Restructurări la Digi 24. Conducerea ia în calcul și închiderea canalului

Mai mulți oameni din redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai prelungesc contractele

luni, 3 iulie 2017, 12:53

Lansat pe 1 martie 2012, Digi 24 se află în aceste zile în cea mai mare cumpănă din existența sa.

Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele.

”Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați.

Conform unor informații din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24!

Cum s-a ajuns aici?

Nemulțumirea mai veche a lui Zoltan Teszari față de ”conținutul care tratează cu superioritate publicul loial al RCS-RDS” a crescut accentuat în ultimul an.

Performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS.

Problemele legale contează și ele, chiar dacă nimeni din trust nu va recunoaște.

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și ”datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.

În plus, ca mulți alți patroni de presă, Teszari și ceilalți din RCS cred că ”suntem făcuți responsabili pentru prestația impopulară și care nu servește publicului pe cât ar trebui, deși am făcut eforturi și investiții uriașe”.

În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.

”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.

Contactat, un oficial al RCS-RDS a declinat orice comentariu.

 

Comentarii (161)Adaugă comentariu

Ducu  •  3 iulie 2017, 13:13

Multumim pentru stire, Tolo ! Dar asta nu e rau... Inseamna ca oamenii si-au facut o evaluare si isi dau seama de ceea ce merge bine si de ceea ce nu merge. Eu, ca telespectator Digi24, m-am intrebat mereu la ce bun atatea canale regionale, care, pe langa faptul ca nu transmit HD, in majoritatea timpului doar retransmit canalul Digi24. Cat despre pseudo-emisiunile ce le produc si transmit, prefer sa ma abtin... Bravo lor, decat 10 canale proaste, mai bine unul singur, dar bun. Mult succes, Digi24 !

Marian  •  3 iulie 2017, 13:14

Deci daca un post TV trateaza subiecte inteligente si nu cancanuri si nimicuri acesta va da faliment? Asta e lectia? Waw ce tara!

Maxentiu  •  3 iulie 2017, 13:23

Păcat, Digi 24 începuse ca o alternativă obiectivă și profesionistă la populismul posturilor concurente, dar în ultimii 2 ani calitatea a scăzut mult - tot mai multe reportaje tendențioase, non-știri și subiecte de interes minim, toate făcute parcă pentru a hrăni „bula tefelistă” (de la TFL=tineri frumoși și liberi).

adrian  •  3 iulie 2017, 13:31

Sper ca Digi24 va emite in continuare. E singurul post adevarat de stiri. Antena3 si RTV ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pavel  •  3 iulie 2017, 13:39

domnul tolontan, angajat al antena group, condamnata pentru santaj la rds-rcs, da in digi24. e normal, doar isi ia banii de la trustul de santaj. ar fi culmea sa ma cenzurati pntru un fapt real.

Alex  •  3 iulie 2017, 13:39

De-aia are Capatos (inca) emisiune. Pentru ca mizeriile din TV nu au cum sa dispara. Fac rating cu populatia deja indobitocita. Sincer, apreciam stirile de pe Digi 24. Mai mult ca oricare altele. Dar ca sa faci rating/bani intr-o tara care a votat PSD > 50% e foarte, foarte greu. Cred ca de-aici marea problema.

Cătălin Tolontan  •  3 iulie 2017, 13:40

@Alex: nu vi se pare bizar sa sustineti ca o groaza de compatrioti sunt indobitociti doar pentru ca aleg sa urmareasca alte canale decat cele pe care le preferati dvs?

Amalia Popescu  •  3 iulie 2017, 13:44

Nu cred ca se va inchide DIGI 24, ci doar vor sa o eficientizeze.

