Lupescu și cutia cu iluzii pierdute

Afacerile dintre patronul Lupescu și federația condusă de directorul Lupescu sunt incorecte. Dar incorectă e și pitirea lor de către Burleanu și dezvăluirea doar acum, când are interes

marți, 13 martie 2018, 4:37

Houston, avem o problemă!

Pe vremea când era director executiv la FRF, Ionuț Lupescu a făcut afaceri cu FRF prin firma lui Kick Sport Media SRL.

E aceeași societate pe care Ionuț luase licența și edita în 2005-2006 varianta românească a magazinului sportiv Kicker.

În același timp, Kick Sport tipărea revistele interne ale FRF.

E un conflict de interese de necomentat: într-o parte factor de decizie, în cealaltă, acționar.

Povestea te lasă fără oxigen căci te întrebi ce a fost în mintea lui Lupescu de a acceptat să candideze știind ce a lăsat în urma lui la Casa Fotbalului.

300.000 de euro sunt contractele companiilor lui Lupescu-acționarul cu Lupescu-directorul FRF

Pe de altă parte, cel care face aceste dezvăluiri, Răzvan Burleanu, are propria culpă.

În textul de pe blogul său, unde faptele reale sunt învelite într-o anvelopă propagandistică, președintele FRF susține că ”familia Lupescu a huzurit” și că Ionuț a folosit ”privilegiul de a scurge din resursele federale”.

Așa e, Lupescu și-a folosit incorect funcția ca pe un privilegiu.

Dar și Burleanu uzează de poziție atunci când scoate tardiv aceste dezvăluiri, în campania electorală.

Dacă îl durea nu propria realegere, ci interesul membrilor afiliați, de ce nu le-a comunicat Burleanu cluburilor și AJF-urilor toate aceste lucruri imediat după ce le-a descoperit?!

Burleanu n-a făcut asta.

Dacă e adevărat că angajatul Lupescu i-a prejudiciat pe ”acționarii” FRF, adică pe cluburi, de ce angajatul Burleanu nu le-a comunicat paguba imediat?!

Nu propunem o echivalență a gesturilor, evident că Lupescu a comis ceva care se poate măsura economic, dar e doar o ipocrizie asemănătoare.

Sigur că, în fotbalul nostru, revelațiile despre afacerile lui Lupescu nu-l scot nicidecum din cursă.

Dar un lucru e clar.

La orice firmă civilizată ar fi făcut același lucru, Ionuț ar fi fost ”out” a doua zi.

Mai avea timp să-și pună lucrurile într-o cutie, alături de iluziile celor care au crezut în el.

Comentarii (84)Adaugă comentariu

DMC  •  13 martie 2018, 20:46

Tragic este ca avem de ales intre 2 excroci. Ne-am dorit 10 ani sa scapam de nasu' si gasca lui de interlopi iar acum ii promovam ca sa scapam de un securist afon la fotbal. Chiar nu putem sa gasim un om cinstit in toata tara asta? Ne miram ca am ajuns de toata jena dar acceptam sa inghitim muzeriile unor penali. Corect ar fi sa ajunga amandoi unde a fost si Gica Popescu... Sunt amandoi oamenii serviciilor. Decat Burleanu sau clanul lui nasu Sandu mai bine desfiintam federatia, tot nu avem nici un viitor.

geo  •  13 martie 2018, 20:50

Eu cred ca problema trebuie pusa altfel ,si vazut mai intai, daca oferta lui Lupescu a fost mai buna decat a altor firme,daca da, este foarte ok ,care-i problema ca nu inteleg? Iar acum sa fim sinceri ,Lupescu este cu 7 clase peste Burleanu cu toate mizeriile scoase de Frf.

