Fotbalul i-a administrat prima înfrângere lui Liviu Dragnea din 2014 și până azi! L-a bătut cu 66%!

Amestecul politic a fost inutil, cei din fotbal au votat conform propriului interes

miercuri, 18 aprilie 2018, 5:01

Echipa lui Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF.

Din primul tur: 168-78!

În 2005, când s-a bătut cu Mircea Sandu, Gică Popescu a luat 102  voturi, mai multe decât Lupescu, susținut azi de politic.

Pentru Liviu Dragnea și Gabi Firea, care s-au amestecat frontal și explicit în susținerea lui Ionuț Lupescu, aceasta este o înfrângere fără precedent.

Ani de zile, au făcut ce-au vrut în România.

Au câștigat alegeri politice, au pus guverne, ba s-au băgat și în sport.

De două ori le-a mers politicienilor PSD la Ligă, în 2013 și 2017, când l-au susținut pe Iorgulescu.

Nu înseamnă că Burleanu e pur, ci doar că fotbalul și-a văzut interesul, așa cum îl înțeleg electorii, fie ei președinți de cluburi sau șefi de AJF-uri.

Pentru liderul PSD e un semn că nu poate stăpâni toate palierele societății, că nu-și poate construi propriul stat paralel, așa cum scria Cristi Pantazi. 

Dragnea a câștigat alegeri politice, guvernări și a sfeclit-o în fotbal.

Istoria nu minte.

Marți, 22 noiembrie 2005, după ce Mircea Sandu câștiga în fața lui Gică Popescu, Gazeta Sporturilor titra: ”Nașu’, viitorul te salută!”, cu imaginea unui puști din tribună care arată degetul mijlociu.

Am fost exagerați, fără discuție, la limita publicațiilor tabloide, dar acela era sentimentul de atunci.

Astăzi, viitorul îi salută atât pe Mircea Sandu, cât și pe Liviu Dragnea, cei cu care Ionuț Lupescu a greșit atunci când a deschis și a închis campania electorală.

În ceea ce ne privește, așa cum am scris și acum patru ani, după ce Răzvan Burleanu a câștigat prima oară, rămânem în opoziție.

”Vom avea o atitudine de distanță critică față de Puterea noului președinte”, am tipărit  pe prima pagină atunci.

E valabil și de acum înainte.

 

 

Comentarii (145)Adaugă comentariu

Ionut Lupesci  •  18 aprilie 2018, 17:27

Tot Burleanu e omul lui Dragnea din umbra. Lupecu a fost ales de Dragnea stiid ca lumea va vota impotriva omului sau Dmecher mustaciosul de Dragnea, i-a pacalit pe toti si a iesit tot ala care trebuia si care dorea el sa iasa

Romulus65  •  18 aprilie 2018, 17:28

Serviciile l-au pus si prima data si a doua oara pe Burleanu. Daca astazi Dragnea a fost infrant, dupa cum ziceti dumneavoastra, a fost infrant de servicii. De ce credeti ca le este frica mai mult preacinstitilor oameni din fotbal: de Liviu Dragnea sau de catuse?

teodor  •  18 aprilie 2018, 17:30

Vorbim de sport, de aia de au adus plus valoare si tu te bucuri ca proasta in targ... E bine sa fii platit de la sri?

Dezgust  •  18 aprilie 2018, 17:30

Dragă Tolo, Doresc să te felicit pentru polonicul îngurgitat. Dacă asta este societatea pe care o propăvăduiești, în care suntem conduși ca turmele de servicii, în beneficiul lor, îți doresc să ai parte de „tratamentul” serviciilor aplicat celor care au fost găsiți nevinovați, cu noroc, de justiție. Te anunț că sunt dezgustat și nu voi mai urmări fotbal românesc în viitor. În rest să ai sănătate și poate îți găsești coloana vertebrală nu a V-a. Apropos tu ai accepta ca tagma ziariștilor să fie condusă de o persoană fără pregătire/experiență în domeniu?

