Concediat pe furiș: Armeanu a dispărut din Primărie! Gabriela Firea nu comentează de două zile

Surse din Primărie vorbesc despre plecarea lui Eduard Armeanu, coordonatorul celor 19 spitale ale Primăriei, amic al lui Secureanu și incompatibil prin decizia Înaltei Curți!

vineri, 16 decembrie 2016, 6:31

UPDATE: Primăria Capitalei a confirmat pentru Hotnews plecarea lui Eduard Armeanu și a întregii conduceri a Administrației Spitalelor.

Investigație de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Primarul general Gabriela Firea l-a angajat pe colegul ei de filială PSD Ilfov ca director administrativ la Administrația Spitalelor și, apoi, l-a promovat director general interimar deși el este incompatibil.

Mai departe, Eduard Armeanu a construit podul cu Florin Secureanu.

După arestare, Secureanu le-a transmis prietenilor că ”am înregistrări clare cu Armeanu”.

23 dec 2015 – 23 dec 2018 e perioada în care justiția i-a interzis lui Armeanu să conducă vreun spital

În 5 luni în serviciul bucureștenilor, Armeanu și-a mutat obiceiurile și partenerii de la Spitalui Județean Ilfov la Primăria Capitalei.

Gazeta a scris azi că Armeanu a dat 24.000 de lei pe lună unei vechi amice, avocata Florentina Jejeran, pentru asistență juridică, în condițiile în care Administrația Spitalelor are propriul birou juridic.

La fel procedase Armeanu cînd era manager la Spitalul Județean Ilfov, unde a stat aproape cît a stat Secureanu la Malaxa!

807.000 lei a încasat, în anii 2013-2015, avocata Jejeran de la Spitalul din Ilfov

Deși spitalul din Ilfov avea asistență juridică proprie, el i-a oferit 20.000 de lei pe lună, vreme de trei ani, Florentinei Jejeran.

De două zile, Gazeta așteaptă o declarație a primarului Gabriela Firea față de ”cazul Armeanu”.

În ciuda apelurilor repetate, Primăria nu a comentat nimic și a refuzat să răspundă întrebărilor.

Astfel, singura informare posibilă e cea pe surse.

Azi, ziarul a aflat, pe surse, că Eduard Armeanu a dispărut din Primărie și că ar fi fost anunțat că i s-a desfăcut contractul cu Administrația Spitalelor!

Între timp, Curtea de Apel a respins acțiunea lui Florin Secureanu. Fostul director de la ”Malaxa” rămîne în arest pentru 29 de zile. 

Gazeta a cerut Primăriei să comenteze dispariția lui Eduard Armeanu. Așteptăm răspunsul.

Comentarii (116)Adaugă comentariu

StefanCM  •  16 decembrie 2016, 23:22

Dragi jurnalisti, tolo.ro creeaza dependenta :)) Imi amintesc de un comentariu, din articolul anterior parca, unde cineva va ameninta cu judecata, ca va arata doamna Firea. Dintr-o data au disparut toti si tac chitic care pe unde se afla. Cum eu dau refresh ocazional cu curiozitate placuta la site ( ma ajuta multi display sa va pastrez deschisi de obicei ), cred ca altii au oroare de articolele care pot aparea a doua zi dimineata. Probabil ca intai iau o pastila de inima, sau un ceai de tei, si apoi deschid websitul. Ia uitati-va la ei: www.goo.gl/Zm8NIq Succes, sanatate si mult noroc! Si va multumesc...

Cătălin Tolontan  •  16 decembrie 2016, 23:27

@StefanCM: noi va multumim. Si va rugam sa tineti minte ca nu sintem infailibili. Gresim si noi. Mai ales ca publicam ceea ce altii nu vor sa publicam, asa cum spuneti. De ce facem precizarea aceasta? Pentru ca e onest sa ne vedeti asa cum sintem, imperfecti si constienti ca avem o multime de lucruri de invatat. Va multumim, o seara buna!

petre costea  •  16 decembrie 2016, 23:43

Acesta este adevaratul jurnalism si nu turuiala sterila si stupida de la televiziunile de stiri. Opriti-va din demersul vostru bezmetic si luati notite de la GSP( cotidian de sport),neispravitilor.

