AUDIO: Cum și-a pus ministrul sportului, Ioana Bran, consilierii să sune în emisiunea lui Ioanițoaia și să se dea drept admiratori!

Consilierii Alex Ciucă și Florin Mulcuțan și-au schimbat numele și au pus întrebări aranjate dinainte pentru șefa lor aflată în studioul Europa FM, dar vocile îi deconspiră

vineri, 30 martie 2018, 7:01

UPDATE: Ministrul Ioana Bran, întrebată de către Antena 3 dacă admiratorii care au sunat la Europa FM erau consilierii ei: ”Vocile sunt similare, dar dumnealor zic că nu, nu am ureche muzicală”.

UPDATE: Dar campioana rămâne, într-adevăr, Elena Udrea, vorba lui Victor Ciutacu, cel care ne-a trimis linkul.

 

 

De Mirela Neag și Cătălin Tolontan

Să ai 31 de ani.

Și să accepți să conduci sportul românesc fără să fi lucrat o oră în el.

Să nu fi condus niciodată niciun colectiv dintr-o instituție publică, oricât de mică.

Și să te așezi pe scaunul unde au stat Octavian Belu și Gabriela Szabo, să declari oficial că o vreme nu vrei să ieși în public pentru că te pregătești, după care, în sfârșit, să accepți să dai primul interviu lui Ovidiu Ioanițoaia, la Europa FM, unde să-ți pui consilierii plătiți din bani publici să sune ca să te felicite și să-ți împingă în direct întrebări aranjate.

Toate acest lucruri sunt opera Ioanei Bran, deputatul numit de PSD drept ministru al tineretului și sportului.

De la o firmă de băuturi alcoolice în fruntea sportului

Luni, 12 martie, Ioana Bran a fost invitata emisiunii ”Tribuna zero”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM.

Pe parcursul dialogului, ministrul a avut serioase probleme, fiind evident că nu stăpânește domeniul sportului.

Înscrisă în PSD din 2010, Ioana Bran este mezina milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, specializate în palincă pentru piața externă.

A lucrat ca PR la firma tatălui.

Ascensiunea ei politică a fost rapidă: în 2012 este aleasă consilier județean, în 2016 ajunge deputat și, în 2018, ministru al tineretului și sportului.

N-a avut nicio legătură cu sportul de performanță sau cu managementul sportiv.

Pe parcursul discuției tot mai poticnite de la Europa FM, Ioana Bran primește o mână de ajutor de la doi ”admiratori” care intră în direct la telefon, căci acesta este formatul emisiunii.

Oamenii din MTS îi recunosc după voce pe cei doi ”ascultători” drept consilierii Ioanei Bran!

Întrebare de la Marius Ionescu din Bacău

Alex Ciucă, consilier pe probleme de sport și tineret al ministrului Ioana Bran

În minutul 17 al emisiunii, intervine la telefon Marius Ionescu.

”Bună seara! Vă sun din Bacău. Am o întrebare legată de facilități și anume: ce facilități trebuie să aibă o firmă privată care investește în sport?”.

Ministrul răspunde prompt: ”Într-adevăr, acesta e un subiect foarte  important care ar trebui discutat în mediul de afaceri, întâlniri cu aceștia. Există și deja funcționează prevederi foarte clare. Acestea au opțiunea de a redirecționa către cluburile sportive, federații, activități sportive 20% la sută din impozitul pe profit în limita a 0,5% din cifra de afaceri”.

Ioanițoaia tresare: ”După atâția ani în sport nici eu nu știu aceste cifre”.

Ioana Bran e bucuroasă.

Iulian Neamț din Carei: ”O felicit pe domnișoara ministru!”

Florin Mulcuțan, membru al cabinetului ministrului Ioana Bran

În minutul 27 al emisiunii, o nouă gură de oxigen pentru ministru.

Este preluat telefonul unui alt ascultător.

”Mă numesc Iulian Neamț, din Carei, Satu Mare”.

 ”Înainte de toate, aș dori să o felicit pe domnișoara ministru pentru noua funcție… Aș dori să vă pun o întrebare, dacă îmi permiteți, referitor la stadiul pregătirilor pentru Euro 2020, un eveniment extrem de important pentru România”.

Ovidiu Ioanițoaia intervine: ”Până acum, tot asta am vorbit. Nu ați ascultat emisiunea?”.

La care ministrul îl apără pe ascultător: ”Poate că stătea pe fir, pardon, pe linie, și nu auzea”.

