Piedone le-a amenajat un birou în primărie pompierilor care s-au făcut că verifică ”Colectiv”

Dintre cei care au făcut posibilă catastrofa din 30 octombrie 2015, Cristian Popescu Piedone este doar primul care se întoarce

luni, 18 aprilie 2016, 1:03

Vrea să conducă din nou.

Anunțul lui Cristian Popescu Piedone, ”mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4”, redeschide discuția felului în care autoritățile au ascuns adevărul despre contribuția lor la moartea celor 64 de oameni.

”Dincolo de chestiunile care țin de aprobările de funcționare acordate clubului, Piedone are și altă legătură cu ”Colectiv”, despre care puțini știu. E o pistă pe care nici procurorii nu au mers încă”, susține o sursă din ISU a ziarului.

În perioada septembrie 2014 – primăvara anului 2015, Antonina Radu şi George Matei, doi inspectori de la ISU București au fost de la multe ori la ”Colectiv”. De fiecare dată, ei ajungeau ”în control” la club , venind din sediul Primăriei Sectorului 4. Apoi, se întorceau tot în instituția condusă de Cristian Popescu Piedone.

”Pompierii și primăriile erau mînă în mînă. De fapt, inspectorii ISU București Ilfov aveau birouri în primăriile de sector. Piedone știa foarte bine acest lucru” sursă a gsp

Așa era moda înainte de Colectiv. Se crea intenționat confuzie. Pompierii de la prevenire și control umblau în oraș în civil. La unele sectoare aveau și hîrtii cu ștampila Primăriei.  Așa încît, cei de unde descălecau inspectorii nici nu știau prea bine cu cine au de-a face: primărie sau pompieri”, povestește aceeași sursă de la ISU.

Conducerea ISU din 2015, Duță – Aldoiu – Șchiopu, a încercat să oprească acest mod de lucru în care inspectorii de pompieri, cadre militare plătite de Ministerul de Interne, stăteau prin primării și ”deveneau complicii tuturor șmecheriilor de acolo, plus că cereau sponsorizări pentru pompieri, dar și personal pentru ei”.

Însă n-au reușit să-i recheme în unitate decît cu cîteva luni înainte de ”Colectiv”.

Între timp, răul fusese produs.

”Colectiv” funcționa, toată lumea știa de el, numai că, imediat după catastrofă, autoritățile au spus că habar n-aveau de club.

Inițial, minciuna a ținut, în primul rînd pe fondul încrederii publice în Raed Arafat, care a fost principalul comunicator din partea statului în acele zile. 

La cîteva zile după, s-a aflat că Antonia Radu și George Matei fuseseră la club ”în control”. Procurorii DNA susțin azi că, de fapt, cei doi inspectori ISU au fost la ”Colectiv” ca să-i ajute pe patroni să mimeze legalitatea în materie de siguranță de la incendii.

”Cei doi au fost acolo pe cont propriu, instituția nu știa nimic”, au reacționat imediat șefii pompierilor, în frunte cu Arafat.

Era o minciună particulară, nu una oficială, asta a susținut ISU.

Întrebat în acele zile dacă acești doi pompieri aveau biroul în primăria lui, Popescu Piedone a spus ”Nu, nici vorbă!”. La cîteva minute, șefa de PSI de la Primărie l-a contrazis pe Piedone, amintindu-i exact etajul și camera unde stăteau cei doi inspectori de pompieri. 

După o lună s-a vădit că nu doar Piedone, ci și conducerea ISU și IGSU mințise. Gazeta a produs o hîrtie care circulase la cele mai înalte nivele ale IGSU și ISU și pe care apărea ”clubul Colectiv – fabrica Pionierul, strada Tăbăcarilor 7, Sector 4, București”.

Minciuna era un mecanism instituțional.