Ilie  •  16 decembrie 2016, 23:46

Am un feeling, ca Firea este cam orgolioasa si de asta nici nu raspunde intrebarilor pe care i le-ati pus. Nu accepta faptul ca un om ''drag'' ei, a fost demis fortat, la presiunea GSP :)))))

Eu  •  17 decembrie 2016, 0:12

Firea asteapta promterul ca sa poata raspunde, iar telemormanul nu se grabeste sa-l aduca. Cea mai zuza primarita dar si cei mai prosti alegatiri. Suntem o rusine de natie

Kendo  •  17 decembrie 2016, 0:58

@Ilie - Firea, orgolioasa? Putin spus. Are un orgoliu al omului prost. Nu mai spun ca nici nu s-a instalat bine la primarie si s-a pus pe aranjamente. Abia astept s-o vad "in vacanta"...

cosmin  •  17 decembrie 2016, 1:03

felicitari catalin T.nu credeam sa mai existe cineva sa aiba curajul sa faca ce faceti voi.si suta la suta sunt sigur ca ati refuzat mita...la nivelul asta MUUULTAAA MITA.jos palaria!

Andrea  •  17 decembrie 2016, 3:12

Felicitari :) nu mai detin un televizor de 3 ani,singura mea sursa de informare si delectare este internetul, se pare ca am ajuns atat pe pc cat si pe telefon sa am deschise non stop pagina dumneavoastra si zilnic sa dau refresh de mai multe ori, m-ati facut dependenta :)

Vio Sirbu  •  17 decembrie 2016, 3:32

Bravo , domnule Tolontan îmi face nespusa bucurie că in România mai există și oameni ca dumneavoastră. Să ne trăiți o mie de ani!!!

bunuba  •  17 decembrie 2016, 4:12

Atat am de spus: felicitari Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan! Voi sunteti noul "Ciolos" al nostru.

Luca  •  17 decembrie 2016, 7:54

Tolo , sunt 2 normalitati . Normalitatea noastra , a cetatenilor si normalitatea lor . A lui Ponta , Firea , Basescu ... Normalitatea lor este sa cumpere tigaie de 10000 € din banii nostri , sa promita transport public gratuit , un trafic lejer in Bucuresti si sa nu faca NIMIC , NIMIC , NIMIC !!! Normalitatea noastra inseamna sa acceptam tacit faptul ca promit si nu se tin de cuvant , ca fura banii cetatenilor si apoi , peste ani , sa ii votam din nou !

Adrian  •  17 decembrie 2016, 7:59

Domnule Tolontan, va rog sa mergeți la unul din posturile TV(la A3,postul preferat al "doamnei") si sa-i adresati public " doamnei" 4 intrebari simple si decente : 1.Cum l-a angajat pe penalul de Armeanu?2.Cum l-a destituit pe penalul de Armeanu , asa peste noapte(precis o sa spună ca pușlamaua si-a dat demisia)?3.Cum rămâne cu mult trâmbițata si invocata "TRANSPARENTA" din primărie?4.Daca se gândește la o asumare a greșelilor si la o demisie de onoare.Sa fie clar, ea si-a facut echipa, ea este responsabila 100%.Nu cred ca a fost supusa presiunilor si șantajului pe linie politica , ca sa-l angajeze pe banditul Armeanu. PS.Cum nu o să-și dea niciodată demisia de onoare ( in politica romanească nu exista onoare ci doar lichelism de "first class"), atunci ii dau un sfat "doamnei": Gabi , sun-o pe Elena,iti rezerva ea un loc la teologie si un post de măicuța dupa absolvirea Academiei Târgşor( in cazul vostru, "masteratul " tine minim 5 ani)

GICA  •  17 decembrie 2016, 8:23

ASTA ESTE STILUL PSD *** TACE SAU SE ASCUNDE

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

GICA  •  17 decembrie 2016, 8:26

FELICITARI TOLO SI LA MAI MULTE DESCOPERIRI EFICIENTE CA ,CEL DE LA MALAXA DAR JUSTITIA SA FACA TREBA BUNA

GICA  •  17 decembrie 2016, 8:31

@TOLO nu cred ca afirmatia lui basescu :sa ai grija de barbatatu ca sar putea sa abe probleme este goala