După care Ioana Bran răspunde pe nerăsuflate: ”Cele 4 stadioane necesare Euro 2020 sunt considerate obiective de interes public și importanță națională. Se lucrează intens. Comitetul interministerial s-a întâlnit și azi. Au fost prezentate public stadioanele. Imediat vor fi demarate lucrările…”.

”Ionescu” este Ciucă și ”Neamț” este Mulcuțan

”Marius Ionescu” din Bacău este, de fapt, Alex Ciucă, consilier pe probleme de sport și tineret al ministrului!

Iar ”Iulian Neamț” este Florin Mulcuțan, un alt membru al cabinetului ministrului Ioana Bran.

Mulcuțan a fost adus de Ioana Bran din Satu Mare, unde a condus Asociația Județeană de Box Satu Mare până a venit la MTS.

El este și manager la M&C Group Security.

”Eu eram în Polonia”

Gazeta a discutat cu cei doi și a studiat vocile față de cele ale ”admiratorilor” ministrului, de la Europa FM. Sunt aceleași!

Apoi i-a sunat pe cei doi consilieri ca să explice de ce au sunat cu identitate fictivă.

Florin Mulcuțan a spus că ”eu eram în Polonia și n-am sunat”.

Iar Alex Ciucă n-a mai răspuns apelului ziarului.

Puteți asculta înregistrările din emisiune și cele de la telefon ca să comparați singuri.

 

Înregistrarea cu Alex Ciucă: 

 

Înregistrarea cu Florin Mulcuțan: 

 

Comentarii (108)Adaugă comentariu

Caprita rosie  •  30 martie 2018, 10:40

@ olaru_andrei – esti cumva Florin Mulcuțan intors din Polonia?

nefertem  •  30 martie 2018, 10:40

Lucrez cu tineri. Vad sute de studenti pe an. Stiti ce-i cel mai trist? Majoritatea n-ar ezita nici doua minute inainte de a se "baga la o combinatie" de genul celei de-aici. Restul, cei ce au o anumita valoare, abia asteapta sa termine facultatea si sa plece din tara.

Cătălin Tolontan  •  30 martie 2018, 10:41

@nefertem: e dezarmant ce spuneti si e greu sa va contrazicem. Totusi, studiile arata ca integritatea e in continuare dezirabila in Romania, ca oamenii nu prefera sa faca aranjamente. Dar mai e ceva, pe care il puteti lua in calcul: conteaza in ce mediu traiesc, invata sau lucreaza cei tineri. Aici companiile au un rol important in societate. Pentru ca daca-i invata pe noii angajati sa respecte regulile, atunci ei asa vor ramine toata cariera.

Cristi  •  30 martie 2018, 10:42

E vina noastra ,a tuturor ,am ajuns sa fim condusi de hoti si de prosti.Ne meritam soarta.

Deva  •  30 martie 2018, 10:44

Trebuie demisa,e scarbos si inadmisibil ce s-a intamplat.Cei 2 postaci audio trebuie investigati.Asta e frauda in mas-media.Trebuie pus un om curat, nepolitic, care a avut treaba cu sportul, nu o blonda care nu a avut absolut nici o treaba in sport.Rusine PSD!

Urod  •  30 martie 2018, 10:45

@nefertem...ai perfecta dreptate

Mircea Adi  •  30 martie 2018, 10:50

Sal Catalin Ma bucur ca arati la ce nivel s-a ajuns. Nu imi vine sa cred ca se pot cobora la nivelul acesta. Chiar nu exista oameni capabili dornici sa se implice in viata politica? Ca vad ca ajung sus toti neica-nimeni. Astia ar trebui sa plece in secunda urmatoare. Dar din pacate nu se va intampla asta. Eu tot sper ca se va schimba ceva. Nu stiu cand dar tot sper.

Urod  •  30 martie 2018, 10:53

De cel puțin 10 ani aud o aberație...,, Sa vina tinerii "... Tot de atâția ani eu zic,, SA VINA COMPETENTA"... sa ajuns ca dacă ai 40 de ani și pierzi locul de munca, pur și simplu ești expulzat... Care tineri..?!!!.... Cei crescuți la Școală Șmecherie de dupa '89....Copii politicienilor...?!!!... Sa fim serioși...

