Restructurări la Digi 24. Conducerea ia în calcul și închiderea canalului

Mai mulți oameni din redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai prelungesc contractele

luni, 3 iulie 2017, 12:53

Lansat pe 1 martie 2012, Digi 24 se află în aceste zile în cea mai mare cumpănă din existența sa.

Mai mulți oameni de la redacțiile teritoriale au fost deja anunțați că nu li se mai reînnoiesc contractele.

”Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați.

Conform unor informații din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24!

Cum s-a ajuns aici?

Nemulțumirea mai veche a lui Zoltan Teszari față de ”conținutul care tratează cu superioritate publicul loial al RCS-RDS” a crescut accentuat în ultimul an.

Performanțele scăzute de audiență, în raport cu televiziunile concurente, au fost revăzute într-o recentă evaluare a conducerii RCS.

Problemele legale contează și ele, chiar dacă nimeni din trust nu va recunoaște.

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmații făcute de Teszari către apropiați, cântăresc calculele și ”datoria față de acționari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere”.

În plus, ca mulți alți patroni de presă, Teszari și ceilalți din RCS cred că ”suntem făcuți responsabili pentru prestația impopulară și care nu servește publicului pe cât ar trebui, deși am făcut eforturi și investiții uriașe”.

În acest moment, decizia închiderii canalului de știri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive.

”Ce e clar e că lucrurile la Digi 24 nu vor rămâne ca acum”, spune un om din conducere.

Contactat, un oficial al RCS-RDS a declinat orice comentariu.

 

Comentarii (161)Adaugă comentariu

jiji  •  3 iulie 2017, 17:42

...eu sunt PROST si INDOBITOCIT....dar Patraru...o fi si el te pomenesti...asta patesc posturile departamentale...

nick70  •  3 iulie 2017, 17:46

subiectivismul dus la disperare , Cosmin Prelipceanu simbolul acestuia , in afara de Dragos Pătraru nimic.

Cosmin  •  3 iulie 2017, 17:47

***Ne meritam soarta...Cine a zis ca USA este tara tuturor posibilitatilor ala nu a fost in Romania.Doar aici ce e bun dispare si ce e rau creste,doar aici nulitatile,manelistii,infractorii,pitipoancele sunt promovati si se afla la conducere.Tara superba...cu un guvern corupt pana in maduva oaselor,cu oameni care stau cu mainiile in san si se bucura ca nu este mai rau (desi mai rau de atata doar regimul nord-coreean mai este).Ne meritam soarta cu varf si indesat!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  3 iulie 2017, 17:48

@SirNeo: jurnalistii nu scriu pentru likeuri si pentru popularitate. Scriu ca sa va spuna ce au aflat. Ca uneori va enerveaza stirile si pentru asta va suparati pe mesageri, acesta e riscul profesiei. Dar nu o sa imi fac meseria altfel, niciodata, ca sa va fiu pe plac. Stirea este 100% reala: conducerea Digi 24 face restructurari si se gandeste inclusiv sa inchida postul. Ce se va intampla mai departe, vom vedea.

tamisa  •  3 iulie 2017, 18:01

@Tolo - Comentariul adresat de dvs lui Alex, cu superioritate nejustificata, lasa impresia unui pumn nedemn in falca unui forumist decent, neasteptat din partea unui ziarist cunoscut, cel putin aparent, pentru standarde de exigenta si profesionalism incompatibile cu partizanatele vulgare promovate de Antene, B1, RTV, Realitatea, TVR (emisiunea lui Cristache).

Cătălin Tolontan  •  3 iulie 2017, 18:03

@tamisa: nu va suparati, nu eu sunt superior, ci cei care-i considera needucati, prosti si pagubitori pe cei care sunt saraci sau batrini sau se uita la RTV sau voteaza PSD. Asta e discutia esentiala. Vrem democratie, dar nu pentru cei pe care-i consideram inferiori. E nedemn si incorect factual. Sa stiti ca publicul cel mai tinar si mai educat de pe TV se uita la emisiunile de bucatarie de pe ProTV si Antena 1. Dupa cum, in numar absolut, cei cu studii superioare sunt mult mai multi la Antena 3 decat la Digi. Va socheaza cifrele? Nu aveti de ce. Doar daca porniti de la ideea ca cei care sunt diferiti, in optiuni, in preocupari, in orice, sunt inferiori.