Che Guevara  •  13 martie 2018, 20:51

1. Lupescu e crescut la scoala lui Dinamo. Si ca toti militienii nu se poate abtine sa nu puna mana. Exemple sunt nenumarate: Borcea, Badea, Netoiu, Staicu, Cohn, Florian Walter, Ion Nicolae, familia Becali etc. Toti au ajuns prin puscarii. Pentru ei nu este o problema, si in libertate erau obisnuiti sa viziteze penitenciarele. 2. Exista indivizi care spun ca firmele private au dreptul sa faca afaceri cu oricine si oricum. Nu e chiar asa. In primul rand FRF este o asociatie a mai multor cluburi de fotbal. Cine conduce FRF nu conduce propriul SRL. Presedintele FRF trebuie sa conduca responsabil si impartial. Din punct de vedere economic acesta are obligatia sa asigure bunastarea cluburilor. Un presedinte care capuseaza FRF in interes personal sau in interesul altora actioneaza impotriva asociatilor. Practic se comporta ca un cal troian. Este adus lupul paznic la oi. 3. Burleanu procedeaza exact ca Agamita Dandanache "am scos scrisoarea si pac! la Resboiul..." Nu este deloc elegant ceea ce face, dar fotbalul romanesc este o albie de porci. Toti patronii de cluburi sunt niste sacali. Daca ai o slabiciune cat de mica de devoreaza fara scrupule. Nu vad de ce s-ar purta Burleanu cu manusi intr-o astfel de lume. 4. Mai tineti minte mult mediatizatul "safe" al lui Mitica Dragomir de la Liga? Zeci de ani de zile venea Corleone in presa si oferea jumatati de adevaruri. Nu spunea niciodata tot, spune numai pe cine are la mana si facea trimitere la seiful LPF. El a condus 25 de ani fotbalul romanesc cu metodele astea. Sa fiu sincer il prefer pe Burleanu care, cel putin, spune tot ce detine. Un santajist ca Dragomir a tinut fotbalul si Romania pe loc. Omul a fost si Parlamentar, retineti! Si a mai si facut o lege prin care sunt oprimati suporterii pe stadioane. Dupa cate ca platim bilet sa sutinem fotbalul romanesc (care fara suporteri e mort, vezi cazul Dinamo) mai trebuie sa luam si amenzi si bastoane pe spate pe banii nostri. Va dati seama in ce paradox traim?

DMC  •  13 martie 2018, 20:51

La "brutarie" cu amandoi. Nu e nici o pierdere...

geo  •  13 martie 2018, 20:53

Inca ceva ,mare dreptate au cei care au postat mai inainte , si va cearta ca inainte de a publica cele spuse de Frf , sa nu aveti si pozitia lui Lupescu ,legata de acest subiect ...sincer , cred ca de data asta este intentionat.

Razvan  •  13 martie 2018, 21:04

Jalnica incercarea de a trimite in derizoriu sifonarea banilor de Lupescu! Pai cum e, mr Tolontan? Nu ziceai ca daca Burleanu vine cu date concrete e altceva, altfel "gloantele lui se transforma in bumerang"? Iata datele concrete! Pai nu, stai, ca momentul nu e cel indicat! Mai citeam pe cineva extazindu'se ca esti impotriva curentului pro-restauratie, condus de Ioanitoaia! Sa fim seriosi...libertate de opinie...Ioanitoaia ignora, tu discreditezi, Buzarin si Andries fac glumitze obosite...totul pt "partid si victoria finala"!

Dan  •  13 martie 2018, 21:08

Tontotontolantane jocul e facut pentru ionut.mie imi pare bine ca burleanu a venit mișeleste la frf si altu ai ia locul la fel de mișeleste.imi pare bine ca colegul tau vochin sa murdarit pe la mustați cu miere de frf si ramane hulit .la fel si tu o satu

Razvan  •  13 martie 2018, 21:10

Mi se pare jalnic sa vad cum poporul roman cautioneaza furtul, pt ca e facut de cineva care candideaza impotriva unui personaj detestabil! Oameni buni, ceea ce a facut Lupescu e imoral si ilegal! Nu conteaza ca "e din generatia de aur", ca "si altii fura", ca "e om de fotbal, nu ca Burleanu", etc! Lupescu a sifonat banii unei institutii/asociatii catre firme care ii apartin! Punct!

