Răspuns oficial al UEFA: ”La noi nu există afaceri între UEFA și firmele directorilor”

Un mesaj de la Nyon înlătură orice dubiu: într-un fotbal civilizat, ceea ce a făcut Lupescu e greșit

vineri, 16 martie 2018, 5:59

de Theodor Jumătate și Cătălin Tolontan

Gazeta a întrebat la UEFA, fără să ofere niciun nume, dacă regulile sale permit afaceri între organizația fotbalului european și firme pe care un director UEFA le deține.

Adică ceea ce a făcut Ionuț Lupescu în România, la FRF.

Răspunsul UEFA a fost: ”To our knowledge, no such case exists at UEFA, due to a combination of factors such as UEFA’s business culture, practices, rules and regulations”.

Ceea ce înseamnă că un asemenea caz de afaceri între UEFA și o firmă a unui director UEFA nu există, ca urmare a combinației între cultura de business, regulamentele, regulile și practica forului european.

Altfel spus, Ionuț Lupescu, în calitate de director la UEFA, nu putea face ce a făcut în calitate de director la FRF.

Comentarii (87)Adaugă comentariu

Gambeta  •  16 martie 2018, 18:08

Da' ce disperat esti Tolontane! Ce, ti-e ca te da afara din statul paralel?!?

Gabi  •  16 martie 2018, 18:08

Hartia oficiala daca se poate dom' jurnalist. Nu prea merge pe incredere vrem dovezi.

Meh  •  16 martie 2018, 18:14

Tolontan esti un *** obositor

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sextus  •  16 martie 2018, 18:14

@ Gambeta... Ca l-ar da afara din statul paralel nu e mare lucru, problema e ca o sa-l dea afara si din statul perpendicular... Atunci sa vezi pe Sorosila ce leapsa o sa ia cu reptilieni cu tot...

dorin  •  16 martie 2018, 18:22

Nu se poate sa nu vezi valoarea unui om si sa-l ataci repetitiv si despre actualul sef al federatiei sa nu vezi inconpetenta ......un mare semn de intrebare despre justetea si onoarea de a scrie .....de la sublim la penibil ...e doar ...un gest

Bunicu  •  16 martie 2018, 18:23

Din raspuns nu zice nimic ca Lupescu la frf putea sa faca afaceri cu federatia locul lui de muncă.Nu statul paralel la pus să faca afceri cu federatia patronată de Mircea Sandu,lăcomia e de vină.

Marius  •  16 martie 2018, 18:24

Ma dezamagesti Catalin, nu doar ca incepi sa exagerezi cu exigenta asta indreptata catre ceva cu adevarat insignifiant ca si pericol public, sa nu uitam ca victimele/pagubitii sunt in numar extrem de mic fata de cei afectati de adevaratele tunuri date de cei pe care vad ca nu ii deranjeaza nimeni cu intrebari puse "in afara"! As vrea sa te vad intreband un presedinte de partid de guvernare dintr o tara civilizata, ce si cum face, nu UEFA, stiu, comparatia ma dezavantajeaza dar in principiu vorbim despre aceeasi esenta. Apoi, minuscului text de mai sus arata o ardoare suspecta de a ramana langa acest subiect. Una peste alta, ca si in politica, se va alege raul mai mic. Ce a facut Ionut Lupescu, daca a facut, a fost inainte de a lucra 6 ani intr un mediu sanatos, acolo a vazut un alt modum operandum. Sa nu mi spui ca si eu te pot acuza ca nu papai tot din farfurie cand erai mic, deci esti un rebel?!!

Buiadi  •  16 martie 2018, 18:31

Te adâncești in ridicol Cătăline!Harry Potter este o nulitate!Chiar prieten fiind cu Vochin, tot nu înțeleg cum poți sa faci jocurile pentru acest omuleț! Îți distrugi imaginea și credibilitatea câștigată printr-o serie de articole reușite! Ma tot gândesc ce interese poți sa ai, încât ai ajuns sa te autodistrugi!