Adrian  •  3 iulie 2017, 18:11

Teszari nu a reusit sa inteleaga un lucru simplu: daca angajezi acoperiti care sa "cante" la TV comunicatele pe care le primesc de la sistem nu ai cum sa faci audienta. In afara bulei de pe facebook pur si simplu nu exista oameni care sa puna botul la ce vindeau acolo Prelipceanu&Co.

Dan  •  3 iulie 2017, 18:16

Posturile tv gen A3, Rtv, b1 mai stiu care, sunt folosite si in scop manipulativ de catre asa zisi patroni, si chiar daca nu aduc profit, sunt sustinute pentru politica "patronului". Nu cunosc f mult despre digi24-Teszari, dar daca canalul e doar un alt canal de stiri, mediu, fara interese si nu aduce profit macar sa se sustina fara pierderi, nu vad cum ar putea continua. Aici nu vorbim de Becali si Steaua.

ZONA MAGHERURU  •  3 iulie 2017, 18:17

Au si aparut " bocitoarele" care isi aroga calitatea de elite " internaute " !! Mai era unul care compara cazul cu disparitia filarmonicii george enescu !! Noapte mintii !! Pe bune eu nu mint niciodata . Chiar am mai revenit in locul unde m-am nascut , am copilarit si mi-am petrecut o parte din tinerete si am m-am grabit sa cumpar bilet la un concert la Ateneu linga care intimplator sau nu copilarind in apropiere . Eu am crescut intr-o familie civilizata si am facut scoala generala alaturi de colegi foarte, foarte aroganti si chiar snobi dar educati .Hei bine mi-am luat locul la loja si eram fascinat de concert cind deodata linga mine doamnele incepusera sa "gaitze" intr-una !! Atunci am realizat ca in Bucuresti nu mai exista bucuresteni vechi . Am realizat ca Bucurestiul deja se umpluse de flotanti care isi luau viza anual de la circa de militie !!

Crimson Veritas  •  3 iulie 2017, 18:23

Cele 5 Editoriale Digi 24 ... 1. 'Ce îl așteaptă pe Liviu Dragnea' ... 2. ' De ce s-a grăbit Dragnea să distrugă guvernul Grindeanu' ... 3. 'Legătura dintre arhiva SIPA și dosarul lui Dragnea' ... 4. 'Ce urmează după Legea salarizării? Mitinguri, concedieri și inflație?' .. 5. 'Noul război rusesc: fake news și hacking' ... ati mai vazut asa ceva? Independenti, impartiali, profesionisti? Ce bine pentru voi ... borfasii internauti ... ca minciunile si dezimformarea pe internet nu se platesc ...:)) Doar pe internet ... o ardeti ... voi educati ... in realitate ...nu ati facut scoala nici in echivalentul a 2 clase ...:))

nu se trecea da am luat guol  •  3 iulie 2017, 18:30

UM 24 nu se inchide.O sa se inchiza diji sport 5 diji sport 4 diji sport 3 diji sport 2 diji sport 1 diji sport diji film .Pai unde mai apare CPT daca nu la domnu ,sa traiti la toti,Pere Perpe Perili perenili SA fim seriosi armata e armata nu se inchide se transforma.

Theo  •  3 iulie 2017, 18:30

Au învățat pe propria piele că dacă nu ești prost, nu ai rating.

ZONA ZERO  •  3 iulie 2017, 18:31

Pai blameaza-i pe ei nu pe mine . Repet . Ei va numeau mereu "*** " asa zeflemitor cum erau timpurile atunci . Nu eu am inventat cuvintul asta in zona zero a Capitalei . Apropo . Nimeni nu dadea doi bani pe proganda comunista . Toti eram fani disco sau rock . Controlorii de creiere de la televiziunile cu pricina tot va baga in cap ca imediat cum ieseam din case eram urmariti de securisti la fiecare pas !! Minciuna . Singurul lucru care intr-adevar l-am apreciat atunci la comunisti era scoala si mai ales profesorii . Timpuri net superioare celor de acum . Ma duceam cu placere la corul scolii in fiecare joi dupa incheierea cursurilor si va cantam dunarea , muntii, eroii neamului , judetele etc, etc . In plus nu se vindea canabanis sau mai stiu eu ce prostii si scolaritele nu isi smulgeau parul in clasa ca in Ardeal acum !!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bilu  •  3 iulie 2017, 18:36

Un post de televiziune la care am renuntat sa-l urmaresc din cauza lipsei de autenticitate, cu oameni parca roboti.

