sa aiba Miculescu motiv a se lauda cu economii. E sclavagism, doamna. Te simti bine acum cand vezi realitatea si cand imprejurarile te obliga sa accepti ca te urasc 2000 de oameni? O parte din ei te-au si votat sa ajungi sa reprezinti salariatii dar stii foarte bine, asa cum stim cu totii cum te-au votat. Cum te-ai simtit atunci cand ai vazut ca nu poti obtine votul lor decat cu forta? Viol se numeste? A venit scadenta iar daca te uiti atenta, vezi ca esti cam singurica si procesul este abia la inceput. Vei parasi scena asta tot pe usa din dos, pe care o cunosti foarte bine de cand ai intrat tot cu forta. Stim ca te simti rau si ti-e rusine si ca traiesti cu sedative de ceva vreme incoace dar nu prea avem ce sa facem sa te ajutam pentru ca nu mai dorim. Ai ramas singura si ai incredere in ce iti spun: in curand vei vedea cu adevarat cat esti de singura.

Din Garaj  •  18 martie 2016, 14:42

Cerasela si aici te dai in stamba? *** Presedintele SRR stie de comportamentul tau? Stai la Bruxelles, pe bani publici, ai 4 camere, doua bai, garaj, pivnita... Plus decontarea utilitatilor, intretinerii separat. Mai fata ce faci tu acolo singura in 4 camere? O zi transmiti dintr-una, a doua zi din baie si tot asa 7 zile? Esti camerofoaba la transmisii? Si se pare ca din garaj postezi comentarii *** si pe grupul FB SRR te exprimi din pivnita. Oare cu banii cheltuiti pentru tine nu ar fi fost mai eficient pentru radio sa cumpere abonamente la Agepress, mediafax sau alte agentii? Hai sa na gandim: din datele prezentate aici cu documente http://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/50188-iata-care-este-pretul-servilismului-in-radioul-public.html - reiese ca doar chiria ptr tine e 1700 de euro. Adaugam alte cheltuieli si salariul tau. Cred ca o sa batem spre 5000 de euro pe luna. Fac un apel la colegi... cat o fi abonamentul lunar la o agentie de presa?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Anghel  •  18 martie 2016, 15:34

Advantix- Am avut curajul să semnez tot ce am avut de spus. Petiția către Parlament a fost semnată și a apărut în presă cu numele meu. Că n-am primit răspuns nici după mai bine de 3 luni de zile, asta-i altă poveste. Ca să nu fie discuții cu presupusa infracțiune, m-am autodenunțat din noiembrie 2015 și actele depuse de mine se află la Parchet. Când voi primi numărul dosarului, pe care l-am solicitat, te voi anunța, dacă ieși din anonimat. Nu am fost niciodată șantajabil pentru că am fost dispus să plătesc pentru tot ce am făcut. Iar motivarea instanței în Dosarul nr. 1549/59/2015 reține faptul că managerii studiourilor teritoriale au dreptul să aprobe și să angajeze cheltuieli de până la 10.000 de euro fără TVA și din această cauză mi-a fost respinsă solicitarea de anulare a actului. Același lucru îl susține și Curtea de Conturi a României. SRR deține aceste acte, dar le ignoră. Căt despre soție, lucrează în radio de peste 20 de ani și, din păcate, este singura specializată în drepturi de autor. SRR a plătit bani grei pentru acte în domeniu făcute după ureche. Cei de la drepturi de autor din București pot depune mărturie despre calitatea documentelor furnizate de ea. S-a chinuit un an cu o tânără să o învețe, dar domnul Miculescu a refuzat să o angajeze. Cât despre grija față de banii cetățenilor, e cel puțin ciudat să aduci o astfel de acuzație celui care în toți acești ani a fost recunoscut drept cel mai zgârcit manager din SRR, inclusiv la nivel de Consiliu de administrație. Am purtat mai multe negocieri pentru SRR , tocmai pentru că negociam la sânge și obțineam cel mai mic preț posibil.Am obținut în instanță și prima clădire proprietate a SRR. Dacă mă interesa doar binele personal nu spuneam nimic și beneficiam de toate avantajele funcției, nu mă duceam in instanță pe banii mei ca să cer respectarea legii. Sunt curios ce vor spune în fața instanței, cu mâna pe Biblie, cei pe care-i invoci. Numai bine Mihai Anghel

