Trăim seri fabuloase, în care Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dansează pe aceeași muzică, pusă de Liviu Dragnea pentru alegerea favoritului său la FRF!

Antena 3, Realitatea TV și TVR 1  s-au transformat într-un difuzor care îngână o singură idee: Ionuț Lupescu – președinte FRF!

miercuri, 18 aprilie 2018, 12:12

Este încă o noapte de neuitat.

Niciodată nu s-au aliniat televiziunile rivale politic în prelungirea unui îndemn unic: să fie ales Ionuț Lupescu!

Dacă se poate, să fie ales fără alegeri.

Gâdea și Bogdan, copleșiți de emoție

Marile vedete TV au ales, din greșeală, aceeași muzică. Priviți-i căci dansează, dansează la propriu!

Altfel adversari care s-ar sfâșia, Mihai Gâdea și Rareș Bogdan dau din mâini și murmură aceleași incantații, precum dervișii rotitori.

Omul de la Antena 3 își duce, cu un gest larg, mâna la piept.

Apoi îl înjură pe Dragnea, același Dragnea care a dat de la centru semnalul alegerii lui Lupescu.

Până și melodia televiziunilor e aceeași!

Melodia lui Vanghelis, imnul Partidului unic

Ironia destinului, care va intra în folclor, i-a făcut pe producătorii de la Antena 3 și Realitatea TV să aleagă coloana sonoră a lui Vanghelis.

24 de ani a condus Mircea Sandu fotbalul românesc

E o potriveală co-lo-sa-lă!

Ritmul înălțător din ”Cucerirea Paradisului 1492”, filmul despre aventura legendară a lui Cristofor Columb, se aude zeci de minute în ambele regii de emisie.

Mihai Gâdea și Rareș Bogdan înalță ode la adresa lui Lupescu.

Uluiți, telespectatorii lor ascultă aceste imnuri de o sincronizare improbabilă pentru realizatori atât de fixați în propriile partizanate.

E un moment de panică ideologică a taberelor părăsite de profeți.

Telespectatorii lui Gâdea dau peste Bogdan și invers! Care-i Antena 3 și care-i Realitatea TV? În aceste ore substanța lor se amestecă, ca o pastă făcută din ideea că ”înainte era mai bine”!

Cei doi maeștri sunt la fel de partizani, dar ceva i-a adus într-o singură barcă, din care sar ca să-l îmbrățișeze pe Ionuț.

Și, indirect sau direct, pe Mircea Sandu, a cărui reabilitare e moda zilei.

Rareș Bogdan zice că dacă românii nu votează cu Lupescu, el se gândește să plece din țară!

Cele două staruri TV  declamă un unic discurs: ”Aveți de ales între impostorul Burleanu și legenda Lupescu!”.

Iar muzica, mai ales muzica, te face să pășești pe plajele Lumii Noi, alături de Rareș, de Mihai și de Cristofor, ne putem spune pe nume în asemenea seri istorice.

Realitatea TV merge și mai departe, căci Rareș Bogdan îi ia steagul lui Cristofor Columb și-l înfige în grădina de zarzavat.

Vedeta amenință publicul că ”dacă Burleanu iese președinte, mă gândescă să trăiesc în altă țară, desigur având totuși în curte tot un steag al României”.

Nici nu ai timp să te gândești la tabloul suprarealist căci începe emisiunea de la TVR.

Intră în scenă și Cristache, de la TVR

Ionuț Cristache, vedeta postului public, pornește în forță.

”Dacă ar fi fost lăsat să candideze acum 4 ani Gică Popescu…”, insinuează el, în cadența omului care ar putea spune multe, dar nu e momentul.

Și are dreptate.

Pe Popescu nu l-au lăsat să candideze.

Mai exact, nu l-a lăsat să candideze o valiză cu 1 milion de dolari, pe care a trecut-o, fără să o declare, prin aeroportul Otopeni, bani negri din transferul lui Bratu la Galatasaray.

Acesta a fost doar unul dintre zecile de transferuri care au sărăcit fotbalul nostru și care i-au îmbogățit pe conducătorii pe care acum TVR îi regretă.