Mihai  •  3 iulie 2017, 18:57

deci nu am inteles ? a murit sau nu ca de bocit vad ca are cine!

ZONA ZERO  •  3 iulie 2017, 19:02

Pai imagineaza-ti ca vecinele de la loja alaturata ca sunt in ordinea : Draga Olteanu Matei, Cezara Dafinescu, Olga Tudorache, Margareta Pogonat si se dezlantuie sa iti strice concertul ! Daca vor pot . ADIDAS TORSION ..))

Vasile  •  3 iulie 2017, 19:06

E absurd sa spui ca faci restructurari din motive economice si sa incepi prin a taia din costurile cele mai mici. Deocamdata au fost concediati cativa oameni de la statiile locale. Nici macar nu s-au inchis statii locale. Daca vrei sa faci restructurari incepi sa tai din costurile cele mai mari: din redactia de la Bucuresti, zecile de emisiuni tematice la care nu se uita nimeni, asa-zisele vedete aduse din presa scrisa care nu au nicio treaba cu televiziunea etc. E de asemenea absurd sa spui ca motivul e politica editoriala fara priza la public. Pai jurnalistii aia locali faceau politica editoriala? Sau redactorul-sef si emisiunile din prime-time? Digi24 e intr-o ”tabara” care pierde teren. Ma intreb daca schimbarea conducerii SRI a avut ceva de-a face cu aceste ”restructurari”. Mai avem un exemplu, este si reputata Sorina Matei care si-a ”restructurat” recent gandirea si si-a dat seama ca dna Kovesi e cam nashpa si anticoruptia cam scartaie...

Emilian  •  3 iulie 2017, 19:13

Catalin, sunt de acord cu tine ca nu trebuie sa ne consideram superiori fata de cei needucati, in varsta sau pur si simplu au alte optiuini politice decat noi, dar nu cred ca e bine sa coboram standardele pentru a creste audienta. In felul acesta ajungem la concluziile lui Adrian Severin care atunci cand se referea la coruptie si justitie spunea ceva de genul: "daca sunt asa multi corupti in Romania, atunci inseamna ca mai trebuie sa scadem standardul de legalitate pentru a mai reduce numarul celor care au probleme cu legea"! Asa si cu Digi24: hai sa facem ceea ce face A3 si RTV ca sa crestem audienta! Asta e concluzia?

Vasile  •  3 iulie 2017, 19:20

Domnule Tolontan, m-am gandit sa va anunt ca avem o romanca de 17 ani pe tabloul principal de la Wimblendon. Andreescu se cheama. Poate sunteti prea ocupat cu soarta presei si nu urmariti sportul. Daca jurnalistii nu ar scrie atat de mult unii despre altii poate am avea si noi o presa mai acatarii....

cinci clase  •  3 iulie 2017, 19:20

O singură observație: publicul tânăr și educat nu se uită la TV.

Carla  •  3 iulie 2017, 19:24

Obisnuiam sa urmaresc acest post, mai ales in contextul in care competitia este jalnica, iar Digi parea un post ceva mai occidental. Parea, insa. Un post de stiri care depinde de rating nu trebuia sa se expuna atat de mult, pentru ca politica editoriala a Digi a mizat pe o singura carte si a insistat in prostia ei pana ce iata, patronatul a realizat ca lucrurile put de la o posta. Daca acest post are probleme, ele se datoraza infatuarii unor jurnalagii care insista sa isi prezinte in public parerile politice personale, insa pe riscul si banii actionarilor. Vinovati sunt si cei care au adunat asemenea ***, platite, de altfel...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

brazvan  •  3 iulie 2017, 19:41

tolo, cum mai e cu nivelul de gaze de la muzeul satului, c-aș trece prin zonă și mi-e cam frică? în rest, mă bucur-obor colț cu colentina pentru digi...

cip  •  3 iulie 2017, 19:42

i-si merita soarta.uitati-va diseara la um digi 24 ce invitati speciali are(liiceanu, plesu,cartarescu)

Adrian  •  3 iulie 2017, 19:44

@Vasile - avem o romanca in plus de 17 ani la Wimbledon, Bianca Andreescu, venita din calificari, insa ea nu a reprezentatat niciodata Romania, ci CANADA :(

Vasile  •  3 iulie 2017, 20:00

@Adrian Eu nu am zis altceva. Doar ca presa romaneasca, cea care a gasit origini romanesti fiecaruia din ultimii cinci presedinti americani (la Obama am ceva indoieli :) ), nu a gasit din asta un subiect.