DOG  •  17 decembrie 2016, 8:58

Ca si primar indiferent unde "primàresti"ai obligatia cel putin moralà sà ràspunzi la intrebàrile celor pe care ii"primàresti".Dacà nu atunci tunde-o inapoi la stiri ca acolo dai mai bie domnità Firea

victorviorel  •  17 decembrie 2016, 9:00

Domnule Tolo va multumim ca existati! Statul mafiot roman a pus mana pe toate institutiile statului. Se ruleaza zilnic pe sub masa milioane de euro si nimeni nu raspunde. Orice institutie a statului are angajati consilieri juridici facuti la on-line si off-line care nu stiu cum ii cheama ***. Nu am auzit niciun consilier juridic bagat la puscarie impreuna cu directorul. Atata timp cat trepadusii din institutii nu raspund in solidar cu directorii nu vom putea curati institu'iile statului de mafioti.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian  •  17 decembrie 2016, 9:04

Am dat si eu refresh. Am cautat si pe hotnews. ASA ESTE: AM MAI SCAPAT DE UN HOT! Datorita presei, mama ei de presa! dar dar dar dar nu vad de la FIREA: pocainta, in sensul nu ala de=l arata la prosti. Nu vad sa fi trimis corp control! S-a nu s-a delapidat, s-a nu -sau cheltuit bani pi\ublici discretionar? Este vinovat cineva? Trebuie trs la raspundere careva? Cu cat? Cine sa se ocupe de recuperare? Gata l-am dat afara si este expresia asta si FURAT sa nu zic exact , dar si cu BANII luati! Se naste intrebarea: FIREA, mai ai vreo datorie la armanu' asta? Ai platit 6 luni, mai ai? Sa-ti mai dam bani sa scapi de datoria la el? Deci pe cand IMPUTAREA? Cum . in ce baza a fost dat afara? Asa la cerere? Nu va este rusine?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mircea  •  17 decembrie 2016, 9:05

Domnule Tolontan, va urmaresc de mult timp reportajele si investigatiile pertinente intreprinse, intrucat sunteti singurul (cu echipa dvs.) care scoateti la suprafata mizeriile existente in "sistem". Munca titanica si dificila nu de multe ori riscanta pe care o depuneti in aceasta "meserie"(de investigator) merita toata stima si pretuirea noastra pentru ca, efectiv, consumul mare de energie si inteligenta in anchetele intreprinse ,nu va aduce niciun beneficiu financiar decat satisfactia morala si bineinteles pretuirea noastra. Am toata convingerea ca indiferent unde ati activa- la Gazeta sau alte institutii din massmedia- veti fi acelasi om onest, vertical si intransigent, asa cum ati demonstrat ca sunteti de cand v-ati apucat de gazetarie. Spre marea noastra mahnire, sunteti singurul care ati scos la suprafata o parte din dedesubturile intunecate ale sistemului de sanatate si bugetar, in conditiile in care restul massmedia, cu resurse cu mult mai mari decat ale echipei dvs., este ocupata cu disputele politice de joasa factura (in mod "dezinteresat" bineinteles) care nu duc la asanarea societatii si imbunatatirea climatului si a relatiilor interumane. Suntem toti in razboi continuu de ani de zile. Daca numai 20-30% din resursele umane si de ce nu materiale ale presei si televiziunilor, s-ar axa pe investigarea hotiilor din sistemul bugetar ar obliga pe multi din cei care acced la robinetele cu bani, sa fie mai onesti si responsabili in gestionarea resurselor colectate de la noi, contribuabilii. Cu multumirile mele si deosebitul respect ce vi-l port, va doresc sanatate si curaj in frumoasa si incitanta dvs. activitate.

Adrian  •  17 decembrie 2016, 9:16

Domnule Tolontan, acum am citit stirea de pe hotnews si n-am inteles un lucru din comunicatul "doamnei": "Intreaga conducere a ASSMB va fi angajata prin concurs, conform legii."Intrebare ,cum a fost angajat Armeanu &Co?Oare tot prin "concurs conform legii"?Daca da, atunci va rog sa va imaginati ce simulacru de concurs s-a facut .

