Mai buni fără minge

”Tricolorii” au condus Elveția împotriva cursului jocului și gîndul victoriei i-a crispat. Ne mulțumim cu un punct

miercuri, 15 iunie 2016, 8:52

Pentru ca jocul să fie echitabil, bătrînii lorzi care au inventat fotbalul au dat mingea unei echipe și ofsaidul celorlalți 11 jucători.

O soluție era să le dea, în loc de ofsaid, trupa României.

Atît de nesuferiți și de eficienți sîntem.

Dacă ne pui pe o balanță, o deșurubăm și o luăm acasă. Dacă ne inviți la European, le dăm mingea adversarilor și noi ne ocupăm cu lupta.

Nu e nici o insultă. E adevărul care constată că Iordănescu a sublimat pînă la perfcețiune oportunismul tradițional din jocul nostru.

I-a pus pe toți să se sacrifice.

Așa începe și meciul cu Elveția.

România pare singura echipă de la Euro la care doar antrenorul își permite un stop de șmecherie. Restul băieților, la maraton!

Elanul elvețienilor se izbește de Tătărușanu. Cu aerul său pacă absent, portarul ”tricolorilor” scoate minge după minge. În fața lui, Dragoș Grigore și Chiricheș fac cel mai bun meci posibil!  

E remarcabilă revenirea lui Chiricheș, care joacă fiecare balon, parează și își încurcă adversarii. O analiză a meciului va arăta de cîte ori elvețienii au tras incomodați de Chiricheș în prima repriză.

În careul celălalt, istoria se scrie sec. Chipciu îi surprinde pe elvețieni cu învăluirile sale rapide. Lichsteiner îl trage de tricou, de cinci ori mai mult decît i-ar fi permis realismul jocului de fotbal. 

Arbitrul acordă penalty. Stancu trage cu fentă și frînă, aruncîndu-l pe Sommer în colțul din stînga. E 1-0 pentru România!

Elvețienii se enervează vizibil, conduseseră meciul, dar asta nu contează în fața pragmatismului României. Petkovici se uită uluit de pe bancă. Frustrarea se transmite ca o maladie de grup.

Continuă să atace, dar se izbesc de serenitatea lui Tătărușanu, ”ce-i cu voi, oameni în roșu, pe aici?”.

Se fluieră de pauză.

Repriza debutează dureros. În minutul 56, norocul ne întoarce spatele.

Dintr-un ricoșeu, mingea sare periculos la Mehmedi! De ce nu-l blochează nimeni? Chipciu se retrage tîrziu, Prepeliță avansează lent, între ei  e Chiricheș care sesizează pericolul și încearcă să compenseze, dar Mehmedi cîștigă cele două secunde inadmisibile în fotbalul mare și șutul său din aer face 1-1!

180 de pase bune a dat România

455 de pase bune a reușit Elveția

E minutul 60 și amîndouă echipele șuieră greu.

Noi sîntem obligați să atacăm, ceea ce nu ne convine. Iar elvețienii își trag sufletul după acesată cursă epuizantă de urmărire.

”Roșiii” se adună ca termitele în preajma careului nostru. Chiricheș rezistă. Săpunaru reușește și el un meci bun.

Se fac 20 de minute de cînd sîntem doar via ferrata de pe muntele pe care se cațără echipa Elveției.

În minutul 70, ne dezmorțește puțin șutul lui Torje din lovitură liberă. Ce ne așteaptă? Elvețienii au căzut fizic în finalul cu Albania.

Parcă și acum își reduc din claritate. Noroc cu nou intratul Embolo, care risipește cîteva baloane utile.

Obosit de atîta presiune și concentrare defensivă, Tătărușanu e în pragul gafei la o degajare.

61%-39% a fost posesia în favoarea adversarilor noștri

Chiar și entuziasmul de suporter vechi al lui Costi Mocanu se diminuează la microfonul ProTV. Îndemnurile sale nu mai au corespondent în teren.

Cu un sfert de oră pînă la final, Dragoș Grigore ia galben. La faza imediat următoare respinge rău și sîntem salvați de egoismul excentric al execuției lui Dzemaili, care trage în loc să-i paseze lui Embolo.

La noi nu e nimic de comentat. Sînt minute în care nu contăm.

