Procurorul General recunoaște că dosarul polițiștilor și procurorilor care i-au protejat pe pedofili a fost clasat fără să se facă cercetări! El mai anunță: ”Faptele s-au prescris!”

”În concret, din examinarea actelor de la dosar a rezultat că nu s-au administrat alte probe în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt,în raport cu persoanele și infracțiunile pentru care s-a dispus disjungerea cauzei”

joi, 1 februarie 2018, 5:28

Parchetul General recunoaște că zeci de polițiști, procurori, comisari de gardă, ofițeri de servicii secrete și alți funcționari au scăpat fără a fi cercetați în cazul rețelei de trafic de minore anchetată în 2005 de DIICOT.

La ordinul procurorului general Augustin Lazăr s-a verificat ce probe a adunat, din 2005 și până în ianuarie 2009, procurorul DIICOT care s-a ocupat de dosarul ”protectorilor”.

Ce au descoperit: n-a adunat nici o probă!

Comunicatul integral mai jos, fără alte comentarii.

Noi nume de oameni implicați, puteți citi mâine, în Gazeta Sporturilor.

Fiindcă libertatea de informare nu s-a prescris.

 

COMUNICATUL PARCHETULUI GENERAL:

„Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Prin ordinul din data de 30 ianuarie 2018 al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a dispus efectuarea de verificări la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, având ca obiectiv aspectele semnalate în mass-media privind dosarul nr.719/D/P/2005, precum și pe cel disjuns din această cauză.


Referitor la actele de urmărire penală apărute în mass-media, din verificările efectuate a rezultat că acestea se regăsesc în integralitatea lor în cuprinsul dosarului judecat de Secția I Penală a Tribunalului București care a avut ca obiect rechizitoriul nr.719/D/P/2005 al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.


Cu privire la activitatea de urmărire penală desfășurată în dosarul disjuns, s-a constatat că soluția adoptată de către procurorul de caz a fost fundamentată doar pe analiza și interpretarea probatoriului administrat în dosarul nr.719/D/P/2005. În concret, din examinarea actelor aflate la dosar a rezultat că nu s-au administrat alte probe în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, în raport cu persoanele și infracțiunile pentru care s-a dispus disjungerea cauzei. Totodată, s-a constatat că în cauză a intervenit prescripția răspunderii penale în raport cu faptele cercetate, motiv pentru care nu sunt aplicabile dispozițiile art.335 Cod procedură penală.


În ceea ce îl privește pe magistratul militar la care s-au referit relatările din mass-media, a rezultat că numele acestuia apare menționat doar în cadrul procedurii de recunoaștere după planșa fotografică efectuată în dosarul nr.719/D/P/2005, fiind identificat de către una dintre victimele traficului de persoane ca fiind un bărbat despre care i s-a spus că este polițist și pe care l-a văzut o singură dată, în restaurantul Shanghai din București, în compania unuia dintre inculpați, luând masa. Din examinarea celor două dosare, a rezultat că procurorul militar nu a avut vreo calitate în procesul penal și nici nu au rezultat alte aspecte referitoare la el, cu excepția celor mai sus arătate. 


Având în vedere rezultatul verificărilor, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus – în conformitate cu dispozițiile art.45 alin.2 din Legea nr.317/2004 – trimiterea Raportului întocmit de Serviciul de îndrumare și control la Inspecția Judiciară pentru a aprecia cu privire la posibila săvârșire în acest context a unor abateri disciplinare sau încălcări ale Codului Deontologic al judecătorilor și procurorilor.”

