Să ne trăiți, Dragoș Pătraru și echipa!

Când critici atitudinea neprofesionistă a propriei televiziuni îi faci un bine acesteia

marți, 23 mai 2017, 12:07

Dragoș Pătraru recuperează demnitatea grav avariată a lui Digi 24.

Și îi ajută pe toți ziariștii onești ai postului.

Aseară, realizatorul de la Starea Nației a criticat propriul post de televiziune pentru că acesta a evitat subiectul înregistrărilor din interiorul DNA.

În discuțiile telefonice difuzate de Antena 3, Ioan Bendei, administrator al RCS-RDS , face favoruri unor ofițeri judiciari DNA și unor înalți responsabili din Ministerul de Interne.

Bendei nu e oarecine în RCS-RDS.

El a condus de facto televiziunile după plecarea misterioasă a lui Alexandru Oprea.

În cazul lui Digi, ”de facto” înseamnă mai mult decât suportă standardele meseriei de jurnalist în țările civilizate.

RCS a metabolizat întotdeauna reguli aparte. Asta ca să fim complicați aiurea în limbaj. De fapt, Bendei a stat pe Digi ca-n basmele cu jumătate de om călare pe jumătate de iepure șchiop.

Companie tehnologică uriașă, RCS a avut trufia reinventării domeniul media.

O trufie interesată comercial sau politic, să ne înțelegem!

Când a fost lovit de scandalul înregistrărilor, postul a pitit subiectul cu naturalețea antrenamentului dobândit.

La fel reacționează postul RCS când șefii le sunt puși sub acuzare. Articolul de pe paginademedia îi lăsă reci, ei sunt prea mari!

Când apar momente dificile, ”campionii obiectivității” sunt mult sub Realitatea TV din ziua primei încătușări a lui Sorin Ovidiu Vântu. Pentru cine nu-și aduce aminte, atunci Realitatea a tratat pe larg condamnarea propriului patron.

Sau un alt exemplu.

Nu am nicio simpatie pentru Antena 3. În multe situații, Antena 3 nu face propagandă, este propaganda!

Dar faptele dezvăluite de ei sunt, în destule cazuri, importante.

Există, în aceste discuții din sediul DNA, câteva momente fabuloase, pe care publicul Digi merita să le cunoască.

Generalul Jenică Arion, șeful Direcției Generale Anticorupție, îi cerșește o sponsorizare lui Ioan Bendei. ”Pentru ziua DGA, domnu’ director, vă rugăm!”. Și o primește. ”Să ne trăiți!”

Este exact situația din cazul ”Colectiv”!

Când pompierii, în loc să controleze cluburile, se ocupau cu adunarea de sponsorizări.

”Să ne trăiți!”.

La fel e când ofițerii anticorupție cer sponsorizări de la firmele care, spune DNA, îl corupeau pe Dumitru Dragomir.

Cum să mai controleze DGA pe RCS-RDS după ce primise sponsorizare?!

În fața unor astfel de fapte, Dragoș Pătraru a ales să nu tacă.

De aseară până azi au apărut interpretări ale gestului său.

Stai să vezi, că, de fapt, ”cineva l-a pus pe Pătraru să lovească Digi din interior”. ”E o fisură în binom”. Fleoșc!

Tipul acesta de despicare a firului în patru arată cât de puțină încredere avem în normalitate!

De fapt, lucrurile sunt mult mai simple.

Dragoș Pătraru și echipa lui, că pentru emisiunea de la Digi scriu și oamenii de la ”Cațavencii”, au găsit un subiect și l-au tratat în fața publicului.

Sunt milioanele de abonați pe care, în mod just, RCS-RDS îi apreciază pentru că i-au fost de o netulburată loialitate decenii la rând!

”Veneau ofertele de la alții și oamenii spuneau: Noi vrem să rămânem la Digi, că sunt serioși!”, povestesc, cu mândrie, angajați din interiorul companiei de cablu.