Oare ce or crede microbiștii care văd cum Mircea Sandu este reabilitat pe toate posturile?!

Televizunea publică, transmisii elogioase din toată țara!

11 invitați pro Lupescu a avut TVR marți seară, cu câteva ore înainte de alegeri

TVR face o demonstrație tehnică de forță. Asta e incontestabil.

Postul public oferă transmisii live din cinci orașe ale țării, n-am mai văzut așa ceva decât la alegerile politice.

În noaptea de la ”Colectiv”, ei n-au transmis nicio secundă în direct, acum acoperă toată țara. Urmărind televiziunile auzi cum sună unanimitate, cum sună vechiul difuzor din casa de la țară a bunicilor!

În platou sunt cinci invitați, toți pro Lupescu.

Și încă cinci, tot pro Lupescu, în Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Cluj și Craiova.

Realizatorul oftează dezarmat și spune că n-a găsit pe nimeni pro Burleanu.

0 invitați pro Burleanu a avut TVR în emisiunea dedicată alegerilor de la FRF 

Boanchiș și Ioanițoaia, și ei pro Lupescu, nu se abțin și se oferă: ”Îți spuneam noi! Există zeci de oameni în presă care nu-l contestă pe Burleanu”.

Cristache ezită o clipă, mica lui scenetă a fost dezamorsată dintr-o neatenție.

25-0, scorul total al invitaților pentru Lupescu

Dar Ionuț Cristache nu se lasă, revine și spune: ”O să joc eu rolul de avocat al diavolului!”.

V-am zis că ei sunt dervișii rotitori!

Înaintea alegerilor de mâine dimineață de la FRF, vedetele TV au dat direct în sufism, împrăștie răul din lume.

Nu, Ionuț Cristache, tu nu trebuie să fii de nicio parte, ești plătit din bani publici ca să fii echilibrat, între tabere, nu să te faci că ții locul celor pe care nu i-ai găsit pentru că nu i-ai căutat!

25-0.

Cam ăsta e scorul invitaților Lupescu – Burleanu, din aceste seri de primăvară la televiziunile noastre.

Să vedem la urne dacă 25-0 e cel mai periculos scor.

Intră și Popescu

În goana lui după echidistanță, Cristache i-a adus pe Justin Ștefan, viitorul secretar general al FRF numit de Lupescu, și pe Gâlcă, momit cu postul de antrenor al ”naționalei” după alegerea „Kaiserului”.

Se dă legătura pe aeroportul Otopeni.

Din nou emoție.

Intră în direct Gică Popescu, al 11-lea invitat de o singură parte într-o singură seară.

Gică se uită la cameră, vorbește cald, uman și aproape că-i face cu ochiul lui Lupescu, urându-i succes.

De fapt, oameni de lângă el spun că Popescu nu s-a regăsit în platforma fostului coleg, pentru că „Baciul” are propria viziune pentru fotbal, cu care a venit împotriva lui Mircea Sandu când a avut curajul să se bată cu Nașul.

Aceea a fost o bătălie curajoasă!

Mai sunt câteva ore și intrăm în ziua în care fotbalul românesc își va decide șeful.

Rotariu: ”Să nu fie alegeri, ci alegere!”

Undeva la Hotel Rin, neinspirat ca de obicei, Răzvan Burleanu petrece cu alegătorii din țară, fără să-i invite și pe contracandidații săi. A ajuns, din proprie inițiativă, Florin Prunea care și-a luat o cameră și îi convoacă la ”unul la unul” pe delegați.

Ar fi fost un gest de normalitate să fie toți concurenții acolo, o adevărată eleganță în derularea sângeroasă a evenimentelor. De care Burleanu n-a fost în stare.

Pe Realitatea TV mai e puțin și începe reluarea.

Ne fixăm în fotolii, Cristofor Columb va debarca din nou pe plajele Caraibelor, plutind pe muzica lui Vanghelis.

Din studioul TVR de la Timișoara, Iosif Rotariu trage concluzia: ”Să nu fie alegeri, ci alegere!”.

