Lupescu își face campanie însoțit de șefii PSD ai Consiliilor Județene

Împins de la spate de simpatia publică și de politic, Lupescu se consideră favorit detașat și adevărul e că dacă va pierde, asta va însemna că administrația Burleanu a făcut pentru cluburi lucruri importante

luni, 16 aprilie 2018, 7:01

de Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

La Baia Mare a fost împreună cu președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, și prefectul de Maramureș, Vasile Moldovan, ambii PSD.

Zetea a spus că ”Ionuț Lupescu are idei minunate”.

În Caraș Severin, pe candidat l-au însoțit primarul Reşiţei, Ioan Popa, și cel al Caransebeșului, Felix Borcean, ambii PNL.

Din sală s-a ridicat și șeful Direcției de Sănătate Publică, ce a impresionat asistența propunând un nou sistem complet de organizare a fotbalului, până la Liga a patra!

Conform presei locale, Lupescu s-a declarat de acord cu proiectul prezentat ad-hoc de entuziastul responsabil cu sănătatea publică.

La Călărași, ”candidatul a avut un dialog foarte consistent cu autoritățile locale: președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, dar și cu edilii localităților Modelu și Borcea”.

Toți cei enumerați fac parte din PNL.

La Ploiești, ”preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, PSD, a ţinut să garanteze sprijinul lor pentru ce va urma în sportul românesc, în general, şi fotbal, în special”.

”Ce va urma” este Ionuț Lupescu. Asta vrea politicul, și în special PSD.

La fel s-a întâmplat în Gorj, în Bacău, în Vâlcea și în alte județe.

*** Lupescu și șeful CJ Olt, Marius Oprescu (al doilea de la stânga)

Ionuț Lupescu a mers la cluburile mici, care depind de finanțarea locală, alături de șefii Consiliilor Județene și de primari.

Aceasta a fost înțelegerea sa cu Liviu Dragnea. Iar poziția șefului PSD e clară în interviul acordat în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Au trecut 29 de ani de la răsturnarea comunismului și nici măcar un candidat al Generației de Aur nu are șanse decât dacă bate palma cu sistemul centralizat al puterii din România.

Relația dintre  politic și fotbal rămâne una bolnăvicioasă.

Răzvan Burleanu însuși, sosit din firidele Palatului Cotroceni, a fost, acum patru ani, susținut politic.

În cazul lui Lupescu însă, mobilizarea Partidului Social Democrat este fățișă. Nici Lupescu și nici politicienii nu o ascund.

Se complimentează reciproc deși nu s-au văzut în viața lor.

Se pozează la mese cu macrameuri îngălbenite pe la margine.

Principiul lui Liviu Dragnea e simplu, așa a gândit întotdeauna: dacă strigă oamenii în tribună, soluția populară e și soluția bună. Astfel, a ordonat partidului: miza pe Lupescu!

Într-un fel, politizarea contracandidatului îl pune pe Burleanu într-o situație unică.

Pentru că dacă Burleanu va câștiga, înseamnă că lucrurile pe care le-a făcut administrația sa chiar au ajuns la cluburi, chiar au contat în teritoriu, chiar stârnesc încredere.

Actualul președinte e la momentul adevărului.

Numai plusuri concrete, măsurabile și care au influențat în bine viața fotbalului îi pot determina pe cei din asociațiile județene și din cluburi să sfideze politicul.

Să semnalizeze Lupescu și să voteze Burleanu.


*** Lupescu la întâlnirea din Vâlcea, cu șeful CJ, Constantin Rădulescu (indicat de săgeată), în dreapta sa

Comentarii (71)Adaugă comentariu

io  •  16 aprilie 2018, 7:12

...soc si groaza!

