Omul care a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții de la ”Colectiv”. Apelul Angelei Gheorghiu: ”Banii nu pot rămîne la un om fără conștiință!”

La un an după concertul caritabil al sopranei, impresarul Sorin Săraru continuă să organizeze evenimente, dar nu a dat victimelor banii colectați din bilete

vineri, 28 octombrie 2016, 6:55

UPDATE: După ce ieri a refuzat să facă vreun comentariu, Bogdan Enache, PR-ul care l-a introdus pe Sorin Săraru, a revenit azi cu câteva precizări: „Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Totul s-a decis târziu, s-a făcut benevol. Lucrasem cu vreo doi ani înainte la câteva evenimente cu Sorin Săraru. Nu avusesem probleme cu el. Doar o mică întârziere, 3 săptămâni, dar cu plata făcută în final. Eu l-am propus pe el, nu am propus o firmă! Nimeni n-a fost forțat, lumea a fost de acord cu el. Mai departe s-a ocupat fundația Andreei Marin și n-am mai avut vreo implicare. Toată lumea a încercat să ia legătura cu el după. Știu că a organizat un concert Andrea Bocelli la care a cântat și Angela Gheorghiu”.

UPDATE: #Colectiv: Merită să citiți ceea ce scrie Oana Sandu în Decât o Revistă ascultînd povestea lui Tedy. Fotografiile lui Mircea Reștea sînt impresionante prin discreția lor. 

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

 

 

A început ca un gând bun într-un moment cumplit.

”Eram în drum dinspre New York spre Moscova, unde urma să cînt la Balșoi”, își amintește azi, în octombrie 2016, Angela Gheorghiu.

”Îngrozită de accident, dar și de reacția la el”

A aflat despre Colectiv de pe internet, ”prelungirea degetelor mele”.

”Am fost îngrozită și de accident în sine, și de modul în care s-a reacționat la el. Am început să-mi sun toți prietenii din țară întrebând, disperată, cum aș putea să ajut, pe cine aș putea să ajut mai repede. Mi-am oferit atunci sprijinul inclusiv președintelui României și tuturor directorilor de spitale ce se fereau să îmi spună adevărul”, spune Angela Gheorghiu.

Ea singură nu putea organiza ceva.

Dar își dorea să cânte pentru victime. Prestigiul se putea transforma în bani și, mai apoi, în alinare. Alchimia universală a carității.

”Andreea Marin a fost riguroasă și corectă”

”Toți au fost, cred eu, depășiti de situație și fiecare s-a zbătut în felul său, dar condițiile din spitalele din România le cunoaștem, din păcate, cu toții. Sigur, medicii atunci nu voiau să arate nimănui nepuntința și lipsurile de tot felul, dar după părerea mea, spitalele și infrastructura sunt cele mai mari probleme pentru că sunt servicii critice, care pot salva sau costa vieți”, crede Gheorghiu.

Sorana Savu, reprezentanta sopranei în România, și Bogdan Enache, vreme de un 18 ani om de PR pentru marea cântăreață, i-au recomandat fundația Andreei Marin.

”Andreea a fost extrem de riguroasă și de corectă cu fiecare detaliu”, povestește Sorana Savu.

300 de lei a costat biletul la gala caritabilă de la Ateneu

Spectacolul a avut loc pe 29 noiembrie 2015. Gala a fost transmisă în direct de Realitatea TV și de Radio România Actualități. Toată lumea s-a implicat gratuit.

Din donații directe s-au strâns 200.000 de lei. Din bilete, echivalentul a încă 50.000 de euro.

Primii bani au plecat imediat către zecile de răniți.

Ceilalți, niciodată.

Bilete vîndute prin siteul impresarului Sorin Săraru

Gala s-a bazat pe conceptul de voluntariat. ”Doamna Gheorghiu a cerut și a primit implicarea gratuită a Orchestrei Filarmonicii George Enescu, a Corului Filarmonicii, a dirijorului Tiberiu Soare, a Filarmonicii în sine – care ne-a pus la dispoziție sala Ateneului pentru concert”, își amintește Sorana Savu.

