Numirile de la TVR – radiografie a prăpăstiei între ce spune și ce face Liviu Dragnea

Au înlocuit o conducere decentă cu o istorie de obediență și campanii de imagine

duminică, 1 octombrie 2017, 7:10

Schimbarea, fără nicio explicație, a Irinei Radu și înscăunarea, tot fără prezentarea vreunui argument, a Doinei Gradea ca președinte director general al TVR a lăsat mută lumea televiziunii, a media și a comunicării.

Probabil că, în domeniul lor de activitate, acolo unde se pricep și pot aprecia, mulți români au sesizat același lucru.

Între ce a promis liderul PSD, al cărui ton echilibrat și agendă axată pe nevoile oamenilor au câștigat alegerile, și ce se întâmplă în toată țara, există o diferență uriașă.

Oamenii au început să înțeleagă asta.

De la inspectoratul școlar din Arad la cel mai mare spital din România, numirile poartă amprenta pilelor.

Băimărenii știu foarte bine cine este ministrul Economiei și cum a falimentat toate companiile pe care le-a atins.

Iar cetățenii din Voluntari cunosc exact cum a ajuns cineva care abia a trecut de nota 5 la Bac la română pe primul loc pe lista PSD Ilfov și, apoi, parlamentar.

În privința televiziunii publice, o instituție cu 2.500 de angajați și un buget de peste 150 de milioane de euro pe an, lucrurile pot fi rezumate astfel:

Guvernarea Irina Radu la televiziunea publică a încercat să facă ceea ce a promis Liviu Dragnea în campanie, pentru orice domeniu de activitate:

Nu sunt un partizan al Irinei Radu.

Pentru că, având în vedere starea dramatică a accesului publicului la informația bună, dată de criza presei, mi se pare prea puțin ce se dorește și ce se întâmplă la TVR, la Radio România și la Agerpres.

Există riscul ca în câțiva ani bugetele lor uriașe față de piață să le transforme în unicii supraviețuitori majori a ceea ce era cândva presa de interes public din România. Dacă societatea nu face nimic ne vom trezi informați de către monopolul zombi; niște instituții publice nereformate și captive politic, indiferent de cine vine la putere.

Nu idealizez, așadar, perioada Irinei Radu la TVR, care e marcată și de nereușite.

Asta gândeam acum câteva zile.

Astăzi, compar soluția Irina Radu, pe care o vedeam departe de optim, cu numirea Doinei Gradea.

Perioada care începe la TVR are toate datele să se transforme în ceea ce face Liviu Dragnea la nivelul țării:

Vom vedea dacă va fi așa sau e o exagerare de percepție a jurnalistului. Ar fi bine să evaluez greșit ceea ce începe. Să fiu eu în eroare, iar TVR să progreseze!

Dar, până la urmă, dacă privești bumbii, cele două numiri de la TVR exprimă admirabil diferența dintre ceea ce spune și ceea ce face Liviu Dragnea.

 

 

Comentarii (53)Adaugă comentariu

GEO  •  1 octombrie 2017, 7:34

daca dvs credeti ca t v r in ultimii ani cu programe de acum 20 ani .reportaje de copii *** .si emisiuni ..de brigada artistica ..comunista ..nu necesita s chimbaresi vreti aceleasi programe .in viitor .ar fi culmea ..toti resapatii reporteri sunt prezenti petvr 2 ..nu stiu ptr c s e ia banii in tvr sunt sute in plus sunt dublu ca nr ..!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

un roman scarbit  •  1 octombrie 2017, 7:35

Daca in 89 stiam ca peste 25 de ani o sa ma conduca sosia lui Ceusescu , dar cu mustata stateam in casa iar in ianuarie 90 , emigram !!!!!! Te apuca scarba sa vezi ce a ajuns Romania , cum "stupid peaple" iti hotaraste si acum soarta !!!! Vai noua !!!!

