Răspunsul DNA. Când procurorii și inculpații se acuză reciproc de șantaj, să avem încredere în instituții, adevărul va fi aflat!

Cheia poveștii de la DNA Ploiești nu e în înregistrări sau în declarații, ci în probele materiale de la dosar. Cercetându-le se va vedea dacă ele au fost manufacturate de procurori sau nu

luni, 12 februarie 2018, 11:36

E foarte bine că DNA a reacționat rapid la înregistrările difuzate de deputatul Vlad Cosma.

Comunicatul integral e aici, chiar pe siteul direcției.

În esență, DNA spune că mesageri ai inculpatului Vlad Cosma i-au șantajat pe procurori că vor fi difuzate înregistrări, sincronizat pe mai multe posturi TV.

DNA nu spune că pe înregistrări nu e vocea procurorilor de la Ploiești,  ci vorbește despre ”colaje ale unor înregistrări pe care inculpatul le-a făcut personal”. 

Magistrații oferă și câteva stenograme, din care reiese clar că ei au fost șantajați și că li s-a cerut, în schimbul nedifuzării înregistrărilor, ”Să-l lăsați, dracu’, în pace!” pe Cosma.

Acum.

DNA mai spune că s-a urmărit  ”compromiterea procurorilor și ofițerilor de poliție”.

Da, evident că asta s-a urmărit.

Întrebarea este: aveau cu ce să-i șantajeze?!

Adică procurorii au pus la cale, într-adevăr, plantarea probelor împreună cu Vlad Cosma, care mai apoi s-a întors împotriva lor, ca să-i șantajeze?

Pentru că cele două șantaje nu se exclud, ci se completează. Se succed.

Procurorii n-au voie să facă mizerii atunci când îi cercetează pe mizerabili. Pentru simplul motiv că dacă procurorii nu respectă legea, atunci ei îi ajută, involuntar sau premeditat, pe cei care o încalcă.

Nu ăsta e mandatul procurorului când acuză în numele interesului public.

Apar câteva întrebări.

  1. Când procurorii din Ploiești au fost șantajați, de ce nu i-au ridicat, instant, pe cei care au făcut-o, căci se vede din înregistrări că au fost șantajați?! Nu reprezintă pericol public cineva în stare să amenințe chiar pe magistrați? Una dintre stenograme e din 29 ianuarie, cealaltă din 9 februarie, iar azi suntem în 12 februarie.
  2. Convorbirile dintre Cosma și procurori vorbesc despre strecurarea în dosarul lui Ghiță a unor tabele false, întocmite chiar de către inculpat la cererea DNA Prahova. DNA spune că discuțiile au fost montate. Bine, dar chiar și așa, există acele probe materiale în dosare?

Pentru că dacă tabelele sunt aceleași pe care Cosma le are în propriul calculator, atunci ele nu vin din Republica Moldova, ci din Republica de la Ploiești și discuțiile exprimă o realitate care s-a petrecut.

Acest scandal de la DNA Ploiești nu-i face pe corupți mai puțin corupți.

Situația generală rămâne aceeași: o mână de oameni, discutând la scara țării, au jefuit resursele publice exact când românii aveau mai multă nevoie de ele.

Eu îmi păstrez neschimbat ceea ce am scris în 2014 despre condamnarea lui Dan Voiculescu, că nu a fost una politică, ci una dreaptă, după cum nu retractez nimic din ce am relatat în 2011-2018 despre combinația Galei Bute și participarea Elenei Udrea.

Când prezintă cazul concret exclusiv drept o luptă dintre băieții răi și procurorii buni, DNA omite însă ceva. Într-adevăr, Vlad Cosma este un inculpat. Dar nici procurorul Mircea Negulescu nu e un demn procuror, că însuși forul magistraților l-a exclus pentru fapte care seamănă cu cele de care e acuzat azi!

Dar tocmai în numele reputației DNA, obținută cu munca îndelungată și onestă a sute de oameni, Laura Kovesi e datoare să facă lumină.