Mario  •  18 aprilie 2018, 17:30

A ieșit Burleanu....e de’al tău Tolontane....😀Băieți bine informați....sa trăiți....nu face nimic!😀

Ionut  •  18 aprilie 2018, 17:31

@Catalin Lupescu a ajuns la UEFFA cu pile via Mircea Sandu. L-a intrecut Popescu in culise, dar Ionut trebuia sa-i urmeze Nasului.

Adi  •  18 aprilie 2018, 17:31

Felicitări Tolo pentru modul cum ai abordat această campanie. Neutru cu Burleanu și Lupescu, total împotriva camarilei Nașului și mafiei PSD! Din păcate, trebuie să recunoști și tu că ți-a furat Dragnea toate meritele pentru înfrângerea lui Lupescu

teodorovici  •  18 aprilie 2018, 17:31

a castigat sri.. sa ne bucuram, sa fie bine!!!Nu mai e cu catuse, e cu capuse..

Gigi  •  18 aprilie 2018, 17:31

Nu fotbalul, *** ci mafia din fotbal , reprezentata de politrucul bashist Burleanu, care nu are nici o treaba cu fotbalul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Costin  •  18 aprilie 2018, 17:32

Felicitari Dl Burleanu ! desi tipul e super arogant (si la interviu cu expresii de pustan imatur) desi a avut putine realizari pana acum! Democratie da.... dar most of the revenue e adus de liga 1 si copii/ juniori ..conform gsp acestia reprezinta numai 29.5% din voturi... liga 3, futsal si fotball feminin reprezinta 47% din voturi ...liga 2 si ajf aduc alte 23.5% ...mi se pare needificator ptr performanta presedintelui actual ...ca aproape jumatate din voturi sa fie exprimate de un grup minoritar la contributia la fotbal ! Candidatul Lupescu a fost prea calificat ptr societatea din Romania ..si s-a mai intamplat asta in istorie de multe ori cand a fost vorba de conducatorii nostri

FlorinT  •  18 aprilie 2018, 17:32

Scor de neprezentare pentru infranti. Lupescu la 49 de ani se ia de mana cu Dragnea? Oare el nu a vazut protestele de anul trecut in care tinerii erau principalii participanti? Rusinos pentru Lupescu. Ce si-a zis...hai ca ma dau bine cu puterea, ca doar bani am, nu ma intereseaza ziua de maine si poate iese si de o functie politica....

comabi  •  18 aprilie 2018, 17:32

Acesta a fost semnalul clar ca Dragnea nu are ce cauta la prezidentiale. Am convingerea ca Lupescu a pierdut rapid cateva zeci de voturi prin simpla alaturare de Dragnea. Daddy este indezirabil in mod cert!!!! PSD-ul nu are om pe care sa-l propuna sa mearga la prezidentiale, intrucat nici Olguta, Firea sau alta *** de acest fel nu cred ca va prinde la electorat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F  •  18 aprilie 2018, 17:33

...si domnule Tolontan legatura dumneavoastra cu Burleanu este relevata de declaratia lui Burleanu cand a castigat alegerile:,,ALEGERI FRF 2018 // Burleanu, după ce a câștigat un nou mandat: "Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit!",,...Burleanu si Basescu au folosit aceeasi fraza...Se vede ca au stat impreuna...Dumneavoastra nu aveti puterea nici acum sa spuneti ceva negativ la adresa lui Basescu!Auzi;legaturi cu Palatul Cotroceni!!!!La fel ati facut si cu Burleanu...cele rele le-ati uitat.O sa va aducem noi aminte...

teodorovici  •  18 aprilie 2018, 17:33

si gata, asta e ultimul comentariu pe pagina ta, recte gsp. Sa va ia gaia, totul e in tara asta contra a ceva, contra performantei...

Marius  •  18 aprilie 2018, 17:34

Marșșșșșșș mă!!!