”Am o fată, Ioana, de vîrsta celor din club. Mi-am imaginat cum ar fi să fiu în locul lor, cu viața Ioanei atîrnînd de un fir de ață. Mi-am rugat prietenii, pe oamenii de la casa regală a României, pe toți să vină să cumpere bilete” Angela Gheorghiu

Biletele s-au vândut prin firma lui Sorin Săraru, siteul (biletoo.ro) deținut de firma Project Expo Games and Sports.

800 de bilete s-au vîndut pentru Gala caritabilă din noiembrie 2015

De aici, susțin cei de la fundații, s-a rupt totul.

Agitație în ianuarie, apoi tăcere

Ei nu-l cunoșteau pe Săraru, venit la recomandarea lui Bogdan Enache. Dar firma impresarului nu era complet necunoscută. ”Săraru organiza concertele lui Ștefan Hrușcă, de exemplu”, își amintesc ei.

Sorin Săraru n-a dat însă banii rezultați din bilete.

Nici un leu!

La începutul lui ianuarie 2016, subiectul întârzierii a căpătat ceva expunere în presă. Apoi însă, lucrurile s-au stins. Nimeni nu și-a imaginat.

231.525 de lei datorează Sorin Săraru răniților de la Colectiv, pentru care s-au strâns banii

”Îmi amintesc familia uneia dintre victime, lângă Andreea Esca și Angela Similea”

”Era de necrezut că se va ajunge până aici! A fost unul din cele mai grele concerte din viața mea. Părinții uneia dintre victime, IOANA VICTORIA GEAMBAȘU, o fată atât de frumoasă, tânără și cu talent, ce murise deja, erau acolo, în
primul rând, lângă Andreea Esca și Angela Similea. Eram cu toții împietriți de durere. Este imposibil de redat ce sentimente aveam cu toții. Câtă suferință!”, rememorează Angela Gheorghiu.

”La un an de la Colectiv, răniții nu au acești bani!”, confirmă Andreea Marin.

Și vedeta TV descrie faptele, cu o furie necamuflată: ”Printr-o simplă schimbare a activității pe alte firme, Sorin Săraru continuă nestânjenit să câștige și să trăiască, râzând în nasul tuturor! Nu mi se pare corect ca legiuitorii să urmărească doar firma, nu și persoana răspunzătoare de o asemenea infracțiune!”.

La începutul anului, câtă vreme atenția publică era încă activă, Sorin Săraru le răspundea la sms-uri și e-mailuri celor din fundații.

Angela Gheorghiu decisese ca banii să fie împărțiți egal între cei răniți.

”Am primit un extras de cont fals”

”După ce am făcut o cercetare pentru a identifica fundația care ar fi putut derula donațiile, în baza a cam 160 de contracte, am ajuns la Fundația Estuar, condusă de Amedeea Enache, care fusese în contact cu cele mai multe familii și putea să ne ajute în acest sens”, explică reprezentanta Angelei Gheorghiu.

S-a mai adăugat încă un om, Amedeea Enache, care a început să-l piseze pe Sorin Săraru.

”La un moment dat, Săraru motiva întârzierea prin faptul că nu încasase banii”, povestește Sorana Savu. ”Am verificat noi și am aflat că, de fapt, încasase toți banii!”.

”Apoi, pe 12 ianuarie, după multe insistențe, am primit un extras de cont din altă bancă, Garanti Bank, care indica plata integrală a sumei: 231.525 de lei”. O altă țeapă!

Extrasul de cont fals
Extrasul de cont fals

Pentru că banii nu au intrat niciodată în conturile fundației.

L-au dat în judecată.

Au câștigat.

Dar firma este insolvabilă.

La întrebările Gazetei, Sorin Săraru recunoaște că n-a dat banii

”Am evaluat și variantele prin care respectivul să fie urmărit penal pentru faptele sale. Însă nu suntem foarte încrezători că am avea sorți de izbândă în a recupera prejudiciul într-un nou proces”, spune George Lipănescu, avocatul Andreei Marin.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Sorin Săraru recunoaște că n-a dat niciun ban.

Angela Gheorghiu spune că ”mie nici măcar nu-mi mai răspund la telefon”.

„Îmi cer scuze și pe această cale și vă asigur că banii se vor plăti cât mai repede!”Sorin Săraru, administrator Project Expo Games and Sports

”Justiția țării mele”

În toată această perioadă, Săraru a organizat, pe alte firme, concertele Jose Carreras și Dulce Pontes în decembrie 2015, Toto Cutugno, la „Polivalenta” din Cluj, în martie 2016 și triunghiularul Best of Snooker la Circul Globus, în mai 2016.

”Evenimentul de snooker pe care-l menţionați a fost organizat în luna mai, iar fondurile au fost obţinute tot din vânzarea de bilete, dar au fost insuficiente pentru a acoperi cheltuielile si astfel au apărut alte datorii”, se scuză Sorin Săraru.

Sorin Săraru nu mai apare în dreptul organizatorilor la concertul din 19 decembrie al lui Ștefan Hrușcă.

Săraru promite că se agită ”zi și noapte să rezolv problemele financiare și în scurt timp voi începe plățile”.

”Mi se pare oribil că justiția țării mele nu a putut să găsească o soluție în acest caz, în care nu e vorba numai de lege, dar și de minimă morală. Banii nu trebuie să rămînă la un om fără conștiință. Nu pot să mă resemnez cu o asemenea situație”, încheie Angela Gheorghiu.

Ea spune că ”a trecut prea mult timp” și numește situația ”una de onoare”.


”Domnii Sorin Sararu și Bogdan Enache continuă să vândă bilete, dar ma intreb cum reușesc să trăiască știind că au o datorie de 50.000 de euro către familiile celor despre care ne spuneau că le-au fost prieteni. Mi se pare oribil, pentru că am înțeles că își continuă afacerile, nestingheriți, în timp ce justiția noastră susține că nu poate da de ei ca să recupereze banii” Angela Gheorghiu

* * *


”Mi se pare strigător la cer că Sorin Săraru, un hoț care face o asemenea nedreptate în văzul întregii țări și care e dovedită în justiție, scapă nepedepsit”Andreea Marin, Fundația Prețuiește Viața

* * *


„Este nedrept față de victimele accidentului, față de cei implicați voluntar în organizarea concertului, dar și față de cei care au cumpărat bilete, cu un scop clar: să ajute”Amedeea Enache, Fundația Estuar

* * *


”Bogdan Enache ni l-a recomandat pe Sorin Săraru, ca să vindem biletele prin firma lui”Sorana Savu, reprezentanta Angelei Gheorghiu în România

* * *


”Nu pot să declar nimic. Nu am nimic de declarat. Mai mult nu pot să spun”Bogdan Enache, specialistul în PR care l-a introdus pe Sorin Săraru în strângerea de fonduri

* * *

Sorin Săraru (stânga) alături de solistul trupei Manowar, Joey DeMaio

„Aveți dreptate, banii nu s-au plătit nici acum către organizator. Fundaţia Prețuiește Viața a întreprins demersurile normale în instanță de recuperare a sumelor, iar la finalul lunii iulie a obținut încuviințarea executării silite. Nu s-a plătit nimic până acum pentru că au existat alte popriri pe conturi înaintea acesteia”Sorin Săraru (stânga), alături de basistul trupei Manowar, Joey DeMaio

* * *

„Eu personal nu am furat banii, așa cum sunt acuzat, nu am băgat firma în faliment, nu am închis firma, nu am fugit nicăieri. Zi și noapte încerc să găsesc soluții pentru a rezolva situațiile financiare și nu va mai dura mult până să începem restituirea banilor către Fundația Prețuiește Viața”Sorin Săraru, administrator Project Expo Games and Sports

* * *


”Sorin Săraru își ține telefonul permanent închis. Asta e alegerea lui. Ține legătura cu lumea doar pe e-mail”Adina Pațilea, PR la Project Events, firma lui Sorin Săraru

 

CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP în dosarul dezinfectanților diluați Hexi Pharma + neregulile din sistemul medical românesc

Comentarii (58)Adaugă comentariu

haideusicfr  •  28 octombrie 2016, 7:40

I se cere printre altii sprijinul Presedintelui Romaniei. Dupa modelul Ceausescu ,nu acesta trebuie sa rezolve astfel de probleme. Restul institutiilor statului ce fac?

haideusicfr  •  28 octombrie 2016, 7:43

Un bisnitar ordinar isi bate joc de niste doamne finute ,frumoase ,artiste de renume ,Hrusca ,jefuiti de *** asta de doi bani.Un picior in fund si anchetat pentru excrocherie! Imi imaginez ce e in sufletul celor afectati de dezastrul de la discoteca !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian  •  28 octombrie 2016, 8:17

OK, nu e prima oara cand autoritatile nu sunt in stre sa rezolve o problema simpla. Asa ca propun ceva foarte, foaarte usor de pus in practica. Daca unii artisti sau organizatori nu considera ca acest personaj mizer trebuie boicotat, si aleg sa mai colaboreze cu el, atunci o sa-i boicotam noi pe ei si evident, in acelasi timp, si pe sorin sararu. Nu o sa mai particip la nici un eveniment care vinde bilete prin companiile lui, actuale si viitoare, sau colaboreaza cu el in orice alt mod. Este atat de simplu. Si voi face acest lucru si dupa ce va plati, pentru ca este evident ca o va face doar pentru a scapa de un boicot masiv. Ei, vezi tu, situatia nu este asa simpla. Cineva care are un comportament infect intr-un asemenea context, care a privat de un ajutor financiar oameni care se aflau intr-o situatie disperata, abandonati si de statul roman, nu se poate rebilita prea usor. Pentru unii niciodata. Putea sa fure si el de la un concert de manele, ca nu lupta nimeni pentru viata lui, nu de la oameni care aveau nevoie de ingrijiri medicale speciale. Deci sa rezum, primul pas este sa nu mai participam la niciun eveniment care este sub o forma sau alta "atins" de sorin sararu.

bg  •  28 octombrie 2016, 8:40

Un personaj abject, ***.Dar, ce sa-i faci daca legile noastre sunt facute ptr. a scapa pe infractori, justitia este impotenta si dezinteresata, oamenii creduli sau care considera ca a te "descurca" in Romania este un titlu de glorie. De 26 de ani, minciuna, furtul, hotia, inselaciunea, falsificarea a devenit o normalitate la noi in tara. Nici nu stiu ce sa mai cred. Eu insa stiu ce voi face: ce spune antecomentatorul meu. Atat pot face, atata fac.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Buggie si Adrian  •  28 octombrie 2016, 8:47

De aia suntem noi anarhisti.

Mrr  •  28 octombrie 2016, 8:47

sunt socat din 2 motive : 1) suma de 50.000 euro e prea mica ca sa "te ajungi" si sa merite toate oprobiile ; 2) e o datorie morala sa dai acesti bani ranitilor, sau parintilor celor morti, fiindca avem doar o viata si trebuie sa avem grija atat de a noastra cat si de a celorlalti. acest individ trebuie expus zi de zi in presa pana il cunoaste toata lumea . e imposibil ca tu ca partener (primar,administrator etc) sa doresti sa te asociezi acceptand in locatia ta concertele impresariate de acest individ care nu are nici cea mai mica urma de moralitate . doar cu asa masuri, cu afacerile ruinate el va alege sa dea banii, altfel nu. trebuie sa fim cu totii in consens .

Adrian  •  28 octombrie 2016, 8:49

@bg - dupa cum am spus, putem NOI sa-i boicotam toate evenimentele. SIMPLU.

Poporul sunt eu  •  28 octombrie 2016, 8:55

Totuşi...nu înțeleg de ce nu merge un dosar penal ... Cum rămâne cu extrasul de cont fals ??? Nici asta nu-i faptă penală ??

tudor  •  28 octombrie 2016, 8:57

simplu ,faceti plangere penala pe numele administratorului firmei pentru inselaciune,sa vedeti ce repede primiti banii

ion caloian  •  28 octombrie 2016, 9:07

***. se vede după rânjetul lui, cică zâmbet, că-i un hoț de buzunare.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ion Flama  •  28 octombrie 2016, 9:08

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

FYRY  •  28 octombrie 2016, 9:12

haideusicfr...haide sictir...la scoala nu ti place.

Flaviuss  •  28 octombrie 2016, 9:15

Ca sa monitorizam mai usor situatia am lansat o pagina pe platforma wordpress https://aplatitsorinsararubanii.wordpress.com De indata ce se platesc banii, actualizam si raspunsul.

Preda  •  28 octombrie 2016, 9:25

... la ce fatza are, nici nu ma mir ca a facut asta.

manowar  •  28 octombrie 2016, 9:40

Joey DeMaio e basistul Manowar, nu solistul. :)

Adrian  •  28 octombrie 2016, 9:42

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One  •  28 octombrie 2016, 9:45

Sa plateasca "Guvernul meu" daca nu este in stare sa execute un tepar. Dar vorba unui personaj aflat in fermentatie, uneori "drepturile omului sunt un lux",inclusiv dreptul la justitie. Pentru mizeria asta nu iese nimeni in strada ?

mee  •  28 octombrie 2016, 9:52

bravos.... procuratura nimic?! daca eu as avea datorie la banca si nu o platesc o sa vina banca o sa ma dea in judecata si eu o sa fiu obligat sa platesc x% din salariu catre banca... daca fur in schimb niste oameni normali (eventual raniti) nu patesc nimic?! wtf?!?!?!

Maria  •  28 octombrie 2016, 10:00

Dar a verificat cineva daca s-au dat banii stransi de Antene prin teledonul de un milion de euro?

Gabriel Savulescu  •  28 octombrie 2016, 10:10

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Decuadi  •  28 octombrie 2016, 10:17

Pai cum sa intervina statul ? Statul e partas cu Saracu asta dau cum il chrama , din maj multe pdv. Statul n are legi. *** de la colectiv ca si asta. Etc

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Corina  •  28 octombrie 2016, 10:23

Cum e posibil ca o banca sa emita un extras de cont pentru o suma nedecontata? Trebuie investigat si acolo pentru ca nu e in regula. Operatiunile nu apar pe extras decat daca s-au decontat. Operatiunea are si referinta, in stanga jos, deci e decontata.

Alex  •  28 octombrie 2016, 10:33

Dar puneti-i si toate firmele pe care lucreaza ca sa stim ce sa boicotam. Si pe cine injuram.

cavas  •  28 octombrie 2016, 10:49

De ce s-au vindut biletele pe internet ? De ce nu prin casele de bilele, cu incasarea sigura in numerar ?? Cand o sa ne vindecam odata de vanzarea biletelor pe internet ??

emiliana  •  28 octombrie 2016, 10:59

si a disparut si cu banii de la manowar, anulat anul trecut..ca de restituit banii de bilete..***..un HOT cu buna stiinta a statului..am facut 1000 de plangeri la ANPc..egal cu O

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

colibry  •  28 octombrie 2016, 11:05

Tovarasu sergent major tolontan !!!! a trecut un an si nu s-a intamplat nimic, singurul vinovat este madam capitaneasa de la ISU .... arafat nu a picat *** ... un nou articol de "hiena", ca tot vin sarbatorile *** ... la ce ma refer ?? simplu ..la articolul de mai sus unde prima "boldare" este ""Sigur, medicii atunci nu voiau să arate nimănui nepuntința și lipsurile de tot felul,"" intr-un articol despre un amarat care a fugit cu banii pentru ranitii de lq Colectiv .. asa tov tolo ... orice dar sa dai in medici ... *** :)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei  •  28 octombrie 2016, 11:09

Cum putem afla numele firmelor lui Sararu si a evenimentelor organizate de acesta? Cine poate afla, propun sa faca o pagina de FB dedicata acestui caz si postati online pentru a le putea boicota.

Cătălin Tolontan  •  28 octombrie 2016, 11:11

@cavas: nu o sa ne intoarcem acum la calculatoarele cu cartele perforate, totusi. Daca nu merge un calculator il repari. Daca cineva dispare cu banii de bilete nu e vina internetului.

colibry  •  28 octombrie 2016, 11:17

hehehe ... cuvantul or-din inteleg ca e vulgar sau jignitor ?!?!?!? si trebuie cenzurat ... normal si chiar m-ai convins ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

exidpol  •  28 octombrie 2016, 11:18

nu am inteles prea bine, de cine ***, de cei din colectiv sau de andreia marin???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gheta  •  28 octombrie 2016, 11:32

De ce va mirați tara aceasta e condusa de hoți și banditi un om cinstit nu esteangajat pe o funcție de răspundere civila șanț cautați și angajați numai *** în tara asta n-o mai face nu-mi atunci când va fi instalata monarhia sa în cel mai bun caz un nou Ceaușescu e clar ce mai discutați baliverne ,săltăreț și noroc. Mircea

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Filip  •  28 octombrie 2016, 11:49

Colectivul arată perfect la ce duce mentalitatea pe care o avem nu de 26 de ani ci de 300. Există totuși o speranță: să ai noroc in viața.

gigelos  •  28 octombrie 2016, 12:29

Ai bagat o firma in insolventa inseamna ori ca nu te pricepi( ok pot fii 1001 motive , sa zicem ca nu ca nu le-ai mirosit , deci nu te pricepi ) ori esti necinstit si este o modalitate de a nu-ti plati datoriile . Interzis sa-ti mai faci vreodata vreo firma tu si copiii tai , sau 10-15 ani , de ce sa te chinui .Sa vedeti apoi schimbare de atitudine . Gresesti intr-o meserie exista interdictie de a mai profesa , nu ? Foarte simplu .Ok o sa spuneti interpusi , dar si astia iti pot da tepe , nu ?

gigelos  •  28 octombrie 2016, 12:32

Partenerii de afaceri -- eu nu lucrez domnule cu dumneata , foarte simplu

Alexandru  •  28 octombrie 2016, 12:45

@Catalin Tolontan Laudabila initiativa de a tine tragedia Colectiv in atentia publica pentru ca ea sa nu se mai repete si viinovatii pana la cel mai inalt nivel sa fie pedepsiti. Dar cum ramane cu responsabilitatea pentru tragedia de la Giulesti unde singurii pedepsiti au fost asistenta Florentina si electricianul Gigel desi in motivarea curtii de apel se spune negru pe alb ca masurile guvernului Boc de reducere fara discernamant a personalului bugetar sunt cauza principala ? Citez: "Curtea constată că blocarea nediferenţiată a posturilor în sistemul bugetar, fără o analiză responsabilă şi competentă a situaţiei din fiecare sector, a accentuat situaţia deja grea în care îşi desfăşurau activitatea medicii şi asistentele din spitalele publice, creând astfel o criză fără precedent. Realităţile sociale din România arată fără posibilitate de tăgadă că încadrarea suboptimală cu personal medical în unităţile medicale de stat a fost de natură să pună în pericol viaţa pacienţilor şi a afectat în mod clar calitatea actului medical." Unde e monumentul copiilor morti la Giulesti pentru ca Ioana sa-si ia penthouse , Basescu mosie si Cocos sa ne dea cu tifla din Dubai?