Intră Florin Andone.

Se scurg greu ultimele minute. Nici oamenii lui Petkovici nu mai au suflu. Împotriva României, joci ca în nisip. Nici noi nu arătăm prea bine. Parcă sîntem la finalul a 120 de minute de prelungiri.

Tătărușanu culege ultimele centrări de dinainte de apus.

Se termină 1-1.

O veste: cu Albania trebuie să atacăm. Altfel, ai n-ai mingea, tragi la poartă!

Comentarii (86)Adaugă comentariu

io  •  15 iunie 2016, 21:00

Rusine... o rusine de fotbal .. o bataie de joc, de la inceput pana la sf... ridicol si jenant!!!!

ovidiu_3003  •  15 iunie 2016, 21:01

...Kascheta este multumit ca n a pierdut acest al o sutalea meci al carierei ...el a facut o tactica buna pentru egal ...si i a iesit ...

mari  •  15 iunie 2016, 21:02

Fratilor oare nu se inteeaba nimeni de ce nu e titular Sanmartean????

Andrei  •  15 iunie 2016, 21:02

Tolo, nu vrei tu sa lasi un coleg care chiar scrie despre sport for a living, sa semneze aceste cronici la cald, care synt materiale premium in jurnalism. Hai, ramai la anchetele tale sociale, ca nu merge si cu porcu-n curte si cu slanina-n pod. E totusi un ziar de sport.

Ionut  •  15 iunie 2016, 21:02

Un antrenor mai slab decat *** asta de ceausist nu aveam nici la ligile inferioare...cum mama dracului sa castigi un meci in care tu te aperi cu toata echipa??? Aveam nevoie la mijloc de sanmartean, singurul care ar fi fost in stare sa tina putin de minge....la naiba cu iordanescu si idiotul ala de Burleanu...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

comentariu_foarte_slab  •  15 iunie 2016, 21:02

Jocul echipei a fost mai bun decat comentariul celor de la ProTV. Un sezon intreg de Champions League am fost chinuti de acesti comentatori si nici la acest turneu n-am scapat...

Victor  •  15 iunie 2016, 21:02

Excelenta analiza! Sunt complet de acord cu tot! Satira la nivel inalt a unei realitati... triste :)

s.s  •  15 iunie 2016, 21:03

frate ....ce recuperare fac jucatorii astia.....pun pariu ca la urmatorul joc au febra musculara!!!!

Cătălin Tolontan  •  15 iunie 2016, 21:04

@Andrei: nu ))

Anton  •  15 iunie 2016, 21:04

Mari, sunt de acord cu tine. Mai bine-l baga pe Sanmartean, chiar daca toata lumea zice ca nu face faza defensiva. Dar mai destabiliza un pic apararea. Il putea baga in locul lui Prepelita si asa a fost varza..

Dan  •  15 iunie 2016, 21:05

Tolo lasa-l pe Andrei ... mie mi-a placut cronica!

cls  •  15 iunie 2016, 21:06

Nu va mai prezentati la meciul cu Albania. Sunteti 0 !!! Platesc suporterii bani degeaba pe bilet.

je  •  15 iunie 2016, 21:07

NImic despre cum si-a batut azi joc Cascheta de o natiune intreaga??? Unde e Popa, unde e Stanciu, unde Sanmartean, unde e Alibec???? ii menajam pt Albania cu care mai mult de egal nu facem??? Acum si fara Pintilii si fara Stancu??? Cand oprim politicul in fotbal? Dam prime peste prime la toti atarnatorii!!! Mi-e sila de ce am vazut azi la Romania....sila!

Lucian  •  15 iunie 2016, 21:08

Albania a pus mai multe probleme elvețienilor in 10 decât România astăzi. Si noi vrem sa batem Albania... Franța si Eleveția mai au nevoie de un egal. Si iar o sa plângem ca cei mari nu ne lasă sa trecem de grupe... :)

Ovidiu Georgescu  •  15 iunie 2016, 21:08

De ce nu a fost introdus Sinmartean in teren jucator de constructie care ar fi dat pase utile atacantilor si s-ar fi creat faze de gol, de ce nu a fost introsus macar Stanciu, de ce a fost lasat in teren Prepelita care a gafat in continuu dind pase mereu adversarilor ? De ce nu a fost schimbat Kesheru care a jucat foarte slab ? Unde a fost domnul Iordanescu la acest meci ? A dormit ?