Mai apoi, apariția publică a primului apel de la 112 a întărit ideea că autoritățile au mușamalizat povestea încă din secunda zero a catastrofei. Primul pompier care răspunde la 112 în seara zilei de 30 octombrie 2015, ora 22:32, spune: ”Știm, domnule, unde este clubul Colectiv!”.  

Cunoscînd acum toate acest lucruri, imaginați-vă panica autorităților, dar și cinismul lor, de vreme ce au avut îndrăzneala să nege că știau de ”Colectiv”.

Autoritățile au negat deși ele știau că STS are o înregistrare la 112 cu un pompier care spune ”Știm unde este clubul Colectiv” și, de asemenea, că există o cerere de deplasare la un concert la același club, pe care ISU a refuzat-o!

Trebuie să practici o disociere de realitate și o uriașă încredere în tine și în faptul că sistemul va păstra aceste lucruri secrete ca să infirmi tot, cu seninătate, în fața spitalelor unde creștea numărul morților.

Peste cîteva zile, se vor împlini 6 luni de la acel telefon disperat.

Multe mistere continuă să reziste.

Într-o privință însă, faptele sînt însă clare.

De la cel mai înalt nivel instituțional al IGSU și pînă la conducerea operativă a ISU, de la la inspectorii care-l aveau în raza de control și pînă la primul militar care s-a nimerit să fie atunci de serviciu la 112, ISU și din Primărie știau unde este amplasat și ce se întîmplă la clubul Colectiv!

Și toți au mințit. Au ascuns oamenilor că au știut.

Piedone se întoarce la primărie.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

ion bulan  •  18 aprilie 2016, 13:22

Ce nenorocit acest Popescu Piedone!Ce tupeu are grasunelul..auzi vrea la primarie!Sper ca oamenii nu vor cadea in capcana si promisiunile acestuia..Este doar un NENOROCIT!

mountytoma  •  18 aprilie 2016, 13:34

ancheta este in mod vadit manipulata intr-o anumita directie, oricat ati vrea voi sa il incriminati pe Arafat, vinovatii sunt in alta parte. 1. cine a hotarat sa imbrace stalpul acela in burete fonoabsorbant cand el trebuia sa fie ignifug? 2. cine a hotarat sa dea cu artificiile in buretele inflamabil de pe stalp, din ce in ce mai tare, pana se aprinde buretele? 3. cine a manevrat artificiile astfel incat acestea sa dea in burete pana s-a aprins, dar a avut grija sa iasa din club cu cinci minute inainte de tregedie, se stie deja 4. cine a hotarat sa curete plafonul clubului cu substante atat de inflamabile? toate acestea sunt intrebari la care nu raspunde nimeni, pentru raspunsul ar ingrozi o tara intreaga.

Gabi  •  18 aprilie 2016, 13:55

Tupeu nativ de smecher la acest (fals) Piedone ( ala, "originalul" apăra legea, nu o incălca precum face "clona" lui din Sectorul 4 ...) Oamenii uita usor ca si-a luat bacalaureatul la "batranete" probabil fara sa scrie vreun rand (!) , ca si-a luat carnetul de sofer intr-o singur zi ( toate categoriile..!!! ) la celebra de trista amintire "fabrică din Pitesti". Acum aflam ce ilegalitati a mai comis pe cand conducea Primaria cu implicatii grave in cazul Colectiv...Si cred ca, in aceste conditii, se vor gasi multi care sa-l voteze...

Mat  •  18 aprilie 2016, 13:59

Ce mi se pare mie ciudat?Când gimnastica românească era în plină glorie,când argintul olimpic ar fi fost un dezastru,domnul Tolo improsca zilnic cu noroi în cei doi..Știi tu in care.Nu am înțeles vreodată înverșunarea sau motivul revoltei tale,când mai mult de cât se facea nu era posibil.Tăcerea ta de azi îmi dă răspunsul...Se pare că ți-ai îndeplinit scopul.