Cătălin Tolontan  •  17 decembrie 2016, 9:17

@Adrian: Va putem raspunde cu datele pe care le avem acum. Eduard Armeanu a fost angajat fara concurs, pe baza de cerere la ”Personal”. Asta e cert! Gasiti cererea aici. ------------- https://www.tolo.ro/2016/12/15/firea-l-a-pus-pe-armeanu-un-manager-psd-caruia-justitia-i-a-interzis-sa-conduca-un-singur-spital-sa-coordoneze-19-spitale-din-bucuresti-cu-buget-anual-de-1-miliard-de-lei/ --------------------- Fiind interimar nu era nevoie de concurs. Intrebarea e: chiar daca e interimar poate sa se angajeze ca director administrativ impotriva deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie care l-a declarat incompatibil? Plus ca a fost sau n-a fost mai apoi avansat ca director general interimar ca Primaria nu ne raspunde de 4 zile la intrebarea asta desi documentul este public. Fiind public va apartine dvs, nu Primariei care doar l-a intocmit. La inceput, Primaria a fost prompta in a raspunde, dupa ce a vazut ce a iesit, nu mai da nici un document. Dar, chiar daca nu le da, tot publice sint si ei nu fac decit sa intirzie ceva ce oricum se va afla.

DCNEWS  •  17 decembrie 2016, 9:25

Pe cand si la noi? In 1 an, 2? http://www.stiripesurse.ro/haos-in-polonia-premierul-eful-partidului-la-putere-i-zeci-de-deputa-i-evacua-i-cu-poli-ia_1169731.html

ioan  •  17 decembrie 2016, 9:27

Astept ziua cand vom afla si ce hram poarta inlocuitorul lui Armeanu, cel de 35 ani, cu o garsoniera confort 3 de 26 mp, o Toyota si 2000 mp livezi in extravilan. Nu de alta, dar aflam azi ca inca unul din primaria Bucuresti de la urbanism, tot de 35 ani, a fost prins luand mita 12 000 euro. A justificat ca are salariu mic in primarie. Tot acolo se vorbeste de unul Marius (Oprescu?) care a luat 3000 euro din spaga initiala de 15 000 euro.

nicu  •  17 decembrie 2016, 9:41

Va salut domnule Tolontan ! Sa ma anuntati va rog cand incetati sa puneti reclame pe site-ul gsp intr-un asemenea fel.Eu nu intru pe site sa ma enervez ,dar faptul ca nu poti inchide acele ferestre cu recalma nu il consider in regula . Atata timp cat reclamele o sa fie promovate in asemenea fel o sa incerc sa stau departe de gsp.Multumesc pt.. intelegere si vs doresc numai bine !

Victor  •  17 decembrie 2016, 10:34

@nicu: instaleaza "adblock" si scapi de ele

flipper  •  17 decembrie 2016, 10:41

De curiozitate, a avut cineva curiozitatea sa arunce un ochi pe doctoratul d-nei Firea? aaa, nici nu stiati ca are doctorat :) Are, in stiinte economice/banci, ea fiind absolventa de filologie ! Un mic amanunt lamuritor : doctoratul a fost luat in timp ce era purtatoarea de cuvant a lui Mugur Isarescu... Dar, ca sa intelegeti ca de fapt dragostea de carte este cea care a "manat-o", mai adaug faptul ca si sotul are doctorate... doua , chiar ( erau la oferta, probabil!)

Lucian  •  17 decembrie 2016, 10:42

http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_parlamentare_2016-21477147-penalii-care-raman-parlament.htm vai vai! Asta n-ai cum sa o mai moderezi, ptr ca e " PA BUNE"

DCNEWS  •  17 decembrie 2016, 10:49

Acum vad ultimul tau comentariu si ce mai scriu si altii. Problema este cum zici si tu ca de ce a fost numit , avand acea decizie! ? Problemele sunt 2 de fapt, mai importante: de ce nu uramreste cel ce DECIDE, adica FIREA ( stia, nu stia, dar are obligatia sa stie prin departamentele HR si Juridic ), si ceea ce este mai important : PAGUBA CREATA de un astfel de personaj. Nu tot FIREA, trebuie sa verifice? Sau de ce voi? Deci problema NU ESTE INCHISA pur si simplu. Problema ramane: daca gresesti platesti. Eu sunt pentru pedeapsa prin IMPUTARE, NU ALTCEVA. Banii furati ( atat timp cat nu au baza legala. sunt furati ), sa se reintorca in bugetul public. eU TU, EI PLATESC TAXE! dE CE SA AJUNGA UN/O NEICANIMENI SA DISPUNA DE BANI CUM VOR?