Să cerceteze și acuzele aduse de Vlad Cosma procurorilor DNA, nu doar șantajul emisarilor lui Vlad Cosma.

Sunt zile tulburi, dar există în România instituții care au făcut proba timpului că pot lămuri faptele.

Una dintre ele e DNA, alta e CSM, altele sunt tribunalele, dacă se va ajunge acolo.

Să avem încredere în instituții, căci asta ne-a transmis Regele Mihai, cel pe care o țară întreagă l-a plâns. E timpul să arătăm că-l și înțelegem.

 

 

Comentarii (131)Adaugă comentariu

io  •  12 februarie 2018, 11:44

"Să cerceteze și acuzele aduse de Vlad Cosma procurorilor DNA" - d-le tolontan cum adica d-na K. sa se cerceteze singura? sa mor daca pricep...

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2018, 11:45

@io: nu singura, sa cerceteze DNA. Mai intrebati daca am incredere ca DNA e in stare sa-i cerceteze pe Onea si pe Negulescu. Da, asa cum asa cum face in cazul Moraru.

Ursu  •  12 februarie 2018, 11:47

Adevărat ai grăit!

justitia unde este  •  12 februarie 2018, 11:55

Eu am incredere in dna, dnaul de pe inregistrari. dnaul care pierde zeci de procese. dnaul care fabrica probe. dnaul care se autoflageleaza si isi apara regina. dar regina este pe duca.

Far Beyond The Sun  •  12 februarie 2018, 12:12

Cu siguranta, nea Portocala a facut abuzuri, dar daca totul iesea bine pentru Cosma si asociatii, nu auzeai o vorba de la ei.... Ramaneau cu filmarile in sertar. Nu mai pomeneau de abuzuri. Citeste mai mult: adev.ro/p411uv

sistemul corupt  •  12 februarie 2018, 12:17

D-nule Tolontan, sa inteleg ca Doamna K ar trebui sa se cerceteze pe ea?! Stie o tara intreaga ca procurorii fabrica probe.

marc  •  12 februarie 2018, 12:17

Asta este persoana pe care voi #rezistenții o apărați cu disperare în stradă. Asta e temuta DNA despre care se urlă (tot în stradă) ,,jos labele de pe DNA”. Acum ce facem Cătăline, ne facem că că n-am știut că actuala DNA este o instituție toxică și abuzivă?

marius  •  12 februarie 2018, 12:19

e vorba de prabusirea statului roman si alipirea la moscova, cu ajutorul cotetelor tv antean 3 si rtv ghita..e cam terminata tara, dar asta este..toate acestea trebuia sa se intample....votantii romani merita asta....

Cătălin Tolontan  •  12 februarie 2018, 12:20

@marius: tara asta nu inseamna nici citeva posturi TV (de ambele parti ale baricadei) si nici lehamitea care ne cuprinde, uneori, pe oricare. Inseamna, de asemenea, milioanele de oameni care muncesc din greu, respecta regulile si vor o viata mai buna pentru cei care vin dupa noi.

sistemul corupt  •  12 februarie 2018, 12:22

E evident ca familia Cosma si-a facut un plan de rezerva cu aceste inregistrari. Oricat de vinovati sau nevinovati ar fi cei din familia Cosma, e evident ca daca nu aveau aceste inregistrari infundau puscaria chiar daca nu se dovedea vina lor. Procurorii DNA si DIICOT sunt niste *** la nivelul intregii tarii. Din pacate sunt multe persoane care fac inchisoare doar pentru ca s-au opus acestor procurori.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nicu s  •  12 februarie 2018, 12:26

Razboiul infractorilor din institutii cu cei din mediul adminstrativ si economic.Rezultatul este santajul reciproc.Am avut ocazia sa vad cum sunt luate declaratile de catre procurori si cum sunt obtinute probele(vorbesc doar de cazuri cunoscute)Si nu doresc sa incriminez profesionisti si functionari onesti.Procurorul dicteaza si cel vizat scrie fara a avea libertatea sa relateze faptele asa cum le cunoaste,sau vagoanele disparute au sarit gardul societati si nu mai pot fi identificate urmele;etc.

io  •  12 februarie 2018, 12:30

nu mi-e clar daca glumiti sau doar daca va faceti ca nu intelegeti...

