Procesul maimuțelor la Antena 3

Mihai Gâdea și Mircea Badea cred că televiziunile din străinătate și uneltele lui Soros din țară manipulează conform unui plan de a degrada imaginea României

luni, 30 octombrie 2017, 11:33

UPDATE: Poziția lui Mircea Badea pe blogul său. 

 

Duminică seară, Mihai Gâdea și Mircea Badea și-au expus teoria complotului.

Felul în care televiziunile occidentale au reflectat demonstrațiile de la începutul lui 2017 este, potrivit vedetelor Antenei 3, o manipulare orchestrată din străinătate.

Nu rezultă clar cum, dar în mod cert unul dintre ingredientele propagandei antiromânești este George Soros, pomenit des în emisiune. Numele său a fost propus publicului în același stil vag, însă violent-insinuant, știm noi ceva ce voi nu știți încă!, în care Donald Trump îl folosea în campania sa electorală.

Au fost ridiculizate ONG-uri, precum Funky Citizens, jurnaliști și câteva nume de experți ai societății civile.

Cel mai mult însă Antena 3 a insistat pe premeditarea malefică a mai multor televiziuni și agenții de știri de mare prestigiu care au făcut emisiuni despre România în contextul protestelor #rezist: canalul franco-german Arte, televiziunile publice germane ZDF și ARD, agenția de presă France-Presse sau Al Jazeera.

S-au rostit certitudini, s-au dat coate ca între cunoscători, s-a râs de erorile unora dintre reportaje.

Anumite materiale filmate aveau, într-adevăr, stereotipuri, prejudecăți și trunchieri. În general televiziunile fac asta, nu pentru că și-ar propune, ci pentru că inevitabil micul ecran simplifică. Nu degeaba unul dintre marii oameni de publicitate spunea că ”poveștile lumii sunt prea complexe pentru a fi reduse la un ecran de 60 pe 40 de centimetri”.

Un moment pe nedrept aproape ignorat în studio a fost cel produs de invitatul Cătălin Harnagea.

Cu un aer sever, fostul șef SIE a spus că ”E greu de înțeles de ce tac politicienii români în fața acestor manipulări!”.

Interlocutorii nu prea știau unde bate Harnagea.

”Păi aceste canale sunt finanțate din banii statelor! ZDF e un canal al Germaniei, chiar și celălalt înțeleg că e cu banii comunităților din Germania”, a spus Harnagea. Ele nu pot face așa, ce le taie capul, angajează țările, e limpede că totul are girul guvernelor străine și de aceea România trebuie să reacționeze este ideea în care a continuat fostul șef SIE.

Fabulos!

Omul propulsat pe scena publică de Emil Constantinescu, un președinte intrinsec democrat, a ajuns să creadă că jurnaliștii celui mai mare canal de televiziune german dansează după dictarea guvernului lor.

Prin urmare, poziția unor ziariști ar fi poziția statului german!

Ana Maria Roman, alt invitat la”Sinteza zilei”, un rutinat jurnalist de teren, a susținut teoria că ”nu pentru public au făcut ei acele filme, ci pentru a o apăra pe Kovesi”. Părea că se referă întâi la ONG-uri, însă discuția era centrată pe televiziunile străine. Deci nu pentru publicul iubitor de cultură, tendințe și idei noi lucrează Arte, ci pentru interese oculte din România!

Conform Antenei 3, asistăm la un complot universal, la ”o propagandă pentru compromiterea imaginii României”, în termenii folosiți de Mihai Gâdea și de burtierele care anunțau că țara este ștampilată intenționat și nedrept ca fiind ultracoruptă.

E neclar încă ce legătură are Al Jazeera cu George Soros.

Dar până diseară, cu ajutorul detectivilor conspirației de pe rețelele sociale, se vor găsi zvonuri incontestabile, marfă pentru o nouă ediție specială.

Ce timpuri trăim?

Timpuri de o divizare extremă.

Suntem ca în Procesul maimuțelor, ecranizarea cinematografică a celebrului proces ”evoluționism versus creaționism”, care a împărțit societatea americană. Numai că noi suntem de ani de zile în proces și nu mai ieșim din el.

Cel mai urmărit canal de știri românesc din ultimii mulți ani s-a constituit într-un tribunal în care se judecă diferențele, se lapidează idei și se stigmatizează persoane.