Dan Farcas  •  16 aprilie 2018, 7:22

Toți cei enumerați din judetul Călărași sunt de la PNL, nu PSD!

nefertem  •  16 aprilie 2018, 7:26

Cu alte cuvinte, Lupescu si generatia de aur, cinstiti si bine intentionati (unii au ajuns pe la racoare, ei si? mai greseste omul), n-au saracii ce sa faca si sunt obligati sa se asocieze cu PSD-ul pentru a schimba fotbalul in bine... Nu plang dupa guvernarea Burleanu, au fost multe decizii proaste (desi schimbari au fost incercate), dar pe hotomanii reprezentati de Lupescu ii detest. Asocierea cu PSD-ul e tot ce lipsea pentru a-mi confirma impresia. O sa castige Lupescu si o sa astept cu infrigurare toate calificarile alea la europene si mondiale, toate prezentele in fazele finale ale cupelor europene etc. Sunt foarte interesat si ce-o sa scrie presa daca respectivele calificari n-or aparea; probabil vina va fi tot a lui Daum...

Niculae Moromete  •  16 aprilie 2018, 7:29

Detectez un idealism inciudat in tonul scriiturii din postare: "dacă strigă oamenii în tribună, soluția populară e și soluția bună " . Cam asta este esenta democratiei exprimata prin votul egalitarist, universal. Nu pot sa nu remarc psihoza cu privire la toxicitatea inerenta a PSD-ului ( nu ca nu ar manifesta toxicitate, dar inerenta sugereaza prejudecata programatica si nu autoimpunere). Mi-ar fi placut daca la descalecarea Burleanului, acum 4 ani, dâncozaurii ar fi fost înfierați cu aceeași mânie efervescentă( evit proletară din considerente publicitare). Toleranța merge aplicată oricui, prin oricine, Lupescului, Burlescului , pesedistului, dâncistului...

Fece5bistul  •  16 aprilie 2018, 7:30

Dar domnul Ioanitoaia de ce il sustine pe Lupescu ? Nu cumva si ziarul asta ( despre care unii se refera ca fiind fituica de impachetat peste ) este controlat/ dirijat de cineva din umbra ? Majoritatea articolelor sunt despre Becali, poza infractorului apare mai des decat aparea Ceausescu pe prima pagina in "Scanteia" . Aud domnule Tolontan ?

Elena R.  •  16 aprilie 2018, 7:32

Sunt dezamăgită de superficialitatea cu care ați făcut documentarea acestui articol. Edilii din jud. Călărași trecuți de dvs ca fiind PSD-isti sunt, de fapt, liberali. Toți. Acum sunt nevoită să fiu mai circumspectă în legătură cu ceea ce citesc aici.

alex  •  16 aprilie 2018, 7:53

Lupescu s-a adresat adevaratului sistem paralel, acela condus de Dragnea - condamnat, inculpat, cu casa pe trei strazi din salariul de bugetar . Mai precis, Lupescu, stiind ce a putut el sa faca la FRF ca director general, cat de rapace a putut fi incat s-a ingrozit pana si Mircea Sandu, s-a adresat *** pentru a fi sustinut. Pe de alta parte este ingrozitoare lipsa deontologiei profesionale in cele doua publicatii sportive... , cred ca cei care cred in ceea ce au citit in ultimele doua luni sunt dintre cetatenii care se uita la Catedrala Credintei pe un post TV...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Razvan  •  16 aprilie 2018, 7:53

Nu am nici cea mai mica simpatie pentru Burleanu, dar ce face "generatia de aur" e de'a dreptul gretos si ne aduce aminte ca, indiferent pe la ce echipe mari au ajuns sa joace dupa 1990, membrii ei sunt nascuti si slefuiti pe vremea comunismului. Blaturi grosolane (ca Viitorul-CFR), combinatii cu arbitrii (Prunea), fraude financiare (Popescu), aducerea politicului in sport (Lucescu)....astia sunt, dincolo de vorbe, eroii nostri de la Pasadena!

gelu  •  16 aprilie 2018, 8:02

scopul scuza mijloacele!! burleanu e antipatic. asa a fost de la inceput, dar decat mircea sandu (care deja se credea zeu si care se facuse ”om”profitand de fotbal). mai bine el! acum merita schimbat aprioric !!