Citește și: 

CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP în cazul „Shanghai”

 

Comentarii (60)Adaugă comentariu

A.C.  •  1 februarie 2018, 17:42

Sa-i fie stearsa vechimea din cartea de munca persoanei care "s-a ocupat" si sa dea salariile inapoi. Pentru ea nu s-a prescris favorizarea infractorului, obstructionarea justitiei. Sa fie pusa la plata si despagubiri pentru umilinta si degradarea morala a parintilor si copiilor care au suportat un abuz al justitiei. In rest, "borcanul cu miere" e tot ala, iar faptele noi NU s-au prescris. Stam de veghe!

marcelp  •  1 februarie 2018, 17:43

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

cristyian  •  1 februarie 2018, 17:45

Da , Baietii si fetitele cu studii ,medaliati copy paste 45 % , si de restul ....asistati social cu 20.000 lei pe luna , procurorul portocala si alti elevati cu titlu de dottore *** ....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sile  •  1 februarie 2018, 17:53

Asta e statul de drept... laudati, si cantaţi si va bucurați toti cei din #rezist!

cristyian  •  1 februarie 2018, 17:57

Ha,ha,ha,ha, ce tupeu are baiatul procuror sef , ""faptele s-au prescris "" . ,, Vai ,dar stiti , noi cei inamovibili , combatem coruptia din politica , coruptia asistatilor din justitie cu salarii de sute de milioane pe luna nu poate fi combatuta , coruptia din justitie este inamovibila ,, , ha,ha,ha,ha,ha., copy paste 45 % si de restul tupeu, nesimtire si... # rezist copy paste 45 % . Stati ca ma duc in piata sa zic de Dragnea , ha,ha,ha,ha,ha ....

Liviu  •  1 februarie 2018, 18:01

Uita si rezolvarea. Faptele s-au prescris.traiasca justititia, traiasca DNA .Mare jurnalist Tolontan oricum(si da eram ironic).

Liviu  •  1 februarie 2018, 18:05

S inca o dovada. Judecatorii au obligat DNA sa finalizeze udosarul Gigina in trei luni ca ei saracii nu sunt capabili fara sprijin SRI sa faca un banal dosar de accident .Si omama asteapta asa-i Kovesi ? Unii in 1948 votau soarele, altii in anii 90 strigau ca nu isi vand tara si IMGB face ordine , acum e la moda DNA sa vina sa va ia.Nu sa schimbat nimic. #rezist.Ce prosti sunteti!

nausea  •  1 februarie 2018, 18:09

Fata de ordonanta 13 sau legile justitie dosarul acesta de retea pedofila acoperita de militie este de o gravitate icomensurabila! Bobalna sau Flamanzi, locuitorii acestor teritorii danubiano pontice , inter si extra carpatice, s-au rasculat numai cand le-a fost foame si i-a ajuns saracia. Pana atuncea hai sa induram orice! Cine ca avem ce manca!Colectiv, hexipharma, pedofilia asta, bine ca nu ni s-a intamplat noua, au murit altii, deh, dar daca asa vrea d-zeu, necunoscute sunt caile Lui pentru noi muritorii si nu putem judeca voia Sa. Da Doamne paine si apara-ne de vrajmasi!

petru matei  •  1 februarie 2018, 18:09

De asta trebuie raspunderea magistratilor PRIN LEGE. Degeaba plang hashtagistii prin piete, e clar ca unii magistrati se cred dumnezei si fac DOAR ce vor.

gabriel valeriu  •  1 februarie 2018, 18:14

In traducere libera, pentru cine inca n-a inteles ce s-a intamplat: asa arata o musamalizare! Avem un alai de functionari ai statului care-si bat joc de concetatenii lor, de haina militara, de juraminte depuse, de profesiile lor, de tot! Si fie pentru ca erau prea multi asemenea josnici indivizi implicati, fie pentru ca cineva inca si mai sus in ierarhia putreda de coruptie a statului a fost surprins in acel focar infractional, ancheta a fost musamalizata.