Pe 9 februarie 2016, când Antena 3 a fost obligată să se mute din sediu, o decizie stupidă a ANAF, din care statul a pierdut și continuă să piardă bani!, mii de oameni au participat la un miting de susținere în Piața Constituției.

Nu i-a adunat nimeni cu forța și nici cu bani. Exact ca la #rezist, ca la mitingurile Colectiv, unde Antena 3 consideră însă că lucrurile s-au petrecut taman invers decât la ei!

La un moment dat, pe scena din Piața Constituției a urcat Carmen Avram.

Realizatoarea emisiunii ”În premieră” a avut un discurs excepțional.

”Este loc pentru noi toți în România! Oamenii sunt diferiți. Oamenii au voci diferite, ochi diferiți, vieți diferite. Diferența este că noi nu le cerem să moară sau să plece. Îi acceptăm!” Carmen Avram, 9 februarie 2016, adresându-se publicului Antenei 3

”Îi acceptăm”.

Întrebați-o pe Laura Ștefan dacă se consideră acceptată după ce duminică a fost atacată de nenumărate ori cu insinuări de genul ”omul lui Soros”, plătit să facă propagandă la posturile străine.

De fapt, ce au reflectat televiziunile din străinătate atât la Colectiv, cât și la mitingurile #rezist? Este, de doi ani de zile, imaginea României cea a unei țări corupte?!

Nu, aceasta e o imagine mult mai veche. Și o realitate incontestabilă.

Ceea ce toată presa internațională remarcă, de la ZDF la CNN și de la Al Jazeera la France Presse, e că românii nu sunt resemnați în fața subdezvoltării țării lor. Că ei speră și încearcă să se implice. Iar asta nu face din România o țară mai rău văzută, ci dimpotrivă!

Sigur că statutul de cetățean se retrezește greu și cu un vizibil risc de radicalism.

O parte a mișcării #rezist este la fel de intolerantă față de publicul Antena 3, pe cât sunt Gâdea & Badea față de cei pe care-i țintuiesc pe ecran, în procesele lor de fiecare seară.

”Nu vă place Antena 3? Foarte bine. V-ați câștigat dreptul la telecomandă. Dar nu călcați în picioare cealaltă parte de Românie!”, se adresa acum un an și jumătate Carmen Avram celor care atacă postul. E corect!

Discursul său e perfect valabil și în oglindă, că nu știi niciodată cine sunt maimuțele într-un proces, nu știi dacă vorbele bune nu ți se întorc, cerându-ți ție însuți să le respecți.

Spre final, ”Sinteza  zilei” s-a lansat pe pista referendumului pentru familia tradițională.

Multe opinii de o singură parte.

Dar nu numai. Reporterul i-a chestionat și pe ceilalți oameni, pe cei din minoritate, pe cei care privesc căsătoria ca pe o decizie privată.

Ținându-și bicicleta cu mâna dreaptă, o ”hipsteriță” din cele ironizate permanent de Gâdea și Badea s-a adresat calm, fără să-i vadă, celor de pe scaunele judecătorilor: ”Eu nu cred că e treaba statului să-mi intre în casă și să-mi spună cum trebuie să trăiesc. Dar nu pot impune ideile mele nimănui. O societate avansează împreună. Sunt doar stăpâna vocii mele, nu a vocii celorlalți. Putem avansa doar împreună!”.

”Doar împreună”.

Se apropia miezul nopții.

 

Comentarii (155)Adaugă comentariu

daniel  •  30 octombrie 2017, 16:06

e clar ca badea si gadea nu sunt ***..sunt doar doi lingai calificati ai fostului securist si dublu turnator la securitate, voiculescu..despre harnagea si ceilalti din ,,platou", n-are sens sa pierdem timpul!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cezar  •  30 octombrie 2017, 16:22