Cătălin Tolontan  •  13 martie 2018, 21:23

@geo: colegii mei l-au cautat pe Lupescu si el nu vrea sa comenteze.

gio  •  13 martie 2018, 21:32

Comparatia Dvs mi se pare deplasata, nu poti compara scurgerea fondurilor federale in propriul buzunar sau ale gastii din care faci parte, de catre Lupescu, cu dezvaluirea tarzie si interesata de catre Burleanu. Hai sa avem masura, nu poti sa-i pui pe acelasi plan pe hotz si pe paracios.

Andrei  •  13 martie 2018, 21:45

Dezamagitor articolul tau. Tolo. O faci pe marele investigator al coruptiei din fotbal, iar acum cand exista evidente clare de devalizare a federatiei de catre cel care vrea sa-i fie presedinte pentru 4 ani, tu scrii in majoritatea articolului despre faptul ca Burleanu a asteptat sa faca dezvaluirile. Nu zic ca moral vorbind Burleanu nu ar fi trebuit sa faca dezvalurile in 2014, dar asta e o problema de 100 de ori mai putin relevanta decat ceea ce a facut Lupescu. Si totusi, nu vad o discutie serioasa a ceea ce a facut Lupescu in ziar la voi, cum ati investigat-o pe Udrea, Rizdi samd. Vad doar o sustinere clara pentru Lupescu si nu inteleg de ce. Uneori ma intreb daca va plateste cineva sau doar ignorati complet faptul ca intoarcerea la Lupescu inseamna intoarcerea la coruptia de pe vremea lui Mircea Sandu, doar de dragul de a avea pe cineva din "generatia de aur" la federatie. Ma rog, atata vreme cat Dragnea si Tariceanu ne conduc tara, nu ar fi de mirare sa ne conduca un hot si FRF-ul. Bine ca am plecat de acolo de ani buni si nu ma mai afecteaza lucrurile astea intr-o maniera practica.

Nicolae  •  13 martie 2018, 21:55

Daca gresesti trebuie sa platesti! Daca Lupescu mai poate candida sau(si) mai rau, va ajunge sef la FRF( dupa aceste dezvaluiri extrem de grave), atunci sa nu va mire, Domnule Tolontan, daca si Dragnea va candida la "sefia" tarii. Sunteti jurnalist (si) de investigatie: asta mi-a placut la dvs! Dar, nu inmormantati descoperirile! Alteori ati fost mult mai vocal!

lentz  •  13 martie 2018, 22:54

De acord cu userul Andrei ca faptele lui Lupescu sunt total disproportionate fata de cele ale lui Burleanu. Din dorinta de a pastra aparenta de echidistanta le-ati pus in mod gresit pe acelasi palier. Mai mult nu s-a cerut un punct de vedere lui Burleanu care sa confirme faptul ca nu a semnalat faptele si anterior. Pe de alta parte exista posibilitatea (intr-adevar putin probabila) ca Lupescu sa fi prestat serviciile la pretul pietei, caz in care nu avem o paguba la FRF si deci nici motive de sesizare din partea lui Burleanu. Asta nu inseamna ca in atare situatie faptele lui Lupescu ar fi in regula pentru ca ele distorsioneaza in mod evident concurenta dezavantajand pe ceilalti operatori economici.

Boeangiu Marian  •  13 martie 2018, 23:15

Numai in Romania este mai blamat cel ce il demasca pe hot decat hotul ca atare. "Dragalaseniile" deversate in capul lui Burleanu de detinatorii adevarului absolut Ioanitoaia impreuna cu competenta si educata "generatie de aur " nu putea sa aiba decat un raspuns de acest tip, gretos, dar pe intelesul tuturor . Toti sustinatorii luLupescu fac parte din categoria marilor sportivi ce ne-au adus imense bucurii dar care odata iesiti din activitatea practica s-au dovedit caractere deficitare ,incompetenti, predispusi la intrarea in diverse gasti ce nu ii onoreaza. Asa-zisa lipsa de rezultate a administratiei Burleanu ar fi trebuit evidentiata de programe clare prin care sa se arate ce s-a facut si ce trebuia facut. "Nu spun ca sa nu-mi fure nimeni programul" e de fapt dovada subtirimii argumentelor sau chiar inexistenta lor.