Alexander leg. a V a Macedonica  •  17 decembrie 2016, 10:51

Cei care l-au numit ilegal fara concurs , netinand cont de restrictia instantei de judecata in ocuparea unor functii publice , sa fie trasi la raspundere pt. abuz in serviciu !

addriann  •  17 decembrie 2016, 10:59

Felicitari pentru ,, randamentul " articolelor, dupa o prima arestare- Secureanu-, ati provocat si prima ,, demisie "-Armeanu. Totusi, vad ca nimeni nu acorda importanta recuperarii prejudiciului ( de ordinul milioanelor de euro), daca nu exista nici un sechestru, pana acum, nu prea vad ce procent din prejudiciu va fi recuperat...

Ion  •  17 decembrie 2016, 11:57

Sa mori de ris ...Adica Tolontan ne poate spune de cine a fost angajat Armeanu dar nu care cumva sa ne spuna cine a fost autorul angajarii lui Secureanu!Adica 9 ani de domnie in rele capata mai putina importanta decit citeva luni de domnie a unui incompatibil ca Armeanu!Bravo natiune!Intrebare pentru natiune...Daca Firea-l numea si pe Secureanu nu-i asa ca aflam pina acum ?O ancheta facuta cu dovezi clare interpretata ca la o emisiune de dezbateri fotbalistice...de ce n-a dat penalty,de ce nu a fost eliminat si ala,acolo a fost obsayt ca fanta de lumina cade ,a fost simulare din fata si penalty din spate...Cunoastem din astea...Tolontane,cine a fost autorul numirii lui Secureanu?

Misu  •  17 decembrie 2016, 12:19

Oare de ce, cetatenii nu prea mai sunt interesati de lupta anticoruptie? Oare pentru faptul ca toti hotii in costume si cravate, ies din parnaie dupa numai unul sau doi ani....dar raman cu milioane de parai, case, terenuri si daca nu joaca la pacanele sunt capatuiti pe viata? Aud peste tot in jurul meu "Si eu a-si face doi ani de parnaie pentru doua, trei, zece milioane de euro, pentru ca banii astia nu-i faci cinstit nici in trei vieti !". Respect si felicitari pentru munca cu adevarat jurnalistica a echipei Tolo.ro, o floare rara in spectrul mlastinos al "jurnalismului" din Romania, impodobit cu titluri pompoase dar lipsit cu desavarsire de continut! Sper sa aveti puterea de a merge mai departe in meseria ce cu mare pasiune o faceti si asteptam cu nerabdare noi relatari despre jefuitorii Romaniei.... din pacate pusi cu manutele noastre in postura de lup paznic la oi!

Narcis  •  17 decembrie 2016, 13:25

Pe mine ma ingrijoreaza aceasta tacere, practic ei asteapta sa treaca zilelel si sa fie investit guvernul PSD astfel incat doamna Firea sa devina si mai puternica si nimeni sa nu mai aiba curaj sa ridice vocea impotriva ei si impotriva prietenilor PSD-ului. In maxim 6 luni cazul va fi uitat si sters, poate chiar Secureanu va fi eliberat si se va intoarec manager intr-un alt spital mai putin cunoscut, dar la fel de bine finantat. Bravo lui Tolontan si echipei sale, pacat ca munca lui e in van...

Ioanide  •  17 decembrie 2016, 14:39

Draga Catalin. Fireste ca rechinii cei mai mari sunt, probabil, in Bucuresti unde va este si voua cel mai la indemana sa-i investigati. Sa nu uitam ca aceleasi piramide de putere se regasesc si in alte orase, mai ales centrele universitare. Acesti "baroni", sefi de clinici, care detin in acelasi timp pozitii academice si administrative si care au o pozitie extrem de bine consolidata datorita mecanismului de faboruri/obligatii se regasesc si la Cluj, Timisoara, Iasi etc. Toti au invatat (pana acum) ca ancora in sistem e atat de ferma incat sunt invulnerabili. Mai ales operand in cel mai critic business: sanatatea. Doar eu (si nu numai) stiu la Cluj destule nume care ar putea maine sa fie obiectul unei anchete. Investigatiile voastre identifica niste vinovati punctual: X, Y sau Z care locuiesc la etajul 10. Cangrena este oarecum generalizata de la etajul 6,7 in sus. Nu ar fi relevat un pogrom talibanic impotriva oricaui medica care "ia un ou". Dar baietii care parcheaza in curtea clincii masina de 50.000+ euro (fara sa aiba ei clinica lor privata unde masina e pe leasing de business) sunt primii care ar trebui luati la ochi. Sunt foarte multi. Si poate, ca sa nu se destabilizeze sistemul, daca sunt totusi medici OK, li s-ar putea oferi o forma de "redemption" :) Ca spargatorului de seifuri pe care, odata prins, politia il angajeaza :))