DINAMO  •  18 aprilie 2016, 14:06

TREBUIE SA CANDIDEZE,E DREPTUL LUI. NU EL E VINOVAT DE CE S-A INTAMPLAT,CUM DE ALTFEL NICI PONTA.CA"ACOPERITUL"NR. 1 DIN PRESA,TOLONTAN,NU E DE ACORD ARE PREA PUTINA IMPORTANTA.ALEGARORII VOR DECIDE .

vlad  •  18 aprilie 2016, 14:08

Eu nu stiu cum as reactiona la treaba asta daca mi-ar fi murit copilul in clubul ala ... *** N-aveti decat sa ma cenzurati, dar cred ca asta ar fi reactia mea... Pe ce lume traim???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

eljiji  •  18 aprilie 2016, 14:08

Draga tolo, da' patronii...patronii ce mai fac?! Da, ma refer la vinovatii principali...

lemon  •  18 aprilie 2016, 14:19

@mountytoma, pai daca ai informatii, zi-ne si noua, sa nu murim prosti! lasa astea cu "se stie" :)

Ioana Stanescu  •  18 aprilie 2016, 14:23

un nesimtit fara limite, un parvenit, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Olaru_Alin  •  18 aprilie 2016, 14:26

Sincer,nu pot sa-l invinovatesc pe Piedone,sau Ponta,sau Arafat...aici este vorba de o culpa comuna la nivel inalt! Pt un accident rutier ar fi de vina ministerul,CNADNR,etc...sa demisioneze toti???...pt incendii de locuinte sunt de vina cei de la Electrica,Pompieri....sa demisioneze toti???? Domule Tolontan....vina pt dezastre si nenorociri apartine intregului sistem,din care faceti parte!!! Sa nu uitam ca si presa prezinta toate atrocitatile doar sa vanda...copiii ce sa invete? cultura cand prezentati? De ce faceti reclama pe site la evenimente in locatii care nu au avize de functionare???...pt bani...si pt ca faceti parte din acest sistem bolnav si fara scrupule!!!...ar tbi sa va dati demisia?! OARE?

conan  •  18 aprilie 2016, 14:28

faptul ca un pompier spune la 112 "stim unde este colectiv" nu inseamna ca cei de la ISU stiau de acel club, inseamna ca pompierul stia locatia. Asta dpdv juridic :)

Laur  •  18 aprilie 2016, 14:31

Stiu mai multe povesti din sector cum Piedone a facut multe fapte bune oamenilor de acolo. De exemplu: o femeie l-a intalnit la un cimitir din sector si i-a zis: dom' primar! De ce nu faceti si dvs banci in acest cimitir ca nu avem unde sa sedem. Fara sa-i promita, peste 2 sapamani erau numai banci in cimitir. Asta e doar o poveste. Controlul in club nu l-a facut Piedone. Exista o dovada cum ca el le-a zis inspectorilor sa se faca ca controleaza? Atunci el e doar un tap ispasitor. Vom vedea daca oamenii il vor vota sau nu, mai ales acum ca are eticheta "Colectiv" pe el. Dar cei care il vor vota cu siguranta il vor vota pentru binele pe care l-a facut.

Matei  •  18 aprilie 2016, 14:31

de asta e democratie, sa votam. ies piedone, vanghelie, firea? de ce nu? doar au fost alesi la timpul lor si oprescu, videanu si toti primarii de sector arestati. daca asta vrem, asta avem.

Razvan  •  18 aprilie 2016, 14:43

@mountytoma: nu doar cei care au dovedit prostie (bureti, artificii etc) trebuie sa plateasca ci si cei care au dovedit neglijenta in serviciu. Asa ar fi corect, au murit oameni nevinovati acolo. Nu sunt vinovati doar de nesimtire, sunt vinovati de coruptie si Piedone si multi altii din conducere; trebuie sa infunde puscaria si ei si toti cei care au mintit si au incercat sa ascunda cu buna stiinta faptele. *** stiu doar de frica. Cati trebuie sa mai moara? Data viitoare o sa fie un restaurant in care iau masa parintii nostrii sau o gradinta in care sunt copiii nostrii. Legea trebuie urmarita si respectata cu strictete.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ovidiu  •  18 aprilie 2016, 14:48