gio  •  13 martie 2018, 23:44

Cred ca aveti mari dileme la GSP, sustineti un candidat tip restauratie, cu multe urme de coruptie lasate in urma si descoperite cu subiect si predicat de Burleanu, adica exact cel pe care incercati cu disperare sa-l discreditati. Cred ca nici nu va dati seama cat de RIDICOL sunteti cand incercati sa induceti ca ambii ar fi la fel de vinovati, lupescu ca a furat iar burleanu pentru ca a spus de abia acum.. Nu, nu sunt la fel de vinovati! Oricum candidatul Dvs Lupescu nu este decat o unealta destul de mediocra si se comporta ca atare, tot ca unealta a scurs si banii respectivi ca doar nu facea Lupescu asa ceva pe la spatele lui Nashu, ar fi trebuit sa-l duca si mintea..

Eu  •  14 martie 2018, 0:56

Eu zic sa se suspende campionatul, ori sa se desființeze. E super tare ca tolo a fost la congres. Și aplauda cu 4 mâini. E comunist convins. Nici nu mai contează dacă ai sau nu coloana. Pe bani o faci și pe mama

RaduR  •  14 martie 2018, 1:01

In ceea ce priveste lupta pt putere, cred ca ne-am obisnuit cumva, in timp, ca toti pretendentii sa fie "patati". Nu ar fi nicio noutate. Si cu totii ne asumam din start faptul ca la acest nivel nu mai poate exista inocenta. Cred insa ca asa cum am dorit schimbarea acum patru ani, la fel simtim si acum. Efectiv, scarbiti de tot ceea ce vedem ca se intampla, am ajuns sa vrem schimbarea, de dragul schimbarii. Asa cum traim cu speranta ca FCSB o poate elimina pe Lazio, asa speram, pe undeva, in inconstienta noastra, ca poate intr-o buna zi va veni la conducerea FRF, un lider cu viziune, cu onoare si cu chef de munca. Speranta moare ultima, iar la noi romanii chiar nu moare niciodata. Ce pacat ca I.L. Caragiale ne-a parasit la doar 3 ani dupa infiintarea FRF. Daca mai traia un an, ar fi prins primele alegeri federale, dupa un mandat de Presedinte, deja incheiat. Am sentimentul ca ar fi "schitat" ceva maret pe tema asta. Chiar sunt curios ce propunea pe vremea respectiva un candidat la sefia FRF. Probabil ca nici atunci nu avea curajul sa promita o calificare la Campionatul Mondial. Doar ca pe timpul acela, omul chiar avea o scuza. Mondialul inca nu se inventase. Ciolanul, in schimb...era si atunci la mare cautare.

Cristian  •  14 martie 2018, 1:21

Da, asta e ca denunțatorii care-și aduc aminte de niște fapte după ani și ani, scriu o compunere de o pagina acolo, mai bagă prea- competentii procurori câte o Stenograma trunchiata și gata dosarul, la pușcărie! Evident ca domnul asta are un interes sa propage informația acum, pe el nu-l interesează decât sa-și asigure următorul mandat, de ce credeți ca spunea ca se va bucura dacă va candida Ionuț? Ca sa aibă o dezbatere pe proiecte, chipurile, nu? Asta e proiectul lui sa înțeleg, îl ținea la sertar și aștepta momentul prielnic. In caz ca avea sa eșueze cu modificarea statutului și interdicția la candidatura pt cei plecați de 5 ani din țara, chestie făcută cu Dedicație, imediat după discuția inițială despre o eventuala candidatura, de la Cardiff.