*******PE CARE*

Thomas brams  •  30 octombrie 2017, 16:23

BRAVO tolo, asa te vreau

Calvin  •  30 octombrie 2017, 16:31

Cum de cele mai importante lucruri spuse numai la antena 3 din 2005 si pana acum s au dovedit corecte si pe care nu le puteam auzi din alte surse?Uite,de asta au audienta mare,pt ca au avut dreptate in timp.Ca exagereaza si mai fabuleaza uneori e mult prea putin fata de de cat au adus pozitiv.A fost singura reduta in fata lui basescu si udrea si uite ca s a dovedit ca au avut dreptate cu punct si virgula.Ce s ar fi intamplat fara ei? Ca strainii se implica in societatea romaneasca se vede dupa cum reactioneaza ambasadorii din 2005.Iar despre ONG urile care nu au finantarea transparenta ce sa mai vorbim.Sa nu vedem peste 10 ani ca Antena 3 iar au avut dreptate ca si pana acum.

george  •  30 octombrie 2017, 16:38

*** ,TONTOLANE ai ajuns la apogeu!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pag  •  30 octombrie 2017, 16:51

nea tolo , cu respect intreb, de mai stai acolo??? pot sa inteleg pana la un punct ,dar usor usor poti sa fii ca ei . sau sa gandesc ca ei poate numai te faci , ca ii critici pe ei [badea, gadea, ciutacu ,ursu ] , ca esti altfel ca ei ...numai si numai ca sa mimati diversitatea de opinii si democratia postului.

mihai29  •  30 octombrie 2017, 17:12

test test test.....

mihai29  •  30 octombrie 2017, 17:15

domnul tolontan spune: "Fabulos! Omul propulsat pe scena publică de Emil Constantinescu, un președinte intrinsec democrat, a ajuns să creadă că jurnaliștii celui mai mare canal de televiziune german dansează după dictarea guvernului lor." nuuuu! nu se poate pentru ca sa existe asa ceva. astia e presa libera, deontoligi. nu e ca propagandistii aia rai de rusi, antenisti samd. iar guvernul germaniei e imaculat, tati. nu e ca coruptii (ups, o comisei!) de romani! cum sa dicteze ce se da (sau nu se da ...) la stiri? imediat mi-am amintit de wolfgang herles, un nume necunoscut pe meleagurile unde baluta este "superfotbalist". am prostul obicei sa salvez articole, asa ca hai sa vedem ce a afirmat cel care fu "decat" sef la ZDF: "This week, during a radio event in Berlin, the retired head of ZDF Bonn, Dr Wolfgang Herles, dropped a bombshell. He admitted the network, and others, takes orders from the government on what, and what not, to report. ... "We have the problem that – now I'm mainly talking about the public [state] media – we have closeness to the government," he revealed. "Not only because commentary is mainly in line with the grand coalition (CSU, CDU, and SPD), with the spectrum of opinion, but also because we are completely taken in by the agenda laid down by the political class." The retired ZDF chief went on to concede that the station took orders on what to broadcast. "The topics about which are reported are laid down by the government," he confessed." russia today

mihai29  •  30 octombrie 2017, 17:18

aoleu, asta e propaganda kremlinului. sigur e o facatura! bun, mergem mai departe, "spre vest": "He elaborated by saying the topics that should be reported on are 'laid down by the government', with instructions passed down to news executives that they should frame issues in a way that is for the 'public good' of Europe. 'We have the problem that... we have a closeness to the government. 'Not only because commentary is mainly in line with the grand [elected political] coalition, with the spectrum of opinion, but also because we are completely taken in by the agenda laid down by the political class.'" dailymail asadar, domnule tolontan, chiar ca fabulos! fabulos cat de prost v-ati facut temele. vorba cuiva, "nu poate exista ceea nu are voie sa existe" ... ;-)

mihai29  •  30 octombrie 2017, 17:20

nu mi se aproba postarea linkurile, dar o simpla cautare va duce la articolele din care am citat.

daniel  •  30 octombrie 2017, 17:21

limbajul meu ,,vulgar' insemna : ,,e clar ca badea & gadea nu sunt m-a-i-m-u-t-e" (nu sunt....) ...nu vad ce-i vulgar in exprimarea mea...poate cuvantul ,,platou" sa fie vulgar...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gilos  •  30 octombrie 2017, 17:27

Tolo, cred ca ai asteptari prea mari si analogii prea sofisticate pentru doi jurnalisti, gadea si badea, care-si fac de ras meseria ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Maria  •  30 octombrie 2017, 17:38

@calvin Reduta impotriva lui Basescu si Udrea ? Pai ce rau au facut Basescu si Udrea, sunt cumva condamnati ? Conform justitiei din regimul lui dragnea si alde, sunt nevinovati, mai mult decat atat, au venit pe la comisiile lui dragnea din parlament si au povestit cum i-a terorizat sistemul...

nae  •  30 octombrie 2017, 17:43

Ha, ha, ha. Amuzante cele doua maimute. Si-ntrun proces.