Liviu Iliescu  •  16 aprilie 2018, 8:03

Nu se va intampla ce ai mentionat in ultima sraza, Catalin! Din macar 2 motive: lipsa coloana vertebrala/demnitate in cazul sefilor de club din fotbalul mic, apoi inexistenta acelor masuri burleniene care sa ajute fotbalul mic. Dar e macar jenant cum s-a legat ombilical Lupescu de politic pentru a fi sigur ca va castiga. Pe voi, Gazeta, va cautionez pentru aparitia interviului astuia cu 3 zile inainte de scrutin, voi sapati la temelia politrucului din 2014! Era greu sa rezistati tentatiei! Cu Lupescu aveam ceva sperante. Cu Lupescu +psd ele au murit in stadiu de nou-nascut!

Johnny  •  16 aprilie 2018, 8:05

Dragomir, Sandu, Borcea, Becali, Prunea, Craciunescu, Porumboiu, Ioanitoaia, Copos, Udrea, Iliescu, Roman, Ciorbea, Dragnea, Tariceanu, Pompiliu, Obreja, Escu- doar cateva motive care ma fac sa plang de mandrie ca citesc aceste lucruri despre tara unde m-am nascut si crescut de la o distanta mare. As vrea sa pot abandona chiar si aceasta deprindere de a sta legat. Sper sa reusesc intr-o zi!

Westfield  •  16 aprilie 2018, 8:08

Ce a ajuns si nenea “kaiser” ! Trebuie sa fie foloase de neinchipuit pt noi, oamenii de rand, sa vii de la UEFA in Romania ca sclav al mafiei Dragnea&Co ! In tara asta nu mai e speranta. Toata lumea stie si totusi toata lumea accepta. E o degradare din toate punctele de vedere, irecuperabil. Totul e legat de politic si nu e normal. De orice ai nevoie in tara asta depinde de relatiile cu politicul. Suntem gata domnule. Mai ramane sa ne alipim Rusiei si adio !

americanu  •  16 aprilie 2018, 8:12

Johnny ..bine spus! din pacate ma regasesc in aceeasi situatie dar cu timpul sper ca se va rezolva! Tolo..te-am admirat pentru articolele tale dar asta e de azi e cam ciudat..

S’or  •  16 aprilie 2018, 8:17

România este altceva decât înșiruirea de nume de mai sus. Oricum, vad ca sunteti bine ancorat în studiul societății românești.

Dan  •  16 aprilie 2018, 8:18

În Caraș Severin este municipiul Resita, reședința de județ, nu in Severin, iar Dr.Tr.Severin este reședința județului MH.

adi  •  16 aprilie 2018, 8:19

Rusine Lupescu, te-ai inhaitat c*** !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

pavel  •  16 aprilie 2018, 8:23

gsp-ul cica se doreste a fi "impartial", cica nici usturoi n-a mancat, nici gura nu miroase. sau ca si pilat care s-a spalat pe maini. se vede de pe marte, ca aceasta campanie antiburleanu ***. gsp este in trustul intact.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dr. Dan Patru Tudosie  •  16 aprilie 2018, 8:24

Sa-ti fie rusine, Lupescu Ionut! Sa-ti fie rusine, GSP! Sa-ti fie rusine, Ioanitoaia Ovidiu! gesepe = ciuma rosie

Adrian Florea  •  16 aprilie 2018, 8:30

Ionut Lupescu are sustinerea PSD? Atunci este bine sa ramana Burleanu, nu ca ar fi revolutionat fotbalul romanesc, ci pur si simplu pentru implicarea partidului comunist (PSD) in aceste alegeri.

marian  •  16 aprilie 2018, 8:37

se intoarce vochin la gazeta?

cata  •  16 aprilie 2018, 8:38

politic in fotbal...ce poate fi mai urat de atat?! sa vedem campanii electorale facute pe portile stadionului din ligile inferioare. sper din tot sufletul sa fim suspendati de uefa tin toate competitiile vreo 4-5 ani asa. nu meritamsa fim acolo.