POLI IASI  •  1 februarie 2018, 18:14

Ce v-am spus dle Tolontan??? =))) v-am zis ca asta o sa zica....ca faptele s-au prescris....

bg  •  1 februarie 2018, 18:14

Domnilor, in Romania, angajatii din institutiile de stat NU mai CRED in ceea ce fac, ei mimeaza ca-si fac meseria, pe principiul: "timpul trece, leafa merge, noi lucram cu spor. Ca sa-ti pastrezi locul de munca, important este sa fi obedient pana la slugarnicie, sa executi fara sa comentezi si sa te ai bine cu seful; vorba aia: " vin ai nostri pleaca ai vostri, noi nu facem cum fac toti prostii". In fiecare meserie, exista o bariera pe care nu ai voie sa o treci, caci altfel risti sa te calce trenul. Numai ca la noi trenul rapid are mers de personal, poti sa te urci in el din mers si este mult mai avantajos. Prin Comunicatul Parchetului, poate ca se incearca gasirea unui tap ispasitor chiar in persoana DIICOT-ului ca sa nu se mearga mai departe, sa inchida gura presei si sa ne linisteasca pe toti. Intr-o mare de NEINCREDERE, in cine sa mai avem INCREDERE? Nici macar in noi.

zorrozabal  •  1 februarie 2018, 18:17

Oare ce se poate rezolva printr-o ancheta de presa?Mai atunci dupa "revolutie", era pe la tv.un serial intitulat "Vile cu epoleti",in care se aratau casele "gradelor"din Politie care nu prea asortau cu salariile sau soldele respectivilor!Apoi a fost intrebarea adresata presedintelui Basescu,daca i se pare in regula ca "gradele" din politie au firme de paza si daca nu cumva ar fi vreo incompatibilitate!Basescu a parut foarte iritat de intrebare si practic nu a raspuns!Problema il depasea?Aceasta intrebare a revenit si cand cu acel Gorbunov sau cum il chema,un raket basarabean despre care presa a relatat ca a avut o tentativa de asasinat la comanda in Brasov,dupa ce a fost invoit din penitenciar!A fost mare tam tam in presa!Si?

Mihai Tudor  •  1 februarie 2018, 18:19

Subscriu la commentariul A.C. • 1 februarie 2018, 17:42 Sa-i fie stearsa vechimea din cartea de munca persoanei care "s-a ocupat" si sa dea salariile inapoi. Pentru ea nu s-a prescris favorizarea infractorului, obstructionarea justitiei. Sa fie pusa la plata si despagubiri pentru umilinta si degradarea morala a parintilor si copiilor care au suportat un abuz al justitiei. In rest, "borcanul cu miere" e tot ala, iar faptele noi NU s-au prescris. Stam de veghe!

tarasecuristilor  •  1 februarie 2018, 18:23

Normal ca s-a musamalizat totul, ca doar traim in Romanica, tara tuturor infractorilor si mafiotilor

Andrei F  •  1 februarie 2018, 18:37

Ce bataie de joc!!!!

Gogu_fanel  •  1 februarie 2018, 18:40

Si cine a fost procuror general in perioada 2005-2009? Ca in niciun caz Augustin Lazar.

Acr  •  1 februarie 2018, 18:51

In Romania din pacate exista justitie doar pentru gainari si fraieri,oameni de rand fara pile sau relatii pentru restul "notabilitatilor " este doar un subiect de gluma .

satanae  •  1 februarie 2018, 18:52

S-a prescris actul sexual cu un minor, si asta mai ales datorita prevederilor Noului Cod penal, care da o pedeapsa mai blinda infractorilor de acest gen si asa termenul de prescriptie se duce in jos. Cum se aplica legea penala mai favorabila, respectivii chiar au scapat. Nu ca ar fi vrut cineva sa le faca ceva. Problema este ca nu vorbim doar de act sexual cu un minor aici, ci si de fapte de coruptie, de complicitate la trafic de persoane si de multe altele, pentru care nu a intervenit nici o prescriptie. Actul sexual cu un minor era cel mai usor de probat, datorita identificarii lor de catre fete, pentru restul trebuie facuta ancheta de la cap la coada. O face cineva? Sau asteapta linistiti sa treaca tambalaul si sa-i lase pe bietii oameni in pace, ca doar sint de-ai lor? Cred ca raspunsul e mai mult decit evident.