Dani Corban  •  3 iulie 2017, 13:45

Mi se pare normal. Proiectul Digi24 mi s-a părut utopic de la început. Nici nu am înţeles prea bine ce doresc investitorii: conţinut quality sau audienţă? Au lăsat impresia că primează respectarea unor standarde calitative, indiferent de audienţă, după care s-au sucit şi au început să imite comportamentul televiziunilor vulgare. Până la urmă, o televiziune de ştiri trebuie să servească interesul vulgului, plebea, nu să scarpine orgoliul câtorva categorii elitiste. Atunci când veneau rezultatele (între 0,1 şi 0,3 rtg.) nu încălzea pe nimeni componenţa celor 0,1. Da, să se închidă. Este un proiect care nu şi-a atins scopul (indiferent care a fost acela) deşi timp au avut. Dacă vrei performanţă, aduci oameni care au avut rezultate şi prin alte părţi. Ori alde Prelipceanu nu sunt recomandaţi de nimic. Cum să îl pui în fruntea postului de ştiri pe unul care nu a impresionat niciodată la asemenea nivel, în cadrul unei televiziuni comerciale? Cum să iei tot alaiul de la TVR, televiziune care niciodată nu a fost interesată de audienţă? Cea mai bună dovadă a inutilităţii şi bizareriei a fost conflictul dintre Pătraru (singurul de la Digi cu rezultate lăudabile) şi conducere. Toată chelfăneala a lăsat impresia unui vultur ciugulit de prea multe găini.

Steaua1986forever  •  3 iulie 2017, 14:01

@Cătălin Tolontan - Nu vi se pare bizar ca probabil singurul post care atata cat de cat lucururile un pic independent (nu intotdeauna, dar macar intr-o proportie mult mai mare decat "alte trusturi") sa fie intr-o situatie financiara delicata iar celelalte posturi care prezinta numai interesele private ale patronilor (unii din ei certati cu legea) sa o "duca extrem de bine" ? Nu vi se pare ciudat ca o emisiune care ni-l prezinta pe "dom profesor" care e haituit de sistem sa faca rating mai mare decat o emisiune civilizata si nepartinitoare ? Sigur, urmeaza sa fiu facut "platit de Soros", nu-i asa? Ca doar asta e politica trustului dumneavoastra. "Cine nu e cu dom'profesor e platit de Soros".

Arsenie  •  3 iulie 2017, 14:09

Catalin, este deja demonstrat in America faptul ca neoliberalii sunt in realitate cei mai intoleranti oameni atunci cand vine vorba de acceptarea altor puncte de vedere, iar in Romania e la fel, Alex de mai sus fiind un exemplu. Neoliberalilor nu le ajunge nimeni la nas. Dar in fine, legat de subiectul articolului, pot sa spun ca nu am fost niciodata un mare fan al digi24, pentru simplul motiv ca reprezinta o platforma de propaganda a unor indivizi din viata politica si sociala pe care ii antipatizez. Deci, cu cat ii vad mai putin, cu atat mai bine. Dar de aia exista telecomanda. Asta nu inseamna ca ma bucura in vreun fel perspectiva de a se desfiinta acest post tv, asa cum se bucurau tefeleii de desfiintarea antena 3 sau rtv (si ele la randul lor posturi de slaba calitate, dar ceva mai oneste)

gigi  •  3 iulie 2017, 14:10

i-a ajuns si pe astia capitalismul din urma, gigitv...

gigitv  •  3 iulie 2017, 14:11

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luke  •  3 iulie 2017, 14:12

Ca Digi e aparatorul "statului securist" se stie. Se stiu si finantatorii, se stiu si relatiile, e transparenta totala ;) . Dar totusi, la RealitateaTV se stie numai prima parte. Are aceeasi audienta, pe la 1.5%. De unde le vin banii ? De cat timp sunt in insolventa ?

Cătălin  •  3 iulie 2017, 14:17

Cătălin Tolontan,da sa știi că multă lume este îndobitocită de posturi de can-can și emisiuni de 2 lei,Capatos,wawbiz,etc,dar asta ne caracterizează că nație. Scandalurile ***,nunțile lor pompoase,bătăile de stradă, agresivitatea lu Gândea și a găști lui când un invitat are o alta opinie fata de a lor și lista poate continua.Asa că mai bine ne lași cu faza,că ai telecomanda,poți schimba canalul,că e veche.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

K  •  3 iulie 2017, 14:20

@Alex: nu trebuie sa ne ferim, tara asta e plina de oameni saraci si prosti, e firesc sa mearga asa totul. Asta se vrea, cat mai multi prosti. Revenind la bombița lui tolo, eu sunt convins ca nu se inchide Digi24. Adica ce a subliniat grav autorul in articol, informatiile "pe surse", in interesul lui. Probabil au intr-adevar in vedere eficientizarea statiei, si cel mai mult se pierde cu posturile regionale. Timpul va dovedi si articolul asta un mare fasss marca tolo :)