Poporul sunt eu  •  17 decembrie 2016, 14:56

Eheeee, dragii moşului, voi aşteptați să răspundă primăria, eu aştept să răspundă FiRea. Sper să nu dureze mult.

StefanCM  •  17 decembrie 2016, 15:16

@Narcis - Eu am impresia ca PSD se inspira de la Viktor Orban si de la polonezi, si se pregatesc de masuri menite sa limiteze puterea justitiei si a presei. Pentru inceput, trec presa de stat sub control direct, eliminand taxele. Cat despre justitie, declaratiile lor sunt mai mult decat graitoare in privinta autonomiei justitiei si cum vad ei lucrurile. In mod normal m-as ingrijora, dar exemplul Greciei, urmat probabil in curand de o corectare a Poloniei ( Orban mai mult latra deocamdata ) cred ca ne arata ca nici o tara din Europa nu isi permite sa isi bata joc de parteneri prin nerespectarea tratatelor. Adauga haosul din Marea Britanie, care risca sa desparta un regat care a supravietuit tuturor razboaielor de independenta, si cred ca lumea incet incet isi da seama ca daca te impusti in picior doare. Chiar deunazi domnul Tsipras cel Rau ( cel putin dupa cum se purta in public in varful crizei grecesti ) dadea frumos din codita sub obladuirea prieteneasca a doamnei Merkel. Polonezii au doua probleme. Unu la mana, economia lor se face praf daca se supara partenerii din uniune pe ei, si doi la mana, rusii tot timpul s-au uitat cu jind in ograda lor. Dar imi place cum unii se cramponeaza pe obstructionarea justitiei si a presei, desi istoria ne invata ca oamenii fac urat daca incearca cineva sa le puna botnita. E ca si cum unii ar crede ca dictaturile sunt o solutie actuala viabila pentru Europa.

victorviorel  •  17 decembrie 2016, 15:40

Toti vrem medici bine pregatiti dar nimeni nu se intereseaza despre cum se fac cursurile in facultatile de medicina si in spitalele universitare . Este o bataie de joc la adresa studentilor in toata tara, fac cursurile la spitale pe holuri cu diversi medici, stau pe saci de lenjerie care trebuie dusa la spalat inloc sa fie prezenti la operatii sa vada si ei cum se opereaza. Profesorii universitari ii doare in spate daca generatia de maine va sti sa opereze sau nu. Bine ca si-au prelungit iesirea la pensie pana la 70 de ani. *** nu-i intereseaza decat banii. Domnule Tolo, va rog sa intrati in inima sistemului medical sa vedeti cum se fabrica viitorii doctori de doi lei.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  17 decembrie 2016, 15:50

@Narcis: mai vedem daca lucrurile ramin asa. Mereu s-a crezut asta si s-a intimplat invers: adica responsabilii au platit intr-un fel sau altul. Avem incredere in justitie si in ceteateanul care monitorizeaza justitia si autoritatile.

cristi  •  17 decembrie 2016, 16:18

Felicitari pentru munca si rezultate dar Singurul lucru care poate face diferenta pentru acest blog ii daca devine un loc de recrutare. In rest pentru fiecare metoda descompirata doar ajutati pe ceilalti sa-si perfectioneze sistemul. Cat timp va trece pana cand metodele de fraudare au sa devina prea complicate, prea subtile, prea consumatoare de resurse pentru o simpla echipa de investigatii? Sistemul nu poate fi dat jos, poate doar fi inlocuit.