Mihai  •  12 februarie 2018, 12:35

Ca deobicei penibil raspunsul dna - sunt acuzati ca fabrica probe si ei raspund ca inculpatii ii santajeaza....pai daca n-ar avea cu ce nu i-ar santaja.

elena  •  12 februarie 2018, 12:37

D-na Prim Procuror a DNA este persoana cinstita, nu-i pe placul penalistilor. RESPECT DNA!

Gabriel Iacobescu  •  12 februarie 2018, 12:38

O vorbă veche, din bătrâni, zice că adevărul este undeva la mijloc. O cercetare atentă, cu profesionalism, dar de altcineva, de altă instituție, nu DNA. Dezvăluirile sunt prea dure ca să nu fie analizată situația. Încă mai există îngeri negri.

Viata merge inainte  •  12 februarie 2018, 12:40

Daca un mar are doua bube pe el nu arunc tot marul, iar daca un mar (copacul) are cateva fructe bolnave nu tai tot copacul. Daca acuzele se dovedesc adevarate cei vinovati trebuie sa raspunda pe masura faptelor. Falsificarea unor dovezi este ceva grav. Aici situatia este simpla: cine a gresit trebuie sa plateasca, iar DNA trebuie sa mearga mai departe. Nu trebuie sa se impiedice o intreaga institutie de greselile, fie ele reale sau inventate, ale catorva persoane.

Radu  •  12 februarie 2018, 12:41

Cand "procurorii " si penalii se santajeaza reciproc,ceva este putred in sistem.

Venom  •  12 februarie 2018, 12:42

@Tolo Ai luat în calcul posibilitatea ca: 1. Înregistrările (care par a fi reale, sic!) nu au fost făcute pe ascuns ci au avut un scenariu comun, bine dirijat și pus la cale de toți acuzatorii de acum? Că fiecare apoi și-a realizat rolul de la A3 "reality show" și a produs dovezi în consecință (gen tabele false, documente)? 2. Actorii aveau un milion de motive personale să participe la montaj? 3. Unde e dovada directă a implicării doamnei K?

Planetfun  •  12 februarie 2018, 12:42

Asta seamana cu "santajul" la mircea basescu. Ma crucesc cand vad ce scrie Tolontan. Pe bune ??!!

Ellis  •  12 februarie 2018, 12:43

Serios? Sa respectam institutiile statuluipt ca asa ne-a spus regele? Daca ne spune Constantinescu, Basescu, Iohannis nu-i valabil? Referitor la subiectul abordat in articolul dvs, vreau sa spun ca asa e, coruptii sunt corupti dar sunt ei oare si mincinosii mincinosilor cand spun (uneori cu probe) despre unele "activitati" ale unor procurori sau sefi de institutii? Portocala si altii ca el sunt minciuni? Vizitele unor sefi de institutii in sufrageria lui Oprea si via lui Ghita sunt oare minciuni? Graba, harnicia cu care au fost arestati si condamnati oameni din jurul si familia fostului presedinte sunt minciuni? Va mintiti viteza cu care i s-a cerut ridicarea imunitatii si cu care s-a intrunit Parlamentul , in cazul Udrea, acelasi Parlament care i-a uns cu mir pe Sova si Vosganian!!!!!!!! Eu ca simplu cetatean nu mai cred in DNA? De ce ? Pentru ca anumite actiuni (din categoria de mai sus ) dublate de refuzul sefei DNA de a merge la comisie (de ex) si de lipsa unor atitudini ferme in cazuri punctuale mi-au subminat increderea in aceasta institutie. Cazurile Camelia Bogdan, Emilian Eva, Mihaela Iorga sunt....???? De ex: Ii dai lui Eva un dosar atat de greu (Voiculesccu) si nu stiai ca are asa un potential infractional? Sau poate de aia i l-ai dat . Nu? Si uite asa ai dat satisfactie tuturor: taberei anti., taberei pro si infractorului Voiculescu pt ca si-a descoperit o vocatie pe care nu stia ca o are (cercetator si scriitor cu viteza luminii).... PS. va rog frumos sa publicati pe blogul dvs un articol/link/ site unde sa citesc despre aciunile regelui pt tara in regimul comunist. Eu imi amintesc doar de una (de la Europa Libera) ca intr-un an regele si-a condus una di fiice la altar...Multumesc frumos