ZONA MAGHERURU  •  3 iulie 2017, 20:01

Bai ala ! Adrian Severin e roman . Ca majoritatea romanilor ajunsi la virf nu ii mai dai afara de la ministerul de externe sau de la prim ministeriat decit cu tancul si tunurile incarcate cu obuzele indreptate in directia lor !! Ei de "frumos" nu stiu . Singurii conducatori civilizati care i-ati avut au fost Adrian Nastase si Emil Constantinescu . ASpropo . Ultimul comentariu . In Romania fara educatie nu o sa va civilizati niciodata si din pacate educatia nu isi va reveni in vecii vecilor .. NEVER EVER .

Nelu  •  3 iulie 2017, 20:10

Domnule Tolontan, ce mai fac mamutii radioactivi? Ati fost manipulat, rau intentionat...sau?

Cristian Popescu  •  3 iulie 2017, 20:14

Oameni needucati, simpli si saraci exista peste tot in lume. Trebuie sa acceptam ca nu suntem toti la fel ! Era si o gluma : "Daca am fi cu totii profesori universitari, cine mai duce gunoiul ?" Din pacate, de multe ori acesti oameni sunt manipulati de Antena 3, RTV, B1 si altii. In plus, ce sa mai zic de alte emisiuni de tip WowBiz, Capatos, cu strigoi sau paranormalii Danei Grecu ? Fiecare are dreptul sa se uite la ce doreste, trebuie sa fie emisiuni pentru toate gusturile si nivelurile de educatie, de la "bucatareala" la certurile regizate dintre rromii manelisti. Nu poti sa fii insa prea admirativ pentru acest segment de audienta. Schimbi canalul, OK, dar pana ajungi pe Mezzo, tot treci fara sa vrei prin Mircea Badea sau Capatos. Deranjeaza un pic insa tonul "paternalist" cu care ne dojeniti din cand in cand, precum si credinta proprie ca jurnalismul pe care il practicati reprezinta etalonul suprem.

di livio  •  3 iulie 2017, 20:29

Tolo.ro, iar ai dat cu bita-n balta. Am zis io ceva de batrini si pensionari? Doamne fereste. Ma bagi pe mine la limbaj vulgar sau jignitor? Pt cuvintul *** E titlul unui articol extraordinar publicat pe site-ul Digi 24 de colegul vostru Radu Paraschivescu. Citeste-l si dupa aia mai vorbim. Ai putea sa-l publici si pe GSP. Ca sa ne vedem cum sintem. *** sint aia care-si arunca gunoaiele pe unde apuca, numa la cos nu. Sau aia care-si golesc scrumiera din gipan pe trecerea de pietoni. Poate ca aia formeaza publicul tinar al antenei3. Si io nu am clasa sociodemografica. Ai tu si Guran si Petreanu. V-ati facut clasa voastra sociodemografica. Din ce in ce mai rupta de realitate

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

mihaix  •  3 iulie 2017, 20:50

Cum, si n-o sa-i mai vedem pe "super ziaristii" Pandaru si Negrutiu?? Si nici pe CTP in momentele lui "glorioase" atunci cand i se ridica intrebarile la fileu? Ma scuzati, pot sa ma bucur? Multumesc