11  •  30 martie 2018, 11:02

Domnul Ioanitoaia stie si altceva in afara de Daum? "După atâția ani în sport nici eu nu știu aceste cifre" - jur ca nu am stiut de faptul ca Ioanitoaia e un fost sportiv, sau ca a condus cluburi sportive. P. S. Cel putin primul dialog pare aranjat.

dan65  •  30 martie 2018, 11:18

https://www.guidingtech.com/31832/best-apps-voice-reading-text-ios-android/ si astea in 30 de secunde pe Google.Serviciile folosesc aplicatii dedicate asa ca multumesc pentru urarile de somn usor si ironiile cu holograme,dar fie sunteti cu adevarat depasiti de realitate fie naivi care inca mai cred ca acesul la tehnologie e dificil.Nu urez somn usor nimanui ci mai degraba buna dimineata :)

serban  •  30 martie 2018, 11:23

Rusinea si nesimtirea sunt litera de lege si ceva normal in ROMANIA.De ce oare nu se aproba in Parlament o lege pentru care minciuna si vorbele fara nici un pic de acopererire sunt egal puscarie,cel putin 5 ani ? La fel si pentru toate imbecilitatile spuse de ministri transporturilor de lungul anilor referitor la autostrazi. Minciuni fara sfarsit. Si cine sufera ? Ei sunt cu zambetul pe buze.

Ali  •  30 martie 2018, 11:26

Salut dan65, stim ca esti unul dintre cei doi aghiotanti care au intrat in direct, nu te mai chinui sa o dai cotita.

Andrei F Adevaratul  •  30 martie 2018, 11:28

Nu exista asa ceva - era un trucaj ordinar cu programe de imitat vocile ca la teatrul de papusi! Eu am auzit un pixel albastru in acel interviu, prin urmare si acest articol este tot un trucaj ordinar! De asemenea nu exista comentatori de meserie care sar la gatul celor care nu sunt de acord cu sefii lor! Ups.. Am scris sef? Scuze, voiam sa scriu ca exista oameni rai care ies din linia trasata de partid. Ups... am scris partid? Scuze, voiam sa scriu ca *** Pa!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gary  •  30 martie 2018, 11:41

S-o trimitem lui Trump drept "consiliera". Cred ca i-ar veni mai la indemana decat "fiica tatii/doamna ministru"!

Dragos  •  30 martie 2018, 11:41

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Urod  •  30 martie 2018, 11:47

@dan65...te rog, nu ne mai da,, buna dimineața ".... Deci după mintea ta, a stat cineva și a falsificat vocile taman al celor doi consilieri...?!!!!... Dar poate nici Ioanitoaia nu era în studio...?!!!... Sau poate și vocea ta a fost falsificata..? !!!... Dar cine iti cunoaște vocea ta...?!!!!

eljiji  •  30 martie 2018, 11:48

Cam cum face Kovesi cand se duce la organili di presa preferate. :)

Marian Horlaci  •  30 martie 2018, 12:22

"Gazeta": Va sugerez,in masura posibilitatilor,sa duceti ancheta mai departe,prin certificarea tehnica a suspiciunilor fata de cei doi angajati ai MTS si expunerea lor publica,insotita de respectiva " certificare".

aham  •  30 martie 2018, 12:23

puterea nu doar corupe, puterea atrage oamenii coruptibili. uite ce se intampla in franta, sua, rusia, numai de-astia. solutii? sunt cateva, toate discutabile.. poate democratia participativa...poate limite puse acumularii de avere. in mod sigur un sistem de institutii competente si independente limiteaza pagubele

Marian  •  30 martie 2018, 12:25

Penibil si jenant pentru impostoare...ar trebui demisa imediat...aaa stai ca am uitat ca n-are cine s-o demita ca in fruntea guvernului este o alta impostoare..deci va trebui sa ne obisnuim cu impostoarele ca sunt o gramada prin guvern si nu numai si n-o nu le dea nimeni afara.

tudor  •  30 martie 2018, 12:27

Eh, pălinca te poate face și om, ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gilos  •  30 martie 2018, 12:42

Daca se mai indoia cineva de metodele pesedeului...Putem, totusi, sa remarcam in ce hal a decazut acest partid in ultimii ani. Se mai faceau combinatii si pe vremea lui Adrian Nastase sau Hrebenciuc, dar aia erau mai stilati, mai greu de dibuit, pe cand astia sunt jalnici, de-a dreptul penibili ! Intrebarea mea este daca dl.Ioanitoaia stia de aceasta manevra. Invitatia in emisiune a acestei minustru-pitzipoance este oricum destul de dubioasa si as fi foarte dezamagit de dl. Ioanitoaia, daca s-ar preta la asa ceva.