Tavi  •  1 octombrie 2017, 7:42

Foarte corect. *** (desi nu sunt de specialitate) ***. Dar daca asta a votat boborul pentru 2 sticle de ulei si 1 kg de faina in plus, trebuie sa suportam... Nu stiu de ce, am impresia ca asta e doar inceputul lui daddy D.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

constanteanul  •  1 octombrie 2017, 7:44

Ai perfectă dreptate. La nivel național P.S.Dragnea înseamnă promovarea piloșilor și a obedienților și bătaia de joc față de omul obișnuit. Nenorocitul ăsta are o mentalitate de nomeclaturist PCR-ist de la sfârșitul anilor 80.

fvasile  •  1 octombrie 2017, 8:09

Domnule Tolontan, am o mare rugaminte. Fiind mult mai bine informat decat noi, cititorii, poate publicati o lista a institutiilor publice care nu sunt captive politic de cel putin 20 de ani. Dar despre trusturile de presa ce ne puteti spune? Ma tem ca despre ele nu ne veti spune absolut nimic concret. Nu de altceva dar ati intra in conflict cu confratii dv. si s-ar putea sa va treziti cu acuzatii similare din partea lor. Asa cum dupa '89 nu a existat numire in vreo functie de conducere in institutiile publice numai pe criteriul competentei, nu a existat nici organ de presa cu adevarat independent.

ion ion  •  1 octombrie 2017, 8:11

Asta da record de indoiala sa scrii zeci de randuri si sa te indoiesti de ce scrii e mare lucru .parca ar fi teza de doctorat a Lulutei.

MIHAI  •  1 octombrie 2017, 8:34

Domnule Dragnea finalul dumitale va fi ca a domnului PONTA ....strada nu doarme...o sa va arunce la cosul de gunoi.

Mircea  •  1 octombrie 2017, 8:42

Se pare ca rechemarea lui Dragos Patraru, i-a fost fatala Irinei Radu.

Artemis pompadour  •  1 octombrie 2017, 8:46

Tolontane,ai distrus fotbalul și sportul romanesc și acum te bagi și în politică?

Vanboben  •  1 octombrie 2017, 8:52

Desi se doreste a fi obiectiv, articolul musteste de subiectivism si partizanat, inclusiv politic! Referitor la echidistanta politica a postului public de televiziune, acesta este sublima dar lipseste cu desavarsire! Se poate observa cum marea majoritate a realizatorilor emisiunilor cu continut politic, social si economic adopta o atitudine in mod nejustificat o atitudine antiguvernamentala si de creare in randul cetatenilor a unui sentiment de ingrijorare, de panica! In ceea ce priveste managementul doamnei Radu, acesta lipseste cu desavarsire! Degeaba esti un bun profesionist in ceea ce faci, daca nu ai capacitatea de a conduce institutia si de a o scoate din colapsul financiar in care se gaseste!

Alex One  •  1 octombrie 2017, 8:54

Face ce face TVR si nu reuseste sa fie obiectiva dar parca in mandatul trecut parea mai echidistanta. Acum de cand traieste numai din banii primiti de la Guvern, pesemne sa arate ca "pe noi nu ne cumpara nimeni", s-a transformat pe fata in trompeta opozitiei. Ori Realitatea,ori B1 ori TVR cam acelasi lucru.Ramane antologica declaratia d-nei Irina Radu de acum cateva luni, "azi TVR a scapat de datorii" ! De fapt datoriile fusesera achitate de Ministerul Finantelor Publice ! Pai asa stimata d-na toti am vrea sa scapam de datorii si apoi sa anuntam chestia ca pe o mare realizare ! Si apropo d-l Tolontan ,dv. mai stiti ceva de investigatiile care fusesera anuntate cu privire la elucidarea modului in care televiziunea publica a acumulat datorii de circa 150 milioane de euro ? Ca la un moment dat se anuntase in presa demararea unor cercetari si ridicare mai multor documente.Ca nu e de inteles cum poti sa cheltuiesti ani de zile peste bugetul aprobat si nimeni din cei platiti sa controleze respectarea disciplinei financiare sa nu sesizeze si decida vreo masura desi debandada s-a derulat in timpul mai multor guverne de coloratura diferita.

rexrapidistul  •  1 octombrie 2017, 8:56

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Thomas brams  •  1 octombrie 2017, 9:03

Nu a-ti inteles politica DRAGNEA /PSD ......minciună zilnic !!!!

Cortes  •  1 octombrie 2017, 9:07

Foarte simpatice cele doua doamne...

valy  •  1 octombrie 2017, 9:15

cum le sti mai tolo tu pe toate!