Chiar si in democratie exista legi. Penalilor ar trebui sa le fie interzisa participarea la functii publice. Daca un amarat de functionar public nu poate fi angajat daca are un proces penal pe rol cum naiba poate un primar in aceeasi situatie sa participe la alegeri? Adica acel functionar public de duzina este mai periculos pentru sistem decat un primar, parlamentar sau ministru???? Se pare ca da, in frumoasa noastra tara

dan  •  18 aprilie 2016, 15:06

de asta nu merita votat. daca o vor face, va fi un mecanism de a vedea unde ne aflam, ca societate.

lemon  •  18 aprilie 2016, 15:10

@ovidiu, daca esti condamnat cu sentinta definitiva nu mai poti sa mai candidezi o perioada, dar nu poti sa-i iei omului dreptul de a fi ales pana nu e declarat vinovat. poti, insa, sa nu-l mai votezi...

johnneil  •  18 aprilie 2016, 15:10

Acum urmeaza ca populatia cu drept de vot din sect 4 sa mearga sa puna stampila "votat" in dreptul acestui mascarici. Si nu ma va mira deloc aceasta minune. De peste doua milenii omenirea cand are de ales intre doua persoane il va alege pe cel mai afurisit si nemernic dintre ei. Ex: ISUS si BARABA.Cine a fost sacrificat? Si inca ceva sa nu uit. Ce om *** isi pune porecla din copilarie ca nume oficial? PIEDONE. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adi_stelistul  •  18 aprilie 2016, 15:11

Daca se mai insista mult pe imoralitatea candidaturii lui Piedone poate reusiti sa-l transformati in victima. Dreptul constitutional al oricarui cetatean roman impotriva caruia nu exista o decizie definitiva de interzicere a unor drepturi civile (cel de a fi ales, in cazul de fata) este de a candida pentru orice funtie publica, in conditiile legii. Cum in cazul functiei de primar al sectorului 4 conditiile sunt cam 2 mari si late - domiciliul in sectorul 4 si un numar de semnaturi pe listele de sustinere conform legii electorale - povestile cu moralitatea nu-si au rostul. Isi vor avea rostul in campanie - atunci sigur ca trebuie spus cine e Piedone si ce a facut el. Dar daca, in ciuda a ceea ce stie toata lumea, va fi ales?

Cristi  •  18 aprilie 2016, 15:12

Dinamo...ești prost cu diplomă ***!***, băi *** și pupă-i în fund pe monștrii ăștia!Au murit atâția oameni și umflatul ăsta are un tupeu de nesimțit fără margini, ***!***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dragos  •  18 aprilie 2016, 15:18

O tara locuita de un popor asa usor de manipulat prin celebra spaga , sau comision in cazul politicienilor are doar doua posibilitati : Fie inaspreste legea in asa fel incat acest tip de oameni sa se gandeasca de 15 ori inainte sa semneze o hartie sau sa ia un comision , fie o lasa mai moale , sa nu mai platim tot poporul roman , contribuabil ,aflat in libertate taxe pentru puscariasii care dupa ce ies nu mai au grija zilei de maine din punct de vedere financiar !

Teodor  •  18 aprilie 2016, 15:33

O sa fie reprimit la primarie precum ,,mesia,, de catre pensionarii si naivii din sectorul 4.

savulescu silvian  •  18 aprilie 2016, 16:33

primarul semneaza ca primarul, a fost un cumul de ceasuri rele cumulate cu entuziasmul tineretii. lipsa unui scenariu de evacuare salvare cred ca a fost elementul cel mai important Dunezeu sa ne ajute!