Thomas brams  •  30 martie 2018, 12:46

O mare sportiva a spus : " VAI DE TARA IN CARE SPORTUL ESTE CONDUS DE OMENI CARE AU CALCAT PE STADION IN PANTOFI DE STRADA " amin.....si la revedere. PS. eu as adauga niste mincinosi si *** de sus pana jos

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

florin  •  30 martie 2018, 12:51

Am auzit-o si in direct... cata nesimtire. Doamne fereste!

stan  •  30 martie 2018, 12:54

e perfect normal ce a facut ministra bran..practic, s-a pregatit bine pentru emisiune...si ciutacu la rtv si gadea la antena 3, tot asa fac..stiu din surse foarte importante, din cele doua televiziuni...

Anghel Merchel  •  30 martie 2018, 12:57

Mvai, postacii comunisti deranjeaza. Domnu Tolontan, dar postacii vostri progressisti si bloggerii progressisti platiti sunt ochei, nu?

MARCELL  •  30 martie 2018, 13:04

E ok ca descoperiti si semnalati toate aceste ilegalitati,imoralitati,parsivitati ,dar oare puteti face si cate un pas in plus ? Sa nu ramana doar cate un articol de care se amuza sau ravolta cititorii vostrii o zi eventual doua?Eu zic ca e datoria voastra sa faceti pasul in plus altfel totul pare a fi doar in interesul vostru al ziarului al tolo.ro

teodor  •  30 martie 2018, 13:10

Cînd suni la Europa FM știu că îți cer numărul de telefon și te sună ei înnapoi cît despre înregistrări seamănă ca două picături de apă nu e nici un trucaj tovarășe Dan.

Ovidiu  •  30 martie 2018, 13:16

Jenant, jenant, jenant...Nu stiu cum poate dormi linistita individa asta, dupa ce si-a injectat doza asta de penibilism in vene. Impostura este totala in acest guvern PSD. De la ministru, la prim-ministru... Oameni fara nici o calificare si fara nici o pregatire ocupa posturile de coordonare ale vietii economice, politice, sociale si militare ale unei intregi natiuni... Traim o perioada neagra in istoria noastra si toate aceste lucruri comise pe banda rulanta de guvernarile PSD, nu fac altceva decat sa accentueze dorinta si mai multor romani de a pleca din tara... Dupa ce nu vor mai fi ramas romani de bine pe aici, fie ca au plecat, fie ca au murit, urmeaza dezintegrarea la propriu a acestei tari...se va alege praful de noi daca nu reusim sa schimbam ceva la urmatoarele alegeri...

criticul  •  30 martie 2018, 13:19

Cei trei ar trebui demiși imediat(ministra Ioana Bran și consilierii Alex Ciucă și Florin Mulcuțan)după porcăria asta.

marian  •  30 martie 2018, 13:34

Stiti ce este cel mai rau in aceasta problema?acesti tineri care vin din spate,sau mai bine zis,impinsi in fata de *** cu experienta,gen Dragnea,nu au si nu o sa reuseasca sa-si faca propiul look in politica ptr ca sunt marionete in mana ***,dar sa nu uite ce a patit tot acelasi gen de ministru dp timpul lui Basescu,cu duduia blonda(elena udrea)pe post de magnet ptr bani...............adica ati uitat de Monica Ridzi,imi pare rau ptr ea,dar asa merita toti,dar absolut toti pupincuristii..........bafta

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

nume  •  30 martie 2018, 13:43

"ce falicitati ar trebui sa aiba o firma care INVESTESTE in sport"?! Ce a intrebat postacul si a raspuns ministresa! Pai daca investesti in sport, inseamna ca dezvolti un business si nu poti fi sponsor...iar duduia vorbeste de sponsorizare. Aici este un indiciu ca: 1. Postacul habar nu are despre ce vorbeste si nu are ce sa caute acolo in MTS. 2. Duduia nu fost pe faza si a raspuns la o intrebare neadresata. 3. = 1 + 2 Duduia chiar ar trebui intrebata de ce inseamna sa investesti in sport si cum un investitor nu poate sa isi finanteze prin sponsorizare o entitate unde are o functie de conducere. Sunt cateva condamnari in spete similare.

Cristian  •  30 martie 2018, 13:50

Salut! Pe langa faptul ca nu mi se pare nimic grav faptul ca 2 consilieri ai unui ministru au intrat in direct sa puna niste intrebari ( poate cel mult fi considerata o poznă )...ramâne valabilă întrebarea adresată si mai înainte cum au reuşit ei sa ajungă efectiv să vorbească cu dl Ioanitoaia, că foarte greu reuşeşti să prinzi linie... Nu cumva distribuitorul de apeluri le-a lăsat drumul liber până la "live" pentru ca apoi să scornească acest articolaş denigrator ??