Siguranta si Incredere  •  1 februarie 2018, 18:53

"S-a prescris" e un fel de Super-Răspiua al adultilor lucratori in justitie... Daca ei au stat 2 ani sa administreze probele in dosarul Gigina.. doar-doar se prescrie si acolo... Tare de tot! Un nou monument de profesionalism in apararea infractorilor! Dormiti linistiti, statul roman lucreaza pentru dumneavoastra. Deci sa intelegem ca a fost o nimica toata tot ce s-a intamplat: violuri, trafic de fiinte umane, sex cu minori, implicarea politistilor, procurorilor. O nimica toata...

comabi  •  1 februarie 2018, 18:55

Pt Sile: Daca ai impresia ca cei care ies in strada nu militeaza inclusiv pt asa ceva, esti naiv!!! Omule, cei care ies vor schimbare la nivel mental. Este clar ca sunt multe chestii nasoale intamplate, insa chiar vrem sa nu se mai intample... macar la fel de des. Omule, cei care ies nubsunt strict impotriva PSD, ci doresc o reforma in modul de a gandi al celor de la conducere. Coruptie va fi peste tot si tind sa cred ca nu dispare in cativa ani sau cateva decenii, dar mai vrem sa le pese si de ceilalti, chiar si pesedisti incurabili. Si aceia sunt afectati la fel ca noi. Sa guverneze, nene, dar si penteu noi, nicidecum doar pentru ei ;). In rest, daca ai impresia ca #rezist este dusmanul, reprezinta statul paralel in viziunea politica, te-nseli amarnic. Poate freprezinta, intr-adevar, un stat paralel, dar un stat al celor care s-au saturat de umilinte, de neghiobi obedienti in functii inalte, de marsavi (indiferent de partid), de incompetenti si parveniti intr-un mod rusinos. Degeaba ai 50 lei in plus la salariu, daca nu ai sanatate, infrastructura, iar educatia esteal... la pamant!!!

Cătălin Tolontan  •  1 februarie 2018, 18:56

@comabi, sile: nu politizati, va rugam, ca exista un numitor comun pe care acest caz il descrie foarte bine. Cei in uniforma sunt meniti sa apere cetateanul. Daca nu o fac, indiferent de motiv, afara! Ca sunt cercetati sau nu, e decizia procurorilor, dar oamenii nu pot fi obligati sa plateasca servicii care nu le primesc.

Luca  •  1 februarie 2018, 18:58

Faptele s-au prescris , dar vor plati intr-un fel sau altul !

stefan furiosu  •  1 februarie 2018, 19:03

Ce rost are sa ne mai arati toate astea Tolo?Eu doar accidental am citit dupa ce am vazut titlul si mai mult din curiozitate.Crezi ca a fost un caz singular?Hai sa fim seriosi asta se intampla si azi dar vom afla {daca vom afla}dupa ce se vor prescrie.Si ai facut gresala sa deranjezi asa ca sa te tii cate o sa-ti zica "rezistentii"pentru ca ataci statul de drept.Sa vezi ce o sa mai strige "jos coruptia" si DNA sa astepte prescriptia ha ha ha

stefan  •  1 februarie 2018, 19:04

pun si eu o intrebare: daca ar fi fost adoptate legile justitiei si daca in ele ar fi fost prevazute sanctiuni in cazuri de musamailizare si de amanare care duc la prescriptie, ar mai fi putut acest caz sa ia o asemenea intorsatura? astept raspunsul de la cei care rezista de atata bine!