Pătraru și echipa lui, nu șefii vanitoși și supuși ai redacției, sunt cei care respectă, de fapt, publicul Digi.

Ei au făcut un serviciu telespectatorilor, acționarilor RCS, sutelor de jurnaliști buni din trustul Digi și meseriei.

Lucru pentru care, în aceste vremuri anormale, îi salutăm cu binecunoscutul ”Să ne trăiți!”.

 

 

Comentarii (70)Adaugă comentariu

Mare om  •  23 mai 2017, 12:32

Mare om patraru asta. Sa mi spuneți când se va lega de plagiatul lui kovesi, ca tot sunt ei impartiali.

Romulus65  •  23 mai 2017, 12:42

Dar Codruta ce zice despre cum se inventeaza dosarele la DNA? Doamna Codruta era frumos in sufragerie la Oprea, avea mobila din lemn masiv?

Ilie  •  23 mai 2017, 12:42

Pro tv este impotriva psd. Se vede de pe luna. Pana sa urmaresc stirile cap-coada, credeam ca sunt neutri, dar m-am inselat.

Matei  •  23 mai 2017, 12:45

Daca nu e data afara si i se prelungeste, cand vine momentul, contractul, parca mai e o raza de speranta. dupa cum stiti, pentru dl Moise Guran nu a mers treaba. Bossii au invatat ca nu da bine sa mai dea afara, ci sa tragi pe linie moarta usor - usor, pana cand se termina contractul.

RCSRDSRIE  •  23 mai 2017, 12:47

in firma asta sau conglomeratul asta de firme, ce o fi, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

JFM  •  23 mai 2017, 12:52

Acum pe bune,de ce sa ma uit la acest subiect pe Digi cand Antena 3 si RTV doar cu asta se ocupa ? Nu mai bine-ti folosesti timpul de emisie sa dai ceea ce NU dau aia din motive evidente ? Pentru ca la capitolul diversiuni,manipulare, scandal ei sunt tatici,sensei nu Digi...Cred ca Dragos Patraru inca-si plateste datoria la Sebi Ghita cel care l-a scos din anonimat si l-a lansat in Liga mare a vedetelor TV...Ca el dupa aia s-a descurcat bine asta e altceva dar cati din acestia nu stau undeva inca in anonimat ca nu au pe nimeni sa-i lanseze.Toata desconsiderarea fata de Bendei si gasca lor de acolo dar spuneam punctul de vedere al telespectatorului care vrea sa vada altceva decat dau seara de seara ceilalti.De aia nu ma uit acolo,pricepeti domnul Patraru ?

lord belial  •  23 mai 2017, 13:00

patraru nu m-a convins niciodata. tonul lui e de rtv, postul care l-a tinut cu drag in brate. rad la unele glume, dar atacurile lui oarbe impotriva lui iohannis ma determina sa ii ignor emisiunica de pamflete. sunt curios in cat timp o sa il dea afara prelipceanu. ca fan al postului de securisti digi24, il vreau pe patraru dat afara

lord belial  •  23 mai 2017, 13:02

si inca ceva, ziaristule. digi24 va invata pe toti cum sa faceti presa care aduce a presa straina. nu intact, postul care iti plateste tie simbria. asa NU se face televiziune. ca om care am colaborat cu digi24, as zice chiar ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Titi Berglogea  •  23 mai 2017, 13:04

Decodoarele HD de la RDS mi-au stricat TV-ul de 3 ori!!!! Niciodata nu au raspuns mailurilor mele pentru solutionarea problemei. Sunt niste tepari si arzoi.