Sasa  •  16 aprilie 2018, 8:39

In Romania, sportul e politizat pentru ca publicul doreste sa fie asa. Daca lumea ar plati bilet pentru evenimentele sportive, atunci cluburile sportive ar fi conduse in principal dupa principii de marketing. Altminteri, ele sunt nevoite sa stea cu miloaga la primarii si consilii judetene, care sunt politice. Este adevarat ca infrastructura sportiva e la un nivel deplorabil, si ca de multe ori spectacolul sportiv lasa de dorit, dar publicul nu se inghesuia sa vada nici macar echipele de gimnastica din anii 90 sau 2000, cand aveam multiplii medaliati olimpici si mondiali.

Andrei F  •  16 aprilie 2018, 8:43

Aceeasi logica ...pe care nu o inteleg...Cum vine asta ca daca ramane Burleanu sau nu o sa fie datorita politicului pe o parte sau a faptelor marete realizate de Burleanu pe cealalta parte? Pentru ca citesc aproape zilnic GSP , problemele cu banii ,cu legalitatea,cariera celor doi candidati unde a disparut ?Sau GSP face cancan cu noi zilnic? Si nu ma pot abtine...nu observa nimeni ca de Burleanu deabia scrieti doua randuri de legatura cu Cotroceniul dar de Dragnea si PSD nu ,,iertati,,nimic chiar si botezand politicieni PNL in pesedisti?Inca va e teama de Basescu?

Organizam evenimente  •  16 aprilie 2018, 8:53

Sunt 100% de acord cu urmatoarea propozitie din articolul dumneavoastra: Relația dintre politic și fotbal rămâne una bolnăvicioasă. 100%. In lumea civilizata politicul se ocupa de bunastarea cetatenilor prin invatamant, sanatate, sanse egale, infrastructura, curatenie, civilizatie. La noi... politicienii sunt specializati in folbal, organizare de evenimente (nunti si botezuri included) si ctitorit catedrale intr-o tara care nu duce lipsa de biserici. Si nu doar cei de la partidul de guvernare. Din nefericire cluburile sunt miloage pe la bugete locale care in loc sa construiasca lucruri si sa se preocupe de sanatate sau invatamant sparg banii pe meciuri, concerte Smaily si Voltaj si alte cele. O alta observatie: asta este o stare de fapt pentru care nici Ionut Lupescu si nici Razvan Burleanu nu se fac vinovati. Este o stare de fapt. Pur si simplu asa stau lucrurile. Implicarea politicului sau a serviciilor militarizate in sport este o caracteristica tipica unui anumit tip de republica bananiera sau comunista. Pe de alta parte si acest interes exagerat pentru "omul providential" care va veni si va schimba el lucrurile peste noapte la federatie si ne vom transforma toti in superprofesionisti si campioni este o dovada de naivitate de republica bananiera. Eu nu cred ca in Germania, Italia sau Spania se mediatizeaza la un asemenea nivel alegerea sefului federatiei de fotbal. Cu dezvaluiri de prost gust si tot tacamul. Acolo respectivul domn este un functionar care isi face treaba si atat.

Zaleukos  •  16 aprilie 2018, 8:53

Severin din Mehedinți sau județul Caraș Severin ?E o greșeală în exprimare.

Om simplu  •  16 aprilie 2018, 9:09

Dacă pentru a deveni președintele federatiei romane de fotbal trebuie sa te asociezi cu politicul,Halal FOTBAL!Josnic Pt generația de cupru(aur e prea mult),care îmi da impresia ca de la ,,performanțele” lor,alții nu ii mai pot depășii!!!!A murit fotbalul....politicul a distrus totul cu buna știință dar și cu aportul unor oameni din fotbal.La sfârșitul mandatului pe care Luțescu îl va câștiga,isi va arunca vina pe politic și viceversa.

pavel  •  16 aprilie 2018, 9:12

domnule tolontan, de ce cenzurati mesajele care critica gsp-ul? din cate stim, libertatea de exprimare nu poate fi cenzurata. poate doar in comunism? gsp se trage din vremea scanteii. traiasca partidul, traiasca felix. hai ringier.

geani  •  16 aprilie 2018, 9:12

Lupescu il face cat mai acceptabil pe Burleanu pe zi ce trece

Vlad  •  16 aprilie 2018, 9:20

Pai trecusem aseara intamplator pe TVR1 si hop, ce sa vad? Lupescu la emisiunea de gatit a lui Mircea Dinescu... o chestie de un ridicol suprem. Asa faci campanie cand votantii sunt cluburi de fotbal?? Ei bine se pare ca da, pt ca toata campania este de fapt sa arati cat de tare esti sustinut politic!!!