kolo  •  18 martie 2016, 16:44

Penibilul are o fata urata si un nume: Cerasela Radulescu. "în momentul de faţă nici BBC nu stă prea bine din punct de vedere al echidistanţei... Andrei Ţăranu: Ştiu, ştiu. Şi RADIO FRANCE INTERNATIONALE. Cerasela Rădulescu: RADIO FRANCE la fel. Probabil că... DEUTSCHE WELLE se menţine, probabil că va fi... la un moment dat şi acolo vor exista probleme. E foarte greu să mai găseşti posturi independente şi posturi care să se susţină financiar - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/radio_3net_dezbatere_privind_proiectul_de_modificare_a_legii_41-87956#sthash.HLV0ctiD.dpuf

velier  •  18 martie 2016, 20:12

Ca simplu ascultator ma intereseaza calitatea emisiunilor si mai putin conducerea asa ca observatiile mele merg in directia asta. La RRA nu exista o emisiune saptamanala cu tematica medicala ci doar sfaturi medicale de 1 MINUT aruncate ici colo Nu exista emisiuni dedicate pe subiectul educatiei, sau pe al ecologiei sau raspundem ascultatorilor asa cum existau acum 8-10 ani. Multe emisuni tip magazin de dimineata pana seara. O „stire” cu cercetatorii britanici, 2 melodii, o barfa despre o vedeta, o melodie, cate o corespondenta rar, publicitate 6-7 minute si a trecut ora. Singurele lucruri cu continut au ramas agenda globala si teatrul radiofonic. Plus ca sunt si simpatii sau antipatii politice subtile. In jurnal nu se precizeaza mereu originea politicienilor in context negativ. Primarul psd din localitatea x e acuzat de samd. Cand e de la fostul pdl, cateodata, uita sa precizeze originea. E doar prinarul din localitatea x e acuzat de samd. Acum cativa ani mi se parea ca erau chiar emisiuni pro pdl si TB. Acum e mai multa echidistanta doar mici scapari sau preferinte personale probabil. Iar stirile sportive de seara pana dimineata la 6 sunt inregistrate. Am realizat cand s-a mai intrerupt banda brusc si a trebuir reluata. Cel care prezinta stirile generale noaptea din ora in ora ar putea sa spuna si rezultele din cupele europene la fotbal, sau rezultatele jucatorilor romani la turneele americane de tenis. In schimb se pune banda cu unul de la sport care repeta aceleasi stiri vechi cu ordinea schimbata. Si se mai intituleaza postul si „Actualitati” insa daca esti in trafic de la radio n-o sa afli cine s-a calificat in Champions League decat a doua zi dimineata. Macar tonul de adresare pe radio e politicos si nu ca cel al unora din posturile private de radio. La tematica si continutul emisiunilor e mult loc de imbunatatire.