Lila  •  3 iulie 2017, 21:32

In sfarsit, *** se dezintegreaza! Poate veti intelege toti, si propagandistii si aplaudacii, ca hulitul neamului si a Tarii nu este o preocupare demna si civilizata, mai ales la „elite” iar batjocorirea concetatenilor pe motiv de „noi suntem desteptii” este o fapta de ce mai joasa si ordinara speta (ma gandesc ca asa va este si educatia). Imi exprim compasiunea pentru sufletele voastre vandute! Sa va tratati pentru a avea sanatate... mentala!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

masseffect  •  3 iulie 2017, 21:37

Intru rar pe site-ul dv.dar va urmaresc destul de des.Nu cred aceasta stire.Nu cred ca singurul post tv de stiri corecte si fara cancan se va inchide.Daca se intampla asa ceva chiar ca audiovizualul e praf.Adica rezista *** ala de RTV, o adevarata infectie dtpdv, rezista realitatea cu -n datorii si multe alte posturi cancaniste si inutile si de toata jena si se inchide Digi24.Imposibil.Singurul post tv care nu are emisiuni "pacatoase" sau cu parasute dezbracate, singurul post care nu exagereaza stirile si le prezinta asa cum sunt, nu, nu pot sa cred asta.Poate vor inchide posturi nationale din tara pt ca au in fiecare oras un Digi Iasi sau Digi Timis dar nu cred ca Digi24 o sa se inchida.Daca se va intampla asta inseamna ca se vrea indobitocirea totala si masiva a populatiei. Eu nu ma uit la tv decat foarte rar. la meciuri si sport in general, cateva emisiuni despre bucatari,da, pe Antena1 si cateodata,rar, pe A3.Daca aud ca s-a intamplat ceva important...mut pe Digi24, doar la ei am incredere ca e stirea normala si nu inflorita.Daca se intampla asa ceva inseamna ca este o eliminare politica a acestui post pt ca atata timp cat posturi de cea mai joasa speta si efectiv posturi tv imorale,de manelisti si de oameni fara pic de scoala si cultura ca RTV si inca cateva sunt lasate sa functioneze iar Digi24 este inchis...ce mai poate fi spus?Sau poate suntem un popor de manelisti,de capatosi si cancanisti si wowisti si cei care mai au un dram de cultura vor fi inghititi de acestia enumerati...si gata.Pt ca asta se intampla. Nu vreau emisiune gen capatos.Nu vreau emisiune gen wowbiz.Nu vreau la maruta, nu vreau acces direct, nu vreau soacra nebuna sau poama acra, NU VREAU! Nu m-am uitat niciodata la asa ceva.Imi plac emisiunile culturale de pe Tvr Hd, Digi24 si alte posturi de tehnica,animale,inventii,etc.Mai ma uit la Badea si la Banciu pe B1.Sport in general.Fotbal.Masterchef.Halep.Eurosport.Digi24.Atat.Pe net gasesc ce vreau sa vad si sa ascult. Daca este adevarat ce spuneti, suntem pierduti.TVR dispare incet incet.Acum Digi.Doar cu A1 sau A3 nu se face primavara, uneori e jale si cu ei. Ceva e putred dl.Tolontan, va inteleg durerea ca RDS-RCS a castigat acel proces dar sa nu distrugem tot ce merge mai bine in tara asta doar pt ca nu ne convine noua...Numai bine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maxentiu  •  3 iulie 2017, 21:41

Citind comentariile de aici si de pe facebook, cred ca a fost o manevra menita sa testeze piata si sa-i determine pe unii care au nevoie de acest post sa bage mina mai adinc in buzunare.

Titel  •  3 iulie 2017, 21:43

Prin prestatiile unor ziaristi de la Digi 24, RCS-RDS este privita de foarte multi romani ca fiind una din societatile care sustin politica antinationala a ONG-urilor sorosiste. In contrast cu aceasta tendinta, canalele de sport ale trustului au avut, din acest punct de vedere, o conduita profesionista si care au contat foarte mult in randurile abonatilor care au ales reteaua RCS-RDS.

Dinu  •  3 iulie 2017, 21:55

Domnule Tolantan, chiar vreti sa credem ca exista public cu studii superioare mai numeros la Antene decat la Digi24? Hai sa fim seriosi, asta e cam din aceasi categorie cu radiatiile din piata Victoriei se vede din reclame, in majoritate la medicamente, cam ce fel de public a ramas la Antene

ilie  •  3 iulie 2017, 21:55

A spune ca cei care nu au aceeasi parere cu tine sunt needucati si manipulati este o forma de dispret sau macar de lipsa de respect.

Alexandra Gabriela  •  3 iulie 2017, 22:15

Ma uit pentru starea natiei si sper ca sunt doar zvonuri sau este vorba doar de restructurari. Ar fi pacat sa dispara un post fara afiliere politica.