Andrei F  •  1 octombrie 2017, 9:20

Simplu...Nu le cunosc pe nici una dintre cele doua doamne...Nu urmaresc TVR...Dar sa spui ca ProTv da obedienti...?!?!Pai ProTv este la cutite cu PSD de ani de zile de cand se spune ca Sarbu nu a mai primit o scutire de taxe.. ! Pai la o campanie electorala nu mai puteai intra pe ProSport daca nu serveai politica lor de dreapta.Mandruta era cel mai tare! Era pe net,pe la Ambasade!Sper ca nu ma cenzurati pentru ca informatia exista pe internet!Apoi cum este pana la urma bine? Sa dai bani de la buget la TVR sau sa acuzi ca banii sunt insuficienti? Nu era asta problema dv.?V- ati lamurit? Despre obedienta TVR...Nu urmaresc acest post deoarece acolo sunt ramasi aceeasi domni si doamne...De ex. l- am vazut pe d- l Mihaiu.Da,cel care nu stie sa ne explice de ce Vantu a dat milioane ca el sa ajunga Guvernator al Deltei! Acelasi domn care dupa Colectiv a reprezentat cica Societatea Civila la Cotroceni!Dar desigur domnul reprezinta cel mai bine societatea ...prin partizanatul politic!!! Tot acolo l- am vazut si pe distinsul domn Liiceanu!!!Da,cel care a indus in eroare Europa spunand neadevaruri despre Dragnea in plin scandal politic si in plina monitorizare a UE!!?Totusi nu e cam prea mult sa contesti o numire care inca nu a produs efecte mai ales cand TVR a fost fieful partidului fostului Presedinte?Sa va amintesc de decizia CNA care a imputat TVR ca o emisiune folclorica ne era servita de Udrea si Flutur? A existat atunci Societate Civila? A ,la aia era permis? Nu erati in presa? Sa vorbim si de alte promisiuni electorale? Sau numai Dragnea nu se tine de cuvant?Dar dv. sunteti acelasi jurnalist? Si ,desigur,Dragnea este rau! Am inteles din spusele dv .inca din campania electorala!Cica PSD a atins acum 51%... Munciti domnilor,munciti!Este meritul vostru!Am sa caut sa vad ce spune si d- l jurnalist cu intrare la SIPA...Sigur,ne spune si el ceva!Apoi o sa iau lumina de la jurnalistul ,, cu ranita- n spinare,,...Sunt curios si de opinia celui care facea procurorii nebuni!!! Am de citit astazi!

Mircea  •  1 octombrie 2017, 9:26

Sa fie revenirea lui Dragos Patraru picatura care a umplut paharul !!

Răzvan Prepeliță  •  1 octombrie 2017, 9:28

Diferența dintre ce spune Liviu Dragnea și de fapt ceea ce face ai observat-o prea târziu. Sau poate ai anticipat-o dar nu ai afirmat-o public. Acum doar constați. Oare rolul jurnalistului nu e și a ceea de a reuși prin informare, prin opinia bazata pe experiența sa, sa încerce sa prevină? E atât de grav sa îți asumi o tabără din care are de câștigat democrația? Nu poți ca în plină transformare a acestei țări în ograda lui Liviu Dragnea și a celor din jurul lui care îi cântă în strună amintind de vremurile dinainte de '89 tu sa ai o voce publică împotriva lui Kovesi la Europa Fm. Știu...ai să zici multe deontologii, dar mi se pare că s-au ajuns deja intr-un alt nivel de dezbatere fatza de valorile democratice, la care am fost obligați să ne coborâm, de către cei ca Liviu Dragnea. Am ajuns in strada, Tolo. E puțin, crezi? De fapt poți să ai o opinie contra Kovesi, dar atunci articolul de azi nu își mai are rostul dupa ce apostrofezi public ultima retuda. E ca și cum la Revoluția Romana te-ai duce sa anchetezi cine a lipsit de la uzina in 22 Decembrie ptr că nu e corect sa lipsești pe banii publici. Imparțialitatea exagerata, si cred că da exista combinația asta de cuvinte în asemenea vremuri, e de fapt parțialitatea involuntară fatza de cei care calca in zilele noastre în picioare democrația. Pentru că ei de fapt calca in picioare bunul simtz, dus la ultima frontiera de catre jurnaliști ca si tine, profitând de naivitatea colectiva ce crede in valori depășite precum bunul simtz.. Ma opresc,...am renunțat a mai explica...credeam că jurnalistul tau preferat e CTP. Nu e. Azi am aflat că nu e. Îmi aduc aminte vehementa cu care apărai cândva clubul Steaua fatza de Gigi Becali explicandu-i că Steaua înseamnă și reprezintă nu doar curtea unui patron. Aveai și nu aveai dreptate, vremurile au trecut, poate acum se vede altfel situația. Totuși altceva mă întristează...și anume ca timpurile in care îți asumai partea dreptății au trecut. A rămas să constați. O faci bine, foarte bine...dar cui îi mai folosește.