lord belial  •  23 mai 2017, 13:10

*** bai, ziaristule. cum sa spui ca patraru respecta publicul digi? pai eu sunt publicul core al lui digi, iar emisiunicile pamflet (sub chestiunea zilei de la protv de antart) scrise si de catavencii (ne-ai lamurit bustean aici, motivul ptr care am ales sa boicotez cacavencii si sa ma orientez catre kamikaze este ca eram satul sa il vad pe buscu *** si ne prostea pe noi ca, de fapt, rmgc ne face un bine), fursecari precum hillerin (saracia care capuseaza orice echipa de productie tv sau de presa care ajunge prin tulcea), care imi spun ca sunt prost ca ies in strada impotriva ordonantei? *** si intact antena 3 *** ce sa mai) si catavencii si patraru ot rtv. hai klaus iohannis

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

marian  •  23 mai 2017, 13:12

abia asteptam sa pleci de la gsp sa poti spune *** becali si toti penalii astia la care le faceti reclama in fiecare zi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rares  •  23 mai 2017, 13:17

patraru e singurul ziarist din romania pt. El nu conteaza tabara s—a luat si de dragnea si de iohanis si de ponta si de basescu. Ceilalti asa—zisi ziaristi din Romania sunt doar niste trompete ale dreptei resp. ale stangii — tolontan cateodata mai mimeaza impartialitatea insa n—a zis nimic despre plagiatul lui kovesi sau a intrat cu veselie in hora dezinformarii si manipularii conduse de um hotnews si um digi pe tema oug13.

Radu  •  23 mai 2017, 13:22

Mda, tolo, fara nici o suparare, e clar ca cei de la Digi nu sunt corecti ca lacrima, nici mama obiectivitatii nu cred ca sunt, nu stiu, nu prea ii urmaresc, dar macar nu fac propaganda anti DNA, anti-procurori, cum au facut cei de la A 3 cand le-au incatusat seful. Sincer, tacerea lor mi se pare de bun simt. Mi se pare ca in ultimele tale articole, scoti in evidenta partea urata a acestor companii media in mod excesiv, iar pe cei de la Intact , care sincer au distrus alaturi de RTV orice fel de jurnalism de bun simt in ultimii 9 ani, incerci sa ne induci ideea ca astia sunt si trebuie sa-i luam ca atare, sa nu-i mai hulim. Asta imi induc mie articolele tale. Sincer, poate si digi, au si ei acea manipulare fina in articole, sau omisiuni de stiri in functie de interese, dar A3 si RTV, mint populatia in stil cras, prin documente falsificate, stiri gen "nu e nici o coada la sectiile de votare in strainatate" , filmand trotoarul gol de vav. Ca sa fac o comparatie, daca mai tineti minte clipul acela cu reporterul care filma o furtuna de nisip la mare provocata de un coleg de al sau:)). Cam asta e nivelul celor 2 televiziuni

Gbi  •  23 mai 2017, 13:23

Pe când d-le Tolontan faceți aceleași aprecieri la adresa Antena 3? Când vreodată realizatorii asa zilelor emisiuni de aici vor vorbi de problemele d-lui profesor, cele reale, scrise în paginile rechizitoriului.

Cătălin Tolontan  •  23 mai 2017, 13:24

@Gbi: inclusiv in acest articol am spus ce cred despre Antena 3. Nu cititi, totusi, inainte de a va infuria? :-)

marian  •  23 mai 2017, 13:25

parandaratul e un cuvant jignitor ? hai ma nene ne lasi...

Mihnea  •  23 mai 2017, 13:30

Te-ai pacalit Tolo. Patraru are o emisiune pamflet. Ii da mana sa faca pe rebelu'. Altceva decat mistocareala, nu stie (si aia e cam puerila, dupa parerea mea).

lord belial  •  23 mai 2017, 13:33

hai, ma, tolontane, ca nu esti tupatul procustian al presei romanesti, ma, voinicule. esti un angajat la intact, care echivaleaza manipularea prin omisiune a lui digi cu cenzura si propaganda desantata de la antena3 si rtv. prin asta si tot esti tendentios. ai vazut tu client sa isi retraga publicitatea de pe digi24? ca eu n-pam vazut. in schimb, am vazut clienti care s0au disociat de antena3 si rtv, aceste emisiuni care, accidental, mai si informeaza. sau carora le lipseste prefixul -dez ?