Pet  •  16 martie 2018, 18:31

Lupescu a fost asadar continuu in conflict de interese, prima data la frf apoi de loialitate fata de generatia de Au. Poate ca nu a facut mare lucru dar dovedeste ca nu e un mare „neamt“ asa cum credeam toti.

ionut  •  16 martie 2018, 18:36

mda...normal ca asta e raspunsul oficial, ce voiai sa zică?! Insă poate ne explica spagile care se dau in spatele cortinei, cazul Qatarului

warrior  •  16 martie 2018, 18:37

*** de ce nu scrieti si de invartelile lui Burleanu, ca sunt atatea?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Scarface  •  16 martie 2018, 18:40

Este clar . Esti din gasca lui Burleanu

theo  •  16 martie 2018, 18:42

Ce mi-este Burleanu, ce mi-este Lupescu?... aceasi "lupi la stana", nativ pusi pe capatuiala, *** adulmecatori de bani usori.... desi mereu au fost privilegiati, de viata, de soarta, de norocul de a ajunge fotbalisti la cascaval, cand romanii lucreaza la galere, inca in mine de carbuni,sa duca o paine la copii. Soarta corupta a fotbalului romanesc e pecetluita pe inca 4 ani de zile, oricare ar veni la conducere va surpa banul federativ pentru propria-i bunastare. ***... si ne mai aminteam cand Lupescu marsaluia prin piata cu *** de Prunea, sa-l dea jos amandoi pe Sandu. Cand Sandu s-a dovedit ***, cei doi s-au izbit ca de zid. Asa ca s-au gudurat pe langa Sandu, pentru posturi caldute si s-a ajuns si la combinatii *** pentru viitorul fotbalului. Va imaginati daca vine Lupescu presedinte?.... si-l aduce pe puscariasul redevabil la fisc Popescu inapoi, plus Prunea, Hagi si clanul Becali?... Vai de el buget federativ, pentru grupele de juniori ale Romaniei! Ahhhhooo, fratilor, vin alti lupi la stana, cu pretentii de "mesii" imaculate, cu pretext ca au fost "mari jucatori ai generatiei.... X". Imensi si vivace lupIi astia la stana, totusi. Flamanzi decarne si cascaval greu!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Emil  •  16 martie 2018, 18:42

Ar trebui sa se retragă Lupescu!e jenant cum ocolește răspunsul la niste întrebări elementare.daca crea sa vina sa ia comisioane din nou,sa ne lase.suntem sătui de hoți! Ajungem sa îl judecam pe Tolontan ca ne arată ca in afara e interzis sa fii HOT

gerula  •  16 martie 2018, 18:43

Vad ca voua va place sa fiti furati, mintiti sau inselati. Nu-i mirare ca-i sustineti pe toti cleptocratii existenti. Credeti ca-i pasa lui Lupescu de fotbalul romanesc? Nu cred....deoarece nu l-ar fi furat !

Algran  •  16 martie 2018, 18:46

E ști un distrugător!. Tu și gazeta asta ați atacat antrenorii gimnasticii românești și ați terminat-o. De atunci am mai luat câteva medalii de bronz. Este integral meritul vostru. De ce sa nu terminați și ce a mai rămas din fotbal?.

Buiadi  •  16 martie 2018, 18:48

Ma gândeam eu așa...oare ce simți când vezi ca toți cititorii care te apreciau, in acest moment sunt extrem de dezamăgiți...?si “dezamăgiți” e un cuvânt prea blând in comparație cu reacțiile din aceasta comunitate!

Jon  •  16 martie 2018, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sector 4  •  16 martie 2018, 18:51

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan  •  16 martie 2018, 18:52

D-nule Tolontan eşti aliat cu Burleanu sau confunzi tabla înmulțirii cu tabla zincatä din prostie. Trebuia sä scri dacă legile româneşti permiteau o afacere între un director angajat al frf-ului şi federația respectivă. Regulile româneşti sunt unele iar cele elvețiene complet altele şi nu se pot compara unele cu celelalte.

custov  •  16 martie 2018, 18:53

tolo,ai probleme ,mari la inaltime ,foarte mari .