Alegere la singular, ca să nu ne mai complicăm.

Așa e, Roti, dar de ce să fie alegere?

Alegerea presupune o asumare, un efort, alegerea înseamnă să trăiești cu ea după ce ai făcut-o.

Să fie decizie că e mai simplu. Alții hotărăsc pentru noi.

A hotărât Liviu Dragnea.

Comentarii (141)Adaugă comentariu

Claudiu  •  18 aprilie 2018, 9:03

tolo nici macar nu mai mimezi impartialitatea, cu asemenea articole ai devenit partizan politic pe fata.

Venom  •  18 aprilie 2018, 9:04

@Tolo Îmi pare rău de TVR, măcar au încercat bieții să fie imparțiali dar nu a găsit nici măcar un burlenist în toată țara asta unanimă. Nu crezi că au nevoie de supliment de buget, tehnică și oameni plus specializări la bebece? Probabil că nici burleanul fotbalului românesc nu se votează și nu răspunde ziariștilor imparțiali... Extrapolând morala pare mai bine să avem un candidat unic peste tot, să nu ne mai complicăm cu alegeri care ne năucesc și ne înmoaie ștampila. Evităm costuri și dileme de intelectual moale gen eu cu cine votez și ținem anticipate pe stadioane; eficiență maximă cu orice candidat pupat la teve de blonda atacantă de la PSD și sir Liviu Mourinică, antrenorul Naționalei de geniu din Carpați. Cu votometru, democratic, cu gurile la vedere ca la Congres, metoda verificată. Că de-aia e Antrenorul Naționalei suveran când face lotul, nici măcar Marica, vorba aia, nu avut măcar un sofism anti Legătura Directă dintre Peluzele electorale și Gazonul roșu. Că dacă te uiți În toată lumea civilizată din Rusia până în Columbia "Alegere Anticipată" e baza democrației: vine omu' băăă, vreți să fiu președintele vostru? DAAAAAA! Și nu există să fie furate voturi că doar sunt supravegheate de jandarmi. După, putem să schimbăm locurile, cu liderii la Oficială iar poporul scrie din trupuri voința patriei România -PSD, să se vadă frumos pe TVR. Hai că am mai avut așa, treijde de ani nu e mult. Singura diferență e că o să scrie HD la Telejurnal.

sundance kid  •  18 aprilie 2018, 9:05

Pai ba conteaza si mediul in care te dezvolti mai ales in bucale . Acolo nu se fura , si nu se jignea . Era ca si cind ai fi crescut in Munchen .

Andrei F  •  18 aprilie 2018, 9:10

Oare vrem sa fim corecti? Vrem sa ne amintim cu cine GSP ne ingrozea ca o sa candideze la sefia FRF? Nu- si mai aduce aminte nimeni de articolele in care GSP ne spunea ca o sa fie vai de noi pentru ca impresarul Prodan o sa candideze??? Nu strangea acele articole antipatie impotriva Stelei care atunci il avea pe Reghe antrenor?---- Vrem sa ne amintim de ultimele alegeri de la LPF? Nu venea domnul Tolontan cu Dragnea care l- ar fi sprijinit pe Dragoi? Si- a cerut cineva scuze cand s-a dovedit ca nu a fost asa?----Vrem sa ne amintim de ce a scris GSP despre aceste alegeri? Uitam de intalnirile lui Lupescu cu conducerea politica din teritoriu de toate culorile politice- s- a vorbit si de PSD si de PNL- dar se pune accentul in GSP doar pe Dragnea care influienteaza si se alimenteaza antipatiile din societate la fel ca in cazul Prodancei?----Sesizeaza cineva cum legaturile lui Burleanu cu sferele inalte ale tarii au avut in cazul domului Tolontan- dar asa este si in GSP- zilele acestea doar aparitii sporadice? Ni se spune de ,,legaturi la Palatul Cotroceni,,...Asta sa ne indice ca domnul Tolontan nu poate fi aceelasi jurnalist ca in cazul in care ,,dezbate,,despre PSD,sa insemne cumva ca in cazul unui viitor scandal cu Burleanu sa poata spune ca a fost critic si cu acesta,sa insemne ca nu putea dilua crtica pentru Dragnea introducand si alti oameni influenti...?---- Pentru ca sunt un cititor GSP intreb si eu unde au disparut din dezbaterea de la FRF revelatiile anterioare din GSP? Cele in care ne aratau cum au cheltuit banii si Burleanu si Lupescu,cele in care ni se dezvaluiau prieteniile indoielnice ale candidatilor,cele in care ne aratau neideplinirile din mandatele precedente la FRF...?--- Pana la urma ori cu Lupescu ori cu Burleanu se pare ca nu o sa fie mai bine pentru fotbal.Doar presa o sa castige ca mereu pentru ca presa de mult a devenit de cancan si nu de sport...E frumos sa ceri de la TVR profesionalism,sa razi de alti ziaristi din televiziuni...