Bortan Nicolae  •  1 februarie 2018, 19:51

Ce legatura are acest caz cu cei de la rezist ? Cei care trebuie sa raspunda sunt ministrii de interne si cei ai justitiei din perioada 2005-2018.Cum sa clasezi dosare de o asemenea gravitate ? Asta-i justitia pe care ne-o baga pe gat infractorii.

simplu  •  1 februarie 2018, 19:57

legile din romania sunt niste nenorociri. de ce nu avem si noi legi dure si justitie inflexibila ca in SUA? adica Nassar a luat 100 de ani de inchisoare si pt fapte de acum 15-20 de ani si noi prescriem abuzuri sexuale la minori si trafic de minori. in acelasi timp revizuim legile ca sa scape infractorii din parlament. in acelasi timp toti liberatii in probatiune figuri publice continua sa se declare nevinovati si victime ale justitiei dupa liberarea in probatiune!!! absurd. cum pot fi lasati in libertate in probatiune cand ei demonstreaza tot timpul ca nu regreta faptele, nu le recunosc si in general desconsidera solutiile justitiei ca fiind nedrepte. in acelasi timp raman cu averi furate din averea publica. asta e tara in care niste milioane de spalati pe creiier voteaza cum le arata primarul si alti oameni de bine. da, democratie nu gluma

Daniel  •  1 februarie 2018, 20:08

...mama ei de prescriere. Bun, asa o fi, insa vrem sa aflam cine-i procurorul de la DIICOOT care a dat NUP-ul. Poate pentru el faptele nu s-au prescris. Raspunsul procurorului general nu ne incalzeste. Faptul ca s-au prescris faptele nu inseamna ca aceste ...trebuiebsa scape nepedepsite. Nu vor scapa de judecata lui Dumnezeu. Cand ii vad fata aluia l, politist iesit la pensie, care v.a spus ca ar fi fost bine sa fi avut o fata din curtea chinezului imi vine sa vomit. Inca un motiv sa plec departe de aceasta tara. Nu ne mai revenim in veci si pururi. Of! Oameni care ar trebui sa infunde puscaria ne rad in nas. Asta.i Romania! Oricum, spagile pentru ca nenicii astia sa scape de dosar au fost pe masura. Sa le fie rusine. Ala caruia ii pare rau ca nu a avut minore are nepotele? Sa se uite in ochii lor!

Mihai  •  1 februarie 2018, 20:13

La urechile mai-marilor UE nu ajung astfel de comunicate... D-aia eu nu mai #rezist !

Daniel  •  1 februarie 2018, 20:28

E mai mult decat evident ca inculpatii din dosarul mama (mihai chinezu&co) au luat pedepse mici tocmai pentru a nu ciripi despre politisti, sereisti, procurori. Claaar ca lumina zilei

Andrei F  •  1 februarie 2018, 20:30

@ Bortan Nicolae Ai vrut sa muti pisica in curtea altora dar ce sa vezi,e aceeasi curte! Si sa stii ca sunt si in curtea # rezist! Deci toate trei sunt in aceeasi barca...Daca vrei spunem si nume dar nu o sa fie avantajos...

ac  •  1 februarie 2018, 20:35

Faptele nu trebuie prescrise si faptasii ce au umblat cu "*** " pe unde nu trebuie ,colaborind cu pestele chinez ,pe care il protejau ,..trebuie exemplar pedepsiti !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ticbis  •  1 februarie 2018, 20:47

Era absolut clar ca toate persoanele astea vor fi protejate *** si ca nu vor face nicio zi de puscarie pentru faptele lor; nu mi-am facut niciodata iluzii in acest sens. Din acest punct de vedere, comunicatul Parchetului General devine nu numai hilar, dar si grotesc in natura lui. Cu atat mai mult cu cat admite ca toate acele oficialitati ale statului implicate in caz erau, potrivit legii si a dovezilor probate in dosarul initial, pasibile a fi inculpate pentru infractiuni de coruptie si de asociere la fapte de crima organizata si de proxenetism, sechestrare de persoane, trafic cu minore si prostitutie. Dar... s-au prescris :))) Nu asta ar fi problema; e clar ca astia isi rad in barba si au tot dreptul sa-si bata joc in voie de tot poporul roman; ne-au mai tras-o inca o data, legal, cinstit, finut, ca la carte! Mai mult decat sa le dezvaluim aici numele si faptele nu ne mai ramane; nu ca le-ar crapa obrazul de rusine (ca astia nu cunosc sentimentul asta), dar macar sa-i stim si sa-i aratam cu degetul pe strada, asa cum si fetele alea minore au pus degetul pe pozele lor! Felicitari, Tolo, pentru ceea ce faci; te asigur ca ai toata sustinerea romanilor care, inca, se mai considera "oameni", indiferent cat de putini am mai ramas! Noi, inca, nu ne-am prescris :)))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ITRobert  •  1 februarie 2018, 20:49

Nici o problema dragilor, trebuie pusi sub urmarire penala cei care au facilitat sa se intample asta... Poate se vor satura sa mai faca pe viitor si va fi o pilda pentru altii lacomi...