GICA  •  17 decembrie 2016, 18:08

atita timp cit primarul numeste conducerea spitalelor si fondul de salarii asta este cunosc meneger de spital municipal care a fost sculer matriter , maistru instructor dupa 90 la scoala generala si punea elev de cls. doua sa faca ciocan lucru pe care eu il faceam in cls.a 9a ce parere aveti domnilor de cine conduce un spital?

Zeno  •  17 decembrie 2016, 19:09

Ei drăcia dracului! Te pomenești ca fiind făcută așa pe șest demiterea acestui Armeanu, a mai primit si câteva zeci sau sute de mii de lei compensare ca a fost reziliat(?) contractul sau cu Primari(t)a Capitalei. Ar fi interesant totuși de aflat insistent care a fost contractul sau si ce era stipulat ca si compensație in cazul demiterii!

flipper  •  17 decembrie 2016, 20:08

catalin tolontan, De ceva timp propaganda pesedista a ajuns la un grad de sofisticare de ma sperie, pur si simplu; n-a trecut mult timp de cand descrii in amanunt furturile lui Secureanu si complicitatile din Primaria Capitalei, firele ajungand pana in preajma Mis Popularitate - Firea Pandele si iata ca a inceput , in contraofensiva, sa i se creeze acesteia un portret lacrimogeno-populist, atent propagat in media, de parca e Putin tamaiat de propaganda rusa! Sa fie aceeasi scoala, oare??? http://www.stiripesurse.ro/sfa-ietor-cele-doua-mari-drame-din-via-a-primarului-gabriela-firea_1169746.html

m_d  •  17 decembrie 2016, 21:48

Nu e suficient! 1. Nu e suficient daca justitia nu recupereaza pagubele. Malaxorul PSD ii va atribui alt job, aproximativ la fel, dupa ce va face o mica penitenta cu suspendare... 2. Nu e suficient, daca increngatura dintre filiera mafiota transpartinica Oprescu si cea PSD-ista nu sunt explicate si lichidate. Altfel, ramane o furtuna intr-un pahar de apa. 3. Nu e suficient, daca Primaria Capitalei nu se schimba din temelii in ceea ce priveste procedurile si relatia cu partidele si clientii lor. Firea nu e omul potrivit pentru asa ceva. Prin Armeanu, care a cotizat la campania ei si a lui Pandele, si-a platit datoria, de aici si linistea. Sa nu fim naivi, ce vreti sa zica? Sa recunoasca asa ceva? Doar cand va fi silita, poate. 4. Nu e suficient, daca sistemul medical nu va suferi modificari esentiale, pe care le-ar fi putut duce la capat Voiculescu sau cineva similar lui, daca mai exista. 5. Nu e suficient daca restul presei nu se va trezi la realitate, sa abandoneze interesele lor perverse, politice. Echipa GSP si-a depasit cu mult conditia, nu poate fi ajunsa, poate mai apar si altii care refuza MITA SI SANTAJUL DINSPRE POLITICA. Dintre ei se vor ridica cei apolitici, care probabil vor conduce in urmatorii ani. 6. Nu e suficient daca polii din SRI nu dispar si aceasta forta nu devine o putere incoruptibila, echidistanta si echilibrata. 7. Nu e suficient decat daca cei 18% dintre romani, care au votat PSD-ul nu inteleg ca nu se mai poate sa furi cand conduci. Dar probabil ca s-ar multi dintre ei s-ar anula ca persoane, plus ca le-ar fugi membri, pentru ca ei, ca si marea masa a celorlalti politicieni din alte partide, doar prin asa ceva functioneza si doar "combinatii" respira.

Dumitru pop  •  17 decembrie 2016, 22:40

Verificati cum a apărut acest ilustru Nitu Răzvan, care dintr-un biet inspector ANAF, ce nu a promovat nici macar un examen intern de promovare ca sef birou, a ajuns sa dețină o asemenea funcție.

nelu cs  •  17 decembrie 2016, 23:09

Felicitari, asta inseamna sa pui cu adevarat umarul pentru tara asta, ca si jurnalist, nu cum au devenit, din pacate, altii, propagandisti. Deocamdata balanta nu atarna in favoarea dvs, cei care aveti un caracter curat, dar asta nu pare sa va scada indarjirea. RESPECT!!!

naum  •  18 decembrie 2016, 0:34

Va multumim ca existati!!!! mai avem o mica speranta, ca nu o sa fim bataia lor de joc ,la infinit!!! Aceasta femeie cu un tupeu maxim{si nu e singura vasilescu, plumb,etc,} nu mai face pe cinstita si corecta pe la antena 3!!! DAR E POSIBIL SA APARA CU ALTE ''MARI REALIZARI ''ALE PRIMARIEI -CUM AR FI MAREA ASFALTARE IN TOT ORASUL IN ACEASTA PERIOADA !!!!!ORICUM NU POTI AVEA ASTEPTARI DELA ASA OAMENI CARE AU PLAGIAT,MINTIT FARA RUSINE.