Klz  •  18 aprilie 2018, 17:34

Pana ieri - alaltaieri, eu il preferam pe Lupescu. Generatia de Aur, cariera in fotbal, experienta la UEFA.. istoria il recomanda pe Lupescu, in comparatia cu Burleanu (din punctul meu de vedere). Prezentul, insa, nu il recomanda din cauza persoanelor cu care s-a asociat in ultima vreme. Era destul de rau ca e in pat cu PSD si cu televiziunile de partid, dar cand pana si propaganda rusa iti face reclama pe fata, ceva e foarte, foarte putred in Danemarca. Ma bucur ca a pierdut, Burleanul este raul mai mic (oare cat timp vom continua sa ne limitam alegerile la raul mare si raul mic???).

klz  •  18 aprilie 2018, 17:35

Referitor la comentariul meu de mai sus, am uitat sa dau linkul catre propaganda rusa: https://ro.sputnik.md/analytics/20180417/18590131/fotbalisti-burleanu-servicii.html

tudor  •  18 aprilie 2018, 17:37

Premierul lui daddy de la fotbal a fost nominalizat, dar surpriză, electoratul l-a refuzat sau n-a înțeles, după atâtea convocări la CJ-uri... Probabil că urmează o comisie parlamentară de anchetă și tăierea tuturor fondurilor publice destinate fotbalului...

Jean Valjean  •  18 aprilie 2018, 17:38

Tolo, eu raman la intrebarea mea: nu ti-e greata cand te uiti in oglinda?

Arsenie  •  18 aprilie 2018, 17:38

Oricum, mai usor cu entuziasmul, Tolo :)) O fi luat Burleanu 66%, dar Ciolo nu ia mai mult de 6% :)))

emilou  •  18 aprilie 2018, 17:39

Tolo, n-ai inteles nimic. Cei care am pierdut suntem noi toti, cei din tribuna sau de acasa. Ce a pierdut Dragnea? Il doare-n cot pe el de sport. Burleanu si echipa lui era normal sa-si dea demisia dupa meciul pierdut cu Albania la Euro 2016. Avem un fotbal de tot ***, la toate nivelurile. De fapt, asta e problema! Lipsa totala de valoare. Si de competenta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

addy  •  18 aprilie 2018, 17:40

o singura curiozitate, daca ar fi castigat Lupescu, ramaneati in opozitie?

Misu Avadanei  •  18 aprilie 2018, 17:40

Eu sunt sigur ca Livache a "pozat" una si a "dictat" alta (ce, nu-l credeti in stare?ce, n-a mai facut-o? - "Corleone" avea dreptate: e blat, dar in sens invers- LOL. Lupescu a fost tradat, altfel nu se explica "scorul"...). Sa nu uitam cine si cum a dirijat banii spre stadioane (noi-Craiova sau renovate, dupa celebrul model al "salilor de sport-PSDiste"). Ramane cum am stabilit: dezbinati pana la sange, invective si sudalmi (chiar in live-sedinta de azi!!!!), interesati de posturi nu de programe pentru copii si tineri ce isi aleg mai nou alte sporturi), suspiciuni si invidii malitioase in functie de parti-priuri, interesati de mai multe fonduri decat de spectatori in tribune. Un buget anual de 15 milioane de euro care nu se regaseste in rezulate (feminin, copi, etc) te face sa strigi: GOL! Gol e capul celor ce nu vad ca aceasta dezbinare si ura face rau fotbalului. Gol e sacul realizarilor din ultimii 6(!) ani. Gol e locul multora de pe stadioanele mai pline de ura decat de sport. Nu ma bucur ca a castigat Burleanu; nu imi pare rau ca a pierdut Lupescu; mi-e pur si simplu lehamite de acest circ... Curand vom face sport de performanta la TV- facandu-ne antene pt bulgari, unguri etc, ca de fonduri de transmisii serioase nu poate fi vorba.. (viva streamingul!)