Melos Negros  •  30 octombrie 2017, 18:08

Unde sunt articolele dlui Tolontan cu dezvăluiri incendiare despre corupția la vârful politichiei dâmbovițene? S-au isprăvit...La fel cum s-a cam isprăvit și cu condamnările la zeci de ani de pușcărie pentru Elena Udrea, etc. Adică așa cum se isprăvește cu toate în România. În rest, campania #Rezist, ***: dovadă că nici până azi nu s-a putut finaliza ancheta incendierii de la Colectiv. Punct.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cosmo  •  30 octombrie 2017, 18:17

Știam că te ocupi de subiecte serioase. Ai ajuns la Gâdea și Badea? :( Macar sa fi făcut trecerea mai treptat, întâi să scrii ceva despre bozo de la globus.

marean vasile  •  30 octombrie 2017, 18:27

e mai greu de sesizat, dar articolul este pro antena3... tolontan este inca omul lui voiculescu...

Marco  •  30 octombrie 2017, 18:39

Antena "trei" o televiziune toxica ca și cei doi "***". Parca am fi în Belarus nu în Romania.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

radu  •  30 octombrie 2017, 19:03

Hai ca atat i-ai criticat, ca mai mult i-ai laudat.

ciprian  •  30 octombrie 2017, 19:09

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Denisa flore  •  30 octombrie 2017, 20:11

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ortega  •  30 octombrie 2017, 20:28

Tolo tată , după articolul ăsta te dau afară voiculeștii ... Cum să ai tu opinie separată față de *** *** ? Oricum , părerea mea e că nu te cadrezi sub nici o formă la standardele grotești ale trustului Intact . Gâdea și Badea , *** , sunt reprezentativi pentru *** . Parcă tu ești din alt film ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Crimson Veritas  •  30 octombrie 2017, 20:38

Cred ca si noi avem dreptul ... da moderam DNA-ul ... atunci cand aduce acuzatii grave pe care nu le poate proba (sau dovedi ... ca vad ca sunteti sub impresia ca ar avea uu alt inteles ... proba = dovada) ...:))

george  •  30 octombrie 2017, 20:57

slabut. mereu dependent, mereu afiliat. tolontan = nimic. ti-e foame si nimic mai mult. badea si gadea sunt slabuti. insa, consecventi, ceea ce nu pot spune despre tine.

tulai  •  30 octombrie 2017, 20:58

prapaditul asta e blogger? ii faceti reclama degeaba! si e o imagine draguta cu astia 2, unul care nu a facut armata pentru ca e smecher si celalalt pentru ca era in secta. niste barbati sau cam pe acolo...

george  •  30 octombrie 2017, 21:00

In romania nu exista coruptie bai fratilor. Nici nu ne trebuie Dna, diicot........ aceste institutii alaturi de Soros si multinationale nu ii lasa pe alesii nostri corecti si cinstiti si care lucreaza din greu pentru propasirea patriei sa isi faca treaba.

tulai  •  30 octombrie 2017, 21:01

procesul maimutelor e o chestie a lui Scopes si referirea la *** e pur si simplu intamplatoare. Nu e scoala, e TV, morala e la fel. http://www.descopera.ro/stiinta/11278551-procesul-maimutelor-john-scopes-contra-statului-tennessee

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tulai  •  30 octombrie 2017, 21:04

cum se semneaza ala? lupula lbastru?

di livio  •  30 octombrie 2017, 21:05

articol best off...ai facut sinteza presei

Opinantul  •  30 octombrie 2017, 21:15

Tolontane se vede de la o posta ca mereu sustii politica UE care subjuga si distruge Romania, ***, ...etc. Hai sa o spunem pe aia dreapta *** in care nu mai crede nimeni