Urod  •  30 martie 2018, 14:08

@stan...e normal la noi în România treaba asta... Iar de Antena 3, ce sa mai vorbim... Este la fel ca ministresa...!!!... Dar tu poți fi incontinuare de acord cu asemenea practici... Și mai probabil, îți place și tara în care traiesti... Dar sunt mulți cărora nu le place, dar trebuie sa va înghită apucăturile mârșave... Ca-așai în democrație...!!!!

nume  •  30 martie 2018, 14:25

un subiect ce ar trebui facut cunoscut mai bine: despre plagiatul generatiei cheles si despre cum un director sportiv din FRK spune ca si doctorii plagiaza! Ovidiu Jelea va poate spune mai multe despre eminentele cenusii. https://www.zoso.ro/fratii-cheles/ https://www.facebook.com/borntoexplore http://www.canal33.ro/home.php?PG=actual&ID=423&keyword=&search_box=&MA=

Vlad  •  30 martie 2018, 14:34

@Cristian - dar cine a zis ca este grav? Ca mie unul mi se pare PENIBIL, ca sunt de parere ca odrasle d-astea parasutate prin functii publice sunt reprezentari simbolice a modului COMUNIST in care este pastorita aceasta tara, este doar parerea mea. Si cred ca a altor milioane de oameni cu bun simt, care si-au facut un drum in viata demn si moral. In perfecta opozitie cu prunci d-astia "mandri ca sunt romani" angajati la stat pt ca in privat nu ar fi in stare sa culeaga o portocala. Dar pana la urma, esecul odraslelor este si al parintilor, fata este semi-vinovata ca a ajuns sa se umple de penibil. Si nici nu cred ca o "atinge" ceva din cele de mai sus, iti trebuie un anumit nivel de educatie si "self-esteeme" care nu sunt compatibile cu carnetul de membru PSD. I-am transmis si pe alte cai: "stati linistita stimata doamna, sunteti inca departe de nivelul *** la care sunt colegii Dvs. din guvern. Dar inceputul este promitator"

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Senatorul melcilor  •  30 martie 2018, 14:40

Bine ca nu s-au scapat s-o intrebe pe duduie cum merge treaba cu tuica lui Brad. Oricum...asa ministru, asa consilieri(asa guvern).

Johnneil  •  30 martie 2018, 16:36

Si Mr Bean isi scria singur felicitari de Craciun. Alti isi dau likeuri pe FBook.

Silviu  •  30 martie 2018, 16:38

Despre ce discutam aici , domnule ? Despre niste neaveniti si nepriceputi adusi in functii publice pentru a fi platite cine stie ce datorii ? Ce sa vorbesti cu astfel de creaturi la care bunul simt lipsete ?

Vladone  •  30 martie 2018, 17:08

Cea mai tare parte din articol e :"Ioanițoaia tresare: ”După atâția ani în sport nici eu nu știu aceste cifre”." In afara de a arunca cu laturi in Burleanu si de-al peria pe Lupescu, mai stie ceva "venerabilul maestru"?

Ilie Nastac  •  30 martie 2018, 17:54

E urat ca se intampla asa ceva dar exemplele de super-sportivi care chipurile au fost si super-ministri sunt neconforme cu realitatea. In realitate, super-sportivele Szabo, Lipa si Tocala, au fost zero barat ca ministrii. E posibil chiar ca fata asta sa fie chiar mai buna decat ele (nici nu ar fi prea greu). Este afevarat ca gestul de a-si pune subordonatii sa-i ridice mingea la fileu este unul copilaresc dar prestatia ca ministru o putem evalua abia prin vara.

rom  •  30 martie 2018, 18:24

Daca asa a ajuns sportul Ro.?????sa fie condus de niste ***????? inseana ca ne meritam soarta.AMIN Ro.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Steaua1986forever  •  30 martie 2018, 20:14

Scarbosi oameni adusi de acest partid scarbos la conducerea acestei tari. Si trist. Bine, colegii dvs de trust de la o anumita televiziune o sa spuna ca nu e adevarat, ca nu sunt ei, ca Soros a aranjat aceasta mica smecherie, ca strainii, ca multinationalele, ca Dragnea e bun si corect, ca "altii" au facut puscarie politica, etc.

