Deținutul politic Vântu: ”Cred că nevasta manifestantului urât din Piața Victoriei care a spus că ”E ca și cum îmi violează soția” ar fi dat bani să vină cineva la ea!”

Cum teoriile dintr-o închisoare românească seamănă pînă la identificare cu cele lansate marți de către Vladimir Putin

joi, 16 martie 2017, 10:43

”Grațierea e o decizie politică, nu a societății! Cum adică să întrebi tu populația dacă e de acord cu ea? O faci și gata, pentru că e în interesul național!” Sorin Ovidiu Vântu

Miercuri seară, timp de două ore, B1TV a difuzat un interviu pe care Radu Banciu l-a realizat cu Sorin Ovidiu Vântu, în arestul Poliției Capitalei.

Provocat de Radu Banciu, care a ales deliberat nu să polemizeze, ci să scoată cît mai multe afirmații de la invitatul aflat în detenție, SOV a făcut o serie de declarații care depășesc chiar și binecunoscutul său stil excentric.

Dintre afirmațiile lui cele mai radicale:

Dar cel mai șocant moment e cel în care Sorin Ovidiu Vântu se referă la felul în care vede el din închisoare mișcare de protest împotriva Ordonanței de grațiere.

Opinia sa este aceea că ”manifestanții au fost manipulați”, adugând că ”asta nu înseamnă că ei sunt proști, pentru că și deștepții pot fi manipulați”.

Cu gesturi largi, Vântu spune că este dezgustat de ceea ce s-a întîmplat în Piața Victoriei. Și oferă un exemplu de iraționalitate: ”Am văzut un manifestant care striga că asta cu grațierea e ca și cum cineva i-ar viola nevasta”.

SOV continuă povestea.

Stătea în închisoare și privea la televizor: ”M-am uitat la manifestant: era un pensionar, bătrîn și urâââât! Atât de urât că eu cred că nevasta lui era la fel și ar fi dat bani ca să vină cineva la ea”.

Și, după ce chicotește oripilat la gândul că o femeie urîtă ar fi dat bani ca să primească sex, deținutul Vântu trece mai departe, în interviu.

Ajunge la teoria că ”americanii sunt cei care ne-au executat pe toți și au distrus, prin slugile lor din justiție, pe politicieni și toate centrele de putere din România”.

”Fiecare om din România are un dosar”, explică el. ”Sigur, fiecare om care contează în România”, dă Vântu din mână.

Cu doar două ore înainte ca interviul cu SOV să fie difuzat, ziarul Național publică pe site, sub semnătura lui Tudor Borcea, un articol despre cum ”Vladimir Putin acuză Occidentul că manipulează DNA-urile din Est”.

 

Ziaristul remarcă o relatare a agenției ruse Sputnik și subliniază faptul că președintele Putin face ”o trimitere străvezie” la DNA.

Discursul său a avut loc la o întâlnire cu șefii procurorilor din Rusia.

”Contrar anumitor țări occidentale, Rusia nu-și va permite niciodată să creeze comitet anti-corupție în scopul de a manipula sfera politică”, spune Vladimir Putin.

Ideile liderului de la Kremlin, despre felul în care „comitetele anti-corupție din estul Europei devin organe de putere paralele”, seamănă ca două picături de apă cu teoriile vehiculate în România de mulți oameni politici.

 

 

Save

Comentarii (71)Adaugă comentariu

Florin sc  •  16 martie 2017, 11:10

Asta nu înseamnă că nu poate fi adevărat. Este chiar evidenta situația.

Cătălin Tolontan  •  16 martie 2017, 11:11

@Florin sc: ce spuneti ca e adevarat? Ca au creat americanii nevoia oamenilor de a nu mai fi furati? Nu e cazul sa vina klingonienii ca sa spuna oamenilor ce simt si ei: ca asa nu se mai poate. Si ca raspunsul la o democratie care scirtiie nu e mai putina democratie, eventual una originala, gen Kremlin, ci mai multa democratie.

Razvan Radescu  •  16 martie 2017, 11:14

Asa 'gandesc' toti politicienii romani,precum V.Putin.....Din pacate,sper sa ma insel,vad disolutia statului roman,cat de curand...posibil si o dezmembrare teritoriala....Am fost si suntem condusi de o clasa politica,in marea ei majoritate,corupta, interesata doar de imbogatire prin orice mijloace...si-ar dori sa traiasca intr-un stat precum Rusia,unde politicienii apropiati Puterii sunt lasati sa fure,singura conditie este obedienta....si avand o masa amorfa de *** functionali si asistati social ..cei care ii voteaza...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lord belial  •  16 martie 2017, 11:17

sorry, da' nu imi pierd vremea facand trafic pe blogul unui detinut ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin  •  16 martie 2017, 11:32

Salut Tolo, Despre dosarul lui Secureanu ce se mai stie? Banuiesc ca e tot in arest preventiv...