Ion  •  18 aprilie 2016, 16:37

@mountytoma : Iti spun eu ca nu e greu si cum e logic. Intrebarea 1 : patronii au pus buretele dar nu sa arda si sa moara, ci sa fie o acustica mai buna, ignifug sau neignifug nu incalca nici o lege(ex buretele din canapele sunt tot naspa nu interzice nimeni) intrebarea 2 si 3 - cu artificii au hotarat trupa care a inchiriat si si-a asumat prin contract organizarea spectacolului si au angajat artifieri autorizati ca-n congo care au montat artificii ilegale pt spatiu inchis fix in burete. Intrebarea 4 - aici e manipulare a presei buretele nu s-a curatat niciodata. Alte ex de manipulari : 80 de locuri maxim aveau autorizatie -FALS, in colectiv erau 80 de locuri SCAUNE pe acea autorizatie, adica impozit diferentiat pe 80 de SCAUNE, NU MAXIM. Legea europeana si in SUA in spatiile inchise calculul se face la 3 oameni pe metrul patrat. In Colectiv erau 400 de mp estimativ adica 400mp ori 3 oameni pe metrul patrat = 1200 MAXIM. Scuze ca fac pe desteptul dar cunosc legea un pic mai bine.:D Ce e naspa ca aia mici patesc cel mai rau iar aia mari o sa fie ok. In loc sa se ia firul logic prin care sa se extina urmarirea penala si asupra constructorului si asupra PROPRIETARULUI ADEVARAT care este cel de la PIONIERUL, deoarece lucrurile stau asa: Pionierul inchiriaza la Guantanamo, apoi Guantanamo inchiriaza la Salsa, apoi Salsa inchiriaza la Colectiv o parte din spatiu, APoi Colectiv inchiriaza trupei. Spun asta deoarece ventilatoarele care nu erau corespunzatoare trebuie sa raspunda Guantanamo pt ca ei le-au montat e doar un exemplu.

Eugen  •  18 aprilie 2016, 17:00

Asa deci, @conan: "faptul ca un pompier spune la 112 "stim unde este colectiv" nu inseamna ca cei de la ISU stiau de acel club, inseamna ca pompierul stia locatia. Asta dpdv juridic :)". Zi sa mori tu! Pai pompierul ala de ce institutie apartine si cu ce drept/aprobare raspunde la un apel de 112?

vasile  •  18 aprilie 2016, 17:18

Am 60 de ani,si nu mai rezist sa vad si sa aud asemenea stiri.As vrea sa traiesc, cat mai am, intr-un oras curat fara asemenea criminali ca acest golan ,derbedeu care a nenorocit atatea familii prin incompetenta de care a dat dovada.Golania si ipotenta intelectuala de care dau dovada acesti indivizi care au ajuns sa ne hotarasca soarta si viata de zi cu zi nu are margini.CETATENI AI SEC.4 TRIMITETI-L LA REEDUCARE,LA BALAMUC ,pentru ca el se crede nevinovat .CAT TUPEU LA PUSCARIE DERBEDEULE !!!!!!!!!!

Cornel  •  18 aprilie 2016, 17:24

Sa speram ca la alegeri, pe oameni nu-i va lovi amnezia....

anna  •  18 aprilie 2016, 17:53

pentru conan- o intrebare : "faptul ca un pompier spune la 112 "stim unde este colectiv" nu inseamna ca cei de la ISU stiau de acel club, inseamna ca pompierul stia locatia. Asta dpdv juridic :)" scrieti dvs, intrebarea este: daca stia locatia- banuiesc ca o stia fiindca a fost acolo in control, nu la o cafea , cum ar fi trebuit dpdv legal sa procedeze de atunci cand "stia locatia"?si pompierul unde lucreaza- nu la ISU(autoritate de stat ce isi indeplineste atributiile prin personalul angajat)