Stefan  •  3 iulie 2017, 14:23

Domnule Tolontan, mie nu mi se pare bizar sa sustin ca majoritatea compatriotilor nostri sunt indobitociti. Mie mi se pare bizar faptul concret ca sunt indobitociti. Antena 3, Antena 1, Antena 2 si cate or mai fi, participa cu succes la indobitocirea aceasta (cancan-uri, cine si-a schimbat masina/femeia/sosetele, emisiuni chipurile de umor cu multe momente de biiip, umor de calitate ce sa mai vorbim, dezbateri politice aka jigniri de mahala nejustificate in niciun fel etc). Digi24 este o "oaza" de impartialitate. Sper sa nu dispara.

Mircea  •  3 iulie 2017, 14:24

@Tolontan - "nu vi se pare bizar sa sustineti ca o groaza de compatrioti sunt indobitociti doar pentru ca aleg sa urmareasca alte canale decat cele pe care le preferati dvs?" - DE CANALE E VORBA SAU DE CALITATEA EMISIUNILOR?? Da, o groaza de compatrioti ***, dasta canacanurile prospera, iar documentarele si stirile adevarate au rating subunitar. Similar - profesorii fac foamea si nu isi permit o pereche de pantofi pe an, iar infractorii sunt pe plaja la Marea Neagra - si multe alte exemple pot fi date!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

doru  •  3 iulie 2017, 14:25

@Dani Corban...ce bine stii tu care le sunt problemele si cum te mai pricepi...de astia ca tine ,care le stiu pe toate, geme internetul...

rofed  •  3 iulie 2017, 14:27

eu cand aud de tolo, nu ma fac ci chiar consider ca nu exista! si recomand tuturor acest lucru. poate asa scapam de cei de care de mult trebuia sa scapam

Radu  •  3 iulie 2017, 14:30

Digi 24 era singurul post de știri la care mă mai uitam dar aceștia au reușit să mă bage oarecum în depresie, nu am mai întâlnit așa oameni, zi de zi la emisiunile economice aflăm cât de rău merge economia, cât efort fac investitorii care sunt supra taxați, că de fapt românii câștigă mult în raport cu cât muncesc, și tot așa, păi dacă ar fi toate adevărate nu eram într-o situație rea acum? mie nu mi se pare că suntem. Se vede cu ochiul liber la redactori o aroganță de parcă noi suntem doar niște lipitori, care vrem să căpătăm ceva dar să nu facem nimic. E și vina lor că nu au rating, nu doar a oamenilor că nu apreciază emisiunile lor în care se promovează doar grija pentru patronat, investitori etc. Dragoș Pătraru era în contra sens cu ei! Sper, totuși, într-o restructurare, și întoarcerea cu fața la oameni că până acum doar patronatul era venerat! Nu consum produse RCS&RDS de niciun fel, sunt cele mai slabe calitativ pentru mine, adiă de 2 euro, Digi 24 era singurul lor produs pe care îl mai urmăream, asta și datorită echipei de la Republica.ro , Dragoș Ptraru, Cristian Tudor Popescu....

Marius  •  3 iulie 2017, 14:32

De la inceput au angajat tot felul de nepriceputi, oameni care n-au excelat niciodata in jurnalism, care n-au facut nimic notabil. Caci jurnalismul nu inseamna numa' sa stai ca vitelul in scaun la redactie, mai inseamna si sa te remarci cumva. In statiile locale e si mai grav, au fost angajati oameni fara nici o pregatire, desi erau disponibili jurnalisti cu mare experienta si mai ales care ar fi muncit mult, dar aia erau mult mai buni decat cei care faceau angajarile, asa ca reprezentau un potential pericol pentru prostii pripasiti la Digi, deci s-a preferat varianta "asta e prost dar mi-e prieten" si "habar n-are de nimic da' invata el". Nici macar n-au angajat cei mai buni jurnalisti de televiziune din comunitatea locala, ca un fel de traineri pentru cei noi. Iar stirile... vai si-amar, un fel de "relatari" chipurile nepartinitoare, de fapt doar niste informari fara substanta ! Normal ca da faliment, daca n-ai oamenii potriviti !