Tudor  •  18 aprilie 2018, 17:41

Cum e posibil ca voturile hotaritoare sa fie date de cei din Liga 3, care sunt cei mai numerosi ??

silviu_roman  •  18 aprilie 2018, 17:43

Rezultatul de azi imi aduce aminte de alegerile din 2009 cand Geoane era favorit clar dar vizita facuta cu o seara inainte la "Patriarhul" Vantu la...ajutat sa piarda. Asa si acum cu alianta lui Lupescu cu PreaFauritorul Dragnea! Sincer Burleanua este o petarda. Puscas era mai credibiul. Tot inainte tovarasi! Ca tot inainte era mai bine! La...Hei ruuuuppppp :)

victor  •  18 aprilie 2018, 17:45

Eu cred ca Lupescu a pierdut inca de cand a declarat ca va participa la alegeri, decizie pe care o consider ca fiind cel putin neinspirata avand in vedere ca era foarte usor de pus in dificultate de anumite actiuni pe care le-a inteprins in vremea cand era secretar la FRF si cred ca lesne de inteles la ce ma refer. Consider ca "generatia de aur" a gresit alegand sa-l sustina -- ca fotbalist, tot respectul, insa niste alegeri se castiga cu tact, persuasiune, prezenta, discurs, capacitate de a transmite un mesaj, integritate -- iar pe multe dintre acestea, din pacate, nu le are. Prin cele ce s-au aflat despre el, prin apropierea "nefireasca" de politic, de persoane cu probleme penale sau morale, cred ca a dezamagit pe multi care il vedeau si respectau din vremea cand a activat ca fotbalist. Pentru mine, personal, a fost o dezamagire. La fel cum este inca de acum cateva saptamani cand stiam ca unul dintre cei doi Burleanu sau Lupescu va castiga...a castigat primul, ce va fi...vom vedea

AJF-  •  18 aprilie 2018, 17:46

FOTBALUL A PIERDUT AZI.ATAT! Sa ai de ales intre un fost international-Ionut Lupescu ,care si-a lasat postul de sef al comisiei Tehnice de la UEFA ca sa se implice in fotbalul romanesc si actualul presedinte ,care nu e nici fost jucator,nici mare manager si de care nimeni nu auzise pana la alegerile precedente si care si-a aratat competentele sale prin aducerea lui Daum pe care il platea cu 2 milioane pe an si pe care l-a lasat pana a pierdut toate sansele de calificare si sa alegi continuitatea ! Continuitatea in ce???Da fotbalul feminin, de sala si asociatiile judetene l-au ales sau au primit sponsorizari sa-l aleaaga pe ! Forbalul romanesc isi merita soarta!!! FRF nu insemna doar fotbal-sala, minifotbal,feminin! JALNIC!!! Si care politic se implica???Pai fara Primariile din tara care mai sustin financiar pe ici-pe colo cate 1 echipa, adio Liga2 ,ca doar care om de afaceri e prost sa isi mai investeasca banii in fotbal??? Asa ca sa o lasam balta cu implicarea politicului!