gore  •  15 iunie 2016, 21:08

Un meci de "atata putem-atata am scos"....Un meci fara plususri,fara minusuri,nici nu poti sa-i lauzi nici sa-i critici...Ramane ultima partida,cea cu Albania si ne jucam sansa noastra.Pana acum,totul a decurs "conform planului" iar Nea Puiu stie cel mai bine ce zic."Obiectivul" e in picioare,suntem inca in grafic.Trist pt ca acest obiectiv este accederea in fazele finale indiferent de locul ocupat.Treci de grupa si apoi te scoate Germania...obiectiv indeplinit,hai acasa ca incep preliminariile!

razvan magureanu  •  15 iunie 2016, 21:08

Domnule Tolontan felicitari pt ancheta hexi pharma dar ce nu faceti o ancheta sa vedeti cum a ajuns general prostul asta de Iordanescu? m-a intrebat copilul meu de 14 ani care se pricepe putin la fotbal ca l-am carat cu mine pe stadioane de la 5 ani de ce stau pe banca sanmartean si stanciu cand asta e meci de calificare si o victorie ne-ar asigura calificarea? m-a mai intrebat ce batalii a castigat generalul asta ca nu scrie de el in cartea de istorie? e o sfidare la adresa poporului roman ca un astfel de om sa fie general al armatei romane. ce sa invete copiii nostri cand vad ca o non valoare a ajuns general? asta nici in sport nu isi merita gradele. cand o sa mergem noi la un campionat european sau mondial si sa jucam fotbal? sanmartean are 35 de ani. nu va mai apuca alt turneu final. un mare talent. eram mic dar si acum il injur pe angelo oale si ulcele ca si-a batut joc de dobrin. sa nu aiba liniste in mormant.

Constantin  •  15 iunie 2016, 21:09

Romania e obligată acum să bată Albania,la ce jucăm e greu,pentru că jucăm prost.Ne căutam mereu alibiuri dar adevărul gol-golut e că nu avem o echipă lipsită de valoare,chinuim fotbalul ...

VarzaPutrezita  •  15 iunie 2016, 21:12

Dezastru si Batjocura ca de obicei! Ce statistica, analize, etc... Mijlocul nu mai avea benzina si Sanmartean tinut pe banca? Culmea Chipciu a fost de vina la golul lui Mehmedi, dar lasati ca este mai bun decat Maxim de la Stuttgart? Varza Iordanescu, a avut noroc cu generatia lui Hagi, Dan Petrescu, Moldovan, Raduciouiu, etc..

Eugen  •  15 iunie 2016, 21:12

Toți se nasc talente și mor speranțe.Rusine mai vor sa joace la echipe mari mai bine stăteau acasă la tv

Emi  •  15 iunie 2016, 21:12

Andrei care e problema ta? A scris foarte bine..( Pana la urma Tolo e boss-ul la gsp asa ca nu ii spui tu cine sa scrie ce si cum ). Trebuia sa scrie maimulte ( nu de bine ) . Avem un antrenor de 2 bani ( de ce draq mai ia asta pensie de general ? ..ce legatura are cu armata ) . Joci cu 2 distrugatori .. Prepelita care ar trebui sa vaneze prepelite in niciun caz sa joace fotbal si cu Pintili .. in conditiile in care tu ai nevoie de victorie pentru a-ti usura misiunea cu albania. Vezi ca , Keseru e obosit .. si astepti pana in minutul 80 sa il bagi pe ANdone .. Iordanescu a jucat la egal..si la "poate poate iese ceva pe contra-atac"..Frate... aduceti un antrenor tanar cu alta mentalitate.. Prefer o Romanie care ia bataie cu 4-0 . 3-1 etc... dar sa vedem ca joca fotbal . , atacam , pasam ..ori noi avem tactica asta de bubuit mingea in fata de pe vremea lui Burebista. Oricum cu ALbania scoatem maxim un egal , si dupa ce vin tgriclorii acasa parca vad ca il punem pe Piturca antrenor sau .. cine stie Halagian

Fuller  •  15 iunie 2016, 21:12

La cum jucam acum, nu scoatem mai mult de un punct cu albanezii. Echipa noastra a fost doar un zid static, destructiv, insa nici o constructie de atac. Goluri din penaltiuri norocoase, iar in rest degajari cat carul, fara nici o destinatie. Este greu sa ma gandesc la o victorie, atunci cand jucam de la bun inceput pentru x sau 2, cu speeanta de a ramane la x. Prefer sa pierdem cu albanezii insa sa aratam ca jucam si fotbal.