DragosT  •  12 februarie 2018, 12:51

Au fost supusi oprobriului public indivizi pentru mult mai putine dovezi, de catre stimabilul autor. Retin din editorialul precendet ca "unii o urasc pe Codruta, altii urasec PSD-ul", adica cine o uraste pe Codruta iubeste PSD-ul (e pesedist), restul sunt #rezistentii, si ca DNA e instituie respectabila, cu rezultate indubitabile (cu o rata de peste 15% achitari in 2016, oameni nevinovati tinuti prin arest, plimbati pe la tv, frumos, elegant - nu cum recomanda insa Donald Trump pe 10.02.2018 https://twitter.com/realDonaldTrump/status/962348831789797381 ). Cam multa patima, de pe margine, domnule Tolo.ro, asa, deodata. Crescura palpitatiile si punctele de vedere cam vertiginos de aseara pana azi.

Vlad  •  12 februarie 2018, 12:52

Mesagerii ai? E corect gramatical?

bebe  •  12 februarie 2018, 12:55

pana la ora asta DNA Ploiesti nu face nici macar o declaratie ?? intr-o tara civilizata seful DNA Ploiesti zbura de azi dim la prima ora daca nu isi dadea singur demisia. o sa se bage si asta sub pres cum s-au bagat atatea pana acum. la fel au facut si cu plagiatul d-nei K, doar 5%.... Mi-e scarba de ce inseamna justitia in tara asta. Pe legea actuala si acum si pe viitor orice procuror poate sa faca dosar impotriva d-nei K pentru abuz in serviciu....

Natafletz  •  12 februarie 2018, 12:58

Bine, rămâi la părerea dumitale că n'a fost condamnare politică. Singur vezi că totul se repetă pe același sistem, dar NU CUMVA SĂ RECUNOȘTI CĂ AI LUAT ȚEAPĂ. E bine pentru confortul dumitale mental. E ca și cum îmi spui că înregistrările de aseară par autentice, dar aia în care povestește Băsescu cum a fost condamnat Voiculescu (și btw Băsescu confirmă acea înregistrare)... Știi ceva? Apreciez scremerile astea ale dumitale de a rămâne obiectiv, sau mai bine spus echidistant (că obiectiv înseamnă să fii și drept) dar de la o vreme când cauți 'pete'n soare' devii penibil. Nu e nevoie să spui că A3 e un monument de corectitudine, dar poți să admiți totuși, că au avut dreptate când dumneata nu aveai....

Venom  •  12 februarie 2018, 12:59

"1. Când procurorii din Ploiești au fost șantajați, de ce nu i-a ridicat, instant, pe cei care au făcut-o, căci se vede din înregistrări că au fost șantajați?! Nu reprezintă pericol public cineva în stare să amenințe chiar pe magistrați? Una dintre stenograme e din 29 ianuarie, cealaltă din 9 februarie, iar azi suntem în 12 februarie." Au așteptat fiindcă voiau să ia mai mulți și nu voiau să-i alerteze? "Convorbirile dintre Cosma și procurori vorbesc despre strecurarea în dosarul lui Ghiță a unor tabele false, întocmite chiar de către inculpat la cererea DNA Prahova. DNA spune că discuțiile au fost montate. Bine, dar chiar și așa, există acele probe materiale în dosare?" Normal să existe falsurile, au fost întocmite în prealabil, conform UNUI scenariu cum am spus. Și da, vor fi probe, dar pentru DNA . :))