Potoceanu Titus  •  16 martie 2018, 18:54

Dle Tolontan, din ce in ce mai penibil. Incep sa ma indoiesc de toate cele scrise de TOLO. Te legi de oamenii care ne produc (sau ne-au produs) bucurie (Cristina, Ionut) si nu zici nimic de prapaditii care nu fac altceva decat sa-si demonstreze nepriceperea, provocandu-ne doar indignare si scarba. Pacat, pareai un bun al presei sportive...

adyescu  •  16 martie 2018, 18:56

Domnule Tolonntan , Am fost surprins acum cateva saptamani sa aud critici dure asupra dumeavoastra la Realitatea , si nu am crezut ca este adevarat ce se spune . Eu am avut o parere f. buna despre dumeavoastra si v-am considerat un jurnalist corect si echidistant . Pana acum insa , cand incep sa-mi pun serioase semne de intrebare asupra obiectivitatiii dumneavoastra. Nu inteleg aceasta insistenta in a-l denigra pe Lupescu. Ce facem ,ramanem inca patru ani cu Burleanu ? Tot fotbalul romanesc se duce de rapa….

Adrian  •  16 martie 2018, 18:58

Ideea e ca raspunsul zice nu au cunostinta de existenta vreunui caz. Nu zice ca e impotriva regulilor.

emil  •  16 martie 2018, 19:03

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ioan  •  16 martie 2018, 19:03

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pawn  •  16 martie 2018, 19:10

@Gambeta da' iti place cum o da piezis? cel putin fraza cu "noi n-am dat nume" e nepretuita :) adica nu e ca cartianu (nu-mi cer scuze pentru cacofonie), tapalaga, turturica sau cei din partea ailalta, badea gadea si dana blonda. el e subtiiiil :)

Romanudelafar  •  16 martie 2018, 19:11

Te ia dom'le de Putin, de dragnea, de dezinfectanti dar lasa omul in pace! Asa ati facut si cu gica popescu acum 4 ani, exact aceeasi placa ati pus - *** ***, doar-doar s-o gasi ceva...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

emil  •  16 martie 2018, 19:15

Ați tradus din limba engleză într-un mod necreativ. Traducerea corectă în spirit ar fi așa: ”Fostul nostru președinte Platini a fost suspendat pentru 8ani din UEFA pentru o singură șpagă de 2 milioane de la prietenul Blatter. (e o informație certă și verificată, in caz că vreți să cenzurați încă o dată comentariul) Ceea ce întrebați există cu siguranță, dar e mai sănătos să ne prefacem că nu știm (to our knowledge). Chiar așa: ce credeați că o să răspundă UEFA? Că fiecare are firmulițe? Oare și de data asta se va cenzura comentariul?

Adrian  •  16 martie 2018, 19:16

Serios ? Asta-I articol ? Ce te-ai fi asteptat sa zica UEFA ?

gigelos  •  16 martie 2018, 19:17

E vreun vulcanizator pe le UEFA ? Sau vreunul care inainte de a fi angajat la UEFA nu vazuse un meci de fotbal ? Exista profesionisti in conducerea UEFA ? In comisiile tehnice ? La FRF exista vreunul ? Zi-mi unul ? Joao Saldanha , colegul ala al vostru ? Socrul lui Ilie Dumitrescu ... Vino cu ceva serios Cataline . E o mare diferenta intre UEFA si FRF . FRF este o organizatie estica , conducere Putin , UEFA este Elvetia . Sandu Mircea taia si spanzura . El era patronul nu administratorul fotbalului romanesc . Ceea ce acuzi dumneata este moralitatea nu legalitata . Puteti intreba la UEFA daca e normal sa duci votantii la betie in munti pe banii UEFA ? De ce merge in campanie electorala Burleanu pe carburantul FRF ? Vorbeste pe telefonul FRF ? Da ciolhanuri din banii FRF ? E moral ? E legal ? De ce toata Federatia este concentrata pe campanie electorala , pe Berevoiesti ? Cine-i plateste ? Burleanu din prima de calificare la Euro ? Nu , FRF -ul .Vezi ca se plange un coleg de la Liceul German ca i-a subtilizat Ionut gustarica din banca . Doi fotbalisti cunosc in ultimii 30 de ani cu licee mai de Doamne ajuta ( vorbesc de Bucuresti ) , Ionut cu Liceul German si Olaroiu cu Ion Neculce . Sigur ti-l aduci aminte pe Cosmin , venea prin curte pe la MF1 , la 18 an era licean insurat si cu copil . Mare smecher de atunci . Cum ar spune Firea , Sa dam Cezarului ce e al Cezarului . The boys are back in town .Asta e totul . Au venit baietii acasa .Ionut , Gica , Chivu , Radu , Baciu ... e afacerea lor , n-am auzit pana acum de Bodescu ,Visan , Burlica .. sa fim seriosi .Las-o mai usor Cataline .