Daniel Grosu  •  15 iunie 2016, 21:13

N-am văzut antrenor mai lipsit de profesionalism decât politrucul ăsta. Nu are nicio treabă cu fotbalul. A avut, ca fotbalist. Ca antrenor, e lamentabil. ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

phoneme  •  15 iunie 2016, 21:14

In afara de faptul ca nu atacam, ceea ce s-a transformat intr-o realitate in ultimii ani, astazi am si cazut fizic. Mult prea repede. Parca vad ca or sa acuze "oboseala" din meciul greu cu Franta. Si da, cum mai zic si altii, dupa ce ca nu avem talente prea multe, le tinem si pe banca. Trist. La avicola cu Puiu...

paul  •  15 iunie 2016, 21:14

Bambilici,lipici,carpici!Romania si fotbalul normal,e ca si cum ai merge cu TIR-ul pe transfagarasan si ai pune pinguini sa se plimbe pe plajele din sudul Frantei.

Cătălin Tolontan  •  15 iunie 2016, 21:15

@Constantin: asta e valoarea, dar la meciul cu Franta am laudat atitudinea. Sa nu spunem ca descoperim acum deficitul de clasa fotbalistica!

io  •  15 iunie 2016, 21:15

slabi fara minge, penibili cu mingea. obiectul ala sferic ii incurca pe ai nostri. modul cum paseaza, cum controleaza mingea, cum o stopeaza e primitiv.

Stefan  •  15 iunie 2016, 21:16

Heeeei ruup! Heeeei ruup! Altii duc fotbalul la rang de arta, cu goluri pe banda rulanta, cu golgheteri calcand in picioare recorduri care stau in picioare de zeci de ani, cand fotbalul era mai boem si apararile mai permisive, noi il avem pe nea Puiu. El stie logica din spatele primului unsprezece. Ce e sigur e ca in mod cert nu o sa ne spuna motivatia. Preferam sa luam 5 boabe cu Franta si sa batem cu elvetienii. Daca batem doar 1-0 cu Albania sa mearga inapoi in parlament si sa ne lase pe noi in pace.

Marius  •  15 iunie 2016, 21:16

Iordanescu se credea mare antrenror dupa meciul cu Franta si eu credeam acelasi lucru dar azi sa vazut adevarat lui valoare...zero asta e valoarea lui Iordanescu.Cum naiba i-ai pregatit numai tu stii cadeau ca mustele si se accidentau *** de Rat a jucat un meci trebuia sa stea dracului pe banca ca nu poate sa duca 2 meciuri in 3 zile.Atac zero Keseru nicaieri oricum el nu e un nr 9 ori joci cu Anone ori cu Alibec.In meciul cu Franta Stanciu a jucat bine si poate da ultima pasa oricand copilul ala are viziune in joc nu inteleg de ce nu am jucat cu aceeasi echipa.Prepelita nu a fost niciodata de Steaua dapoi de nationala.Il chemi la un turneu final pe unul care freaca banca la Ludogorets si nu il chemi pe unul care o freaca la Stutgart dar macar are ceva in el ca fotbalist ma refer la Maxim.In meciul asta puteam sa scoatem mult mai mult.Nu inteleg de ce nu am jucat la fel de agresiv ca si cu Franta sa stam sus sa ne aparam sus nu sa stam cu fundul in poarta.Evetienii au avut ocazii pt ca noi le-am permis pt ca noi nu ne-am aparat sus si le-am lasat posesia nu trebuie sa ai diploma de antrenor ca sa iti dai seama dar se pare ca cei 4 antrenori nu au observat.Sa nu creada ca meciul cu Albania va fi usor.Albania a jucat o repriza in 10 oameni cu Elvetia si merita cel putin un egal sau zbatut in 10 cum noi nu am facut-o in 11.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Julia  •  15 iunie 2016, 21:16