Arsenie  •  16 martie 2017, 11:32

Putin are dreptate. El nu are nevoie de institutii gen DNA ca sa elimine rivalii politici, trimite direct baietii de la servicii sa rezolve cazurile (vezi Anna Politkovskaya si Boris Nemțov). Dar problema noastra nu e Rusia, Catalin. Ci faptul ca intr-o pretinsa democratie, Romania, oamenii au ajuns sa aclame procuratura care aresteaza oameni. Asta ma ingrozeste

bg  •  16 martie 2017, 11:43

Da, gratierea coruptilor este un viol asupra majoritatii societatii romanesti. Si Dvs. d-le Vantu ne violati constiintele cu teoriile expuse ca niste haine murdare puse la uscat. Si d-l Tiriac ne violeaza credinta in moralitate si corectitudine prin expresia dansului" intre un hot si un prost, eu prefer hotul". Adica cei care nu fura in Romania sunt prosti...Sa inteleg ca HOTIA este politica de stat? La ce aveti pe constiinta nici nu ar trebui sa deschideti gura. Hotilor...Vorbiti pentru ca va aflati intr-o democaratie, altfel ati fi defilat prin piata Victoriei cu o pancarta legata de gat pe care ar fi fost scris HOT. Rusine... Manipulatorilor...Ramaneti in cercul vostru stramt...si mai lasati-ne pe noi ca si noi avem propriile teorii.

andrei  •  16 martie 2017, 11:49

toata viata lui a manipulat, furat si excrocat , si acum tot el spune ca s-a pozitionat in interiorul legii. Ipocrit . Este pacat ca un asemenea personaj jalnic , caruia i s -a creat asa o imagine de super inteligent este mediatizat . Este un hot , pucarias care in america statea dupa gratii 147 de ani ...la noi el da lectii pe facebook si va iesi in curand. Sa il asculti ..este ca si cum cineva te violeaza si tu accepti umil.

aportolul pavel  •  16 martie 2017, 11:53

am vazut interviul. Cert e ca Banciu coboara mult in ochii publicului, deplasandu-se la puscarie ca sa asculte multe (nu toate) baliverne de la un personaj expirat, care se mai alinta considerandu-se ba expert, ba detinut politic, ba... Sorry, nu ne intereseaza. In schimb, e interesanta paralela cu Putin. Ei, asta da! Ia sa vedem cine a zis ceva asemanator de curand: Ponta, Dragnea, Basescu (el mai mult ca sa-l salveze pielea lu' fra-su si fiica-sa), Udrea, Cocos. E disperare mare printre actualii (si viitorii) puscariasi.

Cătălin Tolontan  •  16 martie 2017, 11:54

@aportolul pavel: pentru un jurnalist, e legitim sa faca un interviu cu un om in detentie. Similitudinea dintre discursul lui Putin despre DNA in fata procurorilor din Rusia si discursul unor oameni politici in fata publicului din Romania este intr-adevar frapanta.

randy  •  16 martie 2017, 12:00

Lui Putin ii pasa de DNA ul din Romania ,vad....Oare de ce!??..Nu cumva Ghita este adapostit de el!!???.

Caius Cosades  •  16 martie 2017, 12:01

Ce persoane alege sa promoveze Gazeta Sporturilor (sporturilor !!) infractori - George Becali, Gheorghe Popescu, Cristian Borcea, Sorin Ovidiu Vantu si altii asemenea lor. Care-i imaginea pe care Gazeta Sporturilor alege sa le-o confectioneze acestor condamnati penal ? - pai ar fi singurele persoane a caror opinie are vreo relevanta in legatura cu orice si oricine in orice context. Si apoi, tot Gazeta Sporturilor (sporturilor !!, adica fair play, competitie onesta, altruism, cooperare, corectitudine, etc.) caineaza lipsa de valori a societatii, disolutia ei, atomizarea, mancurtizarea si altele. Domnule Tolontan, Celine a fost un mare scriitor insa asta nu l-a aparat in fata judecatii. Nu in fata judecatii istoriei ci a celei seculare care i-a aranajat o intalnire cu un plumb.