Mircea  •  14 martie 2018, 1:35

Nu știu,tu cel care a scris pe ce te bazezi,dar nu poți să-mi scrii mie ca cititor că Burleanu,un nimeni,asta e adevărul,vorbește de Lupescu,sincer.

Mircea 1  •  14 martie 2018, 1:50

Un nimeni în fotbal Burleanu,ales politic, altfel nu avea cum,vorbește de Lupescu.Editorul vrea și el sa mai scrie ceva pe aici pentru ai face și lui un bănuț acolo în buzunar,oameni buni: țara e distrusa și fotbalistic, și noi vorbim de Burleanu,Lupescu e clar că o să schimbe ceva.

sundance kid  •  14 martie 2018, 2:30

DMC Ba nenicule aici pe coasta de vest a americii preturile au explodat demult incepind cu painea, mincarea in general si termind cu benzina la pompa !! FRF ? Nu au lichidati . Nu poti avea bani in cont in conditiile in care statul roman e sarac ! Restul sunt nimicuri .

LaBalaceanca  •  14 martie 2018, 2:41

Asta este alt episod din Las Fierbinti. Hopa si uite asa Giani este bagat sa fie Primarul satului? LMAO Tipic de MAHALA...tactici injositoare la toate capitolele.

Urod  •  14 martie 2018, 3:45

Se trag concluzii când încă nu se cunosc datele.... Ceea ce este clar, este ca nu este ILEGAL...!!!!!.... ASTA-I CEL MAI IMPORTANT LUCRU.... Pe urma hai sa vedem asa zișii bani pt ce s-au cheltuit, adică dacă sunt cheltuiți cu rost sau fără rost... Dacă acei bani urmau oricum sa fie cheltuiți, de ce este atât de imoral dacă au fost folosiți cu prețul corect între doua firme PRIVATE ?!!!!!.... UNDE ESTE ILEGALITATEA...?!!!!... SA VORBIM ACUM DE MORALITATE.... TRĂIM ÎNTR-O TARA ÎN CARE DOCTORII DE 28 DE ANI, AU CABINETE PARTICULARE SI PROFESEAZĂ ÎN SPITALE DE STAT....?!!!!.... AICI CE ESTE DE 28 DE ANI.... CA NU MAI ÎNȚELEG NIMIC... AICI LA DOCTORI VORBIM DE MILIARDE DE EURO SI VINE ACUM BURLEANU CU 300 DE MII DE EURO, DE PARCA AR FI VREO SUMA GIGANTICA...!!!...Ar fi interesant sa vedem câți angajați sunt acum la FRF sau sa vedem ce sume a pierdut Burleanu cu procesele pe care le are cu oamenii pe care i-a dat afara abuziv... S-ar putea sa fie mai mult de 300 de mii... Atunci ce facem, între niște sume cheltuite corect și altele pierdute pe baza de incompetenta, ce alegem?!!!!... Dacă speram ca noi vom avea niște icoane la conducerea instituțiilor asa peste noapte, chiar ca suntem bătuți în cap... Da poate nu este perfect moral, dar și Țiriac are conturi în paradisuri fiscale și asta înseamnă că este ceva ilegal...?!!!!... Adică dacă FRF cumpăra serviciile de la alta firma era corect, dacă le-a cumpărat la același preț de la firma lui Lupescu este foarte grav...?!!!...Daca sunt cumpărate la preturile umflate, abia atunci este imoral ca oricum ilegal nu este... Dacă mai vorbeam și de niște sume milioane de euro, poate ridica semna de întrebare, dar vorbim de doar 300 de mii în sase ani sau cât a stat Lupescu în federație... Dacă împărțim reies niște sume jenant de mici... Va propun ceva, haideți sa acordam premiu trei sute de mii, fiecărui președinte care-și face perfect treaba pe perioada mandatului.... Adică după ce se face audit, dacă totul a fost corect să-i fie dat acest premiu, ca să nu mai vorbim de firme sau interpuși... Totuși se lucrează cu milioane și ca să nu mai existe tentații, mai bine acordam premii pt excelență... Pai mie mi se par mai imorale premiile care și le iau în caz de calificare echipei naționale... Pentru ce se dau aceste premieri...?!!!... Dar atunci când nu se califica, aduc premiile înapoi cumva?!!!!... Hai ca am înnebunit cu toții, nici noi nu mai știm ce este normal de-atata coruptie... În tara asta se fura cu sutele de miliarde, avem un personaj in fruntea unui partid care are un domeniu în plin câmp ca nici în filme nu vezi, și noi vorbim de 300 de mii...?!!!.... Nu sunt partizanul lui Lupescu, am zeci de postări favorabile lui Burleanu, care le-am făcut pe blogul lui Ioanitoaia... Nu m-am întors împotriva lui ca n-am nici un motiv, dar nu-mi place campania care o face, iar de când și-a anunțat candidatura Lupescu, nu pot sa nu recunosc ca este peste Burleanu.... Doar gândesc în interesul fotbalului și atât...