calin  •  19 martie 2016, 9:11

Am citit, am urmarit dezbateri live si televizate si tot nu pot sa inteleg. Sunt in SRR o serie de colegi care s-au contaminat de campanie electorala. In primul rand: Cine va tine cu forta in Radioul Public? E clar ca aveti nerv jurnalistic. De ce nu vi-l exercitati la alte trusturi de presa? Cine va blocheza, din exterior, usa? Ia aratati-i lui OM ce pierde prin plecarea voastra! Mai ales ca salarii de 3-5 mii de lei sunt mult sub limita demnitatii voastre. Doi: Ce veti face acum ca legea antifumat nu va mai permite sa fumati prin redactii, holuri, birouri ori bude? O sa va nevropati de tot! Nu mai bine mergeti la privat unde veti fi mai tot timpul pe teren si veti putea fuma in voie? Nu, nu e voie nici cu tigari electro. Spun asta pentru ca grupuletul de zurbagii mi-a terminat plamanii de ani de zile cu fumul lor si urechile cu barfele lor inutile. Sunt, in general, aceeasi contras care erau si sub Seuleanu, Toghina si Demeter. Trei: Nu sunt fan Miculescu dar macar imi iau leafa la timp sa-mi platesc rata la banca. La digi, adevarul, pro, antena, zu, europa, rfi, bbc cum fumezi vorbind prea mult ....... esti out! Ce? Va faceti ca nu stiti? Si acolo pt 3-4 mii se da in branci! Fara comentarii... Ca om trecut candva pe la 2 din cele enumerate va spun ca SRR e ca un sanatoriu de recuperare Asadar, dragi colegi ultrasi, daca aveti atatea griji hormonale, va invit sa reflectati la oceanul de afara, nu la apa din barca! Sunteti liberi dar voi fugiti de libertate. Asta miroase a lasitate, plafonare... E mai usor sa colportezi decat sa creezi si sa iesi in fata cu ceva! Bineinteles ca unii vor functii. Au frustrari. Dar am sa va dau o veste. Oricine ar veni la conducere voi veti fi incet dar sigur marginalizati la loc. De ce? Pai cine are nevoie de scandalagii? De pretentiosi, mofturosi, aroganti si in general indivizi conflictuali? Cam asta este vocea decentei ratiuni...

Ionut  •  19 martie 2016, 11:51

@calin, alias Nicoleta Balaci te-ai autodeconspirat stimabilo :-) Nu te-a ajutat creierul *** sa folosesti alte expresii decat cele pe care le raspandesti cand nu mai ai argumente in fata noastra. I-auzi, VOCEA DECENTEI SI A RATIUNII :-) Chiar tu esti in masura sa spui asta :-) Tu, asa zis aparator al salariatilor ai ajuns sa reciti poezia stapanului tau si sa ne dai sfaturi despre cum sa plecam? Ia sa vad daca acum mai ai curajul sa vii intre noi. Ma mir cum te mai suporti chiar tu pe tine in halul in care ai ajuns...... Pregateste-te pentru surprize, surprize cucoano pentru ca in scurt timp vei putea sa te speli pe cap cu reprezentativitatea. Cunosti sloganul: Azi in Timisoara, maine in toata tara! Vom auzi de bine :-)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu  •  19 martie 2016, 13:42

Si o veste buna. Se pare ca vreo trei persoane cu functii au parasit barca Miculescu-Balaci, si au facut o plangere la DNA. E vorba de cateva contracte cu cantec - corespondent, consilier manager si cateva "excursii" bine platite. In plus, ar trebui sa se sesizeze ANI privind conflictul de interese in unele cazuri - conform legii, cinci ani de zile sunt interzise contractele cu fostii angajati (vezi cazul doamnei Cerasela Radulescu).

dna  •  19 martie 2016, 14:26

@calin Cu siguranta voi sunteti cei care trebuie sa plecati! De ce sa plece sutele de nemultumiti, pretentiosi si mofturosi cand pot pleca doar vreo 30 de infractori, securisti, instigatori si oportunisti si se rezolva totul. Slabut, incercati ceva mai inteligent, evident daca aveti cu cine si cu ce...

dragos  •  19 martie 2016, 14:32

@calinalias Nicoleta Balaci Daca nu intelegi bine, mai analizeaza: Se separa functia PDG in presedinde al CA si director general. Rezulta: doua functii, platite separat, presedintele CA poate sa-l "traga la raspundere"pe directorul general (spre deosebire de acum cand Miculescu "trebuie sa se controleze singur) . Din noul CA nu mai pot face parte oameni ca tine, lioderi de sindicat si nici persoane care au rude de gradul 1 sau 2 in radio. Ce nu-ti convine???? AAaaaaaaa, inteleg! Exact asta nu-ti place, ca-ti sare sunca din farurie... Da8 de noi, astia fraierii, care stam in dictatura si induram cenzura voastra, basca simpatiile voastre politice, ii pasa cuiva??????