PIF  •  16 martie 2017, 12:01

Asa e, justitia luata in serios devine putere in stat...trebuie sa se puna intrebarea "ce vrea ea, unde bate ea", ca celelalte puteri sunt ok, verificate, nu bat nicaieri (decat la usa cand le e foame).

Mircea  •  16 martie 2017, 12:09

Avem o tara frumoasa cu resurse suficiente, astfel incat populatia actuala si cei care vor veni dupa noi sa traiasca decent, singura conditie este ca toti oamenii cinstiti din aceasta tara sa ia atitudine si sa lupte pana la sacrificiul suprem impotriva tuturor acestor indivizi care gandesc si actioneaza precum SOV un detinut ***, ***, in caz contrar viitorul Romaniei este sumbru, asa cum a mentionat si d-nul Razvan Radescu, exista riscul dezmembrarii Romaniei in viitor.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ervin  •  16 martie 2017, 12:19

Exact ce va spuneam. Cat de relevante sunt ptr noi lectiile date de acest individ, in calitate de puscarias, de hot, de talhar?Si cate minte ii trebuie unei institutii de presa si unui ziarist sa faca emisiune de 2 ore despre ce spune aceeasta fiinta . Cum sa ne insanatosim noi ca natie cand presa ne serveste cu emisiuni cu asta si alti nefericiti ca el.....halal presa!

exidpol  •  16 martie 2017, 12:31

-ion iliescu recomanda (prin anul 1995) urmatoarele justitiei: ...puteí sa va luati de oricine, dar de sorinel nu, ca e cel mai cinstit: cum comentati dle tolo ...directiva date de seful statului pe atunci? ... (curaj...)

Matei  •  16 martie 2017, 12:35

Din pacate.....omul asta si din puscarie e mai destept si mai informat decat toti cei care au fost in Piata Victoriei.......asta este un lucru cu adevarat tragic care are repercursiuni incomensurabile in urmatorii ani, nu ca se scumpeste benzina cu 20 de bani sau ca se maresc pensiile.

dan  •  16 martie 2017, 12:43

Ati luat si dvs termenul "socant" din presa de scandal si il folositi desi clar nu isi avea rostul. Cum sa fie "socant" ce a zis Vantu? Sau daca cineva se socheaza cand aude asa ceva, sa ridice mana. In fapt este doar o gluma (proasta) a lui Vantu. Cum gluma proasta a fost si a manifestantului care si-a adus aminte de sotie in acele momente. *** ***. Dar el a crezut ca e spiritual daca o aduce in dicutie pe doamna sa. Asa ca... o gluma proasta ca raspuns la una la fel. Nimic socant.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cc  •  16 martie 2017, 12:57

Sunt fermecat de devoalarile structurilor aparute dupa 11 decembrie. Se pare ca e un razboi total. In articolul de fata (de fapt o preluare la ordin) avem un episod din ofensiva aripii Ghita - Ponta impotriva lui Dragnea. Pe rand, Chirica, Ponta, Nastase si acum Vantu dau dovada daruirii supreme pentru cauza - care o fi aia, iar trompetele isi fac datoria aruncand in internet sau pe sticla tot felul de ineptii. Ce diferenta intre anchetele marca Tolo si prosternarea de fata... Draga Tolo, cand te urci in aceeasi barca cu mascariciul Banciu, chiar si pentru un articol, sa fi sigur ca vei coborari in postura de ***. Mare pacat!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ervin  •  16 martie 2017, 12:59

@Exidpol esti ataaaat de funny!:))) il indemni pe Tolontan sa aiba curaj.... tu care nu iti dai nici macar numele intro tara libera :))))))) so funny!!!!!!

vasglo  •  16 martie 2017, 13:02

Cand un primar, guvernator, congresman ori chiar presedinte american primeste in campania electorala, legal, o donatie consistenta din partea unui om de afaceri important iar dupa ce este ales sprijina fatis un business al acestuia, cum se cheama asta, "lobby" sau "mita"? De ce la ei se poate si la noi nu?....-:)

STELU  •  16 martie 2017, 13:12

Chiar asa de rau va supara adevarul domnule Tolontan.??!! De ati sarit din pat la prima ora sa-l contrati pe SOV.??!!!Oare ce va deranjat asa de tare.?? Care dintre adevarurile graite de SOV.?? Cele cu manifestantii.!! Cele din justitia noastra independenta!!..sic.!!..Cele cu Ricanii ce au capusat conducerea serviciilor secrete romanesti!!Si justitia noastra draga damboviteana exp. Livica Stanciu..Luluta Keovesy samd.!! O fi SOV un infractor de drept comun, asta nu o contesta nimeni, dar asta nu inseamna ca nu spune adevarul Imediat dvs. ati sarit sa-l miruiti pe Vantu.!!!In sens invers bineinteles.!! Cu toata dragostea, se pare cum traiti intr-o lume paralela stimate domn Tolontan.Puteti sa veniti si cu ceva dovezi in al contra pe SOV.??!! Sa auzim de bine.!!