Crimson Veritas  •  18 aprilie 2018, 17:49

Fotbalul romanesc si-a votat propriul faliment ... in aplauzele lui Tolontan ...:)) Burleanu a fost si este omul Statului Paralel ... iar acest vot arata doar ... ca Statul Paralel este inca puternic ... si ca noi toti avem mult de munca ... ca sa eliberam Romania ... de sub jugul Securitatii! Tolontan zice ca nu vrea politica in sport ... dar 90% din materialele lui sunt despre Politica si le promoveaza intr-un ziar de Sport ... ce parare aveti despre asta? ...:)) Va continua ... lupta acestui ... 'jurnalist' cu Politica ... si campania de demonizare a Politicii ... in special a psd-ului ... si pe spinarea fotbalului romanesc ... o sustinere transparenta si pe fata a unui candidat si a unui proiect ... nu este de dorit in opinia sa ... dar o sustinere pe la spate ... de catre servicile secrete ... cu arestari pe ultima suta de metrii a candidatilor ... este ok! ...:)) Secretul si Discretia sunt cheile ... succesului ...:)) D-le Tolontan ... ***.. retineti un singur lucru ... NOI suntel la d-voastra pe blog si pe GSP ... pentru ca NU NE PLACE fotbalul romanesc ... suntem microbisti evident ... dar nu microbismul ne-a adus aici ... ci nemultumirea noastra comuna fata de ce se intampla in fotbalul romanesc, numeroase aspecte. Aveti audientele de meciuri, ratingurile TV ... si poate ne dati si ratingurile GSP ... pe perioada 2014-2018 ... o sa vedeti cum toate scad ... si cum vor scade si de acum incolo ... Victoria D-voastra ... este de fapt Infrangerea Fotbalului Romanesc ... si a Microbistului de Fotbal ... Gazeta d-voastra ... dupa cum vedeti ... a devenit o mica Arena Politica ... intre #rezisti si restul lumii ... GSP ... nu mai este despre fotbal si sport in general ... si asta se datoreaza in primul rand d-voastra si politcii pe care ati impus-o acestui ziar! Aveti tot atat de multa legatura cu fotbalul ... cat are si Burleanu! Vorbiti cu cineva ... care nu a urmarit nici un meci de fotbal romanesc in ultimii 4 ani, in care nu a fost imlicat FCSB ... si nici un meci al echipei nationale ... Eu sunt genul de persoana ... la fel de radicala ca #rezistii ... dar cu scoala, cultura, principii corecte si zero compromisuri! Va dati seama ca atitudinea mea nu se va schimba nici in perioada 2018-2022 ... sunteti in cadere libera ...:)) Ati ajuns sa aveti mai multe aricole despre echipe-clona din ligile inferioare ... si derby-uri imaginare ... pentru niste fandomuri ... care nici nu stiu sa citesca, daramite sa scrie ...:)) This is ... just a teasing ... of the ... things to come! ...:))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gary  •  18 aprilie 2018, 17:50

Oare penibila,dar hiperincisiva campanie a lui tataie,far' de odihna(discernamant,banal,stil nord dunarean,inversunat pana la a te face sa nu intelegi nimic),OVI nelipsitul/nemuritorul nu a avut efect de boomerang? Prea va-ti ambalat gesepistilor,uitand ca aveti un trecut de Voiculescu!

Albusibiu  •  18 aprilie 2018, 17:51

Las deoparte discutia Burleanu - Lupescu (desi, din pacate pentru fostul mare fotbalist, asocierea cu Sandu si Dragnea i-au cam dat de gol tabara). Mai bine deci Burleanu. Altceva vreau insa sa spun GSP-ului, ziarul de sport. Ieri, dupa o semifinala de Cupa Romaniei, cronica de meci cuprindea exact 3 paragrafe, fiecare cu maximum 2 propozitii. Acolo era sportul despre care scria, de pilda, Ioan Chirila, sportul despre care unii de pe blog-uri scriu articole de mii de caractere. Presa sportiva? Unde e?

Aeroman  •  18 aprilie 2018, 17:52

Din pacate, pentru cei care s-au bucurat ca "Dragnea a fost invins" euforia va tine doar cateva zile. Pentru noi, toti ceilalti iubitori dezinteresati ai fotbalului, infrangerea lui Lupescu NU a insemnat "infrangerea lui Dragnea", ci ingroparea definitiva a fotbalului romanesc. Daca primii 4 ani ai lui Burleanu la FRF au insemnat distrugerea totala a tuturor performantelor fotbalului romanesc, imaginati-va unde se va ajunge dupa inca 4 ani...Se vor smulge pana si radacinile acestui sport nobil, ramase ingropate pana mai ieri. Politizarea fotbalului s-a facut cu LARGUL concurs al presei, inclusiv al lui Tolontan.

Bodrin  •  18 aprilie 2018, 17:53

Degeaba se agita atata lume cu politicu' in sus, politicu' in jos. Cei din fotbal si de pe langa fotbal sunt interesati doar de bani, cat mai multi bani, albi, negri, gri, sau cum or fi ei da' sa fie multi si cu munca putina sau deloc. Ei au candidat la sefia FRF, ei au votat, ei au castigat! Restul lumii isi vede de treaba, sau de somn, n-are nicio treaba cu "sportul" lor...