Calin  •  3 iulie 2017, 22:31

Ar fi mare pacat sa dispara acest post TV... e cel mai bun post de stiri, poate un pic mai activ ar trebui! Repet, ar fi pacat! Sper sa nu se ia dupa *** sau RTV!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu  •  3 iulie 2017, 22:57

La revedere , la revedere ...LA REVEDERE , LA REVEDERE ...So long, farewell, auf Wiedersehen, Goodbye ! = v i s z o n t l á t á s r a : hai , pa ...

Crimson Veritas  •  3 iulie 2017, 23:54

Se poate constata din comentarii ... nivelul supraponderal al intelectului digist ... flancat indeaproape de o educatie psihica aleasa ... totul culminand cu crearea unor niste *** exceptionale, inzestrate cu un vocabular ideatic divers (cel putin 2-3 idei DIFERITE fiind mereu prezente ... la datorie) si avand o intelegere profunda in ce priveste mecanismele ... politice, juridice, mediatice, economice ...:)) Ca si concluzie ... la parareile exprimate aici ... intre 2 #resisturi fiziologice ... morala nu poate fi decat asta ... #digistul nu poate da faliment ... nu se poate, nu este posibil, mintiti ... digi 24 #resist ...:)) #*** #educata a vorbit ... cred ca sloganul 'tinerii, frumosi si liberi' trebuie acum augumentata (aa ... scuze ... updatata) si cu cuvantul 'inteligenti' ...:)) E bine asa? Acum treceti la download si tweet! ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Janos Lorand  •  3 iulie 2017, 23:56

Digi 24 un program tv cu imagine clara. Cam atat. Sau cel mai gay friendly post din Romania. Redactia de stiri si a matinalului e plina. Nu stiu daca sa ma bucur ca se inchide. Raman celelalte *** de stiri.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Emanuel Ioan  •  4 iulie 2017, 0:11

Sunt sudent in anul 2 licenta la politehnică , si la fel ca multi alti colegi consider ca televiziunea este de domeniul trecutului, astfel citim stirile de pe site-ul digi24. Mi se par irelevante graficele de rating tv. Atâta timp cât site-ul digi24 va ramane activ si serios nu cred ca va fi o pierdere mare pentru telespectatorii digi . In zilele de azi putem avea cu ușurință acces la internet oriunde si oricând.

Marco  •  4 iulie 2017, 0:26

Nu poti face televiziune pt "tinerii frumosi si liberi" aia nu se uita la tv le trebuie facuta televiziune pe feisbuci.

Nica Valeriu  •  4 iulie 2017, 1:01

Eu NU cred că ,,performanțele scăzute de audiență,, să determine postul t.v. DIGI 24 să-și închidă spațiu de emisie.Problema pleacă de la durata Procesului pe care la avut RCS-RDS cu grupul Intact.De fapt RCS-RDS a câștigat până la urmă procesul în fața Antenei 3.Dar eu nu înțeleg de ce patronul firmei vrea să ÎNCHIDĂ FOSTUL DIGI 24,când dânsul ar putea să se folosească de CÂȘTIGUL ÎN INSTANȚĂ FAȚĂ DE ANTENA 3 PENTRU CREȘTEREA ÎN POPULARITATE(AUDIENȚĂ).---AUDIENȚA POSTULUI DIGI 24 O POATE FACE FOARTE FOARTE UȘOR PRINTR-UN O.N.G. DIGI 24 HD.ASTA EU AM OBSERVAT-O CĂ O FĂCEAU CU NESIMȚIRE POSTURILE ANTENA 3 ȘI REALITATEA TV. ADICĂ POSTURILE VOASTRE CONCURENTE DRAGILOR. ÎMI PARE RĂU DACĂ SPAȚIUL DE EMISIE A POSTULUI DIGI 24 SE ÎNTRERUPE PENTRU CĂ MAREA MAJORITATE A TIMPULUI DE ȘTIRI SĂ ȘTIȚI CĂ PE DIGI 24 LE URMĂREAM.VĂ MĂRTURISESC SERIOS !!! DA DARCĂ PRESIMT EU CĂ NU O SĂ AIBĂ NICI UN EFECT COMENTARIUL ĂSTA ȘI O SĂ ........

alex  •  4 iulie 2017, 1:14

E cel mai bun si obiectiv post de stiri. Nu se compara cu posturile pentru cei cu IQ sub 100. Adica Romania TV si Antena 3. E comparabil cu Realitatea. Nu are sclipirile acestuia, dar e mai obiectiv. Pacat. Se pare ca Tessari (sau cum il cheama) e manat de anumite interese obscure. Desfiintarea postului Digi 24, va dauna si companiei RCS-RDS. Nu-i nimic, trecem pe Dolce!...