Cătălin Tolontan  •  16 martie 2017, 13:13

@STELU: teoria conspiratiei e, in ciuda aparentelor, doar comoda, nu si inteligenta. Ea nu aduce nimic nou, niciodata. Cu ce sintem mai buni si mai eficienti miine dimineata daca noi credem ca tara e cumparata de americani si controlata de klingonieni? :-)

Ardeleanul  •  16 martie 2017, 13:15

Ironie tipică plaiurilor noastre, unul care o furat pân´ s-o cocoșat, dă lecții de viață...ce ocne i-ar mai trebui, tâlharului!

Cristian  •  16 martie 2017, 13:17

Sal Catalin, asa e, pana si Vantu recunoaste, se ajunsese prea departe cu nesimtirea. Sper ca in curand sa avem si noi o democratie functionala, ca pana acum nu prea a fost cazul. Banul a dictat, nu bunul-simt. Asta nu inseamna ca justitia are dreptate 100%, are si ea coruptii ei.

Lucian  •  16 martie 2017, 13:17

In privinta manipularii DNA-ului are dreptate. Atentie, e vorba de manipulare, nu de "asistenta tehnica", sa-i spunem. Dovada sta si in graba cu care ambasadorul american l-a vizitat pe Dragnea. Probabil au negociat viitorul sef DNA, agreat de ambele parti.

Alexandru Chis  •  16 martie 2017, 13:22

*** Ceea ce este la modul "surprinzator" este cel ales sa ia acest interviu, un personaj controversat (dupa parerea mea) care a devenit, subit, mai "vocal tv-audio" printr-o emisiune sportiva lansata "la momentul oportun" pe unde sportivo-sonore. Cit despre acest al doilea apostol, SOV - PETROL lampant alaturi de apostolul-sindicalist Luca, nu pot spune decit ca *** este plamadit din acelasi aluat cu acel parlamentar PSD, niste *** care s-au laudat ca au casapit sau ca va casapi oameni. Oare dvs, dle Tolontan, va simtiti confortabil gindindu-va ca nu cu putin timp in urma ati cazut in acea "plasa" legata de emisiile radioactive de la Muzeul de Geologie?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian Stancovici  •  16 martie 2017, 13:30

Chestia cu americanii a gresit-o Vintu. El se refera de fapt la globalisti, cred, si tot la ei se refera si Putin. Asa zisele asociatii sponsorizate de Soros, au inceput sa fie anchetate in mai multe tari. Recent chiar congressmani americani i-au cerut lui Rex Tillerson sa-l investigheze pe Soros. Stie el ceva, acest Vintu..

marian marcel  •  16 martie 2017, 13:46

Cand spui ca Adrian Nastase e un gigant intelectual se vede din avion ce piticanie intelectuala si sufleteasca zace in tine.Si Vintul ca si Adrian Nastase sunt de fapt doi hoti de drumul mare care au beneficiat de degringolada schimbarilor din societate,au pozat in politicieni sau oameni de afaceri dar de fapt au fost prinsi chiar daca tarziu si pedepsiti,si nu vor ramane in memoria societatii decat ce au fost,adica doi hoti dovediti.Punct.

Tulceanul  •  16 martie 2017, 13:55

Ce omite Vantu sa ne spuna , sau nu-l intereseaza , este ca statele unde coruptia exista la un nivel ridicat sunt tari cu populatie saraca si bolnava . Atunci cand nu-i mai poti manipula vii cu propaganda in care arunci adevaruri care sa fie descoperite usor impletite cu minciuni pentru a distorsiona percetia - in cazul de fata DNA . Cat creier iti trebuie pentru a intelege asta ?! "Comitete anti-coruptie" si "putere paralela" ..hai sa-i lasam sa fure linistiti , sa-si spele banii prin banci si offshor-uri externe , sa nu se creeze o putere paralela . Cand sunt prinsi totul e fabricat de americani ... si marmota impacheta ...