Serban  •  16 martie 2018, 19:19

Am scris de mai multe ori, reamintind ce scria în presa vremii, CĂ M.SANDU I-A SCOS DIN FRF PE LUPESCU ȘI PRUNEA , PENTRU A EVITA SĂ-I BAGE ÎN PUȘCĂRIE. Cred că ne prezentarea faptelor până s-a prescris îl fac și pe Burleanu „client” al DNA. M-aș bucura ca atât Burleanu cât și Lupescu să fie scoși din joc. Mi se pare distractiv că G.Becali consideră normal faptul că Lupescu și-a luat 30.000 euro și, pentru consecvența ce o dovedește, i-aș dori să ajungă Lupescu șef la FRF, dar pentru binele fotbalului românesc ar fi grozav să dispară și Lupescu și Burileanu din fotbal!

Bigbang  •  16 martie 2018, 19:28

Citind comentariile inteleg incet-incet de ce tara noastra este la coada Europei. De fapt asta am inteles de multe ori si de foarte multa vreme. Tolontan incearca sa explice ca Lupescu a gresit, ca meteahna romanului de a fura, de a obtine castiguri ilicite, este o latura a mentalitatii romanesti. O mentalitate foarte gresita! In schimb romanul ce a inteles!? Ca Tolontan este pro Burleanu. Sau ca incearca sa-l discrediteze pe Lupescu. Sau ca, oricum, face jocul cuiva. Ciudata natie! Si tare ma tem ca vine sfarsitul lumii si mentalitatea romanului va ramane la fel, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Moldoveanu  •  16 martie 2018, 19:28

Mai lasati-o fratilor cu generatia de aur, ce aur a castigat generatia Gagi, Lupescu.....si Lupescu daca este corect ar trebui sa se retraga, la alti nu se face ce a facut el

Cătălin Tolontan  •  16 martie 2018, 19:28

@Alex: https://www.tolo.ro/2018/03/14/presedintele-burleanu-pus-fata-adevaratului-motiv-al-dezvaluirilor-despre-lupescu/

Alex  •  16 martie 2018, 19:28

Domnule Tolontan, ne dezamagiti. Era frumos sa veniti cu o analiza a campaniei lu Burleanu, nu cu tampenii despre Lupescu. Era frumos sa fiti impartial. Cel putin asa trebuie sa fie un jurnalist. Sunteti cumva pe statul de plata al lui Burleanu ?

Roadghost  •  16 martie 2018, 19:29

Lasand la o parte razboiul pt putere Burleanu-Lupescu, sunt fascinat de comentariile romanilor ofuscati la aflarea faptului ca prin alte parti nu sunt incurajate (macar la nivel declarativ) furtul si abuzul de functie...si se mai si mira ca suntem condusi de cine suntem condusi. Priceless!!

zorrozabal  •  16 martie 2018, 19:30

Nu sunt un simpatizant al lui Ionut Lupescu-si mai ales al "staf"-ului sau-"Spune-mi cu cine umbli ca sa-ti sa-ti spun cine esti" zice o vorba din batrani-dar...Se mai zice-destul de insistent-ca Burleanu a fost "pus"la frf de Basescu-prin intermediul "serviciilor"!Cine "gaseste"imediat "documente"-cine i le furnizeaza-si sare in ajutorul lui Burleanu,acum cand e pe cale sa ramana pe dinafara?Se potriveste vorba aia-din batrani-"Spune-mi cu cine..."?!