ggee  •  12 februarie 2018, 13:00

pana acum toti psd-isti sareau in sus cu prezumtia de nevinovatie , acuma in cazul Kovesi nu se mai aplica ? tara asta sunt oamenii care muncesc din greu ?poate ar trebui sa fie ,dar n-a fost si se pare ca nu va fii niciodata ! pt un trai mai bun =dupa Nadlac

JFM  •  12 februarie 2018, 13:11

nu dau doi bani pe emisiunea lui Gadea care "a cutremurat" Romania !!! Pt a aduce audiente si a-si vedea obsesia revocarii lui Kovesi implinita sunt in stare de orice.Pana la urma adevarul sta in veridicitatea acelor inregistrari,daca au fost sau nu editate(hai ca acum intelege oricine ca tehnica IT nu mai are secrete in a edita inregistrari).De a le "pune cu mana" cum iti convine tie. Gadea crede ca a fost monumental aseara.A fost monumental de ...

antonia  •  12 februarie 2018, 13:11

Clanul Cosma impreuna cu ceilalti mafioti care au probleme cu legea si care au ajuns sa conduca aceasta tara jefuindu-i resursele si alungandu-i cetatenii, ameninta si santajeaza institutii ale statului!!! Si nimeni nu se revolta, ba din contra, iau in calcul cum ca ce afirma infractorii care vor sa-si dea legi care sa-i scape de puscarie, ar avea o urma de adevar. E clar, nu se mai poate face nimic, au distrus totul...

CCC  •  12 februarie 2018, 13:13

Cu alte cuvinte, aveti incedere in continuare in abuzatori, ei vor veghea la aflarea adevaralui si la condamnarea vinovatilor. Pentru a spori increderea populatiei in autoritati, ni se dau si exemple de "mari succesuri": Mazare, Ghita, Bica, Popoviciu, Microsoft (tot lotul, in frunte cu Abramburica!), Shanghai, etc. Increderea mea in autoritatile din Romania este nemarginita!

Mamutul Bipolar  •  12 februarie 2018, 13:15

1. Cum poți la interval de două zile să povestești cum "instituțiile statului" au mușamalizat un caz de prostitutie infantilă și apoi să ceri să avem încredere in "instituțiile statului"? 2. In ce țară din lumea asta șantajatul devine anchetator al propriilor acuzații? 3. Cine sunt dommule aceste instituții ale statului, niște clădiri, niște birouri sau persoanele care le compun? Sub această sintagmă golită de conținut s-a clădit această mafie statală care pentru unii e evidentă de ani de zile, nu și pentru cei obișnuiți să gândească in lozinci....

Emil  •  12 februarie 2018, 13:16

„... Laura Kovesi e datoare să facă lumină...Să cerceteze și acuzele aduse de Vlad Cosma procurorilor DNA, nu doar șantajul emisarilor lui Vlad Cozma...” ... Kovesi să cerceteze un caz în care ea însăși e acuzată?... Ea trebuie să acă lumină? Iar te-ai *** în cartușieră Tolontane.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gambeta  •  12 februarie 2018, 13:19

Care rege Mihai? Din ce tara?!? Intreb serios pentru ca, atunci cand eu aveam un an si jumatate, regele de atunci al Romaniei m-a anuntat ca el ABDICA. Un om care ABDICA nu mai poate fi rege nici cu forta, daramite de buna voie!