Iancu Jianul  •  28 octombrie 2016, 12:53

Observand ce se intampla in tara in ultimii ani, ajung la concluzia ca autoritatile Romane, institutiile nu lucreaza pentru cel ce-i plateste ci impotriva lor! Nu ma mai simt protejat in nici un fel, singurul sentiment real este aceala de a scapa teafar dintr-un spital, speta sau necaz este ori dintr-un noroc, intamplare sau c-am stiut pe "cineva"! Pai eu contribui lunar cu o suma de bani, impozite platesc, nu le platesc aleator ca la ruleta si primesc VORBE! Cu regret afirm ca Romania este cel mai mare dusman al propriilor locuitori! Nu am garantat dreptul la munca si plata ei macar acceptabila, la servicii de sanatate si altele! Deja este prea tarziu sa-mi vreau tara inapoi... este in coma!

Bogdan  •  28 octombrie 2016, 13:04

Lista companiilor care prin asocierea cu acest personaj odios, in cadrul evenimentul projectexpo, ne arata ca li se rupe de victimele de la colectiv: CUBIC RESIDENCE MILITARI RESIDENCE METROPOLITAN AVIATIEI METROPOLITAN POLICOLOR METROPOLITAN APARATORII PATRIEI VITAN RESIDENCE 2 NEW TOWN RIN Grand Residence TREND RESIDENCE CONFORT CITY TINERETULUI PARK RESIDENCE NEW CITY RESIDENCE MAGECON imobiliare.net EVO Residence - Case pentru Pretentiosi ISG RESIDENCE II GREENFIELD BANEASA Palladium Residence IMOPEDIA Carol City Park OMNIS RESIDENCE DezvoltatorImobiliar.ro PERPETUUM RESIDENCE DANTELEI PERPETUUM RESIDENCE URSA MICA GRAND IMOBILIAR VIKARMA PREMIUM VARIO DOOR VITAN ESTATES ImoNord CLASS RESIDENCE TITAN Eu propun sa-i contactam si sa le explicam situatie, poate pentru unii conteaza imaginea si aleg sa se retraga si sa boicoteze evenimentul. Si partenerii media ar trebui contactati: Cancan, Romania Libera, Curierul National, Efin, Capital, Adevarul, Bursa, Oferte Speciale, Business Point, Business Adviser, imopedia.ro, Zile si nopti, Bloombiz, casesigradini.ro, rezidential.net, imobile-ro etc. Realitatea Tv, Digi 24, Antena 3, Prima Tv, Antena 1, Pro Tv, Money Channel, TVR 1 si Romania TV. Radio Zu, Europa FM, Radio InfroPro, Radio Romania, Radio Romania International etc.

Adi  •  28 octombrie 2016, 13:29

Catalin, nu vrei, te rog, sa verifici si ce s-a intamplat cu banii (foarte multi) stransi la teledonul de la Antena 1? Fundatia Voiculescu ? Alesandra Stoicescu ?

Maria  •  28 octombrie 2016, 13:35

Daca acest *** sustine ca are popriri pe cont.......nu ar fi putut fi considerata aceasta datorie o prioritate, si amanate popririle pana ce fundatia primea banii ? Poate nu inteleg eu........daca e asa, nu-i doar el vinovat. Daca acei bani nu intrau in cont, n-ar fi avut ce sa-o "popreasca" dar avand in vedere pentru ce s-au strans acesti bani.......

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tancau  •  28 octombrie 2016, 14:12

Salut! Mai ales acum după ce știe toată lumea,toata tara ca ,saracul,sorin săraru nu a dat banii victimelor de la ,colectiv,SIGUR impresarul săraru o să dea rapid banii . Impresarul asa e ,sărac,in bani si demnitate!! E mult mai jos ,moral, decât impresarii becali,gheara ,obreja si alții de genul asta ptr ca ăștia desi sunt ,șmecheri,macar ei nu cred că ar face combinații cu banii cuveniti oamenilor nenorocirilor ca la ,colectiv,.