lord belial  •  23 mai 2017, 13:37

plus ca patraru, stim stim, ti-e prieten, nu se poate referi la digi24 ca la ''propriul post'', cum prost, ca nu vreau sa zic nefericit, te exprimi tu. cel mult, ca si guran, patraru este un simplu colaborator al digi24. nu o sa suspinam dupa el, sa stii. ptr mine, digi nu sta intr-o emisiune pamflet care vorbeste de politica romaneasca si se pozitioneaza mai vertical ca meridianul greenwhich. daca vreau divertisment la ceas de seara pe digi24, prefer un documentar cu teroristi arabi, nu un mascarici care il dojeneste ''aspru'' pe ''nea liviu'' (patraru crede ca, daca foloseste un ton condescendent cu presedintele psd, ni-l umanizeaza si ni-l face mai simpatic?) si apoi il maimutareste pe iohannis. pai daca patraru pune semnul egalitatii intre cei doi oameni politici, inseamna ca e un prost. si, gata, ca am aberat destul pe articolul tau. ignore de acum , si tie si lui patraru. nu voi sunteti eroii salvatori ai neamului - voi sunteti niste ziaristi, categorie ptr care manifest un dispret suveran, la fel cu cel nutrit vizavi de taximetristi.

D4n  •  23 mai 2017, 13:38

Prin micimea spagii de fapt e comparabil cu "caltabosul" lui Remes. Ala care era prezentat victima la A3 cum ca "nu avea domne cum sa se injoseasca la o asemenea spaga minuscula". Singura diferenta e ca la Remes am avut si video, nu "decat" ( sa inteleaga si Dragnea) audio. Desigur ca cei de la A3 n-au observat ipocrizia asta.

exidpol  •  23 mai 2017, 13:43

- pătraru trebuie atenționat tovărășește; cum își permite să critice conducătorii noștri iubiți și chiar propriul post tv de unde mănâncă o pâine? să nu se mai întâmple tov pătraru! ia exemplu tov. Tolo a cărui critică la adresa conducători este diluată de opt sute de ori..., (el ne va explica cum dreacu vine asta)

Horia  •  23 mai 2017, 13:47

Patraru e tare, cateodata se ia fortat de mai multi ca sa para impartial. Sub tonul de pamflet are argumente solide si apreciez aprecierea facuta de Tolontan. Pe langa asta, vad in comentarii multe acuzatii ca Digi 24 e un post al serviciilor. Imi poate explica cineva, ca la prosti, cum s-a ajuns la aceasta concluzie? Eu nu inteleg de unde atata paranoia in tara.

vlad  •  23 mai 2017, 13:52

Oare cum este preferabil? O stire foarte scurta la buletinul de stiri? Sau zeci/sute de ore de emisie la Realitatea si Antena 3 in care se "discuta" problemele patronilor??? Adica de fapt e atacata justia, sau se insista pe gratiere, sau sau sau ... ??? Eu stiu ce prefer si stiu ca mi-as dori si mai mult. Dar deocamdata, in situatia asta ne aflam si Digi 24 este inca DE DEPARTE cel mai obiectiv post de stiri. Tragic? da.