Cristian  •  14 martie 2018, 5:15

DMC...ești la fel *** ca cei care "bălesc"in fața televizoarelor încremenite pe Antena 3! "Oamenii serviciilor"! Ești penibil! Crezi că SRI sau SIE nu altă treabă decât să dirijeze alegerile de la frf! Exact cum gândesc pseudo ziariștii de la A3, care văd peste tot numai "stat paralel"! Că așa vede stăpânul lor, "profesorul"Voiculescu! Tolo are perfectă dreptate: într-o țară normală Lupescu ar fi zburat de mult, iar ce face Burleanu nu e decât disperarea câinelui care află că s-ar putea să fie gonit de la măcelărie! Din păcate, Pușcaș nu are nici o șansă! Poate nu e susținut de "servicii"și "statul paralel".Nu-i așa dmc? Penibilule!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cristian  •  14 martie 2018, 5:25

Gio și Marian au perfectă dreptate, domnule Tolontan! NU Tolo! Burleanu nu e la fel de vinovat ca Lupescu! Știți și voi foarte bine că așa e, ***! Alături de Ioanițoaia susțineți o gașcă de semidocți care, la umbra performanțelor din trecut, vor si ei un oscior! Deși eu cred că tu Tolo nu faci parte din filmul ăsta extrem de prost!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Serban  •  14 martie 2018, 6:16

Te-ai facut de ras Tontolane!!!!Mare ziarist de investigatie!!!Nu ti-e putin jena?!?!Ii canti in struna taxatorului ITB,un batran maniac ce tanjeste dupa vremurile mafiei Sandu- Dragomir,neintelegand ca si daca se vor intoarce,prin alegerea *** de Lupescu,el oricum nu ar mai fi in schema,e depasit si penibil,astia noi vor avea nevoie de o noua generatie de ***.Opaaa!!!!Sa nu-mi spui ca-ti pregatesti terenul!!! Mi-e sila cand vad mutra aia de filfizon gretos a lui Burleanu,dar e doctor pe laga haita asta de fosti fotbalisti celebri,dar cu creiere de gaini ,ajunsi pe mainile unor nemernici ce ii joaca ca pe niste papusi ***!Unul mai ***,a si facut puscarie pentru ei.Poate vrea si Ionut,cine stie?!Burleanu si astia de la servicii de-l susutin,sunt macar inteligenti si,chiar daca nu sunt fotbalisti,se pricep oricum mai bine la manageriat decat "asii" aia in fotbal,dar care nici sa socoteasca sau vorbeasca corect nu pot!!!Oricum...rusine mare pe capul tau!Mi-e mila!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bob  •  14 martie 2018, 7:09

Pe bune, Tolo? Pui semn de egalitate intre dezvaluirea tarzie si sifonarea de bani din FRF? Si te mai numesti jurnalist? Cam la fel se analizeaza si la antena3 ticalosiile psd. Urmeaza sa inventezi vreun stat paralel si o flacara violet. Si, sa nu uitam, Burleanu poarta ochelari si, deci, cam seamana la fata cu Soros, ar putea fi si el descendent din marele ‘dusman al poporului’. Ma intreb, nu ti-o fi rusine cand ajungi sa scrii articole precum asta de mai sus?