gigelos  •  18 aprilie 2018, 9:12

Sunt , eram mai corect , dinamovist . De cand a aparut Borcea acolo nu ma mai intereseaza . Eram adolescent indragostit de proiectul lui Lucescu , Dinamo o minune fara doar si poate . Copii , Lupescu si Raducioiu , debut 16 ani . Lupescu , cel mai nedotat fotbalist din ce am vazut in viata mea , fara viteza , forta , sut, soc cu capul , ceva deposedare ... e clar e copilul lui Culae , prietenul lui Nea Mircea . Ce o fi vazut Lucescu la el .... Ce sa vada ? Caracterul si inteligenta , seriozitatea , bunul simt , profesionalismul ... Capitan de echipa la 18 ani peste Ando , Cleo , Strambu' , Stelica , Mateo ... ba ai inebunit ? ionut ? ala cu curul mare si pasa cu latul la 5 m ? Apoi l-a acceptat si nea Imi , nea Puiu , nu mai era copilul lui Culae , devenise Culae tatal lui Ionut . Bayer Leverkusen .. 7-8 ani ... cand era echipa nu jucarie . Bai chiar atat de prosti sunt nemtii aia . Calitatile lui ? Seriozitatea , inteligenta , caracterul ... calitatile unui bun Presedinte , etc, etc... l-am vazut cand era la final de cariera si il dojenea pe Mutu .. marele Mutu , s-a vazut ca a avut dreptate , lipsa de caracter . Mai comenteaza Lupu .. normal ca nu s-au inteles , ala fura din vestiar si umb;la cu interlopi , Ionut terminase Liceul german ... eu am terminat MF1 ca si tine Cataline , liceu are o mare influenta asupra noastra , cea mai mare .. si tu sunt sigur erai indragostit de ei , de Nea Mircea , nu aveai cum altfel ... ce s-a schimbat azi ? De ce judecam altfel . Fotbalisti educati in ultimii 30 de ani ... Nesu saracul , ceva Ogararu , Lupescu , mai zi tu ... Lupescu era savant international pe langa colegii lui , judecator de pace ... daca maine s-ar face asociatia presei ai fi in pozitia lui Ionut , ideal pentru postul asta dar ,,, ar aparea discutii ca esti manipulat de varan , ca ai lucrat pentru Sarbu , ca tatal tau a fost securist ca, ca... stii mai bine decat mine , despre ce vorbim ...e meseria lor , e fabrica facuta de ei , THE BOYS ARE BACK IN TOWN ! Ionut inseamna Nelutzu, Nea Mircea , Roti, Ando , Radu, Gica , Baciu ..inseamna KAISERUL ... ba , chiar ati uitat ? asa repede ?

ahuramazda  •  18 aprilie 2018, 9:12

WOW. Super tare Cataline. Felicitari. Sa nu uitam oda vechiului partid, cum era: Ceau... Dragnea, PSD-ul Romaniiiiiiiiiiiia, Sau: Lupescu, condamnatii penali (care intra cu cate un milion de euro, bani la negru in tara - ca deh, comisioanele sunt muuuuuulte), Romaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia Vorba aceea: acum 4 ani nu l-au lasat sa voteze... Dar oare nu l-au lasat sa voteze pentru ca tocmai comisese o fapta penala, sau nu l-au lasat sa voteze ca n-au dus comisioanele si acolo unde trebuie??? Imi vine din ce in ce mai mult sa plec din republica psd-isto, pnl-isto, prm-isto, usr-isto, etc., dragnea et comp. Felicitari Cataline. Hai la cat mai multe materiale de genul asta si mai intreaba-l pe Ovidel cum e cu comunicatul UEFA??? Au fost capabili si in stare sa-l citeasca toti printre randuri.