Cătălin Tolontan  •  18 aprilie 2018, 17:53

@Bodrin: nu e nimic rau in a apara interesul cluburilor lor, pentru ca, astfel, apara si interesul jucatorilor, al copiilor si al juniorilor. Si asta au facut.

max  •  18 aprilie 2018, 17:54

frumos articol.

comabi  •  18 aprilie 2018, 17:58

Acesta a fost semnalul clar ca Dragnea nu are ce cauta la prezidentiale. Am convingerea ca Lupescu a pierdut rapid cateva zeci de voturi prin simpla alaturare de Dragnea. Daddy este indezirabil in mod cert!!!! PSD-ul nu are om pe care sa-l propuna sa mearga la prezidentiale, intrucat nici Olguta, Firea sau alte "demne si corecte" reprezentante ale poporului din categoria celor 2 prea stimate doamne nu cred ca va prinde la electorat.

Ionut  •  18 aprilie 2018, 17:58

Sunt dezamagit de votul de astazi si mai ales de modul in care ați ales sa susțineți un candidat care, personal, ma deprima, mai ales ca o sa astept inca 4 ani posibilitatea unei schimbări. Daca un om politic contestat l-a susținut pe Lupescu, acesta nu trebuia sa câștige?? Sau este automat corupt sau incompetent? Cred ca sunteți orbit de ura. A fost ultima data când v-am citit ..

axel  •  18 aprilie 2018, 17:58

cine il tine in brate pe Burleanu?

Tudor  •  18 aprilie 2018, 18:01

Mai intreb o data , vad ca nu am primit raspuns : TOLO. te rog explica-mi cum se face ca cei din Liga 3 au voturile hotaritoare ??? Nu ar fi normal ca cei din Liga 1 sa fie cu puterea de decizie ?

Cristi Dumitrascu  •  18 aprilie 2018, 18:02

Sunteți naiv dacă dvs.credeți că oamenii din fotbal au votat împotriva lui Dragnea, fiind animați de neînfrânate accente anti-corupție. Supărarea dvs. privind rezultatul votului este normală pentru oricine de este de bună-credință dar nu ar trebui să vă întunece rațiunea. Totuși, aveți un nivel intelectual care ar trebui să vă spună că realitatea și oamenii sunt mult mai complecși și nu se reduce totul la Dragnea- un personaj oribil, dealtfel. Dacă i-ați vedea pe cei din fotbal fără ochelari politici, ați vedea că multe din mentalitățile, trăsăturile psihologice și morale ale celor care l-au votat și adus pe Dragnea la putere se regăsesc și în cei care l-au menținut pe Burleanu la putere. Este groaznic de trist să constat că nuanțele și analiza rece a motivelor reale( numărul de voturi Pro-Burleanu ar fi trebuit să vă spună asta) dispar în defavoarea unor clișee simpliste rău-bun.Plus, simplismul acesta de abordare nu cred că vă caracterizează în realitate și nu vă va duce- precum în articolul de astăzi- decât să dați unui rezultat din sport o conotație politică, ceea ce , nu este deloc de apreciat la un ziarist sportiv; Voit sau nevoit, prin articol, ați pus semnul de egalitate între Lupescu și Dragnea și, indirect, între Burleanu și anticorpși, în paranteză fie spus, este exact ce își doresc toți cei ca Dragnea/Băsesecu, etc indiferent de partidul din care fac parte.

v1ad  •  18 aprilie 2018, 18:05

Recunosc ca sunt putin surprins de scorul zdrobitor obtinut din primul tur, dar daca imi aduc aminte un articol citit ieri pe gsp, calculul hartiei s-a cam respectat. Era ceva de genul ca 49% din voturi vor veni din alta ramuri ale fotbalului (sala, femenin, plaja, etc ). Sectorul din care se trage Burleanu si sectorul tinut in brate de el. Atunci ce ne miram? Celalate 51 de procente s-au impartit in favoare lui Lupescu, Burleanu mai ciupind doar o treime ultra suficienta. Atata dezbatere pentru ceva destul de previzibil. Chiar nu vad o mare influenta politica in chestia asta.