toma alimos  •  19 martie 2016, 16:49

Balaci, Dobritoiu, DGFufu,Cerasela Rădulescu, plagiatorul Bogdan Roșca, *** LauraZgaverdia și condamnata de Oltea, dar mai sunt câțiva în frunte cu Micul Escu,trebuie sa plece ACUM! O grupare de tâlhari care a jefuit și a făcut de rușine radioul public. Sa ascultați cum suna teritorialele: tern, simple FM uri comerciale. Asta nu e reforma e de forma!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristina  •  20 martie 2016, 0:14

@Advantix, aka Laura Sgaverdea, personajul patetic care isi doreste cu disperare postul lui Mihai Anghel, de la Timisoara! (Nu de alta, numai sa se "gaseasca" prostatura "de la oras"). Anghel n-a facut bine semnand contractul nevestei, clar! O recunoaste si el, dar sub semnatura proprie, compatrativ cu tine, care te "ascunzi", ca toti lingaii si *** lui Miculescu, in spatele internetului! Da, Anghel a semnat! Poti dovedi tu sau oricare din teapa voastra, de turnatori la Securitate, ori de "democrati", ca doamna in cauza nu a muncit pentru banii alocati de sotul ei?! Garantez ca NU!!! Fiindca stiu ca n-ai habar cum merge treaba cu drepturile de autor! Btw, propun o verificare la Radio Resita pe aceasta tema! In alta ordine de idei (***, de-alea de-ale tale) crezi ca la Timisoara ti-ar merge "carutza", ca la Resita?! Madam, nu te iluziona!!! La noi, la Timisoara, post pe care il ravnesti DISPERATA, ca pe vaca de muls, o sa gasesti multi, dar multi oameni cu coloana vertebrala! (Stii, sunt aia care nu-ti plac tie si lui Micul Escu! Daca "trebuie" sa fie, te asteptam! Dar nu ti-a fii moale, Sgaverdea! Si mai e ceva... E mesajul lui Mario Balint transmis tie, gropar al "Teritorialelor"!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Timariu Mihai  •  20 martie 2016, 0:29

Dragi colegi, nu cred ca mai putem suporta oameni(daca ii putem numi oameni) care au fost turnatori la securitate(presupusi), care sunt incompatibili, care se afla in conflict de interese, care au fost condamnati la puscariei (cu suspendare) si apoi reangajati(oare au cerut cazierul la reangajare). Trebuie sa ne unim fortele si sa incercam sa facem mai mult decat pana acum.Stiu ca este foarte greu pentru unii din noi care au soti, sotii si chiar copii in radio, dar va repet trebuie sa ne invingem teama si sa luptam.Suntem de 15,20 chiar 30 de ani aici, SRR-ul este a doua noastra casa. Unii au crescut aici, altii au inbatranit aici si cred ca toti am vrea sa iesim din SRR cu fruntea sus nu garboviti de frica si lasitate.O parte din dumneavostra ati prins in SRR dictatura comunista si evenimentele din '89 si a ti rezistat cu demnitate, sunt convins ca o puteti face si acum.O parte din parintii si bunicii nostri sau luptat cu securitatea si au infundat puscariile comuniste si in amintirea lor, noi nu avem voie sa cedam in fata unui cameraman al lui Ceausescu.In concluzie dragi colegi sunt convins ca impreuna o sa reusim.