Alex One  •  16 aprilie 2018, 9:46

Un articol tocmai bun sa pregateasca contestarea alegerilor de catre Burleanu pe motiv de ingerinta politica in exprimarea votului plus reclamatiile, "specifice" Ro. in orice domeniu, la Inalta Poarta Europeana in cazul de fata UEFA. Ca vorba aia, daca de sport ati uitat sa scrieti,deh e mai greu, mai trebuie si ceva talent,un scandal nu strica niciodata mai ales politic, evjdent cu o anumita orientare politica,ca de obicei. S-a tot scris si s-a spus in diect la TV ca Burleanu e omul serviciilor , oare de cine depinde cel care ii ridica "subtil" mingea la fileu ? In sfarsit, nadejdea este in preluarea GSP de catre Ringier ca se impun niste clarificari. Ori sport ori tabloid ori gazeta de partid . Sau hartie pentru impachetat peste !

eu  •  16 aprilie 2018, 9:46

Asa este! Aveti totala dreptate domnule Tolotan.

Marius  •  16 aprilie 2018, 9:48

Ce parere buna aveam despre tine Catalin! ..... Si atat de mare este dezamagirea sa vad ca, in loc sa fii mai bun, odata cu varsta, tu o iei in directia opusa! Ai o ura incredibila, ceva gen Banciu, sa iesi in evidenta cu orice, nu conteaza daca e bine sau rau, nu conteaza pe cine critici sau ce critici .... Pacat de talentul tau si, fiind un ziar de sport, voi folosi o expresie din sport: "Te ai nascut talent si vei muri speranta!"

non-amnezicus  •  16 aprilie 2018, 9:49

politicul vs. servicii....greu pariu; mai ales ca-n dilema de mai sus s-a pozitionat si mister tolontan...daca mai era cazul....

Bogdan  •  16 aprilie 2018, 9:58

Stadion la Constanta - " să se bată cu Olguța" - de parca ar fi banii lor nu ai nostrii, ne-au incalecat prea tare astia, cand o sa ajungem 14-15 milioane in tara asta nu pe ei trebuie sa dam vina ci pe noi :(

noss  •  16 aprilie 2018, 10:03

Stimate Domnule Tolontan. Multumim pentru acest articol, chiar nu stiam care este realitatea in legatura cu alegerile FRF , dar, ca de obicei, cand sunt in discutie subiecte controversate, apare mult asteptatul si obiectivul Dvs punct de vedere ! Va rog frumos sa ne spuneti mai mult despre ,, aceasta a fost intelegerea intre Liviu Dragnea si Lupescu ,, De ce nu veniti in sprijinul ,, oamenilor din tribuna ,, astfel incat ,, solutia populara ,, sa fie cea corecta ? Pana la urma, Dvs cu ce va ocupati la ziarul asta ? De ce nu ne-ati prezentat un serial cu extraordinarele realizari frf din teritoriu, care ,, au ajuns la cluburi si starnesc incredere ,, ? ( si stiti, increderea nu se starneste ci ti-o inspira cineva ! ) Domnule Tolontan, poate nu va dati seama, cred ca ati cam depasit faza in care apareati incruntat si promiteati sa deveniti un mare ziarist. Sincer, eu unul nu as putea sa spun despre ce stiti Dvs sa scrieti bine : sport, politica, vreme... Pana la urma, de ce nu candidati Dvs la frf, sau macar de ce trebuie sa il voteze cineva pe presedinte, nu era mai simplu sa il puneti domnia voastra ?