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

tucudean  •  30 octombrie 2017, 21:48

Tolontane, la poker, daca nu ti-ai dat repede seama cine e fraierul.......mda😀. Tu, scriind acest text, n-ai avut nici cea mai vaga idee cine e luzarul. FC Badea - FC Tolo 38-0.

mihaix  •  30 octombrie 2017, 21:56

”Îi acceptăm”. Pe cine ti se pare tie ca accepti prin articolul asta Cataline? E bine ca atunci cand dai exemple pozitive sa le urmezi tu insuti, altminteri e doar gargara ieftina.

alexander the greath  •  30 octombrie 2017, 22:10

Antena 3 si Romania TV sunt posturile *** Varanu si Ghita si se adreseaza celor multi si sarmani din orice punct de vedere, adica oamenilor saraci, ***, inculti ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Rilache  •  30 octombrie 2017, 22:37

Domnule Tolontan (am lăsat spațiu între http/https și cele două puncte, să uniți spațiul ca să nu vă dea eroare de accesare): https ://de.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_Herles http ://www.deutschlandfunk.de/medienquartett-bitte-nicht-stoeren-hauptstadtjournalisten.1301.de.html?dram:article_id=343058 http ://www.dailymail.co.uk/news/article-3429621/German-journalist-claims-government-tells-media-t-report-following-outcry-Cologne-sex-attack-news-blackout.html https ://www.rt.com/op-edge/331318-german-media-merkel-control/ O zi/seară bună. -Rilache

serghei  •  30 octombrie 2017, 23:35

Cataline, hai sa n-o mai dam cotita. E cam clar pentru toata lumea despre ce este vorba. Si nu, nu e ca in Procesul Maimutelor. Acolo fiecare parte era sincera si credea cu tarie in propria versiune, doar ca una era mai avansata din punct de vedere al mentalitatii. Sa fim seriosi, Gadea si Badea nu pot fi intr-atat de limitati intelectual incat sa creada tot ce spun. Nu. Aici e vorba despre moralitate, mai exact despre cat de irelevanta poate fi ea in societatea romaneasca. Exista jurnalisti care-si fac meseria cu demnitate si cinste, iar altii care pentru bani ar face aproape orice. Eu pot sa accept greseala din prostie. Da, domn'e, atata poate, atat il duce capul, ce sa-i faci, astia suntem, cu astia defilam. Nu pot sa accept insa pe unu care stie ce e bine, dar totusi face pe de-a-ndoaselea din viciu, lipsa de caracter, lacomie si egoism. Cam aici se face diferenta. Gadea si Badea sunt pentru presa romaneasca ceea ce Dragnea si Tariceanu sunt pentru politica. Specimene fara pic de moralitate in ei. Ca un om care tresare si daca vede un pisoi iarna in frig, nu pot decat sa ii urasc de moarte pe acesti asa-zisi romani, in fapt dusmani de moarte ai patriei noastre. Pentru ca nu concep cum poti sa fii intr-o pozitie de unde poti schimba ceva, sa fii suficient de inteligent sa o poti face, dar sa sfarsesti prin a-ti trada tara din viciu. Ar trebui sa lansam un serial, in loc de Miami Vice sa-i zicem Romanian Vice. Cu Dragnea, Gadea, Olguta, Tariceanu ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

poke  •  30 octombrie 2017, 23:37

Ce sa te astepti de la Antena 3. E bine ca mai exista astfel de bloguri ca Tolo.ro ce spun lucrurilor pe nume... restul sunt ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mihai Coman  •  31 octombrie 2017, 0:02

Tolo, ai dreptate intr-unele privinte, asa cum au si ei dreptate in alte privinte. Discutia se poate derula zile, luni, ani. Ce nu inteleg eu, este de ce acest articol apare intr-un ziar de sport. De ce ? S-au terminat subiectele si controversele din sport?