razvan  •  20 martie 2016, 10:59

V-ati saturat ca liderul de sindicat sa va balacareasca pe grupul de Facebook daca nu cantati dupa cum vrea el? V-ati saturat ca voua sa vi se taie salariile cu 30-40% , iar salariile lor sa se dubleze sau chiar tripleze (prin tot felul de contracte dubioase - drepturi de autor, corespondenta, deplasari etc)? V-ati saturat sa fiti condusi de sefi numiti prin decizii (ca sa poata fi controlati mai usor) si nu prin concurs? V-ati saturat ca Radioul Public sa-si piarda identitatea si sa se transforme intr-o palida replica a postului Europa FM (aduceti-va aminte de playlist-uri, de cine v-a evaluat vocile, de cine este PDG si Dir)? Luptati pentru ca munca voastra sa fie rasplatita adecvat. Luptati pentru libertatea Radioului Public, pentru familiile voastre, pentru voi! Cineva (probabil Nicoleta Balaci) spunea va va luati salariile la timp, ca aveti rate la banca etc. Intr-o institutie normala, salariile se dau la timp. Dar, intr-o institutie normala, ele nu sunt taiate dupa cum vrea sefu ca sa raporteze un bilant contabil favorabil. Oricand, cu oamenii din fruntea Radioului, va puteti trezi cu salarii si mai mici sau dati afara. Pentru ca, mai important decat voi, oamenii care munciti in Radio, sunt ei (cu veniturile lor de zeci de mii de lei), cu sejururi prelungite, cu bilanturi contabile pozitive, care sa-i mentina in functie. E timpul sa va treziti! E timpul ca voi sa va recapatati demnitatea. E timpul ca Radioul Public sa-si recapete demnitatea! Uniti, veti invinge!

alina  •  20 martie 2016, 13:57

Multumim pentru incurajari dle.Timariu dar parca ne-am pierdut speranta. Apropo domnul Razvan Dumitrescu seful dvs.este cumva cu capul in nisip, ca n-am mai auzit de el nimic. Noua ni s-a parut ca in afara de Basarabescu, dumneavoastra si Moise nimeni nu misca nimic.

Mario Balint  •  20 martie 2016, 14:36

Nu am vrut sa intrervin, cred că toată lumea de aici ştie de ce, însă un mesaj primit pe telefon, azi-dimineaţă, de la colegul şi fostul meu camarad de arme, Radu Dobriţoiu, care suna: "bai alimos...", m-a pus pe gînduri. Colegul meu presupunea că eu m-aş ascunde sub pseudonimul toma alimoş, prezent aici, în discuţii. Îi comunic şi lui, public, aşa cum am făcut-o şi Laurei Sgaverdea, că eu semnez exclusiv cu numele meu! Mă duce mintea, însă, să cred că aceste postări se monitorizează atent şi se încearcă identificarea autorilor reali. Şi, apropos de Sgaverdea, azi-dimineaţă ne-am întîlnit nas în nas şi mi-a spus că este sub demnitatea mea să fac ceea ce am făcut şi că lucrurile nu vor rămîne aşa. Eu mă simt ameninţat după textul pe care l-am scris pe blogul personal! Sper să fie doar un scenariu în mintea mea, altfel... e de noaptea minţii.

alin nicolae  •  23 martie 2016, 11:36

V-a pierit glasul! Votul parlamentarilor confirmă că nimeni nu doreşte schimbarea de la radioul public. Miculescu, Balaci, Sgaverdea, Negulescu, Dumitrescu, Năstase, Furdui şi Negreanu staţi liniştiţi! OM-ul veghează asupra voastră!

MR  •  25 martie 2016, 10:16

Ce s-a mai întâmplat cu cazul acesta? Nu am mai văzut nicio actualizare și săptămâna a trecut.

Cerasela Radulescu  •  27 martie 2016, 21:00

@Catalin Tolontan, potrivit unei decizii a ICCJ, tu raspunzi pentru denigrarea si calomniile proferate aici prin comentariile care apar pe blogul tau. Sper ca-ti dai seama ca n-ai moderat nici macar un comentariu. Toate aceste acuzatii si revarsari fara probe conduc spre articole din Codul Penal. Repet: pacat ca stiam ca esti un bun jurnalist de investigatii, dar, prin aceasta "poveste" ai permis asemenea denigrari, comentarii de care tu raspunzi.