Tristan  •  3 iulie 2017, 14:35

@Amalia Popescu Nu se inchide postul DIGI24, vor inchide din statiile regionale. Momentan sunt un post tv mamut, au mai multi angajati decat Antena3, RTV, B1 Tv. E normal sa aiba probleme financiare, cand au colaboratori ca CTP, Turturica, Simona Matei, Pandaru, oameni pe care trebuie sa-i plateasca serios (desi Matei si Turturica apar de 2 ori pe an pe post), si au foarte multi angajati la posturile din teritoriu, spre deosebire de concurenta.

Darius  •  3 iulie 2017, 14:39

@Catalin: Ca raspuns la ce i-ai raspuns lui Alex: Nu, nu e nimic deplasat, asta e realitatea. Cand vor fi si celelalte televiziuni impartiale, da, va fi un pas inainte pentru media romaneasca. Pana atunci, faceti bani oferind publicului ce vrea sa vada/auda, altfel nu prea se poate face si profit, nu?

Alex Twin  •  3 iulie 2017, 14:39

Of, of Tolo ... daca in timpul protestelor din februarie aflam de fosilele radioactive de dinozauri de langa Piata Victoriei, acum, la o saptamana dupa ce Antena TV Group si conducerea ei pierd un proces de santaj cu RCS-RDS, aflam ca se inchide Digi 24. Ce afinitate pentru coincidente!

George  •  3 iulie 2017, 14:39

Sper sa se inchida de tot. Ar fi o lovitura pentru miscarea SJW care incepe sa acapareze si Romania. Dac-ar fi dupa Prelipceanu, Parvulescu si CTP maine am avea si in Romania, ca in Vest, toalete unde barbatii pot intra peste femei, obligativitatea utilizarii unor pronume inventate (ca: "ze", "fae"), baieti luati spre "educare" de homosexuali. Nu, mersi.

Eddie  •  3 iulie 2017, 14:40

Dl. Tolontan nu e nimic bizar sa sustii ca o groaza de compatrioti sunt indobitociti cu emisiuni gen Capatos, Wowbiz, etc. Aici nu este vorba doar despre alegerea fiecaruia ci si despre continutul emisunii la care alegi sa te uiti. Poate ca termenul indobitocit este unul dur dar cateodata e bine sa ne ferim de tredul acesta de "politically correct" si sa mai recunoastem anumite realitati. Daca dvs nu puteti sa faceti acest lucru din postura de jurnalist, noi putem.

SirNeo  •  3 iulie 2017, 14:46

Cu acest articol ati castigat un mare unfollow. Bafta la curling.

Danezul  •  3 iulie 2017, 15:03

Voi, care voi...?

George  •  3 iulie 2017, 15:05

Si dnule Tolontan, daca tot am ajuns sa vb despre SJW, dvs unde va plasati in lupta asta adevar vs sentimente care lupta, si ale carei rezultate, vor avea efecte majore pt viitor? Daca vi s-ar oferi precum lui Neo, ce ati alege: pilula rosie sau albastra? (stiu ca e o intrebare/problema complicata la care un raspuns direct, clar, nenuantat, necontextualizat poate e greu) (si scuze daca urmarind mai atent acest blog, as fi gasit deja raspunsul)

adi  •  3 iulie 2017, 15:09

Doamne ajuta, sa se desfiinteze si sa ii urmeze Realitatea, B1 si toate celelalte televiziuni, ziare si ong-uri securiste si staliniste !!!

stefan  •  3 iulie 2017, 15:20

probabil ca este dificil de sustinut un post tv cand nu ai la dispozitie o groaza de bani furati pe care poti ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Geo  •  3 iulie 2017, 15:31

*** Subiectivism la maximum. Nu degeaba i se spune UM Digi24.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dani Corban  •  3 iulie 2017, 15:43

@doru, nu este foarte greu să citeşti audienţele. Sunt publice, să ştii. Nu "mă pricep la toate" în preaplinul internetului, doar am învăţat să citesc. Audienţele Digi24 sunt zero virgulă nimic. Mai puţin Pătraru, care pleca de la zero virgulă nimic al lui Prelipceanu şi se ducea peste unu. Când verşi o căruţă de bani şi aştepţi vreo 4 ani progresul, iar angajaţii tăi ajung chiar să regreseze de la starea iniţială (primele luni de viaţă ale Digi24), a cui o fi vina?! Ai avut bani, ai avut timp, însă ai dat cu proiectul de gard până i-ai făcut cruce din uluci. Dacă nici nepriceperea conducerii nu este culpabilă, atunci poate vii tu cu vreo cauză mai penetrantă.