Luigi  •  18 aprilie 2018, 18:07

Tolo, Esti dus cu capul....mai baiete ....Tu marele justițiar.. Dacă câștiga Lupescu îl făceai praf pe Dragnea pentru influenta politica ( știi foarte bine ca peste tot în Europa de ex.pol ticul interferează cu fotbalul ca fenomen social).....acum ca a pierdut .....a pierdut și Dragnea politic...ce sa vezi...! .

mashca23  •  18 aprilie 2018, 18:11

Daca spun felicitari domnule Dancu o sa imi moderati acest comentariu? Am voie d-le Tolontan? Respectam statul de drept, nici asa nu e bine?

pavel  •  18 aprilie 2018, 18:14

mama, mai ca nu plange remus la digisport. cica, cum isi permite ca cei din futsal sau fotbal feminin sa aiba acelasi vot ca si cei din Liga 1. din cate stiu eu, romania s-a calificat in ultimii ani la europenele de futsal, plus ca avem unul din cei mai buni arbitri la ceasta competitie, pe bogdan sorescu. P.S. https://www.youtube.com/watch?v=4INHfHqUOnA

Io  •  18 aprilie 2018, 18:14

A fost un vot contra PSD sau anti Dragnea. Cel mai toxic politician din istoria recenta a Romaniei a incercat sa-si spele imaginea. E si vina presei sportive pentru ca i-a dat sansa sa se bage in seama. Sa nu uitam ca Generatia de Aur a facut doar performanta sportiva. Caracterul unora dintre ei lasa de dorit. Plus aparitia infractorului Gica Popescu ca sustinator a lui Lupescu a avut efect negativ. Cine a spalat bani nu se poate numi detergent, pentru ca petele sunt pe viata.

Luk  •  18 aprilie 2018, 18:15

Traian Basescu ' Un fleac i-am ciuruit ! ' LUNI 7 DECEMBRIE 2009 https://www.youtube.com/watch?v=1W33EXq3d24 Aceeasi fraza la Burleanu in 2018 ca si la Basescu in 2009 . Burleanu a fa fost consilierul lui Basescu .

AlaBala  •  18 aprilie 2018, 18:16

Ca de obicei esti papagal. A iesit fix candidatul pe care Dragnea si l-a dorit. Tot ce a trebuit sa faca pentru a obtine asta a fost sa declare ca il sustine pe Lupescu. Atat de simplu, si toti ati pus botul. Bravo Tolo, IQ 70, nimic nou.

pawn  •  18 aprilie 2018, 18:19

sa traiti bineeee!

Cris  •  18 aprilie 2018, 18:20

Ieri m-am intalnit la Facultatea de Drept din Bucuresti cu dl Dancu...si am purtat o discutie intersanta cu dansul privitor la subiectul alegerilor, inclusiv vis-a-vis de oportuna prezenta a dansului in ceasta perioada in capitala...

Cosmo  •  18 aprilie 2018, 18:21

Am ratat șansa de a juca în următorii ani semifinale de campionat mondial și finale de european. Cu siguranță că Lupescu, secondat de prunea, sfătuit de Mircea Sandu, ar fi reluat sirul performanțelor extraordinare ale fotbalului românesc, întrerupte brusc în mandatul lui burleanu.

Ionut  •  18 aprilie 2018, 18:29

As vrea sa fie asa cum spui tu. Dar cel mai probabil Dragnea ne.a facut.o din nou. Nu putea accepta ca un om ca lupescu sustinut de generatia de aur si de atatita suporteri sa castige si mai multa notorietate (vezi grindeanu si tudose). De fatada a zis ca il sustine dar el tot pe cel Burleanu l.a sustinut pentru ca poate sa il controleze.

Comentează