Mihai Anghel  •  28 martie 2016, 8:06

Mulțumesc Ceraselei Rădulescu că a sărit și în apărarea mea și încearcă să mă apere de calomnii. Sunt obișnuit cu ele(calomniile). Un coleg a scăpat de acuzații pentru că în timpul cercetării calomnia a fost trecută din penal în civil. După știința mea, și până în ziua de astăzi a rămas tot acolo. Ar fi greu pentru Tolontan să răspundă penal pentru o faptă reținută de Codul civil. Documentarea, bat-o vina!

emilian  •  28 martie 2016, 18:31

Dar lasa-l tanti Cerasela Radulescu pe nea Tolo in pace, ca aici ne-am mai spus si noi pasurile! In loc sa-ti zici ca ar trebui sa fii un om mai bun, vii cu amenintari. Ce nu mai are lumea voie sa spuna nimic de dumneata ori Balaci ori Miculescu? Prin ultimul comentariu arati exact cum este in radio. Stam nea Tolo cu pumnu-n gura ca ne e frica de astia (dupa cum vezi numai cu amentiri ne tin). Frica este peste tot, de cand l-ati dat afara pe pompieru care nu era pompier nu faceti decat sa intimidati prin orice fel (pe holuri, birouri, emisie si chiar pe FB grup SRR). Pe nea Mihai nu-l cunosc dar am citit in ultimul timp despre el (da-i inainte daca ai curaj ). Se fac noi cercetari disciplinare in radio iar sindicatul reprezentativ numai ca nu ajuta salariatii, dimpotriva. Tanti Cerasela Radulescu chiar ma bucur ca ati mai scris ca putem sa mai scriem si noi, asa,....nu e sare si piper. E doar amaraciune! Multumesc

marius hoancă  •  31 martie 2016, 10:13

Suntem cu ochii pe voi. Chiar daca ati tacut strategic...

Crisina  •  2 aprilie 2016, 23:08

@emilian, marius hoanca: sa raspundem CUI?! Unui personaj platit cu 40 de mii de euro, anual, caruia i se plaresc mai vreo 20 de mii de euro - cheltuieli de intretinere la Bruxelles si in ziua atacurilor dispare, pur si simplu, invocand motive de familie, absolut ireale, nefondate?! Individa in cauza n-a fost in stare sa gestioneze situatia si si-a "bagat la inaintare" propriul copil, aflat in conditii perfecte de securitate! Va intreb pe voi: cui sa raspundem?

Nicoleta Manole  •  6 aprilie 2016, 20:02

O alta intrebare: Am aflat ca recent a avut loc la Predeal o intalnire a lui pdg cu liderii de sindicat, pe banii radioului. Oare cine ne poate raspunde cat s-a platit si pentru masa, cazarea si rasfatul la spa a sotilor, sotiilor, copiilor si amantelor celor prezenti? Hm?

Moise Adrian Valentin  •  9 aprilie 2016, 2:15

Dle Tolontan, urmare a demersurilor dvs am mers mai departe pe fir si am vazut ca se incearca ”uitarea” acestui dosar Gala Bute. https://susromania.wordpress.com/2016/04/08/gala-bute-faza-pe-radio-continua-ovidiu-miculescu-si-a-facut-ko-singur/

Toma Credinciosul  •  13 aprilie 2016, 21:31

vad ca unii sustinatori ai lui Miculescu vorbesc lejer despre salarii de 3-5.000 lei! bai, fratilor, ati innebunit? la teritoriale un salariu de 3.000 lei este considerat enorm, iar la voi 3.000 e mizilic? ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin Zaharofloci  •  26 septembrie 2016, 17:47

Venea o barca-n sus pe Somes. Si-n ea duduia Cerasela, La carma barcii de c-cat. Plagiatorul, Don' Zasmencu, Ager carmagi. Si se oprira astia doi, *** cu solda plina Tamai aici la noi , in card La RR Cluj - gradina Trimisi de insusi "Adrian", Ilustru securist cu staif, Maret conducator de osti Si bolsevic, cu state vechi, Prea mare lider , *** Pentru -n popor si-un musuroi Doar de ratati

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează