Mesajul zilei de la un român din străinătate: ”Astăzi sunt Ionuț, nu Johnny!”

Față în față, două declarații: un compatriot din străinătate și fostul ministru Elena Udrea

marți, 28 martie 2017, 7:24

Mesaj de la un cititor.

Un om care, așa cum spune și cum e normal, nu a fost întotdeauna de acord cu noi.

”Locuiesc intr-o țară depărtată geografic de România, citesc ceva știri și articole pentru a rămâne cât de cât informat.  Chiar dacă sentințele par ilogice și pedepsele mici, mă bucur că adevărul se cunoaște. Asta îmi dă sentimente de satisfacție, respect și speranță. Astăzi cel puțin sunt Ionuț, nu Johnny. Mulțumesc!”.

Și declarația făcută acum câteva minute de Elena Udrea la Antena 3:

”Din păcate, mai sunt judecători care tremură în fața sistemului! A fost o mascaradă de proces vreme de doi ani.  Știu lucruri despre cele trei judecătoare care au dat această sentință!”.

Așa arată pagina întâi de mâine a Gazetei Sporturilor:

 

 

Save

Comentarii (56)Adaugă comentariu

Vali  •  28 martie 2017, 19:41

Doamna Elena Udrea! Va scrie un roman caruia i-ati furat banii! Si care a acceptat bucuros,crezand ca impinge tara catre luminita aia pe care o caut de cand aveam 15 ani. Ati redus salarii,ati inchis spitale,ati izgonit tinerii din tara spunand ca nu sunt bani pentru o tara cel putin normala. Si,in tot acest timp,furati cu milioane de euro la fel de senin cum ne numaram noi zecile de lei ramase dupa plata ratelor. Inima mea de roman tanar plange...plange ca trebuie sa suport asemenea oameni ca tine. Falsi,hoti... Doamna Elena Udrea,sunteti frumoasa,eleganta,crosetati frumos dar,paradoxal, sunteti profund antipatica. Eu,cei doi copii ai mei,sotia mea,in esenta familia mea romaneasca va dispretuim. Pentru ca intai de toate si dincolo de orice,pentru bataia de joc si pretul pe care ne-ati pus sa-l platim pentru ca vrem sa fim romani mandri,sunteti o TRADATOARE!

Radu  •  28 martie 2017, 19:41

Felicitari, Tolo & Co! Sunt absolut convins ca daca nu incepeati voi ancheta, nu s-ar fi intamplat nimic si nu am fi avut astazi nicio condamnare. Impactul mediac pe care-l realizati est unul urias si doar asa se pun in functiune institutiile statului... Continuati! Din pacate sperante prea mari nu cred ca mai sunt... Ce spunea poetul in nu mai stiu care scrisoare pe la 1800 si ceva e inca dureros de actual: "Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!". Aferim!

Cătălin Tolontan  •  28 martie 2017, 19:42

@Radu: daca oamenii nu reactionau si nu simteau ca subiectul este despre drepturile lor de a sti ce se intimpla, atunci era problema. Pentru ca publicul s-a mobilizat, justitia a simtit ca statul de drept e atunci cand statul insusi se supune dreptului.

fotbal  •  28 martie 2017, 19:57

@Ionut, te imbratisez cu drag din tara ta, Romania! imi este dor de tine ca de fiecare roman plecat sa-si traiasca viata demn si decent pe alte meleaguri. noi, romanii tai promitem de aici ca vom lupta in continuare pt ca intr-o zi voi toti sa vedeti o tara mandra si sanatoasa. si sa reveniti! @tolo, bun

Maciste Julien  •  28 martie 2017, 20:29

Locuiesc intr-o tara nu foarte indepartata de Romania si pot pentru ca sa spun ca azi ma cheama tot Maciste Julien, ca si inainte de oarecum tardivul dar colossalul succes al Madamei Doctor DNA. Mai mult, pot pentru ca sa spun ca sunt mai turmentat ca niceodata! De ce si pentru ce? Pai simplu. Madame Udrea este deci condamnata, dar Seful ei Suprem, d. Basescu este liber si cu cinstea garantata DNA. Asa ca, pacum am mai opinat eu pe acest stralucitor blog sportif, din doua una: 1. ori Udrea si Basescu au fost si sunt niste Eroi anticomunisti si reformatori, asa dupa cum ii zugraveau cu infocare laudatorii lor dupa vremurile Regimului Udrea-Basescu, adicatelea GDS, HOTNEWS, musiu Tolontan & alti blogheri progressisti si anticomunisti, caz in care aceasta sentinta este o gravissima eroare judiciara. 2. ori Udrea si Basescu au fost si sunt niste *** caz in care laudatorii dupa vremuri ai Regimului Udrea-Basescu, adicatelea GDS, HOTNEWS, musiu Tolontan & alti blogheri progressisti si anticomunisti au fost *** ori zilieri platiti, ori inteligente mai plapande. Dar acuma numai Udrea la puscarie, fara Basescu, aiasta nu se poate. Sau se poate, insa DNA musai trebuieste sa fuzioneze cu Circus Globus.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bogdan  •  28 martie 2017, 20:31

Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa citesc aceasta stire. Inca nu realizez ca este real. Doamna care cu mult dispret etala toalete hiper scumpe luate din furaciune. elena udrea va reamintesc ca in tara sunt oameni demni si corecti care traiesc cu un salariu de 900 ron sau pensie de colectiv de 500 ron. Iar tu pe carca acestor oameni furi. Ei sunt demni si tristi. Tu este zeu si esti deasupra tuturor. Sigur acum ai revenit cu picioarele pe pamant . Esti o rusine pentru cetatenia acestei tari.tu si intraga ta gasca de hoti inchipuiti . Chiar credeai ca nu are cum sa ti se-n funde ? Si.........Basescu tace.

lord belial  •  28 martie 2017, 20:46

pe basescu apucam sa il vedem la inchisoare? pe iliescu? dragnea? ma bucur ca o vor intemnita pe udrea borfasa dar e insuficient.

bradut  •  28 martie 2017, 21:29

Ptr lord. Dar SI ptr tolontan: apucam ziua in care ntra in puscarie judecatorii de azi, procurorul de caz si executantul sef dr kovesi? Si - in general - ptr astia de postati de la km departare, buni romani dealtfel, ati citit vreun rand din dosarul rechizitoriu al lui nuti?

StefanCM  •  28 martie 2017, 21:30

Sigur judecatoarele au fost corupte, nu Udrea. Si pretul platit pentru logo de ministerul turismului sigur a fost pretul corect. Activand in domeniu pot sa spun cu mana pe inima ca e normal sa platesti o munca de cateva ore cu cateva milioane de RON. Ca e munca de cercetare bre. De aia cercetatorii din Romania au salarii de doi lei si lucreaza pe seminte. Ca banii pe cercetare se duc pe logo si sigle.

Sly  •  28 martie 2017, 21:49

Zicală este valabilă și pentru madam Udrea: hoțul strigă hoții.Atît a strigat că ea nu este hoț încît a primit ce merita. Oare de ce s-a băgat în zona publică dacă ea avea avere?Doar știa ce o așteaptă.

bradut  •  28 martie 2017, 21:52

Este corect - si adevarat - ce spui tu , StefanCM. Insa vreau sa intelegi limpede - si tu - ca ptr ACEST dosar, asa cum a fost el construit, cu declaratiile martorilor, cu derularea intregului fir logic expus in sedintele de judecata, nu ai cum sa dai o asemenea sentinta.

Cosu  •  28 martie 2017, 21:57

Bravo Tolo si toti care au contribuit la ancheta , judecare si condamnare .

dana  •  28 martie 2017, 22:01

cred ca Iacob Ridzi e mai linistita acum cind vede ca s a facut dreptate si in cazul "mentoritei" ei. Mi era chiar mila de ea sa fie singura victima/ostas credincios al partidului... S a facut dreptate. Pacat de Obreja totusi, cred ca i au deturnat gala ca sa spele bani si el a picat ca ***... Bute e cel mai cistigat :)

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

eva  •  29 martie 2017, 2:01

Respect Tolo, procurorilor, judecatoarelor ! A avut dreptate dna Udrea , cand a spus ca judecatoarele sunt bune caci cred ca i-au dat o pedeapsa la minim pentru ca stiu ca mai urmeaza trei sau patru dosare ...

Doru  •  29 martie 2017, 2:44

Bravo Tolo, ai reușit dar mai ai o lupta importanta ...schimbarea codului penal pt cei ce conduc tara și fura din banul public și anume , creșterea pedepselor de la 15 ani în sus pt cei ca Udrea și Cocos, ca sa nu se mai bucure de banii furați. ...acum fac 2-3 ani și pe urma ne rad în nas cu milioanele de euro....cata ipocrizie sa umbli cu poșete de mii de euro și sa nu te întrebi de unde-s banii...sa te faci ca nu știi ce făcea Cocos....te disprețuim și te urâm profund pe tine și pe toată sleahta de hoți de dupa 1989 care au avut tupeul sa fure și sa nenorocească o tara...sa plece milioane de romani pt ca au venit niște hoți cu *** sa conduca tara...ce drama poate sa trăiască un popor...l-am împușcat pe Ceaușescu .. pt ce....Tolo este bine dar nu suficient , furatul nu se va opri, ăștia sunt hoți asumați care știu ca dacă fac pușcărie nu-i problema...2-3 ani și trăiesc o viata cu milioane de euro...ar trebui urmăriți toată viata pt recuperarea banilor ei și cei care îndrăznesc să-i ajute luând pe numele lor diferite proprietăți cumpărate din banii furați, și săgețile lor gen Tudor Breazu trebuie sa primească pedepse exemplare..... numai niște pedepse cumplite ii mai pot opri...de exemplu unde locuiește acum Udrea , unde locuiește Cocos, unde sta beizadeaua de Alin Cocos...sa li se i-a casele pt recuperarea banilor....Felicitări încă o data Tolo. ..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Adrian Niculescu  •  29 martie 2017, 4:44

Cat mi-ar fi de antipatica Udrea nu pot sa nu constat ca procesul este doar o mizerie care sa demonstreze puterea Codrutei. Pacat ca nu se pariaza pe finalul povestii pentru ca ar fi niste cote interesante. As paria pe Udrea, voi?

Matei  •  29 martie 2017, 8:42

De ce e păcat de Obreja? Daca spunea adevărul, nu intra la pușcărie. E de respectat intr-un fel, pentru ca nu a trădat, dar va plati pentru asta.

Sergiu  •  29 martie 2017, 9:14

...ce justitie TOLO...s-au cerut 21 ani de puscarie ??? E ridicol, s-a cerut atat special pentru a-i da macar cativa...asta nu e justitie, e o *** penibila care sa satisfaca setea de sange a romanilor frustrati, care nu vad mai departe de buzunarul lor....imi aduce aminte de scenele de film cand publicul urla *** pentru decapitarea vreunuia. Indiferent de vinovatie sau nevinovatie...maniera e absolut condamnabila !... 21 ani ???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Donald  •  29 martie 2017, 9:34

sunt 100% sigur ca elena udrea nu a luat niciun leut ca mita si nici nu a dat. daca a fost condamnata pentru mita e o porcarie si ar fi o grea lovitura pentru mine, ar fi dovada ca antenele au partea lor de dreptate atunci cand acuza justitia ca este duplicitara si lucreaza asa cum ii dicteaza politicul si serviciile. aveam ceva de care sa ma tin, exista o speranta, dna-ul, institutia judecatoreasca... acum, daca este asa cum cred, nu mai am nimic. suntem mai rau decat o tara bananiera, acolo macar ai tribul tau si incepi un razboi civil, daca poti... la noi totul e controlat.

loto  •  29 martie 2017, 10:01

fratilor, imi explica si mie cine cam cum vine asta: "Elena Udrea are de achitat 900.000 de euro către doi martori (banii de mită)" . cum adica, celor care au dat mita li se da mita inapoi!???????????????? fratilor, in ce tara traim!!!!!! vad ca sunt multi care au comentat pe aici si se pare ca toti habarnisti, nimeni nu a citit sentinta. tolo, ca ai facut taica, ai uitat acest "detaliu insignifiant"!!???

Ervin  •  29 martie 2017, 10:12

Ionuteeeee! Te iubim romane!!!

Ovidiu  •  29 martie 2017, 10:13

Pușcăria nu e tare bine. Pe lângă faptul că stă pe banii mei, nu va avea condiții decente, va da startul în judecata si va câștiga. Sa-i dea un arest la domiciliu, sa-și creeze condițiile, să-și plătească întreținerea ȘI BINEÎNȚELES RECUPERAREA BANILOR FURAȚI.

haudinamo  •  29 martie 2017, 10:19

Barbie in echipa spioanelor, lol!

Justititiarul  •  29 martie 2017, 10:48

Vad ca mai posteaza inca filozofi ipocriti care sunt indignati ca nu n-au fost probe la dosar si alte bazaconii. Baietii astia gen Bradut , Julien Macete si alti PDL-isti mascati, PSD-isti PMP-isti sau alta specie politica nu inteleg sau se fac ca nu inteleg ca acesti politicieni care au furat in draci tara asta, nici nu ar mai trebui judecati. Vedeti ce averi au acumulat si ce surse reale de venit au avut lucrand doar in functii publice . Tuturor baietilor si fetelor astea din politica cu averi obtinute prin capusarea bugetului se stat ar trebui sa li se confiste averile si blocate conturile pentru ca nu -si pot justifica aceste averi.Cat despre puscarie nici nu ar mai trebui bagati la zdup ca mai cheltuim si bani aiurea pentru *** astea . Ar trebui lasati in fundul gol si trimisi la munca in agricultura sau pe santiere la autostrazi !!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  29 martie 2017, 11:25

Acest proces este o facatura jalnica, n-are nimic de-a face cu actul de justitie specific unei tari democratice. Eu nu sustin ca Elena Udrea este nevinovata, dimpotriva, insa era de datoria organelor de ancheta penala (politisti si procurori) sa gaseasca probele concrete ale culpei si sa le dovedeasca in mod neechivoc in instanta, ceea ce nu s-a intamplat. Inteleg ca s-au sifonat bani publici in evenimentul Galei Bute, dar nu exista nicio dovada concreta si palpabila ca acestia au intrat in buzunarul Elenei Udrea. Nu exista nicio dovada ca geanta aia cu bani a ajuns acasa la Elena Udrea; procurorii habar n-au unde sunt banii aia (daca intradevar au existat); nu i-au gasit ascunsi nici sub salteaua Elenei Udrea si nici pititi in vreun cont personal al acesteia la vreo banca din tara sau dintr-un paradis fiscal; nu exista nicio proba ca Udrea i-ar fi folosit pentru achizitii de bunuri mobile sau imobile, nici case, nici terenuri, nici toale de lux si nici genti sau pantofi de firma, nici excursii sau vacante scumpe in locatii exotice. Faptul ca un denuntator afirma ca i-a dat o geanta cu bani este apa de ploaie daca denuntul nu este sustinut cu probe concrete; daca ala ar fi declarat ca geanta aia cu bani mi-a dat-o MIE (ticbis), inseamna ca la ora asta eram condamnat la 6 ani de puscarie??? Ce justitie e asta??? In ce tara vrem sa traim??? Justitia normala se face pe probe si dovezi, nu pe delatiuni! In plus, cine sunt cei doi martori din proces carora Elena Udrea le-a furat 900 de mii de Euro??? In fine, pana la proba contrarie acest proces este o mascarada si o vendeta pur politica ce n-are nicio legatura cu abuzurile si ilegalitatile privind organizarea Galei Bute. Sunt convins ca tribunalele internationale (e trist ca mii de romani isi cauta inca dreptatea acolo dupa 28 de ani de democratie) vor sanctiona in viitor Romania pentru mascarada asta de proces! N-ar fi pentru prima oara; sunt sute de sentinte la CEDO care condamna injustitia ce se practica pe scara larga in justitia romana. E o rusine cu care se pare ca ne-am invatat sa traim si pe care o acceptam ca pe o trasatura caracteristica a acestui popor trist, dezbinat si batut de soarta...

Thomas brams  •  29 martie 2017, 11:26

A pus cineva intrebarea de unde are Nuti averea ? Toata viata a lucrat la Base , dar are milioane !?!? Toti bugetarii sunt milionari sau ce ?

daniel  •  29 martie 2017, 11:58

atat timp cat exista antena 3, rtv si jurnalisti ca ion cristoiu, cornel nistorescu si altii ca ei, plus multi oamnei care-i cred, n-avem nicio sansa!

ticbis  •  29 martie 2017, 12:05

@Thomas brams: Elena Udrea era sotia unuia dintre milionarii Top 100 din Romania. Averea ei se datoreaza strict acestei pozitii si nu salariului de bugetar al Statului Roman, fie el de ministru, parlamentar, consilier prezidential sau ce functii a mai avut in administratie. Deci gentile, pantofii, toalele, ceasurile, terenurile, casele si vacantele de lux i-au fost oferite de catre sot; si in mod normal asa se intampla cu sotiile oricarui milionar din lume, nu numai din Romania. Intrebarea ta e prosteasca, specifica tantei Floarea de la parterul blocului meu. Iti atrag atentia ca Kate Middleton, actuala Ducesa de Cambridge si sotia printului William de Wales, mostenitor al coroanei britanice, este miliardara desi n-a castigat in viata ei din leafa proprie nici macar 10 mii de lire. Am dat exemplul asta ca sa intelegi mai repede despre ce e vorba. In Romania sunt cateva mii de femei milionare in RON casatorite cu oameni de afaceri romani sau straini potenti financiar, care n-au avut niciodata vreun serviciu, n-au lucrat la stat sau la privat nicio zi in viata lor si nici n-au avut vreo sursa de venit din munca proprie. Este clar acum?

Justititiarul  •  29 martie 2017, 12:28

Cu oameni gen ticbis cu asemnea mentaliatati , e greu sa schimbi ceva in tara asta .Auzi Elena Udrea a fost(nu mai este!) sotia unui mare om de afaceri pe nume Cocos de aia are bani. Pai Cocos ce mari afaceri a facut daca nu cu statul roman vezi Dosarul Microsoft, ANRP si altele in care este implicat "marele om de afaceri". Toti milionarii de carton ai Romaniei cu mici exceptii (patronii Dedeman ) si-au facut milioanele de euro capusand statul asa ca las-o mai moale cu oamenii de afaceri romani . Sa ajungi sa compari familia regala a Marii Britanii cu parvenitii post - revolutie e chiar lipsa de inspiratie ,ca sa nu-i spun altfel.Probabil ca Dl Ticbis este un fost mare sustinator al altui regim de trista amintire ,in care politicienii sau "imprumutat" de la populatie si de la FMI ca sa aiba de unde fura prin marile tunuri date cu ANRP .

Doru  •  29 martie 2017, 12:53

Nu este suficient doar sa se confiște averea pt ca totul se transforma într-un fel de ruleta ruseasca....dacă ma prinde dau banii dacă nu ma prinde rămân cu ei...nu , sa se mărească pedepsele adică sa fie de la 15 ani în sus iar dacă da banii de buna voie sa facă minim jumătate....ca sa fiu mai clar , asta înseamnă că cine a furat are o vârstă la care dacă adaugă 15 ani de pușcărie fără eliberare de buna purtare, adică 15 ani făcuți efectiv, iese undeva pe la 55 -60 de ani din închisoare, nu prea mai are timp sa se bucure de ei , iar dacă ii da de buna-voie înapoi sa faca jumătate...credeți-mă ca știu cum gândesc, am avut ocazia sa stau pe lângă oameni importanți. ..și în primul rand partidele ii determina sa facă asemenea treburi ca o recompensa pt funcția în care ajung...partidele sunt structuri mafiote și când vezi ca o data la 4 ani vin sa te convingă să-i votezi îți vine sa vomiți. ..

Lucian  •  29 martie 2017, 13:07

UDREA ca UDREA ! Asta e! Păcat e diferenta de la avuția naționala din 1989 vs 2017! In plus avem și așa ceva: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/imagini-scandaloase-surprinse-la-spitalul-de-urgenta-din-craiova-un-batran-zace-intins-pe-jos-ignorat-de-personalul-medical.html Tolontane, tot mai spui ca medicii bugetari sunt minuni ale lumii? Sunt niște ***! Cât le plătești ești bun, cât nu , NU! Mai vine unul ca tine și spune ca nu toți! Da o Căutare pe google și cred ca vei găsi 42 de exemple identice ca nesimțire , câte unul pe județ!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  29 martie 2017, 13:12

@Justititiarul: Judeci simplu si simplist; realitatea este asa cum am prezentat-o eu in comentariul anterior. Eu n-am discutat legalitatea prin care milionarii Romaniei si-au acumulat averile, pentru ca nu asta era subiectul. Sigur ca majoritatea acestora au fost dobandite prin afaceri dubioase si frauduloase cu statul; unele au fost dovedite deja, altele inca nu. Ideea era ca de afacerile mai mult sau mai putin legale ale acestora nu sunt (de regula) de vina sotiile sau amantele lor care traiesc in lux de pe urma mariajelor cu acestia. Asta e compromisul cu care se marita orice femeie frumoasa din Romania sau din lume cu un astfel de bogatan. Pe scurt, Elena Udrea este bogata pentru ca s-a maritat cu omul de afaceri Cocos, nu pentru ca a fost ministru sau pentru ca a furat bani din Gala Bute. Daca sotul ei a ajuns in puscarie pentru felul in care si-a obtinut averea este treaba lui personala si sotia sa n-are de ce sa fie incriminata. Doar pe timpul odiosului se intampla ca sotia unuia care a delapidat din avutul obstesc sa fie la randul ei exclusa din partid si data afara din serviciu; ori asta inseamna de fapt dictatura. asta inseamna justitie stramba. Exemplul pe care l-am dat anterior este elocvent: Regina Marii Britanii este cea mai bogata persoana fizica din lume; pe langa ea unii ca Bill Gates sunt mici copii. Averea ei si-a format-o in cateva secole de exploatare in sclavie a popoarelor de pe o jumatate de glob. In mod firesc, este o avere obtinuta prin teroare, sange si opresiuni inimaginabile. Kate Middleton va mosteni toata averea aceasta si daca cineva ii va pune vreodata in carca felul in care a fost adunata de stramosii ei, bunica ei, soacra ei sau sotul ei, inseamna ca e mai comunist si mai bolsevic decat Stalin insusi! Repet, Elena Udrea era o femeie frumoasa casatorita cu un barbat bogat; imi e greu sa cred ca in pat, in clipele lor de intimitate nuda faceau planuri cum sa fure de la stat in loc sa se ocupe de chestiuni ceva mai placute... :))! Daca vrei, pot da si un alt exemplu: Bombonica lui Dragnea este milionara, desi n-are la baza decat liceul!!! De ce??? Te las sa raspunzi singur la intrebarea asta... daca esti in stare!

cristian  •  29 martie 2017, 13:18

oare banii furati de "felix motanul" au fost recuperati???sau asta nu e de interes public pentru antene??

exidpol  •  29 martie 2017, 13:19

...era in ordine daca nu puneai fotografia asta trucata, oribil gest din partea ta!

Cătălin Tolontan  •  29 martie 2017, 13:28

@Lucian: da, vom continua sa nu judecam in categorii si sa spunem ca exista medici minunati in romania ca talent si daruire. Si nu doar medici. Si alti oameni care lucreaza in serviciul public. Faptul ca dvs ii bagati pe toti in aceeasi oala nu inseamna ca ei nu sunt diferiti.

loto  •  29 martie 2017, 13:32

@cristian - base sugera aseara ca are probe concrete despre traseul banilor lui felix si cica *** nu ar fi strain de asta. sa nu indraznesti cumva sa-mi blochezi postul cu tampenii de gen afirmatii neverificate - am spus doar ce a spus alta persoana, asta se poate verifica! si in plus, ce e tampenia asta - "afirmatii neverificate"!? adica, de exemplu eu nu pot sa spun ca eu cred ca exista Dumnezeu la tine pe forum? ca doar nu a "verificat" nimeni ca exista Dumnezeu. deci, cum iti permiti sa sa cenzurezi opiniile oamenilor?! opiniile pot fi evident gresite sau nu dar nu esti tu in masura sa judeci care sunt gresite si care sunt adevarate

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aldo_m  •  29 martie 2017, 14:04

intr-o tara in care coruptia e singuar care merge intr-o tara in care toata lumea fura si numai unii sant condamnati iar altii merg mai departe te felicit domnule catalin ai facut o treaba minunata mai cauta rumani de pe afara care sa-ti laude gestul gata ai luat scalpul unei femei probabil dormi linistit ca doar TU ai inceput ancheta vezi n-ai scris in zadar munca ta e rasplatita ca fericirea e scopul suprem sau puscaria altora e scopul tau suprem ,gata de maine economia tarii dudue nimeni nu mai fura din bani publici doar primarii ca asa dorea partidul tau sa furam 2 miliarde si sa nu dam socoteala felicitari in fata probelor zguduitoare date de tine justitia cea legata la ochi n-a mai avut ce face bine ca a condamnat-o pe acea infractoare

Fabiansky #tanarulrevolutionar  •  29 martie 2017, 15:07

*** IONUT aka Johnny personaj fictiv vrei sa faci ceva, gen un proiect, un eveniment, o gala, o afacere, o asociatie, un proiect. aia care te ajuta isi bifeaza ca te-au ajutat cu fonduri, apoi vin aialalti care trebuie sa inspecteze si ei trebuie sa bifeze ca au gasit nereguli, pentru ca astia sunt indicatorii lor de performanta. si faci crezand ca faci pentru tara, pentru romani, sa dezvoltam tara si spiritul si apoi tot cei pentru care ai facut, comenteaza, si iti doresc condamnarea. exact ca si in cazul lui Isus, cei pentru care a facut minuni, a inmultit mancare, a vindecat, pe care i-a invatat, au strigat si l-au injurat si au cerut sa fie omorat. e exact acelasi tipar de actiune. elena udrea si rudel nu au furat banii, i-au cheltuit in felul lor, asa cum au considerat ei pentru ca ei au fost organizatorii acelei gale internationale ci nu un cititor sau telespectator al antenei 3. au facut evenimentul sa se intample? bravo lor! daca vroiau puteau sa isi cumpere acadele de toti banii, din moment ce au facut gala asta asa cum au promis si spus ca o sa o faca. pentru mine ce se intampla are sens doar in cazul in care in tara asta se lucreaza *** si unii vor *** *** cu orice pret cand faci ceva. eu imi dau sign out din tara asta cat de curand. :) TRAIASCA REGELE HAGI!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

apostolul pavel  •  29 martie 2017, 15:10

Ba Tolo, *** batea inspre tine aseara cand zicea de *** care *** *** pentru Voiculescu prin Cipru. Astepti "dovezile" sau zici ceva de p-acu'?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  29 martie 2017, 15:38

Exista un principiu de drept ce face diferenta dintre justitia unui stat democratic si cea a unui stat totalitar: probele si dovezile faptelor incriminate. Un stat democratic nu condamna pe nimeni in lipsa probelor palpabile (alea pe care oricine poate pune degetul ca sa le identifice mai presus de orice banuiala: semnaturi pe acte, flagrante, inregistrari audio si video, conturi din banci, bani descoperiti prin seifuri sau pe sub saltea, etc), oricate suspiciuni ar exista induse in opinia publica sau in mediile politice si jurnalistice. In schimb, un stat totalitar si prin definitie nedemocratic isi bazeaza justitia doar pe probele delatiunilor denuntatorilor, turnatorilor si ale celor siliti de procuratura sa se preteze la asa ceva. Regret sa constat ca in acest proces nu exista probe pentru care justitia dintr-un alt stat democratic din lume ar fi putut condamna-o la puscarie pe Elena Udrea. Repet, probabil ca este vinovata, dar procuratura n-a putut (sau n-a avut de unde) sa produca dovezi in acest sens. Ori intr-o justitie democratica daca acuzarea nu poate produce probe, acuzatul este declarat nevinovat chiar daca nu-i asa. Justitia este legata la ochi si asa trebuie sa functioneze, altfel intreaga societate va aluneca intr-o prapastie periculoasa. Pe astfel de dovezi bazate pe simple delatiuni in justitie si-a anihilat si Hitler opozantii politici inainte de a acapara puterea absoluta, pe astfel de dovezi a fost condamnata si Iulia Timosenko de catre regimul totalitar din Ucraina. Mai devreme sau mai tarziu toate aceste abuzuri totalitare au fost condamnate atat de catre istorie cat si de catre democratiile occidentale. Mai mult ca sigur, daca procurorii romani nu pot dovedi cu probe concrete ca Elena Udrea a fraudat statul roman, vor fi umiliti prin tribunalele internationale care vor fi solicitate sa faca dreptate. Ar fi inca o palma a lumii civilizate (a cata?) pe obrazul unei Romanii jalnice si inapoiate. La ora actuala justitia din Romania nu se ridica nici macar la standardele de corectitudine si de impartialitate ale celei din Statele Unite din perioada interbelica. Celebrul gangster american Al Capone n-a fost condamnat pentru crimele comise si nici pentru traficul cu alcool si droguri, nici pentru contrabanda, desi tot poporul cunostea lucrurile astea si presa vremii detalia pe larg faptele sale. De ce? Pentru ca niciodata politistii si procurorii n-au putut aduce in instanta probe (delatiunile NU sunt considerate probe in nicio justitie democratica din lume). A fost condamnat pentru o chestie banala: nu si-a platit la timp impozitele catre stat pentru cele doar doua firme ale lui care erau inregistrate si functionau legal! Deci americanii nu si-au putut permite sa-l bage la puscarie pe Al Capone in anii '30 doar pe baza unor delatiuni oarecare, dar noi romanii o putem baga la puscarie pe Elena Udrea in anul 2017 doar pentru ca cineva a afirmat ca i-a dus o sacosa cu bani :))! Interesant, nu-i asa???

Justititiarul  •  29 martie 2017, 16:02

Se pare ca nu m-am inselat asupra lui Ticbis e PDL-ist si pe deasupra a facut si o pasiune ascunsa pentru Elena Udrea . Dupa cum bine ai spus averea familiei regale e facuta in cateva sute de ani si nu sufera inca o data comparatie cu situatia parvenitilor din Romania care vor sa devina lorzi peste noapte.Se pare ca esti prost informat Ticbis baiatule, averea reginei si primilor 19 succesori la coroana Marii Britanii nu valora in 2012 mai mult de 1 miliard de dolari , cam cat a adunat fariseul de Tiriac in 27 de ani de faceri facute prin Romania. Las-o mai moale cu verdictele si pune mana si documenteaza -te inainte sa arunci gogorite din astea pe piata. Da , poate ca judec simplist situatia milionarilor Romaniei dar in contextul actual numai un acolit al clasei politice PSD_PNL PDL_PMP poate emite asemenea teorii despre ce curat lucreaza baietii astia cand sunt in functii publice si ce incorect si lispsit de legalitate ar fi sa se confiste averile ce nu pot fi justificate. Si nu se compara micile gainarii pe care le facea un functionar public pe vremea comunistilor cu tunurile de zeci de milioane date de politicienii pe care-i deplangi tu , ca ti se rupe si inima !!!