MMA  •  4 iulie 2017, 3:06

"Prestatia impopulara" ... din pacate asa este. In Romania (nu stiu in alte parti) telespectatorii urmaresc doar posturile de stiri care le confirma propriile pareri si care injura aceleasi persoane pe care le injura si ei. Romanul nu se uita la stiri ca sa se informeze, se uita ca sa injure sau sa proslaveasca in cor. De aceea Digi24 nu face audienta! Din pacate incultura romanului nu se rezuma doar la arta, literatura, istorie, etc, ea este omniprezenta in toate aspectele societatii iar cultura politica lipseste aproape cu desavarsire. De aceea traim intr-o tara in care politicienii sunt cei mai mari hoti iar noi ii votam de aproape 30 de ani in speranta ca ne vor arunca si noua un os de ros, meritat sau, mai ales, nemeritat. Recunosc ca am "dormit" civic multi ani, blazat si pasiv la ce se petrecea in tara asta, insa acum, pe masura ce ma trezesc, mi se face din ce in ce mai scarba de ce vad si mai frica de ce va fi. Ce spune despre un popor toleranta la hotie dar, in acelasi timp, intoleranta la tot ceea ce este diferit de ceea ce gandeste el? Arabii sunt teroristi, *** si evreii sunt hoti, ungurii vor sa ne fure Ardealul, tinerii cu piercinguri sunt drogati, homosexualii sunt abominabili, samd. Romanul nu a inteles ca pentru a vedea in fata ta trebuie sa ridici privirea din pamant, iar pentru a vedea in stanga si in dreapta trebuie sa-ti dai jos ochelarii de cal!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Epiderma de pe Falus  •  4 iulie 2017, 4:29

Domnule Tolontan ați abandonat jurnalismul de investigație pentru jurnalismul de perspirație?

ducu  •  4 iulie 2017, 7:06

Sper sa nu fie adevarat! Cat despre rating...se pare ca nu l-au cumparat,cum fac altii! Si la scoala doar 3% sunt premianti!

Catalin S.  •  4 iulie 2017, 7:58

Trist ca s-a ajuns aici. Totusi, interesanta si incheierea de emisiunea a lui Dragos Patraru de acum doua zile cand a spus ceva de genul "Aceasta a fost ultima aparitie din actualul sezon. Ne vom revedea la toamna. Nu stiu daca aici (n.r. Digi24), dar cu siguranta ne vom revedea. Sunt curios cum vor scapa ei de mine, de acest contract bine facut, deoarece ar avea ceva de plata (probabil despagubiri). Repet, este trist ca s-a ajuns aici... dar cu siguranta ne vom "distra" in vara asta.

Alex One  •  4 iulie 2017, 8:06

Nu cred ca obiectivitete poate fi numita prezentarea, eventual ignorarea, selectiva a stirilor. Se intampla in societatea noastra in mod repetat diverse evenimente negative de ani si ani. Oare obiectivitate se numeste faptul ca pe vremea altui guvern,ministru,primar, etc. erau ignorate sau tratate prieteneste cu duhul blandetii si intelegerii iar cand se schimba Puterea si eventual vin "indobitocitii", cum comenta mai devreme cineva, aceleasi evenimente ori unele similare sa fie tratate cu binecunoscutul linsaj mediatic ? Apropo,toata lumea stie ce s-a intamplat ulterior tragediei de la Colectiv inclusiv caderea guvernului si atitudinea ferma a mediei.Peste cateva luni mureau mai multi copilasi nevinovati in spitale intoxicati nici acum nu se stie cu ce. Unde a fost aceeiasi media ? Despre"obiectivitatea" selectiva a postului Digi 24 a scris cu ceva timp in urma o persoana din interior, Dragos Patraru, asa ca .........

Comentează