Traian  •  16 aprilie 2018, 10:07

Alianta Lupescu Voiculescu Dragnea! Sublim. Va meritati soarta!

jijrinovschi  •  16 aprilie 2018, 10:26

kaiserul a devenit marioneta lui dragnea,o alta veorica (la cum vorbeste nici nu e mare diferenta)

Chalex  •  16 aprilie 2018, 10:34

Intradevar, legatura fotbal-politic este una profund bolnavicioasa! L-am adminrat pe Lupescu, pe vremea cand era "in activitate" pentru eleganta sa, pentru stilul non violent de exprimare in teren. Nu intelegeam de ce "trena lucrurile" si nu-si anunta candidatura la sefia FRF, desi timpul presa. Cand a iesit cu un anunt ferm de candidatura, si cu demisia din postul "caldut" de la UEFA, am inteles ca "ceva" s-a petrecut, chiar daca se vehicula ca Burleanu are sprijinul lui Dancu, deci a unei fascii din PSD (din Cluj). Lucururile au fost transate definitiv in aceasta dimineata cand "trocul" Lupescu-Dragnea da "unda verde" lui Ionut pentru sefia FRF. Poate pentru fotbal acest "aranjament" pare a fi unul benefic, numai ca pentru climatul social este - aidoma contestatelor "Protocoale" - inca o ingernita brutala a politicului in ingerintele unui segment social atat de iubit de o foarte mare parte a populatiei. Dupa acapararea LPF si a "Academiei Rapid" de catre PSD, urmeaza acapararea FRF de aceleasi tentacule care incet-incet vor cuprinde intregul spectru social in clestii unei caracatite politice din care cu greu ne vom mai debarasa. Incet, incet, vechile "protectorate" gen Scornicesti, Victoria Bucuresti sau Flacara Moreni vor reinvia iar locurile lasate libere de catre Militie, Securitate si Armata vor fi "revitalizate" sub conducere inteleapta a noilor structuri politice si de forta din aceasta tara. Acum, cu doua zile inainte de alegerile de la FRF, nici nu stiu daca este bine sa fie acalamata sau blamata victoria anticipata a lui Ionut Lupescu. In orice caz, va fi o victorie amara pentru acest popor. Dar cum poporul este obisnuit sa primeasca paine (din ce in ce mai putin alba) si circ (din ce in ce mai social-democrat), aceste alegeri vor fi... bucuria nebunilor si prabusirea falsei democratii care ne-a fost livrata pe 22.12.1989 si cu care ne-am hranit, si inca ne mai hranim, iluzille de mai bine!

??????  •  16 aprilie 2018, 10:55

Considerați că se poate zice că Liviu Dragnea ''nu prea le are" nici cu politica, și după ce că "nu prea le are" nici cu politica ,se mai pronunță și despre fotbal ?

oy  •  16 aprilie 2018, 11:11

Asocierea cu Dragnea ar trebui sa fie un motiv suficient pentru a il privi mai atent pe Lupescu. Nu-i asa ca acum par mult mai plauzibile acuzatiile de conflict de interese? Chiar nu vede lumea ca "cine se aseamana se aduna"?

Mircea  •  16 aprilie 2018, 11:59

Cât de activă mai e naşa de cununie a Kaiserului, Simona Marinescu în PSD? Dacă tot e să fim cârcotaşi !!!

Mircea  •  16 aprilie 2018, 12:53

@Tolo: trist, foarte trist...:( Inseamna ca nimeni care este cat de cat independent nu are nici o sansa sa realizeze ceva, sa-si duca la capat proiectele... In alta ordine de idei: "impins de la spate de simpatia publica"... Despre asta este foarte mult de spus si gasesc ca cei de la GSP au un rol in toata chestia asta. Probabil ca te vei ascunde si de data asta in spatele rolului unui jurnalist de a informa publicul dar stim cu totii ca gazeta a fost si este inca blanda cu Lupescu in timp ce Burleanu este supus unui limbaj aproape golanesc si jignitor. Tot despre simpatia publica si rolul gazetei: Voi, inclusiv tu,Tolo considerati aceasta generatie de aur ca fiind un fel de status quo, ca este de la sine inteles ca aceasta generatie TREBUIE sa fie reprezentata in ierarhia FRF. Este dupa parerea mea un punct de vedere gresit: ei au fost niste fotbalisti buni dar asta nu le da un green card sa conduca o federatie. Intreaba-te cum de a ajuns Lupescu la UEFA...Cine din conducerea trecuta a FRF i-a inlesnit traseul acolo..;)