Justititiarul  •  29 martie 2017, 16:15

Poate ca nu sunt cele mai bine instrumentate dosarele de coruptie ale "marilor nostrii politicieni" dar asta nu inseamna ca nu s-a facut dreptate ,in sensul moral al cuvantului nu cel strict juridic . Pe mine asta ma intereseaza Dle Ticbis sa se faca putina dreptate in tara asta si acesti tradatori de tara sa dea putin socoteala pentru jaful facut in astia 27 de ani . Daca tu vrei sa se respecte litera legii la virgula cred ca esti un mare ipocrit sau pur si simplu esti de-al lor. Este evdent ca in afara de denunturi sau stenograme nu ai ce probe sa produci in afara unor eventuale flagranturi gen Oprescu , dar astea sunt rara avis . Nu ai cum sa-i dovedesti pe golanii astia care nici macar nu semneaza documente cat timp sunt pe anumite functii in stat. Cum sa-l dovedesti pe unul ca Hrebenciuc care toata viata lui s-a ocupat numai de sfoararii daca nu-l inregistrezi ? Despre asta e vorba Dle teoretician al justitiei !!!

ticbis  •  29 martie 2017, 17:15

@Justititiarul: Gresit! Regina Marii Britanii este in acest moment posesoarea directa sau indirecta a 6600 de milioane de acri de pe intregul teritoriu al globului pamantesc. Proprietatile ei valoreaza peste 30 de TRILIOANE de dolari, in nume propriu sau prin legaturile de familie ale casei regale. Dar chestiunea asta este mai putin relevanta in contextul subiectului de fata. Relevant este ca viitoarea regina Kate Middleton va mosteni toata aceasta avere imensa si NU este raspunzatoare in fata justitiei de frelul cum aceasta a fost dobandita, dupa cum nici Elena Udrea nu este raspunzatoare de felul cum sotul ei si-a adunat averea. Despre asta vorbim aici! Eu am raspuns argumentat celui care se intreba ca prostul de unde are Elena Udrea avere: exact din banii (furati sau nu) pe care i-a pus la dispozitie sotul ei cand s-au casatorit! Te asigur ca Elena Udrea nu se imbraca si nu-si cumpara bijuteriile si incaltarile din leafa de ministru si nici n-avea nevoie sa fure din Gala Bute; pur si simplu avea bani fara limita de la sotul ei pentru placerile si nevoile personale. Daca nu ma crezi, intreaba-le si pe alte "dive" din Romania (Daniela Crudu, Bianca Draguseanu, Mihaela Radulescu, ***, etc) si ele iti vor confirma ca traiesc in puf de pe urma barbatilor cu bani fara sa le doara capul daca astia ii castiga legal sau nu. Deci concluzia e clara: faptul ca Elena Udrea are avere NU presupune decat in mintea unora dusi cu pluta ca ar fi furat banii din minister! Iti aduc aminte de isteria aia lanasta de Antena3 cu vila Dante pe care si-o insusise chipurile Basescu pe viata; ce circ a fost atunci... am vazut gospodine isterice ce-si bagau picioarele murdare in piscina ca sa-si racoreasca toata frustrarea vietii lor! Am trait atunci cea mai crunta dezamagire a vietii mele, a fost pentru prima oara in viata mea de peste 50 de ani cand mi s-a facut rusine ca sunt roman si mi-a venit sa vomit... In fine, iti garantez eu ca Elena Udrea a furat bani publici din Gala Bute exact in aceeasi masura in care si Traian Basescu a pus *** pe vila Dante! Nu-mi fac iluzii ca-si va gasi dreptatea in justitia romana, sunt insa sigur ca o va dovedi in mod evident prin tribunalele internationale! Ar fi o alta palma pe obrazul Romaniei, dar tie oricum nu-ti pasa de subtilitati de genul asta...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Florin  •  29 martie 2017, 17:30

Elena Udrea si Rudel Obreja, respect ! 5-6 ani de puscarie pt. asa o lovitura, merita ! Respect ! Sunteti mari !

ticbis  •  29 martie 2017, 17:58

@Justititiarul: Un dosar care NU este bine instrumentat de catre procurori este RESPINS in secunda doi de catre oricare tribunal din lume ce reprezinta o tara democratica si civilizata. Un dosar in care acuzatul pare a fi evident vinovat dar care nu este sustinut de probe de catre procurori este RESPINS in oricare tara ce se lauda cu o justitie impartiala si corecta. Un astfel de dosar admis in instanta NU FACE DREPTATE, dimptriva, impune arbitrariul si bunul plac in locul judecatii ermetice si ferme, fara echivoc si fara interpretari subiective, strict bazata pe PROBE SI DOVEZI CONCRETE. Ca noi toti o vedem pe Elena Udrea vinovata e una, dar ca s-o bagi la puscarie trebuie ceva mai mult decat cred eu sau tu sau tanti Floarea de la parter. TREBUIESC DOVEZI, altfel, Elena Udrea este nevinovata. Scuza-ma, dar nici noi publicul si nici presa nu suntem investiti cu puterea actului de justitie; ne putem da cu parerea dar justitia se face in salile tribunalelor, pe baza de probe si nu pe baza de simpatii sau impresii. Elena Udrea a fost condamnata pe baza de simpatii, antipatii, impresii si simple speculatii sau barfe. NU exista nicio dovada la dosar ca ar fi furat bani publici. Ori aici este problema grava a societatii noastre: un om poate fi condamnat la puscarie in lipsa oricaror minime probe si dovezi concludente! Eu am mai trait inainte de '89 pe pielea mea astfel de justitie si de asta ma sperie acum o asemenea revenire la ceva ce credeam ca nu se va mai intampla niciodata in tara mea. Nu-mi pasa de Elena Udrea, imi pasa de mine si de poporul meu! Justitia nu se face cu umori personale, altfel eu l-as baga maine in puscarie si pe Ponta, si pe Dragnea si pe Tariceanu si pe Coldea si pe Kovesi si inca pe alti 20 de atarnatori ai politicii romanesti; am o suta de motive si o mie de acuzatii! Dar nu asa visez sa se faca justitie in tara pe care mi-o doresc eu...