Mircea SERBAN  •  1 octombrie 2017, 9:28

In Romania (si) presa este uzurpata de serviciile secrete, dar fata de "epoca de aur" cand ea era la cheremul partidului, se poate spune ca a suferit o schimbare in bine! Sa nu imi spui dragutule ca, ...n-ai stiut! Asadar, am impresia ca te deranjeaza mai mult faptul ca. cine stie de unde sare si proba, in curand, mai nou, prin venirea lui Dragnea la putere, mafia se plimba la vedere nu numai pe culoarele puterii ci, iata, si pe ulita cu "jurnalisti"!

Baubau  •  1 octombrie 2017, 9:31

TVR ca orice institutie de stat in epoca dragnea-psd devine un templu de nepotism si incompetenta - nu ca ar fi fost foarte competenta inainte.

Ace Ventura  •  1 octombrie 2017, 9:33

Eu încă aștept, draga Tolo, începerea unei investigații de tip Hexi sau Dosarul Transferurilor *** (***). Pai ați băgat ditamai grupul de borfa...scuze, oameni de afaceri după gratii, l-ați ajutat pe Condrea sa se "sinucidă"...ce Dumnezeu inspirație va trebuie ***?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

El Cid  •  1 octombrie 2017, 9:35

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Livia Cazaban  •  1 octombrie 2017, 9:37

Cred că ați scris ca să vă dați cu părerea. O emisiune a lui Cristache ați văzut vreodată? Știți că ratingul mediu al Tvr 1 este 0, 4? Știți că Radu l-a angajat pe sinistrul Chiotea? Citind textul dvs am rîs cam cum rid cei de la Pro în privința Doinei Gradea.

pawn  •  1 octombrie 2017, 9:40

domnuuuu' dragnea, fii atent, domnu', ca pierzi votul lui tolontan. ce zic eu "tolontan"? pierzi si voturile celorlalti 3 "T": tapalaga, turturica si turcescu! asta iti doresti, domnu' dragnea? :)))

Andrei F  •  1 octombrie 2017, 9:41

@ Mihai Domnule ,va contrazic! Adevarata strada doarme!Ieri s- a intamplat minunea pe care eu o astept de aproape un an! Pai ieri domnul Tolontan ne- a spus ca Secureanu a fost numit de un Ministru ,,de dreapta,,! Este cineva revoltat?Este cineva in strada?Intreaba cineva ceva? Sau sa va spun eu ce nu vi s- a spus? Pai Tarom pe timpul lui Boc suplimentase mult cursele spre Cluj! Sa va spun de ce?Strada inca doarme!Strada aia care a privit cum un partid politic in ziua alegerilor a fost asediat! Adevarata strada inca doarme daca a permis ca niste manifestanti unionisti sa fie retinuti...

Cornel  •  1 octombrie 2017, 9:49

@valy: cate pungi cu seminte cumperi ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cornel  •  1 octombrie 2017, 9:52

@valy: am omis sa te corectez... "sti" este probabil doar o interjectie utilizata intre tine si grupul cu care crapi seminte, corect este "stii".

tvrl  •  1 octombrie 2017, 9:52

Domnule tolontan, scrieti si de posturile teritoriale, gen tvr targu-mures, cu 750.000 de euro salarii pentru 59 de angajati, din care abia 10 cu studii superioare. ca idee cam cat ia bugetarul teverist in provincie. gasiti cifrele in raporturile anuale TVR.