Joe  •  16 aprilie 2018, 13:18

La lansarea candidaturii Kaiserul a fost însoțit de o serie de personaje dubioase... Pe parcursul campaniei s-a afisat de o alta serie de personaje și mai dubioase.... Cand esti sustinut de Dragnea deja cobori la nivelul Viorica 20-20.... Si uite asa Kaiserul devine un alt catel de Curte...

Sez  •  16 aprilie 2018, 13:26

Si Burleanu tot cu ajutorul politicului a ajuns presedinte..insa atunci totul s-a pastrat in spatele usilor. Acum Lupescu.. Nu ne mai facem bine..noi,tara asta,sportul..

giguta contra  •  16 aprilie 2018, 13:55

Si atunci ce? Sa-l pastram pe Burleanu? Pai acest Burleanu a fost consilier la cancelaria basesciana si pe deasupra nu a facut nimic concret pentru fotbal

Instafit Daddy  •  16 aprilie 2018, 14:16

Sefia FRF este o afacere personala. Toti bat apa-n piua cu proiecte salavatoare pentru fotbalul romanesc, pana se vad cu sacii-n "caruta" (a se intelege limuzina).

??????  •  16 aprilie 2018, 14:32

Cum ați comenta espre faptul că Liviu Dragnea și-a anunțat "candidatura politică" pentru "funcția de microbist" ?

2Blog  •  16 aprilie 2018, 15:02

Mi se pare normal ca un candidat sa mearga si sa se intalneasca PERSONAL cu toti cei care au drept de vot. Doar asa se poate lega o relatie de prietenie si de incredere. Am scris mai multe pe tema asta...

Cris  •  16 aprilie 2018, 15:03

O, nu asa! Articolul pare usor tendentios si chiar manipulator? Titlul articolului declara ca Lupescu este sprijinit de catre PSD, in timp ce din continutul articolului rezulta clar ca mare parte dintre politicienii din administratia publica locala cu care s-a afisat Lupescu sunt din PNL (ca sa nu mai vorbim despre confuzia unor lideri politici locali, in articol fiind prezentati ca fiind din PSD, in timp ce ei, in realitate, sunt din PNL). Pe de alta parte, relatia de colaborare dintre FRF si liderii administratiei publice locale este una doar legitima, dar si vitala pt realizarea unor proiecte sportive viabile. Cine crede ca sportul se poate dezvolta, in principal ca infrastructura (dar nu numai), fara sprijinul administratiei publice locale (condusa intotdeauna de oameni politici), sprijin care nu se poate obtine decat prin formarea si consolidarea unor relatii firesti (si licite) de colaborare pe care sa se puna in mod asumat reciproc bazele unei implicari comune in dezvoltarea sportului (FRF este de utilitate publica, deci colaborarea cu institutiile publice si cu factorul politic fiind de la sine inteleasa pt deservirea interesului public, ca obiectiv general al institutiile si forurilor publice sau de utilitate publica), este fie rauvoitor, fie naiv, ca sa nu spunem novice si habarnist in domeniu.

marian  •  16 aprilie 2018, 15:07

Esti din ce in ce mai trist, Cataline ! Cu cine ai vrea sa vorbeasca Lupescu ? 80% din fotbalul romanesc este sustinut de primarii . Cu ajutorul tau neprecupetit au intrat la puscarie toti investitorii de prim plan. Daca primarii, fie PSD fie PNL, sustin fotbalul in toata tara cu cine ai dori sa discute ? Cu SRI ? Asta face Burleanu sustinut de tine ! Ramaneti voi cu Dancu iar noi ceilalti, cam 75% dintre cei care platesc bilete, vrem sa vina cei care ne-au scos in strada de bucurie. Sper sa vina falimentul mai repede ! Mi-a placut gluma cu vanzarea catre Ringier !

Comentează