Andrei F  •  16 martie 2017, 14:01

De fapt domnul Tolontan a confirmat ca sunt lucruri la noi la fel ca in Rusia...Nu in Rusia presa care deranjeaza se afla sub tirul autoritatilor? Pai si dl Tolontan ne spune ca dupa Gala Bute a avut parte de ceva amabilitati...Apoi CEDO ne spune clar ca suntem linga Rusia la drepturile omului...O face asta mai mult decit ce ne spun Vintu sau Putin?Adevarata problema este ca domnului Tolontan ii place...

Lucian  •  16 martie 2017, 14:07

Apropo de statele cele mai corupte - citisem undeva, spre surprinderea mea, ca un raport mentioneaza Marea Britanie printre cele mai corupte tari. Asta arata ca nivelul coruptiei poate fi proportional cu gradul de dezvoltare (cat i-ar trebui unui amarat de roman ca sa-l corupi si cat unui englez?). Si sa nu va inchipuiti ca intr-o lume guvernata de atotputernicul ban coruptia va disparea. Asta e o utopie.

Danut Munteanu  •  16 martie 2017, 14:10

Eu spun ca ȘI Țiriac ȘI Vantu ȘI Putin au dreptate. Romanii sunt corupți pana in măduva oaselor ( NU TOȚI ! ), dar problema e ca prostia depășește corupția. Nu exista țara fără corupți. Dar fără PROSTI, DA ! Cine e de acord cu mazilirea ȘI a corupătorului ?

Ion  •  16 martie 2017, 14:12

Alo,care Ordonanță pentru grațiere a scos lumea în piața???Vă pregătiți pentru alte incitari?Eu știu că cei din piața au fost contra OG13,cea cu Abuzul în Serviciu,cea în care ne vorbeați de dat liber la furat pina la o anumită sumă...

Eman  •  16 martie 2017, 14:27

nu inteleg de ce va tot bateti capul cu acest infractor *** care si-a petrecut toata viata furand si inselandu-i pe altii. Spun *** deoarece daca era sanatos la cap gasea o metoda corecta sa faca bani, nu cele folosite de el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

AlexN  •  16 martie 2017, 14:36

Deci dupa logica tolontanica daca maine Putin zice ca Pamantul e rotund si se invarte in jurul Soarelui inseamna ca toti oamenii care afirma acelasi lucru sunt agenti FSB sau fani Volodea? E de bine, ce pot sa zic...

gicapuia  •  16 martie 2017, 14:46

De aia a devalizat populatia cu FNI-ul ca trebuia sa dea spaga 40% !? Te sfasie greata. Unde mai serveste Rady Banciu ? De ce nu a venit la Digi 24 sa dea interviu

Matei  •  16 martie 2017, 14:50

E clar ca exista o influenta externa si ca se fac abuzuri si se dau condamnari fara probe, in unele cazuri - aici, asemanarea cu "Mani pulite" e evidenta, speram ca finalotatea va fi, insa, alta. Dar societatea noastra a fost adusa in situatia de a accepta si chiar primi cu bucurie asa ceva. Chiar daca Vantu sau Nastase sau Elena Udrea sunt condamnati pe dosare "subtiri", condamnarile in sine sunt benefice societatii in ansamblu, e un lucru care trebuie sa se intample obligatoriu, nu se poate trai intr-o tara in care unii fura si sunt bogati, iar altii nu fura si sunt saraci. Stiu ca nu e corect si nici democratic ceea ce spun, dar la fel nu este nici faptul ca traim intr-o tara saraca, primitiva, fara strazi, scoli si spitale. Noi nu am ales sa fim in situatia asta si nici nu am avut avocati, proceduri sau procese.

Liviu  •  16 martie 2017, 15:13

Tolo,soarele nu vine de la Rasarit? Lasand gluma,de ce nu accepti ca DNA-ul la noi este un instrument politic?Sunt atatea cazuri elocvente,unele demascate de investigatiile tale...D.N.A. e necesar,dar nicidecum asa cum e acum,profund politizat si condus de fecioara anticoruptie care a plagiat DOAR 4 %....Intr-o tara normala,trebuia demisa imediat dupa chestia cu plagiatul....Basca ancheta la comanda pe ordonanta 13,cu solutia clara de abuz data de CCR.... Concluzia,sa nu ne inchinam la americani si sa tratam semnalele de la rasarit ca puseuri dictatoriale....