Justitiarul  •  29 martie 2017, 22:39

Văd ca nu contenesti sa susții o aberației referitoare la averea reginei Marii Britanii dar putem s o ținem așa pana dimineața .Iti repet proprietățile reginei si ale familiei regale nu depășeau in 2012 conform evaluărilor 1 miliard de dolari. In ce o privește pe EU cred ca ai fi fost un avocat mai bun decât Dl Checiu . După cum spuneam si in ultima postare e aproape imposibil sa instrumentezi un dosar de corupție fără înregistrări sau mărturii ale peștilor mai mici .Daca vrei sa fii susținătorul unei justiții utopice nu ai decât .

bg  •  30 martie 2017, 8:40

Condamnata Elena Udrea nu a manifestat pic de regret...Unii doresc justitie corecta si impecabila de la aceeasi justitie care a fost supusa la presiuni si abuzuri din partea celor care acum sunt condamnati. Sunt aceeasi oameni, judecatori, procurori care au fost buni sa condamne (cu sau fara probe) rivali politici in timpul guvernarii Basescu, iar acum dintr-o data nu mai sunt buni, dosarele sunt fara probe, fac represiune...Cand justitia este folosita ca arma politica, vai de statul ala de drept. Unde ati fost domnilor aparatori ai E.U cand se taiau salariile si pensiile, se inchideau spitale, se faceau restructurari, privatizari oneroase, populatia saracea, cadrele medicale emigrau... Raspuns: la guvernare...la putere. Daca judecatoarele si procurorii nu stiu de ce a fost condamnata Elena Udrea poate stie domnia sa, dar nu vrea sa ne spuna. Comparatia cu casa regala britanica este deplasata si manipulatorie. Putem compara casa regala britanica cu casa regala a Romaniei. Am mai multa incredere in bunul simt si onestitatea lui tanti Floarea de la parter cu pensia taiata, decat in propaganda desantata si mincinoasa a Elenei Udrea care este un mar frumos la exterior cu interiorul putred si urat mirositor. Ce a ramas in urma ministrului turismului E.U dupa guvernarea Basescu? DEZASTRU, JAF la drumul mare...

Azet  •  30 martie 2017, 10:40

Citesc in mai multe comentarii , chiar prea multe, ca nu exista probe impotriva E.U. De curiozitate intreb si eu de ce ar trebui sa credem ce sustineti dumneavoastra si E.U. ? Ati citit dosarul "din scoarta n scoarta" ? Sau faceti cumva parte din acea categorie de oameni care " ne spun ei care este adevarul"... La momentul de fata avem un dosar si o solutie la acest dosar . In acest moment nu mai exista prezumtia de nevinovatie . Vinovatia a fost probata si judecata. Eu am mai multa incredere in 3 judecatori decat intr o armata de anonimi de pe internet .

ticbis  •  30 martie 2017, 11:40

@bg: Pe frontispiciul cladirii Tribunalului Bucuresti (si nu numai) exista un basorelief pe care foarte multi nu l-au observat niciodata in viata lor, iar cei care l-au remarcat intamplator habar n-au ce reprezinta chestia aia. Este infatisata o femeie care tine in ambele maini intinse in lateral cate un taler de balanta si care este legata la ochi cu o esarfa. In fapt, aceasta imagine ce apare obsesiv pictata sau sculpata in cam toate tribunalele din lume reprezinta oarecum alegoric esenta ideii de justitie si sugereaza modul in care aceasta ar trebui sa imparta dreptatea conform legilor. Pe scurt, se cantaresc faptele si se evalueaza probele legat la ochi pentru ca nicio urma de subiectivitate privind statura si numele inculpatului sa nu altereze dreptatea in sine si sentinta finala. Eu exact asta am incercat sa sustin prin comentariile mele, tu insa n-ai inteles nimic. Elena Udrea putea sa taie salarii si pensii pana nu mai stia de ea si vecina Floarea de la parter putea sa fie nemultumita si s-o urasca cu patima, s-o blesteme in fiecare seara inainte de culcare, dupa ce si-a spus evlavioasa rugaciunea catre Doamne-Doamne. Insa asta n-are nicio relevanta in procesul Galei Bute si daca acum tanti Floarea e fericita, ii atrag atentia ca asta nu inseamna dreptate, ci exact invers. Nu pentru ca Udrea n-ar fi vinovata, ci doar pentru ca in acest proces, cu datele prezentate in dosar, femeii aleia de pe basorelieful tribunalului i-a cazut esarfa de pe ochi si i s-a inclinat talerul din mana stanga, stricand echlibrul firesc al balantei judecatii. Daca poti pricepe ceva din ce-am scris eu aici, bine; daca nu, asta e!

Haplo  •  30 martie 2017, 13:54

M-am apucat sa citesc si eu despre acest caz: Gala Bute. Ce ma frapeaza cel mai mult este faptul ca mituitorul declara oficial ca mita era pentru secretarul de stat Nastasia. Nastasia spune ca erau pentru Udrea. Toti cei care au facut denunturi sunt parte din proces si au primit cu suspendare. Sa-i spuneti lui Ionut sa redevina Johnny, inca pute treaba. Apropos, ce spuneti de domnul Nastasia? Om al muncii cu hotel in Busteni si stana :).

Comentează