Andrei  •  31 octombrie 2017, 0:11

Domnule Tolontan, democratia nu e chiar cum spuneti dumneavoastra.. daca maine 60% voteaza sa ne detonam, ce facem, ne detonam toti ca asa a zis majoritatea? VAV de Antena 3, aceasta nu trebuie inchisa-nu e de vina televiziunea , dar 3 sferturi dintre jurnalistii de acolo ar trebui sa-si piarda licenta de jurnalist, sau dreptul de a aparea pe sticla ca formatori de opinie. Acestia sunt rau intentionati si o stiti prea bine. Atata timp cat manipuleaza ordinar, cu tinta precisa, un anumit segment de populatie, cu un grad de dezvoltare intelectuala indoielnic, si nu, nu ii condamn pe acesti oameni, ii condamn pe cei care ii manipuleaza, exista pericolul sa se ajunga la catastrofe, gen comunism, ISIS, si altele. Antena 3 poate sa traiasca si fara Gadea, Badea, Ursu si Co, iar Voiculescu poate sa-si incaseze profiturile si de la oameni cinstiti ca dumneavoastra, iar daca el nu e cinstit, sa plateasca, nu trebuie nimeni sa-i ia televiziunea.

liviu  •  31 octombrie 2017, 0:25

Di Tolontan amesteca jumatati de adevaruri cu omisiuni si cu trunchieri ale celor spuse in emisiune practicind un jurnalism de propaganda ***Sub lozinca toti avem dreptul sa ne exprimam parerea di Tolontan omite sa ne spuna ca doar aceleasi 2-3 persoane au dreptul sa ne vorbeasca despre anticoruptie pe la toate televiziunile straine,persoane care culmea apartin unor ong -uri toate finantate de acelasi Soros.Despre minciunile din emisiunile tv straine ni se tranteste zicerea unui nene despre povestile complexe de la tv.Tot articolul este un talmes balbes menit sa ameteasca si sa convinga pesoanele mai putin informate si care cred fara sa cerceteze.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

danu.  •  31 octombrie 2017, 0:31

Memorie puțină. Sau după interes. Să ne aducem aminte. 2012. Alt an, alt ianuarie, alt Guvern, alt Președinte, altă criză, alte manifestații. Același ARTE. (video: extras din jurnalul ARTE, 16 ianuarie 2012) ► https://youtu.be/GMgkKWQE0MM Aceeași AlJazeera. (video: extras din jurnal, 15 ianuarie 2012) ► https://youtu.be/RfcEvBvPS8w Să-nțelegem că Soros a hibernat în acea iarnă?

costinel  •  31 octombrie 2017, 0:31

...bineinteles tolontane .. sigur ca nu a fost vorba de implicatiile strainilor!! nici la lovitura de stat din89 , nici dupa aia , cand ae-a anuntat petrica gat scurt ca industria romaneasca e un morman de fiare vechi(dand drumul astfel la vanzarea utilajelor ca fier vechi ) ca sa ajungem piata de desfacere , nici dupa aia , cand marinaru' a vandut flota ... NU!! tot ce ai inteles tu ca ilustru *** ...vezi doamne ajuns Mare Redactor acu' este sa ne arati cat de destept esti tu!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Frenemy  •  31 octombrie 2017, 0:55

Demult nu mai este posibil - logic, deontologic si moral - sa cautionezi sinistrii de la Trompeta III. Mie mi se face pielea de gaina doar cand aud de ei in media, ma feresc ca dracu' de tamaie sa opresc opresc macar o secunda cu telecomanda in cocina lor, brrr !! Asta nu e Romania mea, de fapt nimic din ce ma inconjoara nu ma mai reprezinta ca individ, mi-e scarba ca m-am nascut si crescut in tara asta.

Matache Macelaru-Furculision  •  31 octombrie 2017, 1:39

Domne Tolontane, nu te lasa monser intimidat de niste agenti trimisi de Stalin sa compromita pe venerabilul progressist taica Georgie. Da-i inainte cu textul stabilit, am vazut ca s-a reactivat si colega Sorinel Ionita in respectatele foi absolut independente 22 si Contributors, s-au reactivat si alti coledzi mai mult sau mai putin cunoscuti, ce sa mai, se aude un zumzait politik korekt de toata placerea. Si chiar daca nu mai convingeti aproape pe nimeni, putin importa monser. Nu mai merge cu anticomunismul si anticoruptia medicala? Sunt si alte organizatii in retea. Uite, eu te vad foarte bine la Pussy Riots sau la Black Live Matters. Hai nu te lasa, da? Spor la cenzura si succesuri!

sundance kid  •  31 octombrie 2017, 1:54

Bine bre . Voi sunteti Romania Occidentala o tzara dezvoltata economic social militar etc . Era sa uit !! Normal . De cind v-au invitat aia in Comunitatea Europeana v-ati educat copiii in Occident pe banii lor si acum beneficiatri de pregatirea lor in toate domeniile . Autostrazile mai la urma . Un pic de rabdare si totul o sa fie perfect .