Cătălin Tolontan  •  18 aprilie 2018, 9:13

@ahuramazda: nu exista un comunicat UEFA, exista doua raspunsuri ale UEFA. Unul a fost acordat FRF, si e incomplet pentru ca nu stim cum a sunat intrebarea. Celalalt a fost acordat Gazetei, care si-a facut treaba si a dovedit ca Burleanu nu a avut dreptate si ca, in aceasta chestiune, Lupescu a spus adevarul.

Marian Boeangiu  •  18 aprilie 2018, 9:15

Ce bine suna normalitatea!!!

gin  •  18 aprilie 2018, 9:18

Dragnareala absoluta! Rares Bogdan si-a pierdut dreptul moral sa mai critice PSD.

Nicu  •  18 aprilie 2018, 9:25

Nu sunt neaparat un fan a lui Lupescu, dar Burleanu si-a inceput mandatul in minciuna, de asta nu aminteste "impartialul" domn Tolo. Burleanu s-a aliat cu cine a putut, chiar daca anunta sus si tare ca el nu face aliante cu nimeni (vezi penalul Chivorchian). Pe Tolo il deranjeaza doar Lupescu, ca e cu politicul, nu si Burleanu care e cu serviciile (oare de ce?). Andrei Vochin a spus la Digi ca e normal sa scoata tot arsenalul impotriva lui Lupescu. Lupescu ce sa faca, sa ramana pasiv? Intreb si eu..... La fel ca in scandalul cu doctorii, pe langa stiri corecte, a bagat si petarde la greu. Tolo se indoaie dupa cum bate vantu'....

Bebe  •  18 aprilie 2018, 9:28

Generatia de aur toata ii cu Lupescu, pana si Lucescu dar poate ca un comentator sportiv le da clasa la fotbal cum a dat Daum la Nationala ca cu burlescu-n frunte am avut victorii multe.

Vlad  •  18 aprilie 2018, 9:31

Rares Bogdan este fix acelasi tip de moderator ca Gadea, ar trebui sa fie evident pentru toata lumea. Singura diferenta (momentana), este ca nu se apuca sa inventeze atat de mult, sa fabrice stiri sau de fapt sa prezinte stiri fabricate de la PSD. Dar asta e doar o situatie trecatoare, daca oamenii lui ar fi la putere oare cum ar fi situatia?? Singura concluzie pentru toata lumea dupa astea 2 zile de emisiuni ar trebui sa fie sa urmareasca Digi 24!!! Restul, doar de curiozitate

Bebe  •  18 aprilie 2018, 9:36

Ca Dragnea s-a lipit si el cu speranta ca poate mai pacaleste ceva naivi tragand si el ceva din valul creat ii alta chestie. Rares Bogdan ce sa faca , sa nu-l mai sustina pe Lupescu fiindca-l sustine Dragnea, poate chiar asta a urmarit.

Calin  •  18 aprilie 2018, 9:46

Pe mine ma revolta modul balcanic in care a abordat Lupescu campania electorala. Sa presupunem ca el ar avea capacitati organizatorice si manageriale. Problema e ca nu poti conduce singur o entitate atat de complexa. Sa-i pui pe membrii "generatiei de aur" in functii administrative si decizionale e ca si cum i-ai pune sa conduca o compane pe cei mai buni sudori, strungari si electricieni... Nu e suficient sa fii priceput, conteaza si la ce te pricepi...