Anonim  •  28 octombrie 2016, 15:13

In piata de profil se stia demult de problemele financiare ale Project Events/Biletoo.ro, probleme de ordinul sutelor de mii de EUR ramase in urma unor evenimente in care vanzarile nu mersesera deloc cum se estimase ( OST Fest, Bocelli si altele ). Biletoo.ro nu era altceva in ultima perioada decat un instrument de finantare non-bancar prin care se plateau datorii din spate prin crearea unor datorii viitoare, folosindu-se de diferenta intre incasare si termenul de plata ( cam cum functiona si Caritas si alte scheme Ponzi, sarind partea cu profitul ). Cum un astfel de sistem functioneaza cat timp ai clienti noi si cum nimeni nu vroia sa fie fraierul de la final care plateste nota, de 6-7 luni nimeni din piata nu mai lucra cu ei. Bogdan Enache care nu este nici pe departe naivul care pare, pur si simplu a servit contractul acesta cel mai probabil pentru plata altor datorii.

Baba Oarba  •  28 octombrie 2016, 15:42

Ce mutră de *** are individul! Cum să ai încredere în asememea guşter?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian  •  28 octombrie 2016, 15:45

Romanul,tot ***,nesimțit, arogant,prost educat,etc,rămâne...Au ieșit oamenii în strada,atunci,ca ,poate se va schimba,dar,când vezi nesimțirea lui Cioloș, a *** Santa Klaus,a securiștilor, criminalilor de război și prostituatelor din asa zisul parlament,guvern,fel și fel de asociații numai cu derbedei și *** ce sa mai crezi?Ar cam trebui schimbata capitala tarii,ca de bucureșteni și marea capitala,sunt satul.Numai manelisti,drogați, ***,etc,locuiesc acolo.Și nimeni nu ia în seama durerea unor oameni.***România!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei  •  28 octombrie 2016, 15:54

Ce se naste din pisica soareci mananca, asa si cu nepotul lui DINU SARARU. Wikipedia despre bunic: "A fost unul din acționarii principali la Băncii Religiilor, iar falimentul acesteia l-a implicat într-un scandal financiar de proporții."

dan  •  28 octombrie 2016, 16:32

Chiar nu stie nimeni unde se ascunde ***?? Tocmiti frate doi meseriasi sa-l prinda ***. Nu este complicat. Va fi complicat pentru el sa scape, asta da.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Loredana  •  28 octombrie 2016, 16:42

Imaginea acestui individ ar trebui distribuita pe toate retelele de socializare, presa scrisa si televiziunea astfel incat sa devina o rusine publica si autoritatile sa se mobilizeze asa cum ar trebui.

Vlagoe  •  28 octombrie 2016, 17:33

Un om de nimic, dar acest apelativ nu-l misca pe acest om josnic, ar trebui sa-i spun neaoș românește, *** . *** *** . ***, dar chiar sa ma cobor atât, hai ca o fac....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tancau  •  28 octombrie 2016, 21:36

În majoritatea comentariilor l.am certat tare pe săraru...Dar știm toți bine ca ,statul,e cel vinovat...statul permite toate acestea..si ,statul suntem noi,..noi il votăm în continuare pe ex ministru sănătății banicioiu care ne asigura în mod repetat în primele zile de la colectiv ca ,statul,are tot ce îi trebuie ca să îi îngrijească pe răniți de la colectiv.noi îl votăm în continuare pe partidul lui banicioiu.,psd...offf

napalm  •  28 octombrie 2016, 23:52

Dle Tolontan, asta e frectie la piciorul de lemn, nu ati urmarit dovezile in cazul Colectiv, desi ati avut probele nu ati avut curajul sa iesiti in fata si sa recunoasteti in Gazeta ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionut  •  29 octombrie 2016, 0:29

Ati pus poza cu Joey DeMaio ca si cover, am crezut ca el a fugit cu banii oamenilor.

Comentează