tudom  •  1 octombrie 2017, 9:54

http://www.tvr.ro/raport-de-activitate-pe-2014_12121.html#view . exemplu de tvr local cu bani *** ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lucian  •  1 octombrie 2017, 10:03

nu cunosti nici pe departe situatia din tvr. irina radu se face vinovata de situatia din tvr.Ea pe unde a fost a fost data afara ANTENA-out dupa 6 luni,KANAL D -out dupa 1 an, Adevarul -out dupa 6 luni.ea a venit politic in tvr dupa 2011, consilier dupa care angajata fara concurs.ea impreuna cu C.Zgabercea buni amici au facut planul de restructurare din 2012-2013 plan care a fost un esec major pe toate planurile si mai ales financiar.(un exemplu fondul de salarii a crescut dupa restructurare de la 23-24 milioane de euro la 33 milioane euro la sf. lui 2013 si acum este de peste 55 milioane de euro. deci informeazate si mai sunt multe,multe alte aspecte

Livia Cazaban  •  1 octombrie 2017, 10:06

Pentru rigoare. La ora actuală, Gradea este director general interimar. Pdg nu este fiindcă Tvr nu are Consiliu de Administrație

jensen claud  •  1 octombrie 2017, 10:28

Doina Gradea are pedigriul necesar pentru a conduce TVR. Dupa ce a fost ***) preferata a lui Adrian Sarbu, incalcind si descalcind multe ite in MediaPro (***), a trecut in barca PSD, devenind „ureche” lui L.D. in TVR. Se pricepe extrem de bine la asta! Este persoana potrivita, iar daca va fi vorba despre tradare, cred ca va fi prima care il va da in gat pe actualul lider al PSD. Nici nu stii ce pierzi Liviu Dragnea!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Observ  •  1 octombrie 2017, 10:50

Tolontane, inca nu l-ai visat pe Condrea?

M. Stark  •  1 octombrie 2017, 10:50

Toate *** aduse pe bani grei in TVR intimpul guvernarii *** portocali se pare ca nu v-au oripilat deloc

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mozzie  •  1 octombrie 2017, 11:10

Cine se mai uita la TVR ? Aceiasi care se uita la meciurile din Liga I si II adica cei care n-au altceva de facut in viata decat sa atarne prin casa sa astepte ajutorul social.

Teo  •  1 octombrie 2017, 11:11

Nu e prima oara când zic, mi-ar place sa colaborezi cu TVR-ul, poate transpui pe micul ecran, anchetele voastre jurnalistice... TVR-ul ar castiga inca un pic de credibilitate.. Dar stiu ca oricum propunerea trebuie sa vina de acolo...

Mozzie  •  1 octombrie 2017, 11:18

https://www.romaniacurata.ro/ceri-demisia-lui-kovesi-si-esti-prieten-cu-infractorii-risti-sa-fii-promovat-in-mae/ Daca scuturam bine organigramele nici nu ne putem imagina cati din acestia vom gasi.

polman  •  1 octombrie 2017, 11:42

ca si in SUA ,fiecare cu gasca in care are incredere !

Gambeta  •  1 octombrie 2017, 12:49

1. Tolontane, meriti premiul *** pentru descoperirea faptului ca Dragnea este PARLAMENTUL ROMANIEI. 2. Presupunand ca ce scrii tu ar avea vreo legatura cu realitatea, ***, diferenta intre cei scrii tu si numele gazetei in care publici este CU MULT MAI MARE decat distanta intre ceea ce zici tu ca ar zice Dragnea si ce face el.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

rexrapidistul  •  1 octombrie 2017, 12:53

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  1 octombrie 2017, 13:24

Daca opiniile care va sunt contrare nu sunt bine primite puteti sa spuneti!Eu unul o sa inteleg!La fel cum pe ziare inainte se indica orientarea ziarului puteti sa o faceti si dv..Am inteles ca in tarile acelea democrate de care ne vorbiti cu admiratie uneori asta se intampla!Altfel de ce sa va mai chinuiti cu ,,Comentariul asteapta moderare,, cand alte comentarii trec ca prin branza?Sau reveniti iarasi la cenzura totala!Interziceti tot ce nu va convine!A...desigur,Democratic!Asa poate si masa critica se obtine mai usor...