gabriel tudor  •  12 februarie 2018, 13:30

Cat de ”***” sa fim cu totii s acrdem ca INCULPATUL COSMA a intrat PLIN DE MICROFOANE lipite sub brat in sediul DNA. Adica aia de la DNA sunt chiar asa de *** si nu si-au luat masuri contra-informative? *** sa promovati astfel de stiri? NORMAL CA COSMA are inregistrarile din sediul DNA de la cineva din DNA! Acolo e buba, se bat gastile intre ele!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Nicolle  •  12 februarie 2018, 13:31

eu sunt de acord ca de ambele laturi ale baricadei sunt "bube" si nu vad cum s-ar putea in Romania combate proverbul romanesc: corb la corb nu-si scoate ochii. Si vom vedea ca lucrurile se vor schimba doar violent, convulsiv. Regulile jocului nu le facem noi. Noi suntem "victimele colaterale" in numar de cateva milioane, si nu numar si mortii cum fac partidele...Totusi intreb, domnule Tolo, ce cauta in aceasta analiza trimiterea din final catre Regele Mihai? Ce a facut acest personaj istoric de trista amintire sa fie acum pomenit de multe canale media?? Completand pe Ellis, amintesc si de semnarea Declaratiei de la Budapesta prin care, cu sfidare de neam si tara, recunoaste ca Ardealul apartine ungurilor. Ei da pentru asta merita sa primeasca toate padurile-proprietatile- palatele si onorurile. Sau poate sunteti monarhist domnule Tolo??!!!

toto  •  12 februarie 2018, 13:37

Confuzia este controlul.

Romulus65  •  12 februarie 2018, 13:37

Eu nu inteleg fraza ,, procurorii nu au voie sa faca mizerii cand ii cerceteaza pe mizerabili". Cine poate spune ca acei oameni sunt mizerabili? Numai instanta de judecata stabileste daca acei oameni sunt mizerabili sau nu. Oricum nu DNA-ul trebuie sa se cerceteze pe sine insasi ci o Inspectia Judiciara cu adevarat independenta.

Vioteatza  •  12 februarie 2018, 13:39

Bai "sistemule corupt", tu te consideri purtatorul de cuvant al unei tari intregi? Auzi si voci?

sorin  •  12 februarie 2018, 13:50

cum sa am incredere in institutiile statului? cum sa ai incredere in oameni care violeaza minore si ajung in functii cheie? cum sa ai incredere in DIICOT,cand doar dvstra domnule Tolontan ati scris despre cum au musamalizat totul in cazul mafiei chinezesti?cum sa ai incredere in DNA, cand argumentele lor sunt "firave" in fata argumentelor inculpatilor/penalilor?cum sa ai incredere cand BICA,MAZARE,GHITA,ETC DISPAR ?

Gutanu  •  12 februarie 2018, 13:55

Surprinzator cum nimeni (nici autosesizatul CSM) nu cere verificarea autenticitatii ”probelor” puse la dispozitie de un infractor , Antenei 3 post a carui credibilitate este zero in ce priveste DNA , apartinand DV, alt infractor , ce a executat prin acelasi post, cu concursul aceluiasi ”realizator”, un santaj dovedit, care s-a lasat cu condamnari penale, inclusiv impotriva pupilei sale.

Mamutul Bipolar  •  12 februarie 2018, 13:55

Ponta a demisionat pentru ca niste *** au dat cu artificii intr-un club. Condrea s-a sinucis pentru că presiunea media făcea inutilă orice formă de apărare. Dar cand vine vorba de doamna K, stai sa vedem, sa analizam, să "aflăm adevărul". Adica cam vreo 15 ani să mai așteptăm, cam cat durează o anchetă DNA.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zorrozabal  •  12 februarie 2018, 13:58

Nu se va intampla nimic!