gilos  •  18 aprilie 2016, 18:11

Acest Cristian Popescu, in mod parsiv si-a luat un nume de personaj popular si indragit, pentru a beneficia de simpatia oamenilor fata de adevaratul Piedone, Bud Spencer. Un falsificator ipocrit. ***, la 30 de ani. Si *** si-a luat permisul de conducere, la Pitesti. Imediat dupa accidentul Colectiv, a aparut penibil,cu lacrimi de crocodil , spunand ca toate autorizatiile sunt ok, ca el si ISU habar n-aveau ce e la ei in ograda. Minciuni dovedite ulterior. Si-a prezentat demisia de onoare. Onoare pe care nu a avut-o niciodata si pe care acum a uitat-o. Cum se poate uita in ochii familiilor victimelor, cum are indrazneala sa ne spuna ca vrea sa continue ? Tupeul acestui individ parvenit nu are limite !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Shu  •  18 aprilie 2016, 18:14

Bun si care este legatura cu sportul? pana la urma nimeni nu e curat..toti care au fost si acre vor fi o sa bage mana in "borcanul cu miere" iar faptul ca dvs domnule Tolontan faceti pe sfanta Tereze mi se pare absurd...

Mediator Penal  •  18 aprilie 2016, 18:30

Ca sa se intoarca la primarie Piedone mai trebuie sa il si voteze oamenii care i-au cerut demisia in strada. Ceea ce nu cred!

Spectator  •  18 aprilie 2016, 19:06

Eu unul mă bucur că vrea să candideze. Am să îi iau candidatura ca si un examen pentru electorat. Să vedem dacă noi, oamenii de rand, am înțeles ceva din acest #Colectiv. E clar că "băieții deștepți" nu prea.

ruxa  •  18 aprilie 2016, 19:34

De ce nu extindeți cercetările? Cum e cu spațiul verde din parcul Tineretului retrocedat pentru a se construi blocuri? O faptă oribilă făcutăcu bună știință...

Stanescu Gheorghe  •  18 aprilie 2016, 19:58

Domnilor Popescu Piedone trebuie lasat sa prospere din meseriea invatata temeinic la scoala profesionala.Toata pregatirea universitara a fost facuta la particular.Piedone nu a avut curajul sa dea examenul de conducatori auto in Bucuresti pentru categoria B. De frica a dat examenul undeva la Pitesti sau Ramnicu Valcea.Culmea a luat examenul pentru toate categoriile inclusiv pe cea de vatman de tramvai. In localitatea respectiva nu este tramvai.Curajosul Piedone s-a inhaitat cu hingherii de masini si era spaima soferilor in Sectorul 4.Avea pandari tocmiti chemau Politia Locala fotografiau si hingherii ridicau masinile.Pandeau lumea care venea cu necazuri pe la spitale sau centre aglomerate.Dupa aceia prin interpusi sugea bani din primarie cu aranjamente florale si pitici vopsiti.Dece oare candideaza la primarie ? Sa incalece vaca de muls.Nimic nu misca in teritoriul Primariei Sector 4 fara sa fie dijmuit cu ajutorul Politiei Locale. Votati pe curajosul si saracul Piedone.

mihaix  •  18 aprilie 2016, 21:59

Cataline, eu zic ca nu ar strica sa citesti motivarea Judecatoriei sector 4 in dosarul contestatiei candidaturii lui Piedone. Face bine la democratie :)

gm  •  18 aprilie 2016, 22:25

@conan: Ascultati cu atentie inregistrarea de la 112 (gasiti aici http://www.mediafax.ro/social/audio-inregistrarea-cutremuratoare-a-primului-apel-la-112-din-noaptea-incendiului-din-clubul-colectiv-acum-ard-niste-oameni-ard-oameni-da-15080523) si pana la minutul 2 nu o sa auziti pronuntat numele clubului "Colectiv". Cel ce a sunat vorbeste de incendiu in unul din cluburile din fabrica Pionierul si primul care spune "da stim unde este Colectiv" este pompierul. Dubios, nu?

??????  •  18 aprilie 2016, 22:37

Considerati ca procurorii asteapta sa le stabileasca opinia publica vinovatii ?