nu se poate sa joci cu Keseru si Torje, doua *** pe teren. sa nu ai om de creatie, care sa tina mingea. Alibec, Sanmartean si Stanciu pe banca tot meciul? Cu Elvetia, pe care si Gibraltar o batea astazi?!? La unu zero am ratat ocazii momumentale cu Sapunaru si Hoban. Astia au fost atacantii? 500 de pase ei si 200 de pase noi! Rat cat trebuie sa mai joace? gata, o fi Filip ametit, dar e clar viitorul titular pe stanga. Ca nici Rat nu a jucat titular la natioanala de la Barcelona! Si aceeasi boala grea, sa nu iesim la suturile lor sa blocam. Cu Franta Iordanescu a fost aproape magistral. Astazi a gresit grav echipa, Keseru, Torje, Rat, Prepelita nu aveau ce sa caute pe teren. Chipciu si Stancu, huliti, ametiti, cum necum au fost in regula. Stai sa faca Albania o surpriza si sa vezi distractie. Oricum trebuie sa bati Albania. Si daca nu o bati? Aaaa, intra "artistii" atunci, Stanciu, Alibec, Sanmartean...cu o Franta slaba si o Elvetie si mai slaba am luat un punct. Patetic! Dar avem golgheterul competitiei!!! Mai bine aveam 2 infrangeri clare si asta era. O sa speram si o sa ne chinuim pana in minutul 93 cu Albania. Si, oricum, Franta si Elvatia fac egal, poate luam locul 3 si in optimi ACASA! Dar nimic nu e clar. Decat ca Iordanescu si cei trei pitici secunzi gandesc cu spatele...la poarta...pacat, iar o facuram romaneste. Nu stiu cati romani erau linistiti la pauza, eu eram sigura ca va fi rau. Hai Romania, dar hai odata !!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristian  •  15 iunie 2016, 21:17

cum e posibil frate ca un *** sa si bata joc de o tara intreaga cum sa l tii pe stanciu rezerva si sa l bagi pe prepelita si keseru titulari .ne a laudat toata europa dupe meciul cu franta si el schimba 4 titulari unde naiba se mai intimpla asa ceva .cascheta cred ca o face intentionat sa si bata joc de tara nenorocita

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vali  •  15 iunie 2016, 21:19

Tolo,iti multumim pt. tot. E nevoie de tine si in sport si in viata. Fara tine si acum ne tratam bolnavii cu apa chioara. Continua cu presiunea pe societatea asta la fel de adormita ca si generalul nationalei care parca a vazut alt meci. Ca de obicei, alegem pana culegem...din toti antrenorii l-am ales pe asta,care fara generatia de aur, avea sigur alta cariera. M-am ponderat la maxim ca altfel trebuia sa fie un comentariu plin de injuraturi. Pacat de INCA o sansa ratata. Hai Franta cu Elvetia.

radu_pnt  •  15 iunie 2016, 21:19

Asta e! NU inteleg de ce se plange lumea. Am jucat peste asteptari in ambele meciuri. Azi am jucat bine...cu exceptia faptului ca ne-a lasat fizicul si asta le-a dat mai multe oportunitati elvetienilor..chiar mai multe decat francezilor. De ce nu vrea lumea sa realizeze ca suntem praf la fizic comparativ cu Vestul european... As fi preferat sa-l fi vazut pe Andone mai devreme in meci..ramane de vazut cum jucam cu Albania! Inca mai putem prinde locul 2...depindem de o victorie a Frantei contra Elvetiei... coroborata cu victoria noastra cu Albania.

Mircea Ordean  •  15 iunie 2016, 21:19

Ni-i greu de admis că atît putem. Jucători, respectiv - derivînd un pic discuția - cetățeni români.

cls  •  15 iunie 2016, 21:19

Am fost aproape de victorie. Ne mai trebuia un penalty. :))

Nicolae  •  15 iunie 2016, 21:20

Jucătorii Români *** care își bate joc de inimile suporterilor. Rușine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan  •  15 iunie 2016, 21:21

Va salut,acum mai bine bagati un articol ca cele dinaintea scandalului cu Hexi. Ca vezi doamne de ce ne pleaca medicii...de de aia pleaca,macar acum nu se mai intreaba nimeni 😆😆😆

Andrei  •  15 iunie 2016, 21:22

@tolo.Nu, ce? Nu e ziar de sport? La cat de rar scrii pe subiect, nu m-ar mira...