Daniel  •  1 februarie 2018, 20:56

Procurorul General impotriva PSD tipa ca din gura de sarpe dar cand e vorba de colegii domniei sale, tace malc, se face pitic. Acest individ nu isi merita pozitia. #rezist nu vede ?

Bortan Nicolae  •  1 februarie 2018, 21:09

Eu am amintit de cei de la #rezist,pentru ca altii au spus ca ei sunt de vina.Daca vreti sa spuneti ca si ei sunt partasi la asta,pentru ca unii sustin PNL-ul,in care s-au inrolat si PDL-istii (care totusi nu l-au mai urmat pe marinar,nu cred ca au avut de spus vreun cuvant in fata lui Basescu,care taia si spanzura.Asa ca raspunderea ramane tot pe Basescu si pe PSD,cele doua clici de infractori. Poate tehnocratii sunt de vina ? Sunt convins ca in acel an dosarele au fost ascunse.Nu inteleg de ce aceasta investigatie a ziaristilor s-a facut deabia acum ? Daca dvs. stiti altceva,va rog sa-mi spuneti si mie,sa nu mor neinformat.

Bunicu  •  1 februarie 2018, 21:14

De asta nu le place legile justiței ca să nu aibă ei nici o răpundere de gafele care le fac unele din eroare altele comandate.

Andrei F  •  1 februarie 2018, 21:27

@Bortan Nicolae • 1 februarie 2018, 21:09 Autorul articolelor de aici aminteste ca in presa de atunci s-a scris de aceasta afacere...Savaliuc este un ziarist care atunci investiga pentru ,,Ziua,, si a scris despre aceste probleme.Eu ieri l-am auzit cand a spus ca in plus ezista o filmare de la acel stabiliment.Am cautat pe net si am gasit o interpelare a ziaristului la mai marii Parchetelor in acei ani pe problema de acum ...Savaliuc in plus a declarat ca in acei ani -2006- a fost invitat pe aceasta tema de ambasadorul SUA...Cine a vrut sa stie ,stie.Si stie si cati bani facem...

Rezist  •  1 februarie 2018, 21:29

Cei care au clasat dosarul merita sa li de șteargă anii de munca cu buretele sa li se ia salariile încasate care sa fie date la postaci sa li se numere ouăle *** sa li se rupă nasturii de la cămașă și multe altele ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

vasglo  •  1 februarie 2018, 21:40

Tolo draga, nu mai pune poza asta, ca prea seamana cu Talpan!..-:)

petru daniel  •  1 februarie 2018, 21:42

Pai, procurorii generali ai Romaniei au fost: ILIE BOTOŞ 29 august 2003 – 28 iulie 2006 LAURA CODRUŢA KÖVESI 2 octombrie 2006 – 2 octombrie 2012