Caius Cosades  •  23 mai 2017, 14:22

Dl. Tolo.ro, mizeria deversata zilnic de Antene nu este, asa cum spuneti dvs. cu glas pierit de pisic flamand de trei zile, "propaganda" ci este, in cel mai propriu sens al cuvantului, murdarie ! Morala. Toti cei care lucrati in acest grup de presa sunteti complicii celor care o manipuleaza, o vantura, o distribuie, o improasca si, cu voluptate, o iau de la capat zi de zi. Interesele cui le servesc d-le. Tolo.ro toti colegii dvs., manuitorii (nu de bani in spatele usilor inchise) realitatii si siluitorii adevarului ? Ale familiei de infractori Voiculescu, evident ca da ! N-am nevoie de confiramarea sau aprobarea dvs. ! intrebarea era retorica. Si da, in aceasta privinta, a imundicitatii ce-si spune Antena 1 si 3, sunt detinatorul adevarului absolut. Acu' bagati cenzura. Ca trebuie si moderatorul sa manance si el. Ca din ce-i dau infractorii ce populeaza "paginile" gazetei nu se ajunge :). Fara legatura cu cele de mai sus. Poate explicati intr-o zi cum de v-ati trezit mostenitorii/continuatorii "Gazetei Sporturilor " ? Ce-aveti (si-n clin si-n) maneca [domnu V - nu de la Vendetta - stim - catuse :))] domnu' Tolo cu demult nemaieditata Gazeta Sporturilor ?

sri srl sa  •  23 mai 2017, 14:49

firma asta e sprijinita de servicii, e trompeta lor

Gambeta  •  23 mai 2017, 14:57

Ce tare! Sa spui ca A3 e propaganda si in randul urmator sa spui ca are dreptate, chiar daca adaugi "in destule randuri", e foarte tare! Ai inventat PROPAGANDA ADEVARATA! Nici Lenin nu reusise! Tie, pana la urma, A3 iti sta in gat fiindca nu-ti merge cu Mircea Badea. La ala nu merge cu fonfleuri.

many  •  23 mai 2017, 14:58

Au *** postacii ! Din ambele tabere ! Draga Tolo te maturizezi urat. Pacat ! Ne intoxici cu subiecte de duzina si ratezi marile golanii. Sper sa am posibilitatea sa ti-o spun in fata. Dezamagitor !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rammstein  •  23 mai 2017, 15:00

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

STELU  •  23 mai 2017, 15:12

Am urmarit si eu emisiunea domnului Dragos Patraru dar nu la Digi 24 Tv. ci la Antena 3 Tv. intrucat nu urmaresc Digi 24 Tv. dintr-un motiv foarte simplu. Domnule Tolontan.!! Dan Andronic spunea cu subiect si predicat urmatoarele , si nu se inseala, vorba aceea doar vine din sistem.!! Digi 24 Tv. este copilul de suflet al Tovarasului Plt. Maj. Coldea Florian , Digi 24 Tv. a devenit un fel de ..AZIL.. al acoperitilor din presa noastra draga damboviteana , si asta se vede cu ochiul liber, nu trebuie sa fii mare academician.!! Nu-i mai ridicati in slavi domnule Tolontan pe marii deontologi acoperiti din Digi 24 Tv.!! Daca Antena 3 Tv. face propaganda, intreb si eu asa precum cetateanul turmentat. Digi 24 Tv. si deontologii acoperiti pentru cine fac propaganda domnule Tolontan.???!!!! Oriscum !! emisiunea pamflet al domnului Patraru a fost superba, taioasa la adresa lui Bendei si asociatii. Nu pot incheia decat in aceeasi nota optimista afisata de catre dvs. domnule Tolontan. Sa ne traiti domnule Patraru.!! Astept o replica din partea dvs. draga domnule Tolo.!!

adrianss  •  23 mai 2017, 15:21

N-ar putea DNA sa se mute in cladire la RDS? *** Iar "duamna" ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alexandru Chis  •  23 mai 2017, 15:25

De unde stiti dle Tolontan ca tocmai Dragos *** nu a fost "supapa" atat de necesara la "Digi" ca sa iasa din acest clinci? Nimic nu este intamplator, mai ales in televiziunile noastre dragi!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gheo-rghe  •  23 mai 2017, 15:28

si pentru ce ajunge digi sa incaseze o lovitura adinca de imagine. pentru fotbal :))))