Stefan  •  15 iunie 2016, 21:22

Eu as fi incercat pe Filip in loc de Rat dupa ce a jucat in primul meci, nu stiu ce varsta asteptam noi sa implineasca jucatorii ca sa fie buni de rodat. La altii intra si la 20 de ani in meciuri tari, noi ii tinem sa se coaca pana pusca de copti ce sunt. La noi Filip e un tanar necopt, la altii la 22 de ani au meciuri in nationala. Cand o sa mai avem jucatori tineri in primul unsprezece? Unu sau doi, nu toti, dar sa vad un 19 20 de ani ca e calit, daca oricum jucam frisbi in loc de fotbal. Alibec un meci intreg, dupa ce aveam o sedinta in particular cu stelistii daca era cea mai mica banuiala ca nu vor sa il joace cum trebuie. Sau un meci curajos, cu Alibec central si Andone dreapta, Chipciu stanga, Sanmarteam si Stanciu in centru, Hoban si restu. Cu mentiunea speciala ca si Chipciu si Andone trebuiau urechiati sa are terenul, cu pauze, spate fata. Ce a cautat Prepelita in joc? Ca sa ne ofere siguranta? Mama ei de treaba, altii pun sa joace fundas laterali mijlocasi centrali, sau varfuri in mijloc, samd, noi nu suntem in stare sa alegem primul 11 cu jucatorii mai buni.

George  •  15 iunie 2016, 21:22

Si eu sunt de parere ca mai varza decat echipa Romaniei au fost doar comentatorii de la Protv..

phoneme  •  15 iunie 2016, 21:22

Exact ceea ce asteptam. Scuze, explicatii SF. Nea' Chiriches (care a jucat bine azi, clar): "Am luat din nou un gol imparabil. Cred că elveţienii au marcat la singura lor şansă de gol din repriza a doua." La ce meci te-ai uitat Vlad?? Ca mie mi-au iesit 10 fire albe de par azi, la cum ne-au calarit elvetienii.

Stefan  •  15 iunie 2016, 21:23

Pardon, Stanciu, Alibec si Andone, cu Alibec central, si cei doi in lateral. Antrenorul asta e mult prea rigid si pierdut in timp si spatiu.

Razvan  •  15 iunie 2016, 21:26

Trist...jenant....sfidator....obositi....complexati.....demotivati...limitati.....mai continui?

kkciosuldelahamangia  •  15 iunie 2016, 21:27

1996.

Alin  •  15 iunie 2016, 21:29

Sa fim ca Liam Nesson in Taken cu Albania !

Django  •  15 iunie 2016, 21:31

o supa buna se face din morcovi tineri si o gaina batrana...nici chiar asa de batrana

dzz  •  15 iunie 2016, 21:33

Un lucru e cert: asa o galerie numeroasa, civilizata si patimasa merita o echipa nationala mai buna.

cris4co  •  15 iunie 2016, 21:34

nu mai trageti in Cascheta...spuneti azi in cor SERVUS STEAUA BUCHARESTI

Schimbare  •  15 iunie 2016, 21:36

Iordanescu a fost fortat de accidentari sa faca schimbarile care nu le-a vrut. Filip nu ar fi vazut niciodata mingea din teren , garantat Stanciu il schimba pe Chipciu, iar andone intra in locul lui Keseru, dar asta e, egalul e bun. Poate Albania ii incomdeaza pe francezi si se umplu de galbene in acelasi timp, oricum sunt varza si cu o echipa mai ofensiva ii zdrobim cu 1-0. Daca Franta e obligata sa castige ultimul meci si noi dam 2-0 albanezilor ne calificam de pe locul 2. Totusi as vrea Anglia in sferturi...

Granata  •  15 iunie 2016, 21:42

De ce nu a jucat cu Stanciu sau Sanmartean?.....Este clar ca a preferat sa stea la cutie si sa nu ristie nimic.....Penibil fratilor cu asemenea antrenor. Un pensionar si atat.

Comentează