Theo  •  1 februarie 2018, 22:02

Dubios tare, cum pe fondul atacului fara precedent al PSD asupra SPP, SRI, SIE, DNA, in ziarul online (probabil cel mai citit), apar articole defaimatoare - in cel de azi gasim de 10 ori cuvantul "procuror". Celor multi, simpli, fara carte si fara minte, atat le trebuie: asocierea procuror - pedofili - prostituate minore, pentru ca domnul domnia sa Liviu Dragnea sa ii dea inainte cu statul paralel al procurorilor. Desigur, micul amanunt ca faptele sunt comise in 2005, de cei pe atunci promovati de Iliescu, Nastase si PSD, va scapa majoritatii manipulate ... Domnule Tolontan, am si eu o mica nelamurire/intrebare: de ce in poza articolului este Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei incepand cu 2016, si nu Joița Tănase, care era procurorul general al Romaniei la vremea respectiva, si despre care gasim urmatoarea informatie: "Pe parcursul celor doi ani și jumătate cât a deținut mandatul de procuror general, a luat o serie de decizii care au stârnit reacții publice, între care se numără recursurile în anulare în urma cărora au fost puși în libertate Victor Atanasie Stănculescu și Mihai Chițac, condamnați anterior la închisoare pentru reprimarea sângeroasă a manifestațiilor anticomuniste de la Timișoara din decembrie 1989." Huo #rezist

EMY  •  1 februarie 2018, 22:06

#REZIST #REZIST #REZIST unde sunteti ? Trebuia sa ocupati pana acum PIATA VICTORIEI, UNIVERSITATEA si pietele din TIMISOARA, CLUJ, IASI si de oriunde, pentru a arata cat de echidistanti si corecti sunteti cu toata suflarea lipsita de moralitate din ROMANIA, nu numai cu cine "vreti" voi. DE CE TACETI ? DE CE ? DACA IN 24 DE ORE NU IESITI IN STRADA SUNTETI COMPROMISI.

popas  •  1 februarie 2018, 22:33

va ajut eu cu cine a fost procuror general in perioada aia: botos 1 an si surpriza surprizelor .....premianta romaniei......laura codruta kovesi din 2006 pana in 2012. asta ca sa ne intrebam de ce avem nevoie de raspunderea magistratilor.

Theo  •  1 februarie 2018, 22:40

Iata, comentariul lui Emy care intareste ceea ce am spus eu ... tot ce s-a inteles din articol este ca #rezist iese in strada doar impotriva PSD, nu si impotriva asa zisilor "procurori pedofili", care defapt sunt fosti securisti si comunisti, promovati de Ciuma Rosie. Cine sunt fratii Predoiu? Tatal lor "a lucrat la UM 0195 Contrainformații Militare de la Inspectoratul General al Miliției" pe vremea lui Ceausescu. Cand a fost "fratele" Predoiu urcat de "sistem"? "Generalul Silviu Predoiu a fost numit la data de 18 noiembrie 2005 în funcția de adjunct al Directorului Serviciului de Informații Externe" Cine este Ion Craiu? Colonel format pe vremea lui Ceausescu, care in 1987 a prins un meci la Steaua Hai, ne spune cineva si cine este MARIUS OLTEANU FELICIAN? E cumva membru USR si #rezist?

Andrei F  •  1 februarie 2018, 23:04

@Theo Ce face domnule? Conteaza doar data cand dosarul a fost disjuns si ce s- a intamplat dupa!Mai citeste comunicatul odata! Se spune ca probele prezentate in articole au fost gasite in dosar!Era ca dumneata daca Parchetul spunea ca in dosar nu sunt aspectele semnalate...

Marius  •  1 februarie 2018, 23:20

Bai Tolontane dar ce activ ești de la o vreme in politica,ești plin de informații 'top secret'.Oare cine te finanțează ? :)

Marius  •  1 februarie 2018, 23:27

Hai mah că nu am scris o carte în 5 volume...ce tot moderezi atât?

Marius  •  1 februarie 2018, 23:33

Mesaj pentru tolontani : doar ***, pensionarii dezinformați fani antena3 si bineînțeles, nu în ultimul rând ,membrii partidului comunist român (PsDragnea) mai pot crede manipularea asta *** .

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  1 februarie 2018, 23:54

@ Marius Uite ca nu am fost nici membru PCR ,nu sunt nici pensionar si cred ca cele semnalate in articole sunt fapte adevarate...Pai daca in Comunicat Parchetul spune ca sunt fapte aflate la dosar?Si faptele nu sunt ,,top secret,,daca au fost redate in presa de atunci...

Comentează