ManX  •  16 martie 2018, 19:32

Extraordinar!!!!!!!!!!! Deci, sunt prezentate obiectiv niste fapte, si toata lumea-l înjura pe Catalin Tolontan. Aproape toata lumea dintre cei care-si dau cu parerea. Daca era vorba de Dragnea, de exemplu, nu de Lupescu pentru aceleeasi fapte ar fi avut un " standing ovation " Burleanu îmi este antipatic, când îl vad, când vorbeste. Prea apretat, ceva mai bine decât limba de lemn. Totusi are sens de multe ori în ceea ce spune, nu face ca politicienii care te poarta pâna nu mai stii nici tu ce ai întrebat. Nu pot sa ma pronunt despre ceea ce a facut sau nu. Cei mai multi dintre noi habar nu avem ce a facut sau nu a facut, ce a promis si ce nu a promis. Lucescu însusi a spus ca a capatat exerienta în timplul asta. Logic, nu este mare descoperire. Nu credeam ca Lupescu o sa candideze la presidentie. Mister...Grav este faptul ca nu vad pe nimeni în jurul lui competent pentru munca de "birou". Cristi Chivu...Prunea este nota zero la purtare iar Florin Radu Raducioiu înseamna cartonas rosu pentru toti cei care-l sustin. O batjocura pentru poporul român acest mascarici. Faptul ca un Danut Lupu a ales tabara în care se afla acum îmi da de gândit. Negoita/***.A schimbat cusca în care spera oase gratis. Adica or sa vina la putere dinamovistii si se califica si ei în CL.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Cătălin Tolontan  •  16 martie 2018, 19:33

@ManX: Fiecare mesaj conteaza, insa la fiecare mesaj postat exista 999 de cititori care nu comenteaza. In toata lumea se intimpla la fel. Sentimentul este ca opinie publica = comentariile de fb, de pe forumuri, de pe bloguri. Nu e asa. Si, de aceea, fiecare trebuie sa-si faca mai departe meseria, folosind comentariile, dar nelasindu-se transformat de ele.

Mihai  •  16 martie 2018, 19:34

Nu scrie in răspunsul UEFA ca Lupescu nu avea dreptul sa facă afaceri cu FRF. Dacă, intr-adevăr chiar acela este răspunsul de la UEFA. Acolo se spune ca in momentul de fata nu exista un astfel de caz la UEFA. Oricum, nu văd nimic ilegal in ce a făcut Lupescu. Domnule Tolontan, e dreptul dumneavoastra sa faceți anchete, nici Lupescu nu este un sfânt. Însă trebuie stabilit dacă Lupescu a făcut ceva ilegal. A prejudiciat statul roman? Problema este ca unui om cu atata experiența acumulata la UEFA i se pun piedici sa ocupe postul de președinte al FRF. Si de către cine i se pun piedici? Chiar de către conationalui săi. Ridicol!

ucigaltoaca  •  16 martie 2018, 19:36

@Sextus, @Gambeta: bai fratilor, mie cel mai frica mi-e de statul oblic...

gigelos  •  16 martie 2018, 19:38

Aceeasi chestie ai facut-o si cu Kovessi ... CTP-ul ajunsese cuirasatul presei romanesti , tu Cataline ai inceput sa aduci a Titanicul presei romanesti .

Cătălin Tolontan  •  16 martie 2018, 19:39

@gigelos: ce am facut cu Kovesi? Am pus intrebari. De o mie de ori daca va fi nevoie, de o mie de ori o sa pun intrebari. Este meseria mea si nu o schimb :-)