gigelos  •  18 aprilie 2018, 9:47

Alegeri maine la Asociatia Presei sau cum s-o numi dupa naufragiul crucisatorului ... mare favorit , Catalin Tolontan .... sa gaseste si Dl Voiculescu sa spuna ca te sprijina , ca ati lucrat extraordinar , ca esti mirobolant , fantastic, unic ... ce vei face ?

csc  •  18 aprilie 2018, 9:54

comentariul lui gigelos este cel mai bun comentariu pe care l-am citit in aceasta campanie pentru presedintia frf.

csc  •  18 aprilie 2018, 9:55

comentariul lui gigelos este cel mai bun comentariu pe care l-am citit in aceasta campanie pentru presedintia frf. felicitari!

ahuramazda  •  18 aprilie 2018, 9:59

Catalin ai dreptate sunt 2 raspunsuri si nu sunt comunicate, ok, mea culpa, DAR hai inca o data sa vedem ce spune UEFA: "Ioan Lupescu, director pentru Dezvoltarea Tehnică, nu mai lucrează pentru noi. În momentul în care a hotărât să candideze la FRF, ne-a comunicat decizia sa de a demisiona. Întrucât n-a avut suficient timp pentru a finaliza toate formalitățile legate de întreruperea angajamentului său cu UEFA, departamentul nostru de Resurse Umane l-a pus pe dl. Lupescu în concediu fără plată din 12 februarie” Adica lupescu si-a comunicat decizia de a demisiona de la UEFA care e un act unilateral de vointa adica DE A-SI INCHEIA CIM-ul si a nu mai avea nicio legatura cu UEFA nefiind necesara vreo aprobare din partea UEFA, insa UEFA l-a introdus in concediu fara plata, adica un act consensual de vointa care are drept efect SUSPENDAREA CIM si neplata drepturilor remuneratorii pe durata suspendarii, prin care lupescu a acceptat aceasta suspendare. Nu poti trece pe cineva in concediu fara plata fara acceptul sau. Despre ce vorbim Cataline? Cititi codul muncii in ceea ce priveste efectele demisiei si cele ale suspendarii cim-ului. UEFA nu a venit si a spus ca lupescu nu mai are calitate la UEFA ci a spus ca acesta si-a dat demisia, DAR, ulterior demisiei a existat un ALT ACT JURIDIC care l-a modificat pe primul si anume trecerea in concediu fara plata adica SUSPENDAREA CIM-ului. Eu, ca si microbist, nu-l suport pe burleanu si actuala conducere a FRF, doar ca in momentul de fata, strict juridic, burleanu are dreptate ca urmare a efectelor dispozitiilor legale iterate anterior. Adica, totusi, hai sa incepem sa fim corecti. UEFA a transmis un mesaj subliminal, ca lupescu INCA e angajatul ei avand cim-ul suspendat. De ce nu puneti urmatoarea intrebare catre UEFA: Avand in vedere raspunsul dvs. conform caruia numitul lupescu ioan se afla in concediu fara plata (act consensual de vointa) avand ca efect SUSPENDAREA CIM, DESI, acesta si-a depus demisia (act unilateral de vointa) avand ca efect juridic INCETAREA CIM, va rugam sa ne spuneti care este situatia juridica a numitului lupescu ioan in cadrul UEFA ;la acest moment: Are cim-ul suspendat (adica este in continuare angajatul UEFA) sau cim-ul a fost incheiat prin demisie adica nu mai este angajatul UEFA? In oricare dintre cele doua situatii va rugam sa ne puneti la dispozitie documentele justificative in baza carora va sustineti raspunsurile, adica dovada inregistrarii demisiei si dovada incheierii CIM, incepand cu ce data, respectiv cererea de concediua fara plata formulata de numitul lupescu ionut si dovada aprobarii acesteia de catre dvs. Ce e greu de solicitat aceste informatii, Cataline? Eu te respect foarte mult, dar cateodata mi se pare ca nici tu nu percepi esenta reala a diverselor raspunsuri emise in spatiul public de diverse institutii, desi macar de la tine am alte pretentii, fata de alti colegi ai tai gen ovidel... Nu te supara, dar din punct de vedere juridic, raportat la faptul ca, macar eu unul CHIAR STIU DREPT spre deosebire de altii care tot apar in spatiul public dandu-si cu opinia pe diverse chestii, nu ma convinge raspunsul tau cu privire la comentariul meu pentru ca din raspunsul UEFA mie imi reiese altceva, ceva care, asa cum e burleanu si cum il percep toti, de data asta a avut dreptate, asta e realitatea juridica... No *** offense. Stima in continuare Cataline, dar am rugamintea ca, cateodata sa mai citesti si printre randuri si trimiteti intrebarea mea catre UEFA, sa vedem atunci raspunsul lor ca sa ne edificam juridic. Mersi.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