Robert  •  23 mai 2017, 15:40

Domnule Tolontan, dar daca doar atata acoperire media merita momentan subiectul? Pana acum doua ore nici nu auzisem, de nicaieri, despre asa ceva. Habar nu aveam cine e Bendei asta si ce grozavii ar fi facut el. In plus, "dezvaluirile" Antena 3 s-au dovedit de mult prea multe ori scoase din context, inexistente sau prezentate tendentios. De unde pot intelege o doza de reticenta in a prelua subiecte de genul asta pana nu devin serioase si valide. Pe scurt, nu sunt de acord cu concluziile, nici Patraru, nici Digi si nici restul presei (in adevaratul sens al cuvantului, Antena 3 intra in alta categorie) nu a facut nimic spectaculos in afara de a trata subiectul fix pe masura importantei si valorii lui aproape inexistente momentan.

LIO  •  23 mai 2017, 15:50

Draga Tolo, e de apreciat ce a facut Patraru , dar sa nu uitam esentialul : compania RCS-RDS ( una dintre cele mai mari companii romanesti , btw ) si intregul sau management ( fost si actual ) sunt acuzati de DARE DE MITA si SPALARE DE BANI. Nu de concurenta neloiala ( destul de evidenta, altminteri ... ) nici de intarzieri la plata taxelor catre stat. Nu ! DARE DE MITA SI SPALARE DE BANI ! Ca diverse companii din RO au avut de pierdut dpdv business dupa ce RCS-RDS , se pare , au dat MITA k sa primeasca drepturile la fotbal ....e deja istorie.... Dar ma nedumireste faptul ca prestigioase companii americane/multinationale ( Coca Cola , Vodafone, samd ) nu sunt deranjate ( desi US FCPA exista DIN 1977 :-)) de faptul ca furnizorului lor RCS - RDS i se aduc acuzatii grave de coruptie si ne bombardeaza cu spoturi programate de ipocritele agentii de publicitate in toate breakurile si pe toate canalele Digi....

STELU  •  23 mai 2017, 16:07

Emisiunea pamflet a domnului Patraru , nu a fost altceva decat ..Supapa.. iesirii din ..Ridicol.. a deontologilor acoperiti din Digi 24 Tv. , ce turuie si bubuie impotriva coruptiei , cand vine vorba de altii, dar cand veni vorba de ai nostri Bendei si asociatii, frumosii deontologii de la Digi au fost prinsi cu nadragii pe vine. Mai pe romaneste, tac precum porcul in papusoi. Si atunci vine intrebarea mult asteptata. Pentru cine presteaza deontologii acoperiti din marea famile!! sic Digi 24 Tv.??!! Intrebare retorica fireste.! Manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce este.??! Cumva pentru *** Albastra Sekuristika Binomul.!!??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

adrianss  •  23 mai 2017, 16:09

DNA+RDS = LOVE ? Cat ar fi A3 de praf, s-a mai intamplat asa si cu Mircea Basescu. Pana n-au dezvaluit ascultari(ale DNA -asta e tare, si de la dosar) nu s-a intamplat nimic. Pe mine ma socheaza faptul ca Ministrul Justitiei, Procurorul General, Procurorul Sef- Laura Codruta Kovesi nu scot nici o vorbulita. Intr-o lume normala erau din seara aceea in sedinta si se lasa cu dosare penale. Procuror care sa "provoace fapte", sa ascunda probe, Papici care schimba procurorul pentru ca n-ajungea la Voiculescu si la fiica-sa si ....nimic. Restul presei o da cum ca s-ar certa Intact cu RDS de parca ce au facut organele statului nici nu s-a intamplat.. Banii Ioanei Basescu din bussines cu RDS s-au dus ... la fel ca aia cu Lukoil. Banii lui ginerica si ai prietenului ei pentru campanii electorale.... TACERE TOTALA...WTF?! Ok.. varanul...varanu.... dar un raspuns de la DNA, CSM, ceva...0 Luari de pozitie de la Cotroceni...Ambasada SUA(care in februarie era peste tot..) Toti spuneti ca A3 face propaganda..ok... dar procurorii si judecatorii pun oameni in puscarii sau nu. Ca-n emisiunea lui Colbert: "bai nebunilor noi avem glumele, Trump are codurile de la nucleare".