Liviu  •  16 martie 2017, 15:18

De adaugat la finalul commentului meu..... Puseuri dictatoriale ,dar REALE!

Teodorescu  •  16 martie 2017, 15:24

D-le Tolo!Ridicaţi in slăvi justiţia pentru că se ocupă de politicieni dar dincolo de ei existăm si noi oamenii obisnuiţi âia care mai existăm si muncim in ţara asta.N-aţi scris niciodată despre erorile şi nedreptăţile făcute de nişte judecători şi procurori răzbunători sau slab pregătiţi.N-aţi scris niciodată nimic despre faptul că pl

Teodorescu  •  16 martie 2017, 15:27

Plătim atăţia bani la CEDO.De ce?

alex  •  16 martie 2017, 15:31

Dupa Vantu calitati au numai cei care s-au aflat la putere cand el a actionat in „interiorul legii „. Cand Vantu actiona „ in interiorul legii„ statul roman era unul absolut mafiot. Obiectivul PSD nu este altul, nici acum, decat ca „baietii„ , adica radulestii, sa fie in interiorul legii pesediste.

dana  •  16 martie 2017, 15:38

Hai ca s a zaharisit si Vantu de tot... Inainte scotea chestii mai misto (vezi aia cu "intariti-va statul, domnilor!)... L a infundat Guita pe greselile lui si nu si-a mai revenit

Niculae Moromete  •  16 martie 2017, 15:38

N-am văzut interviu mai tragic ca cel luat lui Vântu! " Sunt prizonier într-un scaun cu rotile, crezi că mai contează dacă sunt aici sau acasă " perorează în aparenţă deţinutul, după care îşi înfige până la prăsele tupeul martirizat de infirmitate! Legendarea pe care şi-a ticluit-o tomnatic pocneşte a farfurii şi pahare sparte: " eu, de fapt, băteam la maşină manifeste, dar Ceuşescu... ne băga la puşcărie pentru infracţiuni de drept comun... umblam la reţeta savarinei, furam yahărul ca să dau directorului, contabilului, lucrătorului, ... , aveam 100 de milioane de dolari cash înt-o cameră goală ... " . Nu ştiam, să râd, sau să-i inţeleg pe cei de la B1 că au avut o infuzie de capital de la Vântu, sau să-mi aduc aminte că o treime din banii luaţi de generalul Lebed din vânzarea arsenalului Armatei a 14a din Moldova, au fost spălaţi trecând prin afacerile lui Vântu. Da , Rusia este în confruntare informaţională cu SUA, România face parte din câmpul tactic. Ceea ce este izbitor şi înfricoşător este Răul hlizitor, împopoţonat cu inteligenţă malefică, ce transpare din oamenii neîmpăcaţi cu sinea lor.

Emilian  •  16 martie 2017, 15:39

*** care il face sa se simta special. Este genul de om care intodeauna a vrut sa para interesant. Nu spun ca este prost, doar ca isi aroga o genialitate care il face putin credibil. Cat priveste paralela cu discursul putinist, asemanarile sunt evidente, dar nu cred ca trebuie sa vedem acest lucru ca pe cine stie ce conspiratie kgb-ista. Eo chestie naturala, fiecare selecteaza din mediul inconjurator acele informatii care i se potrivesc mai bine in functie de interesele personale si are impresia ca sunt ideile lui. S-apoi istoria dovedeste ca de cele mai multe ori sunt fenomene care se repeta, idei care revin din cand in cand. Sunt putine lucruri cu adevarat noi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bazileon  •  16 martie 2017, 15:49

Nu sunteti mai breaz ca Banciu, asa ca e normal sa-l cautionati. Dar ganditi-va ca asa s-ar fi purtat si Frost cu Nixon; cine l-ar fi laudat? Nici macar dvoastra. Banciu + Vantu = Tatulici + Stoica. La brutarie (sau la gazeta de perete)!

bazileon  •  16 martie 2017, 15:57

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rexrapidistul  •  16 martie 2017, 17:26

Vantu a fost dulce cand a vorbit despre cei din piata, eu spun raspicat ca ei sunt toti *** din Romania, restul sunt cei cu mintea la purtator, era f. grav ptr Romania daca era invers!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gheorghe Vălugărescu  •  16 martie 2017, 17:41

Se confirmă încă odată că acest individ e un adevărat pericol public, un tip de o persuasiune uluitoare, care te poate aduce în stare să te bați singur și să te și reclami la poliție.

Comentează