Ione  •  18 aprilie 2016, 22:38

Cand si-a dat demisia ati scris despre cum "A ATRIBUIT PIEDONE, ACUM 14 ZILE, 40 DE MILIOANE DE EURO UNEI FIRME PRIETENE CU DIRECTORUL DE ACHIZIȚII DIN PRIMĂRIE". N-ati mai scris nimic, nimic... ???

Lucka  •  18 aprilie 2016, 23:20

De fapt, va fi un test pentru locuitorii sectorului 4 . Daca va fi reales Piedone (inspirat nume :-)) inseamna ca asta isi doresc romanii ... conducatori de genul acesta ... si coruptie vesnica ...

acelas  •  18 aprilie 2016, 23:26

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Țepeș  •  19 aprilie 2016, 0:09

***,acum ești mulțumit de tine,ești mulțumit ***,TU crezi cumva că niște fete de 16 ani,când le stă mintea la băieți,sunt atât de responsabile încât să facă performanță fără să le țină cineva din scurt? ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adrian tudor  •  19 aprilie 2016, 0:29

tolo esti foarte inspirat cu aceste surse ,de ce scrii azi acest articol,de ce dai numai intr-o directie? sirul intrebarilor ar putea continua,dar fara sens.te credeam mai destept si ce m-am inselat ,iar daca nu m-am inselat ***i si toti acesti submediocri sar sa comenteze ceea ce nu conosc.pe isu astia nu-i baga nimeni in seama,acolo nu e vorba de marea coruptie ,cea pe care crezi tu (sau poate nu) ca o eradichezi***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Huse  •  19 aprilie 2016, 4:19

De mai mare rasul ce se intampla in tara asta... doamne parca nu este real la ce nivel se ajunge cu nepasarea!!!

mihalachimarinel  •  19 aprilie 2016, 9:45

dar tu,tolo,stiai?

Fosta rezidenta, din Buzau  •  19 aprilie 2016, 11:07

Domnule Tolontan, In alte situatii in care ati facut pe procurorul, avocatul si judecatorul de serviciu v-am inteles. Insa, cu scuzele de rigoare, acum chiar ca nu va inteleg. Din punctul meu de vedere, tragedia de la Colectiv a fost cauzata de cei care au permis si ulerior au facut focul (cititi artificii) intr-un spatiu inchis. Daca asa ceva nu se intampla Piedone, Ponta si alti politicieni erau in continuare in functii. Sa nu intelegeti gresit: Piedone si toti ceilalti au partea lor de vina, dar nu cea esentiala. Amatorii de SENZATIONAL , cei care au creat acest SENZATIONAL, sunt principalii vinovati. Din pacate SENZATIONALUL a avut loc, dar cu un pret enorm: 64 de MORTI si multi altii care vor purta toata viata aceasta *STAMPILA*. Domnule Tolontan, din pacate aceasta tragedie de la Colectiv a imbracat o tenta politica. Din punctul meu de vedere Piedone si toti ceilalti *hoti* care au dosare penale nu au vie sa candideze sau sa ocupe functii importante. Dar legea, spune altceva, anume ca doar cei condamnati definitiv nu pot candida. Intrebare: In acest caz respectam legea sau o posibila sentinta viitoare ? Dle Tolontan nu am despicat firul in 4 cum incercati sa faceti dvs. dar in opinia tuturor oamenilor de bun simt se cunosc principalii vinovati, iar acestia sunt liberi ca pasarea cerului.

Cătălin Tolontan  •  19 aprilie 2016, 11:16

@mihaix: sigur ca e dreptul lui piedone sa candideze. Dar e dreptul oamenilor sa stie ce a realizat Piedone ca primar. In cazul ISU - Colectiv, el a realizat un birou unde stateau inspectorii cind plecau in civil in controale care nu erau controale.