EUEU  •  12 februarie 2018, 14:07

Se vede ca drepturile omului sunt pentru matale ,, niste luxuri" ca sa inteleaga si DNA-ul pe care il idolatrizezi. Nu madam K nu e chemata sa faca nicio lumina pentru simplul motiv ca nu e in stare. Nu e in stare sa faca dosare pe bune, nu e in stare sa demonstreze vinovatia cuiva, propovaduieste in pustiu cu abuzul in serviciu, abuz cu care i-a dat o smetie CC, de parca e singura infractiune pe care a invatat-o la scoala. In rest se inconjoara de procurori gen *** pentru care nu e nicio problema sa planteze ceva probe, sa forteze mana judecatorilor pe la ICCJ, Dna-ul e de fapt un putregai si aia de acolo care isi fac treaba dar vad astea si tac sunt la fel de culpabili. Ma mir ca nu v-ati umplut de miros de cand le elogiati munca. Justitie nu exista in Romania au grija astia. De ce vi s e pare insa normal sa fie condamnati oamenii fara dovezi chiar daca ei sunt prezentati de media ca hotii natiunii?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Trubac  •  12 februarie 2018, 14:10

Am obsevat ca de la o vreme au inceput atacurile impotriva DNA.

Rusinica  •  12 februarie 2018, 14:15

@ sistemul corupt - ***, nu ti se pare ca emiti pareri nefondate foarte repede? Cum poti avea incredere in ***? Lasa expertii tehnici sa verifice "probele" si apoi vorbeste. O sa vezi ca sunt masluite de *** (ca intotdeauna) si vor pleca iar cu coada intre picioare. Au mai masluit si alta data si o vor face. In alta ordine de idei, oricine greseste trebuie sa plateasca, indiferent cine si unde e situat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Rusinica  •  12 februarie 2018, 14:17

@ Mihai - Tu ai citit comunicatul DNA? Sunt avertizati ca s-au "confectionat" probe contra lor si vor fi folosite. Vom vedea dupa analiza tehnica cat sunt de reale.

Florin  •  12 februarie 2018, 14:17

Cum putem avea incredere intr-o institutie ca SRI care refuza de 2 ani sa explice cum a ajuns Hexipharma cu sediul social intr-o cladire care apartinea SRI, cui si ce a comunicat despre Hexipharma in urma informatiilor primite de la informatorul lor biochimist ? Cum sa avem incredere in Parchet cand exista cazul Shanghai ?

acelas  •  12 februarie 2018, 14:21

Catalin, Dna a dat si niste integistrari audio, ceva? Sau doar niste litere puse pe hartie? Carora le spune "stenograme". Caci suntem in plin scandal de ceva vreme cu stenograme scrise pe hartie in multe dosare, dar care nu sunt probate, sustinute, ba chiar pt unele s-au dovedit a fi chiar inventate pe hartii. Ori, "textul" pus de dna pe site este plin de puncte de suspensie, si lasate la citire exact termeni de care aveau nevoie gen "au montat", "au colaje" etc. Pai cum tu dna spui ca intergistrari audio in care se aude clar despre masluiri de probe, spui ca acolo sunt colaje, intr-o proba "materiala", concreta, dar tu in acelasi timp nu prezinti nici o proba "materiala" a presupusului santaj asupra procurorilor, decat o insiruire de cuvinte puse pe hartie (de fapt, monitor) presarate cu o sumedenie de puncte de suspensie su cuvinte "cheie" de care ai nevoie, dar culmea! vrei sa fii tu crezut! (dna) numai pe aceste cuvinte puse acolo, fara sa prezinti vreo proba, denumite generic "stenograme", sa fii crezut in fata acelora care au prezentat si inregistrari. Va dati seama de penibilul situatiei? Cum poti sa pretinzi sa fi credibil in fata cuiva cand faci mult mai putin decat cel pe care il acuzi, culmea de ceea ce e f posibil sa faci tu, adica nu aduci probe "materiale" si prezinti cuvinte insiruite printre atatea puncte de suspensie. Acuzi de ceva pe care tu insusuti faci si abuzezi inzecit. Cum poti sa prezinti asemenea logica intr-un comunicat oficial al dna?? Ne crede dna & dna K chiar *** pe toti? Va dati seama ce impresie are fata de cetateanul de rand, care priveste toate acestea? Insultator la adresa inteligentei fiecaruia. Jignitor, sfidator. Prosteste "plebea" cum a prostit-o si cu doctoratul prezentand un plagiat "pe jumatate", cum a facut-o atunci?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marius  •  12 februarie 2018, 14:21