Urod  •  31 octombrie 2017, 3:23

Telecomanda nu este un drept, este doar un produs care insoteste un alt produs, televizorul si care imi face viata mai usoară. In schimb ar trebui urgent, sa se treaca la televiziunea de tip " pay per view" ca sa nu ne mai intre ***le in casa cu forta.... Practic, televiziunile de azi ne violeaza vietile, intimitatea, felul de a trai.... Pentru ce?!!!.... Ca sa se faca milionari niste *** iar altii, sefii lor sa-si atinga scopurile mizerabile?!!!.... Asta-i viata?.... Si astea se intampla pentru ca de 27 de ani, valorile corecte au fost rasturnate, distruse.... Ca cei de dinainte de '89 au gresit ca nu s-au reformat, este adevarat, dar n-au furat, nu si-au vandut tara... Etc.... Si culmea tot ei sunt de vina ca cei de acum ne fura...!!!!!!!.... Ati ingaduit sa se spuna minciuni despre ei si acum nu se mai stie cine-i bun si cine-i rau.... De fapt ăsta este lucrul cel mai grav, nu se mai stiu valorile corecte... Daca Dragnea a ajuns atat de bogat, bogatii care in lumea civilizata se fac in 2-3 generatii.... Ce mai vrei, tu Tolontane care traiesti intr-o tara in care de 27 de ani se fura, mai fac 1-2 ani de puscarie si pe urma ne râd in nas cu sutele de milioane in conturi?!!!!... Ti-am mai spus ca trebuie schimbat codul penal si sa se dea de la 15-20 de ani de puscarie, fara drept de eliberare conditionata si sa vezi atunci daca le mai convine sa fure.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea Hortensiu Tomuș  •  31 octombrie 2017, 4:09

Bălăcăreală pretins tangentă cu realități românești, dar făcută de dragul artei, nicidecum să rezolve fondul problemelor stringente ale societății românești, ca pe vremea disputelor din secolul XIX, "gâlceava formelor fără fond". Dacă ar fi în fruntea acestei țări personalități integre și de un înalt profesionalism, politicul ar fi un apendice al ridicării continue a nivelului de știință și cultură, ca primă direcție a efortului național, apoi a edificării unei economii prospere, menită să integreze România în UE atât ca nivel de dezvoltare, cât și la nivel de trai, iar pe ultima treaptă a valorii în societate, politicul, ca rezultat al bunului mers al primelor două. Când vom reuși să construim o astfel de societate, o să fim priviți de celelalte națiuni cu respect.

Valentin  •  31 octombrie 2017, 4:23

Deci Tolo are nevoie de Mircea Badea ca sa mearga inainte, iar Mircea Badea n-are nevoie de Tolo ca sa ramana unde e acum.

gg  •  31 octombrie 2017, 12:15

raspuns pentru "Calvin • 30 octombrie 2017, 16:31" Tot ce au "dezvaluit" antenele in fiecare seara a fost adevarat(zi de zi o noua dezvaluire si "bomba") doar ca intre timp la inchisoare a intrat chiar cel care il plateste pe ei "domn profesor" care a fost dovedit ca a fraudat statul cu milioane de euro. Cel mai caraghios a fost "dezvaluirea" ca a iesit ponta si cu geoana presedinte si "dezvaluirea" lui sova de la ei din emisiune ca avem autostrazi :)). =))))

RAMBO  •  31 octombrie 2017, 14:58

Am vazut filmul "Procesul maimutelor" si nu cred ca exista o legatura vizibila cu ce se intampla la A3 ...poate doar cuvantul maimuta, care se potriveste ca o manuse celor de acolo. Ei doar asta fac ; isi imita stapanul de care depind financiar, la fel ca maimutele care depind de banana tinuta in mana de dresor.

iulian  •  31 octombrie 2017, 22:35

Siderante au fost si cautarile pe Google dupa 'corruption', cu Romania cica pe primul loc in lume.

Comentează