Fosta rezidenta, din Buzau  •  19 aprilie 2016, 11:25

Domnule Tolontan, Nu ati admis pt. publicare un comentarie care atinge subiectul propus, scris in limitele bunului simt. Este adevarat acest comentariu este unul care nu va face placere dar face parte din realitatea de zi cu zi. Nu minte pe nimeni si nu jigneste pe nimeni. Dar deh... va inteleg domnule Tolontan, facei parte din generatia comunista, ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maria  •  19 aprilie 2016, 19:14

@tolo: Și totuși, de ce ai pe țeavă tunului DOAR ISU? Te urmăresc de la început și nu am găsit nici măcar o aluzie la patroni, pirotehnisti (care au "pus focul "), formatie (care a comandat un spectacol "exploziv" folosind artificii de exterior in interior) si politia comunitara (care are program non-stop... deci și noaptea când aveau loc activitățile clubului). De ce? Daca tot vrei sa pari impartial... pe mine nu m-ai convins ca esti (a se intelege "impartial"). Imi pare rau! Mulțumesc pentru răspuns! Daca-l voi primi vreodată...

Ade  •  20 aprilie 2016, 0:21

NU SE MAI INTOARCE!!! Cât de nemernic poate fi acest individ. Nu s-a gândit nici o clipă la cei care au murit arși de vii. Are si el doi copii de care este tare mândru. La părinții acelor copiii s-a gândit? Ce caracter mizerabil.

Jon  •  20 aprilie 2016, 15:02

Faptul care ma face sa comentez acest articol este ca va apreciez inpartialitatea si corectitudinea de care dati dovada in general dar va rog a-mi permite a corecta unele mici afirmatii care stau la baza fundamentarii acestui articol .Intamplarea sau soarta face ca in acea perioada sa fi lucrat in acea primarie a sectorului 4 si pot afirma cu toata raspunderea ca inspectori nominalizati de dumneavoastra sa NU fi avut NICIODATA biroul in PRIMARIA sectorului 4 ei figurau ca angajati ai I.S.U pe organigrama lor si aveau fisa postului la serv de prevenire si control ,ca exista o lege care obliga administratia locala sa puna logistica necesara la dispozitia celor repartizati pe sectoare de la ISU este ca atunci cind pe o doamna o doare maseaua si este trimeasa la doctorul stomatolog dar nimereste la doctorul ginecolog dar tot doctor este nu? Vreu sa spun ca fiecare institutie are aumite atributii competente si tot odata fiecare este raspunzator de procedura care este sau nu indeplinita ,oare registrul auto nu este raspunzator pentru faptul ca apermis inmatricularea acelui autoturism care fiind condus de un ,,incostient'' aintrat pe trotuar si a omorat 4 persoane zilele trecute?Este un mod de a gindi dar ma deranjeaza pentru ca eu sunt Sigur ca dumneavoastra nu scrieti articole la ,,comanda'' .Nu apar un nume ci un primar ,am in administrarie peste 20 de ani vechime si i-mi permit sa spun ca nu era perfect dar in subiectul mentionat primarul si cele doua foste colege de la autorizari nu sunt de vina ,documentatia privind modul de autorizare a fost ridicata pe citva ani si banuiesc ca cine trebuia sa vada a vazut procedura a fost aceiasi in toate cazurile nu s-a facut nici o exceptie niciodata avizul sau autorizatia psi nu a facut parte din documentatia depusa la primaria sectorului 4 si nici la celelalte sectoare pina in octombrie 2015 deoarece hotararea consiliului nu prevedea acest lucru .era de ajuns un simplu telefon la seviciul administrativ al primariei sa intrebati daca cei doi inspectori aveau sau nu biroul in primarie asta bineinteles daca deontologic se vroia un articol care sa fie inpartial,dar cum si dv binenteles ca stiti inca din scoala de jurnalism cel mai usor se manipuleaza subiectul cre nu are informatia necesara .Cu stima va stau la dispozitie cu ori ce subiect pe administratie locala .

Comentează