Matache Macelaru-Furculisione  •  18 decembrie 2016, 1:52

Domne Tolontane, ma tot cazneam sa vad legatura dintre sport si blogu matale, faceam ochii mari ca de melc, clipeam cat mai rar, am comandat si ochelari de sport scl. Nimica. Nici urma de sport. Doar anticoruptiune anticomunista. Pana cand am avut o revelatiune. Ieri am vazut coperta National Geographic din ianuarie 2017, de pe care ne priveste cu un aer important, cu parul vopsit in roz si cu mana la puta fetita de 9 anisori Avery Jackson. Ieri obscuritate, azi lumina! Pai daca National Geographic a lasat geografia si exploreaza sexualitatea minorilor cu mame progresiste, de ce sa nu fi lasat si matale sportul pentru mult mai pasionanta politica a societatii deschise? Da-i inainte monser. Toaca marunt comunistii, singurii corupti care se exista pe scoarta de Pamant. Miculsoft USA, Bechtelerel USA si EIAIDEIESI RFG iti tin pumnii stransi.

Venom  •  18 decembrie 2016, 7:20

Nu e nicio problemă sau dilemă vizavi de numirea interimarului. Dacă hotărârea este definitivă, este executabilă. Încă o infracțiune pentru potpuriul de abuzuri de la primărie, neîndeplinire a deciziilor justiției de către cine l-a numit direct pe interimar. O instanță a spus că nu are dreptul. Simplu. O persoană din primărie a semnat angajarea incompatibilului. Iarăși simplu fiindcă a semnat actul. Cine :) ?

Arieh  •  18 decembrie 2016, 9:13

Spre deosebire de doamna Firea,eu fac un singur lucru pe furis, *** ***.Restul, slava Domnului, le fac la lumina soarelui.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Lucian  •  18 decembrie 2016, 9:30

SAPTAMANA viitoare vom " sarbatori" 27 de ani de la asa zisa Revolutie. Revolutia oamenilor care au dat posibilitatea numerelor 2-3 =4 din vechiul sistem sa vina la putere si sa ne fure. Hai sa sarbatorim cu 27 de noi dosare penale. Nu neaparat DNA! Exista DGA, DIICOT, PARCHETUL GENERAL. Politisti sunt cu duiumul. 27 de dosare din sanatate! Tot se bucura ei ca au primit " moca" 15% din Ianuarie. Adica a astia acum le marim si salariile si vor primi si spaga in continuare, voi credeti cu 15% mai putin sau mai mult? chiar nu vedeti ca sunt o casta? Nevasta este asistent, el conferentiar! Un rezidentiat cost cca 100 mii euro, sa te primeasca intr-un spital, o hahalera de medic, care vezi doame este conferentiar. Uitati-va la doctorul PNL , senator si la un sef de sectie in orice spital! Cata diferenta de demnitate, de bun simt, de educatie! Nu conteaza ca acest medic este pnlist! Putea fi si psdidt! Dar mai stiu un lucru: atata timp cat bigetarilor li se promite ca vor primi tichete de vacanta, si cand mai stiu ca nu sunt masurati in activitatea lor , ma apuca ... iar de o noua revolutie! Care or fi meritel;e ptr are sunt asa apreciati? Ca voteaza? Ca fura? Ca sunt nesimititi? Ca sunt sub media de cultura nationala? Acum vin sarbatorile! Armeanu asta si cazul asta cu FIREA se va inchide, mai ales ca de saptamana viitoare cand serbam 27, vom celebra si desemnarea unui psdist prim ministru. Au trecut 27 de anui DEGEABA, noi tot acolo suntem! Ne bazam pe bugetari, cei care nu produc plusvaloarea societatii! Traiasca! Prostia!

Comentează