ANGELICA  •  18 aprilie 2018, 10:55

Tolo, esti cam jalnic, sincer acum....nu ti se pare ca daca doi *** adversari au aceeasi idee, poate ca totusi omul asta are valoare si e mai bun ca NIMENI IN DRUM ala de Burleanu? Iar daca Dragnea il sustine, insalubru asa cum e Dragnea, ce vrei sa zici, ca orice face Dragnea e rau sau ce? Si....tot ce zici tu, e ok nu? Penibil, pe bune acum...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

prazilian  •  18 aprilie 2018, 11:08

Nimeni nu a avut curajul sa se arate partizanul lui Burleanu !La alegeri o sa vedeti ...realitatea ! Rusine Dragnea,Antena3 si Realitatea TV !

Alin  •  18 aprilie 2018, 12:00

Aceeasi muzica a lui Vangelis era fundalul sonor al congreselor PSD în era Năstase. Numitorul comun al coincidentei: secretarul general de atunci al PSD, fost șef la Antena 1 și actual patron (?) la Realitatea TV. Coincidenta este consecinta necesitatii, nu-i asa? Vai de capul nostru...

ioan  •  18 aprilie 2018, 12:01

Pai ati crezut vreodata ca Realitatea TV este altceva decat emblema lui Gusa un PSD-ist notoriu dar sifonat in mandria lui a alergat pe la PDL si PIN, ca apoi sa intre intr-o afacere unde nu plateste statului nici o moneda? Tipic PSD.

corban  •  18 aprilie 2018, 12:16

Gica popescu e un fost infractor care inca nu si-a facut pedeapsa fixata de instanta . Locul lui e undeva in afara oricarei moralitati ,Sunt destui oameni curati , cinstiti care isi pot manifesta parerile . Toti cei care sustin un personaj care a functionat intr-o tabara in care seful fotbalului romanesc a si fost condamnat pentru o sumedenie de infractiuni . Alegand un tip ce are sustinerea a multor hiene ce au distrus fotbalul in ultimii 30 de ani , inseamna ca iar vom fi la mana lui becali si tot clanul infractional ce profita de pe urma acestui sport

carmen i  •  18 aprilie 2018, 12:27

Ma intreb daca folosirea muzicii unui artist pentru campanii politice nu implica si aprobarea din partea producatorului (Warner Music U.K. Ltd. in cazul de fata) sau a artistului respectiv? Ma indoiesc ca producatorii au cunostinta de mascaradele PSDiste facute pe muzica lui Vangelis. Poate un email ar lamuri lucrurile.

ddumitrascu georgeta  •  18 aprilie 2018, 12:49

Indiferent ce zice unul sau altul adevarul este unul singur, actualul presedinte nu a facut mare lucru la FRF ,echipa nationala este in cadere libera, fostul antrenor a luat o gramada de bani fara sa faca nimic (nici nu s-a mai auzit de el dupa ce a plecat de la nat. Rom.) iar esaloanele inferioare joaca doar ca sa nu fie desfiintate.

DIANA  •  18 aprilie 2018, 13:24

De atita transparenta si impartialitate uitati sa puneti niste intrebari cheie: de unde vine si cine l-a numit pe Burleanu la FRF si de ce nu vrea acest domn sa faca loc adevaratilor fotbalisti din aceasta tara sa-si conduca destinele, dupa talent si pasiune si in totala cunostinta de cauza. Nu mai politizati totul in aceasta tara.

