CUPRINS: Toate capitolele din investigația GSP în cazul „Shanghai”

  marți, 23 ianuarie 2018, 6:10

  1. STENOGRAME: Bandă de polițiști interceptați de DIICOT cum protejau o rețea de prostituție de minore! Unul a fost șeful Poliției Parlamentului până acum cinci luni: comisarul Ion Craiu! Cine i-a scăpat?
  2. RECUNOAȘTERI LA DIICOT: Marius Olteanu Felician, procuror șef de secție la Curtea de Apel Militară, a fost indicat de o victimă de 16 ani drept prezent la discuții, când minora a fost obligată de chinezi să satisfacă un polițist. Victima scrie că procurorul a rămas în timpul acela cu o altă fată!
  3. „Mamă, sunt sechestrată în strada Brândușelor, apartamentul …”! Mama fetei de 15 ani a sunat la poliție, iar ofițerii nici măcar n-au intrat în apartamentul unde mafioții țineau minorele!
  4. Gabriel Predoiu, fratele șefului SIE, recunoscut la DIICOT de către una dintre victimele rețelei de trafic sexual! Fata: ”I se spunea Gabi SRI”
  5. NOI STENOGRAME – Comisar: ”Hai, mă, ce face fata aia, mă, că o aștept aici!”. Traficant: ”Ea, săraca, e speriată și plânge. Dar o trimit, vine!”
  6. Procurorul General recunoaște că dosarul polițiștilor și procurorilor care i-au protejat pe pedofili a fost clasat fără să se facă cercetări! El mai anunță: ”Faptele s-au prescris!”
  7. ”Omul cu lanț gros de aur”. Am discutat cu unul dintre polițiștii pedofili identificați de DIICOT
  8. Chinezul ”Mihai” îl angaja pe Doru Viorel Ursu, iar DIICOT lăsa minorele să vină să depună mărturie pe banii traficanților!
  9. Ei sunt cei 10 ofițeri pe care i-au recunoscut la DIICOT fetele, în dosarul de pedofilie și de trafic de persoane
  10. Ambasada Chinei scria către Înalta Curte că traficantul Mihai este ”cunoscut cu un profil social-moral corespunzător”. Mihai și Sam sunt azi bine mersi în România!â
  11. Polițistul Mândroc, cel recunoscut de o minoră obligată să facă sex cu el, a ajuns șeful firmei care asigură paza Stadionului Național!
  12. Lovitură de teatru: doi generali din serviciile secrete urmăriți de DIICOT, Crimă Organizată și SRI în dosarul Shanghai!
  13. DIICOT secretizează numele procurorului care a clasat, fără să cerceteze, dosarul generalilor SRI, M.A.I. și al fratelui șefului SIE, recunoscuți de minorele abuzate sexual la ”Shanghai”!
  14. Rețeaua ofițerilor pedofili și-a conservat puterea! Comisarul George Cioclea veghează azi peste 140 de milioane de euro pe an ca director economic la Primăria Sectorului 4!
  15. Inspecția judiciară: S-au prescris faptele procurorilor care au clasat cazul ”Shanghai”! Statul e disperat să secretizeze afacerea de sex și corupție China – România!
  16. De 13 ani, filmări cu zeci de importanți ofițeri și funcționari români care fac sex cu minore sunt în posesia unor mafioți chinezi conectați la Ambasada Chinei!
  17. Mafiotul chinez Wang, căruia i s-a retras în 2014 cetățenia la cererea SRI ca ”pericol pentru siguranța națională”, are azi contract pe 100% din producția de minereu de cupru a României!
  18. La fel ca în cazul ”Shanghai”: Ambasada Chinei a sprijinit compania mafiotului Wang Yan, declarat ”pericol pentru siguranța națională”, însoțind-o chiar în biroul directorului Cupru Min!
  19. AUDIO: Cum s-a jucat mafiotul Wang cu statul român. În 2013 i s-a retras cetățenia ca ”pericol pentru siguranța națională” și în 2014 i-am dat drept de ședere pe 5 ani!
  20. Wang ne amenință cu judecata! E foarte bine, asta e diferența dintre România și China
  21. DOCUMENTE SECRETE: De când s-a semnat contractul cu Wang-pericol-la-siguranța-națională, cuprul din Apuseni conține, subit, mai puțin aur!
  22. DIICOT îl nominalizează judecătorilor de la Secția pentru Minori pe Gabi Predoiu, colonel SRI și fratele directorului SIE, drept ”sprijin al grupului chinez de criminalitate organizată și proxenetism infantil”!
  23. CE AU ASCUNS: Cum arată Ordonanța prin care procurorii DIICOT au mușamalizat coruperea ofițerilor români de către Mafia chineză în cazul ”Shanghai”!
  24. ”Lider al unei grupări de criminalitate organizată”, Wang Yan se apără în fața judecătorilor cu relațiile sale la vârful statului chinez: ”În 2010, l-am însoțit pe Xi Jinping în Suedia și Finlanda”. Xi este acum președintele Chinei!
  25. NOTĂ SRI: Politicienii și magistrații care se pregăteau să pună mâna pe DNA dădeau informații secrete spionului chinez Wang!
  26. Spionii de la Beijing și de la Chișinău aveau o judecătoare de la Înalta Curte care îi alerta după ce semna mandatele SRI pe siguranță națională!
  27. Spionul Wang a promis în scris că ”Mă angajez să păstrez cu strictețe secretul de serviciu”! Și a intrat la Cupru Min!

  Comentarii (1)Adaugă comentariu

  Druckerul din Mehala  •  2 februarie 2018, 4:11

  Ce sa se prescrie ?...s-au prescris faptele , dar cei care i-au ajutat sa scape trebuie pedepsiti , daca nu , dupa viitoarele alegerivor inra toti la parnaie ...Elena Udrea ii condamnata din martie 2017 la 6 ani cu executare , dar ea ii libera , ce se asteapta , sa se prescrie faptele de frauda ?...a fraudat totusi mai multe de 5 mil euro , dupa alegeri nu vor fi uitati nici judecatorii astia , nu se poate uita , mai sunt cativa care vor fi prescrisi , Alina Bica , Mazare , ghita ...etc .

  Comentează