Gogu Pintenogu  •  1 octombrie 2017, 13:25

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Vasilică  •  1 octombrie 2017, 13:59

Nu am nicio opinie pe acest subiect. Cele două doamne îmi sunt perfect indiferente. Dar ma deschis articolul să mă informez, că asta face ”presa de interes public”, nu e așa, domnu Tolo? Și ce găsesc? Nu aveti niciun un argument. E o insăilare puerilă de ”spitalul din Arad”, ”niște companii din Baia Mare” și colegii din ProTV, care ar râde. Probabil o informație pe surse si tot probabil râd de invidie. Asa-zisa dumneavoastra logica este din nou una ad hominem: Dragnea e rau. Dacă a demis-o pe Irina Radu, înseamnă că Radu e bună. Drangea e rău. Dacă a numit-o pe Doina Gradea înseamnă că și Gradea e rea. Jenant! Și încă ceva. Ati lucrat chiat in trustul ala docil si obedient PSD-ului., iertat de datorii și umflat cu bani de la buget (cu asa-zise contracte de publicitate). Atunci nu vă puțea? Cum vă puteați suporta?

Catalin  •  1 octombrie 2017, 15:27

De ce a fost retras articolul de pe gsp.ro? Ne poti spune Catalin daca s-au facut presiuni in acest sens? Multumesc!

Cătălin Tolontan  •  1 octombrie 2017, 15:28

@Catalin: nu a fost retras nici un articol de pe gsp :-) Il gasiti mai jos. Colegii de la net alterneaza stirile pentru ca un site celebreaza evenimentele in derulare.

dede  •  1 octombrie 2017, 15:45

caracatitia rosie isi intinde tentaculele peste tot iar noi platitorii de taxe trebuie sa cotizam si mai mult la bugetul de stat pentru a acoperii gaurile si tunurile care s-au dat prin tvr o televizune la care nu m-am mai uitat de 20 de ani dar la care cotizez indirect prin taxe mai mari

n brosteanu  •  1 octombrie 2017, 15:52

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Scufitza Rosie  •  1 octombrie 2017, 17:41

Este tare ciudată această numire, e.u unul aș crede că mai degrabă că are alte substraturi politice nu cele arătate... așa că, eu înclinsă cred că ar trebui să mai căutați adevărul...

Șerban  •  1 octombrie 2017, 18:23

Mizați pe ideea „poporul uită repede” ! Și mulți dintre cei ce au comentat vă confirmă. Eu nu uit ușor. Nu uit că la momentul când băsescu și presarii lui au tăbărât pe Valentin Nicolau și l-au izgonit, TVR avea câteva milioane euro în conturi! Jaful care a urmat, până la falimentarea firmei, nu este cazul a fi mușamalizat. Nu cred că din poziția de INTERIMAR doamna formată la școala Ad.Sârbu (dacă apartenența la o firmă concurentă Trustului Intact vă supără), va iniția o acțiune coerentă pentru stabilirea și recuperarea prejudiciului. Sper că la momentul numirii unei conduceri definitive veți fi un susținător al recuperării preluduciului.

Na Poleon  •  1 octombrie 2017, 22:45

Si de ce ne-am mira ca un incompetent ajunge sa conduca TVR? Nu este un trend general in romania ca toti oamenii competenti sa fie dati la oparte cu ura cu care ucidem daunatorii? Si nu e de ieri, de azi. TVR a mai rezistat cumva pentru ca era o chestie care avea nevoie de ceva creier sa o conduca. A fost o lupta grea dar au izbindit. Au eliminat sursa de finantare si au transformat TVR intr-un instrument care va trai sau va muri dupa cum vrea pixu unora de prin guvern (asta ca sa nu zic ca pixu lu dragnea) dar nu inainte de a asigura un sef care o sa dea banii institutiei pe borduri si servicii de dat afara tintarii. Si nu cred ca trebuie sa fie hilar ca d-na respectiva se descurca cu atita agilitate, ci ar trebui sa ne miram si sa ne pirostrim la Dumnezeu si sa asteptam un potop sau vreun nibiru ca alta scapare nu mai avem. Scoala de competente la casierie a lui shogu mai are si alte persoane vanitoase care nu pot sa se retraga chiar daca au tot ce le trebuie pentru o viata de om nemuncit. Acum nu ajunge o coada de topor, acu se cere si scrisoare de intentie?

Comentează