John  •  18 aprilie 2018, 13:38

Banii nu au miros. Lupescu a marcat cash-ul si la Gusa/Pacuraru si la Voiculescu. Cine plateste pune si muzica. Capaniile astea TV sunt platite de Lupescu care a venit si cu ceva consultanta in povestea asta. (nu poti spune ca Vangelis-ul ala simultan este o telepatie a producatorilor Realitatea si A3). Macar sa fie o branza buna in burduf de caine Lupescu asta.

lucas  •  18 aprilie 2018, 13:52

corect scris... am crezut in Lupescu dar de cand s-a murdarit cu politicul , nu mai are nici o credibilitate ... in final , totul tine de " CIOLAN " ..

Ionut  •  18 aprilie 2018, 14:13

Numele artistului mentionat in articol e Vangelis, nu Vanghelis.

Max  •  18 aprilie 2018, 14:47

Frumos articol.

Gabidutu  •  18 aprilie 2018, 16:36

Pe vremea lui Mircea Sandu politicul avea parte la împărțirea banilor negri (Cea mai mare parte)! Acum, se încearcă din nou împăcarea intre cele doua tabere de mafioți , “combinatorii din fotbal” și “măgarii din politică”... pt ca așa merg lucrurile la noi ! Jenant !

Laura Croitoru  •  18 aprilie 2018, 16:40

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigelos  •  18 aprilie 2018, 16:55

@Catalin Tolontan - Adio Cătăline! Succes ! Sa nu te superi , ești saracut rău cu duhul ,ma scuzi

acelas  •  18 aprilie 2018, 17:02

dupa realegerea lui burleanu e clar ca Dragnea trebuie sa-si re-consulte serios "puterea" care chipurile ar avea-o in teritoriu la psd. Ce s-a intamplat? Pe de alta parte e clar ca burleanu a castigat cel mai mult cu ajutorul fotbalului feminin, fotbal-tenisului, al celui amator, cu femeia de serviciu si portarul si toate auxiliarele posibile, numai a celui de baza nu.

Andrei F  •  18 aprilie 2018, 17:14

Domnule Tolontan va felicit...Dupa pozitionarea contra lui Szabo,Dragoi si Lupescu -toti criticati de dumneavoastra pentru sprijinul PSD si toti pierzatori in alegeri...se vede clar ***In curand tot mai multi microbisti ***..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bogdanpopescu  •  18 aprilie 2018, 20:10

Mafia din fotbal, presa si din politica nu a reusit sa castige alegerile la FRF. Rusine Rares Bogdan...

Dan T  •  18 aprilie 2018, 20:42

Acum, dupa infrangerea cuplului Dragnea-Lupescu, televiziunile obediente vor dansa impreuna ritualul pentru decese !

Maxim  •  19 aprilie 2018, 5:19

Domnule Tolontan băiatul ăsta al dvs . care ne face pe toți în toate felurile pe la digi tv cum ca suntem toti prosti si el destept este fanatic susținător lupescu psd Ok nu-i bai dar poate ar fi înțelept sa-și ceara scuze ca ne tot face prosti sau e opinia ziarului dvs . Pt ca in cazul asta exista pârghii legale auziți si dvs ce spune "ce fețe au aia " sper să fie opinia lui personală nu a publicatiei

Toni  •  21 aprilie 2018, 11:12

Am intrat aici sa va spun ca am ras cu lacrimi la cuvintele "aceste doua staruri" "marile vedete" "cei doi maestri". M-ati facut sa rad din toata inima, si acum in timp ce scriu inca mai rad, multumesc frumos! Imi pare foarte rau ca nu am citit articolul asta mai devreme, aveam nevoie de ceva vesel ieri.

IMGB  •  28 aprilie 2018, 21:15

Ce mutra *** are Gidea asta !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Colac  •  6 mai 2018, 15:32

Rares Bogdan e extrem de coruptibil, la ce datorii are p(r)ostul. Daca eu aveam la firma datorie 10 USD o incurcam grav. Dar in Romania...

Comentează