Ovidiu Jelea  •  31 martie 2018, 10:22

De la părinţii copiilor care fac sport (sunt implicat în domeniu, vorbesc din experienţă), până la profesori, antrenori şi cei cu funcţii de conducere în sport, astfel de combinaţii sunt privite de majoritatea ca fiind o dovadă că eşti şmecher, ca să nu zic chiar ingenios. Exemplele sunt cei care au urcat astfel în ierarhie, cum e domnișoara ministru cu ”servita” în emisiune, sau profesori plagiatori ca aceștia: http://www.canal33.ro/home.php?PG=actual&ID=423&keyword=&search_box=&MA=

liviu  •  31 martie 2018, 10:47

sa incerci sa administrezi modul in care alegi cum sa transmiti si ce mesaj transmiti, nu e neaparat gresit, si cu siguranta nu e legat neaparat de integritate. e ca in sport: alegi competitiile la care participi si in functie de sansele de a obtine rezultate, incerci sa obtii tot sprijinul de care poti beneficia de la suporteri de la natura de la echipament etc. vezi o oportunitate si incerci sa maximizezi rezultatele. pe de alta parte nu cumva, a nu fi integru inseamna mai degraba sa fii constient de capacitatea ta de leader si creator de opinii si sa uzezi de asta ca sa induci ideia unei lipse de integritate? un fapt divers de management al comunicarii media si a informatiei se transforma intr-o deturnare a scopului si obiectivului. e ca in meciurile alea in care nu castiga ai nostri: cu siguranta au furat ceilalti cu ceva!

Nume  •  31 martie 2018, 15:02

@Ovidiu Jelea @Tolo Ovidiu, trimite-i lui Tolo capturile si istoricul mesajelor lui Cheles. Faptul ca a spus Cheles ca ii scoate din anonimat pe toti cei care i-a plagiat, trebuie cunoscut de toata tara. Si domnul care spune ca si doctorii plagiaza. Ala care doar pt prieteni este Adi Ghinea, pentru altii este domnul Adi Ghinea...

Nume  •  31 martie 2018, 15:07

@Ovidiu Jelea @Tolo Ovidiu Ar trebui facut cunoscut si cum anul trecut (probabil si anul acesta) la categoria de varsta de 9-10 ani au fost doua seri ide copii si au iesit pt aceeasi varsta si acelasi grad 2 campioni! la fel si cum sunt 3-5 pe podium la bronz. Sa tot lauzi ce mare Cheleseală ai facut cu 4 copii premiati pt locul 3! Invovatie de a lui un manager care cerea de la parinti cate 5 Euro pt arbitraj la Europenele de la Nurnberg...pe langa taxa de participare pe proba!

Nume  •  31 martie 2018, 15:17

oare de ce mai trebuia sa platesti in skdun-ul de aur al chelesilor si o suma in afara taxei de participare? se cereau cei 5 euro si celorlalte federatii?

o portocala  •  31 martie 2018, 15:36

cu o observatie: problema nu e "sa ai 31 de ani" - am tot auzit repetata emfatic sintagma asta (inclusiv printre amici), incat suna asa... ca o vina. sunt o multime de oameni competenti si responsabili de 30 de ani (Vlad Voiculescu, spre exemplu, avea 32 sau 33 de ani cand a fost ministru al sanatatii. voi insiva aveti in echipa un pusti care face a hell of a job). la fel cum ideea nu e sa te faci mic pentru ca pe scaunul ala au stat inainte niste somitati - cu tot respectul pentru carierele celor amintiti. hai sa nu ramanem la nivelul capului plecat si comparatiilor paguboase, pentru ca atunci ar insemna ca politica trebuie facuta doar de "oameni mari". problema domnisoarei e ca are zero experienta si skills pentru jobul pe care il are. dublate, dupa cum se vede, de rea credinta si o predispozitie spre impostura. pe bune, daca ar veni la un interviu la gsp ar fi descalificata pe criterii de varsta sau de competenta?

Nume  •  31 martie 2018, 15:47

directorul sportiv al unei federatii care trambiteaza urmatorul slogan: karate pentru educatia copilului tau. Pt aces director sportiv, plagiatele sunt "doar postari pe fb si atat"... la comentariile din 27 martie de pe postarea cu linkul lui zoso: Ovidiu Jelea: Deci, prin comparație cu plagiatele doctorilor, aceste plagiate sunt minore, nu? Adi Ghinea: Sunt postari pe fb si atat (facebook.com/borntoexplore)

Comentează