Crimson Veritas  •  16 martie 2018, 19:41

Daca aveati ceva de spus ... trebuia sa o spuneti inainte de ca Ionut Lupescu sa-si anunte candidatura ... pentru FRF. Aceste afaceri s-au produs cu mult timp in urma ... intr-o vreme in care Sandu, Lupescu (FRF), Paskany (CFR), Morar (DNA) erau la cutite cu Becali si cu Steaua ... Becali fiind considerat raul fotbalului romanesc, si coruptul numarul 1 din Romania ... ca incercase sa premieze niste jucatori ca sa joace un meci pe teren ... inceputul sfarsitului pentru 'justitia' din Romania ... dosarul 'Valiza'. In acest context ... ceea ce faceti d-voastra este de 100 de ori mai gresit si imoral ... decat ce-i imputati lui Ionut Lupescu. Daca ati avea un minim de corectitudine ... ar trebui sa ne prezentati ce s-a intamplat la FRF in ultimii 4 ani sub mandatul actualului presedinte ... nu povesitiri de pe contul de facebook a lui Burleanu ... din mezozoic! Perfomantele echipelor nationale, aducerea unui antrenor total necalificat si care nu a fost niciodata selectioner, nu a antrenat niciodata in Romania, nu a avut nici macar cunostiinte minime despre fotbalul romanesc ... si performantele pe care le-a obtinut, in consecinta, condamnarea blazonului nationalei ... la obscuritate ... amicale cu echipe din lumea a 5-a a fotbalului, management total defectuos, nerespectarea obligatilor contractuale ... in mai multe randuri, ceea ce a dus la blocarea conturilor FRF, folosirea unei masinarii de vot ... pentru a se servi cu nesimtire din drepturile tv ale cluburilor profesioniste, discurs injurios la adresa unor patroni si investitori din prima liga ... episoade penibile ... de genul Dinamo 1 vs Dinamo 2 in Cupa Romaniei ... Steaua vs. Viitorul ... anul trecut ... postarea pe site-ul federatiei a unor imagine cu directorul de marketing sau ceva ... pe plaja, lipsa totala de respect fata de simbolurile fotbalului romanesc ... vezi cazul Hagi, vezi cazul Prodan ... promovarea unor nulitati in FRF ... in frunte cu Andrei Vochin si Chivorchian! D-le Tolontan ... cand am vazut ca ati fost premiat ... cu titlul de 'cel mai bun ziarist al anului' ... eu am vazut ROSU in fata ochilor! Nu ati scris un singur articol in 10 ani de Opresiune Basista Crancena ... impotriva acestui regim, si impotriva uneltelor sale ... nu le mai dau numele ... ca le stiti. D-voastra nu sunteti ziarist ... *** ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Undergrant  •  16 martie 2018, 19:47

Felicitari, domnule Tolontan! Asta inseamna corecta informare. Daca s-ar imita acest model inaintea tuturor alegerilor din Romania, ne-am lamuri si noi intr-un final daca rezultatele electorale sunt cauzate de lipsa de informatie sau de incremenirea in proiect... Si, sincer, nu inteleg de ce o parte dintre cititorii dumneavoastra suspecteaza ca spunand adevarul este echivalent cu adversitatea fata de Ionut Lupescu sau cu sprijinul oferit celuilalt. Sa inteleg ca adevarul a devenit o marfa extrem de rara, pe care nu o mai asteapta nimeni decat contra unei compensatii?!

Florin berceni  •  16 martie 2018, 19:48

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ManX  •  16 martie 2018, 19:50

@ ***...:( Oricum, peste patru ani o sa-l regretam pe Burleanu, cum este Sandu regretat, Iliescu, Ceausescu, Antonescu, Etceterescu....

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  16 martie 2018, 20:00

@Catalin Tolontan - asa e tata , da-i inainte . De fapt dai tare unde merge , cu cine are bun simt sa-ti raspunda , ce faceai tu acolo erau chestii de procedura .Incearca si pe la Dragnea , ia vezi merge ? La Oprescu , Bombonel , Varanu nu a functionat , a mers la Kovesi si la ala cu Hexi , la cucoana gravida cu scena de 70.000 Euro . Pe aici e nivelul . Bravo ! Oricine greseste Cataline , si tu ai schelete prin dulap , las-o jos . Cauta ceva adevarat daca chiar esti ziarist nu ca a trecut strada pe rosu . Ai inceput sa te crezi teribil . Asa incepe decaderea, erai mai modest .

Andrei Mihai  •  16 martie 2018, 20:02

Tolontane, te-a pus amicul Vochin sa-l faci praf pe Lupescu ? Sau nu mai ai spitale de scarpinat ? Astia ti-au spus ca la UEFA este o combinatie de factori (cultura de business, regulamentele, regulile)....care la FRF nu exista. Deci ceea ce a facut Lupescu (daca a facut) poate nu era interzis la FRF. Asta e important : daca era sau nu interzis la FRF, nu daca este interzis la UEFA ! Ce le intorci ca la Ploiesti ! Incepe sa-mi fie scarba de scrierile tale ! Vezi-ti de treaba (numara cate feshe s-au ciordit de la Malaxa) si lasa-l pe Lupescu in pace.....chiar daca mori de ciuda ca nu mai iese Burleanu !

Comentează