StefanCM  •  23 mai 2017, 16:31

Daca la Digi e vorba de demnitate grav avariata atunci restul televiziunilor pot sa inchida pravalia ca la ei s-a dezintegrat de mult. Si daca e gresit sa vezi un trust media ca o afacere, atunci sunt curios cum se poate sustine un trust media, daca nu cu bani? Prin donatii de la partile interesate? Prin suportul neconditionat al oamenilor interesati sa le fie spalate rufele in public? Oricum, de la Patraru nu ma asteptam mai putin, e un ardelean get-beget cu sange in instalatie. La fel si la presa scrisa, macar siturile lor nu sunt pline de INCREDIBIL, NEMAIPOMENIT, NEMAIVAZUT. Ei sunt in 2017, majoritatea ( tolo.ro exclus ) sunt la nivelul 2000 cel mult. Sa nu ma intelegeti gresit, care a gresit, in zeghe cu ei.

garibaldi  •  23 mai 2017, 16:32

treaba e ca la a3 n-o sa vezi niciodata asa ceva si bolovanul de gatul tau e ca lucrezi in trustul intact.

Dan A.  •  23 mai 2017, 16:33

Vedem in curand daca zboara si Patraru de la Digi24. Dar tocmai el care vine de la Ploiesti... a ratat testul pe oameni al lui Firea!

Titi depanatorul tv  •  23 mai 2017, 16:41

Pentru Titi Berflocea asta.Ce televizor ți au stricat ăștia mă DianaH2?

STELU  •  23 mai 2017, 16:54

Apropo... Acum coruptia nu mai ucide.??!! In opinia deontologilor acoperiti de la Digi 24 Tv.??!! Si nu numai.!! Trompeta..Rezistentilor.. cu cip la bostan si telecomanda la *** Albastra Sekuristika Binomul .?? Rezistentii, ce spun?? Nu au iesit in piata victoriei pentru a se da cu fundul [[ kurul ]] de pamant, cum coruptia ucide!!.Vorba aceea este vorba de dare si luare de mita , infractiune extrem de grava in opinia Rezistentilor.!! Mai grav , Bendeii si asociatii cardasi cu Dna vor a inscena o infractiune de ..Santaj.. la adresa unui om nevinovat ca acesta sa fie bagat la beciul domnesc total nevinovat. Dupa cum reise clar ca buna ziua din inregistrarile facute taman de Dna. Noaptea Mintii este putin spus. !! Asta sa fie oare justitia independenta si statul de drept in mintea Rezistentilor.??!! Ce nu gandesc mai sus de genunchiul broastei raioase.!! Sau ordinul de zi pe unitate inca nu a fost transmis catre beneficiari pe Facebok de catre Binom.??!! Cata falsitate , cata impostura mai poate exista in presa noastra draga , si in a noastra societate civila sic !!!??

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihaix  •  23 mai 2017, 17:56

Nu imi place Patraru, deloc chiar. Avea haz in trecut dar acum se vede si la el ceata cenzurii. Pentru cine vrea sa vada. Si nu cred in povestea cu impartialitatea digi24. E doar pentru naivi. Ganditi-va logic, cum ar putea sa existe in Romanica o televiziune impartiala? A existat vreodata asa ceva? Dar in lume exista? Nu cred. Te declari impartial dar te comporti partial. Astia chiar cred ca nu ne dam seama?