Venom  •  14 martie 2018, 8:11

Oh, borcan cu miere! multu' inoțenții au popitu' și dânsul! La ciasu de-ndărăt văzut-am și pre Lupașcul *** dă a sa prețioasă pele, în zbateri și patimă necuprinsă, precum musca neavând nice dânsu' libertăciune a mai zbura. Și preschimbatu-l-a și pre Lupașcu din lup tânăr în cățel bătrân, de-al Sandului. Dacă într-adevăr Lupescu a declarat că nu comentează, atunci se va retrage. Dintr-o nu-știu-care-cursă-În-care-nici-n-a-intrat. Și probabil că ne va anunța bărbătește pe Facebook că nu îl merităm și va bloca comentariile. Sau într-un program de meci? Oricum, distractiv, foarte distractiv, e ceva gen Mediocrii vs. Vedetele. Și au mai rămas cei săraci și cinstiți, cei care au echipă, dar n-au valoare cei care vor ridica în continuare fotbalul românesc pe noi culmi de progres și clasament FIFA.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sandu  •  14 martie 2018, 8:25

Fac pariu că 99% din comentarii provin de la Burleanu sau interpuși ai lui...

Ramon  •  14 martie 2018, 8:54

i-ați găsit și lui Lupescu o bubă ? Câte reviste FRF a editat și cât s-a cheltuit pe ele ? Sortmagazin a fost o revistă prost difuzată, nici nu s-a dorit mai mult. A fost întreținută prin reclamă (Gatorade), dar în orașe mari era difuzată într-un singur punct (ultima dată biroul unei firme de pariuri și acolo se găsea sub tejghea). Responsabilii, ca de obicei, directorii publicației. O lentoare și silă caracteristică printre redactori. Oricum, e singura publicație care a editat un ghid de sezon in ultimii 10 ani. Cum nu noi alegem președintele FRF ar fi mai bine să nu extindeți mizeria acestei țări asupra acestei alegeri. Ignorați blogurile și promovarea celor doi pe posturile media.

service gsm  •  14 martie 2018, 9:03

Felicitări Venom! corectați, sunt de acord cu fiecare cuvânt. comentariul tău este mai bun decât articolul

FlorinM  •  14 martie 2018, 11:58

comparam spusul cu facutul .... pai e totuna? Burleanu nu are rezultate si nu are carisma. Cam atata i se poate imputa. Si ca nu a spus tot. Lupescu a reusit sa-si construiasca o imagina buna, insa a procedat fix precum mentorii dezastrului fotbalului romanesc. ***, interese obscure si cate si mai cate pe care nu le vom afla niciodata, tocmai pentru ca a fost discret. Ce alegem? In primul rand eu as alege o presa impartiala, care sa nu-l mai favorizeze atat de mult pe Lupescu. Ceea ce nu se intampla.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Che Guevara  •  14 martie 2018, 17:45

Lupescu e clar ca are datorii pe la mafioti gen clanul Becali, Mirca Sandu samd. Daca nu ar fi asa nu s-ar afisa cu ei. Asta inseamna ca fotbalul nu va fi pe maini bune in eventualitatea in care el castiga alegerile. Vorbim degeaba. Nu vrem sa patim si noi ca grecii sa ajunga patronii de cluburi sa intre cu pistolul pe teren.

romaeterna  •  15 martie 2018, 12:44

poate generatia de TINICHEA, ca de castigat nu-mi amintesc sa fi castigat ceva. Ciolanistii vor sa se intoarca. morti de foame in gasca lui lupescu. macar cu burleanu se vede ceva, chiar daca rezultatele intarzie sa apara. o generatie de sportivi, indiferent de sport, nu se formeaza in 4 ani. avem nevoie de cel putin 10 ani!!

Comentează