Vladimir  •  3 iulie 2017, 15:46

Sunt de acord cu o doamna,care spunea ca se doreste eficientizarea postului Digi24 ( si eu sunt uimit ca are atatea canale teritoriale ).O avea balta peste dar nici asa, sa dam banii aiurea,doar pentru reclama jurnalistica. Ca opinie personala, cei care sunt la conducerea postului,le-as recomanda, daca mi s epermite, sa vada care este profilul jurnalistului de la alte posturi de televiziune coincurente si sa angajeze sau sa tina seama de acest lucru. In opinia mea cred ca Digi24, trebuie sa se afle si in continaure printre celalte psoturi de TV si cu mult profesionalism(sunt unii care ne arata asa ceva ) or sa s ebucure de succes. Bafta Digi24 si mult otimism !

Conu Alecu  •  3 iulie 2017, 15:49

Acxatsa stire face parte din categoria aia sopeciala a stirilor date de catre Catalin Tolontan dintre care as vorbi despe cea cu oasele de Mamut radioactive la numai 600 de metri de protestatarii din PIata Victoriei si sumanul din timpul ciumei lui Caragea Voda.

Cristian007  •  3 iulie 2017, 15:53

La digi 24 îmi plac buletinele de stări, starea natiei. Nu îmi plac emisiunile : talk show-urile au prezentatori slab pregătiri, inclusiv Moise..cu subiecte tratate la nivel de mahala..ex: cat de minunata era industria comunistă...si cum a fost distrusă după revoluție...Au chiar în autorul acestui articol un exemplu de cum se comporta un ziarist adevărat.

Private Detective  •  3 iulie 2017, 15:54

Digi 24 ...în era internetului este un concept ok! Segmentul consumatorului tv Digi24 este de departe mai educat și selectiv în comparație cu RTV, Antene, Realitatea, B1....sorry!

gabriel gavan  •  3 iulie 2017, 16:00

Perfect! Sa se desfiinteze ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Albusibiu  •  3 iulie 2017, 16:03

Cati comentatori care nu au primit de la inaintasi decat un prenume! Adi, Radu, Alex....Culmea, toti cam in aceeasi croiala, in acelasi stil o tin. Imi aduce aminte perfect de "Epoca Udrea". Cat despre Digi24, eu zic sa mai avem un pic de rabdare. E singurul canal de pe nisa de stiri care nu are doar reclame la medicamente, e singurul care pare frecventabil pentru branduri. Sigur, nu face punctele de audienta ale celorlalti, dar in afaceri mai vezi si potentialul, nu doar cat poti "mulge" in acest moment. Ar fi culmea sa opreasca acum proiectul, cand par a fi preferati de publicitari si, mai ales, cand se pozitioneaza ca singurul post de opozitie clara la PSD. Stiu, nu mai e obiectivitatea cu care au plecat la drum, dar in Romania obiectivitatea n-a folosit nimanui...

Tibi  •  3 iulie 2017, 16:05

”Deci daca un post TV trateaza subiecte inteligente si nu cancanuri si nimicuri acesta va da faliment? Asta e lectia? Waw ce tara!” Suntem o țară de ”pupători de moaște” de mers în genunchi cu prea sfințitul în spate, o țară care ridică la rang de virtute, prostia, imbecilitatea, preacurvia ...., unde la știri vei auzi despre fel de fel de vedete care sau despărțit, ori sau împăcat gen Bianca Drăgușan, Bahmuțeanu, Botezatu ... și rar pre deloc despre copii noștri care câștigă medalii peste tot unde merg la concursuri.

Gargauna  •  3 iulie 2017, 16:08

Daca citeam acest articol pe un alt site, poate credeam. Dar cand vine de la un angajat Intact, care tocmai ce a pierdut procesul cu RCS-RDS, ma amuz! Pacat, Tolo, iti pierzi din credibilitate! Verifica-ti sursele mai bine inainte sa publici asemenea informatii, incomplete!