Dialogul cu procurorii ( si mai ales cum vorbesc acestia - daca chiar sunt procurorii despre care e vorba ) seamana cu dialogurile din "Las Fierbinti". Daca asemenea procurori ancheteaza cazuri de coruptie chiar ca nu mai avem nici o sansa sa iesim din mocirla in care suntem.

paul bradis  •  12 februarie 2018, 14:26

Domnule Tolontan ce parere aveti in legatura cu urmatorul aspect: REPLICA DNA A VENIT ASTAZI INSOTITA DE STENOGRAME ALE UNOR ASCULTARI CU PRESUPUSI INFRACTORI CARE PUNEAU LA CALE MAZILIREA PROCURORILOR CARE MUNCEAU DE ZOR SA PRINDA HOTII.DOSARUL CARE CONTINE ACESTE STENOGRAME ESTE CUMVA IN INSTANTA? DACA NU ESTE PUBLIC ,EXISTA CUMVA INFRACTIUNEA : ,,DIVULGAREA DE INFORMATII DINTRUN DOSAR NEPUBLIC" ABROGATA? NU VEDETI CA SI HOTII SI VARDISTI SUNT NISTE DERBEDEI? UNI AU COMIS FARA DE LEGI ,IAR ALTII VOR SA II INFUNDE INSA INCALCAND LEGEA VAI DE SOARTA ACESTEI TARI!!!!!! SUNTEM PREA BLESTEMATI SA NE CONDUCA ,,CEI CARE NE CONDUC" ....SI SA FACA DREPTATE ,,CEI CARE FAC DREPTATE"!!!!

Crimson Veritas  •  12 februarie 2018, 14:30

O sa fac un colaj ... a intrebarilor pertinente ... la care nu ati vrut sa raspundeti ... poate va razganditi ... 'D-nule Tolontan, sa inteleg ca Doamna K ar trebui sa se cerceteze pe ea?!' - sistemul corupt ... 'Acum ce facem Cătăline, ne facem că că n-am știut că actuala DNA este o instituție toxică și abuzivă?' - marc ... 'Vizitele unor sefi de institutii in sufrageria lui Oprea si via lui Ghita sunt oare minciuni?' - ellis ... 'Au fost supusi oprobriului public indivizi pentru mult mai putine dovezi, de catre stimabilul autor' - DragosT ... 'Când procurorii din Ploiești au fost șantajați, de ce nu i-a ridicat, instant, pe cei care au făcut-o, căci se vede din înregistrări că au fost șantajați?!' ... Venom ... 'Cum poți la interval de două zile să povestești cum "instituțiile statului" au mușamalizat un caz de prostitutie infantilă și apoi să ceri să avem încredere in "instituțiile statului"?' - Mamutul Bipolar ... 'Cine sunt dommule aceste instituții ale statului, niște clădiri, niște birouri sau persoanele care le compun? Sub această sintagmă golită de conținut s-a clădit această mafie statală care pentru unii e evidentă de ani de zile, nu și pentru cei obișnuiți să gândească in lozinci....' ... Mamutul Bipolar ... 'Cine poate spune ca acei oameni sunt mizerabili? Numai instanta de judecata stabileste daca acei oameni sunt mizerabili sau nu. Oricum nu DNA-ul trebuie sa se cerceteze pe sine insasi ci o Inspectia Judiciara cu adevarat independenta.' .... Romulus65 ... 'cum sa am incredere in institutiile statului? cum sa ai incredere in oameni care violeaza minore si ajung in functii cheie?' ... sorin

Comentează