di livio  •  23 mai 2017, 18:18

Si cind ati plecat voi de la Prosport? Ati spus ceva, cuiva? Ati disparut, muti ca mortu-n cucuruz. Asa sinteti voi presarii. Cind se-ntimpla ceva la voi in ogreada, sinteti cei mai secretosi. Cititorii vostri traba sa afle de la altii ce-i cu voi. Asa si astia de la Digi. Ai pierdut vremea cu articolul asta.Mai bine-ai spune de ce traba neaparat sa fiti voi in trustul Intact

Danny  •  23 mai 2017, 18:54

Patraru in timp ce era la TVR facea aceleasi "poante de infierare" despre cei din TVR unde lucra si el la vremea aia.Ma rog acolo era la stat si avea o scuza.Aici e la privat si face scandal in avion. Urmarea ar fi este aterizare in primul aeroport si lasat pe pista. Nu e ceva nou la Patraru, a vazut ca a mers o data...desi ne spune lucruri stiute, vizibile ne dezvaluie Secretul lui Polichinelle doar ca isi creaza alura asta de teribilism, stau cu ei la masa si apoi le trag flegme in pahar :) In concluzie, eu ca si consumator circumspect al presei românesti de dupa revolutie pana astazi, stiu ca nimic nu e ceea ce pare a fi in toata presa din Romania. Zic bine, toata.

ovidiu_3003  •  23 mai 2017, 19:15

Tolo ar fi bine ca si dumneata sa critici atitudinea neprofesionista a propiului ziar fata de blaturi ...chiar ne credeti prosti spunand despre blaturi ca sunt meciuri cinstite ...si ce multe goluri da Alibec si Keseru in blaturi ...urmati de Budescu ...si Fl Coman ...

draga (s)tolo  •  23 mai 2017, 19:58

Cu tine ce mai auzim si noi despre UM24 si Dragos Boring Patraru. Cine e Gigi 24? De cand 0.1% rating merita mai mult decat un rand care se termina cu un hohot de ras in batjocura? Care e faza cu Patraru? Ii avem pe cei mai tari in acest domeniu, Mircea Badea si Radu Banciu. Singura calitate a lui Patraru este ca imi aduce mereu aminte cat de misto sung Badea si Banciu. Apropos, draga (s)Tolo, cum se zice corect? Procuror DeNeA sau mafiot?

cosmin  •  23 mai 2017, 20:04

De ce e atat de important subiectul Bendei sau RDS? Exista o ancheta in desfasurare si cam atat.. Personal nu ma inbtereseaza subiectul si nu mi se pare deloc special. Pt ca A3 sau RTV se ocupa doar de interesele lor personale si au facut din asta un subiect zilnic, nu inseamna ca si este. Poate tu Catalin si Patraru sunteti cei manipulati... Nu vad de ce DIGI ar trebui sa trateze subiectul sau sa sa-l apere pe Bendei intr-un fel sau altul. Nu sunt avocatii lui Bendei. Sunt zeci de stiri interne si internatinale mult mai importante in fiecare zi.

zappy  •  23 mai 2017, 20:21

cataline..pe cand si un speech al lui mihai gadea impotriva varanului,sczdl voiculescu?

ahuramazda  •  23 mai 2017, 21:30

Salut. Vorbesti de normalitate Cataline. Uite comentariile cu privire la articolul tau. Normalitatea ar fi ca sistemul sa functioneze in interesul romanului si nu in propriul lor interes. Dar din pacate e prea dificil acest lucru. oamneii din sistem stiu. Iar pentru ceilalti din afara cand se leaga de sistem sunt vremuri negre... ROMANIA TREZESTE-TE! Felicitari pentru articol oricum si bravo Dragos Patraru. Scuze ca nu mai am timp sa mai cometez articolele tale sau ale colegilor tai, dar de citit, in mod special pe ale tale le citesc zilnic. Bafta.

ionut  •  23 mai 2017, 21:40

Patraru ex. realitatea, ex tvr si in curand ex digi, nu? Omul cu o singura emisiune la toate posturile:)

Comentează