Cosmo  •  3 iulie 2017, 16:14

Digi nu are priza la pensionari și la sate, dar pe comercial sta binișor. Investițiile au fost însă enorme. Cât despre afirmația lui Alex, mie mi s-ar părea bizar daca nu s-ar spune ce-a spus el.

basencu  •  3 iulie 2017, 16:22

RCS nu poate sa educe poporul indobitocit lovindu-l cu salarii de 1000-1500 de euro / luna sa-i poata urmarii pe deontologi mai mult decât până schimba canalul. Asa ca sa-i aduca pe Maruta, Capatos si ,,echipele lor de profesionisti” care atrag mustele la comanda. Sursa de venit principala - electoratul PSD, continut editorial - electorat subtire, deontolog, guler alb, îh și uitat unde a copilarit, economist celebru dar cu studii in constructii, a prins o nisa, etc. Dupa ce l-ai laudat pe Sarbu, laudal si pe cel de la RDS. Nu uita sa-l injuri pe Voiculescu.

Eu  •  3 iulie 2017, 16:49

Domnule Tolontan, ne serviti de ani de zile placa cu publicul cere continut tabliod si noi livram. Oare nu cumva a fost invers? Televiziunile si- au format publicul sa isi vanda produsul? Importand formate din exterior? Reflectati un pic si la varianta asta... multumesc

Crimson Veritas  •  3 iulie 2017, 16:52

Tragic ...:)) De unde se va mai ... educa ... Private Detective si restul ... smart-internautilor fara digi24? ...:)) Rezulta destul de clar ... din parerile impartasite cu gratie aici ... la Trustul Intact ... ca celalte posturi de stiri ... nu se ridica la nivelul de educatie, profesionalism si meta-proces-cerebral cu care este blestemat dpdv genetic ... simpatizantul politic anti-psd ...:)) De unde mai afla smart-internautul ... informatii critice ... despre un carucior rasturnat intr-un hipermarket nemtesc, sau cum oug 13 generaza efect de sera, sau ce politicieni au mai cazut victimele dosariadei kovesiste, si in general despre care formatiune politica nu ar trebui sa voteze ... alltfel e prost si needucat ...:)) Cu acest ... asadar ... faliment digi-stiristic... se creaza ... un adevarat vid dezinformational pe piata de media ... cine il va umple? Pacat ... mare pacat ...:))

sundance kid  •  3 iulie 2017, 16:54

Decit sa ii vad " moaca" si inelul lui R.B de pe realitatea tv , sclifoseala , aroganta , ura din priviri si demagogia lui prefer sa ii vad moaca lui Prepeliceanu care imi aduce minte de personajul cu pene din fabula vulpea si corbul !! Pe bune chiar e amuzant . In loc de cascaval sta sa ii cada ochelarii ...)) !

Bittick  •  3 iulie 2017, 17:02

As fi foarte dezamagit sa vad acest post inchizandu-se. Ar fi inca o dovada a faptului ca se pretuieste cantitatea (groaza de compatrioti de care pomeneste Catalin in raspunsul dat lui Alex) in detrimentul calitatii. E ca si cum am inchide filarmonica pentru ca are mai putini spectatori decat clubul de manele...

di livio  •  3 iulie 2017, 17:24

Tolo.ro, iar ai dat cu bita-n balta. Nu ti se pare bizar ca o groaza de cititori d-ai tai sint de acord cu Alex si nu cu tine? O explicatie pt audientele mari la A3 si mici la Digi24 ai putea sa gasesti chiar intr-un articol publicat pe Digi24. E scris de MRP si are titlul ***. Ai putea sa-l publici pe GSP. Ca toti sintem romani. Mai mult sau mai putin onesti

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  3 iulie 2017, 17:25

@di livio: nu, nu sunt o groaza de cititori. Ci unii comentatori. Pe care-i respect si tocmai de aceea le spun: nu va mai discriminati compatriotii crezandu-i prosti doar pentru ca nu fac parte din clasa voastra sociodemografica. Nu mi-e deloc teama sa spun ca a-i privi pe batrini, pe pensionari sau pe cei din zonele sarace drept povara a Romaniei e o forma de stigmatizare nedemna de o lume democratica. Nu va plac ideile mele? Nici o problema, obisnuiti-va sa fiti contrazisi.

Comentează